ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Eνημέρωση , ΕΙΔΗΣΕΙΣ , ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ *

Eνημέρωση , ΕΙΔΗΣΕΙΣ , ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ :





** Η αρχή της αλληλεγγύης είναι απαραίτητη για την ευρωπαϊκή συνοχή, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας


** Η αρχή της αλληλεγγύης είναι απαραίτητη για την ευρωπαϊκή συνοχή, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, σε δηλώσεις του με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
«Όπως το 1821 το κύμα των Φιλελλήνων έσπευσαν να επιδείξουν την αλληλεγγύη τους προς τους Έλληνες, έτσι και σήμερα στις Βρυξέλλες δίνεται μια σκληρή μαχή και ζητάμε την αλληλεγγύη των Ευρωπαίων», σημείωσε ο Πρόεδρος.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Υπουργός Υγείας Μ. Ξενογιαννακοπούλου, η οποία δήλωσε ότι «με ενότητα και αλληλεγγύη για τη Δημοκρατία μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια».
«Με αγώνες και ευθύνη μπορούμε να πετύχουμε την ευημερία στην Ελλάδα», σημείωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.
Τη ΝΔ εκπροσώπησε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, ο οποίος αναφέρθηκε στις «μέρες περισυλλογής, όπου ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο».


** Ανάσα από ΕΚΤ στις ελληνικές τράπεζες

Η ΕΚΤ θα παρατείνει πέραν του 2010 τα ήδη πιο ελαστικά μετά την κρίση, κριτήρια, τα οποία επιβάλλει στις τράπεζες για να τις δανείσει, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρός της, δίνοντας μια ανάσα στις ελληνικές τράπεζες.
Οταν θέλουν να αναχρηματοδοτηθούν από την ΕΚΤ, οι τράπεζες πρέπει να καταθέσουν σ΄αυτήν κριτήρια, τα οποία αποτελούνται από χρηματιστικά προϊόντα όπως είναι τα κρατικά ομόλογα.
Πριν από την κρίση, τα προϊόντα αυτά έπρεπε να έχουν πολύ υψηλό βαθμό αξιολόγησης ένα (μίνιμουμ Α-), αλλά η BCE χαλάρωσε τις απαιτήσεις της λόγω α της χρηματοπιστωτικής κρίσης το φθινόπωρο του 2008.

"Το συμβούλιο των διοικητών προτίθεται να διατηρήσει το κατώτατο επιτρεπόμενο όριο του ΒΒΒ- "πέραν του τέλους του 2010", δήλωσε ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου.

"Σήμερα η Ευρώπη, είναι αντιμέτωπη με κρίσιμες αποφάσεις. Πρέπει να ενισχύσουμε την επιτήρηση και τη συνεργασία μεταξύ των χωρών της ζώνης του ευρώ. Πρέπει επίσης να αναβιώσουμε την έννοια της κοινής υπόθεσης, που αποτέλεσε το κίνητρο των ιδρυτών προγόνων μας", υπογράμμισε ο Τρισέ


** Γ. Παπανδρέου: Θα τα καταφέρουμε με τις δικές μας δυνάμεις
Οποια κι αν είναι η απόφαση σήμερα η νέα πορεία μας θα είναι μια θετική πορεία της Ελλάδας,είναι η πορεία που θα ακολουθήσουμε, τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις Βρυξέλλες, λίγο πριν την έναρξη της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.
Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι το λέει αυτό σήμερα, που είναι μια συμβολική και σημαντική μέρα για τον ελληνισμό, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «θα τα καταφέρουμε μόνοι μας».
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρωθυπουργός είπε επίσης ότι η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική και δύσκολη για την Ευρώπη και η πρόκληση είναι μεγάλη, συνίσταται δε στο να δείξει διάθεση η Ενωση να στηρίξει την Ευρωζώνη, το κοινό νόμισμα και την κοινή πορεία.
Πιστεύω ότι τα μηνύματα θα είναι τέτοια, που θα δείξουν ότι όλοι οι ηγέτες της ΕΕ θα έχουν αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, είπε ο πρωθυπουργός.
Στην αρχή των δηλώσεών του, ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα τολμηρά, όπως είπε, μέτρα που έλαβε η Ελλάδα και τόνισε την απόφαση της χώρας να ρυθμίσει εκείνη τα του οίκου της.
Εκανε δε λόγο για τα πιό ριζοσπαστικά μέτρα που έχει πάρει ποτέ κυβέρνηση και τα οποία βάζουν τη χώρα σε μια νέα πορεία και πρόσθεσε ότι τα μηνύματα αλληλεγγύης που φθάνουν στην Ελλάδα από όλες τις γωνιές της γης δείχνουν ότι είμαστε στη σωστή πορεία.


** Η Κίνα ξεπέρασε τις ΗΠΑ στις επενδύσεις για την πράσινη ενέργεια

Η Κίνα ξεπέρασε για πρώτη φορά το 2009 τις ΗΠΑ στις επενδύσεις σε μορφές ενέργειας με χαμηλή έκλυση διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, όπως η αιολική και η ηλιακή, σύμφωνα με έρευνα της Pew Charitable Trusts που δόθηκε στην δημοσιότητα σήμερα Πέμπτη.
Το 2009 η Κίνα επένδυσε 34,6 δις δολάρια στην λεγόμενη "καθαρή", ή "πράσινη", ενέργεια, έναντι 18,6 δις δολαρίων που επένδυσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, αναφέρεται στην έρευνα, η οποία τιτλοφορείται "Ποιος Κερδίζει στην Κούρσα για την Καθαρή Ενέργεια;".
Σύμφωνα με την Φίλις Κατίνο, διευθύντρια της Εκστρατείας για την Αποτροπή της Θέρμανσης του Πλανήτη του Pew Environment Group, οι ΗΠΑ δεν έχουν εφαρμόσει "σθεναρές" εγχώριες πολιτικές προκειμένου να στηρίξουν την ανανεώσιμη ενέργεια. "Ανησυχώ ότι θα πέσουμε κι άλλο στη λίστα του χρόνου", δήλωσε. "Πρέπει πραγματικά να εγκρίνουμε πολιτικές".
Συνολικά, οι επενδύσεις στην καθαρή ενέργεια μειώθηκαν κατά περίπου 6,6% το 2009, πέφτοντας στα 162 δις δολάρια διεθνώς, λόγω της ύφεσης, κατά την έρευνα. Προβλέπεται ότι οι επενδύσεις στο πεδίο θα αυξηθούν, φθάνοντας τα 200 δις το 2010.
[Η έρευνα είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση στο http://www.pewglobalwarming.org/cleanenergyeconomy/ ]


** Συλλήψεις για «στημένους» αγώνες στην Τουρκία

Στη σύλληψη 46 ατόμων, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν και ποδοσφαιριστές ομάδων της μεγάλης κατηγορίας, προχώρησε η τουρκική αστυνομία, στο πλαίσιο έρευνας για "στημένους" αγώνες. Την είδηση μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων "Ανατολή", επικαλούμενο δηλώσεις του αρχηγού της αστυνομίας, Χουσεϊν Τσαπκίν.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό "CNN Turk", μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται ένας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, ο βοηθός προπονητής της Μπουγιουκσεχίρ και ένας επιθετικός της ίδιας ομάδας.


** Yπέρ συνδυασμένης βοήθειας προς την Ελλάδα η Μέρκελ

«Σσθεναρά» δεσμεύμενη απέναντι στους ευρωπαίους εταίρους για ένα σχέδιο βοήθειας προς την Ελλάδα που θα συνδυάζει διμερείς βοήθειες και μία συμμετοχή του ΔΝΤ καθώς και αυστηρή εφαρμογή των ευρωπαϊκών συνθηκών, τόνισε ότι είναι η γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ.
«Είμαι σθεναρά δεσμευμένη για την επιτυχία μίας τέτοιας λύσης στην οποία θα εμπλέκονται το ΔΝΤ και διμερείς βοήθειες», δήλωσε η κ. Μέρκελ σε ομιλία της στην Μπούντεσταγκ.
Λίγο πριν από τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, η κ. Μέρκελ τόνισε ακόμη ότι η Γερμανία δεν θα ανεχθεί «εσκεμμένη υπεκφυγή» από το Σύμφωνο Σταθερότητας από άλλες χώρες της ζώνης του ευρώ.
Η Μέρκελ στην ομιλία της για την κυβερνητική πολιτική λίγο πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες τόνισε ότι το Σύμφωνο Σταθερότητας, η βάση για το ενιαίο νόμισμα,δεν έγινε για μία τέτοια υπεκφυγή.Τα κράτη μέλη δεν πρέπει να «παίζουν» με το ευρωπαϊκό Σύμφωνο Σταθερότητας, είπε και ζήτησε από όλες τις χώρες της ευρωζώνης να προσαρμόσουν τα δημοσιονομικά τους ελλείμματα με τα ανώτατα όρια που προβλέπει το Σύμφωνο.


** Olli Rehn: Ζητά άμεση απόφαση από Ε.Ε. για Ελλάδα

Πιθανές «σοβαρές αναταράξεις» στο ευρώ «βλέπει» ο επικεφαλής νομισματικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αν το μπλοκ δεν καταλήξει σε ένα τρόπο στήριξης της Ελλάδας αυτή την εβδομάδα. «Υπάρχει ήδη η τεχνική προετοιμασία. Πλέον, χρειαζόμαστε μια πολιτική απόφαση, πράγμα που έχει ανάγκη και η Ελλάδα ώστε να ξέρει τι να περιμένει», φέρεται να δήλωσε ο Επίτροπος Olli Rehn στη φινλανδική εφημερίδα Helsingin Sanomat. «Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι. Η Ελλάδα μπορεί να προκαλέσει έντονες αναταράξεις στο ευρώ, ή διαφορετικά μπορούμε να διδαχθούμε από την κρίση».Ο Επίτροπος ανέφερε πως υπάρχουν ακόμη εναλλακτικές στο τραπέζι για βοήθεια της Ελλάδας, ενώ δεν θεωρεί προβληματική την παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. "Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται κοντά στο ΔΝΤ. Είμαστε συνεργάτες.


** Εορταστικό ωράριο στα καταστήματα από την Παρασκευή

Ξεκινάει την Παρασκευή στην Αθήνα το διευρυμένο πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Έτσι από την Παρασκευή έως και την Μ. Πέμπτη τα εμπορικά θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Την Μ. Παρασκευή θα λειτουργήσουν από τη μία μετά το μεσημέρι έως τις επτά το βράδυ ενώ το Μεγάλο Σάββατο 3 Απριλίου θα παραμείνουν ανοιχτά 9 το πρωί με τρεις μετά το μεσημέρι. Το Σάββατο του Λαζάρου θα είναι ανοιχτά 9 το πρωί με έξι το απόγευμα. Από την Τρίτη 6 Απριλίου θα επανέλθει το κανονικό ωράριο λειτουργίας.


** Βρετανία: Μειώνεται η διαφορά Τόρις- Εργατικών

Το ποσοστό του Συντηρητικού κόμματος μειώθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο της διετίας ενώ πλησιάζουν οι εκλογές, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται την Τετάρτη. Έρευνα της Ipsos-MORI που δημοσιεύει η Daily Mirror εμφανίζει το προβάδισμα των Τόρις --το οποίο είχε φθάσει τις 28 εκατοστιαίες μονάδες το Σεπτέμβριο του 2008-- να έχει μειωθεί σε μόλις 5 μονάδες εν όψει των εκλογών που αναμένεται να διεξαχθούν την 6η Μαΐου.Οι κατηγορίες περί του ότι τρία πρώην στελέχη της κυβέρνησης των Εργατικών υποστήριξαν ότι μπορούσαν να επηρεάσουν τη λήψη αποφάσεων της κυβέρνησης έναντι αμοιβών δεν φάνηκαν να πλήττουν ακόμα το κυβερνών κόμμα.Η έρευνα, που δημοσιεύθηκε την ημέρα που ο υπουργός Οικονομικών Άλιστερ Ντάρλινγκ παρουσιάζει τον προϋπολογισμό, δίνει στους Τόρις 35%, στους Εργατικούς 30% και στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες 21%. Εάν η πρόβλεψη επαληθευτεί, κανένα κόμμα δε θα έχει απόλυτη ή σχετική πλειοψηφία και θα χρειαστεί ο σχηματισμός κυβέρνησης συνασπισμού. Οι LibDems έχουν αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο να υπάρξει σχετική συμφωνία προεκλογικά.Σε μια κίνηση που εκτιμάται ότι αποτελεί προσπάθεια να αναζητηθεί κοινός τόπος με τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες, στέλεχος της κυβέρνησης δήλωσε στην εφημερίδα Independent χθες ότι οι Εργατικοί εξετάζουν την πιθανότητα να προτείνουν 4ετή θητεία για τη βουλή.Έρευνα της YouGov για την εφημερίδα Sun εμφανίζει το προβάδισμα των Συντηρητικών ακόμα περισσότερο μειωμένο--δίνοντας στους Τόρις 37%, στους Εργατικούς 33% και στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες 18%.Οι Εργατικοί χρειάζονται μικρότερο ποσοστό από τους Τόρις για να κερδίσουν την πλειοψηφία στη Βουλή διότι οι υποστηρικτές τους είναι συγκεντρωμένοι σε αστικά κέντρα


**Συμφωνία "μαμούθ" Αυστραλίας - Κίνας για υγροποιημένο φυσικό αέριο

Τη μεγαλύτερη εμπορική συμφωνία στην ιστορία της πρόκειται να υπογράψει η Αυστραλία με την Κίνα, για την εξαγωγή υγροποιημένου φυσικού αερίου, συνολικής αξίας 80 δισ. δολαρίων Αυστραλίας (55 δισ. ευρώ περίπου). Ο Αυστραλός υπουργός Φυσικών Πόρων, Μάρτιν Φέργκιουσον βρίσκεται στο Πεκίνο για την υπογραφή της συμφωνίας, μεταξύ της βρετανικής εταιρίας BG Group και της κρατικής κινέζικης εταιρίας CNOOC.Η εξαγωγή του αερίου θα γίνει από την Κουϊνσλάνδη.Πρόκειται για μια συμφωνία πολύ μεγαλύτερη απ΄ αυτήν της Exxon Mobil και της κινεζικής PetroChina, για την εξαγωγή αερίου από τη Δυτική Αυστραλία.Η εκτιμούμενη παραγωγή από το γιγαντιαίο πρόγραμμα Gorgon LNG -στόχος του οποίου είναι η ανάπτυξη υποθαλάσσιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου σε απόσταση 130 και 200 χιλιομέτρων από τις βορειοδυτικές ακτές της Αυστραλίας, με αποθέματα περίπου 40 τρισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων φυσικού αερίου- ανέρχεται σε 15 εκατομμύρια τόνους ετησίως


** Ευρωλίγκα: Ολυμπιακός-Πρόκομ 83-79

Αν και τα βρήκε «σκούρα», ο Ολυμπιακός επικράτησε εν τέλει της Πρόκομ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 83-79, έκανε το 1-0 στη σειρά με τους Πολωνούς και μαζί το πρώτο βήμα για το Final Four του Παρισιού.
Οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν σε κανέναν σημείο. Μάλιστα, ενώ στα μισά του τελευταίου δεκαλέπτου και μέχρι και ένα λεπτό πριν από τη λήξη οι ερυθρόλευκοι έχτισαν ένα προβάδισμα επτά πόντων, οι Πολωνοί κατάφερναν κάθε φορά να μειώσουν τη διαφορά και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τη νίκη, μόνο που εκεί μίλησε η εμπειρία των παικτών του Ολυμπιακού και κυρίως η εξυπνάδα του Μίλος Τεόντοσιτς. Με καθοριστικό κλέψιμο στο 80-78 20' πριν το τέλος, έκοψε την επίθεση της Πρόκομ και στη συνέχει ευστόχησε σε δυο ελεύθερες βολές, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του.
Το παιχνίδι, πάντως, φάνηκε εξ αρχής πως δύσκολα θα το καθάριζαν οι «ερυθρόλευκοι», αφού τόσο το πρώτο, όσο και το δεύτερο δεκάλεπτο τελείωσαν με τους παίκτες του Τόμας Πατσέσας μπροστά στο σκορ με 18-19 και 35-39 αντίστοιχα. Ένας εκπληκτικός Κίντελ Γουντς έβρισκε τον τρόπο να εκτελεί από παντού και να διατηρεί το προβάδισμα για την ομάδα του, την ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειχναν στατικοί στην επίθεση και κακοί στην άμυνα.
Μόνο ο Κλέιζα έμοιαζε ικανός να πάρει την ομάδα στους ώμους του και με συνεχόμενα τρίποντα έδινε πολύτιμες λύσεις στου συμπαίκτες του, όπως στο 25', όπου έκανε το 50-45 και αργότερα στο 31', όταν η διαφορά έφτασε σε διψήφια επίπεδα (65-54).
Ωστόσο, όσο ο Ολυμπιακός δεν καθάριζε το ματς οι Πολωνοί κατάφερναν να επιστρέφουν και να διατηρούν επαφή με το σκορ μέχρι και το 80-78, όταν ο Τεόντοσιτς έβαλε πονηρά το χέρι, έκλεψε τη μπάλα από το Λόγκαν και στη συνέχεια πήρε το φάουλ και ευστόχησε στις βολές.
Τα δεκάλεπτα: 18-19, 35-39, 60-54, 83-79
Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 3(1), Πεν 5(1), Τσίλντρες 13, Βούισιτς 2, Μπουρούσης 6, Χαλπερίν, Κλέιζα 26 (4), Μαυροκεφαλίδης 4, Μπέβερλι 1, Τεόντοσιτς 21 (3), Σχορτσιανίτης 2.
Πρόκομ (Πατσέσας): Χάρινγκτον, Λόγκαν 11(3), Γιάγκλα, Λάπετα, Στζότκα 1, Βάρντα 12, Γουντς 23(1), Μπάρελ 14(1), Γιούιν 13(2), Χρίτσανιουκ 5.

** Barroso: Η Γερμανία θα στηρίξει οικονομικά την Ελλάδα

Την αισιοδοξία του ότι η Γερμανία θα στηρίξει, στην περίπτωση που της ζητηθεί, ενδεχόμενη απόφαση της Ευρωζώνης για την παροχή οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, εξέφρασε ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jose Manuel Barroso σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα στους Financial Times. «Γνωρίζω την καγκελάριο Merkel. Είναι προσηλωμένη στο στόχο της Ευρώπης και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν της ζητηθεί, θα ταχθεί υπέρ της παροχής οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Barroso, αναφερόμενος στην Angela Merkel.Οι δηλώσεις του επικεφαλής της Κομισιόν, πραγματοποιούνται λίγες ημέρες πριν τη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ενώ οι πιέσεις προς τη Γερμανία εντείνονται, αναφορικά με την απόφαση για την τελική στήριξη προς τη χώρα μας.Ωστόσο ο Barroso τόνισε ότι ως η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, η Γερμανία έχει ουσιαστικό συμφέρον να διατηρηθεί η οικονομική σταθερότητα της Ευρωζώνης, συνεπώς δεν θα έχει πρόβλημα να βοηθήσει ένα από τα πιο αδύναμα μέλη της.«Δεν υπάρχει σταθερότητα χωρίς αλληλεγγύη και δεν υπάρχει αλληλεγγύη χωρίς σταθερότητα», υπογράμμισε ο Barroso, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εμπλοκής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο σχέδιο οικονομικής στήριξης της Ελλάδας.Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος της Κομισιόν τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό οι Ευρωπαίοι ηγέτες να συμφωνήσουν για ένα σύστημα οικονομικής στήριξης που θα καθησυχάσει τις αγορές, σύμφωνα με τους FT. Οι χώρες της Ευρωζώνης θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Ελλάδα με διμερή δάνεια που θα έχουν αυστηρές προϋποθέσεις, κάτι που σύμφωνα με τον Barroso δεν συνιστά διάσωση, οπότε δεν παραβιάζονται οι κανόνες της Ε.Ε.«Είναι λάθος και παραπλανητικό να λέγεται ότι λόγω της διάταξης που απαγορεύει τις διασώσεις δεν μπορεί να προσφερθεί βοήθεια σε ορισμένα κράτη-μέλη», πρόσθεσε


** Παραβίαση αβλαβούς διέλευσης από τουρκική κορβέτα

Νέα διέλευση πραγματοποίησε η τουρκική κορβέτα «Bafra» στο κεντρικό Αιγαίο. Στις 23:50 το πλοίο του τουρκικού πολεμικού ναυτικού εισήλθε στο στενό Κέας - Κύθνου συνοδευόμενη από την τορπιλάκατο «Κρυσταλλίδης». Στις 02:10 η ελληνική τορπιλάκατος προειδοποίησε το τουρκικό πλοίο για παραβίαση της αβλαβούς διέλευσης ενώ βρισκόταν στο στενό Καφηρέα εντός ελληνικών χωρικών υδάτων.
Πέντε λεπτά αργότερα η K/B «Bafra» εξέπεμψε μήνυμα στο παραπλέον εμπορικό πλοίο «Αρχάγγελος» ζητώντας στοιχεία δρομολογίου (λιμένα κατάπλου, απόπλου, όνομα).
Στις 02:30 η τουρκική κορβέτα εξήλθε των ελληνικών χωρικών υδάτων και ακολούθησε πορεία σε διεθνή ύδατα νοτιοδυτικά της Χίου, υπό παρακολούθηση πάντα από την ελληνική τορπιλάκατο.

** Αλλαγή φρουράς στην EasyJet

Την Κάρολιν Μακόλ όρισε ο βρετανικός αερομεταφορέας χαμηλού κόστους easyJet ως νέα διευθύνουσα σύμβουλό του.
Η Μακόλ, η οποία θα αντικαταστήσει τον Άντι Χάρισον, είναι από το 2006 διευθύνουσα σύμβουλος στην Guardian Media Group.
«Μετά από μια ενδελεχή διαδικασία στην οποία έλαβε μέρος ένας αριθμός πολύ αξιόλογων υποψηφίων, επιλέξαμε ομόφωνα μια ισχυρή διευθύνουσα σύμβουλο με τη στρατηγική ικανότητα, τη λειτουργική δυνατότητα και το πάθος να οδηγήσει την easyJet στο επόμενο στάδιο της ανάπτυξής της», δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας Μάικλ Ρέικ.

**ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ :
http://snsarfara.blogspot.com/ , STAMOS-ARFARA—GREECE .-
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , vlasios .-
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , stamos- dynami.-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ , Arfra-Messinias .-
http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfra – Messinias 2 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 1 – FOTOS .-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , STAMOS .-
~ http://my.live.com/ ,
http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0 , Picasa Web Albuums… Διαχειρηση Αναρτήσεων.- FOTOGRAFIES STAMATIS .-
http://cid-A49E2CAF07361F5F.home.services.spaces.live.com/messages/ , or http://sdentist.spaces.live.com/feed.rss , .-
WWW.NETVIBES.COM/SNSTAM , stamos.-
http://sdentist.spaces.live.com/messages/fakehandlerpage.aspx ,
http://www.facebook.com/editpicture.php?success=1 , .-
http://www.twitter.com/stamos1/ ,
http://www.unyk.com/Registration/RegistrationMain.asp?JS=1,
http://www.slide.com/arrange#blk ,
http://niannap.slide.com/ ,
http://asnstamrfara.slide.com/ , slide .-
http://www.slide.com/homeview#-pictures ,
http://www.zoosk.com/home.php?from=nav ,
http://www.panoramio.com/user/3721624 ,
http://www.panoramio.com/upload/,

** http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2 stamos1 Εργαστήρι .- Stamatios Skoulikas .- http://www.sync.gr/stamos1 .-



*** /Η Ibrahim Ateş έστειλε μήνυμα στα μέλη του TÜRK DÜNYASI OTAGI.

Ibrahim AteşMarch 31, 2010 at 9:15am
Θέμα: MERHABA
DEGERLi GRUP ARKADASLARIM BU GUN ITIBARIYLE BIR SURE iSLERiMiN YOGUNLUGUNDAN DOLAYI ARANIZDA ARANIZDA OLAMAYACAGIM HEPiNIZE COK TESEKKUR EDER SAYGI VE SEVGILERIMI SUNARIM iBRAHiM ATES TEL: + 7 913 645 77 87 begin_of_the_skype_highlighting + 7 913 645 77 87 end_of_the_skype_highlighting - + 7 913620 0609 begin_of_the_skype_highlighting + 7 913620 0609 end_of_the_skype_highlighting DA BANA ULASABILIRSINIZ

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1109106344962&mid=21d97b0G3dd6e022G12b7c52G0&n_m=snstam%40gmail.com



** Γεια σου Stamatios
Η Nikoletta σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

Nikoletta Niarchou

Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Nikoletta που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Rita Antonopoulou ΑΠροσθέστε ως Φίλο

Leivadas KostasΠροσθέστε ως Φίλο

Tzortzis ThanasisΠροσθέστε ως Φίλο

Kostis Maraveyas BΠροσθέστε ως Φίλο

Christos PapamichalisΠροσθέστε ως Φίλο

Christos TzortzisΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Nikoletta:
Σύνδεση

Για να δείτε το προφίλ της Nikoletta ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=100000338617374&mid=21d9a4bG3dd6e022G12b7e1aG1b&n_m=snstam%40gmail.com

** Γεια σου Stamatios
Η Olympia σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

Olympia Makraki
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Olympia που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Nikos ParasiannisΠροσθέστε ως Φίλο

Elena PistikopoulouΠροσθέστε ως Φίλο

Takis TsantilasΠροσθέστε ως Φίλο

ΕΛΙΝΑ ΚΟΜΝΗΝΟΥΠροσθέστε ως Φίλο

γιάννης φιλιππίδηςΠροσθέστε ως Φίλο

Τρίτη ΕποχήΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Olympia:
Σύνδεση

Για να δείτε το προφίλ της Olympia ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=100000490624971&mid=21d9942G3dd6e022G12b7d63G1b&n_m=snstam%40gmail.com





**Ο/Η Constantinos Iasonos έστειλε μήνυμα στα μέλη του Boutique Uptown.

Constantinos IasonosMarch 31, 2010 at 10:20am
Θέμα: Greek Night!
Το απόλυτο Greek Night επιστέφει απόψε στο Boutique Uptown! Απόψε, Μεγάλη Τετάρτη στις 22:30 ακριβώς!Ο Dj Nik είναι έτοιμος για ακόμα μια φορά να σας ανεβάσει το κέφι με τις μεγαλύτερες Ελληνικές επιτυχίες!Ετοιμαστείτε για χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!Μην το χάσει κανείς...!Κρατήσεις: 77 77 22 31
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1387582579456&mid=21da32eG56358b7cG1b0b07fG0&n_m=stamoskal@windowslive.com .-

**

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :


ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ !!
ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΤΟ 2010 :
Από μιά μονοήμερη εκδρομή στις 21 03 -2010 της ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

** ΝΑΥΠΛΙΟ … ΠΑΛΑΜΗΔΙ … ΜΠΟΥΡΤΖΙ :

Το εντυπωσιακό κάστρο του Παλαμηδίου κτίστηκε τον 17ο αιώνα από τους ενετούς. Λέγεται ότι η δημιουργία του ήταν ένα όραμα του Βενετού Αρχιστράτηγου Μοροζίνη, όταν νίκησε τους Τούρκους το 1686 και κατέλαβε το Ναύπλιο. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του κάστρου έγινε από τον Γκριμάνι και το χτίσιμο ολοκληρώθηκε το 1714 κατά την δεύτερη περίοδο της Ενετοκρατίας. Οικοδομήθηκε σε υψόμετρο 216 μ. υψηλότερα από την επιφάνεια της θάλασσας. Το φρούριο ήταν απόρθητο και αποτελείτο συνολικά από οκτώ προμαχώνες τους οποίους συνέδεαν κοινά τείχη. Η πόλη του Ναυπλίου επικοινωνούσε αρχικά με γαλαρία, κι αργότερα έγιναν τα περίφημα 999 σκαλοπάτια. Οι προμαχώνες βρίσκονταν σε τρία επίπεδα. Ανεβαίνοντας πεζοί, συναντάται ο προμαχώνας Γκριμάνι και λίγο μετά ο προμαχώνας Ρομπέρ. Οι υπόλοιποι προμαχώνες, με μεγαλύτερο τον ονομαζόμενο Μιλτιάδη, είναι ο Άγιος Ανδρέας, ο Επαμεινώνδας, ο Αχιλλέας και ο Θεμιστοκλής από τον οποίο ο Χασάν Πασάς γκρέμιζε με δόλο Αρβανίτες. Από τότε, σύμφωνα με την τοπική παράδοση η περιοχή πήρε το όνομα Αρβανιτιά. Ο Βράχος του Παλαμηδίου που δεσπόζει του Ναυπλίου, πήρε το όνομά του από τον εγγονό του Ποσειδώνα. Μετά την οχύρωσή του, το Παλαμήδι πρωταγωνίστησε ανάμεσα στο Κάστρο της Αργοναυπλίας και το Μπούρτζι. Η κυριαρχία των Τούρκων με την κατάληψή του, άλλαξε την τύχη ολόκληρης της Πελοποννήσου. Στο φρουριακό αυτό συγκρότημα που έκανε το Παλαμήδι απόρθητο, βλέπουμε συχνά τον θυρεό των Ενετών, το διάσημο «λιοντάρι του Αγίου Μάρκου». Τα κελιά των κάστρων χρησιμοποιήθηκαν και ως φυλακές και χώροι εκτελέσεως. Σε ένα από αυτά τα κελιά είχαν φυλακίσει και τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Σήμερα το Παλαμήδι είναι επισκέψιμο για τους όσους επιθυμούν να το δουν και να θαυμάσουν τις οχυρώσεις του αλλά και την καταπληκτική θέα που προσφέρει. Μπορείτε να ανεβείτε είτε από τον αυτοκινητόδρομο από την ανατολική πλευρά, είτε από τα περίφημα 999 σκαλοπάτια, τα οποία ανακαινίσθηκαν την εποχή του Όθωνα. Παλαιότερα έφταναν μέχρι ενός σημείου του βράχου μέσα από τις βενετσιάνικες γαλαρίες, που σώζονται ακόμη στα δεξιά της σκάλας. –

>> Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

>> ΜΠΟΥΡΤΖΙ

>> ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑ

>> ΠΑΛΑΜΗΔΙ

>> ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

>> ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

>> ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

>> ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

>> ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΩΝ ΒΑΥΑΡΩΝ

>> ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ

>> ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΘΑΡΩΝΑΣ

>> ΤΡΙΑΝΟ


ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ 1821 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΩΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ !!TO PALAMIDI!!!

** http://www.youtube.com/watch?v=_KJ_VlJ5GQA , video Nafplio 2010 :



~** http://www.youtube.com/watch?v=NXcOlOlHP08 , video στο τρενάκι στην πόλη του ΝΑΥΠΛΙΟΥ :





ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2010 ΤΟ ΠΑΛΑΜHΔΙ.-

** http://www.youtube.com/watch?v=UAg-NT0bouk , Στο Κάστρο της Ακροναυπλίας ΝΑΥΠΛΙΟ 2010 :



** http://www.youtube.com/watch?v=qPTkLBiCSDA , ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ :




ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2010 ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΗΜΙΩΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ .-

** http://www.youtube.com/watch?v=ARgZyzBtCK4 , ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑ –ΚΑΣΤΡΟ - ΝΑΥΠΛΙΟ :



**** http://www.youtube.com/watch?v=XpQatzov5D8 , ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ



** Γνωστό για τα 999 ή για άλλους 857 σκαλιά, το Παλαμήδι υψώνεται στο λόφο του Παλαμηδίου και σε ύψος 216 μέτρων. Ευτυχώς, είναι προσιτό και με αυτοκίνητο! Βρίσκεται ανατολικά της Ακροναυπλίας και χρονολογείται στην περίοδο 1686-1715. Χτίστηκε από τους Ενετούς και έχει οκτώ αυτοτελείς προμαχώνες. Μετά το 1715 το κάστρο έπεσε στα χέρια των Τούρκων ενώ το 1822 οι Έλληνες το κατέλαβαν. Καθώς το κάστρο θεωρείτο απόρθητο, η επιτυχία αυτή εξέπληξε την τότε ευρωπαϊκή κοινή γνώμη!
Λίγο μετά την ανακατάληψη του κάστρου, Έλληνες έδωσαν στους προμαχώνες του ονόματα. Ο ένας ονομάστηκε ‘φρουραρχείο’, ο άλλος ‘Ροβέρτ’ προς τιμή του Γάλλου φιλέλληνα που σκοτώθηκε στη μάχη της Ακρόπολης, ενώ οι υπόλοιποι έξι ονομάστηκαν ‘Μιλτιάδης’, ‘Αχιλλέας’, ‘Επαμεινώνδας’, ‘Φωκίων’, ‘Θεμιστοκλής’ και ‘Λεωνίδας’ προς τιμή των αρχαίων πολεμιστών. Κάτω από τον προμαχώνα του Θεμιστοκλή βρίσκεται η παραλία της Αρβανιτιάς που πήρε το όνομά της εις μνήμη των Αλβανών στρατιωτών που κατ’ εντολή του πασά πετάχτηκαν από τα βράχια. Στον προμαχώνα ‘Μιλτιάδης’ φυλακίστηκε ο Κολοκοτρώνης.-

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΜΙΔΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΤΖΙ .-

**** http://www.youtube.com/watch?v=m_OS6XFch7c , ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ 2010





** ΠΑΛΑΜΗΔΙ - ΝΑΥΠΛΙΟ 2010 , http://www.youtube.com/watch?v=BZUn74h8za8 ,

.-

** ΠΑΛΑΜΗΔΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ - ΚΑΣΤΡΑ 2010 , http://www.youtube.com/watch?v=yRMHlwNyiI0 ,

.-

** ** http://www.youtube.com/watch?v=HrE5nXGItD0 , Παλαμήδι-1. ΝΑΥΠΛΙΟ Άποψη μέσα στο κάστρο




** http://www.youtube.com/watch?v=UfMKNlIg3NI , ΠΑΛΑΜΗΔΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2010



** http://www.youtube.com/watch?v=PyhTLiqemqg , ΠΑΛΑΜΗΔΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2010




*
** Πανίσχυρος και εύχρηστος πλοηγός Ιστού.
Δοκιμάστε το μοναδικό πλοηγό με την τεχνολογία Turbo και επιταχύνετε τη σύνδεσή σας στο Internet.
** Safari για Windows από την Apple, το πιο προηγμένο πρόγραμμα περιήγησης στον κόσμο.
** Google Chrome. Ένα νέο, γρήγορο πρόγραμμα περιήγησης για όλους.
** Ο Internet Explorer είναι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείται ευρύτερα σε όλο τον κόσμο και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα εσάς.
Πρώτο μέλημα του Firefox είναι η ασφάλειά σας. Είναι ελεύθερο λογισμικό και δε θα παραβιάσει τον υπολογιστή σας ή τα προσωπικά σας δεδομένα.
Πλοήγηση με βάση Φίλους: ο φυλλομετρητής που θα αποκομίσει τα περισσότερα από το Facebook και το Twitter.
K-Meleon is an extremely fast, customizable, lightweight browser based on the Mozilla Gecko engine and designed specifically for Windows.
GreenBrowser is your best choice of flexible and powerful green web browser.


Πανίσχυρος και εύχρηστος πλοηγός Ιστού. Δοκιμάστε το μοναδικό πλοηγό με την τεχνολογία Turbo και επιταχύνετε τη σύνδεσή σας στο Internet.
Safari για Windows από την Apple, το πιο προηγμένο πρόγραμμα περιήγησης στον κόσμο.
Google Chrome. Ένα νέο, γρήγορο πρόγραμμα περιήγησης για όλους.
Ο Internet Explorer είναι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείται ευρύτερα σε όλο τον κόσμο και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα εσάς.
Πρώτο μέλημα του Firefox είναι η ασφάλειά σας. Είναι ελεύθερο λογισμικό και δε θα παραβιάσει τον υπολογιστή σας ή τα προσωπικά σας δεδομένα.

Πανίσχυρος και εύχρηστος πλοηγός Ιστού. Δοκιμάστε το μοναδικό πλοηγό με την τεχνολογία Turbo και επιταχύνετε τη σύνδεσή σας στο Internet.
Safari για Windows από την Apple, το πιο προηγμένο πρόγραμμα περιήγησης στον κόσμο.
Google Chrome. Ένα νέο, γρήγορο πρόγραμμα περιήγησης για όλους.
Ο Internet Explorer είναι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείται ευρύτερα σε όλο τον κόσμο και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα εσάς.
Πρώτο μέλημα του Firefox είναι η ασφάλειά σας. Είναι ελεύθερο λογισμικό και δε θα παραβιάσει τον υπολογιστή σας ή τα προσωπικά σας δεδομένα.
Πλοήγηση με βάση Φίλους: ο φυλλομετρητής που θα αποκομίσει τα περισσότερα από το Facebook και το Twitter.
K-Meleon is an extremely fast, customizable, lightweight browser based on the Mozilla Gecko engine and designed specifically for Windows.
GreenBrowser is your best choice of flexible and powerful green web browser.
Γρήγορος και αξιόπιστος περιηγητής ιστοσελίδων εξοπλισμένος με δυνατότητες όπως συμπλήρωση φόρμας, αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων.
Αποσπώμενες καρτέλες & βίντεο,Χειρονομίες ποντικιού,Κυνηγός Διαφή μισης.Σάρωσε τα Webware Βραβεία δύο φορές.Συγκρίσετε και διαλέξετε.
Ο καλύτερος web browser: Ελαφρύς, γρήγορος, απλός, με πλήρη διαμόρφωση και επέκταση. Ιδανικός για όλους!
Sleipnir: A fully customizable browser for a new web experience.

Εγκατάσταση
Εγκατάσταση
Εγκατάσταση
Εγκατάσταση
Εγκατάσταση
Εγκατάσταση
Εγκατάσταση
Εγκατάσταση
Εγκατάσταση
Εγκατάσταση
Εγκατάσταση
Εγκατάσταση



** ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ - ΛΟΥΚΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΡΙΑΣ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ : video and foto :

*** Μονή Λουκούς
Η μονή Λουκούς βρίσκεται κοντά στο Αστρος πάνω στον οδικό άξονα Τρίπολης-Αστρους. Είναι αφιερωμένη στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος και είναι κτίσμα του l2ου αιώνα με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον. Χτίστηκε στα ερείπια του ιερού του Πολεμοκράτη εγγονού του Ασκληπιού. Η εκκλησία, όπως και άλλα κτίσματα της μονής, περιλαμβάνει εντοιχισμένα, γλυπτικά τμήματα υστερορωμαϊκών χρόνων. Η μονή έχει σημαντική βιβλιοθήκη με ιστορικά χειρόγραφα και κώδικες.Στον προαύλιο χώρο της μονής υπάρχουν γλυπτά που προέρχονται από την παρακείμενη έπαυλη του Ηρώδη του Αττικού και γλυπτά με περίτεχνο διάκοσμο που προέρχονται από το αρχαίο ιερό. Με το ιερό αυτό είχε συνδεθεί ο Ηρώδης ο Αττικός ο οποίος έιχε κτίσει δίπλα την έπαυλή του. Στο μοναστήρι βρέθηκε ανάγλυφο του 4ου αι. π.Χ. που αναπαριστά τον Ασκληπιό και την οικογένειά του, που εκτίθεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών. Επίσης βρέθηκε τμήμα ράβδου με ελισσόμενο φύδι από άγαλμα του Ασκληπιού. (41 χλμ. από Τρίπολη, 4 χλμ. από ’στρος)


http://www.youtube.com/watch?v=a3J4oKNgCoM , Ι.ΜΟΝΗ ΛΟΥΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΑΣΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΥΡΙΑΣ 2010


http://www.youtube.com/watch?v=PRDw2I22uSw , Ι. ΜΟΝΗ ΛΟΥΚΟΥΣ ΑΣΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ 2010


http://www.youtube.com/watch?v=nVeRoS5M4dA , Ι. ΜΟΝΗ ΛΟΥΚΟΥ ΑΣΤΡΟΥ


http://www.youtube.com/watch?v=VvKgnxe3C4I , Ι.ΜΟΝΗ ΛΟΥΚΟΥΣ ΑΣΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΥΡΙΑΣ 2010


http://www.youtube.com/watch?v=KYd0Z0V5xyY , Ι. ΜΟΝΗ ΛΟΥΚΟΥΣ ΑΣΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΥΡΙΑΣ 2010


http://www.youtube.com/watch?v=TdnjHTyKUt8 , Ι.ΜΟΝΗ ΛΟΥΚΟΥΣ ΑΣΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΥΡΙΑΣ 2010

**

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ

ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ

~~~~~~~~ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ~~~

`
Φως μοναχοίς άγγελοι. Φως δε πάντων ανθρώπων και μοναδική πολιτεία είναι η ζωή κατά μίμηση των Αγγέλων. Αυτή στήριξε την οικουμένη. - Ο Χριστιανός που ενδύεται το Μέγα και Αγγελικό Σχήμα είναι άξιος πολλών επαίνων και μακαρισμών. Όταν λοιπόν κάποιος προσέρχεται για να αφιερώσει τη ζωή του εξ όλης της ψυχής και την διάνοια του στο Νυμφίο Χριστό, τότε χαίρεται και αγάλλεται ο Ουρανός και πανηγυρίζει ο κόσμος των Αγγέλων γιατί ένας ακόμη άνθρωπος τάχτηκε να μιμηθεί τη ζωή τους. Ο μοναχός και η μοναχή ζουν και κινούνται σε μια πνευματική όαση με το νοσταλγικό λόγο «ελθέτω χάρις και παρελθέτω ο κόσμος ούτος» και μαζί με τον κόσμο παρέρχεται το όνομα του παλιού και λαμβάνει νέο όνομα διότι εγκαταλείπει τον παλιό άνθρωπο και ενδύεται το νέο άνθρωπο. - Την ώρα την μοναχικής κουράς προσέρχεται ο δόκιμος μοναχός ανυπόδητος, ασκεπής, φορώντας μόνο ένα απλό λευκό χιτώνα, και δηλώνοντας έτσι ότι όλα τα περιττά και κοσμικά τα απέρριψε και είναι έτοιμος να ενδυθεί το τιμημένο ράσο και τα άγια ρούχα του μοναχού. Κατ την μοναχική κουρά ο δόκιμος μοναχός η μοναχή ενδύεται το λέντιον η ζωστικό ,η αντερί το οποίο είναι μαύρο χρώματος και συμβολίζει το χιτώνα της ευφροσύνης και της αγαλλιάσεως αντί της γυμνώσεως και της καταισχύνης την οποία φορέσαμε με την παρακοή μας και αντί της φθοράς και του θανάτου που μας προξένησε αυτή η παρακοή και την οποία φθορά αναιρεί το μοναχικό σχήμα με την υπακοή και τον ενάρετο βίο. - Ο χιτώνας αυτός ονομάζεται χιτώνας δικαιοσύνης γιατί η λέξη δικαιοσύνη σημαίνει κάθε αρετή, και ο μοναχός φορώντας το οφείλει να γίνει πρόθυμος για κάθε αρετή. - Μάλιστα το μαύρο χρώμα του σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι πάντοτε οχυρωμένος με το πένθος για την αμαρτία και την ξενιτιά του κόσμου. - Έπειτα ο μοναχός .η, η μοναχή ενδύεται τον ανάλαβο- το πολυσταύρι- ο οποίος φοριέται από τους ώμους μπροστά και πίσω σταυροειδώς και σχηματίζει το σημείο του σταυρού, όχι μια, αλλά πολλές φορές.. εικονίζει το σημείο του Σταυρού και σημαίνει ότι ο μοναχός αναλαμβάνει το σταυρό του επί των ώμων του και ακολουθεί το Δεσπότη Χριστό. - Καθώς το πολυσταύρι περιέχει πολλούς σταυρούς και περιβάλλει μπροστά και πίσω το σώμα του μοναχού και της μοναχής το περιφράσσει και το οχυρώνει από τις προσβολές του διαβόλου και από κάθε κακή επιθυμία. - Έπειτα ζώνεται γύρω από την μέση του δερμάτινη ζώνη «εις νέκρωσιν σώματος και ανακαίνισιν πνεύματος». - Η ζώνη αποτελεί σημείο σωφροσύνης, καθαρότητας και νεκρώσεως των κινήσεων της σάρκας κι επίσης σημείο ισχύος εναντίων των παθών και παράλληλα στήριξη στις πράξεις των εντολών. - Κατόπιν ο μοναχός ή η μοναχή φορά τα σανδάλια με τα οποία ετοιμάζεται να εφαρμόσει και να διαδώσει με τα οποία ετοιμάζεται να εφαρμόσει και να διαδώσει το Ευαγγέλιο της ειρήνης. Επίσης τα σανδάλια αυτά τον προφυλάγουν για να μην προσκρούσουν τα πόδια του και να μην δαγκωθεί από το νοητό όφι, αλλά να επιβαίνει πάνω σε αυτούς και να καταπατεί λέοντα
και δράκοντα (δηλαδή τα κρυφά και φθονερά θηρία της κακίας). Με τα σανδάλια αυτά θα τρέχει κατευθείαν την οδό του Ευαγγελίου μέχρι, ότου φτάσει στους Ουρανούς εκεί που είναι το πολίτευμα των μοναχών ,κατά τον Απόστολο Παύλο. - Κατόπιν ενδύεται το πάλλιον- εξώρασο- του μεγάλου και αγγελικού σχήματος και όπως λέγει στην μοναχική κουρά το ενδύεται ως στολή αφθαρσίας και σεμνότητας και ως σημείο της σκέπης του Θεού για την ευλαβή του ζωή αποτελεί τη θεια περιβολή που του χαρίζει το Άγιο Πνεύμα. - Κατόπιν ενδύεται το κουκούλιον της ακακίας ως περικεφαλαία ελπίδος για τη σωτηρία μέσω της εκ Θεού επισκιάσεως της χάριτος, αλλά και για την ύψωση του νου του μέσω της ταπεινοφροσύνης και της ακακίας, όπως ακριβώς είναι τα άδολα νήπια, αλλά και για τη θεού φύλαξη και περίθαλψη της κεφαλής με όλα τα αισθητήρια. Το κουκούλιο κρέμεται μπροστά και πίσω όπου βρίσκεται το λογιστικό και η καρδιά. -Τελευταία ενδύεται το μανδύα, ο οποίος θεωρείται το τελειότατο ένδυμα και το
περιεκτικό όλων σημαίνει δε τη φυλακτική και σκεπαστική δύναμη του θεού, ταυτόχρονα το συνεσταλμένο ευλαβές και ταπεινό της Μοναχική ζωής, ενώ το ότι δεν έχει μανίκια σημαίνει ότι καθ` όλη τη ζωή του όλα τα μέλη του είναι νεκρά για κάθε κοσμική εργασία και αμαρτία.
Αφήνει μόνο ελεύθερο το κεφάλι το οποίο βλέπει προς το Θεό και φρονεί τα θεία και ανατρέχει μόνο προς το Θεό. Αλλά, όπως είπαμε, και πριν ακόμη και το κεφάλι του μοναχού η της μοναχής είναι σκεπασμένο με το κουκούλιο, για να θεωρηθεί ότι έχει ασκεπή και ακάλυπτα τα αισθητήρια. - Στο σύνολο τους, όλα τα ρούχα του μοναχού εικονίζουν την νέκρωση του Χριστού μας. Ως τάφος εικονίζεται ο μανδύας και ως εντάφια τα υπόλοιπα ρούχα ο ανάλαβος και το Μεγάλο Σχήμα δηλώνουν ότι είναι εσταυρωμένος ο μοναχός για τον κόσμο όπως άλλωστε το υποσχέθηκε. Το κουκούλιο του εικονίζει το σουδάριο κι έτσι ο μοναχός μιμείται με το σχήμα του τον σταυρωθέντα Δεσπότη του, ο οποίος πέθανε και τυλίχτηκε στα σπάργανα και το σουδάριο. - Σε όλη του τη ζωή πλέον, ότι φορά θα του υπενθυμίζει ότι συνεσταυρώθηκε με τον Χριστό και συνεκρώθηκε μαζί του και οφείλει να αγωνιστεί και να συναναστηθεί και να συνανυψωθεί και να αναφανεί συγκληρονόμος της πατρικής Βασιλείας και των αγαθών των ετοιμασμένων προ καταβολής κόσμου….-

**

**

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Μας γράφουν και γράφουμε *


Μας γράφουν και τα γράφουμε :


Δεν έχει τη διάρκεια, την ποιότητα και τον επαγγελματισμό του DVD (δες εδώ κι εδώ κι εδώ), αλλά είναι κάτι. Το τσοντοβιντεάκι ετούτο δείχνει πιο ερασιτεχνικό και έχει πολύ λιγότερο ενδιαφέρον.
Μπορείς να το δεις ,,,,,,,,,,,, εδώ

** ** ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ... ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ :
http://eu1.badoo.com/0164120335/ **

~ ** ~ * http://wwitv.com/portal.htm , Τηλεόραση ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ
~ * http://www.atdhe.net/ ,''''' ΖΩΝΤΑΝΑ ολοι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ .-
~ ** http://www.http.livetv.ru/ , """"""""""""""" το ποδόσφαιρο στον Η / Υ .-

** ~ *** ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΙΝΤΕΟ (ερασιτεχνικά πάντα).:
(1) .- MOV02631.MPG ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ ΣΠΑΡΤΗΣ 2010 ,
http://www.youtube.com/watch?v=D_sN-lLYgSA ,



(2) .- MOV02626.MPG ΜΥΣΤΡΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 2010 , http://www.youtube.com/watch?v=D5hUccEyRlc ,




(3) .- MOV02616.MPG όρος ταϋγετος διαδρομή καλαμάτα - σπάρτη 2010 Mπαίνοντας στην καστροπολιτεία του Μυστρά, από την άνω πύλη: http://www.youtube.com/watch?v=gcrSG2NM-YE , Ακούγοντας την ιστορία του ΜΥΣΤΡΑ!



(4) .- MOV02617.MPG ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ ΣΠΑΡΤΗΣ 2010 .-

**

· ...ΣΚΕΨΟΥ ..
-Ο σοφός αναζητά την σοφία, ο τρελλός πιστεύει ότι την έχει βρεί .. (ΠΕΡΣΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ)
-Του Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι, όταν στο τέλος του έτους, αισθάνεσαι καλύτερα, από ότι στην αρχή .. (ΧΕΝΡΥ ΝΤΕΗΒΙΝΤ ΘΟΡΩ)
-Αν δεν επιθυμείς να κάνεις κακό, τότε δεν υπάρχει ούτε μια καλή πράξη που δεν μπορείς να κάνεις .. (ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ)
-θα πρέπει να ζείς την ζωή σου, έτσι ώστε να μην φοβάσαι τον θάνατο, και ταυτόχρονα να μην επιθυμείς να πεθάνεις .. (ΚΑΠΟΙΟΣ..)
-Η ελικρίνεια, είναι το μόνο γνήσιο νόμισμα που κυκλοφορεί παντού ... (ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ)
-Να μιλάς, μόνο όταν τα λόγια σου είναι καλύτερα από την σιωπή ... (ΑΡΑΒΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ)
-Η φύση χρειάζεται λίγα πράγματα, όμως η φαντασία σου χρειάζεται πολλά ... (ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑ)



** [Euroliberty] Ομοφυλοφιλία και μισογυνία ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
Από:
euroliberty (euroliberty@yahoo.com )
Εστάλη:
Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010 4:00:43 μμ
Προς:
euroliberty@yahoogroups.com

Βασίλης σημεία Venitis στο χριστιανισμός ιδρύθηκε από Αποστόλου Πέτρου και Παύλου φίλος του. Παύλος δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Ιησού, αλλά αυτός είναι αυτός που εισήγαγε το όνομα του Χριστού και του Χριστιανισμού, και η έννοια του Trinity, ένας Αιγύπτιος Religulous ιδέα. Υπάρχει μακρά παράδοση της ομοφυλοφιλίας στο χριστιανισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Πάπας Βενέδικτος έχει για μια ακόμη φορά απέκλεισε την αλλαγή της πρακτικής. Δήλωσε την Παρασκευή ότι η εθελοντική αγνότητα ήταν ένα δώρο από το Θεό που δεν πρέπει να χορηγείται μέχρι το πέρασμα της πολιτιστικής fashions.Jesus, γεννήθηκε το Ναζωραίος, είναι ένας θρύλος, ο ιδρυτής της Ναζωραίος Εβραίων, δεν είναι ο Χριστιανισμός! Χριστός, που φέρεται ότι γεννήθηκε στη Βηθλεέμ, είναι Religulous μύθος, μια δημιουργία του στραβωμένος μυαλό του Παύλου για να συμπέσει με τις προφητείες της Γραφής. Ο Ιησούς ήταν αμφιφυλόφιλος, αλλά ο Χριστός ήταν αγενής. Μαγδαληνή, η σύζυγός του Ιησού, ήταν η καλύτερη Απόστολος, ο μόνος που θα μπορούσε να κατανοήσει πλήρως τον Ιησού, γι 'αυτό με τα άλλα δώδεκα αποστόλους ήταν πολύ ζηλεύει, και προσπάθησαν να την δυσφημίσουν. Αυτή η δυσφήμηση της Μαγδαληνής διαρκεί μέχρι now.Pope Benedict ισχυρίζεται ότι οι άνδρες και οι γυναίκες αυτές τις μέρες ακριβώς θέλουν κλήρος να ιερείς στο τέλος, και τίποτε άλλο δεν έχει. Παρ 'όλα αυτά, πολλές ανώτερους ιεράρχες σε germanophone χώρες δείχνουν μια σύνδεση μεταξύ της κατάχρησης και τον όρκο του ιερέα της αγνότητας και το αίτημα για πιο ανοιχτή συζήτηση στην εκκλησία για αγαμία και sexuality.Most Χριστιανών ιερέων »κατηγορούν την απαγόρευση του γάμου για τα πρόσφατα σκάνδαλα στις ΗΠΑ, Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, και η Ιρλανδία και η πρόσκληση για το κράτος από το 12ο αιώνα για να διαλυθεί. Οι καιροί έχουν αλλάξει, και η κοινωνία επίσης, και η Καθολική Εκκλησία θα πρέπει να εξετάσουν πώς αυτό το είδος της ζωής μπορεί να διατηρηθεί ή ό, τι έχει να change.The κοινό συχνά ύποπτα όλων των ιερέων του είναι σεξουαλικά ανώμαλη όταν προκύπτουν αυτά τα σκάνδαλα. Υπάρχει ανάγκη να βοηθηθούν οι ιερείς ασχοληθεί με τη σεξουαλικότητα και να εξηγήσουν στο κοινό έναν τρόπο ζωής τόσο μακριά από το βήμα με πιο ελεύθερο ήθος σήμερα ότι πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να το καταλάβουν. Ακριβώς επειδή κάποιος δεν ζει έξω σεξουαλικότητα κάποιου δεν σημαίνει ότι είναι άγαμος asexual.The τρόπος ζωής μπορεί να προσελκύσει άτομα που έχουν φυσιολογική σεξουαλικότητα και δεν μπορούν να ενσωματώσουν τη σεξουαλικότητα στις ζωές τους. Ότι όταν μια επικίνδυνη κατάσταση που μπορεί να προκύψουν. Αγαμία προσελκύει παιδόφιλοι στην υπηρεσία της Καθολικής Εκκλησίας. Οι περισσότεροι Καθολικοί δείχνουν Ρώμη ανοίξει το ιερατείο να αποδειχθεί άνδρες, αλλά το Βατικανό απέρριψε την ιδέα του ordaining μεγάλα παντρεμένοι άντρες ως priests.The αποχωρήσεις Ανατολική της Καθολικής Εκκλησίας επιτρέπουν παντρεμένοι ιερείς, αλλά δεν μπορούν να γίνουν επίσκοποι, την ίδια πολιτική με την Ορθόδοξη εκκλησίες χρήση. Αυτό επίσκοποι τρόπος είναι ένα γκέι κλαμπ! Αγγλικανική και προτεσταντικές εκκλησίες έχουν παντρευτεί κλήρου και επιτρέπουν στις γυναίκες να χειροτονούνται. Άγιον Όρος στην Ελλάδα, μια αυτόνομη επαρχία των μοναστηριών, είναι η κορυφή comsidered Ακαδημία της ομοφυλοφιλίας πρόσφατη προσφορά! Του Πάπα Βενέδικτου στην δυσαρεστημένους Αγγλικανοί να γίνουν Καθολικοί θα μπορούσε να φέρει μια άλλη ομάδα των παντρεμένων ιερέων στη Ρωμαϊκή Εκκλησία. Αλλά το κύριο πρόβλημα του Χριστιανισμού είναι μισογυνία. Ακόμη και αν, Μαγδαληνή, η σύζυγός του Ιησού, ήταν ο πρώτος επίσκοπος του Χριστιανισμού, οι γυναίκες δεν μπορούν να εισέλθουν κλήρου! Venitis ισχυρίζεται ότι η πίστη είναι καθυστερημένος σκέψης που κρατά μακριά από τον Θεό. Θα πρέπει να γίνει άπιστος, προκειμένου να ξεκινήσει το ταξίδι σας στο Θεό! Θα πρέπει να ανακαλύψετε το δικό του τρόπο ο Θεός σου δεν μεσάζοντες. Αλήθεια του Θεού θα πρέπει να αντικαταστήσει την πίστη. Η θρησκεία είναι πνευματική σκλαβιά. Εκκλησία είναι η επιχειρηματική της θρησκείας. Θρησκευτικά μονοπώλιο στροφές επισκόπους να Αγιατολάχ, εκκλησίες και στα Σόδομα και Gomor. Πνευματικότητα και μεταφυσική θα πρέπει να αντικαταστήσει τη θρησκεία.
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του web post Start a New Topic
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)



** Fireflyflash] Προοδευτικών και MEDIA
Από:
eurofirefly (eurofirefly@yahoo.com )
Εστάλη:
Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010 9:03:54 πμ
Προς:
fireflyflash@yahoogroups.com

Ο προοδευτισμός όρος προέκυψε στα τέλη του 19ου αιώνα στον 20ό αιώνα σε σχέση με μια πιο γενική απάντηση στις τεράστιες αλλαγές που επέφερε η εκβιομηχάνιση: μια εναλλακτική λύση τόσο στην παραδοσιακή συντηρητική απάντηση στα κοινωνικά και οικονομικά θέματα και για τα διάφορα πιο ριζοσπαστικών ρευμάτων του σοσιαλισμού αναρχισμός και η οποία αντιτίθεται them.Venitist William σημεία Anderson από το Προοδευτικό Εποχή δεν ήταν μία εποχή προόδου σε όλα. Στην πραγματικότητα, ήταν μια προσπάθεια από την πολιτική ελίτ, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων επιχειρήσεων, να καταστρέψουν ό, τι είχε απομείνει από το κράτος δικαίου και την επιστροφή σε μια εποχή που κυβέρνηση και προνομιακή επιχειρηματίες cartelized το παράδειγμα economy.For, ενώ τυπικά βιβλία ιστορίας μπογιά επιτυχημένη προσπάθεια της κυβέρνησης να ρυθμίζουν την σιδηροδρόμους και ένα «καλό» πράγμα για τους Αμερικανούς. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική από την ιστορία-έκδοση βιβλίο. Κυβέρνηση ρύθμιση των σιδηροδρόμων οδήγησε στην παρακμή του τροχαίου υλικού, για να μην αναφέρουμε διάσπαση των γραμμών και των σιδηροδρομικών υπηρεσιών, καθώς και οι σιδηρόδρομοι τελικά δεν ανακτήσει μέχρι άλλαξαν ελέγχους κυβέρνηση δραστικά στην 1980s.Progressives δεν θέλουν απλά να ελέγχει τη μεταφορά και την επιχειρηματική . Αντερσον παρατηρεί το καμάρι του προοδευτισμού (εκτός από τις καταστροφικές είσοδος της Αμερικής στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο) ήταν η δημιουργία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (ένα καρτέλ τραπεζών) και την εμφύτευση του φόρου εισοδήματος. Ο συνδυασμός αυτών των δύο πραγμάτων εγγυάται ένα κράτος που ήταν βέβαιος ότι θα αυξηθεί πολύ πάνω από τις δυνατότητές της και τα μέσα των φορολογουμένων ότι πρέπει να υποστηρίζει it.Modern εφημερίδες, με καπλαμά τους «αντικειμενικότητας», επίσης, είχαν τις ρίζες τους στην Προοδευτική Εποχή. Πριν από τότε, οι άνθρωποι κατανοητό ότι εφημερίδες εκπροσωπούνται πολιτικά κόμματα και πολιτική άποψη. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εποχής των προοδευτικών ανθρώπων που έτρεξε εφημερίδες είπαν ότι θα χωριστή συντακτικές τους λειτουργίες και ειδήσεων για να «αποδείξει» τη δέσμευσή τους για την "αντικειμενικότητά" κατά την παρουσίαση της news.For όλων των πεποιθήσεων μας στην εφημερίδα «αντικειμενικότητας», ζητώντας από έναν δημοσιογράφο, και ειδικά ένας δημοσιογράφος που έχει ένα πολύ ισχυρό σύνολο των απόψεων σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος (και θα πρέπει να εργαστούν) απλώς για να εκθέσει μια σειρά από "γεγονότα" είναι σαν να ζητάμε από τους οπαδούς για την αξιολόγηση της «αντικειμενικότητας» των διαιτητών, μετά την ομάδα τους χάνει τη στενή παιχνίδι. Ως τα τέλη του Michael Kelly, ο εκδότης της Atlantic Monthly, έγραψε κάποτε, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι των γεγονότων μέσα από ένα προκαθορισμένο πρότυπο και να γράφουν τις αποστολές τους, όπως such.Basil Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει ότι οι περισσότερες αίθουσες τύπου της Αμερικής και της Ευρώπης έχουν προσβληθεί με antivenitist προοδευτική πιθήκων, και η νοοτροπία τους συνεχίζεται κατά την κάλυψη των ειδήσεων, που παράγει προκατειλημμένες ειδήσεις για πολλά θέματα, όπως kleptocracy, τους φόρους, το περιβάλλον, την κυβέρνηση, την ασφάλιση, και την υγεία. Διαβόητη ελληνική προοδευτική δημοσιογράφους έλαβε 100 εκατ. ευρώ από τη Siemens, προκειμένου να κρατήσει το στόμα τους κλειστό για τη δισ. ευρώ-ανταποδόσεις να Graecokleptocrats! Όσοι από εμάς έχουν προτείνει για venitism γνωρίζουν πολύ καλά ότι η περιφρόνηση των απόψεών μας λαμβάνετε από mainstream δημοσιογράφοι. Όπως True Πιστεύοντας προοδευτικούς, δημοσιογράφοι mainstream πιστεύω ότι μόνο η κυβέρνηση μπορεί να καθοδηγούν την οντότητα που είναι γνωστό ως μια οικονομία και ότι κάθε άποψη που υποστηρίζει ότι οι επιχειρηματίες που δρουν ανεξέλεγκτα μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα βασίζεται στην άγνοια και την απόλυτη ανοησία και δεν θα πρέπει να ληφθούν ισχυρίζεται ότι seriously.Venitis η προοδευτική ενσωμάτωση των μέσων ενημέρωσης είναι άδικη, άνιση, κοινότυπο, πτερύγια ρύθμισης, και σκουπίδια hoipolloi. Εφημερίδες έχουν γίνει αναδιπλώνεται εξομάλυνσης των DVDs. Νέα τηλεόραση πούλησε την ψυχή του να rabblerousers και pullpeddlers και είναι γεμάτη από set-up επιχειρήματα. Έχουν Προοδευτική δημοσιογράφους μετατραπεί σε κρατικιστική παπαγάλους που doubledip στο δημόσιου ταμείου. Anchor-men έχουν γίνει Czars της κρατικιστικής κοινοτοπία και προοδευτική προπαγάνδα. Αποτελέσματα συντονιστές έχουν αναπτύξει το βαθύτερο λαιμούς στην αγορά της δημοσιότητας! Η αλήθεια μπορεί να βρεθεί μόνο στο Internet.Anderson ισχυρίζεται η πραγματική μυωπία είναι με προοδευτικών και των δημοσιογράφων που κατέχουν τέτοιες απόψεις. Ακριβώς όπως εφημερίδες ήταν η δημιουργία των επιχειρηματιών, έτσι ώστε οι επιχειρηματίες να μπορούν να βρουν άλλους τρόπους για την παροχή «είδηση» για άτομα που θέλουν να ακούσουν και να το διαβάσετε. Προοδευτικά έχουν ακούσει για το Διαδίκτυο; Μπορούν να ισχυρίζονται ότι αν χάσουμε τις σύγχρονες εφημερίδες, θα "χάσουμε την είδηση," αλλά αυτό δεν συμβαίνει, τουλάχιστον να μην ενώ οι επιχειρηματίες εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αυτό που κάνουμε το καλύτερο: να χρησιμεύσει consumers.Forestalling λογική, κυρίως από την μπλόφα, εκφοβισμού , λασπολογία, υπονοούμενα, αναφέροντας έξω από το πλαίσιο, και να πάρει από το θέμα, είναι χαρακτηριστικό των περισσότερων πολιτικών συζητήσεων. Σταδιακά επιχείρημα είναι η νέα τάση των τηλεοπτικών ειδήσεων, προκειμένου να αυξήσουν τηλεθέασης τους με μελοδραματικό ενθουσιασμό. Τέσσερα κανάλια κυριαρχούν στην ελληνική αγορά τηλεόραση, πλύση εγκεφάλου οι Έλληνες, σε οποιαδήποτε κατεύθυνση που επιθυμούν, για την ίδρυση και τη δική προοδευτική ατζέντα τους. Προοδευτική doubledip τους δημοσιογράφους του ελληνικού δημοσίου, προκειμένου να προωθηθεί η σοσιαλιστική προπαγάνδα και προοδευτικές ανοησίες. Ελληνική nudnik προοδευτική άγκυρες παραπληροφορούν λαουτζίκος περιβάλλεται από antivenitist προοδευτική παπαγάλους. Τηλεοπτικοί σταθμοί καλέσει πάντα τους ίδιους χαρακτήρες, οι προοδευτικές shrews που επαναλαμβάνουν τα ίδια adinfinitum ανοησίες και adnauseam. Οι περισσότεροι Έλληνες δημοσιογράφοι είναι cahoots με τις δύο κρατικιστική μαφίας, το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, για βουβό κάτω λαουτζίκος, προκειμένου να διαιωνίσει το διεφθαρμένο προοδευτική status quo. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες την περιήγηση στο Internet για να βρείτε το truth.The Δικαιοσύνη Δόγματος, γνωστός και ως Δόγμα λογοκρισία, ήταν μια πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC), που θεσπίστηκε το 1949, ότι απαιτείται οι κάτοχοι των αδειών εκπομπής τόσο στο παρόν αμφιλεγόμενο θέματα της δημόσιας σημασίας και να το πράξουν με τρόπο που ήταν έντιμη, δίκαιη και ισορροπημένη. Η Δικαιοσύνη Δόγμα δεν πρέπει να συγχέεται με τον κανόνα Equal Time. Η Δικαιοσύνη ασχολείται με το Δόγμα συζήτηση των επίμαχων θεμάτων, ενώ η Ίσες Ευκαιρίες κανόνα Ώρα μόνο με πολιτικούς υποψηφίους. Το 1987, η FCC καταργηθεί η Δικαιοσύνη Δόγματος, ωθεί κάποιους να καλέσει εκ νέου τους είτε μέσω των πολιτικών της Επιτροπής ή του Κογκρέσου legislation.The ίσο χρόνο-κανόνας ορίζει ότι ραδιοφωνικών σταθμών και τηλεοπτική εκπομπή που πρέπει να παρέχουν ανάλογη δυνατότητα σε κάθε αντίπαλες πολιτικές τους υποψηφίους που θα το ζητήσουν. Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι αν ένας σταθμός προσφέρει μία δωρεάν λεπτά σε έναν υποψήφιο για το prime time, θα πρέπει να κάνει το ίδιο και για άλλον υποψήφιο. Ωστόσο, υπάρχουν τέσσερις εξαιρέσεις: εάν ο αέρας-χρόνος ήταν σε ένα ντοκιμαντέρ, καλή τη πίστει συνέντευξη ειδήσεων, που έχει προγραμματιστεί δελτίο ειδήσεων ή ένα on-the-εκδήλωση νέα κηλίδα δεν την ίση κανόνα ώρα είναι έγκυρη. Από το 1983, πολιτικές συζητήσεις δεν φιλοξενούνται από το σταθμό των μέσων μαζικής ενημέρωσης θεωρούνται τα γεγονότα ειδήσεων, έτσι μπορεί να περιλαμβάνει μόνο μεγάλου μέρους των υποψηφίων δεν έχουν να προσφέρουν χρόνο αέρα με μικρές-κόμμα ή ανεξάρτητους candidates.Antivenitists θέλει να επιβάλει εκ νέου την Δικαιοσύνη Δόγμα, και τώρα έχουν ακόμη περισσότερα όπλα με τα οποία μπορούν να venitists σιωπή. Και τώρα επιδιώκουν να επεκτείνουν τους λογοκρισία στο διαδίκτυο, και πέρα! Επικοινωνίες επιτρόπων μπορούν να χρησιμοποιούν διαφορετικούς κανονισμούς, όπως τοπικισμός και η πολυμορφία των μέσων ενημέρωσης, για να επιτύχει ακριβώς το ίδιο Δικαιοσύνη Doctrinesque αποτελέσματα, η φίμωση venitist φιλοξενεί ραδιόφωνο μιλούν αγαπάμε και μετρήστε την κάθε μέρα. Επιτρόπων πιστεύουν ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει ένα ρόλο να αποφασίσει ποια είναι τα τοπικά συμφέροντα σας, στην πόλη σας με τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ομιλίας σας, και δεν θέλουν να ανανεώσουν τις άδειες τους με βάση αυτό που νομίζετε ότι πρέπει να ακούσουν. Antivenitists και γραφειοκράτες, επίσης, επιδιώκει να επιβάλει τους κανονισμούς της πολυμορφίας των μέσων ενημέρωσης, για να αναγκάσει ορισμένους ιδιοκτήτες σταθμό έξω και επιτρέπουν το χέρι τους διάλεξε παρέα στο ποιος μπορεί να σταματήσει την παγκόσμια φορολογική Εξέγερση. Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt Προοδευτική επιτρόπων δηλώσει ότι, δεδομένης της νέο πολιτικό κλίμα, κλεπτών έχουν μια τεράστια ευκαιρία να πάμε μπροστά για την αναζωογόνηση των μέσων ενημέρωσης, για να εξασφαλίσουν ότι το κοινό ερτζιανών κυμάτων παραδίδουν πραγματικά το είδος των ειδήσεων και των πληροφοριών που κλεπτών ανάγκη να διατηρηθεί ο δημοκρατικός διάλογος και να αντικατοπτρίζουν τη μεγάλη πολυμορφία της Δύσης . Τώρα προοδευτική antivenitists είναι ακόμη και όσον αφορά τη ρύθμιση σε ομιλία του στο διαδίκτυο, ακόμη και σε έντυπης δημοσιογραφίας. Το μέλος του Media Δημοσιογραφίας εξετάζει παραδοσιακά τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, καθώς και η άνοδος των νέων μέσων επικοινωνίας, όπως τα blogs και ειδήσεις στο Internet, και ασχολείται με τους τρόπους για την αντιμετώπιση θεμάτων όπως η αύξηση των ομίλων μέσων ενημέρωσης και την επικράτηση της δημοσιογραφίας γνώμης. Αυτές οι διεισδύσεις κυβέρνηση σχετικά με την ελευθερία του λόγου πρέπει να σταματήσει χρόνια now.For, η προοδευτική μέσα ενημέρωσης antivenitist μπόρεσαν να παραπλανήσουν και να εξαπατήσουν μας με προκατειλημμένη μάρκα τους μετάδοση ειδήσεων. Ήρθε η ώρα για τους πολίτες σαν εσένα να ανέβει και να απαιτήσει την προοδευτική μέσα ενημέρωσης να θεωρηθεί υπεύθυνη για antivenitist μεροληψία του! Το πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες ευεργέτες.


~ * Η Μελίνα Koupanou έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook.com/l/684ff;www.apoel-radio.tk. -------------------- Θέμα: http://www.facebook.com/l/684ff;www.apoelradio.tk Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΡΑΔΙΟ exei alla3ei .. Η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ http://www.facebook.com/l/684ff;www.apoelradio.tk-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=366309893510&mid=2084fa3G56358b7cG1a54c3aG0&n_m=stamoskal%40windowslive.com


** Ο Chris Sar έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!!!!!!!!! ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΩ !!!!! (ΜΕΡΟΣ ΙΙΙ). -------------------- Θέμα: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΠΟ 15/03-22/03 ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΠΑΡΙΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ ... ΑΠΟ 15/03 ΕΩΣ 22/03 ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: ΤΡΙΤΗΣΤΑΜΟΣ-ΤΖΑΝΗΣ (Frangelico) CARAMELA (ΑΡΣΕΝΙΟΥ-ΜΕΤΑΞΑ-ΚΥΑΝΟΣ) VIP ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ (ΜΑΡΙΝΗΣ-ΑΠΕΡΓΗΣ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ) ΤΕΤΑΡΤΗΣΤΑΜΟΣ-ΤΖΑΝΗΣ (Frangelico) CARAMELA (ΑΡΣΕΝΙΟΥ-ΜΕΤΑΞΑ-ΚΥΑΝΟΣ) VIP ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ (ΜΑΡΙΝΗΣ-ΑΠΕΡΓΗΣ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ) ΠΕΜΠΤΗCARAMELA (ΑΡΣΕΝΙΟΥ-ΜΕΤΑΞΑ-ΚΥΑΝΟΣ) ΣΤΑΜΟΣ-ΤΖΑΝΝΗΣ (Frangelico) VIP ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ (ΜΑΡΙΝΗΣ-ΑΠΕΡΓΗΣ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ) ΠΑΡΑΣΚΕΥHΠΑΡΙΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ (πυρετός) ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ (ΩΔΕΙΟΝ) ΒΕΡΤΗΣ (ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ) ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ (ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ) ΜΑΚΡΗΣ (ΦΙΞ) ΡΕΜΟΣ (ΔΙΟΓΕΝΗ) ΒΙΣΣΗ (ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ) ΣΤΑΜΟΣ-ΤΖΑΝΗΣ (Frangelico) CARAMELA (ΑΡΣΕΝΙΟΥ-ΜΕΤΑΞΑ-ΚΥΑΝΟΣ) VIP ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ (ΜΑΡΙΝΗΣ-ΑΠΕΡΓΗΣ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ) ΣΑΒΒΑΤΟΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ (ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ) ΜΑΚΡΗΣ (ΦΙΞ) CARAMELA (ΑΡΣΕΝΙΟΥ-ΜΕΤΑΞΑ-ΚΥΑΝΟΣ) ΚΥΡΙΑΚΗΚΙΑΜΟΣ (POSIDONIO) ΡΕΜΟΣ (ΔΙΟΓΕΝΗ) ΒΕΡΤΗΣ (ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ) ΔΕΥΤΕΡΑ (22/03) ΚΙΑΜΟΣ (POSIDONIO) ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ 90ΕΥΡΩ/ΤΑ 6 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ MSG ΣΤΟ FACEBOOK Η ΤΗΛ. ΣΤΟ 6933463458 (FREE TO GO) H 6971744121 (WHATS UP) ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΧΗΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ....-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1351694559737&mid=20845d2G56358b7cG1a545e7G0&n_m=stamoskal%40windowslive.com .-


~ *** Η Λάρισα giwta έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μονο ο παππους μου δεν VIDEO έχει με την ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ μας. Θέμα: Το Απαγορευμενο βίντεο κυρία της Gaga "Το MTV αρνήθηκε να το προβάλλει. Το ίδιο έκαναν και άλλα τηλεοπτικά κανάλια. Το νέο βίντεο κλιπ της εκκεντρικής Lady Gaga για το ντουέτο της με την Beyonce''Τηλέφωνο''μπορεί να σας σοκάρει, αλλά σίγουρα αξίζει να το δείτε ...http://www.facebook.com/l/33a74;news24gr.blogspot.com/2010/03/video-lady-gaga.html"Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1395682336587&mid=2082365G3dd6e022G12259abG0&n_m=snstam%40gmail.com


** http://amazon1991.blogspot.com/2010/03/blog-post_15.html , ΤΖΟΥΛΙΑ VIDEO - FOTO Β2.-



~ * Ο Σαββίδης σας προσκαλεί στην εκδήλωση "ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ (ΠΑΤΡΙΔΑ-ΒΕΡΟΙΑΣ)"Την Σάββατο, 20 Μαρτίου στις 11:00 μ.μ. Σαββίδης λέει," ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ! ". Εκδήλωση: ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ (ΠΑΤΡΙΔΑ-ΒΕΡΟΙΑΣ) Τύπος: Συναυλία'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 20 Μαρτίου στις 11:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 21 Μαρτίου στις 6:00 π.μ. Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (Π.Α.), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=371955096603&mid=2084ab4G56358b7cG1a548d8G7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook


** Η Misti σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Λέμον Νάϊτ! "Την Παρασκευή, 19 Μαρτίου στις 11:00 μ.μ. Εκδήλωση: Λέμον Νάϊτ! Τύπος: Πάρτυ σε Κλάμπ'Ωρα Έναρξης: Παρασκευή, 19 Μαρτίου στις 11:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Σάββατο, 20 Μαρτίου στις 5 : 00 π.μ. Τοποθεσία: Boutique Uptown! Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (Π.Α.), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=368946022749&mid=2083dddG3dd6e022G12266bdG7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook


** Ο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ diadiktio έστειλε μήνυμα στα μέλη του Στην επόμενη τσόντα της Τζούλιας, θέλω να παίξω κι εγώ! -------------------- Θέμα: VIDEO ..... ΖΗΜΙΑ λέμε Η μεγαλύτερη καταστροφή ποτε σε Μπουζουκια! Τι εκανε ο τυπος .....!!!! http://www.facebook.com/l/33a74;news24gr.blogspot.com-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1381850589391&mid=2083a06G3dd6e022G12264afG0&n_m=snstam%40gmail.com .-


**


~ ** χρήστης Ορθοδοξος άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "Πιστοί στα ήθη και τις παραδόσεις του Πάσχα εμφανί ...": Σίγουρα όλοι οι ιερείς δεν είναι ίδιοι όπως το ίδιο ισχύει και για τους λαϊκούς. Εάν ήταν όλοι όπως έπρεπε αυτό θα ήταν πολύ θετικό για τον κόσμο αλλά καλά είναι εμείς να βλέπουμε τα δικά μας σφάλματα, εξάλλου δεν βρίσκω και κάποιο νόημα στο να σχολιάζουμε τα άσχημα των πνευματικών μας την στιγμή που εμείς οι ίδιοι κουβαλάμε πάνω μας του κόσμου τις αδυναμίες. Μάλιστα μπορεί μιας και το θίγουμε το θέμα, να είναι και πολύ κακό για την δική μας κατάσταση πνευματική ... Ας θυμηθούμε και τα λόγια του Άγιου Ιωάννη της Κλίμακος που η μνήμη του τιμήθηκε εχθές από την εκκλησία, ο οποίος έλεγε αν θυμάμαι καλά στο κεφάλαιο περί υπακοής ότι εμείς είμαστε αυτοί που οφείλουμε να κάνουμε υπακοή στον πνευματικό, εμείς είμαστε αυτοί που κρινόμαστε από αυτόν και γι 'αυτό άλλωστε και τον επιλέξαμε για πνευματικό πατέρα μας. Ας μην πέφτουμε σε παγίδες του πονηρού και αντιστρέφουμε τις καταστάσεις. Όταν λέω ότι ένας ιερέας δεν είναι ένας απλός άνθρωπος, έχω απλά στο μυαλό μου όλα αυτά που επιτελεί με τη χάρη Του Θεού φυσικά. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ένας ιερέας όσο και αμαρτωλός είναι να - που δεν με κιόλας αφορά - από την στιγμή που μπορεί και λειτουργεί και μετατρέπει πάντα με την Χάρη Του Θεού τον οίνο και τον άρτο σε σώμα Χριστού και μόνο από αυτό δεν μπορώ να τον βλέπω όπως θα έβλεπα κάθε άλλο άνθρωπο . Ανεξαρτήτως της ζωής του ακόμα και της πίστης του, δεν παύει να έχει πνευματική εξουσία και εγώ την σέβομαι. Αυτό βέβαια συμβαίνει πάλι από την άπειρη αγάπη του Θεού προς τα πλάσματα Του, όλους εμάς δηλαδή που προστρέχουμε στο ιερό μυστήριο της Θείας μεταλήψεως εάν είμαστε άξιοι .-

** Ο χρήστης logos_en_drasei άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση "Πιστοί στα ήθη και τις παραδόσεις του Πάσχα εμφανί ...": Συμφωνω μαζι σου σε ολα οσα ειπες Ορθοδοξε και χαιρομαι πολυ που βλεπω οτι εισαι συζητισιμος και διαλακτικος (εννοω οτι κανεις διαλογο με σεβασμο απεναντι και σε οσους διαφωνεις), πραγματικα χαιρομαι γιατι δεν εχω γνωρισει παρα πολλους ανθρωπους με αυτο το χαρισμα. Στο μονο που θα διαφωνισω εν μερη ειναι στο οτι οι ιερεις δεν ειναι απλοι ανθρωποι. Η ιδιοτητα τους τους κανεις να μην ειναι γι'αυτο και οπως ειπες θα κριθουν αναλογως απο τον Θεο (ισως και πιο αυστηρα απο εμας). Η ψυχη τους ομως δεν εχει καταφερει ακομη να διεφερει απο ενος απλου ανθρωπου με οτι συνεπαγεται αυτο ... αν δεν ισχυε αυτο δε θα ακουγαμε τιποτε ασχημο για ιερεις και οπως βλεπεις ακουμε πολλα. Εγω δεν παιρνω παραδειγμα φυσικα απο αυτους για να πω αν πιστευω η οχι στον Θεο ομως απογοητευομαι και δεν μπορω να μην το πω. Οπως και για καποιες αποψεις τους που βαφτιζονται ιερες λογω ιδιοτητας οπως αναλυω στο προηγουμενο σχολιο. Δεν ειναι ευτυχως ολοι ετσι ... για να μην παρεξηγηθω!



** Η Misti σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Λέμον Νάϊτ!" Την Παρασκευή, 19 Μαρτίου στις 11:00 μ.μ. Εκδήλωση: Λέμον Νάϊτ! Τύπος: Πάρτυ σε Κλάμπ »Ωρα Έναρξης: Παρασκευή, 19 Μαρτίου στις 11:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Σάββατο, 20 Μαρτίου στις 5:00 π.μ. Τοποθεσία: Boutique Uptown! Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (Π.Α.), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=368946022749&mid=2083587G56358b7cG1a53c58G7&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook


** Angela Kopakaki σχολίασε φωτογραφία Αντώνιος Kalatzakis του: «.. Pragmati eisai sostos» Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=3420831&id=535704165&mid=20832b5G3dd6e022G122605fG10&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook


** Angela Kopakaki σχολίασε φωτογραφία Αντώνιος Kalatzakis του: «Ma oloi mas kruboumai ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ mesa mas ... ase Δι ekso .. hahaha» Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=3360184&id=535704165&mid=208324cG3dd6e022G122601eG10&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook


** Η Μαίρη σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΣΥΝΑΥΛΙΑ -ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=178167296731&mid=20831bdG56358b7cG1a53a40G6&n_m=stamoskal%40windowslive.com \ Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook


& ** Ο Χρήστος Δημητράς έστειλε μήνυμα στα μέλη του Lonely Tunes. -------------------- Θέμα: LONELY TUNES για 6 ακόμα παραστάσεις! Τα LONELY TUNES κοντά σας από σήμερα Δευτέρα 15/03 και για 2 ακόμα εβδομάδες.Δευτέρα & Τρίτη στις 21:30 και Παρασκευή στις 00:15 Τελευταία παράσταση την άλλη Παρασκευή 26/03. Πληροφορίες: 210 34 63 333Κρατήσεις Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-13:00 τηλ. 210 34 18 579Προπώληση και στα ταμεία του Ιδρύματος Μ. ΚακογιάννηςΔευτέρα-Παρασκευή 11:00-14:00 Ίδρυμα Μιχάλης ΚακογιάννηςΠειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78τηλ. 210 3418 550 Ιστοσελίδα: http://www.facebook.com/l/33a74;www.mcf.gr-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1395246923818&mid=208269fG3dd6e022G1225b1cG0&n_m=snstam%40gmail.com


** [Crystalclearforum] ΔΕΙΚΤΗΣ τη διαφθορά και την τυραννία
Από:
crystalclearmemo (crystalclearmemo@yahoo.com )
Εστάλη:
Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010 8:30:09 πμ
Προς:
crystalclearforum@yahoogroups.com

Βασίλης Venitis ισχυρίζεται ότι η φορολογία είναι ένοπλη ληστεία που τροφοδοτεί την μαύρη τρύπα της πολιτικής διαφθοράς? Είναι ο ιδανικός δείκτης της διαφθοράς και της τυραννίας. Μόνο το κακό πολίτες φόρου κυβερνήσεις και εταιρείες. Για κάθε τοις εκατό μείωση των φόρων, η οικονομία αναπτύσσεται με τουλάχιστον τέσσερα τοις εκατό περισσότερο, και η κυβέρνηση παίρνει περισσότερα έσοδα. Η αύξηση των φορολογικών συντελεστών είναι μαζοχισμό. Smart κίνητρο είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών. Stupidus κίνητρο είναι να αυξηθούν οι δαπάνες, η οποία διεγείρει τον καρκίνο του σοσιαλισμού! Η επιστολή που Ralph Groves, διευθυντής του US Census Bureau, απέστειλε πρόσφατα προς τον αμερικανικό λαό, αντικατοπτρίζει αυτό που η Αμερική έχει γίνει στο πλαίσιο του κοινωνικού κράτους. Εδώ είναι που η επιστολή αναφέρει στο τμήμα: "Η απάντησή σας είναι σημαντική. Τα αποτελέσματα από την Απογραφή του 2010 θα χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει κάθε κοινότητα πάρει το μερίδιο των κονδυλίων της κυβέρνησης για τις εθνικές οδούς, σχολεία, υπηρεσίες υγείας, και πολλά άλλα προγράμματα σε εσάς και τους γείτονές σας ανάγκη. Εάν δεν πλήρη, ακριβή απογραφή, την κοινότητά σας μπορεί να μην λαμβάνουν το μερίδιο του. "Venitist Jacob Hornberger επισημαίνει ότι σε ένα σημείο που βρίσκεται το plunderbund κοινωνία σε ό, τι είναι μαγευτική δόξα. Ο καθένας υποτίθεται ότι αισθάνεται ηθικά υποχρεωμένη να απαντήσει σε όλες τις ενοχλητικές ερωτήσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η κοινότητα του λαμβάνει δίκαιο μερίδιο των λαφύρων βία που συλλέγονται από την υπηρεσία εσωτερικού εισοδήματος κατά τη διάρκεια του έτους, αλλά κυρίως τον Απρίλιο 15.You βλ., όλοι ότι η IRS-εισπράττονται χρήματα πηγαίνουν σε μια τεράστια πισίνα που ο πρόεδρος και το Κογκρέσο έχει πλέον στη διάθεσή τους για να διανείμει στους ανθρώπους. Όπως επισημαίνει Groves, ορισμένες από ότι η IRS-εισπράττονται χρήματα αποστέλλεται στο "κοινότητά σας." Τι σημαίνει "κοινότητα" σημαίνει; Αλίμονο, δεν εννοείτε. Αν το έκανε, αυτό θα σήμαινε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα ήταν απλώς να επιστρέψει hard-earned χρήματα να you.No, από την "κοινότητα" άλση σημαίνει κατάσταση σας και τοπικούς αιρετούς και όρισε τους πολιτικούς και τους γραφειοκράτες, που στέλνουν πολύπλοκες και δαπανηρές προτάσεις για την Ουάσιγκτον επαιτεία και να ζητήσει βοήθεια για την κατασκευή ορισμένων νέων αυτοκινητοδρόμων, την υγεία-μονάδα φροντίδας, το σχολείο, ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων, ή κάποιο άλλο έργο ή program.Every δημοκρατία είναι σφετερίστηκαν τελικά από rabblerousers, pullpeddlers, φυλές των κλεπτών, φαντασμένος bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs του νεποτισμού, της ευνοιοκρατίας στροφάλων, μικρόψυχος pussyfooters, riffraffs των κατεργάρηδες, σοσιαλιστική σοφιστές, και μακιαβελικό μαφιόζος. Η δημοκρατία έχει την τάση να kleptocracy. Venitism θα πρέπει να αντικαταστήσει democracy.The πιο αποδοτικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες ευεργετών . Κοινοβούλια θα πρέπει να καταργηθούν, διότι δημιουργούν συνεχώς νόμους που υποδουλώνουν τους πολίτες, περιορισμός της οικονομικής δραστηριότητας, οι παραγωγοί λάφυρα, drones ανταμοιβή, και να ενθαρρύνουν την πολιτική corruption.Hornberger μουσών ότι οι ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις ανακοίνωσε με τυμπανοκρουσίες τεράστια. Η διανομή των θεμάτων ομοσπονδιακή υπηρεσία δελτίο τύπου ανακοινώνει ότι η πόλη έχει λάβει επιχορήγηση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή, ας πούμε, νέο κέντρο αναψυχής του. Ο βουλευτής για την περιοχή που λαμβάνει ταπεινά πίστωσης για την επιχορήγηση. Περιοχή εφημερίδες δημοσιεύουν editorials εξυμνώντας τους τοπικούς αξιωματούχους για τη μεγαλοφυΐα τους είναι η εξασφάλιση της επιδότησης και effusively επαινεί την αποτελεσματικότητα της congressman.In τους τη διαδικασία, ο καθένας ξεχνά όταν τα χρήματα που αρχικά προήλθε από, ή που απλά δεν νοιάζονται. Όλες οι άνθρωποι επικεντρωθώ είναι ότι όπου και αν λαμβάνουν δωρεάν χρήματα που προέρχονται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, η όλοι-καλό, όλα-φροντίδας, όλα-παρηγορητικής οντότητα η δουλειά τους είναι να αναλάβει τη φροντίδα του citizenry.A ιδιαίτερη σημείο πολλάκις είναι δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του έργου για περαστικούς να δείτε: "Θέσεις εργασίας για την κοινότητά σας!" Δεν έχει μόνο η ομοσπονδιακή κυβέρνηση υπό την προϋπόθεση να αποδεσμεύσει κεφάλαια για την κοινότητά σας, χρησιμοποιεί επίσης τον τοπικό πληθυσμό για να βοηθήσει στην οικοδόμηση της project.It 'Ολα είναι τόσο μεγάλο, τόσο ένδοξη. Ποιος θα μπορούσε να αντιταχθεί σε μια τέτοια διαδικασία; Λοιπόν, αυτός είναι πού venitists έρθει μέσα Venitists αντιρρήσεις για τη διαδικασία, γιατί είναι ανήθικο, στραβά, διαφθορά, απάτες, και καταστροφικό για το core.Hornberger επισημαίνει η διαδικασία συνεπάγεται ένα all-out μάχη μεταξύ των δημοσίων υπαλλήλων στις διάφορες πολιτείες και πόλεις για να πάρει λίγο βρώμικα χέρια τους σε τόσο μεγάλο μέρος των χρημάτων που έχουν ληφθεί διά της βίας από ανθρώπους που can.Millions άνθρωποι σε όλη τη χώρα αγωνίζονται οικονομικά, αλλά κάνει κάποιος προτείνει ένα μορατόριουμ σχετικά με την πληρωμή των φόρων εισοδήματος με το IRS; Φυσικά δεν είναι (καλά, εκτός από venitists, οι οποίοι απαιτούν ένα μόνιμο μορατόριουμ σχετικά με τη φορολογία εισοδήματος). Τίποτα δεν πρέπει να της επιτραπεί να παρέμβει με το γιγαντιαίο πισίνα του IRS-εισπράττονται χρήματα ομοσπονδιακών υπαλλήλων που έχουν στη διάθεσή τους για να στείλει την ευγνωμοσύνη του κράτους και των τοπικών δεν officials.And, η διαδικασία δεν δημιουργεί θέσεις εργασίας, που αναδιανέμει τα απλά από τις παραγωγικές, ιδιωτική - έργα στον τομέα με πολιτικά κίνητρα έργα. Βλέπετε, όλα τα χρήματα που πήρε η IRS από τα άτομα θα έχουν φέρει θέσεις εργασίας, για την ύπαρξη, εάν οι άνθρωποι είχαν αφεθεί ελεύθεροι να διατηρήσουν τη δική τους hard-earned χρήματα αντί για την αποστολή τους στην IRS. Δεδομένου ότι αυτές οι θέσεις εργασίας δεν είχαν το δικαίωμα να δει το φως, δεν τα βλέπω. Το μόνο που βλέπουμε είναι ότι η «δωρεάν» υγεία-μονάδα φροντίδας που τους ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς και τοπικούς πολιτικούς και τους γραφειοκράτες μπορούν να αναφέρουν και να πει, "Εδώ είναι, ελεύθερη εγκατάσταση σας που έχει παράσχει δωρεάν θέσεις εργασίας για την κοινότητά σας." Hornberger Μούσες το θλιβερό μέρος όλων αυτών είναι ότι πάρα πολλοί πολίτες συνεχίζουν να παίζουν δεξιά στη γιορτή και ακόμα και να επαινέσουμε. Παραλείποντας να σκέφτεται με τι έχει γίνει σε αυτούς και τους συμπολίτες τους, haplessly και αξιοθρήνητα παίξει το ρόλο του θύματος κλοπής γιορτάζουμε τι έχει γίνει για να them.Basil Venitis, twitter.com / Venitis, ισχυρίζεται ότι όταν μια οικονομία πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, μέσω-πιάσε δεν λειτουργεί, αλλά μόνο μέσω-cut. Η μέσω συνιστάται είναι να μειώσει τους φόρους, δεν τραβήξει περισσότερους φόρους. Υπάρχουν όρια στο πόσο η κυβέρνηση μπορεί φορολογική πριν σκοτώνει υποδοχής. Ακόμη χειρότερα, όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να επιδοτεί τις τιμές, έχει το καθαρό αποτέλεσμα να φουσκώνουν τα αντίθετα. Η οικονομική πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορείτε να νοθεύσει τον φυσικό πιέσεις της αγοράς δεν ακούσιες συνέπειες. Οι δυνάμεις της αγοράς θα προκύπτει μείωση των τιμών. Κυβέρνηση αρνείται ανάμιξη αυτών των πιέσεων, προσθέτει το κόστος κανονιστικής συμμόρφωσης και της γραφειοκρατίας, και στο τέλος, οδηγεί τις τιμές. Άτομα και επιχειρήσεις δούμε τεράστιες ευκαιρίες για την έναρξη νέων επιχειρήσεων, την επένδυση, την πρόσληψη νέων εργαζομένων, και την επέκταση σε νέες αγορές. Πολλοί καθυστερούν, ωστόσο, λόγω ανησυχιών για την οικονομία, ενώ άλλα καθυστερούν λόγω ανησυχιών για την απειλητική για τις πολιτικές της κυβέρνησης, και άλλοι καθυστερούν, επειδή τα ήδη υπάρχοντα φορολογικά και κανονιστικά εμπόδια είναι ήδη υπερβολική. Για τον ιδιωτικό τομέα της δημιουργίας θέσεων εργασίας για Jumpstart, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μειώσει δραστικά τους φόρους και regulation.It 's venitist καθήκον σας για να αποφευχθούν και να αποφύγουν τους φόρους σε όλη τη διαδρομή! Venitis επισημαίνει ότι ο φορολογικός ανταγωνισμός μεταξύ των δικαιοδοσιών κατέχει κάτω του καρκίνου της κυβέρνησης, και όλοι οι άνθρωποι εμπειρία περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερο πλούτο. Εάν οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες να αποθαρρύνονται από το να επενδύουν εκτός της δικαιοδοσίας τους, απλώς θα επιλέξουν να εργάζονται λιγότερο και δεν λαμβάνουν μεγάλους κινδύνους των επιχειρήσεων. Όλες οι κυβερνήσεις antivenitist είναι διεφθαρμένοι, και δεν τα τελευταία προπύργια της ελευθερίας, taxhavens γνωστός, επιβολή δημοσιονομικής προστασία της ιδιωτικής ζωής, οι πολίτες δεν θα είχε καμία θέση για την προστασία των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων τους από κλεπτών, απαγωγείς, extortionists, εκβιαστές και κακοποιοί. Διαφεύγουν φόρους τώρα όσο μπορείτε! Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογική Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt .-

**