ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Στο αγιάζι της ενημέρωσης

Στο αγιάζι της ενημέρωσης 
Πέμπτη 25  Οκτωβρίου  2012 :
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί Άλλα 

Καστανιά Δ. Μάνης στη γιορτή κάστανου 2012

Το  μικρό μας  ποντικακι του  Η/Υ πάντα  στην πρώτη  γραμμή της ενημέρωσης  ! :

*** Χορός Μεσσηνίων στη Νέα Υόρκη  :
Χορός Μεσσηνίων στη Νέα Υόρκη
* Ο Σύλλογος Μεσσηνίων "Αριστομένης" γιορτάζει τα 77 χρόνια από την ίδρυση του και διοργανώνει χορό το Σάββατο στh Rex Manor 1100 60 Street, Brooklyn, NY 11219. Επίσημος προσκεκλημένος είναι ο καθηγητής αεροναυτικής και αστροφυσικής Δρ. Περικλής Παπαδόπουλος

*** Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο Στρατόπεδο Καλαμάτας :
Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων  στο Στρατόπεδο Καλαμάτας
 * Το στρατόπεδο της Καλαμάτας θα λειτουργήσει ως Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων. Αυτό αναφέρεται σε γραπτή απάντηση του υφυπουργού Εθνικής Αμυνας Π. Κααράμπελα σε ερώτηση του βουλευτή Αργολίδας Γ. Ανδριανού. Στην ίδια απάντηση διευκρινίζεται ότι στη Τρίπολη η 124 ΠΒΕ θα λειτουργήσει ως Διακλαδικό Κέντρο Κατάταξης και ότι θα συνεχίζει η λειτουργία του ΚΕΕΜ στη Σπάρτη. Αναλυτικά η απάντηση του υφυπουργού:
«Κατόπιν σχετικής εισήγησης της αρμόδιας Διεύθυνσης του ΓΕΕΘΑ (ΣΣΝΣ), αποφασίστηκε η λειτουργία της 124 ΠΒΕ ως Διακλαδικού Κέντρου Κατάταξης και η αποκλειστική λειτουργία των παρακάτω ΚΕΝ για κάλυψη αναγκών του Στρατού Ξηράς:
1. ΚΕΤΘ (Αυλώνα Αττικής)
 2. ΚΕΠΒ (Θήβα)
 3. ΚΕΕΔ (Μεγάλο Πεύκο Αττικής)
 4. ΚΕΕΜ (Σπάρτη)
 5. ΚΕΥΠ (Λαμία)
 6. ΚΕΝ Καλαμάτας (Καλαμάτα)
 7. 2/39 ΣΕ (Μεσολόγγι)
 8. 586 ΤΠ (Γρεβενά) ως εναλλακτικό.
 Τα κριτήρια τα οποία λήφθηκαν υπόψη για τη λειτουργία της 124 ΠΒΕ ως Διακλαδικού Κέντρου Κατάταξης όσων κατανεμήθηκαν στον Στρατό Ξηράς, αποκλειστικά στα οκτώ (8) προαναφερόμενα ΚΕΝ είναι τα παρακάτω:
 1. Η σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους, αφού με τη σχετική απόφαση κλείνουν οριστικά δέκα τέσσερα (14) από τα είκοσι τρία (23) ΚΕΝ
 που υπήρχαν μέχρι σήμερα. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομούνται πόροι και προσωπικό, οι οποίοι θα διατεθούν ανάλογα στα υπόλοιπα ΚΕΝ για βελτίωση της εκπαίδευσης και της διαβίωσης των νεοσυλλέκτων καθώς και για κάλυψη λοιπών αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων.
 2. Η χωρητικότητα των ΚΕΝ και οι εγκαταστάσεις τους. Αποφασίστηκε η διατήρηση των ΚΕΝ με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα (πχ 124 ΠΒΕ, ΚΕΤΘ, ΚΕΠΒ, ΚΕΕΜ) και αυτών που διαθέτουν τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις (πχ 124 ΠΒΕ, ΚΕΝ Καλαμάτας, 586 ΤΠ).
 3. Η κοινή εκπαίδευση των οπλιτών και των τριών Κλάδων. Η λειτουργία της 124 ΠΒΕ ως Διακλαδικού ΚΕΝ όπου θα κατατάσσονται όλοι οι οπλίτες του ΠΝ και της ΠΑ καθώς και οπλιτών του ΣΞ θα δώσει τη δυνατότητα σημαντικής βελτίωσης της εκπαίδευσής τους καθόσον πέραν της βασικής εκπαίδευση θα υπάρχει κοινή εκπαίδευση στο Σχολείο Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΣΠΕΝ), στο οποίο εκπαιδεύονται πλέον όλοι οι οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων ανεξαρτήτως Κλάδου. Η κοινή εκπαίδευση θα έχει θετικό αντίκτυπο και στη μεταφορά εφέδρων από έναν κλάδο σε άλλο.
 Η 124 ΠΒΕ επιλέχθηκε ως Διακλαδικό Κέντρο Κατάταξης καθώς οι εγκαταστάσεις της είναι επαρκείς, πρόσφατα ανακαινισμένες και προσφέρουν υψηλό επίπεδο διαβίωσης στους νεοσυλλέκτους, γεγονός που θα λειτουργήσει θετικά στην ανύψωση του ηθικού τους και στην αφομοίωση της εκπαίδευσης.
 Το ΚΕΜΧ θα λειτουργήσει και για την 2012 ΣΤ’ ΕΣΣΟ (Νοε 12) ως Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΚΕΝ), χωρητικότητας 800 Ν/Σ οπλιτών, για την παροχή αρχικής εκπαίδευσης στους οπλίτες θητείας και ως Ειδικό Κέντρο Εκπαίδευσης (ΕΚΕ) χωρητικότητας 100 οπλιτών για την παροχή ειδικής εκπαίδευσης σε αριθμό ειδικοτήτων ΜΧ.
 Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, αποσκοπώντας στην πλέον ορθολογική διαχείριση των διατιθέμενων πόρων, οι οποίοι έχουν σημαντικά περιοριστεί λόγω της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας, θα επανεξετάσει στο προσεχές χρονικό διάστημα και τη λειτουργία των υφιστάμενων Ειδικών Κέντρων Εκπαίδευσης (ΕΚΕ) του ΣΞ από μηδενικό βάση».

*** 22χρονος Αλβανός νεκρός σε τροχαίο στον Ταΰγετο  :
22χρονος Αλβανός νεκρός σε τροχαίο στον Ταΰγετο
* 5.30 μ..μ Ενας 22χρονος Αλβανός έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε σε χαράδρα κοντά στην Αγία Μαρίνα στον Ταΰγετο. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν άλλοι τρεις ομοεθνείς του άτυχου νεαρού. Ο ένας από αυτούς έχει τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύεται στην Τρίπολη. Οι άλλοι δυο έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσρεις Αλαβανοί εργάζονταν ως υλοτόμοι στον Ταΰγετο
 1.24 μ.μ. Ενας άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον Ταΰγετο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας έχασε τη ζωή όταν το αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα κοντά στη Αγία Μαρίνα. Οταν γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες θα ενημερωθείτε με νεότερη ανάρτηση

*** 1,1 δισ. στην αγορά από την επιδότηση :
1,1 δισ. στην αγορά από την επιδότηση
* ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
Μικρή "ανάσα" για τους αγρότες και την αγορά σήμερα, καθώς πιστώθηκαν από χθες οι λογαριασμοί των παραγωγών με το 50% του ποσού ενιαίας ενίσχυσης που δικαιούνται. Σχετικές ανακοινώσεις έγιναν χθες από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρη, ενώ ήδη όσοι από τους δικαιούχους έχουν καταχωρίσει στα στοιχεία τους και το κινητό τους τηλέφωνο έχουν αρχίσει να ενημερώνονται με γραπτό μήνυμα για το ποσό που τους αντιστοιχεί.
 Η υπόθεση αφορά 670.000 δικαιούχους και το ποσό ανέρχεται σε 1,1 δισ. ευρώ. Σχετικές ανακοινώσεις έκαναν χθες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης και ο αναπληρωτής υπουργός Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά την επίσκεψή τους στον ΟΠΕΚΕΠΕ, συνοδευόμενοι από το γενικό γραμματέα Μ. Κορασίδη, τον γενικό γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων Δ. Μελά και τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών Α. Θεοχαρόπουλο.
 «Αναλογιζόμενοι τη δύσκολη συγκυρία, αντιλαμβάνεστε τη σπουδαιότητα να δώσουμε τώρα χρήματα αυτού του ύψους», δήλωσε ο υπουργός - σημειώνοντας πως «είναι η πρώτη φορά που η ενίσχυση δίνεται τόσο γρήγορα και το υπόλοιπο 50% των επιδοτήσεων θα καταβληθεί μετά τις 15 Δεκεμβρίου». Για σημαντική ένεση ρευστότητας έκανε λόγο και ο αναπληρωτής υπουργός.
 Αναλυτικότερα ο υπουργός καθηγητής Αθ. Τσαυτάρης, δήλωσε:
 «Η κυβέρνηση πιστή στις δεσμεύσεις της να δώσει την προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης την πρώτη εβδομάδα μετά την 15η Οκτωβρίου που λήγει το οικονομικό έτος στην Ευρωπαϊκή Ενωση, πιστώνει σήμερα (σ.σ. χθες) τους λογαριασμούς 670.000 δικαιούχων. Ολοι νομίζω καταλαβαίνουν τη μεγάλη σημασία της χρηματοδότησης αυτής και μάλιστα διεσπαρμένης σε όλη την Περιφέρεια, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
 Παράλληλα με την πίστωση των λογαριασμών, τη στιγμή που μιλάμε, όλα τα στοιχεία θα είναι ηλεκτρονικά διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ, ενώ αμέσως μετά όλοι οι αγρότες που στις δηλώσεις τους έχουν σημειώσει τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου -και αυτοί είναι περίπου 300.000- θα ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα (SMS) για το ποσό των χρημάτων που πιστώθηκαν στο λογαριασμό τους. Με αφορμή την πληρωμή αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι ενεπλάκησαν και συνέβαλαν στην έγκαιρη πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης 2012 από τους φορείς που προανέφερα, τόσο για την έγκαιρη ολοκλήρωση των ελέγχων όσο και για την εξασφάλιση της αναγκαίας ρευστότητας.
 Θέλω να σημειώσω ότι αυτή η προσπάθεια για την εξασφάλιση ρευστότητας στον αγροτικό τομέα δεν είναι μεμονωμένη, αλλά συνεχής. Από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι σήμερα έχουν καταβληθεί στον αγροτικό τομέα συνολικά 1,6 δισ. ευρώ.
 Συμβάλλοντας στην υλοποίηση του e-ΥΠΑΑΤ, με αφορμή την πληρωμή της προκαταβολής (50%) της Ενιαίας Ενίσχυσης Ετους 2012, 300.000 περίπου δικαιούχοι που είχαν δηλώσει τον αριθμό του κινητού τους κατά την υποβολή της αίτησης έλαβαν ενημερωτικό SMS με τα στοιχεία της πληρωμής τους. Η εν λόγω ψηφιακή υπηρεσία υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου "Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας Αγροτικές Ψηφιακές Υπηρεσίες (e-ΥΠΑΑΤ)", που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ψηφιακή Σύγκλιση".
 Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ εφαρμόζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης παραμένει σταθερή στην στήριξη του πρωτογενούς τομέα που καλείται να συμβάλει στην επίτευξη ανάπτυξης και την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας, και ευχαριστεί παράλληλα το υπουργείο Οικονομικών για τη συμβολή του στην προσπάθεια του ΥΠΑΑΤ για την έγκαιρη καταβολή των κοινοτικών επιδοτήσεων».
 Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος τόνισε τα εξής:
 «Οταν η Πολιτεία αξιώνει από τους πολίτες να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς το κράτος, οφείλει πρώτα απ’ όλα η ίδια να είναι αξιόπιστη στις δεσμεύσεις της. Οπως είχαμε δεσμευτεί στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, εντός του Οκτωβρίου καταβάλλουμε το 50% της ενιαίας ενίσχυσης προς τους αγρότες μας, που είναι μια σημαντική ένεση ρευστότητας σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει ο τόπος. Τα χρήματα αυτά κατευθύνονται στην ελληνική περιφέρεια και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για τις τοπικές οικονομίες.
 Στόχος μας είναι στο μέλλον οι πληρωμές στην ώρα τους, που βοηθούν σημαντικά στον προγραμματισμό δράσης των αγροτών μας, να μην αποτελούν είδηση, αλλά να είναι ο κανόνας!
 Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζομένους και τα στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ, όλους όσοι μόχθησαν, προκειμένου να καταβληθούν στην ώρα τους τα χρήματα της ενιαίας ενίσχυσης στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας».
 Ειδική αναφορά έκανε ο υπουργός κ. Τσαυτάρης στη σωστή αξιοποίηση των κοινοτικών επιδοτήσεων λέγοντας:
 «Με την ψηφιακή υποδομή του ΟΠΕΚΕΠΕ και τις δυνατότητες που προσφέρει, η συνέργεια αυτών μαζί με το πρόγραμμα "Αλέξανδρος Μπαλτατζής" άρχισε να αποδίδει καρπούς. Πλέον διασταυρώνονται οι έλεγχοι του ενός προγράμματος με το άλλο από πλευράς δικαιούχων. Ενδεικτικά αναφέρω τις 78 υποθέσεις ανθρώπων που είχαν αποβιώσει κι εξακολουθούσαν να λαμβάνουν επιδοτήσεις. Σε λίγο θα δημοσιοποιηθούν τα αντίστοιχα αποτελέσματα που αφορούν στη χρηματοδότηση των νέων αγροτών. Πρόθεσή μας είναι να ελεγχθεί και το τελευταίο ευρώ που μπαίνει σε αυτόν τον τόπο, αν αξιοποιείται σωστά. Δεν έχουμε περιθώριο να χάσουμε ούτε ένα ευρώ. Πουθενά. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να πιάσουν τόπο τα χρήματα και να βγούμε από αυτό το οικονομικό αδιέξοδο και να δούμε πλέον μπροστά την ανάπτυξη αυτού του τόπου».
 Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά δεν θα καταβληθούν επιδοτήσεις σε όσους αγρότες εντοπιστούν να έχουν κάνει χρήση παράνομων φυτοφαρμάκων. Ηδη έχουν εντοπιστεί περίπου 10 περιπτώσεις, ενώ οι έλεγχοι θα συνεχιστούν. Πρόθεση του υπουργείου, όπως δήλωσε ο υπουργός, είναι να δώσει ένα σαφές μήνυμα στους αγρότες πως είναι αποφασισμένο να πατάξει το κύκλωμα εμπορίας παράνομων φυτοφαρμάκων.
 Πρέπει να σημειωθεί ότι από το ποσό που δικαιούνται οι παραγωγοί παρακρατείται το 50% της ασφαλιστικής εισφοράς που τους αναλογεί, εφόσον έχουν υπογράψει τη σχετική εντολή . εφημ.  Ελευθερία  Μεσσηνίας  2012 .-

***  Στόχος να συνδεθεί με τη Μακεδονία η Πελοπόννησος από την αεροπορική εταιρεία ASTRA
Του  Βασίλη Μπακόπουλου
Στόχος να συνδεθεί με τη Μακεδονία η Πελοπόννησος από την αεροπορική εταιρεία ASTRA
* Συνεργασία με τους φορείς της Μεσσηνίας επιδιώκει η ιδιωτική αεροπορική εταιρεία Astra Airlines -που από τον περασμένο Μάιο και ώς το 2016 θα συνδέει την Καλαμάτα με τη Θεσσαλονίκη-, προκειμένου να προβληθεί περαιτέρω το δρομολόγιο μεταξύ των δύο πόλεων.
 Αυτό σημείωσαν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας Γιάννης Ζλατάνης και Χαρά Ζλατάνη -πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα- που ήρθαν χθες στην Καλαμάτα με τη μεσημεριανή πτήση της Astra Airlines.
 Τους ιδιοκτήτες υποδέχθηκαν, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτρης Μανιάτης και ο αερολιμενάρχης Καλαμάτας Δημήτρης Μανδηλάρης.
 Η Astra Airlines, στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, συνέδεε με 5 πτήσεις την εβδομάδα τη Θεσσαλονίκη με την Καλαμάτα. Κατά τη φετινή χειμερινή περίοδο -που ξεκινά την Κυριακή 28 Οκτωβρίου- η αεροπορική επικοινωνία των δύο πόλεων θα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή και Κυριακή, με άφιξη στην Καλαμάτα στις 8.30 το βράδυ και αναχώρηση μισή ώρα αργότερα.
 «Πρέπει να ενώσουμε τη Μακεδονία με την Πελοπόννησο, με κέντρο την Καλαμάτα» τόνισε ο Γ. Ζλατάνης σε δηλώσεις που έκανε χθες το μεσημέρι στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, εξηγώντας ότι η δυνατότητα προβολής της γραμμής μέχρι τώρα ήταν περιορισμένη - «το δρομολόγιο μας ανατέθηκε μία μόλις ημέρα πριν την έναρξή του» είπε χαρακτηριστικά.
 Αυτός ήταν και ο λόγος, είπε από την πλευρά της η Χ. Ζλατάνη, που η πληρότητα στη διάρκεια του καλοκαιριού δεν ήταν η επιθυμητή, παρά το γεγονός -όπως τόνισε- ότι «η μέση τιμή του εισιτηρίου είναι φθηνότερη από αυτή του ΚΤΕΛ». Πρόσθεσε δε ότι η Astra Airlines έχει 4 κατηγορίες τιμών, ανάλογα με τον χρόνο που αγοράζεται το εισιτήριο, ενώ έχει καθιερώσει και το «νεανικό εισιτήριο» για επιβάτες μέχρι και 25 χρόνων, το οποίο -είπε η αντιπρόεδρος της εταιρείας- είναι ανταγωνιστικό με αυτό του υπεραστικού λεωφορείου.
 «Θέλουμε να ακούσουμε τη γνώμη των τοπικών φορέων, έτσι ώστε να διαμορφώσουμε το δρομολόγιο και να το καταστήσουμε ελκυστικό, ενώ παράλληλα θέλουμε ο κόσμος να μάθει ότι υφίσταται αεροπορική γραμμή που συνδέει τη Μακεδονία με την Πελοπόννησο» επισήμαναν οι ιδιοκτήτες της Astra Airlines.
 Οπως γνωστοποίησαν, η χθεσινή τους επίσκεψη ήταν μια επίσκεψη γνωριμίας, ενώ για τις επαφές τους με τους φορείς της περιοχής μας θα επανακάμψουν, με προγραμματισμό να παραμείνουν ικανό χρονικό διάστημα προκειμένου να έχουν τις απαραίτητες συναντήσεις.
 Από την πλευρά του, ο Δ. Μανιάτης δήλωσε ότι το Επιμελητήριο και οι άλλοι φορείς του νομού επιδιώκουν τη συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία, μίλησε για τη δυνατότητα ενδεχόμενης μεταβολής των ημερών και των ωρών των δρομολογίων, εισηγήθηκε δε να υπάρξει διαφημιστική εκστρατεία, όχι μόνο στο Διαδίκτυο, αλλά και στα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

*** Τσιγγάνοι τραυμάτισαν αστυνομικό στην Μπιρμπίτα :
Της  Κέλλυ Δημητρούλιας
Τσιγγάνοι τραυμάτισαν αστυνομικό στην Μπιρμπίτα
* Ενας αστυνομικός της ομάδας "Σ" τραυματίστηκε σε συμπλοκή με τσιγγάνο κακοποιό και συγγενείς του στην Μπιρμπίτα προχθές το μεσημέρι.
Η ομάδα των αστυνομικών επιχείρησε τη σύλληψη του 28χρονου τσιγγάνου βάσει εντάλματος, για διακεκριμένες κλοπές. Ο τσιγγάνος, γνωστός για τη δράση του και με... παρελθόν, αντέδρασε και επιτέθηκε στους αστυνομικούς. Τους επιτέθηκαν επίσης η 17χρονη γυναίκα του και ο 56χρονος πατέρας του, με συνέπεια τον τραυματισμό του ενός αστυνομικού από ρόπαλο στον ώμο και το χέρι. 
Ο τσιγγάνος συνελήφθη ενώ σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας σε βάρος της γυναίκας του και του πατέρα του, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το πρωί βάσει εντάλματος. 
Και οι 3 οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Καλαμάτας. Ο 28χρονος θα απολογηθεί την Παρασκευή στην ανακρίτρια ενώ οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι.

*** Περιμένει τη ΔΕΥΑΚ για να κάνει ελέγχους το Λιμεναρχείο :
Της  Κέλλυ  Δημητρούλιας
Περιμένει τη ΔΕΥΑΚ για να κάνει ελέγχους το Λιμεναρχείο
*  Ενημέρωση για τα κτήρια που δεν έχουν συνδεθεί με την αποχέτευση,  κατά μήκος της ακτογραμμής στα όρια του Δήμου Καλαμάτας, έχει ζητήσει το Λιμεναρχείο από τη ΔΕΥΑΚ εδώ και 2 μήνες, αλλά ακόμα απάντηση δεν έχει δοθεί. Το σχετικό έγγραφο εστάλη στις 24 Αυγούστου από το Γραφείο Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος με αφορμή το πλήθος καταγγελιών από πολίτες "για ρύπανση της θάλασσας από ανθρώπινα περιττώματα".
Στο σχετικό έγγραφο επισημαίνεται πως η ενημέρωση από τη ΔΕΥΑΚ θα συμβάλει στη διενέργεια ελέγχου από το Λιμεναρχείο, προκειμένου να επιβληθούν τα προβλεπόμενα από το Νόμο πρόστιμα. Μάλιστα έχει ζητηθεί, η ενημέρωση για καταστήματα, οικίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν συνδεθεί με τον βιολογικό καθαρισμό να γίνει "το συντομότερο δυνατόν"...
Μέχρι στιγμής όμως καμιά απάντηση δεν έχει δοθεί από τη ΔΕΥΑΚ, και το Λιμεναρχείο αδυνατεί να διενεργήσει ελέγχους.
Πάντως από τη μεριά του ο λιμενάρχης Καλαμάτας, πλοίαρχος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, εκτιμά πως "από τη ΔΕΥΑΚ προφανώς αναμένουν την ολοκλήρωση των ελέγχων για να απαντήσουν" - επισημαίνοντας την καλή συνεργασία που έχει το Λιμεναρχείο με το δήμο, τη ΔΕΥΑΚ και τις άλλες υπηρεσίες. Επίσης σημείωσε πως άμεσα υπήρξε έγγραφη απάντηση από τη ΔΕΥΑΚ για συγκεκριμένη ανάλογη καταγγελία. Στη μεμονωμένη αυτή περίπτωση, επίσης μέσα στον Αύγουστο, ανατολικά της Καλαμάτας, η ΔΕΥΑΚ είχε κάνει έλεγχο και δεν είχε διαπιστώσει διαρροή που να προκαλεί ρύπανση στη θάλασσα. 
Ο λιμενάρχης σημείωσε ακόμα πως από το πλήθος των μετρήσεων για την καταλληλότητα του νερού -τις οποίες διενήργησε το Λιμεναρχείο σε συνεργασία και με το ΕΛΚΕΘΕ- τα ευρήματα ήταν εντός των επιτρεπτών ορίων, ακόμα και στη διάρκεια του Αυγούστου οπότε οι καταγγελίες στο Λιμεναρχείο ήταν περισσότερες.

*** Δαβάκης σε Στουρνάρα : Δώστε άμεσα λύση στο θέμα των πυρoδανείων
Δαβάκης σε Στουρνάρα : Δώστε άμεσα λύση στο θέμα των πυρoδανείων
* Άμεση νομοθετική παρέμβαση για τους δανειολήπτες που έλαβαν πυρόπληκτα δάνεια χωρίς την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, ζητά από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης.
Αναλυτική η Ερώτηση του κ. Δαβάκη προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα έχει ως εξής:
Με την υπ’ αριθμ. 2/52027/0025/30-8-2012 Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών τροποποιήθηκαν οι όροι αποπληρωμής των εγγυημένων από το Ελληνικό Δημόσιο δανείων για τις ρυθμίσεις οφειλών και τη χορήγηση νέων κεφαλαίων κίνησης σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες και λειτουργούν στους Νομούς Μεσσηνίας, Ηλείας, Λακωνίας, Ευβοίας και στην περιοχή Αιγιαλείας του Νομού Αχαΐας, οι οποίοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές του έτους 2007, όπως άλλωστε είχε δεσμευθεί και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός με δελτίο τύπου που είχε εκδοθεί στις 29/6/2012.
Η υπουργική αυτή απόφαση όμως δεν καλύπτει ένα μεγάλος μέρος δανειοληπτών, ίσως το μεγαλύτερο, δηλαδή αυτούς που έχουν λάβει τα μη εγγυημένα από το Ελληνικό Δημόσιο πυρόπληκτα δάνεια. Αν και το θέμα αυτό έχει μετ’ επιτάσεως τεθεί από τα Επιμελητήρια όλων των πυρόπληκτων νομών, δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει ληφθεί απόφαση πως θα ρυθμιστούν τα δάνεια αυτά.
Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα έρχονται στο φως και πληροφορίες που αναφέρουν ότι η αρμόδια Διεύθυνση Πιστωτικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων του Υπουργείου Οικονομικών έχει εισηγηθεί αρνητικά για ρύθμιση αυτών των δανείων. Κάτι τέτοιο συνιστά όχι μόνο άδικη μεταχείριση σε βάρος των δανειοληπτών αυτών αλλά και πλήγμα για τις τοπικές οικονομίες.
Η Πολιτεία οφείλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να βοηθηθούν οι άνθρωποι αυτοί που ήδη βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση και οι οποίοι πιέζονται από τις Τράπεζες να εξοφλήσουν τις οφειλές τους, σε ένα οικονομικό περιβάλλον που έχει αλλάξει δραματικά από το 2007.
Κατόπιν αυτών  ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός:
Θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση και για τους δανειολήπτες που έχουν λάβει τα πυρόπληκτα δάνεια που δεν έχουν την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου προκειμένου να υπάρξει ισότιμη μεταχείριση με αυτούς που έλαβαν τα δάνεια με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου;
Ο Ερωτών Βουλευτής
Αθανάσιος Π. Δαβάκης

*** Αυξημένη η κίνηση: 100.000 άτομα έφυγαν και ήρθαν στο αεροδρόμιο
Του  Βασίλη  Μπακόπουλου
Αυξημένη η κίνηση: 100.000 άτομα έφυγαν και ήρθαν στο αεροδρόμιο
Περίπου 100.000 άτομα διακινήθηκαν φέτος -και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου- μέσω του διεθνούς αεροδρομίου Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος».
Επιπλέον, η επιβατική κίνηση στον κρατικό αερολιμένα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας εμφανίζεται φέτος αυξημένη συγκριτικά με πέρυσι, τόσο ως προς τις πτήσεις εσωτερικού, όσο και ως προς τις πτήσεις τσάρτερ οι οποίες ολοκληρώθηκαν προχθές.
Τα παραπάνω προκύπτουν από τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο αερολιμενάρχης Δημήτρης Μανδηλάρης.
Ειδικότερα, το σύνολο των διακινηθέντων φέτος στο αεροδρόμιο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας -αφίξεις και αναχωρήσεις επιβατών σε πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού- ανήλθε σε 96.673 άτομα.
Επίπλέον, οι αφίξεις εσωτερικού αυξήθηκαν κατά 6,5% σε σχέση με πέρυσι (12.867 επιβάτες φέτος έναντι 12.072 τον περασμένο χρόνο), ενώ ακόμα μεγαλύτερη καταγράφεται φέτος και η αύξηση στις αφίξεις εσωτερικού που έφθασαν να είναι 8% περισσότερες από πέρυσι (33.469 επιβάτες φέτος, έναντι 30.874 πέρυσι).
Οσον αφορά τις πτήσεις τσάρτερ, ο Δ. Μανδηλάρης γνωστοποίησε ότι οι περισσότεροι επισκέπτες της περιοχής μας φέτος ήταν Βρετανοί (ήρθαν 15.374, έφυγαν 15.477) και ακολούθησαν οι Ολλανδοί (4.170 αφίξεις, 2.202 αναχωρήσεις), οι Ρώσοι (3.448 αφίξεις, 3.500 αναχωρήσεις), οι Γερμανοί (2.702 αφίξεις, 2.645 αναχωρήσεις), οι Νορβηγοί (2.416 αφίξεις, 2.406 αναχωρήσεις), οι Σουηδοί (2.155 αφίξεις, 2.158 αναχωρήσεις), οι Αυστριακοί (1.734 αφίξεις, 1.806 αναχωρήσεις) και οι Τσέχοι (1.277 αφίξεις, 1.806 αναχωρήσεις).
Σημαντική κίνηση, εξ άλλου, καταγράφηκε και στις μισθωμένες πτήσεις αεροσκαφών, από Ισραήλ, Ιταλία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ρωσία, Τουρκία, Ισπανία, Μαρόκο και αλλού, οι αφίξεις επιβατών από τις οποίες ανήλθαν σε 2.877 και οι αναχωρήσεις σε 2.809.
Σημειώνεται, τέλος, ότι οι μέχρι στιγμής εκτιμήσεις για την κίνηση κατά την επόμενη τουριστική περίοδο είναι συγκρατημένα αισιόδοξες, καθώς αναμένεται αύξηση των επισκεπτών από τη Ρωσία, αλλά και από τη Γερμανία μέσω της σύνδεσης της Καλαμάτας -από τον Μάρτιο του 2013- με Μόναχο και Ντίσελντορφ, από την Aegean.

*** Πριν 94 χρόνια

-  ΕΙΣ 130 ανήρχοντο μέχρι της προχθές τα κρούσματα της γρίππης εις την πόλιν μας. Ευτυχώς όλα είναι ακίνδυνα, δύο μόνον απέβησαν θανατηφόρα. Οι περισσότεροι των εξ Αθηνών κατερχομένων ταξειδιωτών είναι εφωδιασμένοι με καμφοράν. Θεωρείται προφυλακτικόν μέσον κατά της γρίππης.
-  Ο αντίκτυπος της ζυμώσεως δια την σύναψιν της ειρήνης επέφερε την κατάπτωσιν των τιμών των υφασμάτων. Εις τας Αθήνας λέγεται, ότι αι τιμαί ηλαττώθησαν. Ο κόσμος το εμυρίσθη και δια τούτο πολύ αραιοί είναι οι πελάται των εμπορικών. Μία ομβρέλα ηγοράσθη αντί 23 δραχμών. Το σημειούμεν δια να το ακούση η βροχή και μη μας παρενοχλή…
-  ΟΙ μπαξέδες ήρχισαν να αναλαμβάνουν όλην την φυσικήν τους χάριν. Πολλοί με την ευκαιρίαν της ηλιακάδας τους επισκέπτονται κάθε απόγευμα. Εις την επιστροφήν τα μανδύλλια είναι γεμάτα πορτοκάλια, ντόρτσα ιδίως.
-  Ο Ηλίας Ν. Βέργης ετραυμάτισεν εν τω χωρίω Άγιος Φλώρος θανασίμως εις την κεφαλήν δι’ οικογενειακούς λόγους την μητριάν του Φωτ. Ν. Βέργη, κατενεγκών σοβαρόν κτύπημα κατά της κεφαλής της δια πελέκεως.

*** scripta manent...
Φοροδιαφυγή

Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου
Image
Πολύ μου άρεσε αυτό που άκουσα ότι σκέφτεται να προωθήσει η κυβέρνηση, να μπορεί δηλαδή ο πελάτης οποιουδήποτε καταστήματος παροχής υπηρεσιών να φεύγει από αυτό, χωρίς να πληρώνει, αν δεν έχει εκδοθεί σχετική απόδειξη.
Είναι θέμα που έχει θιχτεί πολλάκις, τόσο από αυτή τη στήλη όσο και από τη διπλανή («Αδιακρίτως»), και θεωρώ ότι είναι ένα σωστό μέτρο για την πάταξη της φοροδιαφυγής.
Κι αυτό, γιατί δε θα ωφελήσει μόνο το κράτος, αλλά και εμάς. Προσωπικά θα σταματήσω να αισθάνομαι εξαπατημένος σε καταστήματα που δεν εκδίδουν απόδειξη και τη ζητώ επανειλημμένα. Και δεν αισθάνομαι έτσι για αυτή τη διαδικασία, αλλά γιατί νοιώθω εκείνη την ώρα το χέρι του ιδιοκτήτη να ψαχουλεύει την τσέπη μου, να εισπράττει περισσότερα χρήματα από αυτά που πρέπει και να τα βάζει στη δική του, αφού δε φαίνονται «επίσημα» κάπου.
Θα μου πείτε πως μπορεί να υπάρξει συνεννόηση και να αφαιρεθεί αντίστοιχα ο ΦΠΑ, αλλά θεωρώ ότι είναι μάλλον δύσκολο λόγω της γενικότερης απληστίας μας.
Πολλοί καταστηματάρχες, από την πλευρά τους, προσπαθούν να ξεγελάσουν τους καταναλωτές. Κόβουν απόδειξη για τα ποτά (παράδειγμα) και όχι για τα φαγητά, ασχέτως αν είναι υποχρεωμένοι να έχουν τιμολογήσει (με απόδειξη) ό,τι βρίσκεται πάνω στο τραπέζι. Και το θράσος των περισσοτέρων είναι απίστευτο, αφού αν παρουσιαστεί ένας πελάτης τελείως τυχαία, εφαρμόζουν την ίδια μέθοδο, χωρίς να γνωρίζουν αν είναι εφοριακός ή όχι.
Άλλοι πάλι παρουσιάζουν το δελτίο παραγγελίας χωρίς να συνοδεύεται από απόδειξη, κάτι που είναι επίσης παράνομο.
Όλες αυτές οι περιπτώσεις, όμως, έχουν έναν κερδισμένο κι ένα χαμένο, που είναι ο καταναλωτής και, κατ’ επέκταση, το κράτος. Ο κερδισμένος πάλι, έχει βάλει στο πορτοφόλι του επιπλέον χρήματα χωρίς να το δικαιούται.
Με αυτό το σκεπτικό, θα πρέπει να αποδοθεί Δικαιοσύνη και νομίζω πως, αν το προταθέν μέτρο εφαρμοστεί, τότε θα συμμορφωθούν, θέλοντας και μη, όλοι…

*** Έρκος οδόντων
Βάστα, Φώτη

Image
Του Δημήτρη Γιατράκου
«Θα πάω στη ζούγκλα με τον Ταρζάν, θα την περνάω φίνα, θα πάω στη ζούγκλα με τον Ταρζάν, θα φύγω σ’ ένα μήνα. Κι αν θα με φάνε τ’ άγρια θηρία, θα με γράψουν και στην ιστορία, πως με φάγανε τα ζώα κι όχι η μπόρα (σ.σ. μνημόνια) του αιώνα».
Οι παλαιότεροι το θυμούνται το τραγουδάκι του Θέμη Ανδρεάδη που είχε γίνει μεγάλο σουξέ στις παρέες, το ραδιόφωνο, τα... μπουζουξίδικα, αλλά και τις θεατρικές επιθεωρήσεις της εποχής, πριν από καμιά τριανταριά χρόνια.
Σήμερα, ωστόσο, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, γιατί στη ζούγκλα τα πράγματα είναι λιγότερο επικίνδυνα. Αν κρυφτείς καλά, μπορεί και να γλυτώσεις από τα θηρία. Στην Ελλάδα, όμως, από πού να γλυτώσεις; Από την Εφορία, από τα χαράτσια, από τις τράπεζες ή από τα ιπτάμενα μαχαίρια και ψαλίδια των μισθών και των συντάξεων που σφυρίζουν στα αυτιά μας θυμίζοντας ταινία του Ταραντίνο; Κάπου, κάποιο θα σε βρει και θα σε αποτελειώσει, εξουθενωμένος ων από την υπερπροσπάθεια.
Αν περάσουν, δε, και τα εργασιακά μέτρα που προβλέπονται στο Μνημόνιο, η μία στο εκατομμύριο περίπτωση διαφυγής τώρα αποκλείεται.
Όπως ήλθαν τα πράγματα, τελευταίο ανάχωμα είναι ο Φώτης Κουβέλης, που μέχρι τώρα ανθίσταται σθεναρά, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει ως το τέλος. Δε μένει, λοιπόν, παρά να αναφωνήσουμε «Βάστα, Φώτη». Όχι κατά το «Βάστα, Ρόμελ» της Κατοχής που έλεγαν οι μαυραγορίτες και οι δωσίλογοι για να κρατήσει το μέτωπο στην αφρικανική έρημο και να διατηρηθεί η γερμανική κατοχή στην Ελλάδα, προκειμένου αυτοί να κάνουν τις δουλειές τους και να πλουτίσουν.
Ας έχει τη σημασία της μετά Κατοχής περιόδου, όταν ο λαός της Αθήνας ειρωνευόταν πια τους εκμεταλλευτές του με τη φράση «Βάστα, Ρόμελ», αφού η μαύρη αγορά είχε καταρρεύσει και οι Αθηναίοι έβρισκαν τρόφιμα για να ζήσουν.


***

*** Europa League  στο  Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο  στους ομίλους :

1η Αγωνιστική

19/07/2012 Λεβάντια Ταλίν Ανόρθωση 1 - 3

19/07/2012 Ιντερ Μπακού Αστέρας Τρίπολης 1 - 1

19/07/2012 ΑΠΟΕΛ Σένιτσα 2 - 0

26/07/2012 Ανόρθωση Λεβάντια Ταλίν 3 - 0

26/07/2012 Αστέρας Τρίπολης Ιντερ Μπακού 4 - 2

26/07/2012 Σένιτσα ΑΠΟΕΛ 0 - 1

02/08/2012 Ντίλα Γκόρι Ανόρθωση 0 - 1

02/08/2012 Μπνέι Γιεχούντα ΠΑΟΚ 0 - 2

02/08/2012 ΑΠΟΕΛ Αάλεσουντ 2 - 1

02/08/2012 Αστέρας Τρίπολης Μαρίτιμο 1 - 1

02/08/2012 Ερυθρός Αστέρας Ομόνοια 0 - 0

09/08/2012 Ομόνοια Ερυθρός Αστέρας 5 - 6

09/08/2012 Αάλεσουντ ΑΠΟΕΛ 0 - 1

09/08/2012 Ανόρθωση Ντίλα Γκόρι 0 - 3

09/08/2012 ΠΑΟΚ Μπνέι Γιεχούντα 4 - 1

09/08/2012 Μαρίτιμο Αστέρας Τρίπολης 0 - 0

20/09/2012 Γιουνγκ Μπόις Λίβερπουλ 3 - 5

20/09/2012 Ουντινέζε Ανζί 1 - 1

20/09/2012 Χάποελ Τελ Αβίβ Ατλέτικο Μαδρίτης 0 - 3

20/09/2012 Βικτόρια Πλτσεν Ακαντέμικα 3 - 1

20/09/2012 ΑΕΛ Γκλάντμπαχ 0 - 0

20/09/2012 Φενερμπαχτσέ Μαρσέιγ 2 - 2

20/09/2012 Μαρίτιμο Νιούκαστλ 0 - 0

20/09/2012 Μπορντό Μπριζ 4 - 0

20/09/2012 Στουτγκάρδη Στεάουα Βουκουρεστίου 2 - 2

20/09/2012 Κοπεγχάγη Μόλντε 2 - 1

20/09/2012 Ντνίπρο Αϊντχόβεν 2 - 0

20/09/2012 Νάπολι ΑΙΚ Στοκχόλμης 4 - 0

20/09/2012 Γκενκ Βιντεοτόν 3 - 0

20/09/2012 Σπόρτινγκ Λ. Βασιλεία 0 - 0

20/09/2012 Ιντερ Ρούμπιν Καζάν 2 - 2

20/09/2012 Παρτιζάν Βελιγραδίου Νέφτσι 0 - 0

20/09/2012 Λιόν Σπάρτα Πράγας 2 - 1

20/09/2012 Αθλέτικ Μπιλμπάο Χάποελ Κιργιάτ 1 - 1

20/09/2012 Μάριμπορ Παναθηναϊκός 3 - 0

20/09/2012 Τότεναμ Λάτσιο 0 - 0

20/09/2012 Ραπίντ Βιέννης Ρόζενμποργκ 1 - 2

20/09/2012 Μπάγερ Λεβερκούζεν Μέταλιστ Χάρκιβ 0 - 0

20/09/2012 Λεβάντε Χέλσινγκμποργκ 1 - 0

20/09/2012 Τβέντε Ανόβερο 2 - 2

2η Αγωνιστική

04/10/2012 Νέφτσι Ιντερ 1 - 3

04/10/2012 Ρούμπιν Καζάν Παρτιζάν Βελιγραδίου 2 - 0

04/10/2012 Ανζί Γιουνγκ Μπόις 2 - 0

04/10/2012 Χάποελ Κιργιάτ Λιόν 3 - 4

04/10/2012 Σπάρτα Πράγας Αθλέτικ Μπιλμπάο 3 - 1

04/10/2012 Μέταλιστ Χάρκιβ Ραπίντ Βιέννης 2 - 0

04/10/2012 Ρόζενμποργκ Μπάγερ Λεβερκούζεν 0 - 1

04/10/2012 Λάτσιο Μάριμπορ 1 - 0

04/10/2012 Παναθηναϊκός Τότεναμ 1 - 1

04/10/2012 Βασιλεία Γκενκ 2 - 2

04/10/2012 Βιντεοτόν Σπόρτινγκ Λ. 3 - 0

04/10/2012 Ανόβερο Λεβάντε 2 - 1

04/10/2012 Χέλσινγκμποργκ Τβέντε 2 - 2

04/10/2012 ΑΙΚ Στοκχόλμης Ντνίπρο 2 - 3

04/10/2012 Αϊντχόβεν Νάπολι 3 - 0

04/10/2012 Μόλντε Στουτγκάρδη 2 - 0

04/10/2012 Στεάουα Βουκουρεστίου Κοπεγχάγη 1 - 0

04/10/2012 Μπριζ Μαρίτιμο 2 - 0

04/10/2012 Νιούκαστλ Μπορντό 3 - 0

04/10/2012 Λίβερπουλ Ουντινέζε 2 - 3

04/10/2012 Μαρσέιγ ΑΕΛ 5 - 1

04/10/2012 Γκλάντμπαχ Φενερμπαχτσέ 2 - 4

04/10/2012 Ακαντέμικα Χάποελ Τελ Αβίβ 1 - 1

04/10/2012 Ατλέτικο Μαδρίτης Βικτόρια Πλτσεν 1 - 0

3η Αγωνιστική

25/10/2012 Ρούμπιν Καζάν Νέφτσι     1-0  .- ^

25/10/2012 Ιντερ Παρτιζάν Βελιγραδίου    1-0 .- ^

25/10/2012 Σπάρτα Πράγας Χάποελ Κιργιάτ   3-1 .- ^

25/10/2012 Λιόν Αθλέτικ Μπιλμπάο   2-1 .- ^
25/10/2012 Παναθηναϊκός - Λάτσιο  1-1 , (0 - 1) .- ^
Τα γκόλ :   26΄ αυτογκόλ  Σεϊταρίδη , 90΄ Τοτσέ .- ^
Διαιτητής: Κάρλος Γκόμες (Ισπανία)

Κίτρινες: Τσάνα, Καβάντα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Φουρλάνος (68΄ Κουΐνσι), Σισοκό (79΄ Μαυρίας), Φορναρόλι (75΄ Τοτσέ), Χριστοδουλόπουλος.
ΛΑΤΣΙΟ (Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς): Μπιζάρι, Κονκό, Σιανί, Ντίας, Καβάντα, Λεντέσμα, Γκονζάλες (87΄ Τσάνα), Ερνάνες (78΄ Ονάζι), Καντρέβα, Μάουρι (46΄ Ζάρατε), Φλοκάρι
10ος ΟΜΙΛΟΣ
3η αγωνιστική (25/10)
Παναθηναϊκός - Λάτσιο 1-1
Μάριμπορ-Τότεναμ 1-1 (42΄ Μπέριτς - 59΄ Σίγκουρντσον)
Βαθμολογία Αγ. Τερμ. Β.
Λάτσιο 3 2-1 5
Μάριμπορ 3 4-2 4
Τότεναμ 3 2-2 3
Παναθηναϊκός 3 2-5 2
4η αγωνιστική (8/11)
Λάτσιο-Παναθηναϊκός
Τότεναμ-Μάριμπορ
5η αγωνιστική (22/11)
Παναθηναϊκός-Μάριμπορ
Λάτσιο-Τότεναμ
6η αγωνιστική (6/12)
Μάριμπορ-Λάτσιο
Τότεναμ-Παναθηναϊκός

25/10/2012 Μάριμπορ - Τότεναμ       1-1  , (1-0).-
25/10/2012 Ρόζενμποργκ Μέταλιστ Χάρκιβ   1-2 .- ^
25/10/2012 Ραπίντ Βιέννης Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-4  .- ^
25/10/2012 Βιντεοτόν Βασιλεία   2-1  .- ^
25/10/2012 Γκενκ Σπόρτινγκ Λ.   2-1 .- ^
25/10/2012 Χέλσινγκμποργκ Ανόβερο    3-0 .- ^
25/10/2012 Λεβάντε Τβέντε    3-0 .- ^
25/10/2012 Αϊντχόβεν ΑΙΚ Στοκχόλμης  1-1 .- ^
25/10/2012 Ντνίπρο Νάπολι   3-1 .- ^
25/10/2012 Νιούκαστλ Μπριζ    1-0 .- ^
25/10/2012 Μαρίτιμο Μπορντό    1-1 .- ^
25/10/2012 Στεάουα Βουκουρεστίου Μόλντε  2-0 .- ^
25/10/2012 Στουτγκάρδη Κοπεγχάγη   0-0 .- ^
25/10/2012 Ατλέτικο Μαδρίτης Ακαντέμικα  3-1 .- ^
25/10/2012 Χάποελ Τελ Αβίβ Βικτόρια Πλτσεν  1-2 .- ^
25/10/2012 Γκλάντμπαχ Μαρσέιγ   2-0 .- ^
25/10/2012 ΑΕΛ Φενερμπαχτσέ  0-1 .- ^
25/10/2012 Λίβερπουλ Ανζί   1-0 .- ^
25/10/2012 Γιουνγκ Μπόις Ουντινέζε   3-1 .- ^
4η Αγωνιστική

08/11/2012 Ανζί Λίβερπουλ -

08/11/2012 Νέφτσι Ρούμπιν Καζάν -

08/11/2012 Μόλντε Στεάουα Βουκουρεστίου -

08/11/2012 Κοπεγχάγη Στουτγκάρδη -

08/11/2012 Μπριζ Νιούκαστλ -

08/11/2012 Μπορντό Μαρίτιμο -

08/11/2012 ΑΙΚ Στοκχόλμης Αϊντχόβεν -

08/11/2012 Νάπολι Ντνίπρο -

08/11/2012 Ουντινέζε Γιουνγκ Μπόις -

08/11/2012 Μαρσέιγ Γκλάντμπαχ -

08/11/2012 Φενερμπαχτσέ ΑΕΛ -

08/11/2012 Ακαντέμικα Ατλέτικο Μαδρίτης -

08/11/2012 Βικτόρια Πλτσεν Χάποελ Τελ Αβίβ -

08/11/2012 Βασιλεία Βιντεοτόν -

08/11/2012 Σπόρτινγκ Λ. Γκενκ -

08/11/2012 Παρτιζάν Βελιγραδίου Ιντερ -

08/11/2012 Χάποελ Κιργιάτ Σπάρτα Πράγας -

08/11/2012 Αθλέτικ Μπιλμπάο Λιόν -

08/11/2012 Μέταλιστ Χάρκιβ Ρόζενμποργκ -

08/11/2012 Μπάγερ Λεβερκούζεν Ραπίντ Βιέννης -

08/11/2012 Λάτσιο Παναθηναϊκός -

08/11/2012 Τότεναμ Μάριμπορ -

08/11/2012 Ανόβερο Χέλσινγκμποργκ -

08/11/2012 Τβέντε Λεβάντε -

5η Αγωνιστική

22/11/2012 Ρούμπιν Καζάν Ιντερ -

22/11/2012 Νέφτσι Παρτιζάν Βελιγραδίου -

22/11/2012 Ανζί Ουντινέζε -

22/11/2012 Σπάρτα Πράγας Λιόν -

22/11/2012 Χάποελ Κιργιάτ Αθλέτικ Μπιλμπάο -

22/11/2012 Παναθηναϊκός Μάριμπορ -

22/11/2012 Λάτσιο Τότεναμ -

22/11/2012 Ρόζενμποργκ Ραπίντ Βιέννης -

22/11/2012 Μέταλιστ Χάρκιβ Μπάγερ Λεβερκούζεν -

22/11/2012 Βιντεοτόν Γκενκ -

22/11/2012 Βασιλεία Σπόρτινγκ Λ. -

22/11/2012 Χέλσινγκμποργκ Λεβάντε -

22/11/2012 Ανόβερο Τβέντε -

22/11/2012 Αϊντχόβεν Ντνίπρο -

22/11/2012 ΑΙΚ Στοκχόλμης Νάπολι -

22/11/2012 Νιούκαστλ Μαρίτιμο -

22/11/2012 Μπριζ Μπορντό -

22/11/2012 Στεάουα Βουκουρεστίου Στουτγκάρδη -

22/11/2012 Μόλντε Κοπεγχάγη -

22/11/2012 Λίβερπουλ Γιουνγκ Μπόις -

22/11/2012 Ατλέτικο Μαδρίτης Χάποελ Τελ Αβίβ -

22/11/2012 Ακαντέμικα Βικτόρια Πλτσεν -

22/11/2012 Γκλάντμπαχ ΑΕΛ -

22/11/2012 Μαρσέιγ Φενερμπαχτσέ -

6η Αγωνιστική

06/12/2012 ΑΕΛ Μαρσέιγ -

06/12/2012 Φενερμπαχτσέ Γκλάντμπαχ -

06/12/2012 Χάποελ Τελ Αβίβ Ακαντέμικα -

06/12/2012 Βικτόρια Πλτσεν Ατλέτικο Μαδρίτης -

06/12/2012 Γιουνγκ Μπόις Ανζί -

06/12/2012 Ουντινέζε Λίβερπουλ -

06/12/2012 Στουτγκάρδη Μόλντε -

06/12/2012 Κοπεγχάγη Στεάουα Βουκουρεστίου -

06/12/2012 Μαρίτιμο Μπριζ -

06/12/2012 Μπορντό Νιούκαστλ -

06/12/2012 Ντνίπρο ΑΙΚ Στοκχόλμης -

06/12/2012 Νάπολι Αϊντχόβεν -

06/12/2012 Γκενκ Βασιλεία -

06/12/2012 Σπόρτινγκ Λ. Βιντεοτόν -

06/12/2012 Ραπίντ Βιέννης Μέταλιστ Χάρκιβ -

06/12/2012 Μπάγερ Λεβερκούζεν Ρόζενμποργκ -

06/12/2012 Μάριμπορ Λάτσιο -

06/12/2012 Τότεναμ Παναθηναϊκός -

06/12/2012 Λιόν Χάποελ Κιργιάτ -

06/12/2012 Αθλέτικ Μπιλμπάο Σπάρτα Πράγας -

06/12/2012 Ιντερ Νέφτσι -

06/12/2012 Παρτιζάν Βελιγραδίου Ρούμπιν Καζάν -

06/12/2012 Λεβάντε Ανόβερο -

06/12/2012 Τβέντε Χέλσινγκμποργκ -

Playoffs - 1η Αγωνιστική

22/08/2012 Στουτγκάρδη Ντιναμό Μόσχας 2 - 0

23/08/2012 Ανζί ΑΖ Αλκμααρ 1 - 0

23/08/2012 Νέφτσι ΑΠΟΕΛ 1 - 1

23/08/2012 Τρόμσο Παρτιζάν Βελιγραδίου 3 - 2

23/08/2012 Εκρανας Στεάουα Βουκουρεστίου 0 - 2

23/08/2012 Σλόβαν Λίμπερετς Ντνίπρο 2 - 2

23/08/2012 ΑΙΚ Στοκχόλμης ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0 - 1

23/08/2012 Λέγκια Βαρσοβίας Ρόζενμποργκ 1 - 1

23/08/2012 Ατρόμητος Νιούκαστλ 1 - 1

23/08/2012 Μόλντε Χέρενβεν 2 - 0

23/08/2012 Σερίφ Τίρασπολ Μαρσέιγ 1 - 2

23/08/2012 Ντουντελάνγκε Χάποελ Τελ Αβίβ 1 - 3

23/08/2012 Μπουρσασπόρ Τβέντε 3 - 1

23/08/2012 Ντιναμό Βουκουρεστίου Μέταλιστ Χάρκιβ 0 - 2

23/08/2012 Λουκέρνη Γκενκ 2 - 1

23/08/2012 Τραμπζονσπόρ Βιντεοτόν 0 - 0

23/08/2012 Φέγενορντ Σπάρτα Πράγας 2 - 2

23/08/2012 Μίντιλαντ Γιουνγκ Μπόις 0 - 3

23/08/2012 Ντεμπρετσένι Μπριζ 0 - 3

23/08/2012 Λόκερεν Βικτόρια Πλτσεν 2 - 1

23/08/2012 ΠΑΟΚ Ραπίντ Βιέννης 2 - 1

23/08/2012 Βασλούι Ιντερ 0 - 2

23/08/2012 Χαρτ οφ Μιντλόθιαν Λίβερπουλ 0 - 1

23/08/2012 Σλασκ Ανόβερο 3 - 5

23/08/2012 Μάδεργουελ Λεβάντε 0 - 2

23/08/2012 Ερυθρός Αστέρας Μπορντό 0 - 0

23/08/2012 Αθλέτικ Μπιλμπάο Ελσίνκι 6 - 0

23/08/2012 Μαρίτιμο Ντίλα Γκόρι 1 - 0

23/08/2012 Μούρα Λάτσιο 0 - 2

23/08/2012 Χόρσενς Σπόρτινγκ Λ. 1 - 1

23/08/2012 Ζέτα Αϊντχόβεν 0 - 5

28/08/2012 Ντιναμό Μόσχας Στουτγκάρδη 1 - 1

30/08/2012 Ντνίπρο Σλόβαν Λίμπερετς 4 - 2

30/08/2012 Ντίλα Γκόρι Μαρίτιμο 0 - 2

30/08/2012 Χάποελ Τελ Αβίβ Ντουντελάνγκε 4 - 0

30/08/2012 Ελσίνκι Αθλέτικ Μπιλμπάο 3 - 3

30/08/2012 ΤΣΣΚΑ Μόσχας ΑΙΚ Στοκχόλμης 0 - 2

30/08/2012 ΑΠΟΕΛ Νέφτσι 1 - 3

30/08/2012 Αϊντχόβεν Ζέτα 9 - 0

30/08/2012 Χέρενβεν Μόλντε 1 - 2

30/08/2012 Ρόζενμποργκ Λέγκια Βαρσοβίας 2 - 1

30/08/2012 Γιουνγκ Μπόις Μίντιλαντ 0 - 2

30/08/2012 Σπάρτα Πράγας Φέγενορντ 2 - 0

30/08/2012 Στεάουα Βουκουρεστίου Εκρανας 3 - 0

30/08/2012 Μέταλιστ Χάρκιβ Ντιναμό Βουκουρεστίου 2 - 1

30/08/2012 Γκενκ Λουκέρνη 2 - 0

30/08/2012 Βικτόρια Πλτσεν Λόκερεν 1 - 0

30/08/2012 Μπριζ Ντεμπρετσένι 4 - 1

30/08/2012 Μαρσέιγ Σερίφ Τίρασπολ 0 - 0

30/08/2012 Βιντεοτόν Τραμπζονσπόρ 0 - 0

30/08/2012 Μπορντό Ερυθρός Αστέρας 3 - 2

30/08/2012 Παρτιζάν Βελιγραδίου Τρόμσο 1 - 0

30/08/2012 Ιντερ Βασλούι 2 - 2

30/08/2012 Ανόβερο Σλασκ 5 - 1

30/08/2012 Λεβάντε Μάδεργουελ 1 - 0

30/08/2012 Ραπίντ Βιέννης ΠΑΟΚ 3 - 0

30/08/2012 ΑΖ Αλκμααρ Ανζί 0 - 5

30/08/2012 Λάτσιο Μούρα 3 - 1

30/08/2012 Νιούκαστλ Ατρόμητος 1 - 0

30/08/2012 Τβέντε Μπουρσασπόρ 4 - 1

30/08/2012 Λίβερπουλ Χαρτ οφ Μιντλόθιαν 1 - 1

30/08/2012 Σπόρτινγκ Λ. Χόρσενς 5 - 0

  ~** Για  την Ερωλίγκα  στο  Μπάσκετ μπόλ  στους  Ομίλους  :


*** 1η Αγωνιστική

11/10/2012 ΤΣΣΚΑ Μόσχας Λιέτουβος Ρίτας 75 - 73

11/10/2012 Ζαλγκίρις Τσεντέβιτα Ζάγκρεμπ 90 - 62

11/10/2012 Ολυμπιακός Κάχα Λαμποράλ 85 - 81

11/10/2012 Ελάν Σαλόν Πρόκομ 81 - 74

11/10/2012 Ουνικάχα Μάλαγα Μακάμπι 80 - 85

11/10/2012 Καντού Ολίμπια 71 - 84

11/10/2012 Φενέρμπαχτσε Ούλκερ Κίμκι 92 - 80

12/10/2012 Μπαρτσελόνα Μπάμπεργκ 72 - 60

12/10/2012 Μπεσίκτας Παρτιζάν 81 - 65

12/10/2012 Αρμάνι Μιλάνο Αναντολού Εφές 80 - 75

12/10/2012 Σιένα Αλμπα Βερολίνου 82 - 92

12/10/2012 Ρεάλ Μαδρίτης Παναθηναϊκός 85 - 78

2η Αγωνιστική

17/10/2012 Πρόκομ Ουνικάχα Μάλαγα 75 - 77

18/10/2012 Λιέτουβος Ρίτας Μπαρτσελόνα 49 - 67

18/10/2012 Μπάμπεργκ Μπεσίκτας 71 - 86

18/10/2012 Παρτιζάν ΤΣΣΚΑ Μόσχας 71 - 76

18/10/2012 Αλμπα Βερολίνου Ελάν Σαλόν 74 - 71

18/10/2012 Παναθηναϊκός Καντού 78 - 76

18/10/2012 Μακάμπι Σιένα 70 - 68

19/10/2012 Κίμκι Ρεάλ Μαδρίτης 86 - 85

19/10/2012 Τσεντέβιτα Ζάγκρεμπ Αρμάνι Μιλάνο 71 - 83

19/10/2012 Αναντολού Εφές Ολυμπιακός 98 - 72

19/10/2012 Κάχα Λαμποράλ Ζαλγκίρις 71 - 77

19/10/2012 Ολίμπια Φενέρμπαχτσε Ούλκερ 75 - 81

3η Αγωνιστική

25/10/2012 ΤΣΣΚΑ Μόσχας Μπάμπεργκ  76 - 67  .- ^

25/10/2012 Λιέτουβος Ρίτας Παρτιζάν   69 - 61 .- ^

25/10/2012 Φενέρμπαχτσε Ούλκερ Ρεάλ Μαδρίτης 75 - 83  .- ^

25/10/2012 Αρμάνι Μιλάνο Κάχα Λαμποράλ    85-95 .- ^

25/10/2012 Μπαρτσελόνα Μπεσίκτας  72-60 .- ^
25/10/2012 Ελάν Σαλόν Μακάμπι   61-90 .- ^
25/10/2012 Πρόκομ Αλμπα Βερολίνου  77-66 .- ^


25/10/2012 Ολυμπιακός Ζαλγκίρις   61-79   , (49-59) , (39 - 33) .-  ^
26/10/2012 Αναντολού Εφές Τσεντέβιτα Ζάγκρεμπ -

26/10/2012 Καντού Κίμκι -

26/10/2012 Ολίμπια Παναθηναϊκός -

26/10/2012 Ουνικάχα Μάλαγα Σιένα -

4η Αγωνιστική

01/11/2012 Ζαλγκίρις Αρμάνι Μιλάνο -

01/11/2012 Φενέρμπαχτσε Ούλκερ Παναθηναϊκός -

01/11/2012 Μακάμπι Πρόκομ -

01/11/2012 Ουνικάχα Μάλαγα Αλμπα Βερολίνου -

01/11/2012 Ρεάλ Μαδρίτης Καντού -

01/11/2012 Κάχα Λαμποράλ Αναντολού Εφές -

01/11/2012 Μπαρτσελόνα Παρτιζάν -

02/11/2012 Κίμκι Ολίμπια -

02/11/2012 Μπεσίκτας ΤΣΣΚΑ Μόσχας -

02/11/2012 Μπάμπεργκ Λιέτουβος Ρίτας -

02/11/2012 Ολυμπιακός Τσεντέβιτα Ζάγκρεμπ -

02/11/2012 Σιένα Ελάν Σαλόν -

5η Αγωνιστική

08/11/2012 ΤΣΣΚΑ Μόσχας Μπαρτσελόνα -

08/11/2012 Λιέτουβος Ρίτας Μπεσίκτας -

08/11/2012 Ελάν Σαλόν Ουνικάχα Μάλαγα -

08/11/2012 Αρμάνι Μιλάνο Ολυμπιακός -

08/11/2012 Αλμπα Βερολίνου Μακάμπι -

09/11/2012 Καντού Φενέρμπαχτσε Ούλκερ -

09/11/2012 Τσεντέβιτα Ζάγκρεμπ Κάχα Λαμποράλ -

09/11/2012 Αναντολού Εφές Ζαλγκίρις -

09/11/2012 Πρόκομ Σιένα -

09/11/2012 Παναθηναϊκός Κίμκι -

09/11/2012 Ολίμπια Ρεάλ Μαδρίτης -

09/11/2012 Παρτιζάν Μπάμπεργκ -


Στο  αγώνα μπάσκετ  στην Α1 του Ελληνικού πρωταθλήματος την περασμένη Δευτέρα :
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Πειραιώς  60-64 .-
Διαιτητές: Χριστοδούλου, Σχινάς, Αναστόπουλος

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 28-40, 45-54, 60-64
Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Σχορτσανίτης 6, Μπράμος 2, Πάνκο, Ματσιούλις 6(1), Άρμστρονγκ, Ούκιτς 10, Λάσμε 7, Τσαρτσαρής 10(2), Διαμαντίδης 19(3), Κίτσεν, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος.
Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 4, Λο 5(1), Άντιτς, Σπανούλης 19(2), Περπέρογλου 12(2), Ντόρσεϊ 4, Σλούκας, Μαυροειδής, Πρίντεζης 6(2), Παπανικολάου 9(1), Μάντζαρης 5(1).
Συνολική στατιστική:
Παναθηναϊκός: 12/28δίπ., 6/25τρίπ., 18/27β., 25-14ριμπ, 8ασ., 5κλ., 3κοψ., 10λ.
Ολυμπιακός: 14/25δίπ., 9/27τρίπ., 9/13β., 24-7ριμπ, 11ασ, 7κλεψ, 2κοψ., 9λ.

Για  το  Κύπελλο Ελλάδα  στο  ποδόσφαιρο  1η Φάση (υπόλοιποι αγώνες ) :
Ρουβάς  - Εθνικός Γαζώρου   1-3 .- ^
Αχαρναϊκός - ΑΕΛ Λάρισσα  0-1 .- ^
Τύρναβος - Οικονόμος  2-0 .- ^
Α.Ο.Γλυφάδας - Πανσερραϊκός  1-2 .- ^
Κόρινθος  - Απόλλων  Σμύρνης 4-5  .- ^
Απόλλων Καλαμαριάς - Καλλιθέα  0-1 .- ^
~** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΤΩΒΡΙΟΥ 2012 :
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/10/01-2012-blogger-10-2012-1830.html  , Στο αγιάζι της καθημερινότητας Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2012 .-
~*** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/2012-01-2012-1912-2012-p-1030004.html  , Ιστρορία μας (μέρος της ) μέσα από Βιντεοπαρουσιάσεις 2012 , Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2012 .-
~*** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/10/02-2012-2012.html  , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , Τρίτη 02 Ο τωβρίου 2012 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/02-2012-2012.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Τρίτη 02 Οκτωβρίου 2012 , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα .-
~*** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Αθλητική Τετάρτη 03 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/10/video-2012.html  , ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ σε VIDEO 2012 , Πέμπτη 04 Οκτωβρίου 2012 .-
~*** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 04 Οκτωβρίου 2012 .-
~*** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  ,H ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ μέσα από Βίντεο , ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ , Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα στο αγιάζι της ενημέρωσης , Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/06102012.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ Σάββατο 06/ Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/blog-post_7.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα στο αγιάζι της Ενημέρωσης , Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8.html  , ΕΛΛΑΔΑ μέσα από ΒΙΝΤΕΟ , Μένουμε Βλέπουμε και Ζούμε Ελλάδα , Δευτέρα 08 Οκτωβρίου 2012 .-
~*** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8.html  , Μεσσηνιακή ενημέρωση και Άλλα , Δευτέρα 08 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , Τρίτη 09 Οκτωβρίου 2012.
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης στην καθημερινίτητά μας , Τρίτη 09 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Μεσσηνιακά και Άλλα από το ποντικάκι μας , Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 .-
 ~*** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης - Ενημέρωση Παρουσίαση, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 .-
~*** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Αυτοί που έκαψαν την Ελλαδα μας στο αγιάζι της καθημερινότητας , Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 .-
  ~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Ταξιδεύοντας στη γνώση ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ , Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 ,.-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/10/a.html  , Aυτά που συμβαίνουν σήμερα χθές και αύριο , Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 .
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα στο αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης ,
Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 , .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ , Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/10/m.html  , MΕΣΣΗΝΙΑΚΑ καί Άλλα στο αγιάζι της ενημέρωσης : , Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/blog-post_17.html  ,. Εθνική Ελλάδας Ανδρών στο ποδόσφαιρο , Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post_17.html  , Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωση , Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 ,
Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωση
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/10/blog-post_18.html   , Ενημέρωση και καθημερινότητα , Μεσσηνιακά και Άλλα στο αγιάζι της ενημέρωσης ,  Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/2012-2013.html  , Ευρωμπάσκετ 2012-2013 , Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 .
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/2012.html  , Γιατροί ΕΥΟΠΥ στο Ν. Μεσσηνίας 2012 , Παρασκευή 19/10/2012 .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/2012-2013_20.html  , Σούπερ Λίγκα στην Ελλάδα 2012-2013 , Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Σαββατο-Κύριακο στο αγιάζι της ενημέρωσης , Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/blog-post_20.html  , ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μεσσηνιακών Ποδοσφαιρικών Σωματείων
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/m.html  , Mένουμε ζούμε και Βλέπουμε Ελλάδα , μέσα από Βίντεο .. , Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/2-1.html  , ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ -Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΙΑ 2-1 την Κυριακή 21/10/2012 , ΔΕΥΤΕΡΑ 22Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/blog-post_22.html  , Μεσσηνιακά και Άλλα στο αγιάζι της ενημέρωσης , Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/h.html  , H Ιστορία ενός χωριού Δ΄ συνέχεια , ΤΟ ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/m.html  , Mεσσηνιακά και Άλλα στο αγιάζι της Ενημέρωσης , Δευτέρα , 23 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post_24.html  , ΑΘΛΗΤΙΚΑ της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου 2012 .-
 ~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/blog-post_24.html Στο αγιάζι της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα , Τετάρτρη 24 Οκτωβρίου  2012 .- 
~**   http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post_25.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης  , Πέμπτη 25  Οκτωβρίου  2012  , ΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί Άλλα .-
~**


 ** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~ http://www.youtube.com/stamos01  , =2044 video.-
~ http://www.youtube.com/stamatios01  , =396video.-
~ http://www.youtube.com/vlasiskal  , = 384 video.-

  ~**** ΠΡΑΓΑΣ Τσεχίας 2012 P1030325.MP4 :


http://youtu.be/7cKv32NK1t4 ,



Πράγα Τσεχίας 2012 P1030326.MP4 :

http://youtu.be/qWaf_XIc-Ck ,



~** Τσέσκι Κρούρμόφλ Τσεχίας 2012 P1030327.MP4 :

http://youtu.be/520jIfJopTk ,



~** Κάρλοβι Βιβάρι Τσεχίας 2012 P1030328.MP4 :

http://youtu.be/we43xTgruL0 ,



ΠΟΛΙΤΙΚΑ  ΔΡΩΜΕΝΑ :

~** Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 12/10/2012 P1030330.MP4 :


http://youtu.be/OD4xOLEe9so ,




~ *** A.K.ΣΑΜΑΡΑΣ 231-10-2012 :

http://youtu.be/WH0fZ1yVg5c ,



~** Μνημόνιο τρόϊκας 2012 P1030331.MP4 :

http://youtu.be/1mSJJ9hg5b0 ,



~** Αναλύσεις Πολιτ. εξελήξεων 2012 P1030332.MP4 :

http://youtu.be/FEUFsKp-9CE ,




**

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τετάρτης


ΑΘΛΗΤΙΚΑ  της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου  2012


***  Στην Αγωνιστική 1ης  Φάσης στο  Κύπελλο  Ελλάδας ανάμεσα σε  ποδοσφαιρικές Ομάδες Φουτ μπόλ  1  και 2 :  Αποτελέσματα
~ 24/10/2012 Οδυσσέας Κορδελιού - Δόξα Δράμας  1-0  , (0-0).- ^
* 24/10/2012 ΑΟ Κασσιόπη - Αναγέννηση Γιαννιτσών  κ.α. 2-2  , (0-0).-  
παράταση :   2-2  , (2-2).-  πέναλτι : 1-3 .- ^
~ 24/10/2012 Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής Ψαχνών 4-1 , (1-0).- ^
~ 24/10/2012 Α.Ο.Χανιά  - Φωκικός    2-1  , (1-1).- ^
* 24/10/2012 Π.Σ. Καλαμάτα - Θρασύβουλος κ.α.1-1 , (1-1).-
παράταση :   1-1  , (1-1) .- 114΄ Γιωργιόπουλος εξ επαφής άουτ ,
πέναλτι :  3-4 .- ^
Τα γκόλ : 11΄ Βασιλείου  , 32΄ Τσιμικλής , 40΄δοκάρι Τζωρτζόπουλος και στο 66΄ο Ηλιόπουλος τετ-α-τετ σε κενη εστία  Αουτ ,
~  24/10/2012 Επισκοπή Κρήτης - Βύζας Μεγάρων   0-1 , (0-0) .-^  
* 24/10/2012 Τηλυκράτης Λευκάδας- Καβάλα  κ.α. 0-0    , (0-0).-
παράταση :   0-0 , (0-0) .- πέναλτι : 3-5 .- ^
* 24/10/2012 Βατανιακός - Νίκη Βόλου  κ.α.  0-0  , (0-0).- ^
παράταση :    0-0 , (0-0) .-  πέναλτι : 1-4 .- ^
* 24/10/12Αιγινιακός Ακαδημία Πλαταμώνα - Εργοτέλης κ.α.1-1 , (1-1).-
παράταση :  1-1  , (1-1) .- πέναλτι : 6-5  .- ^ αντιμέτωπος με  ΠΑΟΚ Θεσσαλ.
~ 24/10/2012 Εθνικός Σιδηροκάστρου -Αναγέννηση Επανωμής 2-1,(1-0).-
* 24/10/2012 Δόξα Κρανούλας - Πιερικός   κ.α.   0-0  , (0-0) .-
παράταση:   0-0  , (0-0) .- πέναλτι :  1-3 .- ^
~  24/10/2012 Αστέρας Μαγούλας - Ολυμπιακός Βόλου  1-2  ,(1-0).- ^
~  24/10/2012 Φωστήρας   -  Ζάκυνθος  4-0  , (2-0).- ^
 *  24/10/2012 Εθνικός Αστέρας  - Καλλονή  Λέσβου  κ.α. 1-1 ,  (0-1).- 
παραταση :  1-1 , (1-1) .- πέναλτι : 1-4  .- 
 ~ 24/10/2012 Προοδευτική -  Ηρακλής Θεσσαλ.   1-0  , ( 0-0 ) .- ^ αντίπαλος με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ .- ^
 ~ 24/10/2012 Παναιγιάλειος - Παναιτωλικός   3-1  , (1-1). - ^
* 24/10/2012 Πανηλειακός  - Παναχαϊκή  κ.α 0-0 , (0-0).-
παράταση : 0-0  .- Στα πέναλτι : 3-4 .-  αντίπαλος με το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ   .-   
Πέμπτη ,25/10/2012
Γλυφάδα - Πανσερραϊκός
Αχαρναϊκός - ΑΕΛ Λάρισσα
Απόλλων Καλαμαριάς - Καλλιθέα




*** Για  το  Champions League  στην Ευρώπη

1η Αγωνιστική

31/07/2012 Ντιναμό Κιέβου- Φέγενορντ 2 - 1

31/07/2012 Μάδεργουελ - Παναθηναϊκός 0 - 2

01/08/2012 Μπάτε Μπορίσοφ- Ντέμπρετσεν 1 - 1

01/08/2012 Χάποελ Κιργιάτ- Νέφτσι 4 - 0

01/08/2012 Σερίφ Τίρασπολ -Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0 - 1

01/08/2012 Μόλντε -Βασιλεία 0 - 1

01/08/2012 ΑΕΛ- Παρτιζάν Βελιγραδίου 1 - 0

01/08/2012 Κοπεγχάγη- Μπριζ 0 - 0

01/08/2012 Μάριμπορ -Ντουντελάνγκε 4 - 1

01/08/2012 Αντερλεχτ -Εκρανας 5 - 0

01/08/2012 Σλασκ -Χέλσινγκμποργκ 0 - 3

01/08/2012 Κλουζ -Σλόβαν Λίμπερετς 1 - 0

01/08/2012 Σέλτικ -Ελσίνκι 2 - 1

01/08/2012 Φενέρμπαχτσε-ΜΤΚ Βασλούι 1 - 1

07/08/2012 Φέγενορντ -Ντιναμό Κιέβου 0 - 1

07/08/2012 Ντέμπρετσεν -Μπάτε Μπορίσοφ 0 - 2

08/08/2012 Ντουντελάνγκε- Μάριμπορ 0 - 1

08/08/2012 Χέλσινγκμποργκ -Σλασκ 3 - 1

08/08/2012 Νέφτσι -Χάποελ Κιργιάτ 2 - 2

08/08/2012 Ελσίνκι -Σέλτικ 0 - 2

08/08/2012 Σλόβαν - Λίμπερετς -Κλουζ 1 - 2

08/08/2012 Εκρανας -Αντερλεχτ 0 - 6

08/08/2012 Βασιλεία - Μόλντε 1 - 1

08/08/2012 Βασλούι -Φενέρμπαχτσε/ΜΤΚ 1 - 4

08/08/2012 Μπριζ -Κοπεγχάγη 2 - 3

08/08/2012 Παναθηναϊκός -Μάδεργουελ 3 - 0

08/08/2012 Παρτιζάν Βελιγραδίου -ΑΕΛ 0 - 1

08/08/2012 Ντιναμό Ζάγκρεμπ -Σερίφ Τίρασπολ 4 - 0

1η αγωνιστική
18/09/2012 Παρί Σεν Ζερμέν- Ντιναμό Κιέβου 4 - 1

18/09/2012 Ντιναμό Ζάγκρεμπ -Πόρτο 0 - 2

18/09/2012 Ολυμπιακός -Σάλκε 1 - 2

18/09/2012 Μονπελιέ -Αρσεναλ 1 - 2

18/09/2012 Μίλαν - Αντερλεχτ 0 - 0

18/09/2012 Μάλαγα- Ζενίτ 3 - 0

18/09/2012 Ρεάλ Μαδρίτης -Μάντσεστερ Σ. 3 - 2

18/09/2012 Μπορούσια Ντόρτμουντ -Αγιαξ 1 - 0

19/09/2012 Τσέλσι- Γιουβέντους 2 - 2

19/09/2012 Σαχτάρ Ντόνετσκ -Νόρτζελαντ 2 - 0

19/09/2012 Μπάγερν Μονάχου- Βαλένθια 2 - 1

19/09/2012 Λιλ --Μπάτε Μπορίσοφ 1 - 3

19/09/2012 Σέλτικ- Μπενφίκα 0 - 0

19/09/2012 Μπαρτσελόνα -Σπάρτακ Μόσχας 3 - 2

19/09/2012 Μπράγκα- Κλουζ 0 - 2

19/09/2012 Μάντσεστερ -Γ. Γαλατασαράι 1 - 0

2η Αγωνιστική

02/10/2012 Σπάρτακ Μόσχας - Σέλτικ 2 - 3

02/10/2012 Μπενφίκα -Μπαρτσελόνα 0 - 2

02/10/2012 Γαλατασαράι -Μπράγκα 0 - 2

02/10/2012 Κλουζ -Μάντσεστερ Γ. 1 - 2

02/10/2012 Μπάτε Μπορίσοφ -Μπάγερν Μονάχου 3 - 1

02/10/2012 Βαλένθια- Λιλ 2 - 0

02/10/2012 Νόρτζελαντ -Τσέλσι 0 - 4

02/10/2012 Γιουβέντους- Σαχτάρ Ντόνετσκ 1 - 1

03/10/2012 Ζενίτ- Μίλαν 2 - 3

03/10/2012 Αντερλεχτ- Μάλαγα 0 - 3

03/10/2012 Αγιαξ -Ρεάλ Μαδρίτης 1 - 4

03/10/2012 Μάντσεστερ Σ. -Μπορούσια Ντόρτμουντ 1 - 1

03/10/2012 Αρσεναλ- Ολυμπιακός 3 - 1

03/10/2012 Σάλκε- Μονπελιέ 2 - 2

03/10/2012 Πόρτο- Παρί Σεν Ζερμέν 1 - 0

03/10/2012 Ντιναμό Κιέβου -Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2 - 0

3η Αγωνιστική

23/10/2012 Σπάρτακ -Μόσχας Μπενφίκα 2 - 1  .- ^

23/10/2012 Μπαρτσελόνα -Σέλτικ 2 - 1 .- ^

23/10/2012 Μάντσεστερ Γ. -Μπράγκα 3 - 2 .- ^

23/10/2012 Γαλατασαράι- Κλουζ 1 - 1 .- ^

23/10/2012 Σαχτάρ Ντόνετσκ -Τσέλσι 2 - 1 .- ^

23/10/2012 Νόρτζελαντ -Γιουβέντους 1 - 1 .- ^

23/10/2012 Λιλ Μπάγερν -Μονάχου 0 - 1 .- ^

23/10/2012 Μπάτε Μπορίσοφ- Βαλένθια 0 - 3 .- ^

24/10/2012 Ζενίτ - Αντερλεχτ   1-0  .- ^

24/10/2012 Μάλαγα - Μίλαν   1-0 , (0-0).- ^

24/10/2012 Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης  2-1 , (1-1).- ^

24/10/2012 Αγιαξ - Μάντσεστερ Σ.   3-1 , (1-1).- ^

24/10/2012 Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Παρί Σεν Ζερμέν  0-2 , (0-2) .- ^

24/10/2012 Πόρτο - Ντιναμό Κιέβου   3-2,  (2-1) .- ^

24/10/2012 Μονπελιέ  -Ολυμπιακός  1-2 , (0-0) .-  ^

24/10/2012 ΄Αρσεναλ - Σάλκε   0-2 , (0-0) .- ^

4η Αγωνιστική

06/11/2012 Ολυμπιακός - Μονπελιέ -

06/11/2012 Σάλκε-Αρσεναλ -

06/11/2012 Παρί Σεν Ζερμέν - Ντιναμό Ζάγκρεμπ -

06/11/2012 Ντιναμό Κιέβου - Πόρτο -

06/11/2012 Ρεάλ Μαδρίτης - Μπορούσια Ντόρτμουντ -

06/11/2012 Μάντσεστερ Σ. - Αγιαξ -

06/11/2012 Μίλαν - Μάλαγα -

06/11/2012 Αντερλεχτ - Ζενίτ -

07/11/2012 Μπάγερν Μονάχου - Λιλ -

07/11/2012 Βαλένθια - Μπάτε Μπορίσοφ -

07/11/2012 Τσέλσι - Σαχτάρ Ντόνετσκ -

07/11/2012 Γιουβέντους - Νόρτζελαντ -

07/11/2012 Μπράγκα - Μάντσεστερ Γ. -

07/11/2012 Κλουζ - Γαλατασαράι -

07/11/2012 Σέλτικ - Μπαρτσελόνα -

07/11/2012 Μπενφίκα - Σπάρτακ Μόσχας -

5η Αγωνιστική

20/11/2012 Σπάρτακ Μόσχας - Μπαρτσελόνα -

20/11/2012 Μπενφίκα - Σέλτικ -

20/11/2012 Κλουζ - Μπράγκα -

20/11/2012 Γαλατασαράι - Μάντσεστερ Γ. -

20/11/2012 Γιουβέντους - Τσέλσι -

20/11/2012 Νόρτζελαντ - Σαχτάρ Ντόνετσκ -

20/11/2012 Βαλένθια - Μπάγερν Μονάχου -

20/11/2012 Μπάτε Μπορίσοφ - Λιλ -

21/11/2012 Ζενίτ - Μάλαγα -

21/11/2012 Αντερλεχτ - Μίλαν -

21/11/2012 Μάντσεστερ Σ. - Ρεάλ Μαδρίτης -

21/11/2012 Αγιαξ Μπορούσια - Ντόρτμουντ -

21/11/2012 Ντιναμό Κιέβου - Παρί Σεν Ζερμέν -

21/11/2012 Πόρτο - Ντιναμό Ζάγκρεμπ -

21/11/2012 Σάλκε - Ολυμπιακός -

21/11/2012 Αρσεναλ - Μονπελιέ -

6η Αγωνιστική

04/12/2012 Ολυμπιακός - Αρσεναλ -

04/12/2012 Μονπελιέ - Σάλκε -

04/12/2012 Παρί Σεν Ζερμέν - Πόρτο -

04/12/2012 Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Ντιναμό Κιέβου -

04/12/2012 Ρεάλ Μαδρίτης - Αγιαξ -

04/12/2012 Μπορούσια Ντόρτμουντ - Μάντσεστερ Σ. -

04/12/2012 Μίλαν - Ζενίτ -

04/12/2012 Μάλαγα Αντερλεχτ -

05/12/2012 Μπάγερν Μονάχου Μπάτε Μπορίσοφ -

05/12/2012 Λιλ Βαλένθια -

05/12/2012 Τσέλσι - Νόρτζελαντ -

05/12/2012 Σαχτάρ Ντόνετσκ - Γιουβέντους -

05/12/2012 Μπράγκα - Γαλατασαράι -

05/12/2012 Μάντσεστερ Γ. - Κλουζ -

05/12/2012 Σέλτικ - Σπάρτακ Μόσχας -

05/12/2012 Μπαρτσελόνα - Μπενφίκα -



Playoffs - 1η Αγωνιστική

21/08/2012 Σπάρτακ Μόσχας - Φενερμπαχτσέ 2 - 1

21/08/2012 Βασιλεία - Κλουζ 1 - 2

21/08/2012 Χέλσινγκμποργκ - Σέλτικ 0 - 2

21/08/2012 Γκλάντμπαχ - Ντιναμό Κιέβου 1 - 3

21/08/2012 Κοπεγχάγη - Λιλ 1 - 0

22/08/2012 Μπράγκα - Ουντινέζε 1 - 1

22/08/2012 Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μάριμπορ 2 - 1

22/08/2012 Μάλαγα - Παναθηναϊκός 2 - 0

22/08/2012 Μπάτε Μπορίσοφ - Χάποελ Κιργιάτ 2 - 0

22/08/2012 ΑΕΛ - Αντερλεχτ 2 - 1

28/08/2012 Χάποελ Κιργιάτ - Μπάτε Μπορίσοφ 1 - 1

28/08/2012 Αντερλεχτ - ΑΕΛ 2 - 0

28/08/2012 Μάριμπορ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0 - 1

28/08/2012 Ουντινέζε - Μπράγκα 1 - 1

28/08/2012 Παναθηναϊκός - Μάλαγα 0 - 0

29/08/2012 Κλουζ - Βασιλεία 1 - 0

29/08/2012 Σέλτικ - Χέλσινγκμποργκ 2 - 0

29/08/2012 Ντιναμό Κιέβου - Γκλάντμπαχ 1 - 2

29/08/2012 Λιλ - Κοπεγχάγη 2 - 0

29/08/2012 Φενερμπαχτσέ - Σπάρτακ Μόσχας 1 - 1

 
*** Για  το Europe League στρο  Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο :

1η Αγωνιστική


19/07/2012 Λεβάντια Ταλίν - Ανόρθωση 1 - 3

19/07/2012 Ιντερ Μπακού - Αστέρας Τρίπολης 1 - 1

19/07/2012 ΑΠΟΕΛ - Σένιτσα 2 - 0

26/07/2012 Ανόρθωση - Λεβάντια Ταλίν 3 - 0

26/07/2012 Αστέρας Τρίπολης - Ιντερ Μπακού 4 - 2

26/07/2012 Σένιτσα - ΑΠΟΕΛ 0 - 1

02/08/2012 Ντίλα Γκόρι - Ανόρθωση 0 - 1

02/08/2012 Μπνέι Γιεχούντα - ΠΑΟΚ 0 - 2

02/08/2012 ΑΠΟΕΛ - Αάλεσουντ 2 - 1

02/08/2012 Αστέρας Τρίπολης - Μαρίτιμο 1 - 1

02/08/2012 Ερυθρός Αστέρας - Ομόνοια 0 - 0

09/08/2012 Ομόνοια - Ερυθρός Αστέρας 5 - 6

09/08/2012 Αάλεσουντ  - ΑΠΟΕΛ 0 - 1

09/08/2012 Ανόρθωση - Ντίλα Γκόρι 0 - 3

09/08/2012 ΠΑΟΚ - Μπνέι Γιεχούντα 4 - 1

09/08/2012 Μαρίτιμο - Αστέρας Τρίπολης 0 - 0

20/09/2012 Γιουνγκ Μπόις - Λίβερπουλ 3 - 5

20/09/2012 Ουντινέζε - Ανζί 1 - 1

20/09/2012 Χάποελ Τελ Αβίβ - Ατλέτικο Μαδρίτης 0 - 3

20/09/2012 Βικτόρια Πλτσεν - Ακαντέμικα 3 - 1

20/09/2012 ΑΕΛ - Γκλάντμπαχ 0 - 0

20/09/2012 Φενερμπαχτσέ - Μαρσέιγ 2 - 2

20/09/2012 Μαρίτιμο - Νιούκαστλ 0 - 0

20/09/2012 Μπορντό - Μπριζ 4 - 0

20/09/2012 Στουτγκάρδη - Στεάουα Βουκουρεστίου 2 - 2

20/09/2012 Κοπεγχάγη - Μόλντε 2 - 1

20/09/2012 Ντνίπρο - Αϊντχόβεν 2 - 0

20/09/2012 Νάπολι - ΑΙΚ Στοκχόλμης 4 - 0

20/09/2012 Γκενκ - Βιντεοτόν 3 - 0

20/09/2012 Σπόρτινγκ Λ. - Βασιλεία 0 - 0

20/09/2012 Ιντερ - Ρούμπιν Καζάν 2 - 2

20/09/2012 Παρτιζάν Βελιγραδίου - Νέφτσι 0 - 0

20/09/2012 Λιόν - Σπάρτα Πράγας 2 - 1

20/09/2012 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Χάποελ Κιργιάτ 1 - 1

20/09/2012 Μάριμπορ - Παναθηναϊκός 3 - 0

20/09/2012 Τότεναμ - Λάτσιο 0 - 0

20/09/2012 Ραπίντ Βιέννης - Ρόζενμποργκ 1 - 2

20/09/2012 Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μέταλιστ Χάρκιβ 0 - 0

20/09/2012 Λεβάντε - Χέλσινγκμποργκ 1 - 0

20/09/2012 Τβέντε - Ανόβερο 2 - 2

2η Αγωνιστική

04/10/2012 Νέφτσι - Ιντερ 1 - 3

04/10/2012 Ρούμπιν Καζάν - Παρτιζάν Βελιγραδίου 2 - 0

04/10/2012 Ανζί - Γιουνγκ Μπόις 2 - 0

04/10/2012 Χάποελ Κιργιάτ - Λιόν 3 - 4

04/10/2012 Σπάρτα Πράγας - Αθλέτικ Μπιλμπάο 3 - 1

04/10/2012 Μέταλιστ Χάρκιβ - Ραπίντ Βιέννης 2 - 0

04/10/2012 Ρόζενμποργκ - Μπάγερ Λεβερκούζεν 0 - 1

04/10/2012 Λάτσιο - Μάριμπορ 1 - 0

04/10/2012 Παναθηναϊκός - Τότεναμ 1 - 1

04/10/2012 Βασιλεία - Γκενκ 2 - 2

04/10/2012 Βιντεοτόν - Σπόρτινγκ Λ. 3 - 0

04/10/2012 Ανόβερο - Λεβάντε 2 - 1

04/10/2012 Χέλσινγκμποργκ - Τβέντε 2 - 2

04/10/2012 ΑΙΚ Στοκχόλμης - Ντνίπρο 2 - 3

04/10/2012 Αϊντχόβεν - Νάπολι 3 - 0

04/10/2012 Μόλντε - Στουτγκάρδη 2 - 0

04/10/2012 Στεάουα Βουκουρεστίου - Κοπεγχάγη 1 - 0

04/10/2012 Μπριζ - Μαρίτιμο 2 - 0

04/10/2012 Νιούκαστλ Μπορντό 3 - 0

04/10/2012 Λίβερπουλ - Ουντινέζε 2 - 3

04/10/2012 Μαρσέιγ - ΑΕΛ 5 - 1

04/10/2012 Γκλάντμπαχ - Φενερμπαχτσέ 2 - 4

04/10/2012 Ακαντέμικα - Χάποελ Τελ Αβίβ 1 - 1

04/10/2012 Ατλέτικο Μαδρίτης - Βικτόρια Πλτσεν 1 - 0

3η Αγωνιστική

25/10/2012 Ρούμπιν Καζάν - Νέφτσι -

25/10/2012 Ιντερ - Παρτιζάν Βελιγραδίου -

25/10/2012 Σπάρτα Πράγας - Χάποελ Κιργιάτ -

25/10/2012 Λιόν - Αθλέτικ Μπιλμπάο -

25/10/2012 Παναθηναϊκός - Λάτσιο -

25/10/2012 Μάριμπορ - Τότεναμ -

25/10/2012 Ρόζενμποργκ - Μέταλιστ Χάρκιβ -

25/10/2012 Ραπίντ Βιέννης - Μπάγερ Λεβερκούζεν -

25/10/2012 Βιντεοτόν - Βασιλεία -

25/10/2012 Γκενκ - Σπόρτινγκ Λ. -

25/10/2012 Χέλσινγκμποργκ - Ανόβερο -

25/10/2012 Λεβάντε - Τβέντε -

25/10/2012 Αϊντχόβεν - ΑΙΚ Στοκχόλμης -

25/10/2012 Ντνίπρο - Νάπολι -

25/10/2012 Νιούκαστλ - Μπριζ -

25/10/2012 Μαρίτιμο - Μπορντό -

25/10/2012 Στεάουα Βουκουρεστίου - Μόλντε -

25/10/2012 Στουτγκάρδη - Κοπεγχάγη -

25/10/2012 Ατλέτικο Μαδρίτης Ακαντέμικα -

25/10/2012 Χάποελ Τελ Αβίβ - Βικτόρια Πλτσεν -

25/10/2012 Γκλάντμπαχ - Μαρσέιγ -

25/10/2012 ΑΕΛ - Φενερμπαχτσέ -

25/10/2012 Λίβερπουλ - Ανζί -

25/10/2012 Γιουνγκ Μπόις - Ουντινέζε -

4η Αγωνιστική

08/11/2012 Ανζί  - Λίβερπουλ -

08/11/2012 Νέφτσι - Ρούμπιν Καζάν -

08/11/2012 Μόλντε - Στεάουα Βουκουρεστίου -

08/11/2012 Κοπεγχάγη - Στουτγκάρδη -

08/11/2012 Μπριζ - Νιούκαστλ -

08/11/2012 Μπορντό - Μαρίτιμο -

08/11/2012 ΑΙΚ Στοκχόλμης - Αϊντχόβεν -

08/11/2012 Νάπολι - Ντνίπρο -

08/11/2012 Ουντινέζε - Γιουνγκ Μπόις -

08/11/2012 Μαρσέιγ - Γκλάντμπαχ -

08/11/2012 Φενερμπαχτσέ - ΑΕΛ -

08/11/2012 Ακαντέμικα - Ατλέτικο Μαδρίτης -

08/11/2012 Βικτόρια - Πλτσεν Χάποελ Τελ Αβίβ -

08/11/2012 Βασιλεία - Βιντεοτόν -

08/11/2012 Σπόρτινγκ Λ. - Γκενκ -

08/11/2012 Παρτιζάν Βελιγραδίου - Ιντερ -

08/11/2012 Χάποελ Κιργιάτ - Σπάρτα Πράγας -

08/11/2012 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Λιόν -

08/11/2012 Μέταλιστ Χάρκιβ - Ρόζενμποργκ -

08/11/2012 Μπάγερ Λεβερκούζεν - Ραπίντ Βιέννης -

08/11/2012 Λάτσιο -  Παναθηναϊκός -

08/11/2012 Τότεναμ - Μάριμπορ -

08/11/2012 Ανόβερο - Χέλσινγκμποργκ -

08/11/2012 Τβέντε - Λεβάντε -

5η Αγωνιστική

22/11/2012 Ρούμπιν Καζάν - Ιντερ -

22/11/2012 Νέφτσι - Παρτιζάν Βελιγραδίου -

22/11/2012 Ανζί - Ουντινέζε -

22/11/2012 Σπάρτα Πράγας - Λιόν -

22/11/2012 Χάποελ Κιργιάτ - Αθλέτικ Μπιλμπάο -

22/11/2012 Παναθηναϊκός - Μάριμπορ -

22/11/2012 Λάτσιο - Τότεναμ -

22/11/2012 Ρόζενμποργκ - Ραπίντ Βιέννης -

22/11/2012 Μέταλιστ Χάρκιβ - Μπάγερ Λεβερκούζεν -

22/11/2012 Βιντεοτόν - Γκενκ -

22/11/2012 Βασιλεία - Σπόρτινγκ Λ. -

22/11/2012 Χέλσινγκμποργκ - Λεβάντε -

22/11/2012 Ανόβερο - Τβέντε -

22/11/2012 Αϊντχόβεν - Ντνίπρο -

22/11/2012 ΑΙΚ Στοκχόλμης - Νάπολι -

22/11/2012 Νιούκαστλ - Μαρίτιμο -

22/11/2012 Μπριζ - Μπορντό -

22/11/2012 Στεάουα Βουκουρεστίου - Στουτγκάρδη -

22/11/2012 Μόλντε - Κοπεγχάγη -

22/11/2012 Λίβερπουλ - Γιουνγκ Μπόις -

22/11/2012 Ατλέτικο Μαδρίτης - Χάποελ Τελ Αβίβ -

22/11/2012 Ακαντέμικα - Βικτόρια Πλτσεν -

22/11/2012 Γκλάντμπαχ  - ΑΕΛ -

22/11/2012 Μαρσέιγ - Φενερμπαχτσέ -

6η Αγωνιστική

06/12/2012 ΑΕΛ  - Μαρσέιγ -

06/12/2012 Φενερμπαχτσέ - Γκλάντμπαχ -

06/12/2012 Χάποελ Τελ Αβίβ - Ακαντέμικα -

06/12/2012 Βικτόρια Πλτσεν - Ατλέτικο Μαδρίτης -

06/12/2012 Γιουνγκ Μπόις - Ανζί -

06/12/2012 Ουντινέζε - Λίβερπουλ -

06/12/2012 Στουτγκάρδη - Μόλντε -

06/12/2012 Κοπεγχάγη - Στεάουα Βουκουρεστίου -

06/12/2012 Μαρίτιμο - Μπριζ -

06/12/2012 Μπορντό Νιούκαστλ -

06/12/2012 Ντνίπρο - ΑΙΚ Στοκχόλμης -

06/12/2012 Νάπολι - Αϊντχόβεν -

06/12/2012 Γκενκ - Βασιλεία -

06/12/2012 Σπόρτινγκ Λ. - Βιντεοτόν -

06/12/2012 Ραπίντ Βιέννης - Μέταλιστ Χάρκιβ -

06/12/2012 Μπάγερ Λεβερκούζεν - Ρόζενμποργκ -

06/12/2012 Μάριμπορ - Λάτσιο -

06/12/2012 Τότεναμ - Παναθηναϊκός -

06/12/2012 Λιόν - Χάποελ Κιργιάτ -

06/12/2012 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σπάρτα Πράγας -

06/12/2012 Ιντερ - Νέφτσι -

06/12/2012 Παρτιζάν Βελιγραδίου - Ρούμπιν Καζάν -

06/12/2012 Λεβάντε - Ανόβερο -

06/12/2012 Τβέντε - Χέλσινγκμποργκ -

Playoffs - 1η Αγωνιστική

22/08/2012 Στουτγκάρδη - Ντιναμό Μόσχας 2 - 0

23/08/2012 Ανζί - ΑΖ Αλκμααρ 1 - 0

23/08/2012 Νέφτσι - ΑΠΟΕΛ 1 - 1

23/08/2012 Τρόμσο - Παρτιζάν Βελιγραδίου 3 - 2

23/08/2012 Εκρανας  - Στεάουα Βουκουρεστίου 0 - 2

23/08/2012 Σλόβαν Λίμπερετς - Ντνίπρο 2 - 2

23/08/2012 ΑΙΚ Στοκχόλμης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0 - 1

23/08/2012 Λέγκια Βαρσοβίας - Ρόζενμποργκ 1 - 1

23/08/2012 Ατρόμητος - Νιούκαστλ 1 - 1

23/08/2012 Μόλντε - Χέρενβεν 2 - 0

23/08/2012 Σερίφ Τίρασπολ - Μαρσέιγ 1 - 2

23/08/2012 Ντουντελάνγκε - Χάποελ Τελ Αβίβ 1 - 3

23/08/2012 Μπουρσασπόρ - Τβέντε 3 - 1

23/08/2012 Ντιναμό Βουκουρεστίου - Μέταλιστ Χάρκιβ 0 - 2

23/08/2012 Λουκέρνη - Γκενκ 2 - 1

23/08/2012 Τραμπζονσπόρ  - Βιντεοτόν 0 - 0

23/08/2012 Φέγενορντ - Σπάρτα Πράγας 2 - 2

23/08/2012 Μίντιλαντ - Γιουνγκ Μπόις 0 - 3

23/08/2012 Ντεμπρετσένι - Μπριζ 0 - 3

23/08/2012 Λόκερεν - Βικτόρια Πλτσεν 2 - 1

23/08/2012 ΠΑΟΚ - Ραπίντ Βιέννης 2 - 1

23/08/2012 Βασλούι - Ιντερ 0 - 2

23/08/2012 Χαρτ οφ Μιντλόθιαν - Λίβερπουλ 0 - 1

23/08/2012 Σλασκ - Ανόβερο 3 - 5

23/08/2012 Μάδεργουελ - Λεβάντε 0 - 2

23/08/2012 Ερυθρός Αστέρας - Μπορντό 0 - 0

23/08/2012 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ελσίνκι 6 - 0

23/08/2012 Μαρίτιμο - Ντίλα Γκόρι 1 - 0

23/08/2012 Μούρα - Λάτσιο 0 - 2

23/08/2012 Χόρσενς  - Σπόρτινγκ Λ. 1 - 1

23/08/2012 Ζέτα - Αϊντχόβεν 0 - 5

28/08/2012 Ντιναμό Μόσχας - Στουτγκάρδη 1 - 1

30/08/2012 Ντνίπρο - Σλόβαν Λίμπερετς 4 - 2

30/08/2012 Ντίλα - Γκόρι Μαρίτιμο 0 - 2

30/08/2012 Χάποελ Τελ Αβίβ - Ντουντελάνγκε 4 - 0

30/08/2012 Ελσίνκι  - Αθλέτικ Μπιλμπάο 3 - 3

30/08/2012 ΤΣΣΚΑ Μόσχας ΑΙΚ Στοκχόλμης 0 - 2

30/08/2012 ΑΠΟΕΛ - Νέφτσι 1 - 3

30/08/2012 Αϊντχόβεν - Ζέτα 9 - 0

30/08/2012 Χέρενβεν - Μόλντε 1 - 2

30/08/2012 Ρόζενμποργκ - Λέγκια Βαρσοβίας 2 - 1

30/08/2012 Γιουνγκ Μπόις - Μίντιλαντ 0 - 2

30/08/2012 Σπάρτα Πράγας - Φέγενορντ 2 - 0

30/08/2012 Στεάουα Βουκουρεστίου - Εκρανας 3 - 0

30/08/2012 Μέταλιστ Χάρκιβ - Ντιναμό Βουκουρεστίου 2 - 1

30/08/2012 Γκενκ - Λουκέρνη 2 - 0

30/08/2012 Βικτόρια Πλτσεν - Λόκερεν 1 - 0

30/08/2012 Μπριζ - Ντεμπρετσένι 4 - 1

30/08/2012 Μαρσέιγ - Σερίφ Τίρασπολ 0 - 0

30/08/2012 Βιντεοτόν - Τραμπζονσπόρ 0 - 0

30/08/2012 Μπορντό - Ερυθρός Αστέρας 3 - 2

30/08/2012 Παρτιζάν Βελιγραδίου - Τρόμσο 1 - 0

30/08/2012 Ιντερ - Βασλούι 2 - 2

30/08/2012 Ανόβερο - Σλασκ 5 - 1

30/08/2012 Λεβάντε - Μάδεργουελ 1 - 0

30/08/2012 Ραπίντ Βιέννης - ΠΑΟΚ 3 - 0

30/08/2012 ΑΖ Αλκμααρ - Ανζί 0 - 5

30/08/2012 Λάτσιο - Μούρα 3 - 1

30/08/2012 Νιούκαστλ - Ατρόμητος Αθηνών  1 - 0

30/08/2012 Τβέντε - Μπουρσασπόρ 4 - 1

30/08/2012 Λίβερπουλ - Χαρτ οφ Μιντλόθιαν 1 - 1

30/08/2012 Σπόρτινγκ Λ. - Χόρσενς 5 - 0
Πάλι    η  εμφάνισης  του  Άραβα Πρίγκιπα και  του Τσάκα   ???? για  τον  Παναθηναϊκό !! Που  το πάνε ; Υπάρχει  δάκτυλος αντιπάλων ; Τι  τρέχει  ???? 


***

~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/09/29-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012.-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/30-2012-5-29092012-0-1.html  , Στο αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 .-
 ~** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΤΩΒΡΙΟΥ 2012 :
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/10/01-2012-blogger-10-2012-1830.html  , Στο αγιάζι της καθημερινότητας Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2012 .-
~*** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/2012-01-2012-1912-2012-p-1030004.html  , Ιστρορία μας (μέρος της ) μέσα από Βιντεοπαρουσιάσεις 2012 , Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2012 .-
~*** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/10/02-2012-2012.html  , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , Τρίτη 02 Ο τωβρίου 2012 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/02-2012-2012.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Τρίτη 02 Οκτωβρίου 2012 , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα .-
~*** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Αθλητική Τετάρτη 03 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/10/video-2012.html  , ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ σε VIDEO 2012 , Πέμπτη 04 Οκτωβρίου 2012 .-
~*** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 04 Οκτωβρίου 2012 .-
~*** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  ,H ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ μέσα από Βίντεο , ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ , Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα στο αγιάζι της ενημέρωσης , Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/06102012.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ Σάββατο 06/ Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/blog-post_7.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα στο αγιάζι της Ενημέρωσης Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8.html  , ΕΛΛΑΔΑ μέσα από ΒΙΝΤΕΟ , Μένουμε Βλέπουμε και Ζούμε Ελλάδα , Δευτέρα 08 Οκτωβρίου 2012 .-
~*** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8.html  , Μεσσηνιακή ενημέρωση και Άλλα , Δευτέρα 08 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , Τρίτη 09 Οκτωβρίου 2012.
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης στην καθημερινίτητά μας , Τρίτη 09 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Μεσσηνιακά και Άλλα από το ποντικάκι μας , Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 .-
 ~*** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης - Ενημέρωση Παρουσίαση, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 .-
~*** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Αυτοί που έκαψαν την Ελλαδα μας στο αγιάζι της καθημερινότητας , Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 .-
 ~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Ταξιδεύοντας στη γνώση ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ , Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 ,.-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/10/a.html  , Aυτά που συμβαίνουν σήμερα χθές και αύριο , Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 .
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα στο αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης ,
Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 , .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ , Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/10/m.html  , MΕΣΣΗΝΙΑΚΑ καί Άλλα στο αγιάζι της ενημέρωσης : , Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/blog-post_17.html  ,. Εθνική Ελλάδας Ανδρών στο ποδόσφαιρο , Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 ~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post_17.html  , Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωση , Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012
Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωση
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/10/blog-post_18.html  , Ενημέρωση και καθημερινότητα , Μεσσηνιακά και Άλλα στο αγιάζι της ενημέρωσης , Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/2012-2013.html  , Ευρωμπάσκετ 2012-2013 , Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 .
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/2012.html , Γιατροί ΕΥΟΠΥ στο Ν. Μεσσηνίας 2012 , Παρασκευή 19/10/2012 .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/2012-2013_20.html  , Σούπερ Λίγκα στην Ελλάδα 2012-2013 , Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Σαββατο-Κύριακο στο αγιάζι της ενημέρωσης , Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/blog-post_20.html  , ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μεσσηνιακών Ποδοσφαιρικών Σωματείων
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/m.html  , Mένουμε ζούμε και Βλέπουμε Ελλάδα , μέσα από Βίντεο .. , Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/2-1.html  , ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ -Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΙΑ 2-1 την Κυριακή 21/10/2012 , ΔΕΥΤΕΡΑ 22Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/blog-post_22.html  , Μεσσηνιακά και Άλλα στο αγιάζι της ενημέρωσης ,Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/h.html  , H Ιστορία ενός χωριού Δ΄ συνέχεια , ΤΟ ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ -
Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/m.html  , Mεσσηνιακά και Άλλα στο αγιάζι της Ενημέρωσης , Δευτέρα , 23 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post_24.html   , ΑΘΛΗΤΙΚΑ  της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου  2012 .-
  
*** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :

~ http://www.youtube.com/stamos01  , =2044 video.-
~ http://www.youtube.com/stamatios01  , =396video.-
~ http://www.youtube.com/vlasiskal  , = 384 video.-


** Το γκόλ του ΣΑΜΑΡΑ με την ΣΕΛΤΙΚ :


http://youtu.be/OgL91E1zYfM ,



Το γκόλ του ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ μ,ε την ΚΡΟΥΖ :

http://youtu.be/Oc5Lcwn0g2A ,



** ~**** ΠΡΑΓΑΣ Τσεχίας 2012 P1030325.MP4 :


http://youtu.be/7cKv32NK1t4 ,



Πράγα Τσεχίας 2012 P1030326.MP4 :

http://youtu.be/qWaf_XIc-Ck ,



~** Τσέσκι Κρούρμόφλ Τσεχίας 2012 P1030327.MP4 :

http://youtu.be/520jIfJopTk ,



  ~** Κάρλοβι Βιβάρι Τσεχίας 2012 P1030328.MP4 :

http://youtu.be/we43xTgruL0 ,




***