ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ - ΑΚΟΥΜΕ **

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ - ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ !!

( 1 ).- Ενδοκρινολογική-ορμονική εξέταση: η πρόληψη λύση στην υπογονιμότητα : Πενήντα με ογδόντα εκατομμύρια ζευγάρια παγκοσμίως αδυνατούν να αποκτήσουν παιδιά, καθώς το 10-12% των ζευγαριών της αναπαραγωγικής ηλικίας αντιμετωπίζει πρόβλημα υπογονιμότητας, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Τα στοιχεία αυτά ανακοίνωσαν πρόσφατα σε Συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την 15η Ιουνίου -Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας, τα μέλη της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, οι κυρίες Δήμητρα Ζιάννη, Δρ Μ. Βρυωνίδου Αν.Διευθύντρια της Ενδοκρινολογικής Κλινικής στο Κοργιαλένειο- Μπενάκειο Νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” καθώς και ο Επικ Καθηγήτης του Παν/μιου Αθηνών Γεώργιος Μαστοράκος.
“Η δυνατότητα να αποκτήσει παιδί ένα ζευγάρι είναι ευλογία. Η αδυναμία να αποκτήσει δεν οφείλεται συνήθως σε νόσημα από το οποίο κινδυνεύει η υγεία του” τόνισε η κ Ζιάννη, και πρόσθεσε πως “το15-20% των ζευγαριών με προβλήματα υπογονιμότητας, αντιμετωπίζει ανεξήγητη στειρότητα καθώς δεν μπορεί να βρεθούν τα αίτια του προβλήματος. Όμως πάντοτε οφείλεται να έχουν αποκλεισθεί νοσήματα που προκαλούν υπογονιμότητα”.
Όπως αναφέρθηκε η “συμμετοχή” του ανδρικού παράγοντα στην υπογονιμότητα είναι σε ποσοστό ίσο με αυτό της γυναίκας και γι αυτό το λόγω η διερεύνηση του ζευγαριού πρέπει να ξεκινά ταυτόχρονα.
Αίτια γυναικείας υπογονιμότητας
* Ιδιαίτερα από την κ Ζιάννη, τονίστηκε η διάσταση που υπάρχει μεταξύ της χρονολογικής και της βιολογικής ηλικίας της γυναίκας που συμπεριλαμβάνει την αναπαραγωγική ικανότητας της.
“Δυστυχώς στον σημερινό κόσμο με τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, είπε η κ Ζιάννη, φτάνει η γυναίκα στην ηλικία των 35χρόνων για αναζήτηση παιδιού. Και οφείλει να γνωρίζει ότι μετά την ηλικία των 35 χρόνων η αναπαραγωγική της ικανότητα μειώνεται δραματικά (μετά το 35ο-37ο έτος), άσχετα με τη ρυθμικότητα της εμμηνορρυσίας”. “Δεν υπάρχει δυστυχώς, πρόσθεσε, πολυτέλεια για περαιτέρω καθυστέρηση του προγράμματος της τεκνοποιίας. Αν μέσα σε χρονικό όριο 6 μηνών δεν συλλάβει οφείλει να κάνει ορμονική διερεύνηση για καθορισμό της περαιτέρω γραμμής που θα ακολουθήσει”.
* Από την πλευρά της η κ. Βρυωνίδου αναφέρθηκε στις διαταραχές της περιόδου σε νεαρές γυναίκες, οι οποίες υποδηλώνουν συνήθως διαταραχές των ορμονών που ρυθμίζουν τον αναπαραγωγικό κύκλο και οδηγούν σε υπογονιμότητα λόγω διαταραχών της ωορρηξίας.
Γι’ αυτό η κατάλληλη ορμονική διερεύνηση θεωρείται ότι είναι το πρώτο και θεμελιώδες βήμα για την διερεύνηση της γυναίκας, ώστε να αντιμετωπιστεί η υπογονιμότητα της.
* Δόθηκε επίσης έμφαση από την κ Βρυωνίδου στον πολύ συχνό συνδυασμό ενοχλημάτων που συμπεριλαμβάνουν διαταραχές της περιόδου με ταυτόχρονη ύπαρξη ακμής ή και τριχοφυΐας.
Μάλιστα αναφέρθηκε πως τέτοιες διαταραχές έχει περίπου το15% των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας, κάτι που υποδηλώνει συνήθως διαταραχή της λειτουργίας των ωοθηκών με ανώμαλη υπερπαραγωγή ανδρικών ορμονών (ανδρογόνων) και διαταραχή της ωορρηξίας.
Για αυτό η διερεύνηση των προβλημάτων αυτών απαιτεί ενδοκρινολογική εκτίμηση για τη σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος των διαταραχών του κύκλου και της γυναικείας υπογονιμότητας.
* Σε αρκετές περιπτώσεις, όπως ανέφερε η κ Βρυωνίδου διαταραχές του κύκλου και της γονιμότητας αναπτύσσονται κατά την διάρκεια διαφόρων χρόνιων νοσημάτων η από τη χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής για άλλα νοσήματα όπως η κορτιζόνη, τα αντικαταθλιπτικά, τα αντιεπιληπτικά, η εφαρμογή χημειοθεραπείας κλπ
* Από τον κ Μαστοράκο επισημάνθηκε πως η διατήρηση του σωστού βάρους παίζει καθοριστικό ρόλο κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγικής ηλικίας. Τόσο η απώλεια βάρους (μέχρι και την ανάπτυξη του ψυχιατρικού νοσήματος της Νευρικής Ανορεξίας) όσο και η αύξηση του σωματικού βάρους μπορεί να είναι καθοριστικές τόσο στην λειτουργικότητα του αναπαραγωγικού κύκλου, όσο και στην γενική υγεία της γυναίκας.
* Επίσης από όλους τους εισηγητές τονίστηκε ότι αμηνόρροια στη νεαρή γυναίκα, δηλαδή έλλειψη περιόδου για διάστημα πάνω από 6 μήνες απαιτεί άμεση διερεύνηση των ορμονών που εμπλέκονται στη ρύθμιση του κύκλου και όχι μόνον. Η αιτιολογία των διαταραχών αυτών μπορεί να περιλαμβάνει διάφορα άλλα ενδοκρινολογικά νοσήματα, όπως αδενώματα υποφύσεως, πρώιμη εμμηνόπαυση, λήψη φαρμακευτικών ουσιών. Η ενδοκρινολογική εκτίμηση θα διερευνήσει σφαιρικά το θέμα.
Αίτια ανδρικής υπογονιμότητας
Από την κ Ζιάννη, επίσης αναφέρθηκε ότι ενώ συχνό αίτιο υπογονιμότητας στη γυναίκα αποτελούν οι διαταραχές της ωοθυλακιορρηξίας, τα συχνότερα αίτια της ανδρικής υπογονιμότητας είναι:
* Η κιρσοκήλη, δηλαδή η διάταση των φλεβών του όρχεως (32%).
* Οι λοιμώξεις των επικουρικών γεννητικών αδένων, όπως ο προστάτης και οι σπερματοδόχες κύστεις (9%).
* Η κρυψορχία, δηλαδή η μη κάθοδος των όρχεων στο όσχεο μετά τη γέννηση (8%).
* Οι αποφράξεις των εκφορητικών οδών του σπέρματος (1%).
* Και ενδοκρινολογικά (9%) ή ανοσολογικά αίτια, όπως τα αντισπερματικά αντισώματα (4%).
Ωστόσο σε ένα μεγάλο ποσοστό που ξεπερνά το 32%, το αίτιο της ανδρικής υπογονιμότητας παραμένει άγνωστο (ιδιοπαθής υπογονιμότητα).
Λύσεις
Ακόμη αναφέρθηκε πως όπου η συντηρητική αντιμετώπιση δεν δίνει λύση του προβλήματος της υπογονιμότητας , η σύγχρονη ιατρική επιστήμη έχει αναπτύξει τα τελευταία 20 χρόνια εξελιγμένες θεραπευτικές μεθόδους υποβοήθησης της αναπαραγωγής με την Εξωσωματική γονιμοποίηση. Η αντιμετώπιση της υπογονιμότητας με συντηρητικό τρόπο οδηγεί σε ποσοστά κύησης που κυμαίνονται στο 25-30% για κάθε προσπάθεια, ανάλογα βέβαια με το είδος του προβλήματος, την ηλικία της ασθενούς κ.λ.π.
Τέλος τονίστηκε “ότι η λύση για το άτεκνο ζευγάρι δεν είναι μόνο ο δρόμος της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Το ζευγάρι και ειδικότερα η γυναίκα πρέπει να διερευνηθεί κατ’ αρχήν ορμονικά για έλεγχο της ύπαρξης ή όχι ωορρηξίας και των πιθανών διαταραχών αυτής. Η λύση στην υπογονιμότητα του ζευγαριού μπορεί να είναι πολύ απλή και σαφώς πιο ανέξοδη και πολύ λιγότερο ψυχοφθόρα από τους κύκλους της εξωσωματικής. Η εξωσωματική είναι στο βάθος”.



* ** 18 ληστείες είχε κάνει ο "ραλίστας" :
Οριστικό τέλος στη δράση μίας σπείρας κακοποιών που το τελευταίο διάστημα είχαν διαπράξει συνολικά 18 ληστείες μεταξύ των οποίων και αυτή στον ΕΔΟΕΑΠ, έδωσαν οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής, συλλαμβάνοντας τον ραλίστα- οδηγό της συμμορίας. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, μέλος στης σπείρας είναι και ένας 43χρονος οδηγός αγώνων μοτοσικλέτας που συνελήφθη προχθές μετά από καταδίωξη, στα Πατήσια και αφού πυροβόλησε δύο φορές με πιστόλι τύπου "μακάροφ", ρωσικής προέλευσης, εναντίον αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κανέναν.
Από την βαλλιστική εξέταση προέκυψε ότι το πιστόλι που βρέθηκε στην κατοχή του 43χρονου ραλίστα χρησιμοποιήθηκε και στις 18 ληστείες, όπου οι δράστες πυροβολούσαν κατά τη διαφυγή τους για εκφοβισμό, ενώ σε τρεις περιπτώσεις τραυμάτισαν δύο διευθυντές και έναν ιδιοκτήτη καταστήματος που λήστεψαν.

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος, από τον περασμένο Νοέμβριο, μαζί με τουλάχιστον άλλα δύο άτομα είχαν συστήσει συμμορία και διέπρατταν ληστείες σε σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα στην Αθήνα, στους Αμπελόκηπους, στο Μαρούσι, στα Βριλήσσια, στην Κηφισιά, στο Ίλιον, στη Λυκόβρυση, στη Νέα Ιωνία, στη Νέα Πεντέλη, στα Πατήσια, στα Πετράλωνα, στην Πετρούπολη, στο Χαλάνδρι και στον Πειραιά.

Από τις 18 ληστείες, οι 15 ήταν σε σούπερ μάρκετ, μία σε πιτσαρία, μία σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ και μία στον ΕΔΟΕΑΠ.

Ο 43χρονος ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος πώλησης μοτοσικλετών στα Πατήσια και καφετέριας στην Αθήνα, αλλά οι επιχειρήσεις του δεν πήγαιναν καλά και τις έκλεισε, ενώ χρωστούσε πολλά χρήματα σε διάφορους δανειστές.

Από την Αστυνομία εξετάζεται η συμμετοχή της συμμορίας και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο που διαφεύγουν.ΠΗΓΗ: ΝΕΤ- ΑΠΕ/ΜΠΕ


** Κάμψη στην αγορά αυτοκίνητου :
Με πτώση 3,8% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα έκλεισε το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου στην αγορά αυτοκινήτου, καθώς ταξινομήθηκαν 11.550 νέα ΙΧ έναντι 12.004 πέρυσι. Ωστόσο, αν παρατηρήσει κανείς τις αναλυτικές πωλήσεις αυτοκινήτων ανά εταιρεία, θα διαπιστώσει πως είναι εμφανής πλέον η μεταστροφή των ελλήνων καταναλωτών σε οχήματα μικρού και μεσαίου κυβισμού.
Σε χαμηλά επίπεδα κυμάνθηκαν οι πωλήσεις ΙΧ στο πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι καθώς ταξινομήθηκαν 11.550 καινούρια αυτοκίνητα έναντι 12.004 οχημάτων.
Παράλληλα εμφανής είναι η μεταστροφή των καταναλωτών σε μικρά και μεσαία μοντέλα αντί πολυτελών και μεγάλου κυβισμού. Μάλιστα οι εισαγωγικές εταιρείες που σημείωσαν την μεγαλύτερη αύξηση ήταν:
-MITSUBISHI 100,7%
-DAIHATSU 70,2%
-SUZUKI 66,9%
-LANCIA 66,6%
-SKODA 51,3%
Αντίθετα την μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν
-RENAULT 51,5%
-MERCEDES 44,5%
-BMW 44,1%
-SEAT 35,1%
-CHRYSLER 23,9%
Οι Έλληνες καταναλωτές μετά την ανακοίνωση του προσωρινού μέτρου μείωσης του Τέλους Ταξινόμησης κατά 50% έσπευσαν να αποκτήσουν πολυτελή ΙΧ. Ωστόσο η φημολογία επαναφοράς τεκμηρίων σε συνδυασμό με την επιβολή περιβαλλοντικού Τέλους αλλά και την αύξηση των ασφαλίστρων οδήγησε αρκετούς από αυτούς σε ΙΧ μικρού και μεσαίου κυβισμού τα οποία είναι πλέον δυσεύρετα.
Η μείωση των τιμών εξαιτίας του μέτρου σε συνδυασμό με τις επιπλέον προσφορές των εταιρειών εξάντλησαν τα αποθέματα που είχαν οι περισσότερες εισαγωγικές εταιρείες στα τελωνεία.
Ένα από τα χαρακτηριστικά των τελευταίων ημερών αφορά στην αλλαγή επιλογής των υποψηφίων αγοραστών κάποιου συγκεκριμένου μοντέλου σε κάποιο άλλο μοντέλο άλλης εταιρείας το οποίο είναι διαθέσιμο πριν τη λήξη του μέτρου.
Η έλλειψη κάποιων μοντέλων από την αγορά έχει οδηγήσει αρκετούς υποψήφιους αγοραστές σε άλλες εταιρείες οι οποίες έχουν διαθέσιμα παρόμοια αυτοκίνητα πριν τη λήξη του μέτρου ενώ αδιαφορούν για το χρώμα, τον εξοπλισμό ή τις πόρτες που έχει το μοντέλο που θα αγοράσουν!
Η αγορά των μεταχειρισμένων διανύει την χειρότερη περίοδο καθώς οι πωλήσεις στον κλάδο συρρικνώνονται συνεχώς με αποτέλεσμα να έχουν ήδη βάλει λουκέτο περισσότερα από 600 καταστήματα ενώ ήδη επιπλέον 1.500 επιχειρήσεις του κλάδου δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις μηνιαίες οικονομικές υποχρεώσεις τους.- ΠΗΓΕΣ: ΝΕΤ


** Η κρίση ενισχύει τον καταναλωτισμό των γυναικών : Φαίνεται πως αν η καταναλωτική ζήτηση έχει πέσει τελευταία λόγω της οικονομικής κρίσης, φταίνε οι άνδρες γι' αυτό, αφού μια νέα έρευνα διαπίστωσε ότι, ακριβώς στις περιόδους κρίσης, οι γυναίκες ψωνίζουν ακόμη περισσότερο από ό,τι τις ομαλές οικονομικές περιόδους. Η έρευνα έγινε από την καθηγήτρια του βρετανικού πανεπιστημίου του Χερτφορντσάιρ, Κάρεν Πάιν, συγγραφέα επίσης του φετινού βιβλίου "Sheconomics". Η μελέτη διαπίστωσε ότι περίπου οι μισές γυναίκες δηλώνουν τρομαγμένες από την κρίση και αισθάνονται ότι η οικονομική τους κατάσταση έχει χειροτερεύσει. Κι ενώ τρεις στις τέσσερις (75%) δηλώνουν ότι σκοπεύουν να κάνουν κάποιου είδους περικοπές στις συνολικές δαπάνες τους, την ίδια στιγμή ακόμα περισσότερες (79%) αναφέρουν ότι θα κάνουν σπατάλες σε ψώνια για να ανεβάσουν την ψυχική τους διάθεση!
Το 40% των γυναικών θεωρεί ότι η κατάθλιψη αποτελεί επαρκή δικαιολογία για τις παραπανίσιες αγορές τους στα μαγαζιά, ενώ το 60% δηλώνει ότι όταν νιώθουν "κάπως πεσμένες", είναι ένας καλός λόγος για σπατάλες. Σύμφωνα με την ερευνήτρια, "αυτού του είδους η αντισταθμιστική κατανάλωση λειτουργεί ως μέθοδος ρύθμισης των έντονων συναισθημάτων".
Είναι γνωστό από προηγούμενες έρευνες ότι ο πειρασμός για κατανάλωση κατακλύζει ορισμένους ανθρώπους (ιδίως γυναίκες), είτε απλώς για λόγους υλιστικής-καταναλωτικής νοοτροπίας είτε για την αντιμετώπιση των συναισθηματικών-ψυχικών προβλημάτων. Πολλοί ερευνητές έχουν παρομοιάσει αυτή την κατάσταση με εθισμό και τη θεωρούν επιδεινούμενο πρόβλημα στη σημερινή καταναλωτική κοινωνία. Μια έρευνα στις ΗΠΑ διαπίστωσε ότι το 6% των γυναικών και το 5,5% των ανδρών μπορούν να θεωρηθούν "ψυχαναγκαστικοί" αγοραστές/αγοράστριες.
Η νέα βρετανική έρευνα διαπίστωσε ότι αυτή η συμπεριφορά όχι μόνο δεν "φρενάρεται" από μια οικονομική κρίση, αλλά μάλλον γίνεται ακόμα πιο έντονη και ψυχαναγκαστική. Ορισμένοι άνθρωποι, κατά την ερευνήτρια, χρησιμοποιούν ναρκωτικά ή αλκοόλ για να τα βγάλουν πέρα με τα συναισθήματά τους, αλλά κυρίως οι γυναίκες καταφεύγουν στα ψώνια ως άμυνα απέναντι στα αρνητικά αισθήματά τους ή στη γενικότερη έλλειψη ικανοποίησης με τη ζωή τους. Μάλιστα, προειδοποιεί ότι, αν γυναίκες δεν μπορούν ή εμποδιστούν να ψωνίσουν, ίσως αυξηθούν τα προβλήματα νοητικής υγείας τους, όπως το άγχος και η κατάθλιψη!
Καλώς ή κακώς όμως, η έρευνα διαπίστωσε ότι όλες οι γυναίκες δεν το ευχαριστιούνται όταν ψωνίζουν. Το 25% αναφέρουν ότι έχουν αισθήματα λύπης, ενοχής ή ντροπής για τις αγορές που έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα, κάτι που, κατά την Πάιν, θυμίζει τις αντιδράσεις των ανθρώπων και σε άλλα είδη εθισμού. -
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



** Οι δραματικές επιπτώσεις της παγκόσμιας κρίσης :
Σκληρή κριτική άσκησε ο Αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα στη Γουόλ Στριτ λίγες ώρες πριν ανακοινώσει το νέο νομοθετικό πλαίσιο για την εποπτεία του χρηματοπιστωτικού κλάδου και τη λειτουργία της αγοράς. Πάντως τα μακροοικονομικά στοιχεία σε Ευρώπη και Αμερική εξακολουθούν να είναι μεικτά, αν και οι διεθνείς οργανισμοί εκφράζουν την αισιοδοξία τους. Με την Ισπανία να πλήττεται δραματικά από την οικονομική κρίση, τα αστρονομικά ποσά που έδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση των Ρονάλντο και Κακά, και όσα ακόμη προτίθεται να ξοδέψει στο μεταγραφικό παζάρι, αποτελούν πρόκληση για τα περίπου τέσσερα εκατομμύρια άνεργους Ισπανούς.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ισχυρίστηκε πως το σχέδιό του για τη ρύθμιση του χρηματοοικονομικού τομέα είναι το πιο εκτεταμένο από την εποχή της Μεγάλης Κρίσης της δεκαετίας του ’30, τονίζεται στο κείμενο της δήλωσής του που διένειμε ο Λευκός Οίκος.
"Δεν είμαστε εμείς που επιλέξαμε τον τρόπο που εκδηλώθηκε η κρίση. Όμως είμαστε εμείς που έχουμε την επιλογή όσον αφορά την υστεροφημία αυτής κρίσης", τονίζει ο Ομπάμα .
"Η κυβέρνησή μου προτείνει σήμερα μία εκτεταμένη μεταρρύθμιση του συστήματος για τη ρύθμιση του χρηματοοικονομικού τομέα, μία μεταμόρφωση ενός ανήκουστου μεγέθους από την εποχή των μεταρρυθμίσεων που ακολούθησαν τη Μεγάλη Κρίση", προσθέτει.
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Στη Μεγάλη Βρετανία, μετρούν δύο εκατομμύρια διακόσιες χιλιάδες ανέργους. Οι νέοι πλήττονται περισσότερο με το ποσοστό ανεργίας στις ηλικίες 18 έως 24 να φτάνει το 16,6%.
Μέσα σε αυτό το ομιχλώδες οικονομικό τοπίο, στην Αγγλία, η British Airways έχει περιέλθει σε πολύ δύσκολη θέση και η διοίκηση του αεροπορικού κολοσσού ζήτησε από τους εργαζόμενους να δεχθούν την περικοπή ενός μισθού, για να μην υποχρεωθεί να προχωρήσει σε νέες απολύσεις.
Προκαλούν οι μεταγραφικές "βόμβες" της ΡΕΑΛ στην Ισπανία
Στην Ισπανία, σάλος έχει ξεσπάσει από τις μεταγραφικές κινήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Βασίλισσα μετά την απόκτηση των Ρονάλντο και Κακά, προσφέρει 55 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Φρανκ Ριμπερί από τη Μπάγερν Μονάχου.
Η Υπουργός Οικονομικών απηύθυνε έκκληση στις τράπεζες να χορηγούν δάνεια στις οικογένειες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με την ίδια ευκολία που δανείζουν τη Ρεάλ.
Σε κοινή γραμμή "Λούλα" - Σαρκοζί
Η οικονομική κρίση φέρνει πιο κοντά Συντηρητικούς και Σοσιαλιστές πολιτικούς συμπεραίνει στην ιστοσελίδα της η Ντόιτσε Βέλε. Και σαν τρανό παράδειγμα φέρνει τους Νικολά Σαρκοζί και Λούλα Ντα Σίλβα οι οποίοι διαπίστωσαν ταύτιση απόψεων στη Διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εργασίας. Μάλιστα ο Γάλλος Πρόεδρος προσέθεσε ότι οι χρηματαγορές δεν μπορούν να υπαγορεύουν στην κοινωνία τις επιλογές τους. Trackback(0) TrackBack URI for this entry .-.


** Πάνω από τα 71 δολ. το πετρέλαιο: Ανοδικά και πάνω από τα 71 δολάρια το βαρέλι κινούνται οι τιμές του αργού στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ασία μετά την χθεσινή ανάκαμψη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και την ανακοίνωση για υποχώρηση των στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαίου των Ηνωμένων Πολιτειών. Στις πρωινές συναλλαγές, η τιμή του ελαφρού αργού για συμβόλαια παράδοσης Ιουλίου ήταν ενισχυμένη κατά 15 σεντς στα 71,18 δολάρια το βαρέλι. Η τιμή του Μπρεντ της Βόρειας Θάλασσας για συμβόλαια παράδοσης Αυγούστου ήταν οριακά αυξημένη κατά ένα σεντ στα 70,86 δολάρια. Το αμερικανικό Υπουργείο Ενέργειας ανακοίνωσε ότι τα στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου παρουσίασαν μείωση κατά 3,9 εκατομμύρια βαρέλια την περασμένη εβδομάδα.Οι επενδυτές παρακολουθούν με ανησυχία επίσης, τις γεωπολιτικές εντάσεις στη Νιγηρία, αλλά κυρίως στο Ιράν που αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγική χώρα στον κόσμο.-Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.-
** ~ ** Ο Έρωτας για όλους και για όλα είναι ένα εξαίσιο λουλούδι , που όμως πρέπει να έχεις το θάρρος να πας να το κόψεις στην άκρη , ενός φοβερού γκρεμού .-
*** Το ιστολόγιο μου : Ξεφυλίζοντας το παρελθόν ………
(1).- http://snsarfara.blogspot.com/2009/06/blog-post_05.html , Τα σπουδαία και ωραία ! ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ **
(2).- http://snsarfara.blogspot.com/2009/06/blog-post_03.html , Όλα τα γράφω ! ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ **
(3).- http://snsarfara.blogspot.com/2009/04/blog-post_11.html?zx=761bb38f7cb77e99 , ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ .-
(4).- http://snsarfara.blogspot.com/2008/07/2008.html , ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ στο Διαδύκτιο . 2008 .-
(5).- http://snsarfara.blogspot.com/2009/04/blog-post.html , ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ --
(6).- http://snsarfara.blogspot.com/2008/06/aggelikh-bil.html?zx=352521c41365ff0f , AGGELIKH-BIL .- .- .-
(7).- http://snsarfara.blogspot.com/2008/06/anekdota-sns-dynami.html, ΑΝΕΚΔΟΤΑ 1 . ANEKDOTA για όλους μας sns.- Dynami.- .
(8).- http://snsarfara.blogspot.com/2008/10/blog-post_07.html, Φωτογραφίες - Οδοντιατρική .- Φωτογραφίες για Οδοντιατρική Ενημέρωση .- .-
(9).- http://snsarfara.blogspot.com/2008/06/links-greece.html, LΙΝΚS DENTIST .- LINKS Οδοντιάτρων greece.- .-
(10).- http://snsarfara.blogspot.com/2008/11/sns-arfara-dentist.html , Ο Οδοντίατρος στη ζωή μας .- Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ σήμερα sns Arfara Dentist , .-
(11).- http://snsarfara.blogspot.com/2008/06/online-snsarfara.html , Ζωντανή μουσικη - Ραδιοφωνικοι Σταθμοί .- ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ Online άπό sns.arfara.- , .-
(12).- http://snsarfara.blogspot.com/2008/12/stamos-arfara-greece.html , Stamos - Arfara- Greece …STAMOS -ARFARA -GREECE , .-
(13).- http://snsarfara.blogspot.com/2008/06/blog-post_7351.html, Ανορεξία - Θέμα Υγείας .- ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ {Ανορεξία} , .- ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ~~~
(14).- VIDOE ΑΡΦΑΡΑ- ΜΕΛΙΓΑΛΑ- KALAMATA ,2008.- sns .-
( 15) .- VIDEO- REPORTΕΡS αθλητικά .- - ΔΕΣΠΟΙΝΑ-AGEL- ΣΤΑΜΑΤΗΣ.- 2008.-
( 16).- VIDEO- ΕΙΚΟΝΕΣ.- ΣΧΟΛΙΑ - ΑΣΤΕΙΑ.- ~ ΒΛΑΣΗΣ- 2008.- ΒΛΑΣΗΣ-
( 17 ).- stamos: VIDOE - εικόνες -2008.- sns .- VIDEO.-EIKONES sns.- .-
(18).- βιοιατρική και ευθανασία σήμερα. ,.- VIDEO- ΕΙΚΟΝΕΣ.- ΣΧΟΛΙΑ - ΑΣΤΕΙΑ.-
(19).- ΑΘΛΗΤΙΚΑ 2008-2009 ...σχόλια..& ΗΠΑ η usa.... , Αθλητικά κ.α.- .-
( 20 ).- ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ **** 2009.- ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ****
( 21).- ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ~~ ** 2009 .- ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ .-
( 22 ).- STAMOS-- ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ .- 2009.- ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ~~~
( 23 ).- arfara messinias 2008.- ΑΡΦΑΡΑ- 2008.- Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΦΑΡΩΝ …ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ Κ.Π.Α. ….
(24).- ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ** 2009 .- Επικαιρότητα - Σχόλια-Αθλητικα - ποίηση ( 2008).-
(25).- ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ** 2009.- ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ~~ ** .-
( 26).- ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ & ΑΣΗΜΑΝΤΑ *** 2009.- ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ~~~ .-
(27).- ΛΙΓΟ - ΛΟΓΑ *** 2009.- ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ~~~ .-
(28).- ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ - DEBAIT ** 2009.- ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ...** 2009.-
(29).- STAMOS -ARFARA -GREECE: ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ** 2009 .-
(30).- ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ** 2009.- ΤΟ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ---
(31).- ΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ *** , http://snsarfara.blogspot.com/2009/05/blog-post_14.html?zx=91943502a13479b5 , & .- ** ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ υγεία -- 2009.-
(32).- STAMOS -ARFARA -GREECE: ΤΟ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ --- 2009 .-
(33).- Υγεία για όλους Μάϊος - Ιούνιος 09 -- http://snsarfara.blogspot.com/2009/05/09.html?zx=3c9e0dfa7e6a98c9 , stamos: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Τοπικά και Άλλα...Ιούνιος - 08 .-
(34).- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ -ΑΘΛΗΤΙΚΑ 2009--- ~* ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ .( Με ενδιαφέροντα )
(35).- Τα Άγια Πάθη το ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ --- 2009.-
(36).- Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ http://snsarfara.blogspot.com/2009/04/blog-post_7751.html?zx=fe8a3aafd81e4541 , ~* ΝΕΑ -ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ- ΘΕΣΕΙΣ Ιούλιος 08.-
(37).- ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - DENTIST http://snsarfara.blogspot.com/2009/04/dentist.html?zx=3d0b9bc30ded73ac , ~* stamos: stamos: arfara messinias 2008.- ΑΡΦΑΡΑ-
(38).- 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ~* Ενημέρωση Μάρτης- Απρίλης ΄09
(39).- μια σελιδα για ολους ~* ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ .-
((40).- STAMOS -ARFARA -GREECE: ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ-(κατά Ματθαίου) .-
(41).- STAMOS -ARFARA -GREECE: ΙΣΤΟΡΙΚΑ -ΕΠΙΚΑΙΡΑ - ΣΧΟΛΙΑ .
(42).- ΙΣΤΟΡΙΚΑ -ΕΠΙΚΑΙΡΑ - ΣΧΟΛΙΑ . ~* Εναλακτικές μορφές Ενέργειας
(43).- Υγεία για όλους , Ιανουάριος- Φεβρουάριος , 2009 , http://snsarfara.blogspot.com/2009/02/blog-post_11.html?zx=d25ca5ebc8ca04b1 ,
(44).- ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νο 1 , για όλους μας http://snsarfara.blogspot.com/2008/12/blog-post.html?zx=4a8d4e2a5bd9bac , (2008).- ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ για όλους μας (Νο 2) /= , http://snsarfara.blogspot.com/2008/12/2.html?zx=666eebf862c01465 ,
(45).- Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ http://snsarfara.blogspot.com/2008/09/blog-post_15.html?zx=a5fcbe0f0110bdae , ~* ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΝΕΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.-
(46).- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ = ΕΛΛΗΝΙΚΗ .~*
(47).- Σημαίες & Κράτη -Χώρες για να τις γνωρίσουμε ... 2008.-
(48).- Foto -Φωτοφραφίες stamos- Η οικογενειά μου 2008 .- RADIO MUSIC: ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .-
(49).- stamos: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ και ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ . http://snsarfara.blogspot.com/2008/07/stamos.html?zx=795ecdd930fd7302 ,,
(50).- stamos: arfara messinias 2008.- ΑΡΦΑΡΑ- , stamos: stamos: arfara messinias 2008.- ΑΡΦΑΡΑ-
(51).- ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ
(52).- stamos: stamos: arfara messinias 2008.- ΑΡΦΑΡΑ-
(53).- VIDEO.-Εικόνες -ΤΟ Μελιγαλά .- ~* Οι Εκόνες μου .-
(54).- ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ την Αποκάληψη του Αγίου Ιωάννου.-
(55).- ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ και ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ . http://snsarfara.blogspot.com/2008/06/blog-post_18.html?zx=2d697990e8ad2e15 , * ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Τοπικά και Άλλα...Ιούνιος - 08 .-
(56).- ΜΑΘΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.- Μαρία-Βλάσης MARIA
(57).- ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΦΩΝ.........sns-Dynami και Αγιος Φλώρος.
(58).- Κάτι το διαφορετικό.- sns -dynami -arfara.-
(59).- Υγεία για όλους=ODONTIATRIKI http://snsarfara.blogspot.com/2008/06/blog-post_15.html?zx=a63638b571c82009 , ~* ΑΝΕΚΔΟΤΑ .-
(60).- ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑς .- ~* ΝΙΚΟΛΑΟΣ- H/Δ πρόγνωσης καιρού
(61).- ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ και ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ http://snsarfara.blogspot.com/2008/06/blog-post_14.html?zx=f73b27752ce7159a ,
(62).- Οι Άγιοι Θεόδωροι των Αρφαρών . , http://snsarfara.blogspot.com/2008/06/blog-post_6106.html?zx=8a12adcb9fcea587 , (63).- http://live.sync.gr/ , ΣΤΑΜΟς .-
** · Blogroll
o http://alepou.blogspot.com/2009/05/blog-post.html
o http://alloparmenos-sa.blogspot.com/
o http://alonakitispoiisis.blogspot.com/2008_02_01_archive.html
o http://anemodura.blogspot.com/2009/05/blog-post_9986.html
o http://angels.pblogs.gr/2008/10/ghtefths.html
o http://atisolerti.blogspot.com/
o http://cloudconnected.pblogs.gr/tags/anthropia-gr.html
o http://dreamers.pblogs.gr/
o http://dytikosanemos.blogspot.com/2009/04/blog-post_3895.html
o http://edelweiss-s.blogspot.com/
o http://g700.blogspot.com/
o http://hamomilaki.blogspot.com/
o http://hamomilaki.blogspot.com/2009/01/2.html
o http://kokkini-klosti.blogspot.com/
o http://koukfamily-cook.blogspot.com/
o http://lakisf.blogspot.com/
o http://linaa.pblogs.gr/
o http://logocafe.blogspot.com/
o http://lysippos.blogspot.com/
o http://nikolaos1970.blogspot.com/
o http://poetrywhispering.blogspot.com/2009/05/blog-post_06.html
o http://press-gr.blogspot.com/2009/02/blog-post_5672.html
o http://raniainroseland.blogspot.com/
o http://sadnessinhereyes.blogspot.com/
o http://sfrang2.blogspot.com/2009/05/16.html
o http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
o http://star955.blogspot.com/
o http://synccom.blogspot.com/
o http://taxalia.blogspot.com/2009/04/blog-21.html
o http://thakour.wordpress.com/
o http://troktiko.blogspot.com/
o http://www.e-lions.blogspot.com/
o http://www.e-poema.eu/
o http://www.poets.gr/theforum/default.asp
o http://www.sync.gr/1001
o http://www.sync.gr/d7j7
o http://www.sync.gr/Penthesileia
o http://www.sync.gr/star/
o http://www.thessalonikiblogs.gr/
o http://wx-to-mati-mou.blogspot.com/2009/05/blog-post_12.html
o ΠΝΥΚΑ21ος Αιώνας
o WordPress.com
o WordPress.org
Blog στο WordPress.com. Theme: Digg 3 Column by WP Designer
http://bimbobetablog.blogspot.com/2009/06/h_734.html , Ο ΗΓΕΤΗΣ .-
http://mindfloga.blogspot.com/ , mindfloga .-
http://e-pandora.blogspot.com/ , pandora’s box .-
http://ageorg.wordpress.com/ , Berlin und Weimar seit 1925.- http://ageorg.wordpress.com/2009/05/18/bilderbergertagung-2009/ , b bimbo..Belderbergertagung 2009 .- http://amerchris.blogspot.com/ , έλλογος - War Of WoRds .-
http://epanalitheia.blogspot.com/, EΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ .-
http://ergdhmerg.blogspot.com/ , Το blog του ΕργΔημΕργ.-
http://greek-wolf.blogspot.com/ , ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ .-
http://blogsaraki.blogspot.com/ , ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ .-
http://kakalon.blogspot.com/ , KAKALON .-
http://pcgladiator.blogspot.com/ , Manufactured landsc…
http://o-politis.blogspot.com/ , Ο Πολίτης .-
http://everythingisgreece.blogspot.com/ ,Τα Πάντα είναι Ελλάδα …
http://malingoudis.blogspot.com/ , Insomnia .-
http://ist-taspa.blogspot.com/ , ISTORIA …
http://greek-elections.blogspot.com/ , ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009.-
http://tadeefi.wordpress.com/ , Τάδε Έφη Τάδε …
http://hellenicreport.blogspot.com/ , HELLENIC REPORT.-
http://taepikaira.blogspot.com/ , τα Επικαιρα .-
* επι-δεξιος (ψάλτης): Αυτή την Πλατεία Ομονοίας θέλουμε !
Source: beneas13.blogspot.com http://beneas13.blogspot.com/2009/06/blog-post_18.html .-
ΠΕΝΘΩ! Όχι, εγώ δε θα πάω να θαυμάσω τις αρχαιότητες του νέου Μουσείου της Ακρόπολης στα εγκαίνια που θα γίνουν στις 20 Ιουνίου. Βέβαια, ως αμελητέα ποσότης – κοινή θνητή – που είμαι, δε με κάλεσε κανείς στα εγκαίνια. Αλλά και να με καλούσε θα τους έφτυνα. Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι θα είναι υπεράνω υποψίας πρόεδροι χωρών, πρωθυπουργοί, διεθνείς προσωπικότητες και celebrities, και γενικώς………………………………………………………..
** Ο άτυχος αστυνομικός φρουρούσε άτομο που βρίσκεται στο Πρόγραμμα Προστασίας Μαρτύρων, λένε από το πρωί στα κανάλια.Στο μυαλό σας μπορεί να έρχονται εικόνες από αμερικάνικες ταινίες με μάρτυρες που το FBI τους έχει δώσει νέα ταυτότητα, μένουν σε άλλη πόλη, κάνουν διαφορετική εργασία κλπ. Μάρτυρες που... υπό πλήρη μυστικότητα, καταθέτουν ακόμη και χωρίς την φυσική τους παρουσία στα δικαστήρια, ………………………………….
** Καλημέρα φίλοι…Δυστυχώς είναι αλήθεια…Ισχύει εδώ και αρκετά χρόνια στη Θράκη. Είναι παλιό νομοσχέδιο που δίνει τη δυνατότητα να διδάσκονται και τα Τουρκικά, ως δεύτερη ξένη γλώσσα στο Γυμνάσιο. Μας αναγκάζει η πολυπολιτισμικότητα της Ευρωπαϊκής μας Πατρίδας!!!Είμαι δάσκαλος σε... σχολείο της Θράκης και μόνιμος κάτοικος της περιοχής. Πρόσφυγες οι γονείς, με φρικτές αναμνήσεις. Εδώ και 25 χρόνια …………………………………………..
**επι-δεξιος (ψάλτης): Σερβίρισμα και απόδειξη από 1ης Ιουλίου....... http://beneas13.blogspot.com/2009/06/1.html
** Τριανταφυλλόπουλος και Χριστόδουλος Ξηρός συνεχίζουν να προκαλούν http://go.sync.gr/xAc2FIOK .- ** Ηθοποιός σημαίνει φως!Αρχαίος Έλληνας σοφός!Νεοέλληνας χαζός!Πολιτικός πονηρός και μετά την ψήφο μας και εμπρός κυκλοφοραει σαν Γαμπρός..... !!!!!!! ** Για μενα υπάρχει μόνο το ταξίδεμα στα μονοπάτια που έχουν καρδια, σε κάθε μονοπάτι που μπορεί να εχει καρδια. Εκεί, σ αυτα, εγώ ταξιδεύω ,και το μονο που αξίζει για μενα είναι να πορευτώ σ όλο τους το μήκος. Κι εκεί, εγώ, ταξιδεύω-κοιτάζοντας, κοιταζοντας με κομμένη ανασα. (δον χουάν)
(**Σας περιμένω στην ιστοσελίδα μου για περισσότερη επικοινωνία και να κάνετε μια περιήγηση στις σελίδες με θέματα που ενημερώνονται καθημερινά http://www.nikost.gr Επισκεφθείτε το blog και γράψτε την άποψη σας.http://wwwnikost.blogspot.com .- ** Μάθετε την αλήθεια Περί δούλων* στην αρχαία Ελλάδα και βάλτε στη θέση του κάθε συκοφάντη http://go.sync.gr/bob3YW .- Αυτός που είμαι ήμουνα,αυτός που είμαι θα 'μαι,και αν ξαναγεννηθώ ποτέ Έλληνας θέλω να 'μαι!!!
Στη Ζωη η Ευτυχια και η Ελευθερια δεν δωριζεται.Απλα αποκτιεται!Η αλλιως παμε για πρωταθλημα...στο blog..wwwchronografoscom.blogspot.com / .-
** Το «κόλπο» είναι γνωστό, βαρετό και ιδίως παλαιομοδίτικο και «τέχνασμα» της παλαιοκομματικής νοοτροπίας.Θέλουμε να βάλουμε νέους φόρους.Το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας (παλαιότερα -τότε που ξεκίνησε το «κόλπο»- το υπουργείο Συντονισμού) διαρρέει από τους «δικούς» του το είδος και το δήθεν ύψος των νέων φόρων. Το ποσοστό του νέου φόρου είναι κατά κανόνα εκτός πραγματικότητας. Υψηλότερο από... ………./……………………
** Ορθή επανάληψη Τώρα μπορείτε να κάνεται και download το περιοδικό εντελώς free στο λινκ http://go.sync.gr/z6BCyTM3 .- Τώρα μπορείτε να κάνεται και download το περιοδικό εντελώς free στο λινκ http://go.sync.gr/z6BCyTM3............. Εξέγερση μέσω Twitter http://go.sync.gr/BwDOs3Zj............
** gia mia zoi pio eftixismeni mian zoi opou ta oniramas pragmatopiounte,eki opou ola ine galinia.ftani pia oponos i thliψi,ostenagmos,othanatos.otheos ine zoi k mono zoi dini xara irini dinami xamogelo elpida dini ston anthropo..ti alo theli oanthropos gia na zisi? anarotieme....eftixismenos.....?mporoyme oli mazi ......arki....na xekinisoume apo ta tosa pola pou mas enonoun.......o theos ine agapi k ianthropoi mono dia tis agapis enenonte... ΧΘΕΣ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑ`Ι ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ "ΜΥΘΜΠΑΣΤΕΡΣ".ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ Η ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΨΕΙ ΤΟ "ΜΥΘΟ" ΤΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΣΑΝ "ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ"...Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ" ΚΑΙ…………………………..
** επι-δεξιος (ψάλτης): ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΔΕΙΑ ΣΤΗ ΒΡΑΔΥΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ! http://beneas13.blogspot.com/2009/06/blog-post_2165.html .---
επι-δεξιος (ψάλτης): Όλοι απόψε στο Θερινό Κινηματογράφο ΚΑΤΕΡΙΝΑ στο Χαϊδάρι στην εκδήλωση αγάπης γhttp://beneas13.blogspot.com/2009/06/blog-post_17.html
.- επι-δεξιος (ψάλτης): ΠΡΟΣΟΧΗ που κολυμπάτε ! . http://beneas13.blogspot.com/2009/06/blog-post_16.html .-
* Όπως και πρόσφατα γράψαμε όσο πλησιάζει η ημέρα του πολλοστού στην σειρά κύκλου διαπραγματεύσεων υπό τον Μάθιου Νίμιτς για την διευθέτηση κοινά αποδεκτού ονόματος του γειτονικού κράτους των Σκοπίων (FYROM) τόσο εντείνεται -και έτσι θα συνεχίσει- η ακραία προπαγάνδα στο διαδίκτυο των Σκοπιανών.Τα τελευταία 24ωρα ακραία... εθνικιστικά στοιχεία έχουν επιδοθεί σε μια μάχη εντυπώσεων και ιστορικής………………………………………
**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου