ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Eνημέρωση , ΕΙΔΗΣΕΙΣ , ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ *

Eνημέρωση , ΕΙΔΗΣΕΙΣ , ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ :





** Η αρχή της αλληλεγγύης είναι απαραίτητη για την ευρωπαϊκή συνοχή, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας


** Η αρχή της αλληλεγγύης είναι απαραίτητη για την ευρωπαϊκή συνοχή, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, σε δηλώσεις του με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
«Όπως το 1821 το κύμα των Φιλελλήνων έσπευσαν να επιδείξουν την αλληλεγγύη τους προς τους Έλληνες, έτσι και σήμερα στις Βρυξέλλες δίνεται μια σκληρή μαχή και ζητάμε την αλληλεγγύη των Ευρωπαίων», σημείωσε ο Πρόεδρος.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Υπουργός Υγείας Μ. Ξενογιαννακοπούλου, η οποία δήλωσε ότι «με ενότητα και αλληλεγγύη για τη Δημοκρατία μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια».
«Με αγώνες και ευθύνη μπορούμε να πετύχουμε την ευημερία στην Ελλάδα», σημείωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.
Τη ΝΔ εκπροσώπησε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, ο οποίος αναφέρθηκε στις «μέρες περισυλλογής, όπου ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο».


** Ανάσα από ΕΚΤ στις ελληνικές τράπεζες

Η ΕΚΤ θα παρατείνει πέραν του 2010 τα ήδη πιο ελαστικά μετά την κρίση, κριτήρια, τα οποία επιβάλλει στις τράπεζες για να τις δανείσει, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρός της, δίνοντας μια ανάσα στις ελληνικές τράπεζες.
Οταν θέλουν να αναχρηματοδοτηθούν από την ΕΚΤ, οι τράπεζες πρέπει να καταθέσουν σ΄αυτήν κριτήρια, τα οποία αποτελούνται από χρηματιστικά προϊόντα όπως είναι τα κρατικά ομόλογα.
Πριν από την κρίση, τα προϊόντα αυτά έπρεπε να έχουν πολύ υψηλό βαθμό αξιολόγησης ένα (μίνιμουμ Α-), αλλά η BCE χαλάρωσε τις απαιτήσεις της λόγω α της χρηματοπιστωτικής κρίσης το φθινόπωρο του 2008.

"Το συμβούλιο των διοικητών προτίθεται να διατηρήσει το κατώτατο επιτρεπόμενο όριο του ΒΒΒ- "πέραν του τέλους του 2010", δήλωσε ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου.

"Σήμερα η Ευρώπη, είναι αντιμέτωπη με κρίσιμες αποφάσεις. Πρέπει να ενισχύσουμε την επιτήρηση και τη συνεργασία μεταξύ των χωρών της ζώνης του ευρώ. Πρέπει επίσης να αναβιώσουμε την έννοια της κοινής υπόθεσης, που αποτέλεσε το κίνητρο των ιδρυτών προγόνων μας", υπογράμμισε ο Τρισέ


** Γ. Παπανδρέου: Θα τα καταφέρουμε με τις δικές μας δυνάμεις
Οποια κι αν είναι η απόφαση σήμερα η νέα πορεία μας θα είναι μια θετική πορεία της Ελλάδας,είναι η πορεία που θα ακολουθήσουμε, τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις Βρυξέλλες, λίγο πριν την έναρξη της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.
Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι το λέει αυτό σήμερα, που είναι μια συμβολική και σημαντική μέρα για τον ελληνισμό, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «θα τα καταφέρουμε μόνοι μας».
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρωθυπουργός είπε επίσης ότι η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική και δύσκολη για την Ευρώπη και η πρόκληση είναι μεγάλη, συνίσταται δε στο να δείξει διάθεση η Ενωση να στηρίξει την Ευρωζώνη, το κοινό νόμισμα και την κοινή πορεία.
Πιστεύω ότι τα μηνύματα θα είναι τέτοια, που θα δείξουν ότι όλοι οι ηγέτες της ΕΕ θα έχουν αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, είπε ο πρωθυπουργός.
Στην αρχή των δηλώσεών του, ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα τολμηρά, όπως είπε, μέτρα που έλαβε η Ελλάδα και τόνισε την απόφαση της χώρας να ρυθμίσει εκείνη τα του οίκου της.
Εκανε δε λόγο για τα πιό ριζοσπαστικά μέτρα που έχει πάρει ποτέ κυβέρνηση και τα οποία βάζουν τη χώρα σε μια νέα πορεία και πρόσθεσε ότι τα μηνύματα αλληλεγγύης που φθάνουν στην Ελλάδα από όλες τις γωνιές της γης δείχνουν ότι είμαστε στη σωστή πορεία.


** Η Κίνα ξεπέρασε τις ΗΠΑ στις επενδύσεις για την πράσινη ενέργεια

Η Κίνα ξεπέρασε για πρώτη φορά το 2009 τις ΗΠΑ στις επενδύσεις σε μορφές ενέργειας με χαμηλή έκλυση διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, όπως η αιολική και η ηλιακή, σύμφωνα με έρευνα της Pew Charitable Trusts που δόθηκε στην δημοσιότητα σήμερα Πέμπτη.
Το 2009 η Κίνα επένδυσε 34,6 δις δολάρια στην λεγόμενη "καθαρή", ή "πράσινη", ενέργεια, έναντι 18,6 δις δολαρίων που επένδυσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, αναφέρεται στην έρευνα, η οποία τιτλοφορείται "Ποιος Κερδίζει στην Κούρσα για την Καθαρή Ενέργεια;".
Σύμφωνα με την Φίλις Κατίνο, διευθύντρια της Εκστρατείας για την Αποτροπή της Θέρμανσης του Πλανήτη του Pew Environment Group, οι ΗΠΑ δεν έχουν εφαρμόσει "σθεναρές" εγχώριες πολιτικές προκειμένου να στηρίξουν την ανανεώσιμη ενέργεια. "Ανησυχώ ότι θα πέσουμε κι άλλο στη λίστα του χρόνου", δήλωσε. "Πρέπει πραγματικά να εγκρίνουμε πολιτικές".
Συνολικά, οι επενδύσεις στην καθαρή ενέργεια μειώθηκαν κατά περίπου 6,6% το 2009, πέφτοντας στα 162 δις δολάρια διεθνώς, λόγω της ύφεσης, κατά την έρευνα. Προβλέπεται ότι οι επενδύσεις στο πεδίο θα αυξηθούν, φθάνοντας τα 200 δις το 2010.
[Η έρευνα είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση στο http://www.pewglobalwarming.org/cleanenergyeconomy/ ]


** Συλλήψεις για «στημένους» αγώνες στην Τουρκία

Στη σύλληψη 46 ατόμων, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν και ποδοσφαιριστές ομάδων της μεγάλης κατηγορίας, προχώρησε η τουρκική αστυνομία, στο πλαίσιο έρευνας για "στημένους" αγώνες. Την είδηση μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων "Ανατολή", επικαλούμενο δηλώσεις του αρχηγού της αστυνομίας, Χουσεϊν Τσαπκίν.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό "CNN Turk", μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται ένας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, ο βοηθός προπονητής της Μπουγιουκσεχίρ και ένας επιθετικός της ίδιας ομάδας.


** Yπέρ συνδυασμένης βοήθειας προς την Ελλάδα η Μέρκελ

«Σσθεναρά» δεσμεύμενη απέναντι στους ευρωπαίους εταίρους για ένα σχέδιο βοήθειας προς την Ελλάδα που θα συνδυάζει διμερείς βοήθειες και μία συμμετοχή του ΔΝΤ καθώς και αυστηρή εφαρμογή των ευρωπαϊκών συνθηκών, τόνισε ότι είναι η γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ.
«Είμαι σθεναρά δεσμευμένη για την επιτυχία μίας τέτοιας λύσης στην οποία θα εμπλέκονται το ΔΝΤ και διμερείς βοήθειες», δήλωσε η κ. Μέρκελ σε ομιλία της στην Μπούντεσταγκ.
Λίγο πριν από τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, η κ. Μέρκελ τόνισε ακόμη ότι η Γερμανία δεν θα ανεχθεί «εσκεμμένη υπεκφυγή» από το Σύμφωνο Σταθερότητας από άλλες χώρες της ζώνης του ευρώ.
Η Μέρκελ στην ομιλία της για την κυβερνητική πολιτική λίγο πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες τόνισε ότι το Σύμφωνο Σταθερότητας, η βάση για το ενιαίο νόμισμα,δεν έγινε για μία τέτοια υπεκφυγή.Τα κράτη μέλη δεν πρέπει να «παίζουν» με το ευρωπαϊκό Σύμφωνο Σταθερότητας, είπε και ζήτησε από όλες τις χώρες της ευρωζώνης να προσαρμόσουν τα δημοσιονομικά τους ελλείμματα με τα ανώτατα όρια που προβλέπει το Σύμφωνο.


** Olli Rehn: Ζητά άμεση απόφαση από Ε.Ε. για Ελλάδα

Πιθανές «σοβαρές αναταράξεις» στο ευρώ «βλέπει» ο επικεφαλής νομισματικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αν το μπλοκ δεν καταλήξει σε ένα τρόπο στήριξης της Ελλάδας αυτή την εβδομάδα. «Υπάρχει ήδη η τεχνική προετοιμασία. Πλέον, χρειαζόμαστε μια πολιτική απόφαση, πράγμα που έχει ανάγκη και η Ελλάδα ώστε να ξέρει τι να περιμένει», φέρεται να δήλωσε ο Επίτροπος Olli Rehn στη φινλανδική εφημερίδα Helsingin Sanomat. «Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι. Η Ελλάδα μπορεί να προκαλέσει έντονες αναταράξεις στο ευρώ, ή διαφορετικά μπορούμε να διδαχθούμε από την κρίση».Ο Επίτροπος ανέφερε πως υπάρχουν ακόμη εναλλακτικές στο τραπέζι για βοήθεια της Ελλάδας, ενώ δεν θεωρεί προβληματική την παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. "Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται κοντά στο ΔΝΤ. Είμαστε συνεργάτες.


** Εορταστικό ωράριο στα καταστήματα από την Παρασκευή

Ξεκινάει την Παρασκευή στην Αθήνα το διευρυμένο πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Έτσι από την Παρασκευή έως και την Μ. Πέμπτη τα εμπορικά θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Την Μ. Παρασκευή θα λειτουργήσουν από τη μία μετά το μεσημέρι έως τις επτά το βράδυ ενώ το Μεγάλο Σάββατο 3 Απριλίου θα παραμείνουν ανοιχτά 9 το πρωί με τρεις μετά το μεσημέρι. Το Σάββατο του Λαζάρου θα είναι ανοιχτά 9 το πρωί με έξι το απόγευμα. Από την Τρίτη 6 Απριλίου θα επανέλθει το κανονικό ωράριο λειτουργίας.


** Βρετανία: Μειώνεται η διαφορά Τόρις- Εργατικών

Το ποσοστό του Συντηρητικού κόμματος μειώθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο της διετίας ενώ πλησιάζουν οι εκλογές, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται την Τετάρτη. Έρευνα της Ipsos-MORI που δημοσιεύει η Daily Mirror εμφανίζει το προβάδισμα των Τόρις --το οποίο είχε φθάσει τις 28 εκατοστιαίες μονάδες το Σεπτέμβριο του 2008-- να έχει μειωθεί σε μόλις 5 μονάδες εν όψει των εκλογών που αναμένεται να διεξαχθούν την 6η Μαΐου.Οι κατηγορίες περί του ότι τρία πρώην στελέχη της κυβέρνησης των Εργατικών υποστήριξαν ότι μπορούσαν να επηρεάσουν τη λήψη αποφάσεων της κυβέρνησης έναντι αμοιβών δεν φάνηκαν να πλήττουν ακόμα το κυβερνών κόμμα.Η έρευνα, που δημοσιεύθηκε την ημέρα που ο υπουργός Οικονομικών Άλιστερ Ντάρλινγκ παρουσιάζει τον προϋπολογισμό, δίνει στους Τόρις 35%, στους Εργατικούς 30% και στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες 21%. Εάν η πρόβλεψη επαληθευτεί, κανένα κόμμα δε θα έχει απόλυτη ή σχετική πλειοψηφία και θα χρειαστεί ο σχηματισμός κυβέρνησης συνασπισμού. Οι LibDems έχουν αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο να υπάρξει σχετική συμφωνία προεκλογικά.Σε μια κίνηση που εκτιμάται ότι αποτελεί προσπάθεια να αναζητηθεί κοινός τόπος με τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες, στέλεχος της κυβέρνησης δήλωσε στην εφημερίδα Independent χθες ότι οι Εργατικοί εξετάζουν την πιθανότητα να προτείνουν 4ετή θητεία για τη βουλή.Έρευνα της YouGov για την εφημερίδα Sun εμφανίζει το προβάδισμα των Συντηρητικών ακόμα περισσότερο μειωμένο--δίνοντας στους Τόρις 37%, στους Εργατικούς 33% και στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες 18%.Οι Εργατικοί χρειάζονται μικρότερο ποσοστό από τους Τόρις για να κερδίσουν την πλειοψηφία στη Βουλή διότι οι υποστηρικτές τους είναι συγκεντρωμένοι σε αστικά κέντρα


**Συμφωνία "μαμούθ" Αυστραλίας - Κίνας για υγροποιημένο φυσικό αέριο

Τη μεγαλύτερη εμπορική συμφωνία στην ιστορία της πρόκειται να υπογράψει η Αυστραλία με την Κίνα, για την εξαγωγή υγροποιημένου φυσικού αερίου, συνολικής αξίας 80 δισ. δολαρίων Αυστραλίας (55 δισ. ευρώ περίπου). Ο Αυστραλός υπουργός Φυσικών Πόρων, Μάρτιν Φέργκιουσον βρίσκεται στο Πεκίνο για την υπογραφή της συμφωνίας, μεταξύ της βρετανικής εταιρίας BG Group και της κρατικής κινέζικης εταιρίας CNOOC.Η εξαγωγή του αερίου θα γίνει από την Κουϊνσλάνδη.Πρόκειται για μια συμφωνία πολύ μεγαλύτερη απ΄ αυτήν της Exxon Mobil και της κινεζικής PetroChina, για την εξαγωγή αερίου από τη Δυτική Αυστραλία.Η εκτιμούμενη παραγωγή από το γιγαντιαίο πρόγραμμα Gorgon LNG -στόχος του οποίου είναι η ανάπτυξη υποθαλάσσιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου σε απόσταση 130 και 200 χιλιομέτρων από τις βορειοδυτικές ακτές της Αυστραλίας, με αποθέματα περίπου 40 τρισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων φυσικού αερίου- ανέρχεται σε 15 εκατομμύρια τόνους ετησίως


** Ευρωλίγκα: Ολυμπιακός-Πρόκομ 83-79

Αν και τα βρήκε «σκούρα», ο Ολυμπιακός επικράτησε εν τέλει της Πρόκομ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 83-79, έκανε το 1-0 στη σειρά με τους Πολωνούς και μαζί το πρώτο βήμα για το Final Four του Παρισιού.
Οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν σε κανέναν σημείο. Μάλιστα, ενώ στα μισά του τελευταίου δεκαλέπτου και μέχρι και ένα λεπτό πριν από τη λήξη οι ερυθρόλευκοι έχτισαν ένα προβάδισμα επτά πόντων, οι Πολωνοί κατάφερναν κάθε φορά να μειώσουν τη διαφορά και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τη νίκη, μόνο που εκεί μίλησε η εμπειρία των παικτών του Ολυμπιακού και κυρίως η εξυπνάδα του Μίλος Τεόντοσιτς. Με καθοριστικό κλέψιμο στο 80-78 20' πριν το τέλος, έκοψε την επίθεση της Πρόκομ και στη συνέχει ευστόχησε σε δυο ελεύθερες βολές, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του.
Το παιχνίδι, πάντως, φάνηκε εξ αρχής πως δύσκολα θα το καθάριζαν οι «ερυθρόλευκοι», αφού τόσο το πρώτο, όσο και το δεύτερο δεκάλεπτο τελείωσαν με τους παίκτες του Τόμας Πατσέσας μπροστά στο σκορ με 18-19 και 35-39 αντίστοιχα. Ένας εκπληκτικός Κίντελ Γουντς έβρισκε τον τρόπο να εκτελεί από παντού και να διατηρεί το προβάδισμα για την ομάδα του, την ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειχναν στατικοί στην επίθεση και κακοί στην άμυνα.
Μόνο ο Κλέιζα έμοιαζε ικανός να πάρει την ομάδα στους ώμους του και με συνεχόμενα τρίποντα έδινε πολύτιμες λύσεις στου συμπαίκτες του, όπως στο 25', όπου έκανε το 50-45 και αργότερα στο 31', όταν η διαφορά έφτασε σε διψήφια επίπεδα (65-54).
Ωστόσο, όσο ο Ολυμπιακός δεν καθάριζε το ματς οι Πολωνοί κατάφερναν να επιστρέφουν και να διατηρούν επαφή με το σκορ μέχρι και το 80-78, όταν ο Τεόντοσιτς έβαλε πονηρά το χέρι, έκλεψε τη μπάλα από το Λόγκαν και στη συνέχεια πήρε το φάουλ και ευστόχησε στις βολές.
Τα δεκάλεπτα: 18-19, 35-39, 60-54, 83-79
Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 3(1), Πεν 5(1), Τσίλντρες 13, Βούισιτς 2, Μπουρούσης 6, Χαλπερίν, Κλέιζα 26 (4), Μαυροκεφαλίδης 4, Μπέβερλι 1, Τεόντοσιτς 21 (3), Σχορτσιανίτης 2.
Πρόκομ (Πατσέσας): Χάρινγκτον, Λόγκαν 11(3), Γιάγκλα, Λάπετα, Στζότκα 1, Βάρντα 12, Γουντς 23(1), Μπάρελ 14(1), Γιούιν 13(2), Χρίτσανιουκ 5.

** Barroso: Η Γερμανία θα στηρίξει οικονομικά την Ελλάδα

Την αισιοδοξία του ότι η Γερμανία θα στηρίξει, στην περίπτωση που της ζητηθεί, ενδεχόμενη απόφαση της Ευρωζώνης για την παροχή οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, εξέφρασε ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jose Manuel Barroso σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα στους Financial Times. «Γνωρίζω την καγκελάριο Merkel. Είναι προσηλωμένη στο στόχο της Ευρώπης και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν της ζητηθεί, θα ταχθεί υπέρ της παροχής οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Barroso, αναφερόμενος στην Angela Merkel.Οι δηλώσεις του επικεφαλής της Κομισιόν, πραγματοποιούνται λίγες ημέρες πριν τη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ενώ οι πιέσεις προς τη Γερμανία εντείνονται, αναφορικά με την απόφαση για την τελική στήριξη προς τη χώρα μας.Ωστόσο ο Barroso τόνισε ότι ως η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, η Γερμανία έχει ουσιαστικό συμφέρον να διατηρηθεί η οικονομική σταθερότητα της Ευρωζώνης, συνεπώς δεν θα έχει πρόβλημα να βοηθήσει ένα από τα πιο αδύναμα μέλη της.«Δεν υπάρχει σταθερότητα χωρίς αλληλεγγύη και δεν υπάρχει αλληλεγγύη χωρίς σταθερότητα», υπογράμμισε ο Barroso, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εμπλοκής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο σχέδιο οικονομικής στήριξης της Ελλάδας.Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος της Κομισιόν τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό οι Ευρωπαίοι ηγέτες να συμφωνήσουν για ένα σύστημα οικονομικής στήριξης που θα καθησυχάσει τις αγορές, σύμφωνα με τους FT. Οι χώρες της Ευρωζώνης θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Ελλάδα με διμερή δάνεια που θα έχουν αυστηρές προϋποθέσεις, κάτι που σύμφωνα με τον Barroso δεν συνιστά διάσωση, οπότε δεν παραβιάζονται οι κανόνες της Ε.Ε.«Είναι λάθος και παραπλανητικό να λέγεται ότι λόγω της διάταξης που απαγορεύει τις διασώσεις δεν μπορεί να προσφερθεί βοήθεια σε ορισμένα κράτη-μέλη», πρόσθεσε


** Παραβίαση αβλαβούς διέλευσης από τουρκική κορβέτα

Νέα διέλευση πραγματοποίησε η τουρκική κορβέτα «Bafra» στο κεντρικό Αιγαίο. Στις 23:50 το πλοίο του τουρκικού πολεμικού ναυτικού εισήλθε στο στενό Κέας - Κύθνου συνοδευόμενη από την τορπιλάκατο «Κρυσταλλίδης». Στις 02:10 η ελληνική τορπιλάκατος προειδοποίησε το τουρκικό πλοίο για παραβίαση της αβλαβούς διέλευσης ενώ βρισκόταν στο στενό Καφηρέα εντός ελληνικών χωρικών υδάτων.
Πέντε λεπτά αργότερα η K/B «Bafra» εξέπεμψε μήνυμα στο παραπλέον εμπορικό πλοίο «Αρχάγγελος» ζητώντας στοιχεία δρομολογίου (λιμένα κατάπλου, απόπλου, όνομα).
Στις 02:30 η τουρκική κορβέτα εξήλθε των ελληνικών χωρικών υδάτων και ακολούθησε πορεία σε διεθνή ύδατα νοτιοδυτικά της Χίου, υπό παρακολούθηση πάντα από την ελληνική τορπιλάκατο.

** Αλλαγή φρουράς στην EasyJet

Την Κάρολιν Μακόλ όρισε ο βρετανικός αερομεταφορέας χαμηλού κόστους easyJet ως νέα διευθύνουσα σύμβουλό του.
Η Μακόλ, η οποία θα αντικαταστήσει τον Άντι Χάρισον, είναι από το 2006 διευθύνουσα σύμβουλος στην Guardian Media Group.
«Μετά από μια ενδελεχή διαδικασία στην οποία έλαβε μέρος ένας αριθμός πολύ αξιόλογων υποψηφίων, επιλέξαμε ομόφωνα μια ισχυρή διευθύνουσα σύμβουλο με τη στρατηγική ικανότητα, τη λειτουργική δυνατότητα και το πάθος να οδηγήσει την easyJet στο επόμενο στάδιο της ανάπτυξής της», δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας Μάικλ Ρέικ.

**ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ :
http://snsarfara.blogspot.com/ , STAMOS-ARFARA—GREECE .-
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , vlasios .-
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , stamos- dynami.-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ , Arfra-Messinias .-
http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfra – Messinias 2 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 1 – FOTOS .-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , STAMOS .-
~ http://my.live.com/ ,
http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0 , Picasa Web Albuums… Διαχειρηση Αναρτήσεων.- FOTOGRAFIES STAMATIS .-
http://cid-A49E2CAF07361F5F.home.services.spaces.live.com/messages/ , or http://sdentist.spaces.live.com/feed.rss , .-
WWW.NETVIBES.COM/SNSTAM , stamos.-
http://sdentist.spaces.live.com/messages/fakehandlerpage.aspx ,
http://www.facebook.com/editpicture.php?success=1 , .-
http://www.twitter.com/stamos1/ ,
http://www.unyk.com/Registration/RegistrationMain.asp?JS=1,
http://www.slide.com/arrange#blk ,
http://niannap.slide.com/ ,
http://asnstamrfara.slide.com/ , slide .-
http://www.slide.com/homeview#-pictures ,
http://www.zoosk.com/home.php?from=nav ,
http://www.panoramio.com/user/3721624 ,
http://www.panoramio.com/upload/,

** http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2 stamos1 Εργαστήρι .- Stamatios Skoulikas .- http://www.sync.gr/stamos1 .-



*** /Η Ibrahim Ateş έστειλε μήνυμα στα μέλη του TÜRK DÜNYASI OTAGI.

Ibrahim AteşMarch 31, 2010 at 9:15am
Θέμα: MERHABA
DEGERLi GRUP ARKADASLARIM BU GUN ITIBARIYLE BIR SURE iSLERiMiN YOGUNLUGUNDAN DOLAYI ARANIZDA ARANIZDA OLAMAYACAGIM HEPiNIZE COK TESEKKUR EDER SAYGI VE SEVGILERIMI SUNARIM iBRAHiM ATES TEL: + 7 913 645 77 87 begin_of_the_skype_highlighting + 7 913 645 77 87 end_of_the_skype_highlighting - + 7 913620 0609 begin_of_the_skype_highlighting + 7 913620 0609 end_of_the_skype_highlighting DA BANA ULASABILIRSINIZ

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1109106344962&mid=21d97b0G3dd6e022G12b7c52G0&n_m=snstam%40gmail.com



** Γεια σου Stamatios
Η Nikoletta σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

Nikoletta Niarchou

Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Nikoletta που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Rita Antonopoulou ΑΠροσθέστε ως Φίλο

Leivadas KostasΠροσθέστε ως Φίλο

Tzortzis ThanasisΠροσθέστε ως Φίλο

Kostis Maraveyas BΠροσθέστε ως Φίλο

Christos PapamichalisΠροσθέστε ως Φίλο

Christos TzortzisΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Nikoletta:
Σύνδεση

Για να δείτε το προφίλ της Nikoletta ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=100000338617374&mid=21d9a4bG3dd6e022G12b7e1aG1b&n_m=snstam%40gmail.com

** Γεια σου Stamatios
Η Olympia σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

Olympia Makraki
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Olympia που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Nikos ParasiannisΠροσθέστε ως Φίλο

Elena PistikopoulouΠροσθέστε ως Φίλο

Takis TsantilasΠροσθέστε ως Φίλο

ΕΛΙΝΑ ΚΟΜΝΗΝΟΥΠροσθέστε ως Φίλο

γιάννης φιλιππίδηςΠροσθέστε ως Φίλο

Τρίτη ΕποχήΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Olympia:
Σύνδεση

Για να δείτε το προφίλ της Olympia ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=100000490624971&mid=21d9942G3dd6e022G12b7d63G1b&n_m=snstam%40gmail.com





**Ο/Η Constantinos Iasonos έστειλε μήνυμα στα μέλη του Boutique Uptown.

Constantinos IasonosMarch 31, 2010 at 10:20am
Θέμα: Greek Night!
Το απόλυτο Greek Night επιστέφει απόψε στο Boutique Uptown! Απόψε, Μεγάλη Τετάρτη στις 22:30 ακριβώς!Ο Dj Nik είναι έτοιμος για ακόμα μια φορά να σας ανεβάσει το κέφι με τις μεγαλύτερες Ελληνικές επιτυχίες!Ετοιμαστείτε για χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!Μην το χάσει κανείς...!Κρατήσεις: 77 77 22 31
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1387582579456&mid=21da32eG56358b7cG1b0b07fG0&n_m=stamoskal@windowslive.com .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου