ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Στο αγιάζι της ενημέρωσης  Σάββατο  30  Ιουνίου  2012    :
Το  ποντικάκι κοντ'α μας για την ενημέρωση :!!!!
ΚΑΛΟ  ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ !!
~**   http://www.seismoi.gr/  :    SEISMOI σήμερα και χθές !!!

~** Εγκαταλείπουν την Ελλάδα Παπανδρέου και Διαμαντοπούλου;


**  Εγκαταλείπουν απ ότι φαίνεται ένας-ένας τη χώρα οι αρχιτέκτονες της οικονομικής διάλυσης της Ελλάδας!
* Σύμφωνα με διαφορετικά δημοσιεύματα καθώς κα πληροφορίες που καταφέραμε να διασταυρώσουμε, αρκετά στελέχη του υπό διάλυση ΠΑΣΟΚ, έχουν αρχίσει να σκέφτονται σοβαρά να εγκαταλείψουν τη χώρα!
* Πρώτος – πρώτος, ο Γιώργος Παπανδρέου, που όλα δείχνουν ότι βρήκε ... πραγματική δουλειά στη Γαλλία! Μετά από πολλά χρόνια, ο τέως Πρωθυπουργός, θα εργαστεί και δεν θα αφιερώνει όλο το χρόνο του στην άσκηση της τέχνης της πολιτικής! .......>>>>>>>>>
* Μιας τέχνης, που αφού διέλυσε τη χώρα συθέμελα, δεν άργησε να διαλύσει και το ίδιο το κόμμα που ίδρυσε ο πατέρας του!
* Και φυσικά, αφού επί ημερών του κατάφερε να υπερδιπλασιάσει την ανεργία στη χώρα μας, ετοιμάζεται να φύγει, αφήνωντας πίσω του, πάνω από 1.000.000 άνεργους, θύματα της ολέθριας πολιτικής του!
* Πάντως, το μόνο που έχουμε καταφέρει να διασταυρώσουμε σχετικά με τη νέα του δουλειά, είναι ότι θα έχει σχέση με το αντικείμενο της Οικονομίας, μετά από πρόταση που του έγινε από κολοσσό του είδους!
* Τώρα δεν ξέρουμε τι είδους υπηρεσίες θα προσφέρει και εκεί, αλλά το σίγουρο είναι ότι το σκέφτεται σοβαρά!
* Ένα άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα γυναίκα, που θριάμβευσε με την … φαντασμαγορική πολιτική της στον χώρο της Παιδείας, σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει την Ελλάδα!
* Σύμφωνα με τα parapolitika.gr, πρόκειται για την κ.Αννα Διαμαντοπούλου που με δεδομένο ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πατώσει πολιτικά, είναι αποφασισμένη να εγκαταλείψει για την ώρα τουλάχιστον τη χώρα μας και να ταξιδέψει στην Αγγλία, εκεί όπου φοιτητής είναι ο γιος της.
* Αν και δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση εκ μέρους της, και ουδείς γνωρίζει για πόσο διάστημα θα μείνει στην Αγγλία, οι «κακές γλώσσες» υπογραμμίζουν ότι μάλλον οι διακοπές της από την πολιτική σκηνή θα είναι ... μακράς διάρκειας!
* Οι «πάρα πολύ κακές γλώσσες» όμως, κάνουν λόγο και για άλλα τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είναι έτοιμα να εγκαταλείψουν τη χώρα!
* Βλέπετε, η ανεργία, χτύπησε σκληρά και τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ με ποσοστά που αγγίζουν το ... 60%.
* Δεν είναι λίγο να έχεις δημιουργήσει έναν στρατό επαγγελματιών πολιτικών, με κορυφή τους 160 (και πλέον) βουλευτές και σήμερα ίσα –ίσα που έχουν μείνει 33 κι ο κούκος!!!

~*** ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ .....ΘΑ  ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ !!  :
*  γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος.

- Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε έτσι. Ο κλοιός σφίγγει.
- Τίποτα δεν θα συμβεί. Ο κόσμος είναι ηλίθιος.
- Μα δεν βλέπεις τι γίνεται; Παντού αντιδράσεις.
- Το αντίθετο βλέπω εγώ. Καμία αντίδραση. Όσους φόρους κι αν βάλουν, όσα μέτρα κι αν πάρουν, τα ανόητα πρόβατα το δέχονται. Τους ζητάμε το πιο παράλογο πράγμα στον κόσμο, να πληρώσουν αυτοί οι……… άφραγκοι τα δικά μας χρέη, τον δικό μας χλιδάτο τρόπο ζωής κι αυτοί το δέχονται…. Άκου που σου λέω. Δεν τρέχει τίποτα.
- Είμαστε εκτεθειμένοι. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Θα γίνει έλεγχος.
- Κανένας έλεγχος δεν θα γίνει. Φροντίζουν άλλοι. Πληρώνονται καλά γι’ αυτό.
- Καλά. Κάτσε ν’ αρχίσει να πεθαίνει κόσμος από την έλλειψη φαρμάκων και σου λέω εγώ.
- Ήδη πεθαίνουν χιλιάδες κάθε μέρα. Και δεν συμβαίνει τίποτα. Έχουν συνειδητοποιήσει καλά το ότι είναι «αναλώσιμοι» και δεν έχουν καμία δυνατότητα αντίδρασης.
- Κάτσε ν’ αρχίσουν να πεθαίνουν σαν τις μύγες από την εγκληματικότητα και σου λέω εγώ.
- Ήδη σφάζονται κάθε μέρα δεκάδες από δαύτους σαν τα κοτόπουλα και δεν αντιδρά κανένας τους. Τόσο loosers είναι. Το υπομένουν αγόγγυστα. Είδες κανέναν στους δρόμους;
- Μα από παντού ακούγονται αντιδράσεις.
- Υπερβολές τώρα. Περιστασιακά και μόνο λόγια. Δράση ουδεμία.
- Καλά, κάτσε ν’ αρχίσουν να κατάσχουν σπίτια για χρέη και σου λέω εγώ.
- Ήδη ξεσπιτώνουν εδώ και μήνες χιλιάδες πολίτες και κανείς δεν αντιδρά. Μην ανησυχείς σου λέω. Τα πρόβατα δεν πρόκειται να ξεσηκωθούν.
- Ανησυχώ και πολύ μάλιστα. Τα σύννεφα μαζεύονται. Πρέπει να συμμαζευτούμε λίγο. Έστω, να κάνουμε λίγο κράττει.
- Δεν χρειάζεται, μην ανησυχείς σου λέω.
- Καλά, κάτσε ν’ αρχίσει να μπουκάρει ο όχλος όπου βρει για λίγα τρόφιμα και θα δεις τι έχει να γίνει.
- Μπααα, θα το φάνε κι αυτό. Είναι πειθαρχημένοι. Εξάλλου ήδη έχει πέσει πείνα σε εκατοντάδες χιλιάδες απ’ «αυτούς εκεί κάτω». Είδες εσύ καμία αντίδραση; Εδώ μέχρι και εφορία και χαράτσια σε άστεγους ρίξανε οι αθεόφοβοι και οι ξεβράκωτοι τίποτα. Καμία αντίδραση. Ποιός τους φταίει λοιπόν; Το ζητάει ο οργανισμός τους. Όπως πάντα και τώρα. Τα ίδια και χειρότερα θα πάθουν.
- Οι μετανάστες έχουν ξεπεράσει κάθε πληθυσμιακό όριο. Ασκούν τεράστιες πιέσεις στον πληθυσμό. Θα ξεσηκωθούν οι πολίτες. Θα μας λυντσάρουν.
- Δεν έχουν ξεπεράσει κανένα όριο. Αντέχουμε πολύ πολύ περισσότερους μετανάστες ακόμη. Και τους χρειαζόμαστε για χίλιους δυό λόγους. Χώρια που «αυτοί που το θέλουν περισσότερο» πληρώνουν καλά για να το αφήνουμε να συμβαίνει. Άσε που το τέστ πέτυχε. Ήδη οι μετανάστες έχουν πιέσει σε μεγάλο βαθμό τον πληθυσμό με την εγκληματικότητα κι όμως κανείς δεν αντιδρά. Θα δεις ότι ούτε στο μέλλον πρόκειται ποτέ ν’ αντιδράσουν πλην αμελητέων εξαιρέσεων. Ρε συ σου λέω, δεν ξέρω τι πίνουν αλλά αυτοί και βουνό ολόκληρο να γκρεμιστεί πάνω τους θα συνεχίσουν να κοιμούνται. Εμείς φταίμε μετά που κοιτάμε την πάρτη μας; Ή αυτοί που μας το επιτρέπουν με την αδιαφορία τους;
- Μεγάλο το ρίσκο. Επιμένω.
- Μεγάλα ρίσκα, μεγάλα κέρδη.
- Αναπτύσσονται όλο και περισσότερες φωνές αντίδρασης.
- Κι αμέσως πνίγονται. Ή «απορροφώνται». Εξαγοράζονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ή συντρίβονται. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το πρόβλημα είναι «διαχειρίσιμο» πάντως.
- Μέχρι να κατέβουν όλοι μαζί στους δρόμους μια μέρα και να μην συμμαζεύεται με τίποτα ύστερα.
- Κατέβηκαν ξανά και ξανά. Ή μάλλον προσπάθησαν. Και τι κατάφεραν; Ξεφούσκωσε με τη μια. Έδειξαν το μέγιστο των δυνάμεών τους. Μηδέν. Άστο σου λέω. Πρόβατα ακίνδυνα είναι. Και η μοίρα των προβάτων, το μόνο πράγμα στο οποίο είναι χρήσιμα, ξέρεις καλά ποιά είναι.
- Κι αν ξεπεράσουν απότομα το όριο της αντοχής τους και αρχίσουν να σκοτώνουν «δικούς μας» δεξιά αριστερά;
- Οι «δικοί μας» μην ξεχνάς ότι φρουρούνται. Δεν μπορούν να τους αγγίξουν. Το πολύ πολύ να ξεσπάσουν μεταξύ τους. Θα αλληλοσφαχτούν. Κανένα πρόβλημα. Διαίρει και βασίλευε.
- Άπαξ και ξεκίνησε δεν θα ελέγχεται ύστερα.
- Και τώρα υπάρχουν πολλοί οργισμένοι πολίτες. Βλέπεις να σκότωσαν κανέναν δικό μας; Άστο σου λέω, ανήμποροι είναι. Και οι πολλοί δεν έχουν καμία μα καμία διάθεση αντίδρασης. Γι’ αυτό σου λέω, δεν κινδυνεύουμε. Θα συνεχίσουμε όπως πάμε. Μεγάλα τα κέρδη, μην το ξεχνάς.
- Διαλύονται τα πάντα. Εξοντώνουμε την κότα με τα χρυσά αυγά. Δες το κι έτσι.
- Σε νοιάζει να κονομάς ή όχι; Σε νοιάζει σε τι νόμισμα θα κονομάς; Ή μήπως ποιάς σημαίας θα είναι ο κυβερνήτης από πάνω σου;
- Δεν έχω τέτοιους ενδοιασμούς. Η ασφάλεια της ζωής μου με νοιάζει. Και να μην χάσω αυτά που έχω φτιάξει μέχρι τώρα.
- Υπάρχουν έτοιμες λύσεις και σχεδιασμοί για κάθε περίσταση. Έτσι θα τ’ άφηναν νομίζεις οι από πάνω μας;
- Όταν ξεσηκώνεται ο όχλος οι σχεδιασμοί καταρρέουν. Γίνονται απρόβλεπτες οι εξελίξεις.
- Θεωρία και τίποτε άλλο. Καμία εξέλιξη της πλέμπας δεν είναι μη προβλέψιμη και πολύ περισσότερο μη αντιμετωπίσιμη. Εν πάση περιπτώσει, «Βαστίλη» δεν συμβαίνει κάθε μέρα αλλά κι όταν συμβαίνει πάλι «εμείς επιπλέουμε». Αυτό να μην το ξεχνάς ποτέ.
- Δεν ξέρω, εγώ σέβομαι τη δύναμη του όχλου. Μέχρι να ανασυγκροτηθούμε μετά από μια «Μεγάλη αιματηρή λαϊκή εξέγερση» θα χαθούν πολλοί από «εμάς».
- Δεν θα του επιτραπεί να μετατραπεί σε όχλο. Θα εξοντωθεί κάθε εστία αντίστασης πριν προλάβουν να μετατρέψουν μια πιθανή περιθωριακή κοινωνική αντίδραση σε μαζική και «ακραία κατάσταση όχλου».
- Θα προλάβουμε;
- Μα ήδη συμβαίνει κάθε ώρα, κάθε λεπτό.
- Πως αυτό;
- Με δουλεύεις; Δεν ξέρεις πόσοι «μπουκώνονται» κάθε μέρα; Με το που κάποιος θα χαρακτηριστεί «πιθανός κίνδυνος» αμέσως παίρνει «μερίδιο». Όλο και «κάπου, σε κάποιο τραπέζι τον χώνουμε».
- Ναι, αλλά ως πότε θα κρατάει η τύχη μας;
 - Δεν είναι τύχη, στο ξαναλέω, «επαγγελματικός σχεδιασμός» είναι.
 - Το «τυχαίο γεγονός» όμως συνδυασμένο με την εξαθλίωση και την απόγνωση μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.
 - Και γιατί δεν έχει συμβεί ως τώρα;
 - Εσύ να μου πεις.
 - Γιατί είναι πάρα πολλοί αυτοί που έχουν φάει και συνεχίζουν να τρώνε. Κι έχουν συμφέρον να μην «αποκαλυφθούν» τα πράγματα. Και γιατί, στο ξανάπα, μόλις κάποιος «αναδεικνύεται ως πιθανός πολιτικοκοινωνικός κίνδυνος» εξαγοράζεται». Τον «απορροφά το σύστημα». Ή «συντρίβεται». Γίνεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο «δικός μας». Ή «εξαφανίζεται».
 - Κι αν ξαφνικά βρεθεί μπροστά μας ένας «ανεξέλεγκτος», εξαθλιωμένος οργισμένος αποφασισμένος εκτελεστής μέσα απ’ αυτή την αναθεματισμένη πλέμπα;
 - Και πως θα περάσει από δεκάδες άτομα ιδιωτική φρουρά; Και με την Πολιτεία back up επιπροσθέτως.
 - Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος.
 - Δεν μας ενδιαφέρει η «Μεταφυσική». Τα δεδομένα μας νοιάζουν. Κι αυτά δείχνουν πως ότι κι αν τους κάνουμε, ουδείς αντιδρά. Είτε γιατί φοβάται είτε γιατί δεν έχει τη δυνατότητα.
 - Εξακολουθώ να επιμένω πως θα έπρεπε να εξαφανιστούμε μην και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και βρεθούμε ή μπροστά σε καμία κάνη ή σε κανένα κελί.
 - Δεν υπάρχει κανένας τέτοιος κίνδυνος. Άλλωστε, μήπως συνειδητοποιείς «πόσα καθαρίζεις» κάθε μήνα με όλες αυτές τις «όμορφες δραστηριότητές» σου;
 - Έστω, να κάνουμε λίγο κράτει.
 - Ναι, ε; Και πως θα συντηρήσεις αυτόν τον πανάκριβο τρόπο ζωής που χάρη σ’ αυτές τις «πονηρές δραστηριότητές» σου απόκτησες μέχρι τώρα; Απ’ ότι έμαθα αγόρασες νέο ταχύπλοο, ε;
 - Ε, ναι…
 - Και κάτι για ένα Kayen άκουσα…
 - Ε, ναι…
 - Και για ένα νέο εξοχικό στη Μύκονο…
 - Ε, ναι…
 - Τι θα κάνεις; Θα ξεπουλήσεις τα μισά για να συντηρήσεις τα άλλα μισά; Και για πόσο καιρό θα κρατήσει αυτό; Έξι μήνες; Μετά τι θα κάνεις; Ένας τόσο ακριβός τρόπος ζωής ξέρεις πόσο γρήγορα καταναλώνει τα έτοιμα χρήματα;
 * Σε ξαναρωτάω: Μετά; Τι θα κάνεις; Θα γυρίσεις στον μίζερο τρόπο ζωής που έκανες πριν μπεις στο «χορό» δέκα χρόνια πριν; Αποκλείεται ακόμη κι αυτό. Έχεις τόσα πολλά συγκεντρωμένα χρέη και θα αυξηθούν τόσο πολύ εξαιτίας της προσκόλλησής σου στον ακριβό τρόπο ζωής που σε βλέπω άστεγο. Το Διακινδυνεύεις; Άστο σου λέω. Δεν υπάρχει επιστροφή.
 - Έχουν αρχίσει να γίνονται έλεγχοι από τις Αρχές. Κι αν μας εντοπίσουν;
 - Δεν πρόκειται. Εκτός του ότι είναι «υποτυπώδεις», «στημένοι» και για το «θεαθήναι», ακόμη κι αν κάτι «σοβαρέψει», μαζί με μας θα «πέσουν» και πολλές χιλιάδες ακόμη απ’ όλα τα κλιμάκια και κυρίως από πολύ ψηλά. Ξέρεις πως γίνονται αυτά. Σε κάθε δουλειά συμμετέχουν οι πάντες. Κι ο ένας «κρατάει τον άλλον». Ποιός θα τολμήσει ή στην χειρότερη περίπτωση θα καταφέρει να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο «θηρίο»; Να σου πω εγώ: ΚΑΝΕΝΑΣ…
 - Ναι, αλλά όλο και το γυροφέρνουν και το λένε..
 - Αυτή είναι η δουλειά τους. Να το λένε. Άστους να το λένε. Έτσι πρέπει. Από το να λένε μέχρι να το κάνουν είναι τεράστια η απόσταση.
 - Ο κίνδυνος υπάρχει όμως.
 - Και θα σου ξαναπώ. Μεγάλα ρίσκα και κίνδυνοι, μεγάλα κέρδη. Κι εν πάση περιπτώσει κάθε τρεις και λίγο παραγράφονται τα πάντα. Άλλωστε, δεν μπορούν να ελέγξουν κάτι εκατομμύρια υποθέσεις διαφθοράς…ούτε και να βάλουν φυλακή κάτι χιλιάδες πολίτες…Μόνον αφελείς μπορούν να πιστεύουν κάτι τέτοιο.
 - Ο όχλος, η πλέμπα το πιστεύει πως θα γίνει και το ζητάει όμως.
 - Και καλά κάνει. Έτσι έπρεπε. Να το πιστέψει πως θα γίνει. Για να δώσει «συγχωροχάρτι» στην «προηγούμενη Τάξη Πραγμάτων» και να αναδείξει μια (δήθεν) «Νέα» που (επίσης δήθεν) θα διορθώσει τα πράγματα και να ηρεμήσει. Για να ησυχάσει και να δεχτεί αγόγγυστα το «βαρύτατο λογαριασμό» που της στείλαμε. Όσο για το ότι το ζητάει, ε και; Πάντα ζήταγε, πάντα ναι του έλεγαν και ποτέ δεν του έδιναν αυτά που του υπόσχονταν. Άνοιξε κανένα ρουθούνι ποτέ; Μόνο ν’ αυτοκτονούν ξέρουν. Για τόσο loosers μιλάμε. Είναι ηλίθια πρόβατα σου λέω. Άδικα ανησυχείς.
 - Άλλος τρώει και πίνει κι άλλος πληρώνει, ε;
 - Τι έγινε; σε πιάσανε οι ευαισθησίες; Νόμοι της ζούγκλας επικρατούσαν πάντα κι εξακολουθούν να επικρατούν, το ξέχασες; Ή αυτοί ή εμείς. Δεν μπορούν να περνάνε όλοι καλά. Μόνον κάποιοι λίγοι ικανοί. Οι υπόλοιποι, η πλέμπα είναι οι άχρηστοι. Τα πρόβατα. Οι ανίκανοι. Τους αξίζει η άθλια μοίρα τους και δεν τους αξίζει καμία συμπόνοια.
 - Απ’ αυτούς προερχόμαστε κι εμείς. Πως μπορείς να μιλάς έτσι;
 - Όπως τό’πες. Είμασταν κάποτε ένας απ’ αυτούς και ούτε θέλω να το θυμάμαι. Δεν είμαστε πια. Και για να συνεχίσουμε να μην είμαστε ένας απ’ αυτούς τους άθλιους και να ανήκουμε σ’ αυτούς τους ανώτερους κύκλους που τόσο πολύ απολαμβάνεις να κυκλοφορείς κάθε βράδυ, πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αδίστακτα αυτό που τόσο καιρό κάνουμε. Το κατάλαβες;
 - Ναι. Κι ο Θεός βοηθός.
 - Άστον αυτόν. Δεν έχει καμία δουλειά εδώ. Ο Διάολος ίσως….
 
~*** ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!!


~*** Theo Ar
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ,,,ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ,,ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΡΟΦΙΛ ,,ΤΟ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ,,ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΡΙΞΕ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ,,,ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ,,ΑΙ ΣΙΚΤΙΡ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ 500 ΠΡΟΦΙΛ ,,,

ΓΙΑΝΝΗΣ   ΠΑΡΙΟΣ  :   "ΤΟ ΣΙΜΑΔΙ"    !!
 
~*** Έκθεση της Alpha Bank για το χρήμα στην αρχαία αθηναϊκή δημοκρατία
** Την εποχή που η δραχμή ήταν ένα ισχυρό νόμισμα, αυτό με το οποίο η αθηναϊκή δημοκρατία επικράτησε των αντιπάλων της και δημιούργησε τον Χρυσό Αιώνα επαναφέρει στη μνήμη η έκθεση της Alpha Bank στον εκθεσιακό χώρο του κεντρικού κτηρίου της.
~ Συγκεκριμένα μάλιστα η έκθεση εντοπίζεται στο αργυρό τετράδραχμο της πόλεως των Αθηνών την «Αθηναϊκή Γλαύκα» με την κεφαλή της θεάς Αθηνάς στην μία όψη και την γλαύκα στην οπίσθια, καθώς ήταν το κατ΄ εξοχή νόμισμα που ξεπέρασε τα όρια της Αθήνας και χρησιμοποιήθηκε ευρέως στις διεθνείς συναλλαγές για μεγάλο χρονικό διάστημα.
~  Στην έκθεση άλλωστε προβάλλεται όλη η ιστορία όλης της αργυρής νομισματοκοπίας των Αθηνών ξεκινώντας από τα πρώτα νομίσματα, που κόπηκαν περί τα μέσα του 6ου αιώνα π. Χ. για να ακολουθήσουν οι πρώτες γλαύκες του Περικλή. Στη συνέχεια ήρθαν οι εκδόσεις του 4ου και 3ου αιώνα π. Χ. και τα Στεφανηφόρα ή «Τετράδραχμα Νέας Τεχνοτροπίας» του 2ου και 1ου αιώνα π. Χ. με τα οποία φθάνει στο τέλος της η αθηναϊκή νομισματοκοπία.
~  Η φήμη και ισχύς της αθηναϊκής γλαύκας όμως φθάνοντας σε όλο σχεδόν τον τότε γνωστό κόσμο είχε απομιμήσεις. Δηλαδή νομίσματα, που εκδόθηκαν από ξένους δυνάστες και από περιοχές απομακρυσμένες που χρησιμοποίησαν ως πρότυπο τις αθηναϊκές γλαύκες.
~  Ιδιαίτερη αναφορά εξάλλου γίνεται στο αθηναϊκό δεκάδραχμο, ένα από τα πιο σπουδαία νομίσματα της αρχαιότητας, που παρουσιάζει τους ίδιους εικονογραφικούς τύπους με αυτούς των τετράδραχμων με ορισμένες ωστόσο, βασικές διαφορές.
~  Και στο τέλος της έκθεσης παρατίθενται νομίσματα της νεώτερης Ελλάδας έως και το κέρμα του ενός ευρώ, στα οποία επιβιώνουν στοιχεία της αθηναϊκής γλαύκας.
~  Την έκθεση συνοδεύει σχετικό έντυπο στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
 ~   ΠΟΥ και Πότε: ALPHA ΒΑΝΚ, Εκθεσιακός χώρος Κεντρικού Κτηρίου (Σταδίου 40, 210 326 2460-1, Διάρκεια: Ιούνιος 2012 – Ιανουάριος 2013 [Πηγή]

~*** Το σχέδιο της «Μεγάλης Αλβανίας» και ο ρόλος της Τουρκίας
* του Γιώργου Ξ. Πρωτόπαπα, αναλυτή του Ερευνητικού Ινστιτούτου Ευρωπαϊκών και Αμερικάνικων Σπουδών (RIEAS)
 -  Ο Χάρτης των Δυτικών Βαλκανίων αναδιαμορφώνεται με το σχέδιο της «Μεγάλης Αλβανίας», τον ακρογωνιαίο λίθο του αλβανικού εθνικισμού, που φιλοδοξεί να ενώσει όλους τους αλβανόφωνους των Βαλκανίων, αλλάζοντας την υφιστάμενη ισορροπία δυνάμεων και ευνοώντας την τουρκική εξωτερική πολιτική που αναπτύσσει στενές σχέσεις με τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς της περιοχής.
-  Η δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» θα γίνει μέσω των αποκαλούμενων «soft-borders» με μετακίνηση προσώπων και εμπορευμάτων, με μια ισχυρή οικονομική και πολιτισμική ένωση. Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, από το Πρίζρεν του Κοσσυφοπεδίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Dnevnik, έστειλε το μήνυμα ότι οι Αλβανοί θα ενωθούν μέσω των έργων υποδομής που θα αντικαταστήσουν τη «Μεγάλη Αλβανία» (των hard-borders). Την ίδια στιγμή προωθείται, σύμφωνα με βαλκανικά ΜΜΕ, και ένα κοινό αλφαβητάρι για τους μαθητές της Αλβανίας και του Κοσόβου.
-  Οι αναδιατάξεις στο γεωγραφικό χάρτη των Δυτικών Βαλκανίων που έθεσαν τις βάσεις για τη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» προέρχονται από την άσκηση της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής.Το σκηνικό άρχισε με το βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας το 1999 από το ΝΑΤΟ, υπό την αιτιολογία της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Αλβανοκοσοβάρων. Συνεχίστηκε με την πτώση του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς και ολοκληρώθηκε με την κήρυξη της μονομερούς ανεξαρτησίας του Κοσόβου στις 17 Φεβρουάριου του 2008. Το σχέδιο της αμερικανικής στρατηγικής ήταν ο διαμελισμός των Δυτικών Βαλκανίων σε «κράτη-πόλεις», για να μπορούν να τα ελέγχουν με οικονομική βοήθεια και με το δέλεαρ της ένταξης στις ευρωατλαντικές δομές. Η Γιουγκοσλαβία διασπάστηκε σε μικρές χώρες και κρατίδια, κάποια εκ των οποίων είναι ασταθή και αντιμετωπίζουν μειονοτικούς αλυτρωτισμούς.
-   Το σχέδιο της «Μεγάλης Αλβανίας» έχει εμφανίσει αμφιλεγόμενα σενάρια σε ιστοσελίδες των Δυτικών Βαλκανίων που προβλέπουν την ίδρυσή της μέχρι και το 2016. Η κοσοβάρικη εθνικιστική Συμμαχία Κόκκινο Μαύρο υποστηρίζει ότι οι Αλβανοί θα πρέπει να ενταχθούν σε ένα ενιαίο κράτος πριν ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» περιλαμβάνει Αλβανία, Κοσσυφοπέδιο, Αλβανόφωνους των Σκοπίων, της Σερβίας, του Μαυροβουνίου και αλβανική διασπορά. Όμως το να αποκτήσει η «Μεγάλη Αλβανία» και «hard-borders» (σύνορα με οριοθέτηση) δεν φαίνεται υλοποιήσιμο με βάση τα γεωπολιτικά δεδομένα που διαμορφώνονται στην περιοχή. Η Ουάσιγκτον δεν θα ήθελε διαμελισμό των Σκοπίων, που φιλοδοξούν να γίνουν κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ ούτε να διασπαστεί η αλυσίδα των μικρών και αδύναμων κρατιδίων που είναι επιρρεπή σε ξένη παρέμβαση. Η τεράστια αμερικανική στρατιωτική βάση Camp Bondsteel του Κοσσυφοπεδίου που έχει έκταση 3,86 τετραγωνικών χιλιομέτρων -απέχει 149 χιλιόμετρα από τα ελληνικά σύνορα και 26 χιλιόμετρα από την πόλη των Σκοπίων-, δίνει την ευκαιρία στην Ουάσιγκτον να ελέγχει την περιοχή και να προωθεί τα γεωπολιτικά και ενεργειακά συμφέροντά της. Επιπλέον, μια οριοθετημένη «Μεγάλη Αλβανία» μπορεί να εξελιχθεί και σε κέντρο ισλαμικού εξτρεμισμού και να αποσταθεροποιήσει την ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής Χερσονήσου.
-   Προβλήματα στους οραματιστές της «Μεγάλης Αλβανίας» προκύπτουν και από την εκλογή του Τόμισλαβ Νίκολιτς στην προεδρία της Σερβίας. Η κυβέρνηση του Βελιγραδιού θα διακατέχεται πλέον από αίσθημα σερβικού εθνικισμού σε αντίθεση με τις προηγούμενες που το είχαν απολέσει. Η «Μεγάλη Αλβανία» προκαλεί ανησυχία και στη Ρωσία, με τον πρεσβευτή της στο Βελιγράδι, Αλεκσάντρ Κονουζίν, να δηλώνει στο σέρβικο Β92 ότι «είναι ένα πολύ επικίνδυνο σχέδιο για ολόκληρη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και θα αποτελέσει προηγούμενο. (…) Θα αντιταχθεί (η χώρα μου) σθεναρά στις προσπάθειες για το σχηματισμό μιας “Μεγάλη Αλβανίας”».
~*  Τουρκικός παράγοντας
-  Μια ισλαμική «Μεγάλη Αλβανία» με soft-borders εξυπηρετεί και την Τουρκία, καθώς τα Βαλκάνια έχουν περίοπτη θέση στο δόγμα του Αχμέτ Νταβούτογλου, υπουργού Εξωτερικών. Ο Νταβούτογλου επιδιώκει να αναμορφώσει τη διεθνή εικόνα της Τουρκίας προβάλλοντάς τη ως soft power (ήπια δύναμη). Ο Αμερικανός καθηγητής Joseph S. Nye ορίζει ως ήπια δύναμη την ικανότητα να επηρεάζουμε τον άλλο και να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε μέσω δέλεαρ και όχι μέσω εξαναγκασμού ή εξαγοράς. Το δέλεαρ του πολιτισμού, των πολιτικών αξιών και θεσμών και οι πολιτικές που έχουν τη νομιμότητα ή ηθική αρχή είναι άυλα «εργαλεία» της Δημόσιας Διπλωματίας για να διαμορφώνουμε τις προτιμήσεις των άλλων.
-  Η Άγκυρα έχει υιοθετήσει μια επιθετική οικονομική και πολιτιστική διπλωματία στα Δυτικά Βαλκάνια, καθώς δημιουργούνται όλο και περισσότερα τουρκικά πολιτιστικά κέντρα, σχολεία και πανεπιστήμια. Η Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο, οι ισλαμικοί πληθυσμοί της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης και των Σκοπίων αποτελούν στόχους της τουρκικής ήπιας διπλωματίας. Στο πλαίσιο αυτό, η γνωστή τουρκική μη κυβερνητική οργάνωση «Humanitarian Relief Foundation» οργάνωσε το Μάιο, σύμφωνα με το Serbianna.com, μαζική τελετή περιτομής στα Τίρανα για πεντακόσια παιδιά. Την ίδια περίοδο, στα Τίρανα πραγματοποιήθηκε διεθνές συνέδριο για το Σουφισμό στα Βαλκάνια, που διοργανώθηκε από το τμήμα ισλαμικής θεολογίας του τουρκικού Πανεπιστημίου Νεσμετίν Ερμπακάν του Ικονίου.
-  Η Άγκυρα έχει απλώσει τα δίχτυα της και στο Κόσοβο, όπου το τουρκο-αμερικανικό κονσόρτσιουμ Bechtel – Enka κατασκευάζει την πρώτη εθνική οδό που το συνδέει νότια με την Αλβανία και βόρεια με τη Σερβία. Επιπλέον, η τουρκική εταιρεία Limak κέρδισε το διαγωνισμό για να διαχειριστεί το διεθνές αεροδρόμιο της Πρίστινα που ανακαινίστηκε και επεκτάθηκε.
-  Ο αλβανικός εθνικισμός, με αποκορύφωμα τη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας», εξυπηρετεί αναμφίβολα τα τουρκικά εθνικά συμφέροντα. Η Άγκυρα επιδιώκει να ελέγξει σταδιακά τους αλβανόφωνους πληθυσμούς των Δυτικών Βαλκανίων με μια οικονομική και πολιτιστική διπλωματία. Η Τουρκία δεν έχει τη δυνατότητα, σύμφωνα με ανάλυση του Turkish Policy Quarterly, να αναδειχθεί σε οικονομική δύναμη των Βαλκανίων με μια «νεοοθωμανική» έννοια αλλά και της είναι αδιανόητο να ενεργήσει μονομερώς, κάνοντας χρήση όπλων. Η καθοδήγηση μιας τεράστιας μάζας μουσουλμανικών πληθυσμών θεωρείται η καλύτερη στρατηγική για τον έλεγχο των Δυτικών Βαλκανίων, με στόχο την προώθηση των τουρκικών γεωπολιτικών συμφερόντων. Η «Μεγάλη Αλβανία» των soft-borders θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τους πολιτιστικούς και οικονομικούς δεσμούς με την Τουρκία, που προωθεί το προφίλ μιας ήρεμης δύναμης και του προστάτη του απανταχού μουσουλμανικών πληθυσμών. [Επίκαιρα, αναδημοσίευση από εδώ]

~***   Αυτή είναι η Τουρκία: «Πολιτική καθοδήγηση σε νεαρούς Πομάκους από Ιμάμηδες» :
~ Μία ακόμη απόδειξη για τον υπονομευτικό ρόλο της Τουρκίας στην Θράκη φέρνει στην δημοσιότητα η πομάκικη εφημερίδα Ζαγαλισα. Σύμφωνα με την εφημερίδα νεαρός Πομάκος με περίσσιο θάρρος θα μπορούσαμε να πούμε αν κρίνουμε από το κλίμα τρομοκρατίας που έχει επιβάλει στους μουσουλμάνους το προξενείο στην Θράκη κατήγγειλε ότι στα μαθήματα Κορανίου τα περίφημα κουράν – κουρσού ο Ιμάμης επί χρόνια πραγματοποιούσε ρατσιστικά εναντίον των Πομάκων κηρύγματα και προωθούσε την προπαγάνδα της Άγκυρας.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τον νεαρό Πομάκο, «Μας έλεγε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν μεταξύ μας ρατσιστικές διαφορές. Δηλαδή, δεν πρέπει να υπάρχουν διαχωρισμοί. Τι θα πει Πομάκοι και Τούρκοι; Είμαστε όλοι Τούρκοι. Είναι αμαρτία να λες ότι είσαι Πομάκος και επί πλέον παίζεις το παιχνίδι των Ελλήνων και κάνεις ζημιά στην Τουρκία».
Για τα πομακικά: «Να τα μιλάς όλο και λιγότερο. Κάποια στιγμή να μην τα μιλάς καθόλου. Αυτή η γλώσσα σε μπερδεύει. Τα τουρκικά είναι καλύτερη γλώσσα από αυτά. Τα τουρκικά είναι ανώτερα. Θα σε βοηθήσουν στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο. Όταν μεγαλώσεις μπορώ να σε στείλω να σπουδάσεις δωρεάν στην Τουρκία σε κάποιο θρησκευτικό σχολείο (ιμάμ-χατίπ)».
Για την Τουρκία και τον Κεμάλ Μουσταφά (Ατατούρκ): «Η Τουρκία είναι η πατρίδα μας. Όλοι από αυτήν ερχόμαστε. Εσείς ζείτε σήμερα εδώ χάρη στον Ατατούρκ! Αν δεν υπήρχε αυτός, εσείς σήμερα δεν θα ζούσατε εδώ. Αυτός σκότωσε τους Έλληνες και μπορείτε σήμερα να ζείτε εδώ. Η Ελλάδα φοβάται την Τουρκία και για αυτό κανένας δεν θα σας πειράξει. Η Τουρκία σας προστατεύει!».
Αυτό είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι από όσα λέγονται στα …μαθήματα, μέσα στα εκατοντάδες θρησκευτικά παρασχολεία (κουράν κουρσού) που έχει φτιάξει η Τουρκία εντός της ελληνικής Θράκης. Με έμφαση στα χωριά όπου ζουν Πομάκοι και τις γειτονιές των Ρωμά, εκατοντάδες θρησκευτικοί λειτουργοί που πληρώνονται απευθείας από το τουρκικό κράτος, διδάσκουν στα μικρά παιδιά, Πομακόπουλα και Ρωμά, μίσος για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Εκμεταλλεύονται το θρησκευτικό συναίσθημα των ανθρώπων και τους μετατρέπουν σε Ταλιμπάν!
Δυστυχώς το Αθηνοκεντρικό κράτος με τους προοδευτικής κατεύθυνσης συμβούλους δεν μπορεί να καταλάβεί το αληθινό «έργο» της Τουρκίας στην περιοχή.
Στα κουράν – κουρσού ετοιμάζονται οι νέοι ταλιμπάν της περιοχής με την ευλογία ψευτομουφτήδων και μουσουλμάνων πολιτικών. Από την άλλη πλευρά η πολιτική ελίτ της χώρας Αθηναϊκή και Θρακική προσπαθεί με ευνοϊκές ρυθμίσεις και κινήσεις να αποκομίσει την "συνεργασία" του Προξενείου ώστε να μην υπάρξουν "εκπλήξεις" στο μέλλον.
Δυστυχώς για όλους οι "εκπλήξεις" αυτές έρχονται ς αποτέλεσμα του "εθνικιστικού και ρατσιτικού δηλητηρίου" που οι θρησκευτικοί λειτουργοί της μουσουλμανικής μειονότητας μεταδίδουν στα νεαρά μέλη της μειονότητας, χωρίς κανένας να ενδιαφέρεται για το θέμα αυτό. Όταν κάποια στιγμή δούμε αυτά τα παιδιά να στρέφονται κατά των γειτόνων τους τότε κανένας δεν θα έχει το δικαίωμα να λέει ότι δεν ήξερε δεν είχε ακούσει !
~ ΔΕΙΤΕ Σχετικό βίντεο : http://youtu.be/55gNKm-DrHY  .-

~** Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ (ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗ) :
ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !
~ Η εικόνα της "βουλευτού" περιφερείας αττικής Μαρτίνου,να πηδάει ανάμεσα στα έδρανα της βουλής προκειμένου να φτάσει στην θέση της,ισούται με ένα εκατομμύριο λέξεις για το πως βλέπουν μερικοί το πολίτευμα μας,την σημερινή άρρωστη η αλήθεια δημοκρατία μας.
~ Τόση απαξίωση πιά ή μια σημειολογία που δείχνει το πως κάποιοι προσπερνούν κάθε εμπόδιο με όλους τους τρόπους προκειμένου να φτάσουν στον τελικό τους σκοπό και επιτέλους δεν έχουν καθόλου άισθηση του χώρου εις τον οποίον αυτός ο δύσμοιρος λαός τους εδιάλεξε - τρόπος του λέγειν - να βρίσκονται ; δεν τιμούν επουδενί τον λόγο αυτόν μπροστά στην δίψα τους για εξουσία διότι το χρήμα ρέει άφθονο ως γνωστόν ;
~ Αυτό είναι το νέο πολιτικό ήθος,αυτός είναι ο νέος τύπος πολιτικού ο οποίος δεν κρατά ούτε τα προσχήματα; και τι είναι τα έδρανα της βουλής κυρίες και κύριοι εν τέλει ; καμιά βάρκα στην οποία ο καθένας πηδά μέσα ; αλλά συνηθισμένα τα βουνά απο τα χιόνια θα μου πείτε,λίγη ντροπή όμως σε τόσο δύσκολες στιγμές για τον τόπο,σε στιγμές που ο λαός ο οχι άμοιρος ευθυνών,έχει ανάγκη να ξαναεμπιστευθεί το πολιτικό σύστημα μέσω νέων προσώπων,κρίνεται ως απολύτως απαραίτητη και αναγκαίος.
~ Αισθάνομαι πραγματική ντροπή για αυτή την εικόνα ως άνθρωπος του πνεύματος και ως άνθρωπος ασχολούμενος με τα πολιτικά,μα οτι και να αισθάνομαι εγώ ο απλός πολίτης,ο απλός πολιτευτής που δεν έχει καμιά ελπίδα εκλογής λόγω οχι της αξίας του αλλά λόγω της ταπεινής του καταγωγής,δεν έχει καμιά σημασία,διότι οταν έχεις χρήμα όλα ξεπερνώνται ανώδυνα και χωρίς συνέπειες των πράξεων σου.
~ Πάνος Χατζηγεωργιάδης
Μέλος ένωσης μουσικοσυνθετών Αγγλίας
Λογοτέχνης και Δημοσιογράφος
Πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ

~** Τα αποτελέσματα της «μεταπολίτευσης»... 20.000 άστεγοι!
* : Εκεί που κάποτε οι άστεγοι μετριούνταν στα δάχτυλα των δύο χεριών και ήταν περιθωριακοί, τοξικομανείς ή ψυχοπαθείς, σήμερα ανέρχονται σε... 20.000 άτομα (οι 11.000 στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και του Πειραιά) και σε αυτούς συγκαταλέγονται και επιστήμονες! Και οι κοινωνικές δαπάνες μειώνονται συνεχώς. Την ίδια ώρα, το 64% των Ελλήνων ηλικίας από 15 ως 35 ετών, δηλώνει έτοιμο να μεταναστεύσει, σε αναζήτηση εργασίας! Σε λίγους μόνο μήνες χάθηκαν 400.000 θέσεις εργασίας, ενώ έχουμε φτάσει στο σημείο η πλειοψηφία των πολιτών να ζει σε συνθήκες φτώχειας, δηλαδή με εισοδήματα πολύ κάτω του μέσου όρου! Και αυτό την ώρα που πολλοί πρέπει να διαθέσουν ποσοστό άνω του 40% για το ενοίκιο ή το στεγαστικό τους... ~  http://www.elkosmos.gr/epikairotita/h-/kathimerinotita/11167----lr-20000--.html

~** Xρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Αντισυνταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της βουλής Πολύβιος Ζησιμόπουλος
Στη βουλή των φυγόστρατων…
Σε ένα κοινοβούλιο γεμάτο αστράτευτους , ήταν απολύτως λογικό να γίνουν σημεία και τέρατα ώστε να κλαπεί η θέση του αντιπροέδρου, όχι μόνο από την Χρυσή Αυγή, αλλά και από έναν Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού. Έναν Αξιωματικό που υπηρέτησε ευδοκίμως στις Ειδικές Δυνάμεις, έναν Καταδρομέα και Αλεξιπτωτιστή, που δεν έκανε καριέρα σε προθαλάμους κομματικών γραφείων, αλλά εκεί που χτυπά η καρδιά της Πατρίδας μας, στα ελληνικά βουνά και τις βραχονησίδες.
Η επιλογή του Συναγωνιστή Ζησιμόπουλο για τη θέση του Ζ’ αντιπροέδρου της βουλής ήταν μία ...... >>>>>>>
100% συνειδητή πολιτική επιλογή της ηγεσίας του Κινήματος. Η Χρυσή Αυγή βρέθηκε στο πολιτικό προσκήνιο, όχι μόνο για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, αλλά για να αλλάξει εκ βάθρων το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Ένα σημαντικό πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή θα γινόταν αν προέδρευε στη βουλή ένας Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. Αυτός είναι και ο προφανής λόγος που ενώθηκαν για μία ακόμη φορά όλα τα κόμματα του κατεστημένου, τα κόμματα των αστράτευτων και των προσκυνημένων, εναντίον μας. Όλοι εναντίον μας και εμείς εναντίον όλων. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει δυναμικά τον πολιτικό της αγώνα. Ο σημερινός αποκλεισμός μας ήταν από μόνος του μία Νίκη.
* ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ο Ζησιμόπουλος Πολύβιος γεννήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 1969. Εισήχθη στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών το 1988 απ’ όπου αποφοίτησε με το βαθμό του Μόνιμου Λοχία (Ιππικού – Τεθωρακισμένων) και εν συνεχεία στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων απ’ όπου αποφοιτά το 1995 με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Το 1998 εντάσσεται στις Ειδικές Δυνάμεις μέχρι το 2008. Είναι απόφοιτος των Σχολείων Καταδρομών, Β.Ε. Αλεξιπτωτιστού, Αρχηγών Ρίψεων, Κ.Ε.Ο.Α.Χ. και λοιπών σχολείων της Διοίκησης Ειδικών Δυνάμεων του Γ.Ε.Σ. Έχει υπηρετήσει σε μονάδες Διαβιβάσεων, Καταδρομών και Πεζοναυτών στο Ανατολικό Αιγαίο, στο νομό Αττικής, στο νομό Μαγνησίας, στη νήσο Κύπρο και στο Βόρειο Έβρο. Το 2010 αποστρατεύεται με το τον βαθμό του Αντισυνταγματάρχη και εντάσσεται επίσημα στον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή. Σήμερα είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Στις Εθνικές Εκλογές του 2012 εκλέγεται βουλευτής στην Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Αριστεροί τρομοκράτες κατά Χρυσής Αυγής
«Οι μαχαιροβγάλτες μέλη του κόμματους αυτού ας μην καθησυχάζονται επειδή πλέον θα τους φυλάνε μπάτσοι. Όπως λέει και το ρητό: με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια». Απόσπασμα της προκήρυξης του Διεθνούς Επαναστατικού Μετώπου, όπου στοχοποιείται η Χρυσή Αυγή
Προκήρυξη στο indymedia δημοσίευσε τρομοκρατική οργάνωση, με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στην Microsoft. Σε σημεία του εν λόγω κειμένου στοχοποιείται άμεσα, όχι μόνο το Κίνημά μας, αλλά και οι ψηφοφόροι μας! (τώρα το τι σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με την σιωνιστικών συμφερόντων Microsoft, μόνο τα λοβοτομημένα ανδρείκελα του πανεπιστημιακού ασύλου γνωρίζουν). Πιο πολύ ενδιαφέρον όμως έχει το παρακάτω απόσπασμα: «Έτσι οι μαχαιροβγάλτες μέλη του κόμματους αυτού ας μην καθησυχάζονται επειδή πλέον θα τους φυλάνε μπάτσοι. Όπως λέει και το ρητό: με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια».
Οι αναρχικοί είναι εντελώς ανενημέρωτοι. Καμία κρατική δύναμη καταστολής δε... φυλάει την Χρυσή Αυγή. Η ασφάλεια των στελεχών και των γραφείων του Κινήματός μας βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στους ανθρώπους μας. Το ίδιο το κράτος δε μας παρέχει ούτε τη στοιχειώδη αστυνομική φύλαξη που δικαιούνται τα πολιτικά κόμματα. Ας αφήσουν λοιπόν τις θεωρίες οι αναρχικοί, οι οποίοι έχουν επανειλημμένως γίνει αποδέκτες της προστασίας των κρατικών δυνάμεων ασφαλείας.
Σημειώστε και μία σημαντική λεπτομέρεια, ενδεικτική της ασυλίας των παρακρατικών παραφυάδων της αριστεράς. Η ιστοσελίδα Indymedia, που δημοσιεύει αναλήψεις ευθύνης τρομοκρατικών  .-

~** Με  ψήφους ρεκόρ 223 βουλευτών εξελέγει χθές ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης  από την Νέα Δημοκρατία Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής λαμβάνοντας επίσης 66 λευκά και 1  άκυρον  !!  Δεν εξελέγει ο 7ος  Αντιπρόεδρος της Βουλής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ λαμβάνοντας 41 ψήφους εκ των προβλεπομένων 75 ψήφων (18 ψήφοι βουλευτών της Χρυσής Αυγής και 23 ψήφους από βουλευτές των άλλων κομμάτων) Ο Πρόεδρος της Χρυσής Αυγής μεταξύ των άλλων δήλωσε γιά προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο . ! Από τα άλλα κόμματα εξελέγησαν  όλοι οι Αντιπρόεδροι που προβλέπεται των άλλων κομμάτων της Ελληνικής Βουλής ! .-

~*** Οι αρχαιολόγοι και το αρχαιότερο ευρωπαϊκό κείμενο:

~ Στην Ίκλαινα Μεσσηνίας, το μέρος στο οποίο με την αρχαιολογική σκαπάνη του έφερε στο φως το αρχαιότερο γραπτό κείμενο της Ευρώπης σε πήλινη πινακίδα, «επιστρέφει» ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μιζούρι-Σεντ Λούις (UMSL), Μιχάλης Κοσμόπουλος, συνοδευόμενος από την ανασκαφική ομάδα του.
~Tο γεγονός καταγράφεται στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Archaeology, καθώς και στο ιστολόγιο του Πανεπιστημίου UMSL, που επισημαίνουν ότι, για περισσότερα από 10 χρόνια ο Μιχάλης Κοσμόπουλος κάθε καλοκαίρι εργάζεται κοντά στο μικρό χωριό της νοτιοδυτικής Ελλάδας, μέσα σ’ έναν ελαιώνα.
~Μαζί του βρίσκεται και η ανασκαφική του ομάδα, που αποτελείται κυρίως από φοιτητές και εθελοντές, οι οποίοι προβλέπεται να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, σύμφωνα με το ιστολόγιο του αμερικανικού Πανεπιστημίου.
~Η ανακάλυψη από τον κ. Κοσμόπουλο, το καλοκαίρι του 2010, της πήλινης πινακίδας με πρώιμη γραμμική Β γραφή, ηλικίας 3500 ετών, άλλαξε τα δεδομένα για την ιστορία της παιδείας και της γραφειοκρατίας στον δυτικό κόσμο.
~Όπως, μάλιστα, είχε πει τότε ο ίδιος, η πινακίδα –που βρέθηκε μέσα σε αρχαίο αποθέτη και σώθηκε τυχαία όταν κάηκε από φωτιά που άναψε σε σωρό σκουπιδιών- αποτελεί τη μεγαλύτερη έκπληξη του πολυετούς προγράμματος.
~Οι πινακίδες γραμμικής Β χρησιμοποιήθηκαν κυρίως για την τήρηση λογιστικών αρχείων στα μυκηναϊκά ανάκτορα, γι’ αυτό τα ερωτήματα που γεννιούνται για την πινακίδα της Ίκλαινας –που την εποχή που χρονολογείται ο μυκηναϊκός οικισμός της αποτελούσε ένα μικρό δορυφόρο της Πύλου- μένει να διευκρινιστούν.


~**Οι επιστήμονες αναζητούν ζωή έξω από τα όρια του Ηλιακού Συστήματος:

~ Οι εμπειρογνώμονες για πρώτη φορά έχουν μελετήσει λεπτομερώς την ατμόσφαιρα πλανήτη έξω από τα όρια του Ηλιακού Συστήματος
.Ομάδα αστρονόμων με τη βοήθεια τηλεσκοπίου στη Χιλή μπόρεσε να μετρήσει τη θερμοκρασία της ατμόσφαιρας σε διαφορά ύψη, καθώς και την ποσότητα του μονοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα του Ταυ Βοώτη βήτα, ενός από τους πρώτους «εξωπλανήτες» που περιστρέφονται σε τροχιά γύρω από αστέρι έξω από τα όρια του Ηλιακού Συστήματος, το οποίο είχε ανακαλυφθεί από το 1996.
Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των πλανητών στο Σύμπαν, που μπορούν να ερευνηθούν σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα ύπαρξης ζωής, θα αυξηθεί σημαντικά.
ΠΗΓΗ Φωνη της Ρωσίας
~** Τα κοινόχρηστα ποδήλατα κατακτούν...την Ελλάδα :
~ Τα κοινόχρηστα ποδήλατα μετά την έντονη αποδοχή τους από το κοινό σε ολόκληρη την Ευρώπη, κάνουν σταδιακά την εμφάνιση τους σε Ελλάδα και Κύπρο.
Την αρχή έκανε η Ναύπακτος το 2009 όταν δημιούργησε το σύστημα Easybike, το πρώτο σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων στην Ελλάδα που ελέγχονταν ηλεκτρονικά. Το σύστημα που εγκατέστησε ο Δήμος Ναυπακτίας συμπεριλαμβάνει 400 ποδήλατα ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μεσοπρόθεσης ενοικίασης ποδηλάτων και αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλές στους κατοίκους.
Στην συνέχεια ακολούθησε η Κέρκυρα όπου εγκαταστάθηκε το πρώτο αυτοματοποιημένο σύστημα κοινοχρήστων ποδηλάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης με την ονομασία EasyBike και πάλι. Το σύστημα της Κέρκυρας αποτελούνταν από 100 ποδήλατα κατανεμημένα σε 8 σταθμούς στην πόλη της Κέρκυρας με δυνατότητα λειτουργίας τόσο με ηλεκτρονική κάρτα όσο και με πιστωτική κάρτα.
Ωστόσο, το μεγαλύτερο αυτοματοποιημένο σύστημα μίσθωσης ποδηλάτων στην νοτιοανατολική Ευρώπη έχει εγκατασταθεί στην Λευκωσία της Κύπρου. Πρόκειται για ένα διαδημοτικό σύστημα έξι Δήμων που περιλαμβάνει περισσότερα από 330 ποδήλατα και 27 σταθμούς ηλεκτρονικής μίσθωσης. Μάλιστα το σύστημα ποδηλάτων της Λευκωσίας αποτελεί πανευρωπαϊκή καινοτομία καθώς όλοι οι σταθμοί είναι διασυνδεμένοι με το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου για αποδοχή πιστωτικών καρτών on-line. To σύστημα της Κύπρου ονομάζεται "Ποδήλατο εν δράσει" ενώ την υλοποίηση του έχει αναλάβει η ίδια εταιρία που έχει υλοποιήσει το σύστημα της Ναυπάκτου και της Κέρκυρας, η εταιρία BrainBox.
Η επόμενη πόλη της Ελλάδας που πρόκειται να παρουσιάσει αυτόματο σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων τον Σεπτέμβριο του 2012 είναι τα Ιωάννινα. Εκεί το σύστημα EasyBike θα περιλαμβάνει 10 ποδήλατα σε 2 σταθμούς ενοικίασης στην πόλη των Ιωαννίνων ως πρώτο πιλοτικό σύστημα της πόλης που θα δώσει το έναυσμα για περαιτέρω επέκταση.
Πέρα όμως των Δήμων, στην καλή πρακτική υιοθέτησης του ποδήλατου ως μέσου μετακίνησης, έχουν μπει και τα Ακαδημαϊκά ιδρύματα. Πρόσφατα το Α.Π.Θ. έχει προμηθευτεί 60 ποδήλατα που ενοικιάζονται προς χρήση από φοιτητές και από πολίτες. Αν και δεν πρόκειται για σύστημα κοινοχρήστων ποδηλάτων καθώς δεν υπάρχουν ηλεκτρονικοί σταθμοί αλλά απλά ποδήλατα που ενοικιάζονται από φοιτητές που εργάζονται περιστασιακά στο project, η πρακτική ενισχύει την χρήση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης στην σύγχρονη πόλη.
Καθώς όλο και περισσότεροι φορείς ενδιαφέρονται για την χρήση του ποδηλάτου ως σημαντικού μέσου ενίσχυσης της βιώσιμη κινητικότητας, αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την συνέχεια.

~Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα ο αρχηγός του Εξαστερου, Δημήτρης Διαμαντιδης δηλώνει πως θα μείνει για πάντα στον Παναθηναϊκό...
Αναλυτικά όσα είπε σε επισκέψη του στο camp "Triple Crown", για τη νέα σεζόν, την αποχώρηση Ζοτς και την πι στη του προς την ομάδα:
Αρχίκα δήλωσε...
"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι για 3η φορά μαζί σας και ευχαριστώ ιδιαίτερα τα παιδιά για την πρόσκληση τους, θέλω να ξέρετε ότι είστε πολύ τυχεροί που είστε εδώ και να κοιτάξτε να το εκμεταλλευτείτε. Θέλω να σας πω δύο λόγια…Το πρώτο έχει να κάνει με την υγεία, το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας.
Δεύτερον, στόχος σας από την στιγμή που προπονείστε στην Triple Crown πρέπει να είναι να μάθετε πολύ καλά τα βασικά στοιχεία, την σωστή τεχνική και στη συνέχεια να υιοθετήσετε το ομαδικό πνεύμα για να φθάσετε να αγωνιστείτε στο υψηλότερο επίπεδο".
Και στη συνέχεια δέχτηκε ερωτήσεις από τα παιδιά που συμμετέχουν στο camp
Για την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό,είπε... "Στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα με την αποχώρηση του coach γιατί από την πρώτη μέρα μου ήταν εκεί. Όσο για το μέλλον μου το έχω ξανά δηλώσει ότι θα επιθυμούσα να μείνω για πάντα στον Παναθηναϊκό".
Για το ποιά ηταν τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση της φετινής Euroleague από τον Ολυμπιακό,είπε...
"Καταρχάς στεναχωρήθηκα που εμείς δεν τα καταφέραμε. Όμως ότι μια ελληνική ομάδα μέσα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο κατάφερε να κατακτήσει αυτό τον τίτλο και σε συνδυασμό ότι ήμασταν η μοναδική χώρα με δύο εκπροσώπους στο Final Four είναι ένα πολύ σημαντικό και ενθαρρυντικό στοιχείο για το μέλλον".
Για το ποιά ηταν τα συναισθήματα του πριν από τον πρώτο αγώνα της καριέρας του και πώς νιώθει όταν ξέρει ότι όταν αγωνίζεται τον παρακολουθούν εκατομμύρια φιλάθλων,ειπε...
"Μπορώ να πω ότι ήμουν αγχωμένος αλλά χάρηκα ιδιαίτερα όταν έπαιξα το πρώτο παιχνίδι. Τώρα δεν υπάρχει κάτι στο μυαλό μου, προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος και να ακούω τον προπονητή μου".
Για το ποιός ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει, είπε...
"Υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί αθλητές, πιθανώς να είναι ο Χουάν Ναβάρο".
Για το λόγο για τον οποίο πιστεύει ότι ο κόσμος τον αγαπάει τόσο πολύ, είπε...
"Δεν ξέρω τι να σου πω (χαμογελασε),Κάποιοι σ' αγαπάνε και κάποιοι δε σ' αγαπάνε έτσι είναι τα πράγματα".
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης(διευθυνει το camp μαζι με τους Ρετζια και Παπανικολαου), λέγοντας...
"Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δημήτρη που βρήκε τον χρόνο να μας επισκεφθεί και ξέρουμε ότι το πρόγραμμα του είναι ιδιαίτερα πιεσμένο, δεν έχει σταματήσει να προπονείται ακόμη και αυτές τις ημέρες και είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για τους νεότερους αθλητές".
Editorial: (greenarea team)
.-

~** Πέθανε ο ηθοποιός Θύμιος Καρακατσάνης:
~ Πέθανε σήμερα Σάββατο ο ηθοποιός Θύμιος Καρακατσάνης.
* Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 2 Ιουλίου. Ο Θύμιος Καρακατσάνης γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 1940 στα Ταμπούρια του Πειραιά. Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, όπου από το 1960 εργάζεται συνεχώς στο θέατρο.Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα, 2 Ιουλίου, στις 11:30 το πρωί από το νεκροτραφείο Παιανίας..
~** 6,3 ΡΙΧΤΕΡ Ισχυρός σεισμός με τραυματίες στην Κίνα και 5,5  στην Τουρκία :
~ Τουλάχιστον 17 είναι οι τραυματίες από τον σεισμό 6,3 βαθμών που σημειώθηκε σήμερα στην επαρχία Σιντζιάνγκ, στη βορειοδυτική Κίνα, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS) το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 99 χιλιόμετρα νότια της πόλης Ντουσάνζι και το εστιακό του βάθος ήταν 9,8 χιλιόμετρα.
Ο σεισμός έγινε αισθητός στην πόλη Ουρούμτσι, πρωτεύουσα της επαρχίας, περίπου 300 χιλιόμετρα μακριά από το επίκεντρο, όπως μετέδωσε η κινεζική κρατική τηλεόραση.
Ο σεισμός σημειώθηκε σήμερα στις 05:07 τοπική ώρα (00:07 ώρα Ελλάδας) και ακολούθησαν οκτώ μετασεισμοί σε διάστημα 90 λεπτών.
Σωστικά συνεργεία έχουν ήδη σταλεί στο σημείο.
Σε πολλές περιοχές της επαρχίας Σιντζιάνγκ έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση, ενώ προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στο σιδηροδρομικό δίκτυο στα νότια της επαρχίας.
Σύμφωνα με το σεισμολογικό κέντρο της Κίνας ο σεισμός ήταν μεγέθους 6,6 βαθμών.
Η Σιντζιάνγκ είναι μία αχανής επαρχίας με πληθυσμό περίπου 20 εκατομμυρίων, εκ των οποίων τα εννέα εκατομμύρια είναι Ουιγούροι, μια τουρκόφωνη μειονότητα, στην πλειοψηφία της μουσουλμανική.

~** Νεκρός στην Πειραιώς από πυρκαγιά σε χρωματοπωλείο:
~ Σύμφωνα με πληροφορίες, τραγικό θάνατο βρήκε πριν από λίγα λεπτά ένας άνδρας σε χρωματοπωλείο στην οδό Πειραιώς.
Η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει λίγο νωρίτερα κατάφερε να εγκλωβίσει τον άτυχο άνδρα.-

~** EΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στην ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ το 2012 :
* Κάθε μία ώρα γίνονται στην Αθήνα μιά λιστεία και 12 κλοπές . Και κάθε δύο ημέρες μία ανθρώπινη δολοφωνία . !! Χρειάζονται νέοι νόμοι και απελευθέρωση των αστυνομικών στην εργασία τους κατά των λιστών , κλεφτών και εγκληματιών .... !


~** Όμορφα  τραγούδια  για όλους  μας :
1 .- ΣΤΗ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ _ Γιάννη Πάριος : http://youtu.be/dNqf3qrO6M0 ,
2  ..- ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΜΑ ΧΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: http://youtu.be/e2LP6f3VUHs ,
3 .- ΝΙΚΟΣ ΖΩΙΔΑΚΗΣ - Όταν εσκέφτηκε ο Θεος : http://youtu.be/HSln9wJp13o ,

 *** ANΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 :

~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/06/01-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Παρασκευή 01 Ιουνίου 2012 .-
 ~*** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/06/02-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 02 Ιουνίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/06/23-4-2012.html  , Στο ν αγιάζι του τριημέρου 2,3 και 4 Ιουνίου Σάββατο , Κυριακή και Δευτέρα 2012 .-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/06/04-2012.html  , Δευτέρα 04 Ιουνίου 2012 του Αγίου πνεύματος Ενημέρωση και αρθρογραφία .-
 ~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/06/04-2012.html  , Άγιο Όρος - Αθωνική πολιτεία-Περιβόλι Παναγιάς Δευτέρα 04 Ιουνίου 2012 .-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/06/05-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 05 Ιουνίου 2012.-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/06/05062012.html  ,Διάλογοι εκλογικοί και ... 05/06/2012.-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/06/6-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωση Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/06/07-2012.html  , Στο αγιάζι τηγς ενημέρωσης Πέμπτη 07 Ιουνίου 2012 .-
~*** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/06/08-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινής νας ενημνέρωσης Παρασκευή 08 Ιουνίου 2012 . –
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/06/8-2012.html  , Μεσσηνιακά και Άλλα Παρακευή 8 Ιουνίου 2012.-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/06/9-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/06/11-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/06/11-2012.html   , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 .-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/06/12-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 12 Ιουνίου 2012 .-
  ~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/06/13-2012.html   , ΘΕΣΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 .-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/06/3-14-2012.html  , Τρείς 3 μέρες πρίν την κάλπη Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 .-
 ~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/06/15062012.html  , Εθνικός Δρόμος Καλαμάτας -Αθηνών πρίν και μετά Βίντεο 15/06/2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/06/15-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/06/16-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωση Σάββατο 16 Ιουνίου 2012 .-
~ ** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/06/16-2012.html  , ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ : Αναδημοσιεύσεις Βρίσκω και σας τα παρουσιάζω Σάββατο 16 Ιουνίου 2012.-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/06/h-17-2012.html  , Hμέρα βουλευτικών Κυριακή 17 Ιουνίου 2012 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/06/18-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012.-
~ *** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/06/19-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Τρίτη 19 Ιουνίου 2012.-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/06/20-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012.-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/06/21-2012.html  ., Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/06/22-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 ,.-
~*** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/06/23-2012.html  . Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 23 Ιουνίου 2012.-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/06/23-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/06/24-2012.html  , Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 .-
  ~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/06/25-2012.html  , Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012.-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/06/t-26-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Tρίτη 26 Ιουνίου 2012.-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/06/27-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης ,Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012.-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/06/28062012.html  , Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα Πέμπτη 28/06/2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/06/28-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/06/29-2012_28.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 .-
~**  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/06/t-29062012_29.html   , TΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ 29/06/2012 .-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/06/30-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 30 Ιουνίου 2012 .-
 ~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/06/30-2012.html , Μας γράφουν και σας τα γράφουμε Σάββατο 30 Ιουνίου 2012 .-
 ~** Ο ΝΕΟΣ Ε.Ο. απ-ό τον κόμβο Αγίου Κωνσταντίνου διαβαίνοντας τον παράδρομο της Ε.Ο προς διόδια Πηδήματος Αρφαρών 30/06/2012 πριν δοθεί στην κυκλοφορία ο νέος εθνικός κλειστός δρόμος Καλαμάτας - Τρίπολης – Κορίνθου – Αθηνών :
ΒΙΝΤΕΟ : 002 Διαδρομή παράδρομου νέας Ε.Ο. 2012 :
http://www.youtube.com/watch?v=W4wHNiv7azs  ,** ~**003.  Παράδρομος Νέας Ε.Ο. Πήδημα Κόμβος 2012 :


http://www.youtube.com/watch?v=E65gz75rDNU  ,~** 010 Παραδρομος Ε.Ο. κόμβος Αρφαρών πρός γύφυρα Παμίσου 2012 :


http://www.youtube.com/watch?v=mTxihhReKnQ  ,
** ~** 011. Παράδρομος από Πάμισο - κόμβο Αρφαρών 2012 :


http://www.youtube.com/watch?v=JEcdrDFTJEU  ,**  Φωτογραφίες  από το  Άλμπουμ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου