ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Επιλογές αναρτήσεων Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Επιλογές  αναρτήσεων Δευτέρα  20  Οκτωβρίου  2014 

ΛΕΤΣΕ  Ν.ΙΤΑΛΙΑ 2014

*** Στο Βελιγράδι ο Πούτιν - Κινείται με λιμουζίνα που αντέχει μέχρι και πυρηνική επίθεση!
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν έφθασε στο Βελιγράδι, όπου θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια της απελευθέρωσης της πόλης από τους ναζιστές.
Στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα» της σερβικής πρωτεύουσας, τον Πούτιν υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς.
Μετά την ολοκλήρωση της τελετής υποδοχής, οι δύο πρόεδροι κατευθύνθηκαν προς το παλαιό Βελιγράδι, όπου θα καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων, Ρώσων και Παρτιζάνων, στη μάχη για την απελευθέρωση της πόλης.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ρώσος πρόεδρος κινείται με τη θωρακισμένη προεδρική λιμουζίνα που έφθασε χθες από τη Μόσχα και μπορεί να αντέξει ακόμη και πυρηνική επίθεση!
Το απόγευμα, ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι, με αφορμή την επέτειο των 70 ετών της απελευθέρωσης της πόλης από τους ναζιστές. Η έναρξη της παρέλασης έχει προγραμματιστεί για τις 15.30 (τοπική ώρα).
Πριν από την παρέλαση, ο Ρώσος πρόεδρος θα έχει συνομιλίες με τον πρόεδρο της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς και τον πρωθυπουργό Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ενώ θα υπογραφούν εννέα διμερείς συμφωνίες συνεργασίας.
Όπως ανακοινώθηκε από τη σερβική κυβέρνηση, οι συμφωνίες αυτές αφορούν στη στρατιωτική - τεχνολογική συνεργασία, την ενέργεια και τους σιδηροδρόμους.
Τον Βλαντίμιρ Πούτιν συνοδεύουν ο υπουργός Ενέργειας της Ρωσίας Αλεξάνταρ Νόβακ, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της GazProm Αλεξάνταρ Μίλερ και ο υπουργός Εκτάκτων Καταστάσεων Κονστάντιν Ρομανόβσκι.
Οι συμφωνίες για την ενέργεια αφορούν στην ενεργειακή αποδοτικότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Η ρωσική πλευρά, όπως ανακοινώθηκε από τη Μόσχα, θα θέσει και το θέμα της φορολόγησης της πετρελαϊκής εταιρείας NIS, της οποίας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών κατέχει η ρωσική GazpromNjeft. Οι Ρώσοι επιθυμούν ειδικό καθεστώς μειωμένης φορολόγησης.
Η συμφωνία για τους σιδηροδρόμους αφορά στον εκσυγχρονισμό του δικτύου που έχει αναλάβει να χρηματοδοτήσει η Ρωσία, ενώ θα υπογραφεί και συμφωνία για την αγορά ρωσικών ντίζελ μηχανών που θα χρησιμοποιηθούν σε τμήματα του δικτύου, όπου δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση.
Προβλέπεται, επίσης, η υπογραφή διακυβερνητικής συμφωνίας για την αμοιβαία προστασία διαβαθμισμένων πληροφοριών, τη λειτουργία του ρωσο-σερβικού κέντρου αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων που λειτουργεί στην πόλη Νις στη νότια Σερβία, καθώς επίσης συμφωνία επανεισδοχής και πρωτόκολλο ανταλλαγής πληροφοριών για τη δασμολογητέα αξία των εμπορευμάτων.
Ο πρωθυπουργός της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούστιτς, σε συνέντευξη Τύπου, ανέφερε ότι θα εξεταστούν και οι δυνατότητες συνεργασίας στον αγροτικό τομέα, με δεδομένο ότι πολλοί Ρώσοι επιχειρηματίες εξέφρασαν ενδιαφέρον για επενδύσεις στην παραγωγή αγροτικών προϊόντων μετά το εμπάργκο στις εισαγωγές τροφίμων που επέβαλε στην Ευρωπαϊκή Ένωση η ρωσική κυβέρνηση.
Ένα βασικό θέμα των συνομιλιών που θα έχει ο Ρώσος πρόεδρος στο Βελιγράδι θα είναι η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου South Stream.
Η Σερβία, παρά τις πιέσεις που δέχεται από τη Δύση, δεν προτίθεται να υποχωρήσει και να αναβάλει την κατασκευή του αγωγού, όπως έκανε η Βουλγαρία.
http://www.hellas-now.com/www.anexigita.com

*** Η  ΠΥΛΗ  ΤΗΣ  ΚΟΛΑΣΕΩΣ
Τουρκμενιστάν:
Δείτε την «πύλη της κολάσεως» [εικόνες]
Ένας φλεγόμενος κρατήρας στη μέση της ερήμου Καρακούμ θα μπορούσε να γίνει το νέο hotspot για τον τουρισμό στο Τουρκμενιστάν.
Η λεγόμενη «πόρτα προς την κόλαση», βρίσκεται περίπου 270 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Ασγκαμπάτ κοντά στο χωριό Ντερβέζ και είναι το αποτέλεσμα μιας γεώτρησης από σοβιετικούς επιστήμονες, η οποία κατέληξε σε... γκάφα.

Οι αξιωματούχοι του τουρισμού στο Τουρκμενιστάν ελπίζουν ότι ο φλεγόμενος κρατήρας θα βοηθήσει στο να αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών στο πρώην σοβιετικό κράτος, το οποίο υποδέχεται σήμερα έως 15.000 τουρίστες από περίπου 50 χώρες κάθε χρόνο.
Ο τεράστιος λάκκος, που βρίσκεται μέσα σε κοιτάσματα φυσικού αερίου, δημιουργήθηκε μετά από την κατάρρευση μιας εξέδρας γεώτρησης πετρελαίου το 1971. 
Τότε, οι επιστήμονες, φοβούμενοι ότι μεγάλες ποσότητες μεθανίου θα μπορούσαν να απελευθερωθούν και να βλάψουν την κοντινή πόλη, αποφάσισαν να του βάλουν φωτιά, περιμένοντας ότι θα σβήσει μέσα σε λίγες μέρες.

Ωστόσο, παρά το ότι έχουν περάσει πάνω από τέσσερις δεκαετίες ο κρατήρας ακόμα φλέγεται και εκατοντάδες τουρίστες συρρέουν για να τον επισκεφθούν κάθε χρόνο.

Έτσι, τώρα η κυβέρνηση της χώρας ψάχνει έναν τρόπο να μετατρέψει τον φλεγόμενο κρατήρα σε ένα βασικό προορισμό για τους τουρίστες που αναζητούν την περιπέτεια.
 
*** ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
Αυτή είναι η ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ που περιέχει 500.000% φθόριο και είναι υπεύθυνη για ΚΑΡΚΙΝΟ!
Δημοφιλή φθοριούχος οδοντόκρεμα περιέχει 5.000 PPM φθοριδίου νατρίου – σχεδόν 500.000% πέρα από το επίπεδο που είναι γνωστό ότι βλάπτει το σώμα σας...
Αυτές τις μέρες είμαι πραγματικά σοκαρισμένος από ένα πρόσφατο εύρημα.
Σοκαρίστηκα, όμως, όταν έμαθα ότι κάποιος ήξερε ότι χρησιμοποιούσε πραγματικά μια απο τον γιατρό συνιστώμενη οδοντόπαστα που περιέχει ένα επιβλητικό 5.000 φθόριο PPM.
Αυτό είναι 5.000 φορές, ή 5.000% υψηλότερο από το ποσό του φθορίου που έχει συνδεθεί με τους κορυφαίους ιατρικούς επαγγελματίες με 25% αυξημένο ρυθμό ανάπτυξης των όγκων, την καλλιέργεια των κυττάρων του καρκίνου, καθώς και τη μείωση του ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ.
Πρόκειται για την colgate prevident 5000 .-
 
*** Παγκόσμια Αποκάλυψη:
Μόνο η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από τον Έμπολα
Χάρη στη εφευρετικότητα του Ελληνικού δαιμονίου ΔΕΝ κινδυνεύουν οι Έλληνες πολίτες από Έμπολα.
του Πιτσιρίκου
Μετά το κρούσμα της νοσοκόμας στην Ισπανία και τον θάνατο του Λιβεριανού στις ΗΠΑ, ένας Τούρκος νοσηλεύεται με συμπτώματα του ιού Έμπολα σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.
Ο ιός Έμπολα είναι στην πόρτα μας και απειλεί -εκτός από τα κόκκινα δάνεια- και τους Έλληνες.
Πάντως, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν οι Έλληνες για τον ιό Έμπολα, αφού υπουργός Υγείας είναι ο Μάκης Βορίδης.

Αν εμφανιστεί ασθενής με Έμπολα στην Ελλάδα, ο Μάκης Βορίδης θα τον αποκεφαλίσει με το τσεκούρι του.
 ΛΟΝΔΙΝΟ. Βρετανοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι ο χυμός του κερασιού είναι ένα φυσικό μυοτονωτικό και βοηθά στην ταχεία αποκατάσταση των βλαβών που έχουν προκληθεί στους μυς έπειτα από σωματική άσκηση. 
Ειδικοί του Αθλητικού Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών του Πανεπιστημίου South Βank στο Λονδίνο πραγματοποίησαν έρευνα στην οποία πήραν μέρος αθλητές που έπιναν έναν χυμό κερασιού σε συμπυκνωμένη μορφή πριν και μετά τη διάρκεια της προπόνησης.
 Πάντοτε οι αθλητές λόγω της έντασης της προπόνησης που κάνουν αντιμετωπίζουν μικρότερα ή μεγαλύτερα μυϊκά προβλήματα. Τα τελευταία χρόνια ως μέσο θεραπείας των μυϊκών προβλημάτων χρησιμοποιούνται διάφορα είδη χυμών, αφού η αντιοξειδωτική δράση των ...φρούτων βοηθά στην αποκατάσταση των ζημιών που προκαλούνται στους μυς.
 Οι αθλητές οι οποίοι πήραν μέρος στην έρευνα έπρεπε να ακολουθούν αυτό το πρόγραμμα κατανάλωσης των χυμών του κερασιού για διάστημα μιας εβδομάδας. Οπως διαπιστώθηκε ο χρόνος αποκατάστασης των μυϊκών βλαβών ήταν ταχύτερος με την κατανάλωση του χυμού από κεράσι από τα υπόλοιπα είδη χυμών που χρησιμοποιούνται για τον ίδιο σκοπό. Οι αθλητές που αντιμετώπιζαν μυϊκά προβλήματα και έπιναν τον χυμό είχαν αποκατάσταση του προβλήματος σε ποσοστό 90% μέσα σε διάστημα 24 ωρών.

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι το μυστικό βρίσκεται στις ανθοκυανίνες, μια οικογένεια αντιοξειδωτικών και αντιφλεγμονωδών συστατικών που περιέχονται στα κεράσια και τους προσδίδουν το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα τους. Προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει ότι τα κεράσια διαθέτουν πλήθος ευεργετικών ιδιοτήτων για τον ανθρώπινο οργανισμό, που ξεκινούν από την προστασία της καρδιάς και καταλήγουν στη θεραπεία από την αϋπνία. 

http://wwwaristofanis.blogspot.com
 
 *** Σερβία: «Ετοιμάζουν την Μεγάλη Αλβανία οι δυτικοί»
 Ως μία που διαδικασία που έχουν εκκινήσει οι δυτικοί και βρίσκεται σε εξέλιξη σε πλήρη εξέλιξη περιγράφουν την υπόθεση της «μεγάλης Αλβανίας» οι Σέρβοι.
Ο χάρτης της Μεγάλης Αλβανίας που παρουσιάσθηκε στην καλά ενορχηστρωμένη προβοκάτσια του  σταδίου του Βελιγραδίου, είναι μια επικίνδυνη πρόκληση με  μήνυμα, προς τα υπόλοιπα κράτη της περιοχής επισημαίνουν οι ιστορικοί.
Ο ιστορικός του Μαυροβουνίου, ο Τζόργκε Μποροζάν (Ѓорге Борозан), που θεωρείται  ένας από τους άριστες γνώστες του ιδεολογήματος  του μεγαλοϊδεατισμού  και των διάφορων πρακτικών του τόνισε:
«Το περιστατικό στο Βελιγράδι είναι μια δύσκολη και τραγική υπόδειξη του οδυνηρού παρελθόντος. Το μόνο που μας λέει είναι ότι στην περιοχή των Βαλκανίων υπάρχει εν ζωή ο «Μεγαλοεθνικισμός», το χειρότερο για τα Βαλκάνια και το μεγαλύτερο κακό», επισημαίνει ο Μποροζάν.
Ο ίδιος τονίζει  ακόμη ότι τα γεγονότα στο στάδιο του Βελιγραδίου επηρέασαν  και τους Αλβανούς του Μαυροβουνίου, «δημιουργώντας προκλήσεις μετά το περιστατικό του Βελιγραδίου». Ο Μποροζάν θα πει:  «Οι Αλβανοί λένε ότι  είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που περιβάλλεται  αποκλειστικά από τον ίδιο το λαό τους-τους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου του Μαυροβουνίου και των Σκοπίων».
«Το θέμα κατευθύνεται από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, στηρίχθηκε από την Αυστροουγγαρία  και αργότερα από τη φασιστική Ιταλία και το Γ΄ Ράιχ» τόνισε ο Μαυροβούνιος ιστορικός.
Από την πλευρά του  ο Σέρβος ιστορικός της Μίλε Μπιέλαγιατς-  Миле Бјелајац σημειώνει:
«Υπάρχουν έγγραφα στην Ουάσιγκτον, που επιβεβαιώνουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες γνώριζαν  το 1940 ότι η ιταλική προπαγάνδα  χρησιμοποίησε τη ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας κατά της Γιουγκοσλαβίας»,
Οι περισσότεροι ιστορικοί συμφωνούν ότι το περιφερειακό σχέδιο «Μεγάλη Αλβανία» είναι σε εξέλιξη.
«Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, εδώ και πολύ  καιρό, όχι από χθες. Και αυτή στηρίζεται, κυρίως, από τις μεγάλες δυνάμεις. Η Αλβανία, η σημερινή, έχει την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών, ορισμένων ευρωπαϊκών και μουσουλμανικών χωρών. Η Σερβία βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση. Ωστόσο, σε πιο ευάλωτη στάση είναι η πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία της Μακεδονίας», θα συνοψίσει ο Σέρβος ακαδημαϊκός Ντράγκολιουμπ  Ζιβοϊνόβιτς σύμφωνα με την εφημερίδα ‘Ρεπούμπλικα’ των Σκοπίων.
Στη σερβική εφημερίδα μίλησε και ο Σπυρίδων Στέφας ιστορικός, αναπληρωτής καθηγητής της Ιστορίας στο  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο  Θεσσαλονίκης.
 «Τέτοιες προκλήσεις είναι αναμενόμενες στον ποδοσφαιρικό ανταγωνισμό. Και εδώ στην Ελλάδα έγινε ένα τέτοιο περιστατικό πέρυσι. Ένας Αλβανός παίκτης φορούσε ένα μπλουζάκι που είχε τη σημαία με το χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας και έγραφε το σήμα UCK. Ο παίκτης αργότερα όταν ρωτήθηκε, είπε ότι δεν γνώριζε τι σήμαιναν αυτά που έγραφε το μπλουζάκι που φορούσε,
Η ιδέα της ενοποίησης όλων των διάσπαρτων Αλβανών σε ένα κράτος προέκυψε με τη Λίγκα του Πρίζρεν τον 19ο αιώνα, σε αντίθεση με άλλες ιδέες της εποχής, των Μεγάλων Εθνών, που παρήκμασαν  ( Μεγάλη Ελλάδα, Μεγάλη Σερβία, Μεγάλη Βουλγαρία), αυτή η ιδέα, στους Αλβανούς,  παρέμεινε μέχρι τις μέρες μας και παρουσιάζεται εκ νέου.
Πριν από μερικά χρόνια εμφανίζεται πάλι η ιδέα αυτή της Μεγάλης Αλβανίας, ιδιαίτερα με το διαχωρισμό του Κοσσυφοπεδίου από τη Σερβία, τότε τέθηκε και τίθεται το ζήτημα της ένωσης του Κοσσυφοπεδίου με την Αλβανία.
«Δεν υπάρχουν, στην ουσία σύνορα μεταξύ της Αλβανίας , του Κοσσυφοπεδίου  και των δυτικών περιοχών του νοτιοσλαβικού κράτους. Δημιουργείται, ήδη, ένας ενιαίος οικονομικός χώρος», θα συμπληρώσει.-

*** Απίστευτο ! 700 Ελληνίδες παντρεύτηκαν Πακιστανούς το 2011!!!
 Μια περίεργη «βιομηχανία» γάμων φαίνεται να ανθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στα δυτικά προάστια της Αθήνας. Πρόκειται για εκατοντάδες γάμους ανάμεσα σε Πακιστανούς και Ελληνίδες!
Όσο κι αν μοιάζει περίεργο, περισσότερες από 700 Ελληνίδες «αποφάσισαν» μέσα στο 2011 να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου με πολίτες του Πακιστάν, του Μπαγκλαντές και άλλων ασιατικών χωρών, οι οποίοι δεν βρέθηκαν στην Ελλάδα και με τους πλέον νόμιμους τρόπους, προκαλώντας, όπως είναι φυσικό, εύλογα ερωτήματα.

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια το dexios.gr κάνοντας σαφές ότι η εποχή που οι Έλληνες παντρεύονταν ανατολικοευρωπαίες υποκύπτοντας στην γοητεία τους και παραχωρώντας τους μια ισόβια σύνταξη χωρίς καθόλου κόπο – γι' αυτές – έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.
«Πόσες από τις καλομαθημένες Ελληνίδες, που δεν παντρεύονται πια και εύκολα και είναι αναγκασμένες να εργάζονται, θα παντρευόντουσαν έναν εξαθλιωμένο μουσουλμάνο, ο οποίος δεν έχει στον ήλιο μοίρα, ζει στην εξαθλίωση και αντιλαμβάνεται την γυναίκα ως αντικείμενο», αναρωτιέται η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δημιουργώντας έτσι υποψίες για ταπεινά ελατήρια των αλλοδαπών – λαθρομεταναστών οι οποίοι χορεύουν τον ...πολιτικό χορό του Ησαΐα σε δημαρχεία της δυτικής Αθήνας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν οι γάμοι αυτοί πραγματοποιούνται στο Ίλιο, το Ζεφύρι, τους Αγίους Αναργύρους, την Αγία Βαρβάρα, το Αιγάλεω και το Περιστέρι. Παράλληλα αφήνονται σαφή υπονοούμενα για ύπαρξη κυκλώματος που έναντι αδράς αμοιβής βρήκε αυτό τον τρόπο για να προσφέρει πράσινη κάρτα σε λαθρομετανάστες οι οποίοι υπό διαφορετικές συνθήκες δεν πρόκειται ποτέ να την αποκτήσουν!   diktionews.gr     ,    www.anexigita.com ,.-

***  Η (μυστική-φανερή) πόλη ASTANA (SATANA): η πρωτεύουσα της παγκόσμιας διακυβέρνησης!!! (Βίντεο)
Ξεκινήσαμε μια έρευνα για την πρωτεύουσα των illuminati και η πορεία μας επιφύλαξε οπως θα δείτε εκπλήξεις..

Μια πόλη σχεδὸν άγνωστη στον περισσότερο κόσμο. Κάποιοι ήξεραν την ύπαρξή της αλλὰ δεν γνώριζαν την σημασία της και άλλοι, απλὰ ήξεραν αλλὰ δεν μιλούσαν για να μην ταράξουν τα νερὰ πριν την ώρα τους. 

Σε αυτὴ την πόλη λοιπὸν συναντώνται οι ισχυροὶ του πλανήτη, παπάδες κυβερνητικοὶ και στρατιωτικοὶ καταπατώντας τούς όρκους που έχουν κάνει για να αποκτήσουν τα αξιώματά τους και προδίδοντας τις θρησκείες και  εθνικὰ συμφέροντά τους για την επιβολὴ της παγκοσμιοποιήσεως και της πανθρησκείας εν ὀνὀματι του κέρδους και της επιβολής εξουσίας σε ολόκληρη την υφήλιο.
VIDEO  , ΑΣΤΑΝΑ παγκόσμια κυβέρνηση πανθρησκεία : http://youtu.be/ZM9BgaPpHAc ,

Μία πόλη σχεδὸν ἄγνωστη στὸν περισσότερο κόσμο. Κάποιοι ἤξεραν τὴν ὕπαρξή της ἀλλὰ δὲν γνώριζαν τὴν σημασία της καὶ ἄλλοι, ἁπλὰ ἠξεραν ἀλλὰ δὲν μιλοῦσαν γιὰ νὰ μὴν ταράξουν τὰ νερὰ πρὶν τὴν ὥρα τους.
http://vigilantcitizen.com/sinistersi...
Ὅσο δὲ γιὰ τὰ Μέσα Μαζικῆς Ἐξαθλίωσης βέβαια οὔτε λόγος· οἱ ἄθλιοι μικροὶ θαυματοποιοὶ (δημοσιογράφοι), ἦταν ἀπασχολημένοι μὲ τὴν ὑποστήριξη τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων, ἀπάντων τῶν ἀνθρώπων --πλὴν Ἑλλήνων- ὅπως καὶ τὴν ἀνάδειξη τῶν μουσουλμανικῶν ἀξιῶν καὶ τοῦ ὀθωμανικοῦ πολιτισμοῦ, ἔναντι τοῦ «μιαροῦ» ἑλληνικοῦ τοιούτου, φυσικὰ μὲ τὴν συγκατάθεση τοῦ τούρκου ταγματάρχη, κεφαλῆς τῆς ὀρθόδοξης (παράδοξο), ἐκκλησίας, οἰκομενικοῦ πατριάρχη Βαρθολομαίου.
http://toksipnitiri.blogspot.com/2010...
Σὲ αὐτὴ τὴν πόλη λοιπὸν συναντῶνται οἱ ἰσχυροὶ τοῦ πλανήτη, παπᾶδες κυβερνητικοὶ καὶ στρατιωτικοὶ καταπατώντας τοὺς ὅρκους ποὺ ἔχουν κάνει γιὰ νὰ ἀποκτήσουν τὰ ἀξιώματά τους καὶ προδίδοντας τὶς θρησκεῖες καὶ ἐθνικὰ συμφέροντά τους γιὰ τὴν ἐπιβολὴ τῆς παγκοσμιοποιήσεως καὶ τῆς πανθρησκείας ἐν ὀνὀματι τοῦ κέρδους καὶ τῆς ἐπιβολῆς ἐξουσίας σὲ ὁλόκληρη τὴν ὑφήλιο.
http://www.sectsco.org/EN/shownews.as...
Καὶ ὅλα αὐτὰ «γιὰ τὸ καλό μας». Ἐπειδὴ ἐμεῖς δὲν γνωρίζουμε τὸ καλὸ καὶ συμφέρον μας, δὲν ἔχουμε τὴν δυνατότητα νὰ σκεπτόμαστε, δὲν ἔχουμε τὸ δικαίωμα νὰ εἴμαστε ἐλεύθεροι.
Ὅσο ἀκοῦμε αὐτὰ ποὺ λένε καὶ δεχόμαστε τοὺς παραλογισμούς τους, τόσο πιὸ δύσκολα θὰ ξεφύγουμε ἀπὸ τὰ νύχια τους.
Πηγὴ βίντεο: Ἡ δημοσίευση τοῦ βίντεο, ὁπως καὶ ὁ ὑποτιτλισμὸς ὀφείλουν εὐχαριστήρια στὸν kryfos0kosmo γιὰ τὴν ἐργασία καὶ προσφορὰ του στὸ κοινὸ ποὺ ἀνησυχεῖ μὲ τὴν τροπὴ τῆς ἀνθρωπότητας σ᾽αὐτὲς τὶς δύσκολες ὥρες.

"Η εκταφή του σώματος του λάμα Hambo Itigelova πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2002, σε ένα νεκροταφείο στη ρωσική πόλη Ulan Ude. Ο άνθρωπος πέθανε και θάφτηκε το 1927 και η εκταφή διεξήχθη με τη συμμετοχή συγγενών του, εκπρόσωπων της κυβέρνησης και εμπειρογνωμόνων. "

 Αυτή η πληροφορία εμφανίστηκε στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης και αφορούσε τον Λάμα Buryat , του οποίου το σώμα είχε εκταφεί στις αρχές του 21ου αιώνα. Ο τάφος περιείχε ένα ξύλινο κλουβί μέσα στο οποίο ένας βουδιστής λάμα κάθεται στη στάση του λωτού. Το σώμα του είχε διατηρηθεί, σαν να είχε μουμιοποιηθεί. Η μουμιοποίηση όμως δεν έχει γίνει ποτέ. Οι μύες ήταν μαλακοί όπως και το δέρμα , και οι αρθρώσεις ήταν εύκαμπτες. Το σώμα ήταν ντυμένο με μια ρόμπα από μετάξι.  Ο Λάμα Hambo Itigelov υπήρξε πραγματικό πρόσωπο, που είναι γνωστό στην ιστορία της Ρωσίας. Σπούδασε στο Aninsky Datsan (βουδιστικό πανεπιστήμιο στην Buryatia, σήμερα είναι ερείπια) και αποφοίτησε από την ιατρική και τη φιλοσοφία (με ειδίκευση στη φύση του κενού). Επιπλέον, έγραψε μια εγκυκλοπαίδεια της φαρμακολογίας.
Το 1911 ο Itigelov έγινε Hambo Lama (επικεφαλής της βουδιστικής εκκλησίας στη Ρωσία). Κατά τα έτη 1913-1917 συμμετείχε σε κοινωνικές εκδηλώσεις που διοργανώνονταν από τον τσάρο. Είχε προσκληθεί στην 300η επέτειο της δυναστείας των Ρομανόφ, άνοιξε το πρώτο βουδιστικό μοναστήρι στην Αγία Πετρούπολη, ο Τσάρος Νικόλαος II του απένειμε τον Μάρτη του 1917 το βραβείο του Αγίου Stanislaus.Κατά τον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο ο Itigelov ίδρυσε μια οργάνωση που ονομάστηκε "Buryat Brothers". Βοήθησε το στρατό με χρήματα και τρόφιμα, εκτός των ενδυμάτων και των φαρμάκων. Έχτισε πολλά νοσοκομεία όπου βουδιστές ιατροί βοηθούσαν τους τραυματισμένους στρατιώτες. Γι'αυτό βραβεύτηκε με το βραβείο της Αγίας Άννας αλλά και άλλα βραβεία.
Προσθήκη λεζάντας
Το 1926 ο Itigelov προέτρεψε τους βουδιστές μοναχούς να εγκαταλείψουν τη Ρωσία, δεδομένου ότι «η κόκκινη διδασκαλία ερχόταν» (ο ίδιος δεν έφυγε ποτέ από τη Ρωσία).Το 1927, όταν ήταν 75 ετών, είπε στους Λάμας να ξεκινήσουν διαλογισμό, επειδή ήταν έτοιμος να πεθάνει. Οι Λάμας δεν θέλησαν να ξεκινήσουν το διαλογισμό, επειδή ο Itigelov ήταν ακόμα ζωντανός. Ο Itigelov στη συνέχεια άρχισε να διαλογίζεται μόνος, οι λάμας τον ακολούθησαν και σύντομα πέθανε.
Ο Itigelov είχε αφήσει διαθήκη με την οποία ζητούσε να ταφεί όπως πέθανε, στη στάση του λωτού, σε ένα κουτί κέδρου στο παραδοσιακό νεκροταφείο.Έτσι συνέβη. Στη διαθήκη του ζήτησε επίσης από τους μοναχούς να τον ξεθάψουν μετά από μερικά χρόνια. (Δηλαδή, ήξερε ότι το σώμα του θα ήταν καλά διατηρημένο). 
Αυτό έγινε το 1955 και το 1973, αλλά οι βουδιστές μοναχοί απέφυγαν να το κάνουν γνωστό, επειδή το κομμουνιστικό καθεστώς ήταν ενάντια σε κάθε είδους θρησκεία. Όταν το 2002 το σώμα τελικά εκτάφηκε και μεταφέρθηκε στο μοναστήρι Ivolginsky Datsan (έδρα των σημερινών Lamas Hambo), μελετήθηκε σε βάθος από τους μοναχούς και, το πιο σημαντικό, από επιστήμονες και παθολόγους.
Η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε σχετικά με το σώμα αναφέρει το εξής: πολύ καλή κατάσταση, χωρίς οποιαδήποτε σημάδια φθοράς, με πλήρεις μύες και εσωτερικό ιστό, μαλακές αρθρώσεις και δέρμα. Είναι αξιοσημείωτο ότι το σώμα δεν είχε ποτέ ταριχευθεί ή μουμιοποιηθεί.
Το σώμα είναι τώρα εκτεθειμένο στον αέρα, σε επαφή με άλλους ανθρώπους, χωρίς κανένα περιορισμό ως προς τη θερμοκρασία και την υγρασία. Κανείς δεν ξέρει πώς ο Itigelov διατηρείται σε αυτή την κατάσταση.
Αν και υπάρχουν παρόμοιες ιστορίες σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι το μόνο καλά τεκμηριωμένο και επιβεβαιωμένο κρούσμα ενός αθάνατου σώματος. Η Ταρίχευση και η μουμιοποίηση είναι γνωστές σε διαφορετικούς πολιτισμούς - Chinchorro, αιγυπτιακές μούμιες, χριστιανοί άγιοι, κομμουνιστές ηγέτες, κλπ. Μερικά από τα πτώματα βρέθηκαν σε κρύο έδαφος, ωστόσο, όταν εκτέθηκαν σε οξυγόνο, μέσα σε λίγες ώρες σχεδόν καταστράφηκαν.
Σε βουδιστικά κείμενα γράφτηκαν τέτοια πράγματα, αλλά δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα. Αυτό ίσχυε μέχρι τώρα Ακόμα και αρκετά χρόνια μετά την εκταφή του σώματος ο Itigelovo δεν παρουσιάζει σημεία φθοράς. Ο Itigelov είπε πριν πεθάνει, ότι άφησε ένα μήνυμα προς όλους τους λαούς της Γης. Αυτό το μήνυμα δεν περιέχει λέξεις. Είναι στο χέρι μας να το καταλάβουμε.
http://elladanea.gr    , πηγη    ,  
www.anexigita.com
 
*** Ολοκαύτωμα του πλανήτη και μετά... Παγκόσμια Κυβέρνηση!
 Η παγκόσμια κυβέρνηση έχει και... έμβλημα!
Έχουμε στο παρελθόν, από τις στήλες της «Ε.Ω.», αναφερθεί πολλάκις στο τεράστιο ζήτημα της μετάβασης του κόσμου μας σε μια Νέα Εποχή (εφιαλτική για τους πολλούς)... Σε σειρά άρθρων, αναλύσεων και αποκαλύψεών μας αναφερθήκαμε σε βασικές και σημαντικές πτυχές της περίφημης Απόκρυφης Γεωπολιτικής, για την οποία δώσαμε τον κάτωθι ορισμό [από τον πρόλογό μας στο βιβλίο «Γέροντας Ελπίδιος. Οράματα για το μέλλον...», με συντελεστή τον Φώτιο Μπαμπάνη και επιμελητή τον γράφοντα, εκδόσεις «M-Press», 2013]:
«Γεροντική παράδοση (μεταφυσική) και γεωπολιτική ανάλυση (διαλεκτική) συνιστούν εκείνο που στους παρασκηνιακούς κύκλους του πλανήτη, εκεί όπου ορίζονται οι μοίρες της ανθρωπότητας, καλείται με δυο λέξεις: Απόκρυφη Γεωπολιτική. Πρόκειται για την πλέον προωθημένη γνώση που μπορεί να υπάρξει στο σύμπαν, αποκύημα ανώτερου νου, για τη διαλεκτική σύνθεση των πραγμάτων όπως όρισε ο Μεγάλος Δημιουργός, το Υπέρτατο Ον. Ο αληθινός Θεός της Ελληνορθοδοξίας, που μέσα στην εθνικοθρησκευτική μας παράδοση είναι ο διαχρονικός Ήλιος-Ιησούς, ο Θεράπων Χριστός»...



Σπουδαία παράμετρος της Απόκρυφης Γεωπολιτικής είναι η μέθοδος της ψυχοϊστορικής πρόβλεψης των μελλούμενων να συμβούν γεγονότων. Με δυο λόγια, ως ψυχοϊστορία θα μπορούσαμε να ονομάσουμε την επιστήμη εκείνη, η οποία μέσω της παρατήρησης διαδοχικά επαναλαμβανόμενων παρομοίων ιστορικών καταστάσεων δύναται να προβλέψει το μέλλον, με μία εκπληκτική ακρίβεια και εγκυρότητα. Στο κείμενό μας «Η Ψυχοϊστορία μάς λέει... πότε θα έρθει ο Αντίχριστος!!!», που δημοσιεύτηκε στην «Ε.Ω.» στις 20 Ιανουαρίου του 2014, αναφέρονται και τα κάτωθι:
«Ασφαλώς η ψυχοϊστορία συνδέεται άμεσα με την περίφημη «θεωρία του χάους»: «το πέταγμα μιας πεταλούδας στη Νέα Υόρκη δύναται να προκαλέσει σεισμό στο Τόκιο»! Δηλ. πολλές φορές ένα ασήμαντο φαινομενικά γεγονός μπορεί να προξενήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

  Η δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, από έναν αστυνομικό έφερε τον νεώτερο «Δεκέμβρη», με την εξέγερση του λαού και την πυρπόληση των ελληνικών πόλεων... 
Η αυτοκτονία ενός πλανόδιου εμπόρου στην Τυνησία στα τέλη του 2010 οδήγησε στην «αραβική άνοιξη», που άλλαξε τη γεωπολιτική μορφή της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής!
Πολλοί επίσης γνωρίζουν τη φράση: «εάν η μύτη της Κλεοπάτρας ήταν μεγαλύτερη, άλλη θα ήταν η εξέλιξη της παγκόσμιας ιστορίας»! Πράγματι, η ήττα της Κλεοπάτρας και των Ρωμαίων συμμάχων της στη ναυμαχία του Ακτίου οδήγησε στο τέλος του κλασικού ελληνισμού και στη ρωμαϊκή πολιτισμική υπεροχή και κυριαρχία επί των Ελλήνων. Όμως η μύτη της Κλεοπάτρας δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, ούτε και μικρότερη! Διότι τους κανόνες λειτουργίας της ιστορίας ορίζει ανώτερος Νόμος, και όχι οι σαχλοί ανθρώπινοι νόμοι και τα «Συντάγματα» των διάφορων Βουβουζέλων. Την πορεία του ανθρώπινου γένους πάνω σ' αυτόν τον πλανήτη την ορίζει ο υπέρτατος συμπαντικός Νόμος, αποκύημα ανώτερου νου, που δεν είναι παρά η ιστορική νομοτέλεια (= ο Θεός)! Σύμφωνα με τον Ιερό Αυγουστίνο, η ανθρώπινη ιστορία είναι σαν μία βέργα, όπου πάνω της καταγράφονται τα γεγονότα, την οποία ο Θεός βλέπει ως ένα ενιαίο σύνολο. Για το Υπέρτατο Ον παρόν, παρελθόν και μέλλον υπάρχουν στο αιώνιο «τώρα»...
Και σε ένα άλλο κείμενό μας («Παγκόσμιος πόλεμος το 2014; Τι λέει η επιστήμη της ψυχοϊστορίας...», «Ε.Ω.», 11 Ιανουαρίου 2014) αναφέρουμε:
«Οι καιροί, στους οποίους ζούμε, είναι αναμφίβολα «πονηροί». Είναι μία χρονική περίοδος, στη διάρκεια της οποίας λαμβάνουν χώρα τεράστιες αλλαγές τόσο στην καθημερινότητά μας όσο και γενικότερα στον πλανήτη, σηματοδοτώντας έτσι τη μετάβαση σε μία πραγματικά Νέα Εποχή για την ανθρωπότητα: την περίφημη εποχή του Υδροχόου, η οποία και αντικαθιστά, μετά από 2.000 έτη, την εποχή των Ιχθύων (Ι.Χ.Θ.Υ.Σ. = Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ, από εδώ και ο ιχθύς, δηλ. το ψάρι, ήταν το αρχικό σύμβολο του χριστιανισμού, προτού να αντικατασταθεί αργότερα από τον σταυρό)...
Οι φοβερές και τρομερές αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μας διαψεύδουν ασφαλώς τους ψευδοπροφήτες της δεκαετίας του 1990, κάποιους ανόητους πρακτορίσκους της CIA και του Πενταγώνου, οι οποίοι (μεθυσμένοι από τη δήθεν επικράτηση του νεοφιλελευθερισμού επί του μαρξισμού) έκαναν λόγο για... «τέλος της ιστορίας»! Πρωτεργάτης αυτής της τόσο ανόητης θεωρίας υπήρξε ο Αμερικανός (γιαπωνέζικης καταγωγής) πολιτικός επιστήμονας Φράνσις Φουκουγιάμα, ο οποίος συνέγραψε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 το έργο «Το τέλος της ιστορίας και ο τελευταίος άνθρωπος». Τελικά η θεωρία του Φουκουγιάμα βρίσκεται σήμερα στον κάλαθο των αχρήστων, εφόσον η ιστορία όχι μόνο δεν «τελείωσε», αλλά γνώρισε μία δραματική επανεκκίνησή της»...
Γιατί αναφερόμαστε σε όλα τα παραπάνω για μια ακόμη φορά;

Για να δείξουμε ότι είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ η εμφάνιση και η επικράτηση του Ψευτομεσσία-Αντιχρίστου, μέσω της περιβόητης παγκόσμιας διακυβέρνησης! 
Ό,τι και αν συμβεί, όποια και αν είναι η πραγματική θέληση της ανθρωπότητας, το πρόσωπο αυτό ΠΡΕΠΕΙ να έρθει και να «βασιλεύσει» στον κόσμο, ως ο «Ηγέτης» της Νέας Εποχής και ο θεμελιωτής της Νέας Τάξης Πραγμάτων!... 
Αυτό εξάλλου πρεσβεύει και η ελληνορθόδοξη θρησκευτική παράδοση, η οποία προφήτευσε όλα όσα αφορούν τη σατανοκίνητη αυτή μορφή, είτε μέσα στην Αγία Γραφή είτε στη διδασκαλία των Πατέρων της Εκκλησίας μας και σε ρήσεις πλήθους Γερόντων και Αγίων...
Άλλωστε ήδη εισήλθαμε στην εποχή του Υδροχόου (Νέα Εποχή), συμβολικά από τις 21 Δεκεμβρίου του 2012, όταν και κατά το «ημερολόγιο των Μάγιας» ο παλιός κόσμος «καταστράφηκε» και στη θέση του αναδύθηκε ένας νέος κόσμος... Πράγματι, την ημερομηνία εκείνη ο γαλαξίας μας πέρασε σε νέα χωροχρονικά δεδομένα, με όρους αστρολογίας και αστρονομίας, οπότε έπεται η σταδιακή μεταμόρφωση και μετασχηματισμός της υλικής πραγματικότητας. Ο άνθρωπος θα αλλάξει μια και για πάντα τις αντιλήψεις και τις παραστάσεις του για τον τριγύρω μας κόσμο!
Για το εν λόγω ζήτημα είχαμε κάνει, στην «Ε.Ω.», ένα επετειακό αφιέρωμα στην υπόθεση «2012», με συρραφή παλαιοτέρων κειμένων μας, υπό τον τίτλο «Ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης για το 2012 και τη Νέα Εποχή». Αυτό το «σπονδυλωτό» κείμενο είναι πάντοτε επίκαιρο και κάνει πλήρη λόγο για όλα όσα αφορούν την εποχή του Υδροχόου... Επειδή κάποιοι φίλοι ήθελαν να διαβάσουν συνοπτικά τις θέσεις μας για το «τέλος του κόσμου» και δεν ανηύραν στο διαδίκτυο τα αποσπάσματά μας αυτά, ιδού τα πλέον ενδεικτικά σημεία του πρωτοποριακού εκείνου άρθρου μας:
«1. Είναι πλέον σαφές ότι αυτή η εποχή (του «Γελωτοποιού» της κάρτας Ταρό) έφτασε στο τέλος της: το 2012 αναμένεται το πέρασμα της ανθρωπότητας σε μια Νέα Εποχή, την εποχή που λέγεται ότι συμβολίζει η επόμενη - και... τελευταία! - κάρτα Ταρό, αυτή που έχει την ονομασία «Ο Κόσμος»... [να σημειωθεί εδώ ότι ιστορικά ένας αιώνας ΔΕΝ ΔΙΑΡΚΕΙ ακριβώς 100 χρόνια! Βέβαια, ημερολογιακά 100 χρόνια είναι ένας αιώνας, αλλά σε ιστορικό επίπεδο, και συνακόλουθα στην ιστορική έρευνα, η έννοια «αιώνας» σημαίνει το «σύνολο εκείνο των γεγονότων, που εντάσσονται σε μια ευρύτερη ιστορική νομοτέλεια», σύμφωνα με έναν δικό μας ορισμό. Άρα, τώρα μπορεί μεν να έχουμε 2011 και να είμαστε χρονολογικά στον 21ο πλέον αιώνα, αλλά ΙΣΤΟΡΙΚΑ βρισκόμαστε στο τέλος του 20ού αιώνα! Μάλιστα, σύμφωνα με μια άλλη παράλληλη εκδοχή, το ιστορικό αυτό μεταίχμιο συμπίπτει με την έτερη κοσμοϊστορική-αστρολογική μετάβαση, δηλ. το πέρασμα της ανθρωπότητας από τη λεγόμενη «Εποχή των Ιχθύων» (την εποχή δηλ. που ξεκίνησε με τη γέννηση του Χριστού) στην αναμενόμενη «Εποχή του Υδροχόου». Οι δύο αυτές ταυτόχρονες μεταβάσεις, αιώνα και χιλιετίας - έστω κι αν σ' αυτή την περίπτωση μια «χιλιετία» σημαίνει περίοδο περίπου 2.000 ετών - είναι όντως εκπληκτικό ότι «πέφτουν» αμφότερες το έτος 2012!...]
[από το άρθρο: «Κάρτες Ταρό, από την εποχή της «τρέλας» στη «νέα τάξη» της παγκοσμιοποίησης!»] 

          2. Πίσω λοιπόν από την κεντρική ιδέα του Τρίτου Κύματος εμείς βλέπουμε ξεκάθαρα - χρησιμοποιώντας στον συλλογισμό μας στοιχεία και από την πλούσια ορθόδοξη χριστιανική μας παράδοση, που ο Τόφλερ φυσικά αγνοεί - αυτό που στις δικές μας έρευνες και δημοσιεύσεις αποκαλέσαμε ως Νέα Εποχή. Τη δε επίπονη διαδικασία του περάσματος προς τα νέα παγκόσμια δεδομένα την έχουμε χαρακτηρίσει ως «μετάβαση στη Νέα Εποχή» (από την οποία είναι φανερό ότι βγαίνουμε, ίσως και εντός του 2012). Νέα Εποχή λοιπόν: η απρόσωπη εποχή της πλήρους επικράτησης του μηχανικού τρόπου ζωής, του ολοκληρωτικού ελέγχου της ανθρωπότητας, και φυσικά της παγκοσμιοποίησης υπό τον εξουσιασμό του Μεγάλου Αδελφού... Κι αυτό βέβαια μας θυμίζει έντονα τη θρησκευτική μας παράδοση περί ερχομού του Αντιχρίστου ως παγκοσμίου κυβερνήτη, ο οποίος θα δώσει στον κόσμο μας εκείνο που ο Τόφλερ θέτει ως βασική ιδέα στο «Τρίτο Κύμα», δηλ. την «πλανητική συνειδητότητα»! «Όλος ο Κόσμος να γίνει Ένα», δηλ. η πολιτική-οικονομική παγκοσμιοποίηση και εξάλειψη-απαλοιφή των «τοπικών» (εθνικών, εθιμικών, θρησκευτικών κτλ.) διαφορών και η παγκόσμια διακυβέρνηση υπό μία ανώτερη Συνείδηση-Κυβερνήτη του Κόσμου... [με θεολογικούς όρους «οικουμενισμός»] Και, βεβαίως, δεν λησμονούμε τη δραματική προειδοποίηση του Κοσμά του Αιτωλού ότι «τον κόσμο θα κυβερνήσουν τα άλαλα και τα μπάλαλα», δηλ. οι μηχανές σε έναν κόσμο αυτοματοποιημένης παραγωγής των πάντων...           
         [από το άρθρο: «Το «τρίτο κύμα» του Άλβιν Τόφλερ είναι η «νέα εποχή» που έρχεται!!!»]
3. Όμως οι διεθνείς εξουσιαστές βιάζονται! Γιατί άραγε; Τι περιμένουν και δείχνουν τέτοια ανυπομονησία; Επιταχύνουν τις διαδικασίες, σε πλήρη εναρμόνηση με το παγκόσμιο ρολόι, για να γίνει πράξη η παγκόσμια διακυβέρνηση, συνεπώς και η ανάδειξη του ηγέτη της, που η εκκλησιαστική μας παράδοση αποκαλεί ως Αντίχριστο... Εδώ να σημειώσουμε ότι Αντίχριστος είναι ο «αντί» ή «εναντίον» του Χριστού: το πρόσωπο δηλ., το οποίο έρχεται να καταλύσει την παλιά εποχή και να αναδείξει τη Νέα Εποχή, το ημερολογιακό-ζωδιακό πέρασμα στην εποχή του Υδροχόου (η προηγούμενη παγκόσμια περίοδος εθεωρείτο η εποχή των Ιχθύων, όπου Ι.Χ.Θ.Υ.Σ.: Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ). Και όντως, ο γαλαξίας μας (συνεπώς και η Γη) εισέρχονται πλέον με υπερταχύτητα σε μια νέα χωροχρονική διάσταση, δηλ. - αν θέλουμε να μιλήσουμε με πολιτικούς όρους - σε εντελώς νέες συνθήκες και δεδομένα...
[από το άρθρο: «Πάμε... ολοταχώς για παγκόσμια διακυβέρνηση!!!»]
4. Τα πάντα πλέον όσα συμβαίνουν πάνω στον πλανήτη Γη συντείνουν στο συμπέρασμα ότι είναι πλέον θέμα λίγων μηνών (ή και... εβδομάδων ακόμα!) το φοβερό εκείνο γεγονός, μετά από το οποίο θα γείρει η παγκόσμια «πλάστιγγα» και θα αρχίσουν πια να εκτυλίσσονται συμβάντα κοσμοϊστορικής σημασίας! 
Συμβάντα που θα αλλάξουν μια για πάντα τον κόσμο ετούτο, σε σημείο τέτοιο που όλοι όσοι περάσουν στη νέα φάση ανάπτυξής του να κάνουν λόγο για όντως «καινό ουρανό και καινή γη»!... 
Τόσο συγκλονιστική θα είναι η Μεγάλη Αλλαγή που έρχεται! Όλα τα παραπάνω τα ισχυριζόμαστε, διότι πραγματικά δεν έχουν προηγούμενο κανένα στην εποχή μας όλα αυτά που πρόκειται να ξετυλιχθούν σε παγκόσμιο επίπεδο και που φανερώνουν (από θεολογικής οπτικής γωνίας) ότι ζούμε όντως σε καιρούς εσχατολογικούς... 
Τα «σημεία» άλλωστε γύρω μας είναι πλέον ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! Αν λοιπόν δει κανείς και συγκρίνει τη σημερινή πανγήινη Κρίση με όλες τις προηγούμενες κρίσεις των καιρών μας (μ.Χ. χρόνια ή Εποχή των Ιχθύων), θα διαπιστώσει ότι έχει σαφείς δομικές διαφοροποιήσεις. Καταρχάς η σημερινή Κρίση, αντίθετα με τις κρίσεις π.χ. του 20ού αιώνα (Α΄ και Β΄ παγκόσμιος πόλεμος, «κραχ» του 1929, ψυχρός πόλεμος, πετρελαϊκή κρίση, πτώση του κομμουνισμού κτλ.), δεν έχει κανένα απολύτως αντίβαρο, ως αντιστάθμισμα στο κέντρο βάρους της.
 Δηλ., με δυο λόγια, ΔΕΝ υπάρχει καμία διέξοδος από αυτήν, εφόσον - αντίθετα με τις προηγούμενες κρίσεις - ολόκληρη η ανθρωπότητα έχει εισέλθει για τα καλά στο χοντρό πλανητικό παιχνίδι που παίζεται, λόγω βασικά της παγκοσμιοποιημένης πια κοινωνίας μας...
[από το άρθρο: «Ο οικονομικός καρκίνος στην Ευρώπη φέρνει την... «Αποκάλυψη» στον κόσμο!!!»]
5. Τι μέλλει λοιπόν γενέσθαι; Κάνουμε εδώ ένα περίγραμμα του μέλλοντος. 
Η Ελλάδα είναι μοιραίο ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ! Η καταστροφή της θα συμπαρασύρει στον γκρεμό ολόκληρο τον ευρωπαϊκό Νότο, αλλά και την ΕΕ... 
Το πλήρες χάος που θα επικρατήσει σε Ελλάδα-Ευρώπη θα εκμεταλλευτεί η Ανατολή για να προωθήσει ασφαλώς τα δικά της γεωπολιτικά συμφέροντα, με γνώμονα την ισλαμοποίηση της «γηραιάς ηπείρου» και τη νίκη του Ευρασιατικού Άξονα στον Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο εναντίον των ΗΠΑ. Μπροστά στον κίνδυνο πυρηνικού ολέθρου και ανατίναξης του πλανήτη θα εμφανιστεί ο «Μεσσίας» (Αντίχριστος) ως δήθεν «ενοποιητής» της ανθρωπότητας μέσω της παγκόσμιας διακυβέρνησης... Ένας από τους υπουργούς του - υπεύθυνος του Διάμεσου Χώρου της Ευρασίας (Βαλκάνια, Ανατολική Μεσόγειος, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική) με επίκεντρο το Αιγαίο - θα είναι εκείνος που απεικονίζεται στην κάρτα του «παιχνιδιού» Illuminati που λέγεται «Ανώτατο Δικαστήριο» ("Supreme Court"): δηλ. ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!
[από το άρθρο: «Γ.Α.Π.: άνοδος, πτώση και επιστροφή...»]». 

Επανερχόμαστε στο σήμερα. Είναι πλέον σαφές ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται ενώπιον φοβερών κοσμογονικών γεγονότων. Ακόμη και η επταετής «βασιλεία» του Αντιχρίστου είναι απολύτως συμβατή με την ψυχοϊστορική επιστήμη, εφόσον πρόκειται... ακριβώς για επτά χρόνια!!! [βλέπε «μηχανισμό των επταετιών» της ψυχοϊστορίας]. Επτά χρόνια, τα οποία αναλύονται ως εξής: τα πρώτα 3,5 χρόνια το Θηρίο θα φανεί με το πλέον ευγενές προσωπείο του («σωτήρας» και «ευεργέτης» της ανθρωπότητας), ενώ τα τελευταία 3,5 χρόνια θα αποβάλλει το προηγούμενο προσωπείο του και θα φανεί το αληθινό του πρόσωπο, εκείνο του απάνθρωπου καταπιεστή-παγκοσμίου δικτάτορα! Όμως ακριβώς πάνω στο ζενίθ της δύναμής της η πλανητική τυραννία του Αντιχρίστου θα καταρρεύσει ως «χάρτινος πύργος»...
Για να στραφεί όμως η ανθρωπότητα προς τη «λύση» αυτού του κάλπικου «σωτήρα», θα πρέπει πρώτα να έχει φθάσει σε πλήρες υπαρξιακό αδιέξοδο! Στο σημείο Μηδέν, όπου δεν υπάρχει καμία απολύτως λύση... Αυτό μήπως δεν συμβαίνει σήμερα; Δεν οδηγούνται σήμερα οι λαοί αυτού του πλανήτη σε μια κατάσταση δίχως αύριο, όπου επικρατεί η απαισιοδοξία και η κατάθλιψη;... Αν μάλιστα βάλουμε μέσα και ένα παγκόσμιο Ολοκαύτωμα («Αρμαγεδδώνα») που σκοτεινοί εγκέφαλοι ετοιμάζουν για τον κόσμο μας, καταλαβαίνει κανείς σε τι είδους άθλια κατάπτωση θα υποπέσει το ανθρώπινο γένος! Το «Αύριο» θα είναι ο χειρότερος εφιάλτης από απαρχής του κόσμου τούτου...
Πολλά τα σενάρια της υπό «επώαση» παγκόσμιας κυβέρνησης. Και άλλοτε αναφερθήκαμε σε αυτά, στο πώς δηλ. θα φανεί ως «νομοτελειακό» το γεγονός της ενοποίησης του πλανήτη, για να αντιμετωπιστούν έτσι καλύτερα τα φοβερά και τρομερά προβλήματα που καταδυναστεύουν τους ανθρώπους... Η παγκόσμια κυβέρνηση έρχεται! Με ρυθμούς (πλέον) γοργούς. Θεωρείται αναπόφευκτη. Πρέπει να συμβεί!...
Η παγκόσμια κυβέρνηση έχει και... έμβλημα! Σήμερα παρουσιάζουμε, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, το κατασκευασθέν ως σύμβολο της παγκόσμιας κυβέρνησης, δηλ. του «Ανωτάτου Δικαστηρίου» του παιχνιδιού με τις κάρτες «Illuminati». Όπως φαίνεται και στην εικόνα που δημοσιεύουμε (δημιούργημα «χολιγουντιανών» εγκεφάλων), το σήμα αυτό αποτελείται από δύο γνώμονες, τον έναν αντίθετο στον άλλο. Είναι το σημάδι της διαλεκτικής σύνθεσης των πραγμάτων (θέση + αντίθεση = σύνθεση)! Ένωση Ουρανού και Γης... Ιστορική νομοτέλεια που κυβερνάει το σύμπαν. Παραλλαγή του πασίγνωστου «γνώμονα και διαβήτη», έμβλημα μιας διαστημικής πραγματικά εποχής... Προς την ανθρωπότητα: «Καλώς ήλθατε στη Νέα Εποχή»!
Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης  , 
www.elora.gr ,.-
 
*** Υπήρχε Ηλεκτρισμός στην Αρχαία Ελλάδα; Για δείτε αυτό
 Αν δούμε τον ΠΑΥΣΑΝΙΑ, και συγκεκριμένα στα Αρκαδικά, 10, 1 διαβάζουμε, «…Πάνω από το στάδιο είναι το όρος Αλήσιον που λένε πως οφείλει το όνομά του στην άλη (περιπλάνηση) της Ρέας….
2. Στο πιο χαμηλό μέρος του βουνού βρίσκεται το ιερό του Ίππιου Ποσειδώνα (σημερινή Μαντίνεια)…
3. Απαγόρευσαν την είσοδο των ανθρώπων στο ιερό, χωρίς να υψώσουν εμπόδιο στην πόρτα, αλλά τεντώνοντας εκεί νήμα μάλλινο, επειδή ίσως πίστευαν πως κι αυτό θα προξενούσε φόβο στους τότε ανθρώπους που τιμούσαν τα θεία, ίσως όμως υπήρχε και κάποια δύναμη στο νήμα.
Ο Αίπυτος, ο γιος του Ιπποθόου που μπήκε στο ιερό, είναι φανερό πως δεν πήδησε πάνω από το νήμα ούτε πέρασε από κάτω, ΑΛΛΑ ΤΟ
ΕΚΟΨΕ. Η πράξη του ήταν ανόσια και γι’ αυτό έπεσε το νήμα στα μάτια του και τον τύφλωσε κι ευθύς πέθανε»




Το εδώ αναφερόμενο ‘μάλλινο νήμα’ που προστάτευε την είσοδο του ιερού του Ποσειδώνα, ίσως πράγματι είχε ‘κάποια δύναμη’, όπως σκέφτεται και ο ίδιος ο Παυσανίας. Στο αρχαίο κείμενο το ονομάζει ΜΙΤΟ….
Αναρωτιέμαι αν οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι που δρούσαν σε αυτά τα ιερά ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ ή κάτι σχετικό, και ίσως αυτό το ‘μάλλινο νήμα’ που ‘τύφλωσε’ και «σκότωσε»» τον «βέβηλο» μήπως ήταν απλά ΚΑΛΩΔΙΟ !
Μήπως δηλαδή αυτό το νήμα ήταν μάλλινο απ’ έξω για να μην περνά ο ηλεκτρισμός, αλλά αν κάποιος προσπαθούσε να το κόψει, θα καιγόταν γιατί μέσα θα ήταν σύρμα. Όπως περίπου και τα παλιά ‘πάνινα’ καλώδια.
Η πηγή της δύναμης, λογικά, πρέπει να ήταν ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ, αν κρίνουμε από το ό, τι χρησιμοποιούσαν ΞΥΛΑ για την κατασκευή ιερών, και όπως ξέρουμε, το ξύλο είναι κακός αγωγός του ηλεκτρισμού, δηλαδή ΜΟΝΩΤΙΚΟ υλικό, όπως και το ΜΑΛΛΙ. Αυτό ίσως σημαίνει πως είχαν είχαν γνώση και είχαν πειραματιστεί με τις ιδιότητες των υλικών.
Ο ίδιος ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Αδριανός, που ενδιαφέρθηκε προσωπικά για την επανοικοδόμηση του ναού, είχε βάλει ανθρώπους να επιτηρούν τους εργάτες να μην κοιτάζουν το ιερό και τα ερείπιά του. Κάτι φοβόταν πιθανόν για την υγεία τους. Ίσως φοβόταν κάποια ακτινοβολία…
Επίσης όσον αφορά τον αρχαίο όφη, τον «Πύθωνα» των Δελφών φαίνεται να έχουμε ενδείξεις ότι σχετίζεται με τον ηλεκτρισμό. Η παραγωγή ηλεκτρισμού ή η κατασκευή μπαταρίας απαιτεί ένα υγρό διάλυμα υλικών που δεν έχουν καθόλου ωραία μυρωδιά αλλά πλησιάζουν θα έλεγα την δυσοσμία από αναθυμιάσεις. Ίσως αυτό το υγρό να είχε σχέση με τη «μυρωδιά» που ανέδυε ο Πυθωνας.
Σε όλους τους ναούς, που αναφέρει ο Παυσανίας, σημειώνει την ύπαρξη «θαλασσινού νερού» που φτάνει μέχρι τον ναό. Αν αυτό ερχόταν από την θάλασσα ή είχε δημιουργηθεί ρίχνοντας μια ποσότητα αλατιού σε μια δεξαμενή νερού είναι ένα άλλο θέμα. Κρατάμε πως το νερό αυτό ήταν αλατισμένο.

 
Το 1800 ο Βόλτα (Alessandro Volta) απέδειξε ότι ο ηλεκτρισμός μπορεί να παραχθεί από την επαφή δύο μετάλλων. Έτσι κατασκεύασε το «βολταϊκό στοιχείο». Αυτό ήταν μια συσκευή που είχε διαδοχικά στρώματα χαλκού, ψευδαργύρου και χαρτονιού βυθισμένα σε αλατισμένο νερό.
Λόγω της χημικής αντίδρασης των δύο μετάλλων δημιουργείται μια μόνιμη ηλεκτρική πηγή. Το «βολταϊκό στοιχείο» είναι η μπαταρία και αργότερα παρήγαγαν το εναλλασσόμενο ηλεκτρικό ρεύμα.
Χαλκό ξέρουμε ότι είχαν οι αρχαίοι Έλληνες από τα όπλα τους κλπ. αλλά ψευδάργυρο που χρειάζονταν για να γίνει η μπαταρία πού το βρήκαν;
ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ μας λένε πως ο ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ ήταν ΑΓΝΩΣΤΟΣ στην αρχαιότητα. Πως θα έφτιαχναν λοιπόν έστω αυτήν την υποτυπώδη μπαταρία;
Όμως ο ψευδάργυρος ΔΕΝ ήταν ΑΓΝΩΣΤΟΣ…
Υπήρχε στην Ελλάδα, και κάποιοι τον γνώριζαν. Στο ΛΑΥΡΙΟ βρίσκεται ένα ορυκτό που ονομάζεται ΑΔΑΜΙΝΗ. Ο ορισμός του Αδαμίνη είναι ο εξής ΑΔΑΜΙΝΗΣ : ΟΡΥΚΤΟΝ ΣΠΑΝΙΟΝ, ΕΝΥΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ, ΕΙΣ ΡΟΜΒΙΚΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΥΧΝΑ ΕΝ ΛΑΥΡΙΩ !!!! (Λεξικό Ελευθερουδάκη).
Μεταλλικά και μη μεταλλικά ορυκτά.
Μέσα σε αυτά υπάρχει και ο άργυρος. Για τη εξαγωγή του αργύρου από το μετάλλευμα χρειάζεται κατά την επεξεργασία του υποχρεωτικά και ο ψευδάργυρος. Είναι φανερό ότι οι αρχαίοι γνώριζαν τον ψευδάργυρο αφού είναι τεκμηριωμένο ότι από το Λαύριο έβγαζαν άργυρο.
Εξάλλου είναι γεγονός ότι στην επαναλειτουργία του ορυχείου στο τέλος του 19ου αιώνα από τον Σερπιέρι και αργότερα από την Γαλλική Εταιρία Λαυρίου, η λειτουργία του βασίσθηκε στις πλούσιες ποσότητες σε μολύβι, σε ψευδάργυρο και σε άργυρο που περιείχαν τα αρχαία «απόβλητα» από την επεξεργασία για την εξαγωγή του αργύρου.
Άλλο σημείο της Ελλάδας όπου βρίσκεται ο ψευδάργυρος είναι η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ της Χαλκιδικής. Με δύο λόγια οι αρχαίοι Έλληνες είχαν στη διάθεσή τους, τόνους μέταλλο από μολύβι και ψευδάργυρο. Έχουμε λοιπόν ό,τι χρειάζεται για την δημιουργία μιας μπαταρίας, κατάλληλα μεταλλα και αλατισμένο νερό.
Τώρα πώς κύμα θαλασσινό εμφανίζεται στους ναούς, αυτό είναι αρχαία παράδοση. Παρόμοια παράδοση είχαν και οι Αθηναίοι για το κύμα τους στην Ακρόπολη. Γιατί στην Ακρόπολη υπήρχε θαλασσινό νερό και μάλιστα στην περίοδο της Γερμανικής Κατοχής επί Γερμανών, ο Χίμλερ βεβαιώθηκε από ένα πηγάδι είδε ότι στην Ακρόπολη έφτανε υπογείως θαλασσινό νερό.
Με όλα τα παραπάνω που έγραψα ενδέχεται οι αρχαίοι σοφοί ιερείς να κατασκεύασαν μπαταρία και περαιτέρω ηλεκτρικό ρεύμα. Μην ξεχνάμε ότι οι αρχαίοι ιερείς κατείχαν πολλά μυστικά. Θυμηθείτε πως στους Δελφούς δύο φορές μόνοι τους απώθησαν και έτρεψαν σε φυγή τους εχθρούς όταν πήγαν να λεηλατήσουν το ιερό.
Μια τους Πέρσες και μια τους Γαλάτες.
Ο άγιος Αυγουστίνος περιγράφει ένα ναό αφιερωμένο στην Αφροδίτη στον οποίο ιερή φλόγα έκαιγε έξω αλλά δεν έσβηνε ποτέ ούτε από τον άνεμο ούτε από τη βροχή (λάμπα;)
Στην περιοχή Dedeira της Αιγύπτου, ανασκαφές έφεραν στο φως σχέδια που παρουσιάζουν κάτι σαν ένα σύγχρονο ηλεκτρολογικό σχέδιο με καλώδια, λάμπες, ασφάλειες και γεννήτρια. Το 1401 ανακαλύφθηκε ο τάφος του Πάλλα, γιου του βασιλιά της Τρωικής περιόδου Evander. Μέσα στον τάφο βρέθηκε λάμπα να καίει. Αυτό από μόνο του είναι εκπληκτικό καθώς ο Πάλλας πέθανε τον 12ο αιώνα π.κ.ε.
Εκπληκτικότερο το γεγονός ότι δεν μπορούσαν αυτοί που βρήκαν τον τάφο να σβήσουν τη λάμπα. Ούτε ο αέρας την επηρέαζε ούτε το νερό και μόνο όταν την αδειάσανε από το υγρό που περιείχε έσβησε. Έκαιγε επί 2.600 χρόνια, αλλά για το άσβεστο φως θα γράψω αναλυτικότερα όταν μου δοθεί ευκαιρία.
Δαρίβας Παναγιώτης   
maiandros.
 

***ΣΟΚ!!!ΟΙ ΗΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΜΦΙΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!

Ο ανθρωπος-αμφιβιο ήταν ο αμερικανος Francis Faleichik.
Υποβλήθηκε στην απαραίτητη χειρουργική επέμβαση.
Εντούτοις, το αποτελεσμα του πειράματος έγινε το μυστικό των αρχών του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ναυτικού.
Ο πρωτος που ισχυριστηκε την δημιουργια ανθρωπου-αμφιβιου, ηταν ο διασημος ωκεανολογος Κουστω.
Εντουτοις πειραματα για την προσθεση τεχνητων βραγχιων αντι πνευμονων εγιναν και γινονται αλλα φυσικα τα αποτελεσματα τους μενουν μυστικα στα αρχεια του Πολεμικου ναυτικου.
Υποθετικά ένας άνθρωπος με τα τεχνητά βράγχια θα μπορούσε να έχει τις εξής δυνατότητες:
θα ήταν σε θέση να βουτήξει στο βάθος 3.5 χλμ.
Ο Francis Faleichik, χρησιμοποιηθηκε σαν πειραματοζωο και αφου του χορηγειθηκε σημαντικη ποσοτητα νερου στα πνευμονια του, αυτος αντεξε στην δοκιμασια.
Οι αμερικανικοί βιοχημικοί Celia και Josef Bonventura δημιούργησαν μια μικροσκοπική συσκευή ικανή να εξαγάγει το οξυγόνο από το νερό της θάλασσας, και το 1976 κατοχύρωσαν την εφεύρεσή τους με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
Τα πειραματα τους συνεχιστηκαν με επιτυχια.
Αλλα φυσικα τα αποτελεσματα της ερευνας κρατηθηκαν μυστικα.
Το μυστικό της συσκευής ήταν στη χρήση της αιμογλοβίνης, που όχι μόνο χρωματίζει στο κόκκινο του αίματος, αλλά διέλυε και το οξυγόνο.
Υπαρχουν ομως και πολλες ιστοριες δυτών-σφουγγαραδων που κυριολεκτικα ζουσαν για πολύ ωρα κατω απο το νερο.
Θαυμα η καποια τεχνικη αγνωστη σε μας; Αξιο ιατρικης μελετης η απιστευτη αυτη ικανοτητα.

 ***  Αμφίπολη: Περίπου 590.000 ευρώ έχουν κοστίσει οι ανασκαφές!!!
Ο υπουργός Πολιτισμού Κ. Τασούλας διαβίβασε στη Βουλή όλα τα στοιχεία για τη χρηματοδότηση της ανασκαφικής έρευνας
Σε ποσό που δεν ξεπερνά τα 590.000 ευρώ ανήλθαν οι χρηματοδοτήσεις για την ανασκαφική έρευνα του ταφικού συγκροτήματος Τύμβου Καστά. Αναλυτικά στοιχεία με τις χρηματοδοτήσεις της ανασκαφικής έρευνας, που αποκάλυψε το ταφικό μνημείο της Αμφίπολης, διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τασούλας, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Από το έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή προκύπτει ότι το 2014 τις ανασκαφικές έρευνες στήριξαν με δωρεά η Εθνική Τράπεζα και με χορηγίες η ΔΕΣΦΑ και τα Ελληνικά Πετρέλαια. Οι χορηγίες των ΔΕΣΦΑ και Ελληνικά Πετρέλαια μάλιστα δεν έχουν ακόμη ενεργοποιηθεί.
Τα στοιχεία είχε ζητήσει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος, επικαλούμενος δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο το κόστος της ανασκαφικής έρευνας στην Αμφίπολη είναι υπέρογκο και, όπως έλεγε ο βουλευτής, «οι ψηφοφόροι της εκλογικής του περιφέρειας» ζητούν ενημέρωση επ’ αυτού.
Όπως ειδικότερα ενημερώνει ο υπουργός Πολιτισμού στο απαντητικό του έγγραφο, που διαβιβάστηκε στη Βουλή με ημερομηνία 16 Οκτωβρίου, οι χρηματοδοτήσεις για την ανασκαφική έρευνα του ταφικού συγκροτήματος Τύμβου Καστά είναι οι εξής:
- 2010: Δόθηκαν 20.000 ευρώ μέσω Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών, από τη Νομαρχία Σερρών (Ανασκαφική έρευνα στην κορυφή του Τύμβου ΚΑΣΤΑ Αμφίπολης)
- 2011: Δόθηκαν 80.000 ευρώ μέσω Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Περιφέρεια (Έναρξη ανασκαφικής έρευνας ταφικού περιβόλου του Τύμβου ΚΑΣΤΑ Αμφίπολης).
- 2012: Δόθηκαν 50.000 ευρώ από το υπουργείο Πολιτισμού και 50.000 ευρώ από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης (Συνέχιση ανασκαφικής έρευνας ταφικού περιβόλου Τύμβου ΚΑΣΤΑ Αμφίπολης).
- 2013: Δόθηκαν 90.000 ευρώ από το υπουργείο Πολιτισμού (Συνέχιση ανασκαφικής έρευνας ταφικού περιβόλου ΚΑΣΤΑ Αμφίπολης)
- 2014: δόθηκαν 150.000 ευρώ από το υπουργείο Πολιτισμού (Συνέχιση ανασκαφικής έρευνας περιβόλου και εντοπισμός και ανασκαφή τάφου Τύμβου ΚΑΣΤΑ Αμφίπολης)
- Επίσης το 2014, δόθηκε ως δωρεά από την Εθνική Τράπεζα ποσό 150.000 ευρώ ενώ οι χορηγίες των εταιρειών του Δημοσίου ΔΕΣΦΑ (35.000) και Ελληνικά Πετρέλαια (25.000) δεν έχουν ακόμη ενεργοποιηθεί.

***
 
***  BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:
1. - Stamatios Skoulikas =
 http://www.youtube.com/stamos01 ,            3676   video.-
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
 http://www.youtube.com/stamatios01 ,        2118     video.- 
3. - Vlasis Skoulikas =   
http://www.youtube.com/vlasiskal , =           2130   video.- 
Σύνολον                                                         7934   βίντεο   .-
 http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home  ,  2606  .-    https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas  ,  https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  ,  289   https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,
 *** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS    673.– https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑΡΩΝ.-   234 .-                                 
 ~** http://www.twitter.com/stamos01/ ,.-
~**

~ Ο  Οδοντίατρος σας  ενημερώνει , Παρασκευή 26  Σεπτεμβρίου  2014  :  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/09/26-2014.html , .-

~ Αρωμα  στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης Σάββατο  27  Σεπτεμβρίου  2014   : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/09/27-2014.html ,.- 
~  Αθλητικό Σάββατο- Κύριακο 27  και  28  Σεπτεμβρίου  2014 :  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/09/27-28-2014.html ,.- 
~ Άρωμα  στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου  2014   : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/09/28-2014.html ,.- 
~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  29  Σεπτεμβρίου  2014   :  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/09/29-2014.html  
~ Επιλογές αναρτήσεων  Δευτέρα  29 Σεπτεμβρίου  2014   : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/09/29-2014.html ,.-
~Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  30  Σεπτεμβρίου  2014    :  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/09/30-2014.html ,.-
~  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  01  Οκτωβρίου  2014  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/10/01-2014.html ,.-
                                                                                                 
*** ΑΝΑΡΤΗΣEIΣ  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2014  :
~  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  01  Οκτωβρίου  2014  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/10/01-2014.html ,.-
~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  02  Οκτωβρίου  2014   :  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/10/02-2014.html ,.- 
~ Επιλογές   θεμάτων  ποικίλου  ενδιαφέροντος Πέμπτη  02  Οκτωβρίου  2014  :  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/10/02-2014.html ,.- 
~ Το  αγiάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  03  Οκτωβρίου  2014   :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/10/03-2014.html .- 
~  Η  Εφημερίδα  μας  ,   Παρασκευή 03  Οκτωβρίου  2014  : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/10/03-2014.html ,.-
~  Η  Εφημερίδα  μας  Σάββατο  04  Οκτωβρίου  2014  :  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/10/04-2014.html ,.-
~ ΕΠΙΛΟΓΕΣ   Αναρτήσεων  Σάββατο  04  Οκτωβρίου  2014     : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/10/04-2014.html .-
~   Η  Εφημερίδα  μας  Κυριακή  05  Οκτωβρίου  2014  : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/10/05-2014.html .-
~ΕΠΙΛΟΓΕΣ  Κυριακή  05  Οκτωβρίου   2014  : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/10/05-2014.html .- 
10 ~ ΕΠΙΛΟΓΕΣ  Αναρτήσεων  θεμάτων ποικίλου  ενδιαφέροντος  Κυριακή  05 Οκτωβρίου  2014  :  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/10/05-2014.html .-
~  Η  Εφημερίδα  μας   Δευτέρα  06  Οκτωβρίου  2014   :  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/10/06-2014.html .-
~ Επιλογές  Θεμάτων  , Αυτοάμυνα   Δευτέρα 06  Οκτωβρίου  2014     : http://snsarfara.blogspot.gr/2014/10/06-2014.html .-
~  Η Εφημερίδα  μας  Τρίτη  07  Οκτωβρίου  2014  : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/10/07-2014.html .-
~ Επιλογές αναρτήσεων  Τρίτη  07  Οκτωβρίου  2014   : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/10/07-2014.html , .-
~  Η  Εφημερίδα  μας  Τετάρτη 08  ΟΠκτωβρίου  2014 : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/10/08-2014.html .-
~  Άρωμα Ενημέρωσης   Τετάρτη  08  Οκτωβρίου  2014   :  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/10/08-2014.html 
17~ Επιλογές  αναρτήσεων ενδιαφέροντων θεμάτων  Τετάρτη 08  Οκτωβρίου  2014 : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/10/08-2014.html .-
~ Η  Εφημερίδα  μας   09  Οκτωβρίου  2014    : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/10/09-2014.html .-
~ Επιλογές αναρτήσεων ποικίλου ενδιαφέροντος Πέμπτη 09 Οκτωβρίου 2014  : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/10/09-2014.html .-
~   Η Ενημέρωσή  μας  Παρασκευή  10 Οκτωβρίου  2014  :   http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/10/10-2014.html , .-
~  Επιλογές  Αναρτήσεων  ποικίλου  ενδιαφέροντος  Παρασκευή  10  Οκτωβρίου  2014     :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/10/10-2014.html .-
~ Η  Εφημερίδα  μας  Σάββατο  11  Οκτωβρίου  2014 :  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/10/11-2014.html .-
~ Επιλογές  αναρτήσεων  ποικίλου  ενδιαφέροντος  Σάββατο  11  Οκτωβρίου  2014  :  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/10/11-2014.html .-
~ΣΙΚΕΛΛΙΑ και Ελληνόφωνα χωριά Ν.ΙΤΑΛΙΑΣ  11/10  -  18/10/2014   Σάββατο 18 Οκτωβρίου  2014   :  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/10/1110-18102014-18-2014.html .-
~  Ενημέρωση της Κυριακής  19  Οκτωβρίου  2014 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/10/19-2014.html ,.-                     
~  Αθλητικό Σάββατο-Κύριακο  18  και  19  Οκτωβρίου  2014: :   http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/10/18-19-2014.html .-
~ Άρωμα ενημέρωσης  Δευτέρα  20  Οκτωβρίου  2014  :  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/10/20-2014.html ,.-
~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου