ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Tο αγιάζι του Σαββάτου 05 Ιανουαρίου 2013 στην ενημέρωση

Tο  αγιάζι του Σαββάτου 05 Ιανουαρίου  2013 στην ενημέρωση  :


Στις πηγές του Πηδήγματος Αρφαρών
Πάμισος ποταμός στις πηγές του Αγίου Φλώρου Αρφαρών

Το ποντικάκι μας΄πάντα κοντά στην ενημέρωση
μαζί με τα ΧΡΟΝΙΑ του ΠΟΛΛΑ !
*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ καί  Άλλα :

*** «Πράσινο φως» από την κυβέρνηση για την οριοθέτηση της ΑΟΖ  :
Ο υπουργός Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλος με τον Τούρκο ομόλογό του Α.Νταβούτογλου
* Η κυβέρνηση εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει στον ΟΗΕ εντός των πρώτων μηνών του 2013 συντεταγμένες για τα εξωτερικά όρια της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βήματος της Κυριακής, οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2012, τόσο στο ΥΠΕΞ όσο και στο Μαξίμου.
Mάλιστα, το Μέγαρο Μαξίμου εμφανιζόταν έτοιμο να δώσει τη σχετική εντολή στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, λίγο πριν την επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΞ στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται ένθερμος υποστηρικτής μιας τέτοιας κίνησης, όπως άλλωστε φάνηκε και από την αναφορά του στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα.
Προς το παρόν, δεν φαίνεται να κερδίζει έδαφος η εναλλακτική πρόταση της μονομερούς ανακήρυξης της ΑΟΖ, που επίσης έπεσε στο τραπέζι.
* Όλο το παρασκήνιο και οι διαφορετικές απόψεις στο Βήμα της Κυριακής, το οποίο κυκλοφορεί το Σάββατο.-  Newsroom ΔΟΛ

*** Δικαίωση Κουσελά ;    :
* Σχόλιο για τον βουλευτή Μεσσηνίας και πρώην υφυπουργό Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά έκανε η ιστοσελίδα του parapolitika.gr ,σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη λίστα Lagarde.
 Αναλυτικά το σχόλιο:
 Προφήτης βγήκε ο Δ. Κουσελάς !!
 Tι είχε συμβεί με την περίεργη υπόθεση που του στοίχισε την θέση του υφυπουργού.. και απομακρύνθηκε «ντροπιασμένος» αφού ανακάλεσε
 Tι είχε συμβεί με την περίεργη υπόθεση που του στοίχισε την θέση του υφυπουργού.. και απομακρύνθηκε «ντροπιασμένος» αφού ανακάλεσε για να μην διαγραφεί
 Ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Κουσελάς, της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέουμας ήρθε εντελώς συνειρμικά στο νου, με τον θόρυβο που προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες τα «σβησμένα» ονόματα της λίστας Λαγκάρντ.
 Τότε, και πριν εγκαταλείψει την θέση του, σε μια από τις θυελλώδης συνεδριάσεις του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο του 2011, ο υφυπουργός Δ. Κουσελάς υποστήριξε ότι είχε παραδώσει λίστα με οφειλέτες, ενέργεια την οποία συνέδεσε μετά με την αποχώρηση του από την θέση του υφυπουργού (όταν ανέλαβε ο κ. Β. Βενιζέλος υπουργός Οικονομικών).
 Ο κ. Βενιζέλος είχε αντιδράσει έντονα και τον είχε διαψεύσει, ενώ το ίδιο έπραξε και ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπήρχε τέτοια λίστα.
 Τελικά, κατόπιν «άνωθεν» πιέσεων, και αφού είχε καταθέσει ερώτηση για το ζήτημα ο Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ τι να έκανε ο Κουσελάς… «Αναγκάσθηκε» να ανακαλέσει, διευκρινίζοντας:
 «Δεν δήλωσα ποτέ ότι διαθέτω λίστα με μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου και πολύ περισσότερο ότι έδωσα τέτοια λίστα στο Μέγαρο Μαξίμου». Mήπως ο Κουσελάς τώρα δικαιώνεται;  πηγή: www.parapolitika.gr

*** Ο Δήμος Μεσσήνης θα δαπανήσει 46.500 ευρώ για την τουριστική του προβολή  :
* Στις 46.500 ευρώ ανέρχεται το ποσό που θα δαπανήσει για τη φετινή χρονιά, στο πλαίσιο της τουριστικής του προβολής, ο Δήμος Μεσσήνης.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αντιδήμαρχος Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δίνοντας βαρύτητα στην τουριστική προβολή και εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν, ο Δήμος Μεσσήνης προάγει δράσεις με βασικό στόχο να καθιερωθεί ως τουριστικός προορισμός και να αποκτήσει στρατηγική προβολής του τουρισμού του, με σύγχρονο περιεχόμενο, χρονοδιαγράμματα και διασφαλισμένους πόρους.
Ήδη προχώρησε στη δημιουργία ηλεκτρονικής βάσης προώθησης των τουριστικών επιχειρήσεων του Δήμου, ενώ επιχειρείται η απόλυτη διεθνοποίηση συγκεκριμένων εκδηλώσεων (π.χ. Μαραθώνιος Μεσσήνης, Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος μέσω του ΝΠΔΔ-Αρχαία Μεσσήνη). Επίσης, έχει προγραμματιστεί η ολοκληρωμένη καταγραφή του πολιτισμικού αποθέματος και του φυσικού κεφαλαίου της περιοχής, που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη με ίδια μέσα, μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, καθώς και η προβολή του Δήμου μέσω διευρυμένων ενεργειών σε συγκεκριμένες αγορές του εξωτερικού (συμμετοχή σε εκθέσεις, διαφημιστικές καταχωρήσεις σε ξένα έντυπα).
Στόχος είναι η δημιουργία διαδραστικής διαδικτυακής πύλης που θα βασίζεται στην πλοήγηση μέσω χάρτη και στη χρήση ποικίλων εφαρμογών, καθώς και η διαδικτυακή διαφήμιση που αφορά στην προβολή και προώθηση μέσα από τις μηχανές αναζήτησης και διαδικτυακούς κόμβους ενδιαφέροντος.
Με βάση τα ποσά που ψηφίστηκαν, πρόκειται να διατεθούν για τις δράσεις ανάδειξης της Αρχαίας Μεσσήνης 4.000 ευρώ, για το Γραφείο Τουριστικής Υποστήριξης στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας 3.000 ευρώ, για τη συμμετοχή του Δήμου σε εκθέσεις, συνέδρια, ημερίδες 3.000 ευρώ, για τη δημιουργία και εκτύπωση χαρτών 1.500 ευρώ, για τέλη κινηματογράφησης και φωτογράφησης αρχαιολογικών χώρων 500 ευρώ, για
καταχωρίσεις σε εξειδικευμένα τουριστικά έντυπα - εκδόσεις 1.000 ευρώ, για τη συμμετοχή σε πρόγραμμα τουριστικής προβολής της ΕΤΑΠ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας 15.000 ευρώ, για σχεδιασμό, εκτύπωση- ανατύπωση διαφημιστικών εντύπων και ηλεκτρονικού υλικού 17.500 ευρώ και για υπηρεσίες μάρκετινγκ μέσω ιστοσελίδων και διαφημιστικών πινακίδων 1.000 ευρώ.
 Επίσης, έχει ήδη δρομολογηθεί σε συνέχεια απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου η υποβολή πρότασης ένταξης στο πρόγραμμα Leader αναφορικά με την τουριστική προβολή του Δήμου Μεσσήνης, με 17.500 ευρώ.

*** Αυξήθηκαν τα τροχαία, μειώθηκαν οι νεκροί στην Πελοπόννησο  :
* Αυξημένα κατά 20% είναι τα τροχαία που καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το Δεκέμβριο, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Σημειώθηκαν 10 θανατηφόρα τροχαία, έναντι 9 του 2011 (αύξηση 11%), 4 τροχαία με σοβαρό τραυματισμό ατόμων, έναντι 9 του 2011 (μείωση 56%), και 34 με ελαφρύ τραυματισμό, έναντι 22 του 2011 (αύξηση 55%).
Από τα τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές, καταγράφηκαν 10 νεκροί, έναντι 11 του 2011, 7 σοβαρά τραυματίες, έναντι 10 του 2011 και 53 ελαφρά τραυματίες, έναντι 37 του 2011.
Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν: παραβίαση προτεραιότητας, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, παραβίαση κόκκινου σηματοδότη, οδήγηση σε κατάσταση μέθης, απόσπαση της προσοχής του οδηγού και ολισθηρότητα οδοστρώματος.
Στο πλαίσιο των τροχονομικών δράσεων, το Δεκέμβριο του 2012 συγκροτήθηκαν 508 συνεργεία ελέγχων μέθης, ενώ πραγματοποιήθηκαν 12.577 έλεγχοι και διαπιστώθηκαν 169 παραβάσεις.
 Επιπλέον, το ίδιο διάστημα βεβαιώθηκαν και 2.054 επικίνδυνες παραβάσεις, όπως: 1.333 για υπερβολική ταχύτητα, 37 για μη χρήση κράνους, 94 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας, 84 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, 25 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 8 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 9 για αντικανονικό προσπέρασμα, 1 για μη χρήση παιδικών καθισμάτων, 148 παραβάσεις ΚΤΕΟ, 15 για οδήγηση με φθαρμένα ελαστικά, 3 για παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, 19 για μη κίνηση στο άκρο δεξιό του οδοστρώματος, 4 για αντικανονικούς ελιγμούς και 274 παραβάσεις επαγγελματικών οχημάτων.

*** Εντυπωσιάζει εντός γηπέδων… ξεχωρίζει εκτός ο Εθνικός Μελιγαλά :
* ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΧΘΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΤΟ AΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
 Του Νίκου Μπαλόπουλου
 Η εντυπωσιακή παρουσία του Εθνικού Μελιγαλά την τρέχουσα σεζόν, αποτυπώνεται στους αριθμούς και στη διαδρομή του στους αγωνιστικούς χώρους της Δ΄ Εθνικής, ωστόσο φαίνεται ότι δεν αρκεί αυτό για τους ιθύνοντες του Συλλόγου. Φροντίζουν με κάθε ευκαιρία να αποδεικνύουν ότι ξέρουν να πρωτοπορούν και να πρωταγωνιστούν και εκτός γηπέδων, κάνοντας πράξη μια σειρά πρωτοπόρων και καινοτόμων δράσεων.
 Αυτό χθες περιελάμβανε την επίσκεψη αντιπροσωπείας της διοίκησης, των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ του Εθνικού στο ίδρυμα Απόρων Ανιάτων της Καλαμάτας, προκειμένου να παραδώσουν τρόφιμα και άλλα προϊόντα – τα τρόφιμα ήταν προσφορά του Σούπερ Μάρκετ Μουρούσια, τα γλυκά ήταν από το Ζαχαροπλαστείο «Μέλι – γάλα» και τα υπόλοιπα προϊόντα αγοράστηκαν από τη διοίκηση και τα μέλη του αγωνιστικού τιμ - στους τροφίμους του ιδρύματος, αλλά και να φανερώσουν την ευαισθησία τους αυτές τις άγιες ημέρες, που για κάποιους ανθρώπους κάθε άλλο παρά εύκολες είναι.
 Η επίσκεψη έγινε νωρίς το πρωί και η διοίκηση εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Ηλία Αλεξανδρόπουλο και τα μέλη Γιάννη Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Μπινίσκο και Τάκη Μακρή. Ο Γιώργος Μηλίτσης αποτέλεσε την βροντερή παρουσία του τεχνικού επιτελείου, ενώ από τους ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών οι Ηλίας Μουρούσιας, Φάνης Κάνιστρας, Στέλιος Σπανός, Γιάννης Πετρόγιαννης, Ηλίας Μπουζαλάς, Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης Μακρής και Γιάννης Μπινίσκος.
 Την οικογένεια του Εθνικού υποδέχθηκε ο διευθυντής του Ιδρύματος, Πρωτοπρεσβύτερος Ευστάθιος Μπαρούτσος, καθώς επίσης και η προϊσταμένη του Ιδρύματος, αλλά κυρίως τα άτομα τα οποία αισθάνθηκαν πιο όμορφα και πιο γλυκά, βλέποντας τους ανθρώπους του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου να δείχνουν ότι είναι ενεργοί και δραστήριοι σε τέτοιες δράσεις.
 Στον Ολυμπιακό για προπονήσεις ο Αλεξανδρόπουλο
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, την ικανοποίηση από την εμφάνιση στο φιλικό με την Καλαμάτα, ακολούθησε η προσγείωση στην πραγματικότητα, η οποία περιελάμβανε προπόνηση ενδυνάμωσης. Το σημερινό ραντεβού περιλαμβάνει γήπεδο και από Δευτέρα, αφού αύριο ο κ. Μηλίτσης έχει δώσει ρεπό, ξεκινά η προετοιμασία για το σπουδαίο παιχνίδι με το Πανόπουλο.
Στο ενδιάμεσο, την προσεχή Τετάρτη 9 του μηνός, ο νεαρός αμυντικός του Εθνικού Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος, θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, λαμβάνοντας μέρος στις προπονήσεις των μικρών αγωνιστικών τμημάτων του Ολυμπιακού, εκεί όπου είχε βρεθεί και πριν από λίγες εβδομάδες.

*** Αστυνομικοί έκαναν «ντου» σε τσιγγάνους στη Μεσσήνη :
* Ευρεία αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσήνη
 Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα και προσήχθησαν τριάντα έξι (36), ενώ έγιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων
 Του Αντώνη Πετρόγιαννη
 Η δράση των τσιγγάνων στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη. Η υπομονή των πολιτών - θύματα έχει φτάσει στο μη παρέκει. Το πρόβλημα, βέβαια, δε δημιουργήθηκε χθες. Τα γεγονότα, όμως, των προηγούμενων ημερών με την κλοπή των σωλήνων του ΟΤΕ, αλλά και η επιχειρούμενη διάρρηξη στα σπίτια των συγγενών του άτυχου Ηλία Δουρούμη την ώρα της κηδείας του, ξεχείλισαν το ποτήρι της υπομονής.
 Αν δεν υπάρξει ουσιαστική και διαρκής παρέμβαση του κράτους για την αντιμετώπιση του φαινομένου, μπορεί και να καταγραφούν στο μέλλον περιστατικά αυτοδικίας.
 Από την άλλη πλευρά, η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, με τις όποιες δυνάμεις της, γνωρίζοντας πολύ καλά το κλίμα στην περιοχή, έδειξε χθες τα αντανακλαστικά της και προχώρησε σε ευρεία επιχείρηση, η οποία επικεντρώθηκε στην πόλη της Μεσσήνης.
 Έτσι, σύμφωνα και με την ανακοίνωση που εξέδωσε, «στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από το πρωί έως το μεσημέρι ευρεία αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσήνη.
 Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι σε εβδομήντα έξι (76) άτομα και εκατόν είκοσι οκτώ (128) οχήματα, ενώ προσήχθησαν συνολικά τριάντα έξι (36) άτομα και συνελήφθησαν πέντε (5). Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι: Τέσσερις (4) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ρεύματος, ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, για ναρκωτικά και κλοπή ρεύματος.
 Κατά την επιχείρηση, κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 19,7 γραμμαρίων, ενώ βεβαιώθηκαν τριάντα μία (31) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας».
 Το «Θ» επικοινώνησε και με τον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας, ταξίαρχο Κ. Γεωργακόπουλο, ο οποίος παραδέχτηκε τα προβλήματα, αλλά τόνισε ότι οι αστυνομικοί εκτελούν τα καθήκοντά τους με στόχο την αντιμετώπιση της κατάστασης: «Η αστυνομική επιχείρηση που έγινε σήμερα (σ.σ. χθες) εντάσσεται, όπως και μια σειρά άλλες, στο πλαίσιο πρόληψης της εγκληματικότητας.
Από την άλλη πλευρά, κάθε ημέρα έχουμε συλλήψεις και αυτόφωρα. Βέβαια, είναι γεγονός ότι το φαινόμενο δεν έχει παταχθεί. Η κατάσταση θεωρούμε ότι δεν είναι ανεξέλεγκτη. Μπορεί η Αστυνομία να έχει γίνει “σάκος του μποξ” από τους πολίτες, αλλά από την πλευρά μας παίρνουμε τα μέτρα που χρειάζονται. Ο νόμος είναι νόμος και μέσα στα συγκεκριμένα πλαίσια πρέπει να κινούμεθα όλοι».

*** Προς απεργία διαρκείας τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ  :
* Σε απεργία διαρκείας από την ερχόμενη Δευτέρα καλεί τα μέλη της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ (ΠΟΕΠΠΠ), διαμαρτυρόμενη για την επιβολή φόρου επί των κερδών από το πρώτο ευρώ και τις υπόλοιπες προωθούμενες αλλαγές.
 Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΕΠΠΠ αναφέρει: «Η εφαρμογή του φόρου των κερδών από το πρώτο ευρώ που ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου 2013 είναι πλέον πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα θλιβερή για τους χιλιάδες παίκτες των πρακτορείων μας, όπου η ανικανότητα των υπευθύνων επιδεικνύει την πιο σκληρή της στάση όταν αφορά στους μόνιμους στόχους εισροής φορολογικών εσόδων».
 Και συνεχίζει: «Το πρωινό της 1ης Ιανουαρίου μάς επιφύλαξε αισθήματα αμηχανίας, θυμού, αγωνίας και απογοήτευσης. Οι πελάτες της ΟΠΑΠ ΑΕ ήδη καταπονημένοι από την υπέρμετρη φορολόγηση σε σχέση με τους αντίστοιχους των αφορολόγητων παράνομων εταιρειών τζόγου, βλέπουν ξαφνικά τα πετσοκομμένα τους κέρδη να λιγοστεύουν, ακόμη περισσότερο, με το φόρο του 10% που επιβλήθηκε μόνο σε αυτούς, μιας και οι άλλοι είναι αόρατοι με την προστασία της πολιτείας.
 Εκεί που όλοι περίμεναν το κράτος να βάλει όρους διεξαγωγής των παιχνιδιών και να τακτοποιήσει την αγορά με σαφή καθορισμό δικαιωμάτων και αδειών, ξαφνικά αποφασίζει να μεγαλώσει την ψαλίδα του νόμιμου με τον παράνομο, επιβάλλοντας φόρο στα κέρδη των παικτών της ΟΠΑΠ ΑΕ κατά αποκλειστικότητα».
 Τέλος, η Ομοσπονδία στρέφεται κατά του κράτους αλλά και της διοίκησης του οργανισμού, για την οποία αναφέρει: «Εκείνο, όμως, που προκαλεί αγανάκτηση είναι η απουσία της διοίκησης της ΟΠΑΠ ΑΕ από την προάσπιση των συμφερόντων της εταιρείας, δικαιώνοντας όλους αυτούς που πιστεύουν ότι κανείς τους δεν πονά την εταιρεία, την οποία και βλέπουν ως πηγή προσωπικού εισοδήματος, πλουτισμού και εμπλουτισμού των βιογραφικών τους. Η διοίκηση της ΟΠΑΠ ΑΕ παραδόθηκε στα συμφέροντα, εγκαταλείποντας εμάς τους συνεργάτες της».

*** Έλεγχος σε Καλαματιανή γιατρό από τον ΕΟΠΥΥ  :
* ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 200 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Της Μαρίας Νίκα
Κλιμάκιο του ΕΟΠΥΥ βρέθηκε χθες στην Καλαμάτα, σύμφωνα με το διοικητή του Οργανισμού Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο, προκειμένου να ελέγξει συμβεβλημένο γιατρό που καταγγέλθηκε ότι υποστήριξε πως είχε συμπληρώσει τις 200 επισκέψεις ασθενών που δικαιούται το μήνα, σε μία μόνο μέρα!
Την ανακοίνωση έκανε χθες το πρωί ο κ. Παπαγεωργόπουλος από την εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» του Γιώργου Παπαδάκη. Συγκεκριμένα, ο διοικητής του ΕΟΠΥΥ ανέφερε: «Είχαμε χθες ένα περιστατικό. Στις 2 Ιανουαρίου καταγγέλθηκε ότι γιατρός στην Καλαμάτα είχε συμπληρώσει τις 200 επισκέψεις και ζήτησε επιπλέον χρήματα».
Σε αυτό το σημείο ο Γιώργος Παπαδάκης σχολίασε: «Τις 200 επισκέψεις του μήνα τις είχε καλύψει στις 2 Ιανουαρίου, με την 1η του μήνα να είναι αργία; Δηλαδή, σε μία μέρα;».
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος συνέχισε ότι μετά την καταγγελία, η επιθεώρηση «βρέθηκε στην Καλαμάτα, το ελέγχει και θα επιβληθούν οι ποινές, με χειρότερη την αφαίρεση του συνταγολογίου και τη διακοπή της σύμβασής μας. Πράγματι, υπάρχει πρόβλημα και το ζούμε όλοι και στην οικογένειά μας και στον περίγυρό μας τον κοινωνικό».
Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι για να υπάρξει καλύτερος έλεγχος, ο ΕΟΠΥΥ σχεδιάζει τη λειτουργία τηλεφωνικού ραντεβού και για τους συμβεβλημένους γιατρούς. Μέσα από αυτό το σύστημα, όπως είπε, θα ελέγχονται τα ραντεβού του κάθε γιατρού, αλλά και άλλα στοιχεία για τη συνταγογράφηση κ.λπ.
Εν τω μεταξύ, ερωτηθείς για το σύστημα του τηλεφωνικού ραντεβού, που ήδη λειτουργεί για τους μόνιμους και τους αορίστου χρόνου γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, ο κ. Παπαγεωργόπουλος σημείωσε ότι το κόστος της κλήσης θα πέσει αρκετά πιο κάτω από το 1 ευρώ. Πρόσθεσε ακόμη ότι θα πάψουν οι διπλές και τριπλές χρεώσεις για μέλη της ίδιας οικογένειας που θέλουν να κλείσουν ραντεβού (δηλαδή ο καθένας να πρέπει να πάρει ξεχωριστό τηλέφωνο), ενώ θα υπάρξουν ειδικές ρυθμίσεις (μηδενική χρέωση) για πολύτεκνους, βαρέως και χρονίως πάσχοντες.
Συγκεκριμένα στοιχεία θέλει ο Ιατρικός Σύλλογος
«Θα πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουν να μιλάνε με συγκεκριμένα στοιχεία και όχι να λένε γενικά κάποιος γιατρός και να αφήνουν εντυπώσεις» ήταν η απάντηση του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Μιχάλη Μιχαήλ, σε επικοινωνία που είχαμε χθες για το θέμα.
«Να πουν, π.χ., ότι ο τάδε γιατρός την τάδε μέρα είχε 200 επισκέψεις. Αυτή τη λογική, να μιλάμε για καταγγελίες και ελέγχους χωρίς να δίνουμε στοιχεία, εμείς δεν μπορούμε να την αποδεχθούμε» κατέληξε ο κ. Μιχαήλ, συμπληρώνοντας ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας δεν είχε ενημερωθεί για κανέναν σχετικό έλεγχο. . Πηγή ενημέρωσης -ειδήσεων  ,εφημερίδα "Θλάρρος "Καλαμάτας  2013 .-

AΘΛΗΤΙΚΗ  ενημέρωση :

*** Στο στόχαστρο ο Κοτσώνης, περιμένει κι άλλο Βόσνιο η Π.Σ. Καλαμάτα :
* Τον ορθοπεδικό Θανάση Μητσέα επισκέφτηκε χθες ο μεγάλος άτυχος του προχθεσινού φιλικού της Καλαμάτας με τον Εθνικό Μελιγαλά, Τάσος Καντούτσης και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί η ακριβής έκταση του τραυματισμού του στο γόνατο. Ακόμη όμως και με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις φαίνεται ότι θα είναι σε θέση να επιστρέψει μετά από 1,5 ή και 2 μήνες, ενώ κανείς δεν θέλει να σκέφτεται το εφιαλτικότερο σενάριο για το ενδεχόμενο ρήξης χιαστών, που θα σήμαινε ότι θα χάσει όλη τη χρονιά και θα οπισθοδρομήσει την ανοδική πορεία του νεαρού και πολλά υποσχόμενου διεθνή ποδοσφαιριστή.
Σε κάθε περίπτωση πάντως ο τραυματισμός του Καντούτσηψάξει όχι για έναν (αντι-Ψυχογιόπουλο), αλλά για δύο κεντρικούς αμυντικούς.
Ανάμεσα στους υποψήφιους για την κάλυψη του 2πλού αυτού κενού είναι ο Δημήτρης Κοτσώνης. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στον Πανηλειακό και την τρέχουσα σεζόν ανήκει στο δυναμικό του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου όμως δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής. Χθες έγινε μια πρώτη επαφή και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κατηφορίσει στην Καλαμάτα.
«Στόχος» παραμένει ο Χρήστος Μανιάτης που δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Πέμπτης, αλλά ενδιαφέρει την Καλαμάτα, με την οποία υπάρχουν παλιοί δεσμοί από το προηγούμενο πέρασμά του από την ομάδα, ενώ στα συν είναι και η καταγωγή του από τη γειτονική Σπάρτη. Ο έμπειρος αμυντικός αγωνιζόταν τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην Χαλκίδα.
Από την άλλη, «αναθερμαίνεται» το ενδεχόμενο επιστροφής ενός ακόμη γνώριμου, του επιθετικού Στέλιου Μανιάτη, καθώς συμφώνησε να λύσει τη συνεργασία του με τον Βύζαντα και αναμένεται να μείνει και τυπικά ελεύθερος την άλλη εβδομάδα.
Ακόμη πιο κοντά στην Καλαμάτα είναι ο Μεσσήνιος Χρήστος Ρήγας και Βασίλης Χρηστάρας που δοκιμάζονται τις τελευταίες μέρες σε προπονήσεις και φιλικά αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.
Ήδη οι δοκιμές έχουν φέρει ένα νέο πρόσωπο, καθώς υπέγραψε ο υψηλόσωμος Βόσνιος επιθετικός Μίλος Γκάλιν, ο οποίος αποτέλεσε τη δεύτερη χειμερινή μετεγγραφή της Μαύρης Θύελλας, μετά τον ταλαντούχο Μεσσήνιο Άγγελο Σαραντόπουλο που παραχωρήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης (προέρχεται από τον Πάμισο Μεσσήνης).
Για μερικές ακόμη μέρες θα περάσουν από το «μικροσκόπιο» του Ζόραν Γέφτοβιτς οι Ραούλ Τρουγκέντα και Ιβελίν Βασίλιεφ, αλλά θα χρειαστεί να υπερβάλλουν εαυτόν για να πάρουν το τελικό «οκ», ενώ σήμερα ή αύριο αναμένεται η άφιξη ενός ακόμη Βόσνιου που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος.
Με νέα ενδεχομένως πρόσωπα λοιπόν η Καλαμάτα θα συνεχίσει σήμερα το πρωί την προετοιμασία της στο γήπεδο του Άριος, ενώ αύριο ο κ. Γέφτοβιτς θα εκμεταλλευθεί το ρεπό που έχει η Καλαμάτα και θα μεταβεί στον Ταύρο προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Φωστήρα με τα Χανιά, που είναι οι προσεχείς αντίπαλοι της τοπικής μας ομάδας, στις 28/1 και την άλλη Κυριακή 13 Ιανουαρίου, αντίστοιχα.  Χ.Ε.

*** Λάζαρος Xριστοδουλόπουλος τέλος, στην αποστολή οι «φευγάτοι» του Παναθηναϊκού :

Χωρίς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που πλέον θα πρέπει να θεωρείται «ξένο σώμα», αλλά με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στην αποστολή, αλλά και τους υπόλοιπους «φευγάτους», Βελάσκες, Φορναρόλι, Βύντρα και Σπυρόπουλο, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό το βράδυ του Σαββάτου (5/1, 19:30) στο ΟΑΚΑ, με στόχο να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις του το 2013.
Η ανακοίνωση της αποστολής ουσιαστικά επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο Χριστοδουλόπουλος δεν υπολογίζεται στην Παιανία, ενώ από την άλλη, προφανώς δεν έχει βρεθεί συμβιβαστική λύση με τον Μπουμσόνγκ, ο οποίος αφού έχει ακόμη συμβόλαιο με τους «πράσινους» και είναι υγιής βρίσκεται στην αποστολή, έπειτα από πάρα πολύ καιρό.
Ο Λάζαρος φέρεται να έχει προτάσεις από την Ιταλία, αλλά ακόμη επισήμως δεν έχει φτάσει κάτι στα γραφεία της ΠΑΕ, ωστόσο είναι δεδομένο ότι διανύει τις τελευταίες του μέρες στο «τριφύλλι», εξ ου και το ότι δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία.
Όσο για τον «Μπουμ», εάν δεν υπάρχει συμφωνία με την ΠΑΕ για να λυθεί το συμβόλαιό του, ο Ρότσα θα τον υπολογίζει ως μέλος της ομάδας. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή στην Παιανία, όπου έκαναν ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις κατοχής 5-2 και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.
Όσον αφορά τα πλάνα της ενδεκάδας, ο Ρότσα πάει σε ένα σχήμα με τους Καρνέζη, Σεϊταρίδη, Βύντρα (ή Τριανταφυλλόπουλο), Πίντο, Σπυρόπουλο, Βιτόλο, Ζέκα, Σιοκό, Κουίνσι, Μαυρία και Τοτσέ.
Στην 22άδα συμπεριλήφθηκαν οι Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνος, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Μαρίνος, Βελάσκες, Πίντο, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Φουρλάνος, Μπαρμπαρούσης, Μαυρίας, Κουίνσι, Τοτσέ, Φορναρόλι, Τριανταφυλλόπουλος, Σο, Σπυρόπουλος, Χουχούμης.
Εκτός έμειναν οι Ταμπάκης, Λαγός, Χριστοδουλόπουλος, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης.-

* * * Πριγκιπικό αντίο με καρφιά κατά της διοίκησης του Παναθηναϊκο

* Στη διοίκηση του Παναθηναϊκού ρίχνει εξ ολοκλήρου το φταίξιμο για το «ναυάγιο» της συμφωνίας, η πλευρά του Φεϊζάλ Αλ Σαούντ. Σε σημερινή ανακοίνωση που είναι γραμμένη στα αγγλικά, ο πρίγκιπας βάζει τέλος στο ενδιαφέρον του για τον Παναθηναϊκό και ζητά απ όλους ψυχραιμία. Κάνει μία ανάλυση του τι συνέβη τις προηγούμενες ημέρες, δηλώνει έκπληξη για το γεγονός πως δεν δόθηκε επιπλέον χρόνος και καταλήγει με ευχαριστίες για τους συνεργάτες του στην Ελλάδα.
Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αναφορά στις δικαστικές απειλές των «πράσινων», τις οποίες, όπως αναφέρει η γραπτή δήλωση - ανακοίνωση θα αντιμετωπίσουν με ηρεμία.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Υποβάλλαμε μια πολύ περιεκτική και απολύτως εγγυημένη πρόταση εξαγοράς του Παναθηναϊκού, η οποία με έκπληξη απορρίφθηκε από τους μετόχους και οδηγηθήκαμε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, στην οποία οι θέσεις μας αγνοήθηκαν και ο οικονομικός έλεγχος, όπως ζητήσαμε και γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Προσπαθήσαμε μέχρι την τελευταία μέρα, με ένα μπαράζ από ειλικρινείς προσπάθειες από την πλευρά μας, να ολοκληρωθεί το deal, τελικά ζητήθηκε μια πίστωση χρόνου, μόνο δυο εργάσιμες μέρες. Κάτι αναμενόμενο για δουλειές τέτοιου μεγέθους. Δυστυχώς, ο σύλλογος, αποκάλυψε το πραγματικό του «πρόσωπο», απορρίπτοντας την πρόταση, κλείνοντας έτσι τη διαδικασία της εμπλοκής μας. Είχαμε τις καλύτερες των προθέσεων και ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο, το οποίο οικονομικά θα καλύπταμε και θα εφαρμόζαμε.
Ευχόμαστε ότι αυτοί που μας απέρριψαν θα είναι σε θέση να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να οδηγήσουν την ομάδα στον δρόμο που της αξίζει.
Σχετικά με τις απειλές από νομικές ενέργειες εις βάρος μας, τα ακούμε με στωικότητα και τα αντιμετωπίζουμε με χαλαρή διάθεση.
Λυπούμαστε που δεν έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε χαρά στους εκατομμύρια φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά ήταν πάνω και πέρα τη δύναμη της θέλησής μας.
Ειλικρινά, ελπίζουμε ότι η παρούσα διοίκηση δεν θα μας χρειαστεί στην προσπάθεια που κάνει και θα βρει λύσεις στις ανάγκες της ομάδας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα, που έκαναν μεγάλες προσπάθειες, κάτω από αντίξοες συνθήκες».
Η ανακοίνωση στα αγγλικά με υπογραφές και σφραγίδες:



***  Για  την ΣΟΥΠΕΡ Λίγκα :
16η Αγωνιστική
05/01/2013Αστέρας ΤρίποληςΑΕΚ3-1
05/01/2013Πλατανιάς ΧανίωνΠΑΣ Γιάννινα    1-1
05/01/2013ΠαναθηναϊκόςΛεβαδειακός-
06/01/2013ΑρηςΠανιώνιος-
06/01/2013ΑτρόμητοςΚέρκυρα-
06/01/2013ΠανθρακικόςΠΑΟΚ-
06/01/2013ΟλυμπιακόςΒέροια-
07/01/2013ΞάνθηΟΦΗ-
ΣΑΒΒΑΤΟ  05/01/2013:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  - ΑΕΚ  ΑΘΗΝΩΝ  3-1 , (1-1).- ^
Διαιτητής : Τριτσώνης (Σαραδιάρης ,Σωτηρόπουλος ,Κομίνης ,Αμυγδαλής )
Τα γκόλ :  20΄ Κουτρουμπής , 36΄ Ντεμπάσις ,62΄ Ράγιος , 69΄Περόνε ,
Κάρτες : Μπερτολίνη , Αλβάρες , Γροντής ,
Οι ενδεκάδες στο Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ:
Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης):
Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Φορμίκα, Αλβάρες, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, Ράγιος(Πιπίνης), Καλαντζής, Περόνε(Έγκον) .
ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Γιάγκο, Παπαδημητρίου, Μητρόπουλος, Ρίκκα(Γκερέϊρο), Φέτσης(Κορδέρο), Φούντας, Γροντής(Σταματής), Πετρόπουλος

Στο 72΄διακοπή αγώνα  γιατί οπαδοι ΑΕΚ πετάνε καθίσματα(τρίλεπτη διακοπή).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ     1-1 , (1-1) .- ^
Διαιτητής : Σπάθας ,(Ακριβός, Φαντόπουλος, Ζαχαριάδης, Χατζής )
Τα  γκόλ :  4΄ Αναστασάκος , 20΄Νικ. Κοροβέσης , .-
Κάρτες : Πάντος ,  Κοροβέσης ,Ουκάρ ,  Ιλιτς , Τσουκαλά , Ουντότζι (2) κόκινη .
Οι ενδεκάδες στο Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα:
Πλατανιάς (Αναστασιάδης):
Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Αρότσα(Νασλίδης), Κανακούδης, Μαραγκουδάκης(Μιρτσέτας), Αναστασάκος, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς(Φραγκουλάκης), Ουντότζι, Ουκάρ(Μαρτσάκης), Ντόε, .
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Ντάσιος(Οικονόμου), Κολοβέτσιος, Γεωργίου, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Λίλα, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς(Νιτιτσιότης ).- 


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ    1-2, (1-1) .- ^
Διαιτητής : Στυλιάρας (Μαγιάνης ,Ποντίκης , Δελφάκης , Ζωγράφος) .-
Τα  γκόλ : 12΄ Τοτσέ , 38΄ , 75΄ Στλελιος Βασιλείου ,
Κάρτες: Βασιλείου , Μεντί , Κουτσόπουλος , Κουϊνσι , Μαχαίρα , Μουλόπουλος ,
Οι ενδεκάδες των ομάδων:
ΠΑΟ: Καρνέζης, Σισοκό, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βιτόλο, Μαυρίας(Κ. Μπαρμπαρούσης)
, Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Ζέκα, Σπυρόπουλος, Κουίνσι(Φορναρίλι ) .- 

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Μάρτινς, Πόι(Ακόστα), Βασιλείου(Κουτσόπουλος ), Ζησόπουλος, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντύ, Ρομέου, (Μαχαίρας).-

*** Για  την Β΄ εθνική στο Ελληνικό ποδόσφαιρο :
15η Αγωνιστική
05/01/2013Νίκη ΒόλουΠαναιτωλικός-
06/01/2013Δόξα ΔράμαςΠαναχαϊκή-
06/01/2013Βύζας ΜεγάρωνΚαβάλα-
06/01/2013ΘρασύβουλοςΕθνικός Γαζώρου-
06/01/2013ΦωκικόςΚαλλονή-
06/01/2013ΚαλλιθέαΠιερικός-
06/01/2013ΕργοτέληςΑναγέννηση Γιαννιτσών-
06/01/2013ΠανσερραϊκόςΑπόλλων Σμύρνης-
06/01/2013Αναγέννηση ΕπανωμήςΗρακλής Ψαχνών-
06/01/2013ΛάρισαΗρακλής-

*** Για την Γ΄εθνική  Νότιος 1ος  Όμιλος :
9η Αγωνιστική
06/01/2013ΠανηλειακόςΕπισκοπή-
06/01/2013ΑχαρναϊκόςΚόρινθος-
06/01/2013ΦωστήραςΧανιά-
06/01/2013ΠαναιγιάλειοςΠροοδευτική-
06/01/2013ΡούβαςΑστέρας Μαγούλας-
06/01/2013ΚαλαμάταΕθνικός Αστέρας3 - 0 α.α.

*** ΒΟΡΙΟΣ 2ος  Όμιλος Γ΄ εθνικής :
9η Αγωνιστική
06/01/2013ΒατανιακόςΑναγέννηση Καρδίτσας-
06/01/2013Απόλλων ΚαλαμαριάςΤηλυκράτης Λευκάδας-
06/01/2013Δόξα ΚρανούλαςΟδυσσέας Κορδελιού-
06/01/2013ΑΟ ΚασσιόπηΑκαδημία Πλαταμώνα-
06/01/2013Εθνικός ΣιδηροκάστρουΤύρναβος-
06/01/2013ΟικονόμοςΖάκυνθος0 - 3 α.α.
***  Για  την Δ΄ εθνική στον  6ο  Όμιλο : 10η αγωνιστική 12/01/2013 :
ΕΘΝΙΚΟΣ Μελιγαλά - ΠΦΟ Πανόπουλου
ΔΟΞΑ Ν. Μανολάδος - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Λάππα
ΕΘΝΙΚΟΣ Σα¨γέϊκών -ΠΑΜΙΣΟΣ Μεσσήνης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ Βραχνέϊκων - ΑΧΑΪΚΗ
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΕΡΑΝΗ Φιλιατρών

Βαθμολογία  σε  9  αγωνιστικές :
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ     25  βαθμούς
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Λάππα    21  Βαθμούς
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ           15   βαθμούς 
ΕΘΝΙΚΟΣ Σαγέϊκων     12 βαθμούς 
ΕΘΝΙΚΟΣ  Μελιγαλά   12  βαθμούς 
ΑΧΑΪΚΗ                          9  βαθμούς 
ΔΙΑΓΟΡΑΣ  Βραχνέϊκων       8 βαθμούς 
ΠΑΜΙΣΟΣ  Μεσσήνης     7  βαθμούς 
ΔΟΞΑ  Νέας Μανολάδος  6 βαθμούς 
ΕΡΑΝΗ Φιλιατρών      6  βαθμούς  .-   
~** Για  το ποδόσφαιρο Α΄ Τοπικού ΕΠΣΜεσσηνίας για την 15 η αγωνιστική Πρωτάθλημα  2012-20132:
 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  ΣΕ  14σερρους Αγώνες :
Ομάδα
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπαλίες
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
35
14
11
2
1
54
12
2.
30
14
9
3
2
26
15
3.
27
14
8
3
3
24
16
4.
25
14
8
1
5
28
21
5.
22
14
6
4
4
21
16
6.
20
14
5
5
4
20
21
7.
20
14
6
2
6
23
25
8.
19
14
6
1
7
26
32
9.
18
14
5
3
6
22
25
10.
18
14
5
3
6
20
23
11.
16
14
5
1
8
17
29
12.
16
14
3
7
4
21
20
13.
14
14
4
2
8
23
31
14.
12
14
2
6
6
14
20
15.
10
14
2
4
8
18
32
16.
9
14
2
3
9
16

ΣΑΒΒΑΤΟ  05/01/2013 :
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμάτας  2-0 .- ^
ΑΙΑΝΤΑΣ Καλαμάτας – ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ   0-1 .- ^
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ   2-1 .- ^

ΚΥΡΙΑΚΗ  06/01/2013 :
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ
Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ – Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ
Α.Ε  ΑΒΙΑΣ  - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ – Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Καλαμάτας –Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ
Α.Ο.ΔΩΡΙΟΥ –Α.Ο.ΜΕΘΩΝΗΣ (Σάββατο : 12/01/2013).-
 ~** Για  την Β΄ Τοπική ερασιτεχνική ΕΠΣΜεσσηνίας ,για την 14η  αγωνιστική :
ΣΑΒΒΑΤΟ 05/01/2013 : 1ος Όμιλος
ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Καλαμάτας 1-1 .-^
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Καλαμάτας – Α.Ε.Κυπαρισσίας /ΗΡΑΚΛΗΣ 4-3.- ^

2ος  Όμιλος :
Α.Ο. ΜΥΛΤΙΑΔΗΣ – Α.Ο. ΧΑΤΖΗ   6-2.-^
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ανάληψης –ΔΟΞΑ  Καλαμάτας  2-2 .- ^
Θύελλα Χαροκοπιού – ΑΠΣ ΔΗΜΟΥ Παπαφλέσσα  1-1 .- ^

 ΚΥΡΙΑΚΗ   06/01/2013 :  1ος Όμιλος ,
Α.Σ.ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ
Α.Σ.ΑΝΔΡΟΥΣΗΣ – ΑΟΕΣΩΜ Καλαμάτας
Α.Σ. ΜΑΝΕΣΙ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ Καλαμάτας

ΔΕΥΤΕΡΑ  07/01/2013 :
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Πλατύ – ΝΕΟΣ  ΑΡΙΣ
Α.0.ΠΑΤΙΣΤΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ Μικρομάνης

ΣΑΒΒΑΤΟ  12/01/2013 :
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ –ΑΣΤΕΡΑΣ Βαλύρας
Κεραυνός Καλαμάτας – Ατρόμητος Πλατύ  

ΚΥΡΙΑΚΗ 06/01/2013 : 2ος  Όμιλος ,
Α.Ο. ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ –Α.Ε. ΛΟΓΓΑΣ
Π.Α.Ο. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ Χώρας – Π.Σ. ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ Καλαμάτας – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ Πύλου

ΣΑΒΒΑΤΟ  12/01/2013 :
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ανάληψης – Α.Ο.ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ
ΑΠΣ ΔΗΜΟΥ Παπαφλέσσας – ΗΡΑΚΛΗΣ Κυπαρισσίας
Α.Ο. ΧΑΤΖΗ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ Πύλου
~*** ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  Α΄ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΠΣΜεσσηνίας

                                 Σε  14  αγώνες
1.-  ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ    35  βαθμούς
2.- Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ  30  βαθμούς
3.- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Καλαμάτας 27  βαθμούς
4.- Α.0. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ    25  βαθμούς
5.- ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμάτας  22 βαθμούς
6.- Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ    20  βαθμούς
7.- ΤΕΛΟΣ  ΑΓΡΑΣ  ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 20  βαθμούς
8.- ΑΣΤΕΡΑΣ  ΑΡΦΑΡΩΝ 19  βαθμούς
9.- Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ    18  βαθμούς
10.- Α.0.ΦΑΡΑΙ   18 βαθμούς
11.- Α.Ε ΑΒΙΑΣ    16  βαθμούς
12 .- Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ 16  βαθμούς
13.- Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ   14 βαθμούς
14.- ΑΙΑΝΤΑΣ Καλαμάτας 12  βαθμούς
15.- Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ  10  βαθμούς
16.- ΑΠΟΛΛΩΝ Πεταλιδίου  9  βαθμούς .-

*** ΓΙΑ  ΤΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΜΠΑΣΚΕΤ :

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ έχει ως εξής:

Σάββατο, 5 Ιανουαρίου  2013 :
 Πανιώνιος - ΠΑΟΚ  Βενετόκλειο  82-68 .- ^
 Κολοσσός Ρόδου - Καβάλα  72-86 .- ^
 Ηλυσιακός- Ίκαρος Καλλιθέας   66-64.- ^
 Άρης - Περιστέρι    70-46 .-^
Κυριακή 6 Ιανουαρίου
ΑΓΟ Ρεθύμνου - ΚΑΟ Δράμας  
Παναθηναϊκός - Απόλλων Πατρών 
Πανελευσινιακός - Ολυμπιακός 
 *** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 :

~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/01/h-1-2013.html  , H Αρχή του χρόνου στην ενημέρωση ,Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013.-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/01/02-2012.html  , Αγιάζι ενημέρωσης Τετάρτη 02 Ιανουαρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/01/03-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 03 Ιανουαρίου 2012 .
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/01/t-03-2013.html  , Tο αγιάζι στην ενημέρωση Πέμπτη 03 Ιανουαρίου 2013 .-
  ~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/01/o-04-2012.html  ,Τo αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 04 Ιανουαρίου 2012.-
 ~*** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/01/t-05-2013.html   , Tο  αγιάζι του Σαββάτου 05 Ιανουαρίου  2013 στην ενημέρωση  .-
~**
~** ~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/01/16.html , Βίντεο 16ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο , Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 .-
~** ~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/01/a-6-7-2013.html , Aθλητικό Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιανουαρίου 2013 .-
 ~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/01/16.html , Βίντεο 16ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο , Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/01/07-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 07 Ιανουαρίου 2013 .-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/01/07-2013.html , Δευτέρα 07 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2013 στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/08-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 08 Ιανουαρίου 2013 .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/01/09-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2013 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/10-2013.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013 .-
~**  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/01/11-2013.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013  .-
~** ~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/01/02-2013.html , Διαδρομές μέσα από Βίντεο Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 .-  
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/01/12-13-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σαββατοκύριακο 12 καί 13 Ιανουαρίου 2013 .-

*** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~ http://www.youtube.com/stamos01  , =    2200 video.-
~ http://www.youtube.com/stamatios01  , =  541 video.-
~ http://www.youtube.com/vlasiskal  , =        524 video.-
                                               ΣΥΝΟΛΟΝ :   3265 Βίντεο ν Αναρτημένα .-
ΤΑ  ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ :
~** Των αγγέλων τα μπουζούκια 108 :

http://youtu.be/Gj4D8-NNpD0 ,



~** Τραγούδια Γ. Ζαμπέτα 109:
http://youtu.be/drXVOw-obdc ,



~** Του Ζαμπέτα Η Άλλη όψη 110 :
http://youtu.be/P6jk5jM5pDw



~** Το τραγούδι το πονεμένο   :
http://youtu.be/jgrweJzehwI ,



~** Ρεμπέτικα   :
http://youtu.be/bBxMu1OdnTQ ,



~*** Ραντεβού στο νέον Κατερενα Κούκα :
http://youtu.be/zfmLSx2oMQk ,



~** ΚΡΑΝΙΔΙ Αργολίδος   :
http://youtu.be/gFxNrfnZPP8 ,



~** ΔΟΪΡΑΝΗ λίμνη   :
http://youtu.be/Ctymc7tlMm4 ,



~** ΡΟΔΟΠΗ παράλια   :
http://youtu.be/t0mCr5qSmeM ,



~** ΒΡΥΣΕΣ Φωκίδας   :
http://youtu.be/JFJzCSwbC1M ,



** ~** ΘΑΣΟΣ P1040185.MP4 :
http://youtu.be/AkSxcU4igg4 ,



~** Καταράκτες Καστανιάς Τρικάλων  :
http://youtu.be/dDMg18DkIyA ,



* * ΣΗΤΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 188. : http://youtu.be/Efhh2XfZptw  ,




ΡΟΥΣΣΑ Εκκλησιά Σητείας 184 : http://youtu.be/M3HXQGxErb8  ,



ΠΑΡΙΟΣ Γιάννης 114 : http://youtu.be/8SQJboDeE68  ,




  ~** www.kalamatain.gr   ,
 ~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr  , :

 ~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr   , :

 ~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr  , :

 ~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr   , :

 ~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr  , :

 ~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr  ,

Παλιά Όμορφα τραγούδια 132 : http://youtu.be/cOLYb1VnOL4  ,




Κομοτηνή Ροδόπη 181 : http://youtu.be/w_K3BwgeO7I  ,



ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 179.: http://youtu.be/lynhPdDvSSk  ,



Γιάννης Πάριος Χάρης γιόςΒαρθακούλιας παιδί 115 : http://youtu.be/QugYt88y7xc  ,



ΓΙΑΝΝΗΣ Πάριος 112 : http://youtu.be/Vz5C9A-LRDc  ,



**    

~*** Τρία παιδιά : http://youtu.be/rcLKt_GxQL8  , ~*** Η Μαγδαλινή στο φεγκίτι   : http://youtu.be/mWAFzMeCzFE  , ~*** ΄Εντεχνο ελληνικό τραγούδι   : http://youtu.be/0ecumu23z10  , ~*** Βοσκόπουλος   : http://youtu.be/BzibQcVAnNg  , ~*** Το πλήθος κι΄ εγώ Α. Σπανούλη   : http://youtu.be/ZGRsv47Re00  , ~** Της θαλασσας Μουτρίτσια   : http://youtu.be/HDyRiN4x_1s  , ~** Σπίρτο Ορφ. Περίδης   : http://youtu.be/On5yIzxzyqw  , ~** Σμυρνάκης Ανδρέας   : http://youtu.be/yl9lj4c2BpU  , ~** Με τα φτερά κλεισμένα Α. Σμυρνάκης   : http://youtu.be/2NE3ldUFTT4  , ~** Γ. Φλωράκης Μήλιτος   : http://youtu.be/5qZjsrRIcDM  ,

**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου