ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Στο  αγιάζι  της  καθημερινής  μας  ενημέρωσης Παρασκευή  28  Δεκεμβρίου  2012  :

Το ποντικάκι  πάντα κοντά μας : !
ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  !!

*** Μεσσηνιακά  και  Άλλα :

*** Μέχρι και σύλληψη στο Tαχυδρομείο Καλαμάτας. :
* Όπως είχαμε αναφέρει το πρωί, υπήρχε τεράστια αναμονή στο Ταχυδρομείο.
 Έτσι πριν λίγα λεπτά πολίτες που θέλησαν να εξυπηρετηθούν αντίκρισαν κλειστή την πόρτα των ΕΛ.ΤΑ.
 Επικράτησε ένταση και φτάσαμε μέχρι και σε σύλληψη αφού εκλήθη η ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

  ~** ΓΕΓΟΝΟΤΑ  ΜΕΣΑ ΑΠΟ  ΒΙΝΤΕΟ :
 Γεγονότα Αδίσατακτοι κλέφτες  :
http://youtu.be/Enuu1vsmrIE ,



~** ΓΕΓΟΝΟΤΑ Ε.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΘΗΝΑ  :
http://youtu.be/yRte49Ti4-g ,



~** ΓΕΓΟΝΟΤΑ σήμερα στη Μεσσηνία  :
http://youtu.be/lCsqNhjefyM ,



*** Τεράστια αναμονή τώρα στο Ταχυδρομείο :

 
* Πανικός επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Ταχυδρομείο, στην οδό Βας. Όλγας όπου πολίτες προσπαθούν να εξυπηρετηθούν.
Ο κόσμος περιμένει μέχρι και έξω ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι η αναμονή είναι πάνω 130 άτομα αυτή τη στιγμή.

*** Απολογισμός και κοπή βασιλόπιτας στην καπνοβιομηχανία Καρέλια :
  
  
 * Ο καθιερωμένος απολογισμός πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στα γραφεία της καπνοβιομηχανίας Καρέλια.
Έπειτα ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας οπού τυχεροί εργαζόμενοι κέρδισαν αρκετά χρήματα, αφού και φέτος η εταιρία έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο.

*** Πληροφορίες δείχνουν εμπλοκή Παπακωνσταντίνου στη λίστα Λαγκάρντ  :
*  Μία διαφοροποίηση προκύπτει από τη σύγκριση των στοιχείων της νέας λίστας Λαγκάρντ και του αρχείου που είχε έως πρότινος στη διάθεσή της η ελληνική Δικαιοσύνη. Αφορά τρία πρόσωπα -κι ένα ακόμη που προκύπτει από τη διασταύρωση με στοιχεία από το Taxis- που συνδέονται με δύο λογαριασμούς. Τα στοιχεία αυτά «δείχνουν» σύμφωνα με πληροφορίες τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου. Αναμένεται ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, μετά την επίσημη ανακοίνωση των εισαγγελέων.
 Εντός της ημέρας ο φάκελος προωθείται στη Βουλή, ενώ η έρευνα για τα μη πολιτικά πρόσωπα θα συνεχιστεί από τους οικονομικούς εισαγγελείς.
 Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι τα τέσσερα αυτά ονόματα συνδεόνται με δύο τραπεζικούς λογαριασμούς, εκ των οποίων ο ένας περιέχει 1.222.000 δολάρια. Ο δεύτερος είναι κλειστός και δεν αναφέρεται ποσό.
 Οι λογαριασμοί αυτοί συνδέονται με τη σύζυγο συγγενικού ποσώπου, που παραπέμπει σε πολιτικό. Το πολιτικό αυτό πρόσωπο δεν είναι εν ενεργεία, δεν είναι πρώην πρωθυπουργός, δεν είναι αρχηγός κόμματος, δεν είναι πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά είναι τέως βουλευτής, ο οποίος διετέλεσε και υπουργός. Το όνομά του παραπέμπει σε πρόσωπο, που έχει αποβιώσει, αλλά ο ίδιος βρίσκεται εν ζωή.
 Όπως ελέχθη χαρακτηριστικά απο εισαγγελικούς κύκλους «κάποιος "έβαλε χέρι" στην πρώτη λίστα, που στάλθηκε από τη Γαλλία». Οι ίδιοι κύκλοι σημείωναν ότι δεν υπάρχει άλλη διαφοροποίηση στη δεύτερη λίστα, που παρελήφθη στις 20 Δεκεμβρίου από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών.
 Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης στο διαβιβαστικό έγγραφό τους δεν περιλαμβάνουν κανένα πόρισμα από τη σύγκριση που έγινε στις λίστες.
 Σήμερα, Παρασκευή, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες, αναμένεται να διαβιβάσει το έγγραφο των δύο οικονομικών εισαγγελέων στο υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο με τη σειρά του θα το διαβιβάσει στον πρόεδρο της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, Θανάση Νάκο. Newsroom ΔΟΛ

*** Σύλληψη για χάπια, χασίς , μεθαδόνη και μαχαίρια :
* Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Κυπαρισσίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 45χρονοςΈλληνας , γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εξήντα ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητα κάνναβης, ποσότητα υγρής μεθαδόνης, ένα στιλέτο, ένα μαχαίρι και τέσσερα φυσίγγια.

*** «Μας συγχωρείτε διακοπή» - Πρεμιέρα αύριο στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής :
* Της Μαρίας Νίκα
 Την πρώτη του εμφάνιση κάνει στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής ο νεοσύστατος Σύλλογος «Οι Φίλοι του Θεάτρου» με την παράσταση «Μας συγχωρείτε διακοπή».
Πρόκειται για τρία μονόπρακτα, «Ο αιχμάλωτος» του Γιώργου Μανιώτη, «Η παρέλαση» της Λούλας Αναγνωστάκη και «Αυτός και το παντελόνι του» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, σε σκηνοθεσία Περικλή Αλμπάνη. Παίζουν, εκτός από τον ίδιο, οι ηθοποιοί Τάσος Πολιτόπουλος, Μαριέτα Αντιβάση και Ιωακείμ Κάσδαγλης.
Η πρεμιέρα είναι αύριο στις 9.00 το βράδυ, ενώ οι παραστάσεις θα συνεχιστούν την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου, το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιανουαρίου, ενώ από εκεί κι έπειτα κάθε Σαββατοκύριακο (η παράσταση που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 30 Δεκέμβρη δε θα δοθεί).
 «Η προσωπική μας απομόνωση»
Όπως σημείωσε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο σκηνοθέτης της παράστασης Περικλής Αλμπάνης, αν και πρόκειται για μονόπρακτα τριών διαφορετικών συγγραφέων, εντούτοις παρουσιάζουν μια συνοχή, γι’ αυτό και επιλέχθηκαν, όπως πρόσθεσε. «Καταπιάνονται με μια σοβαρή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις κοινωνίες μας, την προσωπική μας απομόνωση και τις συνέπειες που έχει αυτή».
Ο Περικλής Αλμπάνης συμπλήρωσε ότι ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Θεάτρου» δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία μιας ομάδας ηθοποιών, από εσωτερική ανάγκη, ανησυχία και αγάπη για τη θεατρική δημιουργία.
Ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, τη Φιλαρμονική που παραχώρησε στο Σύλλογο το θεατρικό χώρο και όλους όσοι συνέβαλαν για να στηθεί η παράσταση, την οποία ευχήθηκε να αγκαλιάσει το κοινό της Καλαμάτας και όχι μόνο.
 Η ταυτότητα του Συλλόγου
Αναφερόμενος στην ταυτότητα του Συλλόγου, ο Τάσος Πολιτόπουλος είπε ότι συστάθηκε από επαγγελματίες ηθοποιούς του θεάτρου και άλλους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας. Στόχοι του είναι η ανάπτυξη της θεατρικής ζωής στην Καλαμάτα, τη Μεσσηνία και ολόκληρη την περιοχή της Πελοποννήσου, η καλλιέργεια και διάδοση στο ευρύ κοινό των αξιών και επιτευγμάτων του θεατρικού πολιτισμού, η ενημέρωση και ενεργοποίηση του πληθυσμού, ώστε να συμμετέχει ενεργά στα θεατρικά δρώμενα, η ευαισθητοποίηση των οικονομικών και παραγωγικών δυνάμεων, ώστε να στηρίζουν τις θεατρικές δραστηριότητες στο πλαίσιο ενός ευρύτερου αναπτυξιακού σχεδίου της περιοχής. Σε αυτό το πλαίσιο θα διοργανωθούν θεατρικές παραστάσεις με επιλεγμένο ρεπερτόριο, διαλέξεις, συζητήσεις, σεμινάρια. Επίσης, όπως συμπλήρωσε, «Ο Σύλλογος Φίλων του Θεάτρου συμπαρίσταται στο έργο του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας και ενθαρρύνει τις προσπάθειες των ερασιτεχνικών θεάτρων της περιοχής. Απευθύνεται σε ντόπιους θεατρικούς δημιουργούς, συγγραφείς, σκηνοθέτες, θεατρολόγους, σκηνογράφους και επιδιώκει την αξιοποίησή τους, ενώ παράλληλα πρόκειται να δημιουργήσει φυτώρια για την εκκόλαψη νέων καλλιτεχνών».
 Η Μαριέτα Αντιβάση ευχαρίστησε ανθρώπους οι οποίοι βοήθησαν στο όλο εγχείρημα: τους Σαράντη Φάσσο, Τάκη Τσίρμπα, Ηλία Λιανό, Γιώργο Αντιβάση, Έλενα Γιαννοπούλου, Θανάση Γιαννόπουλο, Απόστολο Κέντρα, Γιώργο Παντελόπουλο.
 Κλείνοντας, ο Ιωακείμ Κάσδαγλης, παρατήρησε: «Πιστεύουμε ότι μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη χρονιά, σε αυτό τον τόσο δύσκολο χειμώνα, θα πούμε κι εμείς κάτι. Θα δώσουμε ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να σταματήσει η ψυχαγωγία και η τέχνη. Ότι το θέατρο μπορεί να συνεχίσει και πρέπει ο κόσμος να έρχεται».
 Το εισιτήριο της παράστασης είναι 10 ευρώ και 7 για φοιτητές και ανέργους.

*** Αρχές Γενάρη συνάντηση με τον πρωθυπουργό για την Ολυμπία Οδό :
* Η τελευταία ελπίδα της Επιτροπής που συγκροτήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία για να μη «σαλαμοποιηθεί» το έργο
Του Αντώνη Πετρόγιαννη
Ο υπουργός Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκης, στις πρόσφατες δηλώσεις του ήταν ξεκάθαρος: Η Ολυμπία Οδός θα ξεκινήσει και πάλι, ως έργο, περίπου τον Απρίλιο του 2013 και θα φτάσει μέχρι την Πάτρα. Για το υπόλοιπο τμήμα θα πρέπει να κάνουμε υπομονή κάποια χρόνια.
Ο αναπληρωτής υπουργός, Στ. Καλογιάννης, στην τελετή παράδοσης του τμήματος Παραδείσια- Τσακώνα, για να «χρυσώσει» το… χάπι, τόνισε ότι η σύμβαση του έργου μπορεί να τροποποιηθεί, αλλά το φυσικό αντικείμενο που αρχικώς περιλαμβανόταν δε θα αλλάξει. Δηλαδή, κάποτε ο αυτοκινητόδρομος θα φτάσει μέχρι την Τσακώνα.
 Ακόμα κι έτσι, αν πάρουμε τις διαβεβαιώσεις των υπουργών τοις μετρητοίς, αυτές δεν είναι αρκετές για να κάμψουν τις διαμαρτυρίες. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την Ολυμπία Οδό η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την επιτροπή που συγκροτήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία και αποτελούν ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας, οι περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Χαράλαμπος Καφύρας.
 Ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Τζαβάρας, που είχε αναλάβει και το ρόλο του μεσολαβητή, έλαβε τις προηγούμενες ημέρες τη συγκεκριμένη δέσμευση από τον πρωθυπουργό, σε συνάντηση που είχαν οι δυο τους στο Μέγαρο Μαξίμου.
 Εμφανώς ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που επέδειξε ο πρωθυπουργός, ο κ. Τζαβάρας έκανε την παρακάτω δήλωση: «Συναντήθηκα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Του έθεσα το ζήτημα σχετικά με την ολοκλήρωση της Ολυμπίας οδού και του ανέπτυξα τις καταστρεπτικές επιπτώσεις που θα έχει για την Ηλεία η ματαίωση της κατασκευής του τμήματος Πάτρα- Πύργος- Τσακώνα.
 Τόνισα πως η επικείμενη περίοδος της ανάπτυξης του τόπου θα ξεκινήσει χωρίς την Ηλεία να μπορεί να προβάλει και να αξιοποιήσει τα συντριπτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει για την τουριστική και γεωργική ανάπτυξη.
 Μόνο η Ηλεία δε θα διαθέτει αυτοκινητόδρομο από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου και, επομένως, κανένας επενδυτής δε θα προτιμήσει να κάνει επενδύσεις στο νομό. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται από το κράτος άνισες συνθήκες ανταγωνισμού μεταξύ των διαφόρων περιοχών της Πελοποννήσου, με μειονεκτούσα την Ηλεία, παρόλο που διαθέτει τα περισσότερα πλέον πλεονεκτήματα.
 Ο πρωθυπουργός προβληματίστηκε επάνω στις απόψεις αυτές και δεσμεύτηκε αμέσως μετά τις γιορτές να δεχθεί την επιτροπή που συγκροτήθηκε στη συνάντηση στην Αρχαία Ολυμπία και να προβεί σε ανακοινώσεις».
 Σύμφωνα με πηγές του axiaplus.gr, Γερμανοί και Γάλλοι έφυγαν κατά βάση από το κατασκευαστικό αντικείμενο, κρατώντας τα μερίδιά τους ως προς το τμήμα της παραχώρησης. Δηλαδή, παραιτούνται από το τεχνικό αντικείμενο, το προσφέρουν ως υπεργολαβία, «κλειδώνοντας» προφανώς κάποια συγκεκριμένα περιθώρια κέρδους. Και κρατούν τα μελλοντικά έσοδα του κομματιού της παραχώρησης μέσα από τη λειτουργία των projects, δηλαδή την είσπραξη των διοδίων. Βέβαια, πλέον έχει μειωθεί η ροή μέσω των διοδίων, υπάρχουν προβλέψεις για πτώση κατά 40%-45%, ενώ η νέα εκτίμηση των εσόδων σε βάθος 30ετίας δείχνει συνολικά έσοδα περίπου 3,5 δισ. ευρώ για τον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου και περί τα 7-8 δισ. ευρώ για την Ολυμπία Οδό, αλλά και πάλι έχουμε να κάνουμε με διόλου ευκαταφρόνητα μεγέθη.
 Όπως λέγεται, τα κατασκευαστικά μερίδια των Hochtief και Vinci στους δύο οδικούς άξονες πέρασαν εξ ολοκλήρου σε έναν εγχώριο όμιλο, στην Ελλάκτωρ, που πλέον, όσον αφορά στο τεχνικό κομμάτι, είναι ο leader των κοινοπραξιών, καθώς Γάλλοι και Γερμανοί κατείχαν σχεδόν το 50%.

*** Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο. Και αν σου κάτσει...  :
  
* Μια από τις κλασσικές συνήθειες του Έλληνα αυτές τις μέρες είναι η αγορά του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου.
Ένα Λαχείο που το αγοράζεις και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου που ναι η κλήρωση μπορείς να ονειρεύεσαι, να αγοράζεις να να, έτσι και αλλιώς τα όνειρα είναι τσάμπα.
Μετά την κλήρωση ή θα προσγειωθείς λίγο απότομα. ή θα μπορείς να εκπληρώσεις αυτά τα τεράστια και ακριβά αν.
Ενδεικτικά ο πρώτος λαχνός κερδίζει 7 εκατομμύρια ευρώ.
Ιωάννης Μπλάνας
Με την φτώχεια που έχει ο κόσμος αγοράζει ένα-δύο λαχεία, το παίρνει για να έχει μια ελπίδα, δεν υπάρχει χρήμα φέτος.
Σε σχέση με άλλες χρονιές ειναι πολύ μειωμένα τα πράγματα.
Ο κόσμος έχει πείνα, εδώ πάνε στους κάδους για να βρουν φαγητό
Αθανάσιος Βασιλάκης
Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα, το έχουν φθηνύνει αλλά και πάλι ο κόσμος δεν αγοράζει. Παλιά αγόραζαν δέκα και τώρα παίρνουν ένα-δυο.
Δημήτρης Καράγιωργας.
Υπάρχει κρίση και στο λαχείο, σε σχέση με άλλα χρόνια υπάρχει πτώση. Ο κόσμος είναι τσιτωμένος, μπορεί η τιμή να έπεσε αλλά δεν.
Αφροδίτη Δημητροπούλου
Τις τελευταίες μέρες ο κόσμος από το υστέρημα του αρχίζει και παίρνει κανά λαχείο ώστε να ανοίξει ένα παράθυρο στην τύχη. Με το λαχείο δίνει στον εαυτό του την ευκαιρία να αλλάξει λίγο τη ζωή του, μήπως και πληρώσει το χαράτσι, την εφορία, το νερό και όσα άλλα χρωστάει.
Σε σχέση με άλλες χρονιές είμαστε 50% κάτω.
Όσο για την επιλογή του λαχείου, υπάρχουν αγαπημένα νούμερα για αρκετούς και έτσι με αυτό το κριτήριο επιλέγουν
Βασίλης Παπαδόπουλος
Δεν ψάχνω συγκεκριμένο νούμερο στο λαχείο, αν θέλει η τύχη μου να ρθει, να ρθει χωρίς ψάξιμο.
Μια φορά το χρόνο αγοράζουμε και ελπίζουμε τώρα, παλιότερα αγοράζαμε πιο συχνά αλλά τώρα δεν υπάρχουν λεφτά.
Γιώτα Παπαδοπούλου
Έχω γεννηθεί στις 8 του μηνός για αυτό και ζήτησα το 8, τώρα ελπίζουμε, αν θέλει να ρθεί αλλιώς ας προσπεράσει.
Ευαγγελία Γαϊτάνη από το πρακτορείο η Πρόοδος.
Η κίνηση του Κρατικού πάει αρκετά καλά, είναι η τελευταία εβδομάδα που πουλά αυτό το λαχείο, βέβαια έχουμε μέρες ακόμα μέχρι τη Δευτέρα που κληρώνει.
Φέτος έχει πέσει η τιμή του, έχει 5 ευρώ το κομμάτι, άρα είναι πιο εύκολο για τον καταναλωτή να το αγοράσει.
Κάποιο το ψάχνουνε το νούμερο, άλλοι καθαρά στην τύχη, αν και το λαχείο είναι στην τύχη, αν σου είναι γραφτό, θα το πάρεις.
Κατερίνα Κονταργύρη
Στα πρωτοχρονιάτικα λαχεία έγινε μείωση της τιμής, οπότε ο κόσμος βρίσκει πιο προσιτή την τιμή και έτσι υπάρχει κίνηση της τελευταίες 5 μέρες και όσο πλησιάζουμε στις 31 θα ανεβαίνει πιο πολύ.
Γενικότερα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την κίνηση του λαχείου.
Σε σχέση με πέρυσι η κίνηση είναι ίδια, αλλά ήταν πολύ σημαντική η μείωση της τιμής.
Ο κόσμος να έχει καλά κέρδη και ευχόμαστε καλή χρονιά, υγεία και υπομονή για το οικονομικό.
 Παναγιώτης Μπαμπαρούτσης

*** Χριστουγεννιάτικη εκδρομή με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ  :

* Αύριο, με αναχώρηση στη 1.30 μ.μ. από το σταθμό του ΟΣΕ, και με τη συμμετοχή 25 παιδιών από το «Χαμόγελο του Παιδιού» Κυλλήνης
«Το ραντεβού σας με τον Άγιο Βασίλη ορίστηκε για το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις φωτισμένες καλύβες του χωριού Χράνοι. Το τρένο θα σας περιμένει στο σταθμό Καλαμάτας για αναχώρηση στις 13.30. Μαζί μας θα είναι 25 παιδιά από το “Χαμόγελο του Παιδιού” Κυλλήνης. Μην ξεχάσετε όλοι μαζί στην επιστροφή να ζωγραφίσετε το ταξίδι σας!», ενημερώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία διοργανώνει χριστουγεννιάτικη εκδρομή για παιδιά και τους γονείς τους, από την Καλαμάτα στους Χράνους.
Το πρόγραμμα της θεματικής εκδρομής περιλαμβάνει: Αναχώρηση από σταθμό Καλαμάτας (13.30). Στάση στον σταθμό Άριος Μεσσηνίας και στάθμευση 15 λεπτών. Άφιξη στο σταθμό Ζευγολατιού (14.45 και στάθμευση 15 λεπτών). Άφιξη στο σταθμό Χράνων (16.00 και στάθμευση 2 ωρών). Αναχώρηση από σταθμό Χράνων (18.00). Άφιξη στο σταθμό Καλαμάτας (20.00).
Το κόστος της εκδρομής, κατά την οποία θα προσφερθούν δώρα στα παιδιά, ανέρχεται στα 15 ευρώ για τους ενήλικες και 10 ευρώ για τα παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες, στον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr.
Α.Π.

*** Μειώθηκε ο πληθυσμός της Μεσσηνίας αυξήθηκε του Δήμου Καλαμάτας :
* ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ 2011
 159.954 άτομα ο πληθυσμός της Μεσσηνίας
 Κατά 32.000 περίπου μειώθηκε ο πληθυσμός στο νομό, ενώ στο Δήμο Καλαμάτας αυξήθηκε κατά 3.000 περίπου
 Ανακοινώθηκαν σήμερα από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ) τα επίσημα αποτελέσματα της απογραφής του 2011. Στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ο πληθυσμός ανέρχεται σε 159.954 άτομα, ενώ στην απογραφή του 2001 ανερχόταν σε 192.849.
 ~ Να σημειωθεί ότι η πληθυσμιακή σύνθεση των Δήμων σήμερα έχει αλλάξει μετά την εφαρμογή του «Καλλικράτη».
Ο μόνιμος πληθυσμός αφορά στον αριθμό των ατόμων που έχουν τη συνήθη διαμονή τους σε κάθε Περιφέρεια, Περιφερειακή Ενότητα, Δήμο, Δημοτική Ενότητα, Δημοτική ή Τοπική Κοινότητα και οικισμό της χώρας.
 Στο μόνιμο πληθυσμό περιλαμβάνονται όλα τα άτομα ανεξαρτήτως υπηκοότητας (ελληνικής ή άλλης χώρας) τα οποία κατά την απογραφή πληθυσμού 2011 δήλωσαν τόπο συνήθους διαμονής τους εντός της ελληνικής επικράτειας. Ακολουθούν τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τη Μεσσηνία:
~** Μόνιμος Πληθυσμός/ Πυκνότητα μόνιμου πληθυσμού ανά τετρ. χλμ.
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 159.954 - 53,48
ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ (Έδρα: Καρδαμύλη) 6.945 - 17,24
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Έδρα: Καλαμάτα) 69.849 - 158,63
ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Έδρα: Μεσσήνη) 23.482 - 41,78
ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ (Έδρα: Μελιγαλάς) 11.228 - 27,03
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ (Έδρα: Πύλος) 21.077 - 38,03
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ (Έδρα: Κυπαρισσία) 27.373 - 44,44.

*** Oμολόγησε ο δράστης του φρικτού εγκλήματος ; Ο κόσμος έπεσε να τον λιντσάρει έξω από το σπίτι του !

* Φέρεται να ομολόγησε τελικά, όπως αναφέρουν πηγές της Ασφαλείας, ο δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας της 34χρονης Ζωής, τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Ο 35χρονος Χ.Π. , προσήχθη και φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα ενώ λίγο πριν τις 10 και ενώ είχε μεταφερθεί στο σπίτι του για τη συλλογή στοιχείων και πειστηρίων, ο κόσμος αντιλήφθηκε την παρουσία του και κατά την αποχώρηση όρμηξε να τον λιντσάρει ! Ισχυρή αστυνομική δύναμη είχε αποκλείσει την πολυκατοικία που μένει στην οδό Περικλέους, στην Ξάνθη.
Σύμφωνα με άλλες πηγές δεν προχώρησε σε ομολογία αλλά οι άνδρες της Αστυνομίας είναι σίγουροι ότι πρόκειται για αυτόν. Εφόσον ταυτοποιηθεί το γενετικό υλικό που έχει συλλεχθεί από τον τόπο του εγκλήματος και τον ύποπτο, θα προχωρήσουν σε σύλληψη και σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του.
Δεν επιβεβαιώνεται αν ο φερόμενος ως δράστης γνώριζε την 34χρονη Ζωή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού μιας φοιτήτριας - πριν από ένα χρόνο- αλλά δεν είχε προφυλακιστεί, χωρίς να είναι γνωστοί ακόμη οι λόγοι.
www.xanthipress.gr .-

*** Οι Έλληνες μπορούν να ζήσουν χωρίς δανειστές, λέει ο Πάνος Καμμένος  :
* Η Ελλάδα «πρέπει να απεγκλωβιστεί το ταχύτερο από τους διεθνείς τοκογλύφους για να ανασάνει ο λαός» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων από το Ηράκλειο, πρώτο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.
 «Οι Έλληνες μπορούμε να ζήσουμε χωρίς να έχουμε τους δανειστές, τους επικυρίαρχους, χωρίς να έχουμε αντικαταστήσει στα υπουργεία τους υπουργούς από επιτρόπους, χωρίς να παίρνουμε εντολές από την τρόικα και την κ. Μέρκελ» είπε ο Πάνος Καμμένος.
 Μίλησε επίσης για πολιτική ύφεσης και στοχοποίησης των Ελλήνων που οδήγησε σε 3000 αυτοκτονίες και σε 1.800.000 ανέργους και προσέθεσε ότι «η Ελλάδα είναι η χώρα του πολιτισμού και της Δημοκρατίας και οι Έλληνες δεν θα πρέπει να υποταχθούν στις πιέσεις των ξένων εταίρων μας».
 Σύμφωνα με τον ίδιο «η απελευθέρωση της χώρα θα γίνει όταν καταλάβουμε όλοι οι Έλληνες ότι αυτή τη στιγμή το Σύνταγμα καταπατείται, η Δημοκρατία κινδυνεύει και είναι υποχρέωση όλων των πολιτών να εφαρμόσουμε αυτό που λέει ρητά το άρθρο 120 του Συντάγματος ότι η προστασία και η διαφύλαξή του επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων».
 Αναφερόμενος στα εσωκομματικά των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι «με το ιδρυτικό μας συνέδριο μετουσιωνόμαστε στο μεγαλύτερο δημοκρατικό και πατριωτικό κίνημα το οποίο θα μπορέσει να πάρει στα χέρια του την τύχη της χώρας».
 «Όσοι θέλουν παραμάγαζα της μεταπολίτευσης», είπε, «μπορούν να τα κάνουν από μόνοι τους. Εμείς θα προχωρήσουμε μαζί με τον ελληνικό λαό, με πολίτες που είναι αποφασισμένοι να συγκρουστούν με τη νέα τάξη πραγμάτων πρόσθεσε.
 Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έφτασε στο Ηράκλειο με το πλοίο της γραμμής και συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος. Στη συνέχεια επισκέφθηκε την αγορά και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συνομίλησε με Ηρακλειώτες.
 Το βράδυ αναμένεται να αναχωρήσει για τα Χανιά συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Κρήτη.
 Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

***
*** ΑΘΛΗΤΙΚΑ  γιά σήμερα  :
~** «Το ματς της χρονιάς» αύριο στην Τέντα :
 
Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών σωματείων Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου (Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.) σε συνεργασία με τα σωματεία της πόλης Καλαμάτας, διοργανώνει αγώνα Παλαιμάχων αύριο το απόγευμα στις 5.00 στο γήπεδο της Τέντας, στον οποίο θα λάβουν μέρος μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του σύγχρονου μεσσηνιακού μπάσκετ. Παράλληλα όμως, θα συμμετάσχουν και εν ενεργεία αθλητές άνω των 35 ετών, με την επιλογή να γίνεται από τους περιφερειακούς προπονητές Δημήτρη Αβδάλα και Σπύρο Ψυχογιό. Έγινε ήδη ο διαχωρισμός των αθλητών από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, και αυτές διαμορφώθηκαν ως εξής:
ΠΡΑΣΙΝΟΙ (Ηλιάδης Γιάννης): Κούτρης Αντ., Καρούτας Κων., Μαστρογιαννόπουλος Στ., Παυλόπουλος Κων., Μανιάτης Βασ., Μανώλης Δημ., Μπαλόπουλος Νικ., Μουραφέτης Στ., Καζολέας Αντ., Αμέρικας Βασ., Αναστόπουλος Αντ., Ροζακέας Γεωργ., Κάτσαρης Ηλ., Φασουλής Μιχ., Ψυχογιός Σπ.
ΚΟΚΚΙΝΟΙ (Κουμανάκος Κων/νος): Πολίτης Βασ., Χρονόπουλος Γεωργ., Κοσμόπουλος Βασ., Μπεσσής Βασ., Κατσαρέας Ανδρ., Μαυρέας Αντ., Καρμοίρης Χρ., Μάλαμας Γεωργ., Γιαννακόπουλος Τζ., Κριαράς Κων., Σκοκέας Δημ., Πανταζόπουλος Γεωργ., Κουτραφούρης Ιωαν., Ταβουλαρέας Κυρ., Γεωργουλάκος Μιχ., Αβδάλας Δημ.
 
Επίσης στα πλαίσια υποδοχής του νέου χρόνου, αλλά και της συμμετοχής του χώρου της Καλαθοσφαίρισης στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης, καλούνται οι διοικούντες των σωματείων Καλαθοσφαίρισης, οι φίλαθλοι, οι γονείς και οι αθλητές, να συνεισφέρουν ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας, τις άγιες αυτές ημέρες (ρούχα – τρόφιμα - παιχνίδια) τα οποία αφού συγκεντρωθούν, θα παραδοθούν με ευθύνη της Ε.ΚΑ.ΣΚΕ.ΝΟ.Π. στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Καλαμάτας, μέχρι της 7 Ιανουαρίου 2013.
 Τόπος παράδοσης τα Γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., τα οποία λειτουργούν καθημερινά από 8 π.μ. έως 3 μ.μ., επί της Οδού Μαιζώνος 57 & Ευριπίδου, στην Καλαμάτα.

*** Παραιτήθηκε ο Τσίκινης από τον Πάμισο :
* Παρελθόν αποτελεί για τον πάγκο της ομάδας της Μεσσήνης ο Σπύρος Τσίκινης, αφού πριν λίγα λεπτά υπέβαλε την παραίτηση του.

*** «Ήρθε» ο Σαραντόπουλος… ακολουθούν για δοκιμή δύο ξένοι  : ΜΑΥΡΗ  ΘΥΕΛΛΑ ...!!
* Του Νίκου Μπαλόπουλου
Την πρώτη της μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα της Καλαμάτας, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό της με τη μορφή δανεισμού, για τους επόμενους έξι μήνες, από τον Αστέρα Τρίπολης, τον 19χρονο μεσοεπιθετικό Άγγελο Σαραντόπουλο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, κατάγεται από τη Μεσσηνία, έχοντας περάσει από Πανθουριακό και Πάμισο, πριν τον ανακαλύψουν οι σκάουτερ του Αστέρα που τον συμπεριέλαβαν πριν από δύο χρόνια στα γκρουπ των μικρών ηλικιακών κατηγοριών, για να γίνει στη συνέχεια επαγγελματίας, κάτι που φανερώνει την εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του.
Ταυτόχρονα, υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας με τους ανθρώπους του Αστέρα για το ενδεχόμενο προσθήκης ενός – δύο μικρών ακόμη με τη μορφή δανεισμού, ενώ παίζει σταθερά και το όνομα του 20χρονου Μάριου Φίλαϊ που είναι πιθανόν να φορέσει τη φανέλα της Καλαμάτας.
Κροάτης φορ και Βόσνιος μέσος
Εν τω μεταξύ σήμερα αναμένεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα Κροάτης επιθετικός, που θα περάσει από τις δοκιμασίες του Ζόραν Γέφτοβιτς, ο οποίος θα κάνει κάτι αντίστοιχο και στην περίπτωση ενός Βόσνιου μέσου, που αναμένεται αύριο να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας. Οι δύο αυτοί νεαροί σχετικά ποδοσφαιριστές, θα λάβουν μέρος στις επόμενες προπονήσεις, και θα συμμετάσχουν στο φιλικό της Κυριακής με αντίπαλο τον Πάμισο. Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος όσον αφορά τη διεξαγωγή του Κυριακάτικου φιλικού, στον Άγιο Νικόλαο Μεσσήνης, καθώς θα δώσει την ευκαιρία να προκύψουν συμπεράσματα για τις δυνατότητές τους.
Στις προπονήσεις και ο Ρήγας
Πρέπει ν’ αναφέρουμε στο σημείο αυτό, ότι από χθες μέρος στις προπονήσεις λαμβάνει ο 25χρονος μέσος Χρήστος Ρήγας, που είναι γνώριμος στους φίλους της Καλαμάτας και του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προέρχεται από τη Μαύρη Θύελλα, και τα προηγούμενα χρόνια λόγω σπουδών αγωνιζόταν σε ομάδες της πρωτεύουσας. Τέθηκε στη διάθεση του κ. Γέφτοβιτς και δεν αποκλείεται, εφόσον πείσει, να κληθεί για να υπογράψει.
Επιτακτική ανάγκη οι… άμεσες λύσεις
Εκείνο που χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλο αυτή τη στιγμή η ομάδα, είναι η προσθήκη ικανών και έμπειρων παικτών, που θα κάνουν, γιατί όχι, τη διαφορά με το καλημέρα. Χρειάζεται λοιπόν να γίνουν δύο – τρεις μεταγραφές πρώτης γραμμής και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι διοικούντες, που ξέρουν ότι η περίπτωση μη ανόδου της Καλαμάτας στη Β΄ Εθνική, θα ισοδυναμεί με τεράστια ζημιά σε όλα τα επίπεδα.
Καταθέτουν σήμερα υπόμνημα για την υπόθεση Πούτσι
Για σήμερα έχει προγραμματιστεί η κατάθεση υπομνημάτων από πλευρά Καλαμάτας και Προοδευτικής, αναφορικά με την εκδίκαση της υπόθεσης του Θόδωρου Πούτσι. Αυτό σημαίνει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έρθει και η απόφαση από την πλευρά της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης. Και μιας ο λόγος για τον Πούτσι, που επιστρέφει από Αλβανία, θετικά ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, αφού δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό.

~** Aποτελέσματα : Μπάσκετ - Euroleague
1η Αγωνιστική

11/10/2012 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λιέτουβος Ρίτας 75 - 73
11/10/2012 Ζαλγκίρις - Τσεντέβιτα Ζάγκρεμπ 90 - 62
11/10/2012 Ολυμπιακός - Κάχα Λαμποράλ 85 - 81
11/10/2012 Ελάν Σαλόν - Πρόκομ 81 - 74
11/10/2012 Ουνικάχα Μάλαγα - Μακάμπι 80 - 85
11/10/2012 Καντού  - Ολίμπια 71 - 84
11/10/2012 Φενέρμπαχτσε Ούλκερ - Κίμκι 92 - 80
12/10/2012 Μπαρτσελόνα - Μπάμπεργκ 72 - 60
12/10/2012 Μπεσίκτας - Παρτιζάν 81 - 65
12/10/2012 Σιένα - Αλμπα Βερολίνου 82 - 92
12/10/2012 Αρμάνι Μιλάνο - Αναντολού Εφές 80 - 75
12/10/2012 Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός 85 - 78
****************************************************
27/12/2012 Αλμπα Βερολίνου - Ρεάλ Μαδρίτης 63 - 77 .- ^
27/12/2012 Μπεσίκτας - Κίμκι 75 - 80 .- ^
27/12/2012 Κάχα Λαμποράλ - Ολυμπιακός 82 - 74 .- ^
27/12/2012 Σιένα - Μακάμπι 79 - 69 .- ^
27/12/2012 Ουνικάχα Μάλαγα - Μπάμπεργκ 85 - 82 .- ^
28/12/2012 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Αναντολού Εφές 90 - 71 .- ^
28/12/2012 Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε Ούλκερ    -
28/12/2012 Παναθηναϊκός -  Ζαλγκίρις Λιθουανίας   67-66 ,(43-33).- ^


Στην πρεμιέρα του TOP16 της Ευρωλίγκα
~** ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ   67-66 , (43-33) .- ^
Τα δεκάλεπτα : α΄ 10λεπτο22-13 , ημίχρονο : 43-33,
 γ΄10΄λεπτο: 54-49, δ΄ περίοδος : 67-66 .-^ .-  Με Αργύρη  Πεδουλάκη ,
Ματσιούλις , Ούκιτς , Λάσμε , Τσαρτσαρής , Διαμαντίδης  η πεντάδα για τον Παναθηναϊκό. επίσης και : Γκίστ , Μπάνκς , Μπράμος ,  Καπόνο ,Σχορτσιανίτης .  -
Από την άλλη, Ντάρντεν, Τζάαμπερ, Πόποβιτς, Ντ. Λαβρίνοβιτς, Γιανκούνας για τη Ζαλγκίρις. και : Λαφαγιέτ , Nτέλας , Κσίστοφ, Κουσμίτσκας ,

** Το πρόγραμμα και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της πρεμιέρας της φάσης των «16»  1η αγωνιστική (27-28/12/2012)
 5ος όμιλος   
Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου
Ουνικάχα Μάλαγα (Ισπανία)-Μπάμπεργκ (Γερμανία)       85-82 .- ^
Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)  63-77  .- ^
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου
Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)   67-66 , (43-33) .-^
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία)  90-71.- ^
6ος όμιλος
Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου
Κάχα Λαμποράλ (Ισπανία)-Ολυμπιακός 82-74  .- ^
Μπεσίκτας (Τουρκία)-Κίμκι (Ρωσία) 75-80  .- ^
Σιένα (Ιταλία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 79-69   .- ^
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Τουρκία)

***


 ~** Πλύσιμο αυτόματο Ι.Χ. P1040084.MP4 : http://youtu.be/cScv7GDLaio ,




 
~** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012     :
~* http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/12/1-2012.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 .-
~* http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html  , Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012 , Ημερήσια εκδρομή στην Πάτρα εορτασμός Αγίου Ανδρέα 30/11/2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/01-02-2012.html  , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 01 και 02 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html  , Όμορφα και ωραία γράφοντας Αντιγράφοντας , Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2012 , .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/12/03122012.html  , Το Δευτεριάτικο αγιάζι στην ενημέρωση 03/12/2012 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/12/03-2012.html  , Το αγιάζι ενημέρωσης την Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html  , Της Τρίτης το αγιάζι στην ενημέρωση 04/12/2012 .-
 ~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/12/04-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Τρίτη 04 Δεκεμβρίου 2012.-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/12/05-2012.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Τετάρτη 05 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8.html  , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) : Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου 2012 .-~*** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/12/07-2012.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης μας Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2012 .-
 ~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/12/08-2012.html  , Στο αγιάζι της ενηγμέρωσης του Σαββάτου 08 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/08-09-2012.html?spref=fb  , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 08 και 09 Δεκεμβρίου 2012
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/12/09-2012.html  , Στην ενημέρωση της Κυριακής 09 Δεκεμβρίου 2012 ,-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/12/to-10-2012.html   , To αγιάζι της Δευτέρας στην ενημέρωση 10 Δεκεμβρίου 2012
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/12/t-11-2012.html  , Tο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/12/12-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/12/13-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/12/14-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012.-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/12/15-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/15-16-2012.html  , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 15 καί 16 Δεκεμβρίου 2012.-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/12/16-2012.html  , Στο ασγιάζι της Κυριακάτικης ενημνέρωσης 16 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/12/17-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012.-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/12/18-2012.html  , ΣΤΟ αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/12/19-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.html  , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/12/20-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/12/21-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/12/22-23-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/12/24-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012 παραμονή Χριστουγέννων .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/12/25-2012.html  , ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012 στην ενημέρωση .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/12/26-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/12/27-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέςρωσης Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/28-2012.html , Στο  αγιάζι  της  καθημερινής  μας  ενημέρωσης Παρασκευή  28  Δεκεμβρίου  2012 .-

  ~** Στο σπίτι των Ξωτικών Τρίκαλα 2012 P1040047.MP4 :
http://youtu.be/WhwoPSsL1VE ,




BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
 ~ http://www.youtube.com/stamos01  ,    = 2200 video.-
 ~ http://www.youtube.com/stamatios01  ,  = 476 video.-
 ~ http://www.youtube.com/vlasiskal  ,        = 505 video.-
                                                  ΣΥΝΟΛΟΝ : 3181 Βίντεο  Αναρτημένα .-

~** Συναυλία Νατάσα Θεοδορίδου 22 :
http://youtu.be/-ScSlYFo3zk ,



~** Τραγούδι στην Υγειά μας 24 «Μάτια που μελαγχολούν»:
http://youtu.be/kX51xNXNJ24 ,



~*** ΦΟΙΒΟΣ 20 Χρόνια , 60 Γ. Μαζωνάκης « Τίποτε άλλο» :
http://youtu.be/Nf68a00T6h0 ,



~** Φοίβος 20 χρόνια Βανδή κ.α. P1040069.MP4 :
http://youtu.be/E3hF7QTr0bA ,



~** ΦΟΙΒΟΣ Μαντώ Κόκοτας 2012 P1040058.MP4 ¨:
http://youtu.be/vJcHpgu0q-U ,



~** Στην Υγειά μας ρε παιδιά P1040025.MP4 :
http://youtu.be/aVvJV-7ZZkk ,



***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου