ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ !!!


· Unicef: Περίπου 200 εκατομμύρια παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο υποσιτίζονται
· ΤΟΥΡΚΙΑ: Σκότωσαν 13χρονο χάκερ για τους κωδικούς βιντεογκέιμ!
· Μάθε, παιδί μου, να μαγειρεύεις Βρετανία: εργαστήρια διδάσκουν σε εφήβους τα οφέλη της υγιεινής κουζίνας
Unicef: Περίπου 200 εκατομμύρια παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο υποσιτίζονται
Posted: 11 Nov 2009 09:56 AM PST
Περίπου 200 εκατομμύρια παιδιά κάτω των πέντε ετών στις αναπτυσσόμενες χώρες υποφέρουν από καθυστέρηση της σωματικής ανάπτυξης λόγω του χρόνιου παιδικού και μητρικού υποσιτισμού, ανέφερε σε έκθεση του που δημοσιεύθηκε σήμερα η Unicef.

Σύμφωνα με την έκθεση, που έχει τίτλο "Παρακολουθώντας την Πρόοδο στην Παιδική και Μητρική Ανάπτυξη", αυτή η κατάσταση μπορεί να αποφευχθεί αν η διεθνής κοινότητα τηρήσει τις υποσχέσεις της σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων, τη διατροφή και τη βιώσιμη γεωργία.
"Ο υποσιτισμός κλέβει από ένα παιδί τη δύναμη του. Ασθένειες στις οποίες θα έπρεπε κανονικά να είναι σε θέση να αντισταθεί γίνονται όλο και πιο επικίνδυνες.
Περισσότερο από το ένα τρίτο των παιδιών που πεθαίνουν από πνευμονία, διάρροια ή από άλλες ασθένειες θα μπορούσε να είχε επιβιώσει αν δεν υπέφερε από υποσιτισμό", δήλωσε η Αν Βένεμαν, εκτελεστική διευθύντρια της Unicef.

"Επιπλέον, η υγεία αυτών που επιβιώνουν από τον υποσιτισμό είναι χειρότερη για ολόκληρη τη ζωή τους ενώ επηρεάζονται και οι πνευματικές τους ικανότητες, κάτι που περιορίζει την ικανότητα τους να μαθαίνουν και τις πιθανότητες να λάβουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα.
Είναι δυνατό να παγιδευτούν σε ένα κύκλο κακής υγείας και φτώχειας που μπορεί να διαρκέσει για πολλές γενιές" προσθέτει η κ. Βένεμαν.
Περισσότερο από το 90% των παιδιών που παρουσιάζει καθυστέρηση στην ανάπτυξη ζει στον αναπτυσσόμενο κόσμο της Αφρικής και της Ασίας, υπογραμμίζεται ακόμη στην έκθεση.
(Πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)
enet
ΤΟΥΡΚΙΑ: Σκότωσαν 13χρονο χάκερ για τους κωδικούς βιντεογκέιμ!
Posted: 11 Nov 2009 04:43 AM PST
Ο ΜΙΚΡΟΣ Μούσα, ένας 13χρονος χάκερ, εξαφανίστηκε ένα πρωινό ενώ πήγαινε στο σχολείο του. Το πτώμα του βρέθηκε μία βδομάδα αργότερα και η αστυνομία υποψιάζεται ότι το έγκλημα το διέπραξε σπείρα η οποία ήθελε να αποσπάσει κωδικούς για το ιντερνετικό παιχνίδι «Μetin 2»!

Στις 3 Νοεμβρίου ο Μούσα Καγκ ξεκίνησε για το σχολείο του στο Ερζερούμ της Νοτιοανατολικής Τουρκίας.
Στον δρόμο συνάντησε ένα νεαρό 17-18 χρόνων και τότε είπε στους συμμαθητές του «Πηγαίνετε εσείς και θα έρθω αργότερα». Από εκείνη τη μέρα χάθηκαν τα ίχνη του. Το πτώμα του βρέθηκε κακοποιημένο το βράδυ της Δευτέρας, τρία χιλιόμετρα μακριά από τον χώρο της απαγωγής. Τον σκότωσαν αφού τον βασάνισαν, σύμφωνα με την αστυνομία.

Υποψίες για σπείρα
Ο Μούσα ήταν άριστος μαθητής αλλά και πολύ καλός χάκερ σύμφωνα με τους συμμαθητές του.
Κάθε απόγευμα, μετά το σχολείο, πήγαινε στο Ίντερνετ καφέ της γειτονιάς του και έπαιζε το παιχνίδι «Μetin 2». Στόχος του παιχνιδιού είναι η δημιουργία δυνατών πολεμιστών, τους οποίους στη συνέχεια οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να πουλήσουν. «Έγινα παρανοϊκός με αυτό το παιχνίδι», λέει στην εφημερίδα «Βατάν» ο Ρετζέπ Καρά, ο οποίος έχει καταφέρει να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο του παιχνιδιού και να καταταχτεί δέκατος στη σειρά παγκοσμίως.
Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο Μούσα να απήχθη μόνο και μόνο για να σπάσει κωδικούς του παιχνιδιού και να κερδίσει χρήματα για κάποια σπείρα.
Η κηδεία του μικρού Μούσα, η οποία έγινε χθες το απόγευμα, μετατράπηκε σε πορεία διαμαρτυρίας με τη συμμετοχή δύο χιλιάδων ανθρώπων. «Ερζερούμ, μην κοιμάσαι, υπερασπίσου τα παιδιά σου», «Να κοπούν τα χέρια αυτών που ακούμπησαν τον Μούσα», ήταν τα συνθήματα που ακούστηκαν.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Μάθε, παιδί μου, να μαγειρεύεις Βρετανία: εργαστήρια διδάσκουν σε εφήβους τα οφέλη της υγιεινής κουζίνας
Posted: 11 Nov 2009 04:31 AM PST
Μία ολόκληρη γενιά μεγάλωσε χωρίς να αποκτήσει σχέση με τη μαγειρική. Με τον φόβο της επιδημίας παχυσαρκίας, οι γονείς τώρα προσπαθούν να διδάξουν στα παιδιά τους πώς να αντισταθούν στο τζανκ φουντ

Απέναντι στους πειρασμούς των τζανκ φουντ τους οποίους αντιμετωπίζουν καθημερινά, πώς μπορούν να πεισθούν οι έφηβοι για τα οφέλη της υγιεινής διατροφής; Κι όμως υπάρχει τρόπος, λέει μια μητέρα και συγγραφέας βιβλίων γαστρονομίας στους «Financial Τimes». Τα νέα παιδιά πρέπει να μάθουν να μαγειρεύουν. Και για να βοηθήσει το δικό της παιδί, το έστειλε σε μια σχολή μαγειρικής για εφήβους. Δυστυχώς, γράφει η Τζένι Λίνφορντ στη βρετανική εφημερίδα, μια ολόκληρη γενιά στη Βρετανία μεγάλωσε χωρίς να μάθει την τέχνη της μαγειρικής. Όταν το 1990 εισήχθη στα σχολεία της Βρετανίας το εθνικό πρόγραμμα που εκπονήθηκε με την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση του 1988, η μαγειρική έμεινε στη σκιά της «τεχνολογίας του φαγητού»: τα παιδιά μάθαιναν να σχεδιάζουν λογότυπα για κουτιά πίτσας αντί να μάθουν να φτιάχνουν πίτσα.
Αυτό το χάσμα που δημιουργήθηκε στην εκπαίδευση των παιδιών επιχειρεί να κλείσει με τις δικές της δυνάμεις η Κέιτι Καλντέζι, διευθύντρια της ιταλικής σχολής μαγειρικής Cucina Caldesi στο Λονδίνο. Στη σχολή της Κέιτι Καλντέζι υπάρχουν τμήματα για παιδιά από έξι ετών και πάνω. Την περίοδο των διακοπών λειτουργεί ένα εργαστήριο για εφήβους, η Cucina dei ragazzi. Εκεί γράφτηκε ο 13χρονος γιος της Τζένι Λίνφορντ. Στο μάθημα. Η ίδια η συγγραφέας πήγε στο πρώτο μάθημα για να παρακολουθήσει τη διαδικασία. Ο Ιταλός σεφ Στέφανο Μπορέλα αρχίζει με το ψάρι. «Ποια είναι η χειρότερη μέρα για να αγοράσουμε ψάρι;» ρωτά ο δάσκαλος και σεφ. Καθώς δεν παίρνει καμία απάντηση, εξηγεί το πρόβλημα με τις Δευτέρες.
Οι ψαράδες δεν δουλεύουν συνήθως την Κυριακή κι επομένως τα ψάρια έχουν μείνει στην αγορά από το Σάββατο. «Τι προσέχουμε όταν αγοράζουμε ψάρι;» είναι η επόμενη ερώτηση. «Τη μυρωδιά» είναι η απάντηση που δίνει και πάλι ο ίδιος. «Το ψάρι πρέπει να μυρίζει θάλασσα και να είναι σφιχτό».
Στη συνέχεια περνάει στην τέχνη των νιόκι. Δείχνει ένα μεταλλικό εργαλείο, το passatutto, το οποίο θα χρησιμοποιήσει για τις πατάτες. Όπως εξηγεί, τα νιόκι γίνονται πιο εύκολα από άλλα είδη ζυμαρικών. Το μάθημα περιλαμβάνει, επίσης, συμβουλές για τον τρόπο που πρέπει να κρατά κανείς και να κόβει με ένα κοφτερό μαχαίρι. «Δεν είναι κακό να χρησιμοποιούν τα παιδιά μαχαίρι, αρκεί να είναι προσεκτικά» αναφέρει ο Στέφανο Μπορέλα. «Είναι καλό να τους μάθουμε πώς να το χρησιμοποιούν». Ο σεφ. Τα έξι παιδιά της τάξης χωρίζονται σε ομάδες και αρχίζουν τη δουλειά. Δυο κορίτσια αφαιρούν τα κόκαλα από τον σολομό- «για να μη σας καθήσουν στον λαιμό» εξηγεί ο σεφ- και κόβουν το ψάρι σε κομμάτια. Μετά, τα παιδιά περνούν τα κομμάτια και τα υπόλοιπα θαλασσινά σε καλαμάκια, επιλέγοντας τον συνδυασμό που θέλουν και προσθέτοντας φέτες λεμονιού ή φύλλα δάφνης. Ένα αγόρι κόβει σε μικρά κομματάκια τα χόρτα για να φτιάξει το κουσκούς κι ένα άλλο ασχολείται με την πανακότα. Ο Μπεν Λίνφορντ καθαρίζει τις πατάτες, τις περνάει από το passatutto και στη συνέχεια τις ανακατεύει με αλεύρι και αυγά. Έπειτα ο σεφ δείχνει στα παιδιά πώς να πλάσουν τα νιόκι. «Το μυστικό είναι να τα κάνεις ελαφριά. Αυτά που πουλάνε στα σούπερ μάρκετ είναι σαν σφαίρες, μπορείς να πυροβολήσεις κόσμο» λέει ο Ιταλός σεφ. «Είχε πλάκα, δεν μας έλεγε μόνο τι να κάνουμε» Έπειτα από ένα κοπιαστικό πρωινό, τα παιδιά του τμήματος και ο δάσκαλός τους κάθονται για να απολαύσουν τη δημιουργία τους. Η ασυνήθιστη πανακότα με βασιλικό εισπράττει μεικτές κριτικές. Ο 13χρονος Μπεν, πάντως, δήλωσε ενθουσιασμένος με το μάθημα του Μπορέλα. «Είχε πλάκα, δεν μας έλεγε μόνο τι να κάνουμε» είπε στη μητέρα του και την πληροφόρησε ότι θα ήθελε να παρακολουθήσει κι άλλα μαθήματα.
Επέστρεψε όσες φορές λειτούργησε το εργαστήριο. Σήμερα είναι περήφανος ιδιοκτήτης ενός passatutto και κατά καιρούς μαγειρεύει νιόκι για την οικογένειά του. Όπως γράφει η Τζένι Λίνφορντ στους «Financial Τimes», ο γιος της εκτιμά πλέον το καλό και κυρίως- το υγιεινό φαγητό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009** [ΡΑΔΙΟ STAR 95.5] Νέο σχόλιο για το .‏
Από:
D.Angel (noreply-comment@blogger.com )
Εστάλη:
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009 11:12:11 πμ
Προς:
SNstam@gmail.com
Ο χρήστης D.Angel άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση " ": Μια καλημέρα κι από μέναΚαλή ακρόαση!Τα φιλιά μου Ανάρτηση σχολίου.
http://listen.onestreaming.com/asx/star955.asx ,paul dragos wished you a nice day‏
Από:
PhotoBuzz (info@hi5.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009 11:45:59 πμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com
paul dragos wished you a nice day This email was sent by PhotoBuzz. paul dragos wished you a nice dayClick here to reach paul dragos :) or Also Try
** [crystalclearforum] FAILURE OF OBAMA INTERNATIONAL POLICY‏
Από:
crystalclearforum@yahoogroups.com εκ μέρους crystalclearmemo (crystalclearmemo@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009 7:18:57 πμ
Προς:
crystalclearforum@yahoogroups.com

Venitist Helle Dale points out last year's U.S. presidential election sparked international euphoria. Americans had chosen the "anti-Bush"! The jubilation overseas reflected a belief that, as planetarch, Barack Obama would think less like an American and more like the rest of the world. Obama had done much to encourage this belief. Traveling to Berlin in July 2008, the candidate unveiled what would become his theme for presidential foreign policy speeches: an apology for American actions."I know my country has not perfected itself," he confessed. "At times, we've struggled to keep the promise of liberty and equality for all of our people. We've made our share of mistakes, and there are times when our actions around the world have not lived up to its best intentions." The German audience and the world lapped it up.Dale notes that once in office, Planetarch Obama and Secretary of State Hillary Rodham Clinton emphasized a new era of communication with audiences worldwide. Public diplomacy had been a problem area for the George W. Bush administration, but the new administration pushed its message aggressively to young audiences via the new media, Internet and cell-phone technology. Marketing the personal appeal of the president to audiences in Africa and the Muslim world seemed especially promising.First of all, Obama could not stop the enslavement of Europeans to Brussels. Basil Venitis considers the European Union null and void confederation, because Europeans did not vote for any constitutional treaty! The unelected antivenitist Eurokleptocrats pulled off the biggest powergrab in history by imposing a camouflaged constitution, bypassing all nonos. The Nazi dream for Europe was finally fullfilled - ein Volk, ein Reich, ein Fuehrer - one people, one empire, one leader. Venitis muses the Lisbon Treaty is Eurokleptocracy's Pyrrhic victory. It created a federation, a Fourth Reich, without a popular foundation. EU lacks legitimacy among Europeans. Eurokleptocrats created a situation where the citizens of slave States live their lives with a resigned feeling that the EU project is not their own. Since EU is illegal, VAT is also illegal! No vote, no VAT, it's as simple as that! Europeans have the right to refuse paying VAT! Allons enfants de la Patrie!Dale muses that being personally popular and publicly apologetic about the United States may be enough to win a Nobel Prize, but it's no way to conduct effective foreign policy. Indeed, setting the bar of expectations so high has actually created a problem. Even media solidly on the side of the Obama administration have started to notice.The Washington Post, for example, still praises Obama's vision of a world of shared interests. However, that praise is now tempered by the dawning reality that on the farthest-reaching U.S. foreign policy challenges, he is struggling to translate his own popularity into American influence, even with allies that have celebrated his break with the Bush administration's emphasis on military strength, unilateral action and personal chemistry.Jacques Barrot, Himmler of the Fourth Reich, points out that on critical challenges such as Iran and Afghanistan, the president has failed to persuade even friendly governments to support American positions. On major multilateral issues such as the Doha trade round, the administration has demonstrated no leadership.Jose Barroso, Goering of the Fourth Reich, points out that Obama also has disappointed Europeans for not controlling Turcoterrorism. Sarkozy warned Obama to keep his nose out of the issue of Turkey's membership of the European Union. Turkey has no right to join the European Union because it is Asian, barbaric, terrorist, and genocidal. Instead, Turkey should join the Eurasian Economic Community. Basil Venitis points out Turkey, the most terrorist nation on Earth, has the nerve to apply for EU membership, even though it terrorizes many Fourth Reich(EU) islands every single day and commits genocides on a consistent basis! Genocidal Turkey should not even think of joining the Fourth Reich! Moreover, terrorist Turkey should be expelled from NATO. Turkey claims that since its army is the second largest in NATO after the American army, it can violate all international laws as it pleases and can bully all its neighbors!Venitis notes that casus belli is a Latin expression meaning justification for acts of war. Casus means incident while belli means of war. In 1995, The Turkish Parliament issued a casus belli against Greece in reaction to a possibility of an enacted extension of Greek territorial waters from 6 nautical miles(11 km) to 12 nautical miles(22 km) from the coast. Greece has the UN Law of the Sea on its side. Nevertheless, Turkey terrorizes on a daily basis many Greek islands, especially Kalogeroi, Imia, Antipsara, Pontiko, Fournoi, Arkoi, Agathonisi, Pharmakonisi, Kalolimnos, Pserimos, Gyali, Kandheliousa, and Sirina. It's high time now for NATO to expel terrorist Turkey! Terrorist Turkey does not deserve engagement, but a shock and awe of bombs on Ankara!Margot Wallstroem, Goebbels of the Fourth Reich, points out the president's approach has reaped no fruit in the Middle East. Obama's initial outreach to Arab audiences via an appearance on al-Hurra television and his speech in Cairo won huge plaudits. But audiences in the Middle East still await the policy follow-up -- the Palestinians with impatience, the Israelis with concern. So far, U.S. arm-twisting on the issue of Jewish settlements in the West Bank has yet to begin.Euroshogun Solana points out that human rights advocates and democracy activists wonder how Obama's foreign policy will address their concerns. In pursuing shared interests with China, Iran, Cuba, Russia and other estranged states, the administration is muting values and ideals that were at the heart of American foreign policy for most of the past century.Undersecretary of State Anne-Marie Slaughter said last week that the United States can address global challenges without at least initially raising issues of governance and legitimacy among foreign governments. Such values-neutral foreign policy makes the content of public diplomacy difficult to articulate.What about institutional means of transmitting U.S. policy to foreign publics - as well as foreign leaders? The administration is still working on that. The Quadrennial Diplomacy and Development Review process has just begun. The Broadcasting Board of Governors, which oversees Voice of America and other U.S. international broadcasting services, remains in limbo. The terms of all nine board members have expired, and the White House has made no nominations to fill the posts. Such inaction typifies the Obama administration's failure to engage substantively in public diplomacy -- despite all the president's appealing imagery, symbols and oratory.Obama condones Eurokleptocracy. Eurokleptocracy thrives on waste, fraud, and abuse(WFA), and Europeans who don't know what they're talking about. European Union(EU), aka Fourth Reich, an illegal unvoted confederation, condones the antivenitist European Commission(EC), aka Eldorado of Corruption, the European Parliament(EP), aka Eldorado of Prostitutes, Pasok and Nea Democratia, the two most corrupt political parties on Earth. No Graecokleptocrat has ever gone to jail! Basil Venitis asserts that impunity of Graecokleptocrats is the most freakish justice in the world!PM George Papandreou, godfather of Siemens omerta, wants to meet Obama, and Obama condones Graecokleptocracy. The Parliament of Greece, aka the Grand Brothel of Syntagma Square, has 300 prostitutes, aka Graecokleptocrats, the modern minotaurs that suck the blood of Greeks. This is the most infamous house on Earth, prostituting 160 Pasokleptocrats, 91 Neodemokleptocrats, and 49 parakleptocrats. These prostitutes are there to protect their kickbacks, their parliamentary immunity, their pensions, their salaries, their bonuses, their fringes, their freebies, their junkets, their cars, their offices, their secretaries, their bodyguards, their offshore accounts, their orgies, and their spindoctors! They all deserve to be hanged in front of the parliament. Allons enfants de la Patrie!Venitis notes the outrageous total immunity of Graecokleptocrats is the most disgusting thing on Earth! These untouchable shitscums of the Greek parliament and the Greek government rob billions of euros form the Treasury, churn billions of euros of the nest eggs and pension funds of poor workers, grant valuable public land to gay monasteries in exchange for huge kickbacks, receive billion-euro-kickbacks for purchasing arms from US and Russia, and receive billion-euro-kickbacks from Siemens, JPMorgan, Man, and other corrupt companies in exchange for lucrative contracts, elimination of antitrust penalties, and purchasing overpriced defective equipmemt, airplanes that cannot balance, and helicopters that fall down! Allons enfants de la Patrie!
__._,_.___
Reply to sender Reply to group
Messages in this topic (1)** Ο κωδικός πρόσβασής σας στο MyHeritage.com‏
Από:
MyHeritage Notification (notify2@myheritage.com )
Εστάλη:
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009 3:41:46 μμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com Αγαπητή/έ BASILIS SKOULIKAS,

Κατόπιν του αιτήματός σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα στοιχεία για να συνδεθείτε στο MyHeritage.com.

Διεύθυνση email: stamoskal@windowslive.com
Κωδικός πρόσβασης: klrdl0hh

Εφόσον δεν αποθηκεύουμε τους κωδικούς πρόσβασης των χρηστών, δεν μπορούμε να ανακτήσουμε τον αρχικό σας κωδικό πρόσβασης. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε ένα νέο κωδικό πρόσβασης για σας.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο αυτό για να συνδεθείτε αυτόματα στο MyHeritage.com:
http://www.myheritage.com/index.php?lang=EL&authenticate=454bd152675e09a6b5012653dc7e03767edb2641-268966411

Καλημέρα,
MyHeritage.com
___


** ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ "ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ"‏
Από:
alkis (anemos521@gmail.com)
Εστάλη:
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009 10:33:13 μμ
Προς:
EPANASTATO (epanastato@googlegroups.com )έρχεται μια ΑΙΣΧΡΗ σειρά στον ALPHA, το «Για λογαριασμό σου», για να
μας μαλώσει ...; για να μας πει σπάταλους και ανεύθυνους ...;
http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=49&tv_id=33057
Μια σειρά η οποία φροντίζει να "εκπαιδεύσει" τους δανειολήπτες
διδάσκοντάς τους... "φερεγγυότητα" μην τυχόν και μειωθούν τα υπερκέρδη
των τραπεζών.
Μια σειρά η οποία εκμεταλλεύεται χωρίς ηθικές αναστολές το αίσθημα
ανασφάλειας που πλήττει εκατομμύρια νοικοκυριά.

Ντροπή!

Θα πρέπει να επέμβει άμεσα το ΕΣΡ.
http://anemos5.blogspot.com/2009/11/blog-post_3084.html
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Έχετε λάβει αυτό το μήνυμα γιατί έχετε εγγραφεί στο Ομάδες Google "EPANASTATO" ομάδα.
Για να δημοσιεύσετε σε αυτήν την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού
ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato@googlegroups.com
Για να διαγραφείτε από αυτή την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού
ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato+unsubscribe@googlegroups.com
Για περισσότερες επιλογές, επισκευθείτε αυτήν την ομάδα στη διεύθυνση http://groups.google.com/group/epanastato?hl=elΟ χρήστης Panos-nektarios Cossiavelos σας έστειλε ένα μήνυμα hi5‏
Από:
hi5 (info@hi5.com )
Εστάλη:
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009 12:14:51 πμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com
hi5 Μήνυμα από το χρήστη Panos-nektarios CossiavelosΓεια σου Stamoskal,Έχετε ένα μήνυμα hi5 από το χρήστη Panos-nektarios Cossiavelos. Μπορείτε να δείτε το μήνυμα στην ακόλουθη τοποθεσία:Προβολή Μηνύματος»Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας,Η ομάδα hi5


** Panos-nekt : πρέπει να είσαι καλός ανθρωπος!αυτλη η φοτο με το σπήλαιο είναι φοβερή! η φύση είναι ο μεγαλύτερος καλυτέχνης!η καταγωγή μου είναι από (του πατέρα μου )είναι από μαγούλιανα -βυτίνα !Αν βρώ χρόνο και πάω πρός τα εκεί θα σου πώ μηπως και έχεις χρόνο να κατεβώ πρός τα μέρη σου!Με την οικογένεια δεν έχουμε κατέβει εκεί καθόλου!Καλό βράδυ!
**

Pictures - wwwtvnhu_e9b152d91463e8136de6139732


Σας στέλνουμε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας του ΙταλικούΙνστιτούτου “IRF in Microdentistry”, το οποίο προσφέρει μεταξύ των άλλων: Πιστοποιητικό επάρκειας Α επιπέδου στην ΕμφυτευματολογίαΣεμινάριο Marketing στην ΟδοντιατρικήΔωρεάν 3 εμφυτεύματα και μία πλήρη κασετίνα (χειρουργική και προσθετική) της εταιρίας MIS.
12 Νοεμβρίου 2009 4:28:07 μμ
Προς: Οδοντιατρους στην Ελλάδα !!
info@angelakisd.gr; agelmaron2000@yahoo.gr; apangel@ath.forthnet.gr; angel@ims.gr; m_aleksaki@hotmail.com; alexandc@otenet.gr; alevrpan@yahoo.gr; muham001@in.gr; eanagnostaki@ret.forthnet.gr; silas@otenet.gr; dentalan@otenet.gr; dentalan@googlemail.com; agiadent@hotmail.com; memiana@hotmail.com; kostas@andreanis.gr; nandreo@med.uoa.gr; mar.anton@yahoo.gr; info@surgical-dentistry.gr; na_argiroulis@yahoo.gr; spafth@ath.forthnet.gr; nvagdatlis@yahoo.gr; favairli@otenet.gr; vamdent@yahoo.gr; cvasileiadi@gmail.com; Nikos.Vassiliadis@dentalcenter.gr; loucas07@hotmail.com; basildent@yahoo.gr; spirosvas1972@yahoo.com; hlrapemy@otenet.gr; vassara.maria@gmail.com; dversis@hol.gr; petalia@hol.gr; vogiatzian@medicalgr.net; voliotis@hol.gr; vourakis@medicalgr.net; vrthanos@hotmail.com; vrthanos@hol.gr; xgalanis@dic.gr; linagalanopoulos@yahoo.co.uk; tergennadiou@hotmail.com; gerasimou2000@yahoo.com; lydiagera@hotmail.com; angelg@otenet.gr; kristzeo@gmail.com; ioanna@salapatas.gr; yianna.g@gmail.com; geodentgg@mycosmos.gr; egiann@dent.auth.gr; emfyteuma@hotmail.com; katkag77@yahoo.gr; gkanis@pathfinder.gr; gatzaros@ath.forthnet.gr; gatzi@medicalgr.net; gatz@otenet.gr; edgirs@hotmail.com; dentistgomouzas@yahoo.gr; Angie.Gkouva@dentalcenter.gr; grammatika_dent@hol.gr; jo98dal@yahoo.com; aroma@hol.gr; vassodaskalaki@hotmail.com; adaskal@dent.uoa.gr; george_daskalou@yahoo.gr; degresj@in.gr; info@nikosdiktakis.gr; deligiannis-1@koz.forthnet.gr; deldim@otenet.gr; defa310@yahoo.com; edimadi@acn.gr; dimstam80@hotmail.com; dim_dimopoulos@hotmail.com; dionysatos@medicalgr.net; info@douvitsadentistry.gr; idouka@otenet.gr; douka@medicalgr.net; implants@canada.com; irinakis@gmail.com; eleutheriadis@medicalgr.net; n-sofos@otenet.gr; drexarchos@hotmail.com; info@exarchou.gr; info@dvdental.gr; evangelinouk@yahoo.gr; dentnick74@yahoo.gr; info@eurodentica.gr; mzarkada@mail.gr; timos@alfisti.gr; zetoskonstantinos@hotmail.com; ziakka@hotmail.com; ilzioris@otenet.gr; zoisb@mailbox.gr; diliadis@acn.gr; chariliadis@yahoo.com; atdentist@tellas.gr; theodorakis@cha.forthnet.gr; dentnick2000@hotmail.com; iatridi_roberson@yahoo.gr; paris@otenet.gr; ioannou.elias@yahoo.gr; info@stoma.com.gr; kakatatsi_n@hotmail.com; changeyoursmile@yahoo.gr; vkalliakmanis@hotmail.com; dr.kallivretakis@gmail.com; info@eurodentica.gr; kaltsou@panafonet.gr; demkal@dent.uoa.gr; demkal@otenet.gr; drkalfas@yahoo.gr; geopho@hol.gr; pkanakis@hol.gr; kana@internet.gr; elessar@otenet.gr; mariakappou@yahoo.gr; kkdimitris@yahoo.gr; dkaramit@hol.gr; pkar49@hotmail.com; nkarapanos@gmail.com; vasira@aias.gr; satsoka@otenet.gr; fotkarv81@hotmail.com; health.frontier@hellasnet.gr; tcas@otenet.gr; kastritis@sit.forthnet.gr; pkatsab@yahoo.com; odontiatreio@hotmail.com; oral@otenet.gr; drkaps@msn.com; pkapsokefalos@hotmail.com; info@nicesmile.gr; apostolos@domi.gr; keramidas@odontiatriki.gr; denkiz@hotmail.com; ksps.kostas@gmail.com; dinos@kioussis.gr; denti@in.gr; klonar5@otenet.gr; kokkeas@gmail.com; ermionikokkini@yahoo.gr; tsamfam@otenet.gr; nikolasvk@gmail.com; dentist@compulink.gr; stomayu02@yahoo.gr; stoma@otenet.gr; siormpas@altecnet.gr; korakianitisn@gmail.com; xkord@mland.gr; kouvas@compulink.gr; info@eurodentica.gr; kouimtzis@medicalgr.net; xristaki@otenet.gr; skoun@hol.gr; kourimari@yahoo.gr; kourosp@hotmail.gr; koutayas@otenet.gr; koutraspetros@yahoo.gr; chris@periodontologos.eu; makou79@hotmail.com; olga_koutsonou@yahoo.gr; akopsidas@in.gr; krikos@groovy.gr; info@krikonis.gr; kykanal@otenet.gr; thakost@otenet.gr; labkos@msn.com; labkos@mail.gr; lmariana@otenet.gr; laskarides@alumni.tufts.edu; leivadaros@gmail.com; lempident@hotmail.com; akisdent@otenet.gr; l_ioannis@hotmail.com; makisli@otenet.gr; liadakis_than@yahoo.gr; sliapatas@yahoo.gr; ortho@yahoo.com; andreasl21@yahoo.gr; lioalex@in.gr; lygidakis@ath.forthnet.gr; gmagatsas@yahoo.com; smagkos@dent.uoa.gr; dtrif@usa.net; nickmgr@gmail.com; eleni_makri@hotmail.com; panmakris@hotmail.com; makrynika@yahoo.com; annamanakou@yahoo.com; mcmanet@yahoo.gr; georgios.markopoulos@gmail.com; kmarku@hotmail.com; chrysa.megagianni@gmail.com; lilymela@otenet.gr; fmelas@hotmail.com; melkos@hotmail.com; geormind@the.forthnet.gr; dgeormind@in.gr; ath-mits@otenet.gr; amikelis@hol.gr; tree@hol.gr; gmichelinakis@hotmail.com; chrimos@hol.gr; mosxonas@internet.gr; moschou.v@gmail.com; info@donti.gr; gmount@otenet.gr; marydent2@gmail.com; marydent2@gmail.com; giorgosbdent@yahoo.gr; mpampes@otenet.gr; barlon@hol.gr; lake@otenet.gr; eberd@newfaces.gr; abi_dent@otenet.gr; dentalemergencies@kalymnosdentist.gr; argo@hol.gr; stable@otenet.gr; dental_view@hotmail.com; dental_view@hotmail.com; ioannis@drbolis.com; mpounias@medicalgr.net; georgiamilona@yahoo.gr; vmilonas@otenet.gr; dr_mitilineos@hotmail.com; implants@prytan.com; drtom@otenet.gr; nemecis2000@yahoo.com; free@oneway.gr; christosnikellis@yahoo.gr; nikellis@in.gr; nnikitakis1@yahoo.com; info@nikitopoulos.org; tassos27@yahoo.gr; christnikolakis@in.gr; plunitro@e-free.gr; elnikol@otenet.gr; hatzis@hol.gr; vmilonas@otenet.gr; smartec@otenet.gr; ntaiskostas@hotmail.com; padaismeister@gmail.com; intraweigh@the.forthnet.gr; info@ntontoros.gr; nik0s@hotmail.com; jntounas@hotmail.com; akrasi@otenet.gr; info@dentist-in-greece.com; dentonline@hotmail.com; ortsa@cytanet.com.cy; npag76@hotmail.com; arpalaio@otenet.gr; dpalask1@yahoo.gr; copalimetaki@yahoo.com; panagis@medicalgr.net; bettypanagiotidou296@hotmail.com; odent83@hotmail.com; binary@otenet.gr; panosgeorge@hotmail.com; p_periklis@hotmail.com; kpantouli@yahoo.com; geopho@hol.gr; wireman@tol.hol.gr; info@maxillofacial.gr; whitesmile@windowslive.com; papadopoulos.spyros@gmail.com; papadion@otenet.gr; ouraniapap@hotmail.com; avzot@eexi.gr; antonis@papakostopoulos.gr; e.papalexis@iname.com; takispapachristos@yahoo.com; Lina.Papika@dentalcenter.gr; info@eurodentica.gr; partsinevelou_eleni@yahoo.com; copasxos@dent.uoa.gr; tonypatr@yahoo.com; nikpatsios@gmail.com; pavlopoulosdionisis@gmail.com; changeyoursmile@yahoo.gr; pavloumary@hotmail.com; gpind@otenet.gr; epipe@cc.uoa.gr; dpitsi@otenet.gr; dentist@plakogiannakis.gr; gplat@newfaces.gr; polydoroumariza@yahoo.co.uk; nikospon@hol.gr; georgetsanos80@yahoo.gr; abcdefi@otenet.gr; urpyr@hol.gr; nikolaos_gr@hotmail.com; nr@otenet.gr; revis@otenet.gr; remisnikos@yahoo.gr; iouliariga@yahoo.gr; iouliariga@yahoo.gr; iatridi_roberson@yahoo.gr; yanrous@otenet.gr; ilrou@otenet.gr; yourorthodont@yahoo.gr; eltheo@otenet.gr; popisakka@yahoo.com; info@pedodontist.gr; drsam@otenet.gr; sandraveli.anthi@hotmail.com; dr.sander@web.de; esarlani@yahoo.com; gvman1@otenet.gr; sevastiadou@medicalgr.net; psennis@tambcd.edu; nseferos@dent.uoa.gr; prosthodontics.ioannina@yahoo.gr; tonypatr@yahoo.com; efisin@otenet.gr; siormpas@altecnet.gr; asteris1@mycosmos.gr; dentalclinic@internet.gr; mayretasklaveniti@yahoo.gr; sskordis@otenet.gr; pskoularikis@yahoo.com; stamos01@otenet.gr; stamoskal@windowslive.com; stamosskoulikas@yahoo.com; snstam@gmail.com; cskouteris@usa.net; vsouli@medicalgr.net; ecoecosot@hotmail.com; chrispdoc@yahoo.gr; tafnet@hellasnet.gr; mspyropo@nikias.cc.uoa.gr; stathdoc@hotmail.com; vstamatakis@ath.forthnet.gr; jstooth@hol.gr; srafylas@otenet.gr; magas69@panafonet.gr; vstratis@gmail.com; tryfonasstrousopoulos@yahoo.gr; a.sikiotis@panafonet.gr; fsynodin@otenet.gr; info@pediatricdentist.gr; sotirkos@gmail.com; info@dvdental.gr; diamantistassopoulos@yahoo.gr; natassateg@panafonet.gr; eltzab@yahoo.gr; eletzagka@otenet.gr; tzannetou@ath.forthnet.gr; jiger@hol.gr; etzovara@otenet.gr; tzormp@usa.net; tdentist@otenet.gr; thtrakas@hotmail.com; christident@yahoo.gr; triantafillou@medicalgr.net; pantri@compulink.gr; info@gnathion.gr; dtrif@otenet.gr; evangeliat@in.gr; ortsa@cytanet.com.cy; info@dental-blog.gr; dimtsanis@hotmail.com; g_tsaprounis@yahoo.gr; doc@tsachalinas.gr; dentalclinic@internet.gr; atsianou@dent.uoa.gr; vasiliki@tsianos.gr; info@cosmeticdentalcenter.gr; gtsik@otenet.gr; ptsim@tee.gr; tsionkis@hol.gr; saranths@otenet.gr; at_dent@hol.gr; fakiridis@freemail.gr; dfilop@yahoo.gr; arisfk@hotmail.com; arisfk@aias.gr; andreas@florakis.gr; dsfound@kat.forthnet.gr; nfoun@yahoo.gr; nicolas@fountoulis.com; nifounto@otenet.gr; zfouseki@otenet.gr; dentalcare@ath.forthnet.gr; info@yourdentist.gr; biofotos@otenet.gr; chavnick@otenet.gr; dhal@dhal.com; mariacharakopoulou@yahoo.gr; costis1@otenet.gr; harh@hol.gr; dentist@e-dentist.gr; nikolaoshasapis@yahoo.com; achatzi@hotmail.com; dr.nat@ath.forthnet.gr; dxatz@hotmail.com; ormaxfac@med.uoc.gr; racer45@in.gr; tasos22@otenet.gr; echnaraki@gmail.com; vas320@hotmail.com; doesgodplaydice@hotmail.com; xristodoulopoulouvasiliki@gmail.com; panayiotis@christou.net; drschrys@otenet.gr; fed@ath.forthnet.gr; mariavangia@hotmail.com; fpsarros@otenet.gr
www.AthensDentalCenter.gr .-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Για τον εμβολιασμό του ιατρικού και παρά-ιατρικού προσωπικού :
~** [7:10:39 πμ] apokara: Καλημέρα Σταμάτη .
[7:11:46 πμ] apokara: Ήρθε έγγραφο που μας ζητά να δηλώσουμε αν θέλουμε να κάνουμε εμβόλιο (Η1Ν1)
[7:12:01 πμ] apokara: Εσείς τι θα κάνετε εκεί
[7:12:09 πμ] apokara: Θα το κάνετε ;
~** [4:14:10 μμ] skoulikas stamatios: Απόστολε , καλησπέρα , καλέ μου φίλε ! Εγώ προσωπικά , έχω αποφασίσει να το κάνω ! Υπάρχουν πολλοί που δεν θα το κάνουν . Σε εμάς δεν ήρθε ακόμα έγγραφο σχετικό .- Σταμάτης Φιλικότατα .-
~* [6:35:53 μμ] apokara: [6:35:14 μμ] apokara: Από το καλοκαίρι μας ετοιμάζουν για την μεγάλη επιδημία αλλά δεν τους βγαίνει. Έχουν δημιουργήσει στο κόσμο μεγάλη καχυποψία για τις προθέσεις τους[6:36:39 μμ] [6:36:29 μμ] apokara: Οι γιατροί οι δικοί μας από τους 4 ο ένας θα το κάνει. apokara: Εγώ δεν αποφάσισα ακόμη[6:37:17 μμ] apokara: λες να έχουν τίποτε μέσα εκτός από το φάρμακο του εμβολίου[6:38:12 μμ] apokara: Φτάσαμε σε μια κατάσταση που οι λαοί δεν εμπιστεύονται τους κυβερνήτες που οι ίδιοι βγάζουν[6:38:40 μμ] apokara: καληνύχτα .- ~* [8:13:15 μμ] skoulikas stamatios: Απόστολε , εκφράζοντας πάντα την προσωπική μου άποψη , αφού ασχολήθηκα μελετώντας εργασίες (διάφορες) σχετικά με το νέο εμβόλιο , έχω να πω , ότι μόνο αν υπάρχει αλλεργία στο αυγό ή σε κάτι άλλο σχετικό τότε να μη κάνει κάποιος το νέο αυτό εμβόλιο .-
~* [8:21:55 μμ] skoulikas stamatios: Στη Σουηδία το έκαναν 2 εκατομμύρια με ελαφρές παρενέργειες στο 1%ή 1%ο . Φίλε μου Καλή μας Νύχτα ! Σταμάτης http://snsarfara.blogspot.com ,
~&*

*** Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου