ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Λύνοντας προβλήματα στον σχεδιαμό μου σε προγράμματα του Υ/Η μου *

Λύνοντας προβλήματα στον σχεδιαμό μου σε προγράμματα του Υ/Η μου :



Ελεύθερο λογισμικό/Λογισμικό ανοικτού κώδικα
- Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού- Λειτουργικό σύστημα Ubuntu- Ελληνική κοινότητα Ubuntu-gr- Linux.gr - Πληροφορίες για το Linux στα Ελληνικά
Καταχωρήθηκε από το Δ.Σ. Συλλόγου 22 Δεκεμβρίου, 2009
Σχεδιασμός και υλοποίηση ιστότοπου
Ο ιστότοπος σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με τη βοήθεια ελεύθερου λογισμικού/λογισμικού ανοιχτού κώδικα σε λειτουργικό σύστημα Ubuntu Linux. Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν τα προγράμματα:• Bluefish για την συγγραφή του κώδικα html• Gimp για την επεξεργασία εικόνας• Filezilla για την μεταφορά των αρχείων στο χώρο φιλοξενίας της ιστοσελίδας Περισσότερες πληροφορίες για το ελεύθερο λογισμικό/λογισμικό ανοιχτού κώδικα και τα πλεονεκτήματά του μπορείτε να μάθετε από τον ιστότοπο της Εταιρείας Ελεύθερου Λογισμικού.

Συμβατότητα με φυλλομετρητές ιστοσελίδων
Οι ιστοσελίδες του ιστότοπου είναι συμβατές με τις τελευταίες εκδόσεις και έχουν ελεγχθεί με τους εξής φυλλομετρητές ιστοσελίδων:• Mozilla FirefoxKonquerorOperaGoogle ChromeInternet ExplorerSafari

Φιλοξενία ιστότοπου
Η διεύθυνση διαδικτύου και η φιλοξενία του ιστότοπου υλοποιείται από την Cretaforce. Η τεχνική υποστήριξη που παρέχει η Cretaforce είναι άψογη και πολύ γρηγορή και πολύ θέτικο κατά τη γνώμη μας είναι το ότι χρησιμοποιούν εργαλεία ανοικτού κώδικα για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.


Όλες οι λύσεις CAD
Προηγμένες σχεδιαστικές εφαρμογές για όλες τις απαιτήσεις
http://www.ace-hellas.gr/




*** http://www.w3.org/ ,-
http://wwwkatrinspaseslivecom.spaces.live.com/ ,
Mobile Web Best Practices, Περιεχόμενο Μετασχηματισμού κατευθυντήριες γραμμές Advance? W3C Επιδιώκει Εφαρμογή και αναθεώρηση
11 Φεβρουαρίου 2010 Αρχείο
Το Mobile Web Best Practices Working Group καλεί την εφαρμογή της σύστασης των υποψηφίων Mobile Web Application Βέλτιστες Πρακτικές. Ο στόχος του παρόντος εγγράφου είναι να βοηθήσει στην ανάπτυξη των πλουσίων και των δυναμικών κινητών εφαρμογών Web. Συλλέγει τις πιο σχετικές μηχανολογικές πρακτικές, προωθώντας εκείνες που θα επιτρέπουν μια καλύτερη εμπειρία του χρήστη και προειδοποίηση εναντίον εκείνων που θεωρούνται επιβλαβή. W3C προσκαλεί υλοποίησης για την ολοκλήρωση ενός έκθεση εφαρμογής προτύπου. Η ομάδα επίσης δημοσίευσε σήμερα Last Call Διαμόρφωση Προσχέδιο του Κατευθυντήριες γραμμές για τις Web Content Μετασχηματισμού Proxies 1,0, Η οποία παρέχει κατευθύνσεις για να Περιεχόμενο πληρεξούσια Μετασχηματισμού ως προς το εάν και πώς να μετατρέψει περιεχόμενο στον Παγκόσμιο Ιστό. Παρατηρήσεις σχετικά με το εν λόγω έγγραφο είναι ευπρόσδεκτα έως 11 Μαρτίου. Μάθετε περισσότερα για τα Mobile Web Initiative.
W3C Κοινότητας καλούνται να συζητήσουν τα μελλοντικά πρότυπα για Model-Based User Interfaces
12 Φεβ 2010 Αρχείο
W3C ανακοίνωσε σήμερα Εργαστήριο για τα μελλοντικά πρότυπα για Model-Based User Interfaces, 13-14 Μαΐου 2010 στην Ρώμη, Ιταλία. Οι συμμετέχοντες θα εξετάσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι προγραμματιστές Web που οφείλεται στις διακυμάνσεις των δυνατοτήτων της συσκευής, τους τρόπους αλληλεπίδρασης και λογισμικού πρότυπα, την ανάγκη στήριξης βοηθητικές τεχνολογίες για την προσβασιμότητα, και η ζήτηση για τα πλουσιότερα διεπαφές χρήστη. Συζήτηση θα επικεντρωθεί στην αναθεώρηση της έρευνας σχετικά με το μοντέλο με βάση το σχεδιασμό του context-sensitive user interfaces, σε σχέση με αυτές τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες για νέες ανοικτά πρότυπα στον τομέα του μοντέλου-Based User Interfaces. Μέλη του W3C δεν υποχρεούται να συμμετέχει? Όποιος πληροί τις απαιτήσεις συμμετοχής μπορούν να συμμετέχουν όσο το επιτρέπει ο χώρος. Δηλώσεις οι τόκοι 2 Απριλίου. Παρακαλούμε δείτε το Πρόσκληση Συμμετοχής για περισσότερες πληροφορίες.
RIF Παραγωγή Κανόνες διάλεκτος Αναθεωρημένη? Last Call for Comments
12 Φεβ 2010 Αρχείο
Κατά τη διάρκεια της φάση υλοποίησης του άρθρου Interchange Format (RIF), το Ομάδα Εργασίας ανακάλυψε ένα πρόβλημα με το σχεδιασμό της παραγωγής Κανονισμού διάλεκτος. Αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με ένα νέο Last Call Working Draft ότι οι αλλαγές οι δράσεις τρόπος χειρισμού για να ταιριάζουν περισσότερο στις υπάρχουσες μηχανές κανόνα παραγωγής. Παρακαλούμε να στείλετε τα σχόλια και RIF εκθέσεις εφαρμογής κατά public-rif-comments@w3.org. Last Call παρατηρήσεις πρέπει να αποσταλούν πριν από τις 5 Μαρτίου. Μάθετε περισσότερα για τα Σημασιολογικός Ιστός.
Πρόσκληση για την αναθεώρηση: XML οντοτήτων Ορισμοί για τους χαρακτήρες Προτεινόμενη Δημοσιεύθηκε Σύσταση
11 Φεβρουαρίου 2010 Αρχείο
Το Math Ομάδα έχει δημοσιεύσει μια Προτεινόμενη Σύσταση του XML οντότητας Ορισμοί για τους χαρακτήρες. Το έγγραφο αυτό παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη λίστα εναρμονίζοντας τις γνωστές χρήσεις στα μαθηματικά και την επιστήμη της οντότητας ονομάτων χαρακτήρα που εμφανίζονται σε ολόκληρο τον κόσμο XML και Unicode. Αυτό το έγγραφο είναι το αποτέλεσμα των ετών που απασχολούν ονόματα οντότητας στον Παγκόσμιο Ιστό. Υπήρχαν πάντα μερικά όνομα οντότητες που χρησιμοποιούνται για ειδικούς χαρακτήρες σε HTML, αλλά μια πλημμύρα των νέων ονομάτων ήρθε με τα σύμβολα των μαθηματικών. Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα έως 11 Μαρτίου. Μάθετε περισσότερα για τα Math Δραστηριότητα.
W3C χαιρετίζει Σχόλια για πρώτο σχέδιο του Web Services Περιγραφές συμβάντων
10 Φεβρουαρίου του 2010 Αρχείο
Το Web Services Resource Access Ομάδα Έχει δημοσιεύσει το Πρώτο υπό Διαμόρφωση Προσχέδιο του Web Services Περιγραφές συμβάντων (WS-EventDescriptions). Στο πλαίσιο των Web Services, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις η χρήση στην οποία είναι αναγκαία για ένα τελικό σημείο για να διαφημίσουν τη δομή και το περιεχόμενο των εκδηλώσεων που θα μπορούσε να δημιουργήσει. Για παράδειγμα, ένας συνδρομητής μπορεί να επιθυμεί να γνωρίζει το σχήμα των γεγονότων που δημιουργούνται προκειμένου να διατυπωθεί σωστά ένα φίλτρο για να περιορίσει τον αριθμό των κοινοποιήσεων που διαβιβάζονται, ή για να εξασφαλίσει ότι μπορεί να διεκπεραιώσουμε με επιτυχία το είδος των εκδηλώσεων που μεταδίδονται. Αυτή η προδιαγραφή περιγράφει ένα μηχανισμό με τον οποίο ένα τελικό σημείο μπορεί να διαφημίσουν τη δομή και το περιεχόμενο των εκδηλώσεων θα μπορούσε να δημιουργήσει. Μάθετε περισσότερα για τα Web Services Activity.
Περισσότερα νέα ...
Ομιλίες και φαινόμενα
2010-02-18 (18 Φεβρουαρίου)
WCAG 2.0 e normativa italiana
από Oreste Signore
Cultura Senza Barriere 2010
Padova, Ιταλία
2010-02-18 (18 Φεβρουαρίου)
Tecnologie del Web Semantico per le Ψηφιακές Βιβλιοθήκες
από Oreste Signore
Cultura Senza Barriere 2010
Padova, Ιταλία
2010-03-13 (13 Μαρτίου)
Επέκταση XQuery με συλλογές, ευρετήρια, και την ακεραιότητα περιορισμούς
XML Πράγα
Πράγα, Τσεχία
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
2010-03-08 ( 8 Μαρτίου) -- 2010-03-12 (12 Μαρτίου)
XSL Ομάδα Εργασίας
Πράγα
συστεγάζονται με XML Πράγα
2010-03-16 (16 Μαρτίου) -- 2010-03-18 (18 Μάρτη)
APIs Συσκευών και Πολιτική Ομάδα Εργασίας
Πράγα, Τσεχία
Charles University
2010-03-21 (21 Μαρ.) -- 2010-03-23 (23 Μαρ)
AC Cambridge 2010
Cambridge, MA

** Το World Wide Web Consortium (W3C) είναι μια διεθνής κοινότητα που αναπτύσσει πρότυπα να διασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του Web. Συμμετέχω ομάδες, Και να συμμετέχουν σε W3C blogs και άλλα συζήτηση. Χαιρετίζουμε τη βοήθειά σας για να εκπληρώσει το W3C αποστολή: Για να οδηγήσει τον Παγκόσμιο Ιστό στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.
Εργασία
W3C επιδιώκει ένα Διευθύνων Σύμβουλος? Μάθετε περισσότερα για ευκαιρίες απασχόλησης.
W3C Blog
· Ημερομηνία και τόπος Εργαστηρίου RDF Βήμα το «Next» πάγια
10 Φεβρουαρίου του 2010 δίπλα Ivan Herman
· W3C άγγελοι Καρέκλες
8 Φεβρουαρίου 2010 δίπλα Coralie Mercier
· Μικρές πρόσθετα στον οινοπνευματοποιό RDFa
8 Φεβρουαρίου 2010 δίπλα Ivan Herman
Συστημάτων αναγνώρισης και άλλο λογισμικό
Το W3C Κοινότητα έχει δημιουργήσει χρήσιμες Open Source Software. Η πιο δημοφιλής είναι η W3C validator, Η οποία μπορεί να σας βοηθήσει με HTML, CSS, mobileOK περιεχόμενο, Και άλλες τεχνολογίες του W3C. Γίνετε χορηγός validator. Νέα: το W3C cheatsheet, Για γρήγορη πρόσβαση στις ιδιότητες CSS, WCAG συμβουλές, κινητά άκρες, και περισσότερο.

W3C Τα μαρτυρία

Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας (NIST)
NIST, μια έρευνα παγκόσμιου επιπέδου και εργαστήριο τεχνολογίας στο Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ, υποστηρίζει τη βιομηχανία με την ανάπτυξη μετρήσεων και προτύπων. NIST συνεργάζεται με το W3C να αναπτύξουν δοκιμασίες συμμόρφωσης για να εξασφαλιστεί η ποιότητα του λογισμικού και τη συμμόρφωση προς τα πρότυπα.
Διαβάστε όλες τις μαρτυρίες μέλο
** Πλοήγηση
Σπίτι
Πρότυπα
Συμμετέχουν
Σύνθεση
Σχετικά με το W3C
Επικοινωνήστε W3C
Επαφή
Βοήθεια και FAQ
Δωρεά
Χάρτης
· Σχόλια (Αρχείο)
W3C Updates

Windows έχει τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον τύπο αρχείου. Αυτή η σελίδα θα σας βοηθήσει να βρείτε λογισμικό που απαιτείται για να ανοίξει το αρχείο σας.
Τύπος αρχείου: Η Microsoft Document Imaging Format
Επέκταση αρχείου: . mdi
Περιγραφή: Η Microsoft χρησιμοποιεί το Microsoft Office Document Imaging Format (MDI), μια μορφή αρχείου με βάση την Tagged Image File Format (TIFF). Στο Office Document Imaging, μπορείτε να ανοίξετε και να αποθηκεύσετε αρχεία σε μορφή MDI καθώς και η Tagged Image File Format (TIFF). Λογισμικό ή πληροφορίες διατίθενται στη διεύθυνση:
Microsoft Office
Μπορείτε να αναζητήσετε την ακόλουθη τοποθεσία στο Web για το σχετικό λογισμικό και πληροφορίες:
Search the web
Έχετε ερωτήσεις; Δείτε αυτά Συχνές Ερωτήσεις.

** Σχετικά με τη Microsoft Document Imaging Format (MDI)

Εμφάνιση Όλων
Απόκρυψη όλων
Microsoft Office Document Imaging χρησιμοποιεί το Microsoft Document Imaging Format (MDI), μια μορφή αρχείου με βάση την Tagged Image File Format (TIFF)(Tagged Image File Format (TIFF): Ένα υψηλής ανάλυσης, με βάση το tag γραφικών μορφής. TIFF χρησιμοποιείται για την παγκόσμια ανταλλαγή ψηφιακών γραφικών.) που έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύσετε εικόνες από την διάταξη της σελίδας. Στο Office Document Imaging, μπορείτε να ανοίξετε και να αποθηκεύσετε τα αρχεία σε μορφή MDI καθώς και Tagged Image File Format (TIFF)(Tagged Image File Format (TIFF): Ένα υψηλής ανάλυσης, με βάση το tag γραφικών μορφής. TIFF χρησιμοποιείται για την παγκόσμια ανταλλαγή ψηφιακών γραφικών.) format. Και οι δύο μορφές είναι σε θέση να αποθηκεύσει το αναγνωρισμένο κείμενο οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων (OCR)(OCR: Μεταφράζει εικόνες κειμένου, όπως η σάρωση εγγράφων, σε πραγματικές χαρακτήρες κειμένου. Επίσης γνωστό ως αναγνώριση κειμένου.) μαζί με τις εικόνες.
Φάκελος σύγκριση format
Αν και μπορείτε να ανοίξετε και να επεξεργαστείτε αρχεία TIFF που δημιουργήθηκε με το Office Document Imaging, χρησιμοποιώντας πολλές άλλες εφαρμογές γραφικών, τα αρχεία MDI μπορεί να ανοίξει ή επεξεργασία στο Office Document Imaging. Αν πρόκειται να κάνετε κοινή χρήση αρχείων με άτομα που χρησιμοποιούν το Office Document Imaging 2002, ή κάποιο άλλο πρόγραμμα απεικόνισης έγγραφο, αποθηκεύστε τα αρχεία σας σε μορφή TIFF για συμβατότητα.
Σε γενικές γραμμές, οι εικόνες που είναι αποθηκευμένες σε μορφή αρχείου MDI καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στο δίσκο από τις ίδιες εικόνες αποθηκεύονται ως αρχεία TIFF. Η ποιότητα της εικόνας μιας εικόνας που είναι αποθηκευμένα στη μορφή αρχείου MDI είναι συγκρίσιμη με αυτή της την ίδια εικόνα που έχετε αποθηκεύσει στο TIFF.
Φάκελος επιλογή format
Υπάρχουν διαφορετικές χρονικές στιγμές στο Office Document Imaging, όταν μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή αρχείου (είτε με ένα MDI. Επέκταση MDI ή TIFF με μια επέκταση. Tif) για το έγγραφό σας:
Σάρωση εγγράφου Η σάρωση προκαθορισμένος θα επιλέξετε προσδιορίζει τη μορφή της σαρωμένο έγγραφο είναι αποθηκευμένο το ήνυ α. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας σάρωση προκαθορισμένο ή να επεξεργαστείτε μια υπάρχουσα προρύθμιση για να αλλάξετε τη μορφή αρχείου.
Η αποθήκευση ενός εγγράφου Μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή αρχείου στο Αποθήκευση ως τύπος κατάλογο του Αποθήκευση ως παράθυρο διαλόγου όταν αποθηκεύετε ένα αρχείο.
Εισαγωγή εγγράφου Το Φάκελος προτιμήσεις Εισαγωγή κουμπί στο Άλλος στην καρτέλα Επιλογές διαλόγου (Εργαλεία μενού) σας επιτρέπει να επιλέξετε την προεπιλεγμένη μορφή αρχείου για τα έγγραφα που σας εισαγωγής από άλλα προγράμματα.
Τεχνικές λεπτομέρειες
Office Document Imaging δημιουργεί τα αρχεία MDI σε αυτές τις μορφές:
Μονόχρωμο Ένα bit ανά pixel, MODI BW συμπίεση
Grayscale 8 bit ανά pixel, MODI Χρώμα συμπίεση
Χρώμα 24 bit RGB, MODI Χρώμα συμπίεση
Office Document Imaging υποστηρίζει:
Όλοι οι τύποι συμπίεσης που απαριθμούνται στο προδιαγραφές TIFF 6.0.
Διαφορετικούς τύπους συμπίεσης για κάθε σελίδα ενός multi-έγγραφο σελίδα.
Εικόνες TIFF με 1-bit, 4-bit, 8-bit ή 24-bit βάθος χρώματος (τόσο παλέτα και μη παλέτα).
MDI εικόνες με 1-bit, 8-bit ή 24-bit βάθος χρώματος.
RGB και CMYK χώρους χρώμα.
Σεπαράθεση εικόνες.
Office Document Imaging δεν υποστηρίζει:
YCbCr χώρο χρώματος, εκτός όταν η εικόνα είναι JPEG.
CIE χώρο χρώματος Lab.
Εικόνες με περισσότερα από πέντε δείγματα ανά pixel, ή ένα δείγμα μέγεθος μεγαλύτερο από 32 bit.
Εικόνων σε μορφή Planar.
if (typeof(FeedbackWizGenerateControl_Buttons) != 'undefined') FeedbackWizGenerateControl_Buttons('Was this information helpful?','Yes','No','I don\'t know','Please tell Microsoft how this information was helpful (optional):','Please tell Microsoft how we can make this information more helpful (optional):','Please tell Microsoft what you were trying to do (optional):','Back','Submit','Your feedback is being submitted.','Thank you for submitting your feedback to Microsoft.','Do you need support, or do you have a suggestion about a product? {0}.','Contact us','http://office.microsoft.com/search/redir.aspx?assetid=FX101538731033','Change my feedback','Although Microsoft cannot respond to every comment, we do use your feedback to improve the information we provide.','360');

Ήταν οι παραπάνω πληροφορίες χρήσιμες για εσάς;


http://www.bing.com/search?FORM=WINFLA&q=file+extension+mdi ,,**τα αποτελέσματα
1-10 από 731.000 αποτελέσματα·
· Σύνθετη
· File Extension .MDI Details
File type: Document Imaging File · Associated with 'Office' by Microsoft Corporation. A high resolution, tag-based graphics format often obtained by printing to the Microsoft ...
o filext.com/file-extension/MDI
o · Ιστοσελίδα στο cache
· Windows File Association
File Type: Microsoft Document Imaging Format File Extension: .mdi Description: Microsoft Office uses Microsoft Document Imaging Format (MDI), a file format based on the Tagged ...
o shell.windows.com/fileassoc/0409/xml/redir.asp?Ext=MDI
o · Ιστοσελίδα στο cache
· File extension MDI
We are working hard to create the most complete file extension database available online. Please be patient. Description for file extension MDI is coming soon
o mdi.extensionfile.net
o · Ιστοσελίδα στο cache
· File Extension Mdi
File Extension Mdi: The file extension MDI stands for Microsoft Document Imaging Format. Files with an mdi extension are developed from the Tagged Image File Format (TIFF) format.
o fileextensionmdi.com
o · Ιστοσελίδα στο cache
· File Extension MDI
File extension MDI, which stands for MicroSoft Document Imaging, is an encoded computer file created by Microsoft Corporation used to store computer graphics called raster images.
o fileextensionmdi.net
o · Ιστοσελίδα στο cache
· MDI File Extension - Open .MDI files
Definition of the MDI file extension and the associated file type.
o www.fileinfo.com/extension/mdi
o · Ιστοσελίδα στο cache
· File Extension MDI
Cannot open File Extension MDI? Find help to choose the appropriate program for MDI files in Microsoft Windows and Linux. Fix file association errors.
o www.file-extension.com/files/MDI
o · Ιστοσελίδα στο cache
· File Extension mdi - Online Encyclopedia
File extension mdi complete information. This leading online knowledge resource gives you the file extension information and tools you need to fix or change your Windows registry ...
o mdi.file-extension-library.com
o · Ιστοσελίδα στο cache
· File extension MDI - Microsoft Office Document Imaging file format
Description of file extension MDI - Microsoft Office Document Imaging file format. Links to associated applications and additional info - how to open and convert this file type.
o www.file-extensions.org/mdi-file-extension-microsoft-office-document-imaging-file-format
o · Ιστοσελίδα στο cache
· File extension MDI - Borland multiple document interface
Description of file extension MDI - Borland multiple document interface. Links to associated applications and additional info.
o www.file-extensions.org/mdi-file-extension
o · Ιστοσελίδα στο cache
Συχνές Ερωτήσεις
Q: Ποιος μπορεί να με βοηθήσει;
· Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με μια μη-προϊόν της Microsoft, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή του προϊόντος.
· Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη λήψη ενός αρχείου από μια ιστοσελίδα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το δικτυακό τόπο. Μπορούν να σας ενημερώσουμε για το λογισμικό που θα χρειαστείτε.
· Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με ένα προϊόν της Microsoft, μπορείτε να αναζητήσετε απαντήσεις σχετικά με την Γνωσιακής Βάσης της Microsoft ή μπορείτε να επικοινωνήσετε Τεχνικής υποστήριξης της Microsoft.

Ε: Τι είναι μια επέκταση αρχείου;
Α: Η επέκταση του αρχείου είναι μια ομάδα 3 ή 4 γράμματα στο τέλος του ονόματος αρχείου. Η επέκταση χωρίζεται σε γενικές γραμμές από το όνομα του αρχείου από μια περίοδο (ή τελεία). Για παράδειγμα, στο όνομα του αρχείου RESUME.doc, η επέκταση είναι "doc." Η παράταση που λέει ότι το αρχείο είναι ένα συγκεκριμένο είδος. Σε αυτό το παράδειγμα, ένα αρχείο. Doc αρχείο είναι μια λέξη-έγγραφο επεξεργασίας δημιουργηθεί με το Microsoft Word ή του Word-συμβατό πρόγραμμα.

Ε: Χρειάζομαι ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για κάθε επέκταση του αρχείου;
Α: Μερικές φορές, αλλά δεν είναι πάντα. Συχνά, τα προγράμματα που εκτελούν μια παρόμοια λειτουργία (π.χ., προγράμματα επεξεργασίας κειμένου, προγράμματα επεξεργασίας γραφικών, ή τα προγράμματα λογιστικής) μπορεί να χρησιμοποιηθεί με περισσότερες από μία επέκταση αρχείου. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα αρχείο που ονομάζεται BANNER.gif, υπάρχουν δεκάδες γραφικά προγράμματα που λειτουργούν με την επέκταση αρχείου "gif". Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα από αυτά τα προγράμματα να είναι σε θέση να δείτε και να επεξεργαστείτε. GIF αρχεία.

Q: Θα χρησιμοποιηθεί για να είναι σε θέση να ανοίξουν αυτά τα αρχεία; Τι συνέβη; Γιατί να μην μπορεί να ανοίξει τα Windows τώρα;
Α: Ένα ζευγάρι από τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν συμβεί. Η πιθανότερη απάντηση είναι ότι είχατε μια φορά το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας που ήταν σε θέση να συνεργαστεί με αυτή την επέκταση αρχείου, και τώρα το πρόγραμμα έχει φύγει. Μπορεί να έχετε απεγκαταστήσει το πρόγραμμα ή διαγραφεί με άλλο τρόπο. Ή θα μπορούσατε να έχετε εγκαταστήσει ένα νέο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας που να υποστηρίζει αυτόν τον τύπο αρχείου. Νέα προγράμματα συχνά κάνουν οι ίδιοι τον θεατή προεπιλογή για ορισμένους τύπους αρχείων. Αν έχετε απεγκαταστήσει αργότερα το νεότερο πρόγραμμα, μπορεί να έχετε ακόμα ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή σας που θα ανοίξει τον τύπο αρχείου, αλλά δεν συνδέεται πλέον με αυτά τα αρχεία, λόγω των νεότερων πρόγραμμα που έχει εγκατασταθεί μια φορά. Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, απλά κάντε δεξί κλικ στο αρχείο που θέλετε να ανοίξετε, και επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα από το Open With επιλογές.

Ε: Ποιος είναι ο αντίκτυπος αυτής της δυνατότητας για την ιδιωτική ζωή μου;
Α: Δεν υπάρχει. Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί "Auto-αναζήτησης," η επέκταση του αρχείου ( ". Zip" για παράδειγμα), αποστέλλεται σε αυτό το δικτυακό τόπο, ώστε να ξεκινήσει μια αναζήτηση για την υποστήριξη του λογισμικού και των πληροφοριών. Δεν προσωπικές πληροφορίες αποστέλλονται.

Ερ.: Η επέκταση αρχείου Ψάχνω να βρω δεν αναφέρονται εδώ. Τι πρέπει να κάνω;
Α: Σας προτείνουμε να αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Ε: Γιατί δεν τα Microsoft Windows αυτόματα λήψη και εγκατάσταση του λογισμικού;
Α: Λογισμικό κατεβάσει από το διαδίκτυο μπορεί να περιέχουν ιούς ή θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα ασφάλειας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιος κατασκευάζει το λογισμικό και να τις χρησιμοποιούν για να αποφασίσετε αν θέλετε να κατεβάσετε το λογισμικό.

Ε: Πώς μπορεί System Administrators αυτόματη εγκατάσταση του λογισμικού;
Α: Σύστημα Οι διαχειριστές μπορούν να χρησιμοποιούν τεχνολογίες της Microsoft για την ανάπτυξη προσδιορίζουν ποιες αιτήσεις θα πρέπει να εγκατασταθεί για ορισμένες επεκτάσεις αρχείου. Υπολογιστές που χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία εγκατάστασης θα εγκαταστήσει αυτόματα το λογισμικό η πρώτη φορά που ο χρήστης ανοίγει ένα αρχείο με την παράταση αυτή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε ZAP αρχεία στα Windows 2000 ή νεότερη κιτ πόρων βάσει Desktop Configuration Management, Εγκατάσταση Λογισμικού και Συντήρηση, και τεχνολογίας του Windows Installer.

**&& **

** Καλώς Ήρθατε
Καλώς ήρθατε στο δικτυακό τόπο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρφαρών "Άγιοι Θεόδωροι". Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε σε μια προσπάθεια
- αμεσότερης επικοινωνίας των μελών του Συλλόγου- έγκαιρης πληροφόρησης για τις εκδηλώσεις μας- ευκολότερης προσέγγισης των μελών μας, που βρίσκονται στο εξωτερικό

Ο κώδικας των ιστοσελίδων του ιστότοπου αυτού είναι επικυρωμένος σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα του The World Wide Web Consortium (W3C).
Σας καλωσορίζουμε και θα παρακαλούσαμε να στέλνετε τις προτάσεις και τα σχόλια σας στο e-mail μας syllogosarfaron@gmail.com. Όλα τα e-mail, που λαμβάνουμε διαβάζονται με προσοχή και απαντώνται.
Ευχαριστούμε πολύ.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
Διαβάστε περισσότερα Καταχωρήθηκε από το Δ.Σ. Συλλόγου 10 Δεκεμβρίου, 2009
Νέα του Συλλόγου
Εορτασμός Αγ. Θεοδώρων και Ετήσιος Χορός
Το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 επ'ευκαιρία του εορτασμού των Αγ. Θεοδώρων, ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει αρτοκλασία στον Ι.Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών πεδίου Άρεως (ώρα 8:30) και στη συνέχεια θα παραθέσει δεξίωση σε παρακείμενη καφετέρια.
Αγαπητοί φίλοι του συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο έχει την χαρά να σας προσκαλεί στον Μεγάλο Ετήσιο Χορό μας που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και ΩΡΑ 1 μ.μ. στο κέντρο “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”, (Λεωφ. Πάρνηθος 375 Αχαρναί).
Νέα του Συλλόγου
Εορτασμός Αγ. Θεοδώρων και Ετήσιος Χορός
Το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 επ'ευκαιρία του εορτασμού των Αγ. Θεοδώρων, ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει αρτοκλασία στον Ι.Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών πεδίου Άρεως (ώρα 8:30) και στη συνέχεια θα παραθέσει δεξίωση σε παρακείμενη καφετέρια.
Αγαπητοί φίλοι του συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο έχει την χαρά να σας προσκαλεί στον Μεγάλο Ετήσιο Χορό μας που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και ΩΡΑ 1 μ.μ. στο κέντρο “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”, (Λεωφ. Πάρνηθος 375 Αχαρναί).
Ευρετήριο
· Αρχική σελίδα
· Διοικητικό συμβούλιο
· Ιστορικά στοιχεία του Συλλόγου
· Οικονομικά στοιχεία του Συλλόγου
· Η εφημερίδα "Ηχώ των Αρφαρών"
· Ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας μας
· Εκδηλώσεις του Συλλόγου
· Το Αρφαρά
· Χρήσιμες διευθύνσεις στο διαδίκτυο
· Πληροφορίες για το δικτυακό μας τόπο
Υποστηρίξτε το Σύλλογό μας
"Η ψυχή του Συλλόγου μας είναι τα μέλη του. Δηλώστε ενεργά τη συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Η παρουσία σας μας τιμά."
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
Οι συνδρομές των φίλων μας
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη του Συλλόγου μας ότι θα μπορούσαν να καταθέσουν την ετήσια συνδρομή των 20 ευρώ στους εξής λογαριασμούς:- Τράπεζα Πειραιώς - 5103 034935 485 - Εθνική Τράπεζα - 129 296210 14- Alpha Bank - 20200200200330 Προσοχή, σε κάθε κατάθεση να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο και έναν αριθμό τηλεφώνου για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.Μπορείτε να μας ενημερώνετε για την κατάθεση σας μέσω FAX στο 210-2926633 ή 210-4280559, καθώς και τηλεφωνικώς στο 6972-150234 (τηλέφωνο ταμία)
Σχεδιασμός και υλοποίηση ιστότοπου
Ο ιστότοπος σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με τη βοήθεια ελεύθερου λογισμικού/λογισμικού ανοιχτού κώδικα σε λειτουργικό σύστημα Ubuntu Linux. Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν τα προγράμματα:• Bluefish για την συγγραφή του κώδικα html• Gimp για την επεξεργασία εικόνας• Filezilla για την μεταφορά των αρχείων στο χώρο φιλοξενίας της ιστοσελίδας Περισσότερες πληροφορίες για το ελεύθερο λογισμικό/λογισμικό ανοιχτού κώδικα και τα πλεονεκτήματά του μπορείτε να μάθετε από τον ιστότοπο της Εταιρείας Ελεύθερου Λογισμικού.

Συμβατότητα με φυλλομετρητές ιστοσελίδων
Οι ιστοσελίδες του ιστότοπου είναι συμβατές με τις τελευταίες εκδόσεις και έχουν ελεγχθεί με τους εξής φυλλομετρητές ιστοσελίδων:• Mozilla FirefoxKonquerorOperaGoogle ChromeInternet ExplorerSafari

Φιλοξενία ιστότοπου
Η διεύθυνση διαδικτύου και η φιλοξενία του ιστότοπου υλοποιείται από την Cretaforce. Η τεχνική υποστήριξη που παρέχει η Cretaforce είναι άψογη και πολύ γρηγορή και πολύ θέτικο κατά τη γνώμη μας είναι το ότι χρησιμοποιούν εργαλεία ανοικτού κώδικα για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.
Πληροφορίες επικοινωνίας
Γραφεία ΣυλλόγουΤζώρτζ 3, Αθήνα ,T.K. 106 82 Τηλέφωνο/FAX Επικοινωνίας210-3833775Ε-Mailsyllogosarfaron@gmail.com
© 2009 Πολιτιστικός Σύλλογος Αρφαρών "Αγ. Θεόδωροι" Design by: styleshout Valid XHTML CSS Ο δικτυακός αυτός τόπος δημιουργήθηκε και ανανεώνεται από το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γιώργο Μπαμπαλούκα
Διοικητικό συμβούλιο
Πρόεδρος: Περικλής Μπούρας, Οικονομολόγος
Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Παπακώστας
Γενικός Γραμματέας: Αντώνης Πολυχρόνης, Πρακτορείο Ασφαλειών
Ταμίας: Αντωνία Ρέππα, Ιδιωτική Υπάλληλος
Μέλος: Παναγιώτα Πολυχρόνη, Οικιακά
Μέλος: Πιπίτσα Χατζοπούλου-Μαγκλάρα, Συνταξιούχος
Μέλος: Αθανάσιος Παπανικολός, Αυτοκινητιστής
Μέλος: Αλεξάνδρα Μπούρα, Συνταξιούχος
Μέλος: Γιώργος Μπαμπαλούκας, Χειρουργός Οδοντίατρος (http://www.exclusivedentalesthetics.gr/)
Καταχωρήθηκε από το Δ.Σ. Συλλόγου 21 Δεκεμβρίου, 2009
Οικονομικά στοιχεία του Συλλόγου
Εσόδα-Εξόδα (1η Ιουλίου 2009 - 30 Σεπτεμβρίου 2009)
Αναδημοσίευση από εφημερίδα "Ηχώ των Αρφαρών". Ανάλυση των εσόδων-εξόδων μπορείτε να βρείτε στην εφημερίδα μας.
Τίτλος
Ποσό (σε ευρώ)
Γενικό Σύνολο Εσόδων Γ' Τριμήνου 2009
5.117,26
Γενικό Σύνολο Εξόδων Γ' Τριμήνου 2009
-1826,48
Καθαρό Υπόλοιπο Συλλόγου Γ' Τριμήνου 2009
3.290,78
Καταχωρήθηκε από το Δ.Σ. Συλλόγου 22 Δεκεμβρίου, 2009
Χρήσιμες διευθύνσεις στο διαδίκτυο
Εγκυκλοπαίδειες
- Βικιπαίδεια, Η ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια- Wikipedia, The Free Encyclopedia- Εγκυκλοπαίδεια Μείζονος Ελληνισμού
Ταξίδια
- To Ελληνικό Forum για Ταξίδια- H επίσημη πύλη για τον τουρισμό υπαίθρου-αγροτουρισμό
Αρφαρά
- Αστέρας Αρφαρών
Ελεύθερο λογισμικό/Λογισμικό ανοικτού κώδικα
- Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού- Λειτουργικό σύστημα Ubuntu- Ελληνική κοινότητα Ubuntu-gr- Linux.gr - Πληροφορίες για το Linux στα Ελληνικά
Καταχωρήθηκε από το Δ.Σ. Συλλόγου 22 Δεκεμβρίου, 2009
Σχεδιασμός και υλοποίηση ιστότοπου

Ο ιστότοπος σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με τη βοήθεια ελεύθερου λογισμικού/λογισμικού ανοιχτού κώδικα σε λειτουργικό σύστημα Ubuntu Linux. Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν τα προγράμματα:• Bluefish για την συγγραφή του κώδικα html• Gimp για την επεξεργασία εικόνας• Filezilla για την μεταφορά των αρχείων στο χώρο φιλοξενίας της ιστοσελίδας Περισσότερες πληροφορίες για το ελεύθερο λογισμικό/λογισμικό ανοιχτού κώδικα και τα πλεονεκτήματά του μπορείτε να μάθετε από τον ιστότοπο της Εταιρείας Ελεύθερου Λογισμικού.

Συμβατότητα με φυλλομετρητές ιστοσελίδων
Οι ιστοσελίδες του ιστότοπου είναι συμβατές με τις τελευταίες εκδόσεις και έχουν ελεγχθεί με τους εξής φυλλομετρητές ιστοσελίδων:• Mozilla FirefoxKonquerorOperaGoogle ChromeInternet ExplorerSafari

Φιλοξενία ιστότοπου
Η διεύθυνση διαδικτύου και η φιλοξενία του ιστότοπου υλοποιείται από την Cretaforce. Η τεχνική υποστήριξη που παρέχει η Cretaforce είναι άψογη και πολύ γρηγορή και πολύ θέτικο κατά τη γνώμη μας είναι το ότι χρησιμοποιούν εργαλεία ανοικτού κώδικα για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

*** http://www.w3.org/ ,-
http://wwwkatrinspaseslivecom.spaces.live.com/ ,
Mobile Web Best Practices, Περιεχόμενο Μετασχηματισμού κατευθυντήριες γραμμές Advance? W3C Επιδιώκει Εφαρμογή και αναθεώρηση
11 Φεβρουαρίου 2010 Αρχείο
Το Mobile Web Best Practices Working Group καλεί την εφαρμογή της σύστασης των υποψηφίων Mobile Web Application Βέλτιστες Πρακτικές. Ο στόχος του παρόντος εγγράφου είναι να βοηθήσει στην ανάπτυξη των πλουσίων και των δυναμικών κινητών εφαρμογών Web. Συλλέγει τις πιο σχετικές μηχανολογικές πρακτικές, προωθώντας εκείνες που θα επιτρέπουν μια καλύτερη εμπειρία του χρήστη και προειδοποίηση εναντίον εκείνων που θεωρούνται επιβλαβή. W3C προσκαλεί υλοποίησης για την ολοκλήρωση ενός έκθεση εφαρμογής προτύπου. Η ομάδα επίσης δημοσίευσε σήμερα Last Call Διαμόρφωση Προσχέδιο του Κατευθυντήριες γραμμές για τις Web Content Μετασχηματισμού Proxies 1,0, Η οποία παρέχει κατευθύνσεις για να Περιεχόμενο πληρεξούσια Μετασχηματισμού ως προς το εάν και πώς να μετατρέψει περιεχόμενο στον Παγκόσμιο Ιστό. Παρατηρήσεις σχετικά με το εν λόγω έγγραφο είναι ευπρόσδεκτα έως 11 Μαρτίου. Μάθετε περισσότερα για τα Mobile Web Initiative.
W3C Κοινότητας καλούνται να συζητήσουν τα μελλοντικά πρότυπα για Model-Based User Interfaces
12 Φεβ 2010 Αρχείο
W3C ανακοίνωσε σήμερα
Εργαστήριο για τα μελλοντικά πρότυπα για Model-Based User Interfaces, 13-14 Μαΐου 2010 στην Ρώμη, Ιταλία. Οι συμμετέχοντες θα εξετάσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι προγραμματιστές Web που οφείλεται στις διακυμάνσεις των δυνατοτήτων της συσκευής, τους τρόπους αλληλεπίδρασης και λογισμικού πρότυπα, την ανάγκη στήριξης βοηθητικές τεχνολογίες για την προσβασιμότητα, και η ζήτηση για τα πλουσιότερα διεπαφές χρήστη. Συζήτηση θα επικεντρωθεί στην αναθεώρηση της έρευνας σχετικά με το μοντέλο με βάση το σχεδιασμό του context-sensitive user interfaces, σε σχέση με αυτές τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες για νέες ανοικτά πρότυπα στον τομέα του μοντέλου-Based User Interfaces. Μέλη του W3C δεν υποχρεούται να συμμετέχει? Όποιος πληροί τις απαιτήσεις συμμετοχής μπορούν να συμμετέχουν όσο το επιτρέπει ο χώρος. Δηλώσεις οι τόκοι 2 Απριλίου. Παρακαλούμε δείτε το Πρόσκληση Συμμετοχής για περισσότερες πληροφορίες.
RIF Παραγωγή Κανόνες διάλεκτος Αναθεωρημένη? Last Call for Comments
12 Φεβ 2010 Αρχείο
Κατά τη διάρκεια της φάση υλοποίησης του άρθρου Interchange Format (RIF), το Ομάδα Εργασίας ανακάλυψε ένα πρόβλημα με το σχεδιασμό της παραγωγής Κανονισμού διάλεκτος. Αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με ένα νέο Last Call Working Draft ότι οι αλλαγές οι δράσεις τρόπος χειρισμού για να ταιριάζουν περισσότερο στις υπάρχουσες μηχανές κανόνα παραγωγής. Παρακαλούμε να στείλετε τα σχόλια και RIF εκθέσεις εφαρμογής κατά public-rif-comments@w3.org. Last Call παρατηρήσεις πρέπει να αποσταλούν πριν από τις 5 Μαρτίου. Μάθετε περισσότερα για τα Σημασιολογικός Ιστός.
Πρόσκληση για την αναθεώρηση: XML οντοτήτων Ορισμοί για τους χαρακτήρες Προτεινόμενη Δημοσιεύθηκε Σύσταση
11 Φεβρουαρίου 2010 Αρχείο
Το Math Ομάδα έχει δημοσιεύσει μια Προτεινόμενη Σύσταση του XML οντότητας Ορισμοί για τους χαρακτήρες. Το έγγραφο αυτό παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη λίστα εναρμονίζοντας τις γνωστές χρήσεις στα μαθηματικά και την επιστήμη της οντότητας ονομάτων χαρακτήρα που εμφανίζονται σε ολόκληρο τον κόσμο XML και Unicode. Αυτό το έγγραφο είναι το αποτέλεσμα των ετών που απασχολούν ονόματα οντότητας στον Παγκόσμιο Ιστό. Υπήρχαν πάντα μερικά όνομα οντότητες που χρησιμοποιούνται για ειδικούς χαρακτήρες σε HTML, αλλά μια πλημμύρα των νέων ονομάτων ήρθε με τα σύμβολα των μαθηματικών. Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα έως 11 Μαρτίου. Μάθετε περισσότερα για τα Math Δραστηριότητα.
W3C χαιρετίζει Σχόλια για πρώτο σχέδιο του Web Services Περιγραφές συμβάντων
10 Φεβρουαρίου του 2010 Αρχείο
Το Web Services Resource Access Ομάδα Έχει δημοσιεύσει το Πρώτο υπό Διαμόρφωση

Προσχέδιο του Web Services Περιγραφές συμβάντων (WS-EventDescriptions).
Στο πλαίσιο των Web Services, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις η χρήση στην οποία είναι αναγκαία για ένα τελικό σημείο για να διαφημίσουν τη δομή και το περιεχόμενο των εκδηλώσεων που θα μπορούσε να δημιουργήσει. Για παράδειγμα, ένας συνδρομητής μπορεί να επιθυμεί να γνωρίζει το σχήμα των γεγονότων που δημιουργούνται προκειμένου να διατυπωθεί σωστά ένα φίλτρο για να περιορίσει τον αριθμό των κοινοποιήσεων που διαβιβάζονται, ή για να εξασφαλίσει ότι μπορεί να διεκπεραιώσουμε με επιτυχία το είδος των εκδηλώσεων που μεταδίδονται. Αυτή η προδιαγραφή περιγράφει ένα μηχανισμό με τον οποίο ένα τελικό σημείο μπορεί να διαφημίσουν τη δομή και το περιεχόμενο των εκδηλώσεων θα μπορούσε να δημιουργήσει. Μάθετε περισσότερα για τα Web Services Activity.
Περισσότερα νέα ...
Ομιλίες και φαινόμενα
2010-02-18 (18 Φεβρουαρίου)
WCAG 2.0 e normativa italiana
από Oreste Signore
Cultura Senza Barriere 2010
Padova, Ιταλία
2010-02-18 (18 Φεβρουαρίου)
Tecnologie del Web Semantico per le Ψηφιακές Βιβλιοθήκες
από Oreste Signore
Cultura Senza Barriere 2010
Padova, Ιταλία
2010-03-13 (13 Μαρτίου)
Επέκταση XQuery με συλλογές, ευρετήρια, και την ακεραιότητα περιορισμούς
XML Πράγα
Πράγα, Τσεχία
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
2010-03-08 ( 8 Μαρτίου) -- 2010-03-12 (12 Μαρτίου)
XSL Ομάδα Εργασίας
Πράγα
συστεγάζονται με XML Πράγα
2010-03-16 (16 Μαρτίου) -- 2010-03-18 (18 Μάρτη)
APIs Συσκευών και Πολιτική Ομάδα Εργασίας
Πράγα, Τσεχία
Charles University
2010-03-21 (21 Μαρ.) -- 2010-03-23 (23 Μαρ)
AC Cambridge 2010
Cambridge, MA

** Το World Wide Web Consortium (W3C) είναι μια διεθνής κοινότητα που αναπτύσσει πρότυπα να διασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του Web. Συμμετέχω ομάδες, Και να συμμετέχουν σε W3C blogs και άλλα συζήτηση. Χαιρετίζουμε τη βοήθειά σας για να εκπληρώσει το W3C αποστολή: Για να οδηγήσει τον Παγκόσμιο Ιστό στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.
Εργασία
W3C επιδιώκει ένα Διευθύνων Σύμβουλος? Μάθετε περισσότερα για ευκαιρίες απασχόλησης.
W3C Blog
· Ημερομηνία και τόπος Εργαστηρίου RDF Βήμα το «Next» πάγια
10 Φεβρουαρίου του 2010 δίπλα Ivan Herman
· W3C άγγελοι Καρέκλες
8 Φεβρουαρίου 2010 δίπλα Coralie Mercier
· Μικρές πρόσθετα στον οινοπνευματοποιό RDFa
8 Φεβρουαρίου 2010 δίπλα Ivan Herman
Συστημάτων αναγνώρισης και άλλο λογισμικό
Το W3C Κοινότητα έχει δημιουργήσει χρήσιμες Open Source Software. Η πιο δημοφιλής είναι η W3C validator, Η οποία μπορεί να σας βοηθήσει με HTML, CSS, mobileOK περιεχόμενο, Και άλλες τεχνολογίες του W3C. Γίνετε χορηγός validator. Νέα: το W3C cheatsheet, Για γρήγορη πρόσβαση στις ιδιότητες CSS, WCAG συμβουλές, κινητά άκρες, και περισσότερο.

W3C Τα μαρτυρία

Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας (NIST)
NIST, μια έρευνα παγκόσμιου επιπέδου και εργαστήριο τεχνολογίας στο Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ, υποστηρίζει τη βιομηχανία με την ανάπτυξη μετρήσεων και προτύπων. NIST συνεργάζεται με το W3C να αναπτύξουν δοκιμασίες συμμόρφωσης για να εξασφαλιστεί η ποιότητα του λογισμικού και τη συμμόρφωση προς τα πρότυπα.
Διαβάστε όλες τις μαρτυρίες μέλο

** Πλοήγηση
Σπίτι
Πρότυπα
Συμμετέχουν
Σύνθεση
Σχετικά με το W3C
Επικοινωνήστε W3C
Επαφή
Βοήθεια και FAQ
Δωρεά
Χάρτης
· Σχόλια (Αρχείο)
W3C Updates



**
Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010
Print this post
ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ BLOG ΣΑΣ


Καλησπέρα. Η σημερινή ανάρτηση είναι δανεισμένη από το ιστολόγιο
Ενωμένοι Bloggers. Αφορά το πως ξεκλειδώνετε το ιστολόγιο σας σε περίπτωση που η Google σας εκπλήξει δυσάρεστα. Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί τέτοια φαινόμενα οπότε ας δούμε πως θα γλιτώσουμε τη διαδυκτιακή μας γωνιά. Κακά τα ψέμματα όταν κάποιος επενδύει χρόνο και κόπο για να δημιουργήσει κάτι, όποιο αποτέλεσμα και να έχουν οι προσπάθειες του, το νιώθει κτήμα του και το πονάει.
Θεώρησα λοιπόν ότι αυτή η ανάρτηση θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνεται στο Locus Blogus και να διαδωθεί περισσότερο. Το πλήθος των blogs της μορφής blogspot.com μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, για να μην πούμε ώρα με την ώρα. Πολλά blogs έχουν δημιουργήθεί αποκλειστικά για λόγους spam, όμως τι συμβαίνει στην περίπτωση που το blog σας, έχει κλειδωθεί χωρίς προφανή λόγο; Δηλαδή, τι συμβαίνει στην περίπτωση που το blog σας δεν παραβιάζει τους όρους χρήσης της Google και παρόλα αυτά βρίσκεστε κλειδωμένοι;
Η Google μπορεί να κλειδώσει το blog σας αν διακινείται spam υλικό, υλικό malware ή οτιδήποτε αντίκειται στους Όρους Λειτουργίας και Χρήσης της Google. Ή πολύ απλά, κάποιοι μυστήριοι και κομπλεξικοί τύποι έχουν μαρκάρει το blog σας ως κακόβουλο χρησιμοποιώντας την επισήμανση που υπάρχει στην κορυφή του blog σας, με την πολύ γνωστή σε όλους μας Navbar.
Πολλά αθώα blogs κλειδώθηκαν κατά αυτόν τον τρόπο. Η Google χωρίς να εξετάσει αν και κατά πόσο ένα blog είναι πραγματικά κακόβουλο, το κλειδώνει και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο εκτός από το να περιμένουμε πότε θα το ξεκλειδώσει (αν το ξεκλειδώσει…)Για παράδειγμα, έστω ότι έχουμε το blog sony.blogspot.com και μας το κλειδώνει η Google. Πρώτα από όλα δεν πρέπει να πανικοβληθούμε! Το blog δεν διαγράφηκε, απλώς απαγορεύτηκε η πρόσβαση στους αναγνώστες.
Επίσης, δεν έχουμε τη δυνατότητα να αναρτήσουμε κανένα νέο κείμενο μέχρις ότου η Google το ελέγξει και αποφανθεί περί αυτού.
Ναι, αλλά αυτό μπορεί να πάρει καιρό, οπότε ορίστε τα 5 βήματα που ακολουθούμε σε αυτήν την περίπτωση. 1) Πηγαίνουμε εδώ: http://draft.blogger.com και δημιουργούμε ένα νέο blog με τους παλιούς μας κωδικούς (ΝΑΙ, έχουμε πρόσβαση στο λογαριασμό μας ακόμη και αν μας κλείδωσαν το blog.) Ονομάζουμε το νέο blog tony.blogspot.com 2) Πηγαίνουμε: Ρυθμίσεις ---> Εργαλεία ιστολογίου ---> Εισαγωγή ιστολογίου ---> Λήψη ιστολογίου. Σε αυτό το σημείο εισάγουμε το αντίγραφο ασφαλείας που είχαμε από το αρχικό μας blog. Δηλαδή εισάγουμε τις αναρτήσεις και τα σχόλια από το sony.blogspot.com στο tony.blogspot.com 3) Πηγαίνουμε στο κλειδωμένο sony.blogspot.com Ρυθμίσεις ---> Δημοσίευση ---> BlogSpot Διεύθυνση και εκεί αναγράφουμε π.χ. sony-new.blogspot.com 4) Πηγαίνουμε στο tony.blogspot.com Ρυθμίσεις ---> Δημοσίευση ---> BlogSpot Διεύθυνση και εκεί αναγράφουμε sony.blogspot.com 5) Αυτό ήταν. -
Το κλειδωμένο blog πλέον είναι προσβάσιμο και μπορούμε να αναρτήσουμε, να σχολιάσουμε και οτιδήποτε θα κάναμε υπό κανονικές συνθήκες.Αυτό συμβαίνει γιατί όταν η Google κλειδώνει ένα blog, λαμβάνει υπόψιν της το ID του blog και όχι την διεύθυνση URL. Το blog ID είναι ένας μοναδικός αριθμός που αποδίδει η Google σε όλα τα blogs. Μπορούμε να δούμε αυτό το ID αν πάμε στον Πανόπτη και μετακινήσουμε το ποντίκι πάνω από τις Ρυθμίσεις.-
Τότε ο σύνδεσμος που κρύβεται σε εκείνο το σημείο θα είναι της μορφής http://blogger.com/blog-options-basic.g?blogID=XXXXXXXXXXXXΧρησιμοποιήστε αυτό το κόλπο για καλό σκοπό και μόνο στην περίπτωση που έχετε πέσει θύματα ανεγκέφαλων ανθρώπων. Και ας ελπίσουμε ότι η Google στο μέλλον θα χειρίζεται διαφορετικά τα κλειδώματα.-
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ανά τακτά διαστήματα να παίρνετε αντίγραφα ασφαλείας (back up) του κώδικα του ιστολογίου σας.
Related Posts:


** BLOG,

**17 Φεβρουαρίου 2010
Print this post
ΑΛΛΑΓΗ TEMPLATE ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ


Αυτή η ανάρτηση είναι και απάντηση σε ένα ερώτημα του φίλου Διομήδη. Η απορία του; Πώς θα αλλάξει template στο ιστολόγιο του χωρίς να χαθούνε οι αναρτήσεις του, τα σχόλια και τα gadgets. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Πρώτη μας ενέργεια ότι και να κάνουμε είναι να πάρουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας του template που θέλουμε να αλλάξουμε. Μιλώντας από προσωπική εμπειρία και χωρίς να είμαι απόλυτος όταν αλλάζουμε template σε ένα ιστολόγιο, οι αναρτήσεις και τα σχόλια δε χάνονται. Σε περίπτωση όμως που κάποιος θέλει να έχει ήσυχο το κεφάλι του ας ανατρέξει σε μια παλιότερη ανάρτηση του Locus Blogus όπου θα βρει ένα προγραμματάκι για να κρατάει back up τις αναρτήσεις και τα σχόλια σε μορφή κώδικα κάνοντας κλικ εδώ. Όσον αφορά τα διάφορα widgets που έχουμε σε ένα blog τι γίνεται; Όταν είμαστε στην επεξεργασία HTML και βάζουμε τον κώδικα του καινούριου template και πατήσουμε αποθήκευση είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστεί ένα κόκκινο πλαίσιο το οποίο θα λεει ότι κάποια γραφικά δεν αποθηκεύτηκαν και μας ρωτάει αν θέλουμε να τα κρατήσουμε ή όχι. Τα γραφικά αυτά είναι τα gadgets που θέλουμε να κρατήσουμε. Πατάμε διατήρηση γραφικών στοιχείων και όταν ανοίξουμε το ιστολόγιο μας θα το δούμε με το καινούριο template και επίσης θα δούμε τις αναρτήσεις μας, τα σχόλια και όλα τα gadgets που είχαμε. Όποιος όμως θέλει να νιώσει πιο ασφαλής ή σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί το κόκκινο πλαίσιο κατά την ώρα της αλλαγής του template μπορεί να ακολουθήσει άλλη οδό. Αυτή τη μέθοδο τη συνιστώ. Αν και είναι πιο χρονοβόρα είναι πιο ασφαλής. Ανοίγουμε δύο έγγραφα του notepad και στο ένα βάζουμε με αντιγραφή - επικόλληση τον κώδικα του template που ήδη υπάρχει και στο δεύτερο τον κώδικα του καινούριου template που θέλουμε να αντικαταστήσουμε. Το κομμάτι του κώδικα που βρίσκεται πάνω απ y> δε μας ενδιαφέρει γιατί είναι CSS, δηλαδή ένα είδος κώδικα που είναι υπεύθυνο για την εμφάνιση του ιστολογίου (χρώματα, γραμματοσειρές κλπ.).
Κάτω από το > είναι ο κυρίως XML κώδικας που ευθύνεται για τον έλεγχο του template (εμφάνιση των πλευρικών στηλών [sidebars], widgets, header [κεφαλλίδα] κλπ.).
Σ' αυτό το κομμάτι κώδικα θα εργαστούμε.
Τα gadgets σε έναν κώδικα template εμφανίζονtαι με τη μορφή ...κώδικας widget... και πρέπει να βρίσκεται μέσα στο τμήμα του κώδικα ... . Δείτε το παρακάτω παράδειγμα:
...... some additional codes here ......
Κάθε στήλη ή footer ή header που περιέχει gadgets έχει το οποίο βρίσκεται μετά την ετικέτα div id. Για παράδειγμα για να βρούμε τα widgets μιας πλευρικής στήλης (sidebar) θα πρέπει να βρούμε το div id=sidebar-wrapper και κάτω από αυτό υπάρχει το b:section και μέσα σε αυτό βρίσκονται τα gadgets. Αυτά τα αναφέρω περισσότερο εγκυκλοπαιδικά. Εμάς μας ενδιαφέρει το ...κώδικας widget... .
Για να βρίσκετε πιο εύκολα τα μέρη του κώδικα που θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ψαχτήρι πατώντας Control και F (Ctrl+F) και να βρίσκετε ότι θέλετε μέσα στην επεξεργασία HTML εφόσον πρώτα μπείτε στο blogspot λογαριασμό σας. Όταν βρίσκετε τα gadgets που θέλετε να σώσετε πρέπει να τα κάνετε αντιγραφή - επικόλληση (copy - paste) στον κώδικα του καινούριου template που θέλετε να εγκαταστήσετε στο δεύτερο έγγραφο notepad. ΠΡΟΣΟΧΗ: πρέπει να επικολληθούν μέσα στο τμήμα του νέου κώδικα ... με τη μορφή ...κώδικας widget... .
Όταν τελειώσετε δημιουργήστε ένα δοκιμαστικό ιστολόγιο, γράψτε μια ανάρτηση και αφήστε ένα σχόλιο. Μετά σ' αυτό το δοκιμαστικό ιστολόγιο πάτε επεξεργασία HTML και βάλτε τον κώδικα που πειράξατε. Πατήστε προεπισκόπηση και δείτε τι αποτέλεσμα θα έχετε αν πατήσετε αποθήκευση. Αν σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα πατήστε (save) αποθήκευση. Αν όλα πάνε καλά πάτε στο κανονικό σας ιστολόγιο και προχωρήστε στη αλλαγή του template. Αν τα gadgets τα βάλετε μόνο σε μια στήλη (sidebar) μην αγχώνεστε. Εφόσον κάνετε την αλλαγή template μετά μπορείτε να πάτε στη διάταξη και να τα τοποθετήσετε όπου θέλετε σύροντας τα (drag and drop). Ελπίζω να σας βοήθησα. Καλή επιτυχία.
Related Posts:


** 03 Νοεμβρίου 2008
Print this post
CYGLOBE ΚΑΙ TOOLBAR

Θα ήθελα να σας παρουσιάσω ένα Toolbar που έχω φτιάξει και το ονόμασα hackaday-thema (αυτό εννοείται θα μου πείτε αλλά τέσπα). Όποιος θέλει μπορεί να το κατεβάσει κάνοντας κλικ εδώ ή στο link πoυ υπάρχει στα δεξιά του blog με κίτρινα γράμματα. Στη μπάρα υπάρχουν ραδιοφωνικοί σταθμοί (διαδυκτιακοί και μη), chat room, διάφορα gadgets (μετατροπέας, σημειωματάριο, θερμιδομετρητής κ.α.), παιχνιδάκια (sudoku, black jack, τάβλι κ.α.), δείκτης θερμοκρασίας της Ελλάδας, search engine κ.α. Αν κάνετε κλικ στην πάνω εικόνα θα δείτε τη μπάρα σε μεγέθυνση. Αν τη βαρεθείτε υπάχει και uninstaller.Η εικόνα στα αριστερά είναι το logo του νέου μου blog. Το όνομα αυτού CYGLOBE και η διεύθυνση είναι http://cyglobe.blogspot.com. Το blog είναι στην αγγλική γλώσσα. Είπα να βρεθώ σε διεθνή ύδατα, στα βαθιά νερά. Όχι ότι περιμένω και τίποτα απλά πάντα ήθελα να έχω και ένα αγγλόφωνο. Τις μαλακίες που λέω εδώ λέω και εκεί. Στα δεξιά αυτού του blog υπάρχει η εικόνα που αποτελεί και το logo του ξενόγλωσσου blog. Με ένα κλικ πάνω σ' αυτήν διακτινίζεστε στο international blogging (λέμε και καμιά μαλακία πότε - πότε).Αυτά για σήμερα. Θα ήθελα και τη γνώμη σας αν δε σας κάνει κόπο. Άντε τσίου!!!


** Μια καλημέρα είναι αυτή, πες την και ας πέσει χάμω, λέει το γνωστό τραγουδάκι. Τι θέλει να πει ο ποιητής; Θα καταλάβετε παρακάτω αν δε βαριέστε να διαβάσετε το κείμενο. Η αλήθεια είναι ότι δεν αφήνω καθημερινά σχόλια σε άλλα ιστολόγια αν και επισκέπτομαι καθημερινά αρκετά. Αυτό συμβαίνει όχι γιατί καβάλησα το καλάμι, αλλά γιατί διατηρώ τρία ιστολόγια. Το παρόν, το Locus Blogus, το οποίο μου καταναλώνει αρκετό χρόνο γιατί oτιδήποτε γράψω πρέπει να το τεστάρω έτσι ώστε να είμαι φερέγγυος και απαντάω σε όλα τα μυνήματα από αναγνώστες που συναντούνε διάφορα προβλήματα και το Cyglobe που είναι στην αγγλική γλώσσα, το οποίο το είχα παρατημένο στη γωνία για σχεδόν ένα χρόνο και τους δύο τελευταίους μήνες άρχισα να ξανασχολούμαι μαζί του. Βάλτε και ότι καθημερινά καταναλώνω αρκετές ώρες για εύρεση εργασίας. Όποτε βρίσκω χρόνο αφήνω σχόλια σε ιστολόγια που διαβάζω. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι όποιος μου αφήσει σχόλιο σε ένα από τα blogs μου δεν υπάρχει περίπτωση να μην απαντήσω όσο γρηγορότερα γίνεται. Είναι θέμα ευγένειας. Το να έρχεται κάποιος επίσκεψη στο σπίτι σου φέρνοντας σου δώρο, σε τιμάει με αυτόν τον τρόπο δείχνοντας ότι σε εκτιμάει και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται από τον οικοδεσπότη με κλάσσιμο. Το ίδιο πάνω - κάτω ισχύει και στη blogόσφαιρα. Υπάρχουν μερικοί και μερικές (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε - σιγά μην τους κάνω και διαφήμιση) που αυτοπροσδιορίζονται ως V.I.P. της ελληνικής blogόσφαιρας, με την ανοχή των υπολοίπων την έχουνε δει διαδυκτιακοί stars, έχουνε κάποιες γνωριμίες και παίρνουνε θέσεις στο δημόσιο διά της πλαγίας οδού και πάνε και ταξιδάκια στις Βρυξέλλες (όλα πληρωμένα). Στους παραπάνω σπάνια κάνω κλικ για να επισκευτώ τα τσαρδάκια τους. Μερικές φορές έπεσα στο ολέθριο σφάλμα να αφήσω και σχόλια. Περνούσα κατά καιρούς μήπως απάντησαν αλλά το ζαρτ ήταν μεγάλO και ομιχλώδες! Σνομπαρία όσο δεν πάει. Νομίζουν ότι έπιασαν τον παπά από τ' αρχίδια και κοιτάζουν τους υπόλοιπους αφ' υψηλού. Προς τι η ταπιροκρανίωση μου; Πριν μερικές μέρες άφησα σχόλιο σε μια κυράτσα αλλά απάντηση γιοκ. Ανήκει βλέπετε στην ελίτ! Σκατά στα μούτρα της και στα μούτρα όλων των ομοίων της. Πόσο πολύ θα ξεπέσουν αν απαντήσουν; Αν πούνε μια καλημέρα; Και αυτά τα άτομα κατάφεραν να περάσουν στο μυαλό της πλειοψηφίας που ασχολούνται με τα ιστολόγια (συγγραφείς και αναγνώστες) ότι αξίζουν. Παπάρια μέντολες που λέει και ο φίλος μου ο Έκτορας. Άντε καλό Σαββατόβραδο να έχετε και καλη εβδομάδα.-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου