ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με ΑΓΑΠΗ *

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :


**

· ** Παιδιά και διαφήμιση: Πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ένα ζήτημα ηθικής.

· Ιωάννης Καποδίστριας: "... αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα..."

· SMS, όπως λέμε Sτείλε Μήνυμα Sωτηρίας!!! Η Εκστρατεία της "Φλόγας"
Παιδιά και διαφήμιση: Πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ένα ζήτημα ηθικής.

Posted: 19 Feb 2010 10:39 AM PST
Τα μικρά παιδιά, σήμερα, κυριολεκτικά, “μεγαλώνουν με την τηλεόραση”. Η “ηλεκτρονική μπέιμπυ σίτερ” του 21ου αιώνα παρουσιάζει, στα παιδιά, μια πληθώρα προϊόντων, για να καταναλώσουν.
Η διαφήμιση και οι τεχνικές της, σκοπό έχουν την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Όμως, πολλές φορές, οι τεχνικές, που χρησιμοποιούνται, είναι εκτός “θεμιτών” ορίων.Πραγματική επίθεση, με διαφημιστικά μηνύματα, γίνεται, στα παιδιά, κατά τις περιόδους των διακοπών. Τα ζωηρά χρώματα και τα ευτυχισμένα πρόσωπα, που εμφανίζονται, στις διαφημίσεις, προσελκύουν τα παιδιά, ακόμα κι αν τα διαφημιζόμενα προϊόντα είναι πολύ ακριβά, ανθυγιεινά και δεν ταιριάζουν, στην ηλικία τους.
Η επίθεση στα παιδιά, γίνεται επειδή τα παιδιά είναι “Καταναλωτές 3 σε 1″:
· Διαθέτουν χαρτζιλίκι, άρα καταναλώνουν.
· Επηρεάζουν τις αποφάσεις της οικογένειας, για τις αγορές.
· Είναι οι μελλοντικοί Καταναλωτές.
Μέχρι πρόσφατα, οι περισσότερες διαφημίσεις, που απευθύνονταν, σε παιδιά, αφορούσαν, όπως είναι φυσικό, παιχνίδια. Σήμερα, παρατηρείται μια στροφή της παιδικής διαφήμισης, σε τρόφιμα. Και μάλιστα τρόφιμα, με υψηλά ποσοστά ζάχαρης, άλατος και λιπαρών. Δηλαδή, “σκουπιδοτρόφιμα”, όπως πατατάκια, γαριδάκια, αναψυκτικά κ.λπ., τα οποία ευθύνονται, σημαντικά, και για την τρομακτική έκρηξη της παχυσαρκίας, στα Ελληνόπουλα.

Γιατί η διαφήμιση είναι επιβλαβής για τα παιδιά:
· Υποδεικνύει λανθασμένες αξίες: δίνει έμφαση, σε τρόπους ζωής, που βασίζονται, στη στιγμιαία ευχαρίστηση και διαβρώνει την αληθινή αξία της προσπάθειας, της πειθαρχίας, του ενδιαφέροντος και της υπευθυνότητας.
· Ενθαρρύνει τον παράλογο τρόπο σκέψης: όταν βλέπουμε, καθημερινά, το παράλογο, απορρίπτουμε την ορθολογική, κριτική σκέψη.
· Προτρέπει στην επιπολαιότητα: ενθαρρύνει τις εγωιστικές τάσεις, ενδυναμώνοντας την επιθυμία, για απόκτηση περισσότερων πραγμάτων.
· Παρουσιάζει μια εσφαλμένη εικόνα των προσωπικών σχέσεων: Η εκμετάλλευση τόσο του γυναικείου όσο και του αντρικού σώματος, στις διαφημίσεις, συμβάλλει, στην αυξανόμενη αποτυχία των προσωπικών σχέσεων. Δείχνοντας π.χ. ότι η αγάπη εξαρτάται από κάποιο προϊόν (αποσμητικό, σαπούνι, οδοντόκρεμα κτλ) οδηγεί, στην επικίνδυνη απλοποίηση των σύνθετων διαπροσωπικών σχέσεων.
Τι μπορούμε να κάνουμε, ως γονείς:
· Να εξηγήσουμε, στα παιδιά, τις χρησιμοποιούμενες διαφημιστικές μεθόδους: Να δείξουμε την επίδραση της μουσικής υπόκρουσης, κλείνοντας, τελείως, τον ήχο, στην τηλεόραση. Να δείξουμε πως ο ειδικός φωτισμός και τα κοντινά πλάνα υπερβάλλουν το μέγεθος, και την εμφάνιση του προϊόντος. Γι’ αυτό, μερικά παιχνίδια δεν είναι τόσο λαμπερά ή τόσο μεγάλα όσο τα βλέπουμε, στη διαφήμιση.
· Να εξηγήσουμε, την ψυχολογία του μάρκετινγκ και τι επιδιώκει ο διαφημιστής, με το μήνυμά του: Γιατί ένας όμορφος νέος, που οδηγεί σπορ αυτοκίνητο φορά τζην παντελόνι συγκεκριμένης ακριβής μάρκας; Γιατί ένα όμορφο κορίτσι, που φορά μπικίνι, διαφημίζει ένα πανάκριβο αυτοκίνητο;
· Να εξηγήσουμε πως πρέπει να αντιλαμβάνεται ο καθένας μας τη φυσική έλξη, τη διασκέδαση, τη φιλία, και ότι οι διαφημιστές χρησιμοποιούν τις επιθυμίες αυτές, για να προωθήσουν αγαθά. Να διευκρινίσουμε ότι αυτές οι επιθυμίες είναι φυσιολογικές, αλλά η εντύπωση, που προσπαθούν να μας δημιουργήσουν οι διαφημιστές, ότι αγοράζοντας κάποιο προϊόν ικανοποιούμε αυτές τις επιθυμίες, είναι, εντελώς, λανθασμένη.
· Να δείξουμε στα παιδιά την αληθινή σημασία των λέξεων: Τα παιδιά έχουν την τάση να πιστεύουν ό,τι βλέπουν: Μια μάρκα προϊόντος είναι η “καλύτερη”, η “γλυκύτερη”, η “ταχύτερη”… Θα πρέπει να δώσουμε να καταλάβουν τις πραγματικές διαστάσεις των λέξεων, χωρίς υπερβολές.
· Να μην παρασυρόμαστε, από την επιμονή των παιδιών να τους αγοράσουμε αυτό ή εκείνο το προϊόν, το οποίο, κατά τη γνώμη μας, δε θα ωφελήσει, πραγματικά, τις ανάγκες τους.
Το ζήτημα “παιδιά και διαφήμιση” πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ένα ζήτημα ηθικής. Τα παιδιά δεν αποτελούν ένα ώριμο τμήμα της αγοράς. Είναι οι πιο άπειροι, από όλους τους Καταναλωτές, διαθέτουν ελάχιστα, ζητούν περισσότερα. Είναι οι πιο κατάλληλοι, για να επηρεασθούν. Άρα, τα παιδιά θα πρέπει να αναγνωρισθούν, ως ειδική κατηγορία ανθρώπων με δικαιώματα, και όχι ως μικροί ενήλικοι.
Για τους λόγους αυτούς, η Ελληνική Νομοθεσία απαγορεύει τη μετάδοση διαφημίσεων, που απευθύνονται, σε παιδιά, από 7:00 μέχρι 22:00, ώστε να προστατευθούν τα παιδιά. Το ΚΕ.Π.ΚΑ. έχει ζητήσει η απαγόρευση αυτή να ισχύσει και για τη διαφήμιση σκουπιδοτροφίμων. Δυστυχώς, όμως, ούτε και η υπάρχουσα νομοθεσία δεν εφαρμόζεται.
Η Πολιτεία πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της, διασφαλίζοντας τη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών.
Το ΚΕ.Π.ΚΑ. καλεί τους Καταναλωτές να καταγγέλλουν, περιπτώσεις παραβίασης της παραπάνω νομοθεσίας.
Για καταγγελίες ή περισσότερες πληροφορίες, ας απευθυνθούμε στο ΚΕ.Π.ΚΑ., τηλ. 2310-233333, ώρες 09:00 – 14:30, για τα μέλη και 12:30 – 14:30, για τα μη μέλη.
Πηγή: Κέντρο Προστασίας Καταναλωτώνariadni144

Ιωάννης Καποδίστριας: "... αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα..."
Posted: 19 Feb 2010 04:49 AM PST

«...Ελπίζω ότι όσοι εξ' υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ' εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ' ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της...» «...εφ' όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν».


Ιωάννης Καποδίστριας
πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος, προς την Δ' Εθνοσυνέλευση
... σε περίπτωση που είχατε αμφιβολίες, γιατί τον δολοφόνησαν.
Σοφία Νερ. ΣΤ1
Αναρτήθηκε από ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ

SMS, όπως λέμε Sτείλε Μήνυμα Sωτηρίας!!! Η Εκστρατεία της "Φλόγας"
Posted: 18 Feb 2010 09:33 PM PST
Έρανο για την ενίσχυση των παιδιών με καρκίνο ξεκίνησε από χθες ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «Φλόγα».Με ένα απλό γραπτό μήνυμα στο 19059, με χρέωση μόλις 1,19 ευρώ, μπορείτε κι εσείς να ενισχύσετε κι εσείς το έργο της "Φλόγας".
Η εκστρατεία του σωματείου λήγει στις 24 Φεβρουαρίου.


Αυτό σημαίνει ότι έχουμε 6 μέρες καιρό για να στείλουμε sms...Όποιος με διαβάζει αυτή την στιγμή σίγουρα έχει 1,2 ευρώ να διαθέσει, ούτε μισός καφές δεν είναι...Ειδικά όσοι έχουνε στείλει sms για άλλους ...ιερούς σκοπούς, όπως X-Factor, Next Top Model και δεν συμμαζεύεται, ας τεντώσουνε το χέρι τους, ας πιάσουν το κινητό τους κι ας στείλουνε το μήνυμα της ζωής...Κι εσύ φίλε μου, που χαμογελάς συμφωνώντας μαζί μου και έστειλες sms στην ραδιοφωνική εκπομπή, για να μπεις στην κλήρωση για διήμερο στην Αίγινα, κι εσύ που έστειλες sms για να μπεις στην κλήρωση με έπαθλο cd του Χατζηγιάννη κι εγώ, που σας κάνω τον έξυπνο και σας "την λέω", όλοι, πρέπει να στείλουμε όσα sms αντέχει η τσέπη του καθενός, για τα παιδιά με καρκίνο.


Κι αν είστε ένας από "τους έχοντες και κατέχοντες", και σας παίρνει να κάνετε το κάτι παραπάνω, κάντε κι ένα μεγαλύτερο καλό και πάτε μέχρι την Τράπεζα:
Εθνική Τράπεζα 192/480000-10ALPHA BANK 112-00-2002-011686Αγροτική Τράπεζα 017-01/01220138Τράπεζα Πειραιώς 5015-020-641423Ασπίς 10-203-0001-140Eurobank 00260063460100128261Marfin Egnatia Bank 0278039425
Για τα παιδικά μάτια, που μας κοιτάζουν με ελπίδα, χαμόγελο και προσμονή...
Αναρτήθηκε από ΚΕΝΤΡΙ

** Η Giwta σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "http://www.facebook.com/l/52ee3;freefotos.gr Βλέπω και αποθηκευω και εγω φωτογραφίες μου εκει!". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=198240208768&mid=1e94a2eG3dd6e022G10fbf3dG6 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook


** Η Giwta σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Παρε και εσυ μια Louis vuitton να πιάσεις το αφορολόγητο". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=293477798324&mid=1e9a404G3dd6e022G10ff2b3G6 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook


*** Ο Δημήτρης Χίλιος έστειλε μήνυμα στα μέλη του Δημήτρης Χίλιος - Συγγραφέας. --------------------(χωρίς θέμα) Απόσπασμα από το μυθιστόρημα "Χάρτινα φιλιά"************ΣΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕΚΛΕΤΙΖΟΤΑΝ Η ΜΕΤΑΞΙΑ κλεισμένη στο σπίτι κι έπληττε, τώρα που ξεμπέρδεψε με το πένθος κι ανοίχτηκε στα κοινωνικά, έκανε όποτε ήθελε έτσι μια πρόσκληση βιαστική κι οι πρωτοκυράδες της πόλεως τρέχανε πρόθυμες στην πόρτα της. Αρκεί να τους οργάνωνε μι’ απογευματινή συνάντηση με τσάϊ και κουλουράκια κανέλλας. Συχνά έφτιαχνε πουτίγκα για χάρη τους, που της γινόταν υπέροχη.Το καλοκαίρι σερβίριζε στον κήπο πριν τον καφέ ένα εκμέκ παγωτό και τις άφηνε άναυδες γιατί τέτοια γλυκά ξενόφερτα δεν τα ήξεραν ούτε κι οι πιο ταξιδεμένες σαν την κυρία Διοικητού Χωροφυλακής και την Λιμενάρχαινα που είχαν φτάσει, η χάρη τους, μέχρι το Παρανέστι Δράμας η μια και μέχρι τον Πόρο Τροιζηνίας η άλλη.Αυτές έφτιαχναν με επιτυχία τα τοπικά παραδοσιακά, το ραβανί, τις δίπλες, την καρυδόπιττα και τους κουραμπιέδες του γάμου, άϊντε και τα τυλιχτά, τον μπακλαβά, τους εργολάβους, στη γιορτή του συζύγου, που τα σερβίριζαν με κουαντρώ ή γλυκόπιοτο μπανάνα. Γι’ αυτό έμεναν με ανοιχτό στόμα μπροστά στο ταμπεραμέντο της Μεταξίας, ακόμη και στη ζαχαροπλαστική.Κι ούτε μιλούσαν άσχημα τώρα πια γι’ αυτήν έτσι που τις κολάκευε με τα jour-fix της Τετάρτης, τις σκλάβωνε με τα δώρα κι εντυπωσίαζε τους πάντες μέχρι απογνώσεως.Στο κομμωτήριο της Ρίκης που σύχναζαν οι αδικοπικραμένες, ξερνούσαν ακόμη χολή, αλλά μόνο αυτές. Η Ρίκη, απασχολημένη με τις καινούργιες κατακτήσεις της, ένστολους πάντα, συμπλήρωνε τα λεγόμενα με κορο-ϊδευτικές γκριμάτσες κι ύστερα σιγοτραγούδαγε ανέμελα Είμαι γυναίκα του γλεντιού και δεν υπολογίζω.Των υπολοίπων το στοματάκι μέλι έσταζε για την κυρία υποστρατήγου κι ούτε ν’ απαντήσουν δεν καταδέχονταν σε σχόλια και κακίες, παρά μονάχα περίμεναν την πρόσκληση.Με τα τραταρίσματα και την ανταλλαγή των πρώτων αβροτήτων, φούντωνε η κουβέντα. Τότε πια η Μαριστέλλα παραφύλαγε πρόθυμη στην πόρτα της κουζίνας σαν ήταν στο σαλόνι η συνάθροιση, στο κεφαλόσκαλο σαν ήσαν καθισμένες οι κυρίες στις σεζ-λόγκ και τις πάνινες καρέκλες του σκηνοθέτη κάτω απ’ τον ίσκιο της κλαίουσας στο πλάϊ του κήπου κοντά στη μάνδρα των Κωνσταντινίδηδων. Κάθε πρωϊνό Σαββάτου ανέβαζε ο Λευτέρης τη Βουλγάρα, καμαρωτή, στο αγροτικό Toyota ή στην Alfa Romeo του μακαρίτη και τρέχαν τα δυό τους σε μεγαλομπακάλικα και ζαχαροπλαστεία περιωπής με τις λίστες στα χέρια, τίποτα να μη λείψει από τούτες τις πρωτόγνωρες για την πόλη τους συγκεντρώσεις.Το απόγευμα κατέφθαναν οι επισκέπτες, συχνά και με το κατιτίς τους¨ οι κύριοι με ανθάκι στη μπουτονιέρα, συνήθεια που καθιέρωσε με το πες-πές η Μεταξία.Το τραπέζι στη μέση, στρωμένο πάντα με μακρύ λευκό, λινό τραπεζο-μάντηλο, κέντημα της χειρός, διαφορετικό κάθε φορά. Εργόχειρα των κα-λογριών της Μονής του Προδρόμου που της τα χάριζε με κάθε ευκαιρία η αγιωσύνη του ο Δέσποτας ως φιλοφρόνηση, μα και η ηγουμένη Φεβρωνία ως ανταπόδοση δικών της προσφορών στο μοναστήρι. Πάνω σε δίσκους περίτεχνους και σε πιατέλες τα γλυκίσματα, η μηλόπιτα, το κέϊκ σοκολά-τας, οι ξηροί καρποί, τα πτι-φούρ, τα σοκολατάκια, οι δίπλες κι η γαλατόπιττα, ανάλογα την εποχή. Όλα φροντισμένα, σερβιρισμένα άψογα.Σε περιόδους νηστείας, όπως Μεγάλη Σαρακοστή, Δεκαπενταύγουστο, αλλά και την Πρωτάγιαση, του Σταυρού, του αϊ-Γιαννιού του Νηστευτή, Τετάρτη και Παρασκευή, σερβίρονταν νηστίσιμα, χαλβάς αμυγδάλου πολίτικος, λουκούμια συριανά, παστέλια Καλαμών, γλυκά του κουταλιού, φρούτα, βυσσινάδα και φυσική λεμονάδα, γρανίτα σε γεύσεις διάφορες, χυμούς, ακόμα και coca-cola με παγάκια¨ με την εκλογή του προέδρου Κάρτερ είχε πλέον καμφθεί κι ο αντιαμερικανισμός της Μεταξίας.Μαζί με τον πλούσιο και εξαιρετικής ποικιλίας μπουφέ, τον τόνο στην κουβέντα έδινε η οικοδέσποινα, πάντα ευδιάθετη, αλλά και το θέμα κάθε φορά της επιλογής της¨ ανάλογα με τη σύνθεση της παρέας.Φλύαρη δε γινόταν η Μεταξία, όλα αυτά τα χρόνια είχε σκεφτεί πολύ κι είχε μιλήσει ελάχιστα. Πάντα άφηνε τις άλλες να κουράζουν η μια την άλλη, να καλιαρντίζουν σαν γαλιάντρες στο κλουβί που μοιράζονται ένα τσαμπί σταφύλι. Έσπαζε τη σιωπή μονάχα σαν το ζητούσαν, ή σαν έκρινε απαραίτητο¨ γι’ αυτό και κρέμονταν απ’ τα καλογραμμένα χείλη της, οι άντρες λιγάκι περισσότερο.Δεξιοτέχνης στο κρεσέντο, ποτέ δεν κράτησε έναν σταθερό ρυθμό• αν κάτι στη ζωή σιχάθηκε ήταν η μονοτονία. Ανάλογη με το θέμα και την πε-ρίπτωση ήταν η δόση συναισθήματος που προσέθετε, στην υπερβολή πάντα είχε ροπή. Επιπλέον ανεβοκατέβαζε την ένταση, επιτάχυνε ή επιβράδυνε, πρόσθετε ηδυπάθεια κι άλλοτε μιαν αλεγροσύνη εντελώς δική της.Από εποχής θεάτρου χρησιμοποιούσε μια μέθοδο εκφοράς του λόγου της σχολής Κατίνας Παξινού. Μια φορά την είδε ως κυρία Άλβιγκ στους Βρικόλακες του Ίψεν στο Βασιλικό Θέατρο, τότε που πεταγόταν στην Αθήνα για καλλιτεχνική ενημέρωση, και συγκλονίστηκε από τη μαγεία της φωνής, τις απεριόριστες δυνατότητες, τον αυθορμητισμό στην κίνηση. Σαν έμαθε παραλειπόμενα των παρασκηνίων, μικρές ιστορίες περί την αθυροστομία της και άλλα ενδεικτικά του ταμπεραμέντου της μεγάλης θεατρίνας, τη λάτρεψε.Είδε ξανά την Παξινού στην Επίδαυρο, Εκάβη, Ιοκάστη, Κλυταιμνήστρα. Την είδε και στην Κεντρική σκηνή του Βασιλικού ως Λαίδη Μάκβεθ, ως Μπερνάρντα Άλμπα. Ρούφηξε κάθε στοιχείο τεχνικής στην εκφορά του λόγου, έγινε μαθήτριά της. Πολλές τελείες, κανένα κόμμα, μικρές προτάσεις. Έτσι δεν κούραζε τον ακροατή κι ο λόγος έβγαινε εντελώς θεατράλε. Μονάχα στις πολύ προσωπικές στιγμές και σε κουβέντες καθημερινές, γυναικείες, εκεί ξεχνιόταν λιγάκι. Απέναντι σε κοινό ήταν πάντα θεατρίνα.-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1213763063565&mid=1e90cd8G3dd6e022G10f9433G0


**Ο Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ. --------------------Θέμα: ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ .ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΓΙΞΕΙ Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ http://www.facebook.com/video/video.php?v=1368131364890&oid=71605671345&saved-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1136999165770&mid=1e9a4d7G56358b7cG18e6698G0&bcode=z7kUA** Ο Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ. Θέμα: Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ "http://www.facebook.com/photo.php?pid=1115064&op=1&o=all&view=all&subj=71605671345&aid=-1&oid=71605671345&id=1279860909" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1265633639541&mid=1e99a95G56358b7cG18e6141G0&bcode=z7kUA

** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο fosp σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Την καλησπέρα φίλτατε Σταμάτη, να είσαι καλά και καλό Σ/Κ επίσης !!!;-)- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/fosp/- - - - - - - - - - - - - - - - - -

**Ο Sotiris σας προσκαλεί στην εκδήλωση "FASMA live" την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου στις 9:00 μ.μ. Εκδήλωση: FASMA live"ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/2 ΣΤΗΝ "ΟΔΟ ΟΝΕΙΡΩΝ"Τύπος: Συναυλία'Ωρα Έναρξης: Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου στις 9:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου στις 12:30 π.μ. Τοποθεσία: ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=317872808954&mid=1e9002bG3dd6e022G10f88abG7 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο NoExcuse σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Τι κι αν δεν έχω ταλέντο; http://noexcus.blogspot.com/2010/02/blog-post_19.html- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/NoExcuse/ .-

**Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο NoExcuse σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Να 'σαι καλά! Καλό Σαβ/κο!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/NoExcuse/ .-

**Ο Ιωαννης Μιχαηλ Λαγωνικος άλλαξε το όνομα της ομάδας ΕΤΣΙ ΝΙΚΗΣΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ. ΚΑΝΤΟ ΚΙ ΕΣΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ. σε ΝΙΚΗΣΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.ΑΜΗΝ. Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=105170855460&mid=1e8fa40G56358b7cG18dc732G40&bcode=kNOtc Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook ___Find people from your Windows Live Hotmail address book on Facebook! Go to: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email .-

**"ΣΩΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ" σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook...‏
Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010 7:40:41 μμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com) Ο Anastasiadis Antonios έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΣΩΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.
--------------------
Θέμα: 500 ΜΕΛΗ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ
Αγαπητοί φίλοι
Το Σωκρατικό Καφενείο συμπλήρωσε τα 500 μέλη. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αποτελείται από πραγματικά ‘φωτισμένους’ ανθρώπους, με ανησυχίες και προβληματισμούς, με διαλογική άνεση και ερευνητική διάθεση. Διενεργούνται διάλογοι που πραγματικά είναι άξιες προς μίμηση. Σας ευχαριστώ όλους εσάς που συμμετέχετε ενεργά στο Σ.Κ.
Αντώνης
--------------------
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1344559809969&mid=1e8c1aeG3dd6e022G10f4607G0

**Ένα Φαρδύ Αλλά Ευκίνητο Υπουργείο Για Την ΤΖΑΚολίν (ή ΤΖΑΚλίν) Παρακαλώ, Με Θέα Τη Μύκονοςςςςςς (μόνο ένας ...σασλός θα τη φώναζε...σασλή!!!!!)‏

ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ "ΔΥΣΚΙΝΗΤΟ ΚΤΗΝΟΣ", ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΜΕ??? - ΧΑΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΟΗΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ESTER VAN DER GEER


http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=nl&u=http://nl.newspeg.com/Ook-bij-ons-thuis-is-het-puzzelen-57798239.html&ei=gSt-S7CjMILk4gaJv8TBDw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=2&ved=0CBIQ7gEwAQ&prev=/search%3Fq%3DHet%2BFinancieele%2BDagblad%2B%2BJacoline%2B%2BVinke%26hl%3Del%26lr%3D%26sa%3DG%26rls%3Dcom.microsoft:el:IE-ContextMenu

"Ακόμη και στο σπίτι είναι αινιγματική» - New York Times - 12-02-10 23:02
Ester van der Geest Internetondernemer Jacoline Vinke is getrouwd met George Papaconstantinou, de Griekse minister van financiën. Ester van der Geest Line Vinke Διαδίκτυο Jaco επιχειρηματίας είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών. Op het ministerie heerst chaos, thuis domineert Hollandse nuchterheid. Χάος επικρατεί στο υπουργείο, σπίτι δεσπόζει Ολλανδία νηφαλιότητα. Amsterdam 'Mijn man moet een heel log beest in beweging krijgen', zegt Jacoline Vinke over het werk van haar echtgenoot George Papaconstantinou.... > Volledig nieuwsbericht Άμστερνταμ "Ο άντρας μου είναι πολύ δυσκίνητο κτήνος για να το μετακινήσετε," λέει ο Jaco Line Vinke για το έργο του συζύγου της Γεώργιου Παπακωνσταντίνου ....> Πλήρεις ειδήσεις======================================ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:Παπακωνσταντίνου ου ου ου !!!!! Είσαι πολύ μικρός, για να προλάβεις να μεγαλώσεις.....

ΤΟ STRATFOR ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ - ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ.
Η ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣΗ ειρηνική συνύπαρξη των θρησκειών.

Η παραπάνω δημιουργία βρίσκεται στην 29η ARCO (Διεθνής Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης).Η προσευχή ενος μουσουλμάνου, ενος χριστιανού και ενός ραβίνου. Προφανώς η θρησκεία είναι ταξική και ενίοτε πολεμοχαρής κατα παράβαση βέβαια της "ιερής" λογικής.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΦΟΡΤΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ???? ή ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Σ' ΑΛΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ????
Η ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΤΖΑΚΟΛΙΝ VINKE-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ-ΣΥΖΥΓΟΥ!!!!!!

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΓΚΑΒΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ??? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ??? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΚΆΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ ΤΟΥ??? ΤΟΝ ΚΡΕΟΠΩΛΗ???


Στις παρακάτω αναρτήσεις έχουμε τη μικρή προϊστορία της γυναίκας του Παπακωνσταντίνου και του περίεργου συνεταίρου της οικογένειας του. Άπαντες οικογενειακώς, έχουν μεγάλη ανάγκη από σφαλιάρες. Από το σημερινό πρωτοσέλιδο του Βήματος, που συμπληρώθηκε με γράμμα από φίλο και συνεργάτη, μάθαμε ότι η ΤΖΑΚολίνα θέλει να μας ξηγηθεί προσωπικώς αλμυροφύστικο αράπικο, μη πω και....... ............... .................. ................ .....................

ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΛ. ΦΕΡΟΥΣΗΣ: "ΜΟΝΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.....ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ".

-- ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

http://avragioz.blogspot.com/

**Ο Vangelis σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Αγρια Κύματα". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=10150092565300026&mid=1e8b0a4G3dd6e022G10f3597G6 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook ___Find people from your Gmail address book on Facebook! Go to: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email .-

**Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο sfiga σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω την καλησπέρα, μάλλον καληνύχτα!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/sfiga/ .-

**Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο zippo σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - καλημέρα, να έχεις ένα όμορφο Σ/Κ !- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/zippo/

** Ο Alexandros Leroutsos έστειλε μήνυμα στα μέλη του DJKOSTIS FUN CLUB. Θέμα: epikoinwnia "Kalispera paides!!!!Mhn ksexname!!!Kasou 11 Plateia Petroupolhs!!! DIKASTHRIO LIVE!! DjKostis ! ! Texnologia sto full....Pws pws pws..." Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1328765853701&mid=1e9b431G3dd6e022G10ffc2aG0 .-

** Ο Georgios σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=307538102004&mid=1e9ae05G3dd6e022G10ff823G6 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Ο Γιάννης K. Iωάννου έστειλε μήνυμα στα μέλη του Kalliopi Vetta Fans (Καλλιόπη Βέττα). Θέμα: ΛΙΓΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΑΚΟΜΑ - ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ. "SOLD OUT Ο ΙΑΝΟΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ. ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΤΟ 2103217810." Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1246262634209&mid=1e93f17G56358b7cG18e1c82G0&bcode=z7kUA .-
** hi5 Αίτημα για νέο Φίλο από το χρήστη Kabala66 gklavanhsΓεια σου Stamoskal,Θα ήθελα να σε προσθέσω στο hi5 δίκτυο φίλων μου. Θα πρέπει να επιβεβαιώσεις ότι είμαστε φίλοι και ότι θα έρθουμε σε επαφή με περισσότερα άτομα. Σε παρακαλώ να αποδεχθείς ή να απορρίψεις το αίτημά μου χρησιμοποιώντας την τοποθεσία Web hi5:Αποδοχή φίλου»Σε ευχαριστώ,Kabala66

** Ο Max Charalabopoulos έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΔΩΣΕ ΗΙΤ GR!!!!! --------------------Θέμα: κοπη πιτας greek eurovision fanclub 21.2.2010 AKRI CLUB Αγαπητά μέληΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ EUROVISION,GREEK EUROVISION FANCLUB,ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗ EUROVΙSION 2010 ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΑΥΡΙΟ 21-2-2010 ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ!ΣΤΟ CLUB AKRI.Αισχυλου 4 πλ.Ψυρρή στις http://www.facebook.com/l/52ee3;18.00.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ! Και μη ξεχνάτε το μεγάλο πάρτυ μια μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση των τραγουδιών 8/3/2010 ξανά στη AKRI για μια αξέχαστη βραδιά!με τα 8 τραγούδια στα ηχεία μας και όχι μόνον.....Προμηθεύσου την πρόσκληση σου!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ (Για το Greek Eurovisionfanclub)-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1217409079324&mid=1e9bf26G3dd6e022G110042eG0 .-

** hi‏
Από:
Kate Chizizy (kate.chizizy@yahoo.com)

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010 1:08:48 πμ
Προς:

Το όνομά μου είναι Κέιτ, είδα το προφίλ σας στο site. Θα ήθελα να είναι φίλοι, μου αρέσουν τα ταξίδια και συνάντηση νέων φίλων. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με e-mail μου (kate.chizizy@yahoo.com), έτσι ώστε Θα στείλω φωτογραφίες μου για να σας αργότερα.Δικός σου στην αγάπη Κέιτ.My name is Kate,I saw your profile in the site. I would like us to be friends,i like traveling and meeting new friends.Please contact me with my email address(kate.chizizy@yahoo.com) so that i will send my pictures to you later.Yours in love Kate..


** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο burntube σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Επίσης καλό Σ/Κ να χεις!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/burntube/.-

** [speakoutforum] WE-PAPANDREOU AND WE-OBAMA‏
Από:
speakouteurope (speakouteurope@yahoo.com)
Εστάλη:
Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010 2:27:57 μμ
Προς:
speakoutforum@yahoogroups.com

We the Living is the critically acclaimed first novel published by Ayn Rand(1905-1982), forerunner of venitism. It was also Rand's first expression against communism. First published in 1936, it is a story of life in post-revolutionary Russia. Ayn Rand observes in the foreword to this book that We the Living was the closest she would ever come to writing an autobiography. Now the We-Papandreou and the We-Obama is Rand's nightmare alive today!We the Living was reissued in 1959. Its theme is: the individual against the state; the supreme value of a human life and the evil of socialism that claims the right to sacrifice it. Anthem is a dystopian fiction novella by Ayn Rand, first published in 1938. It takes place at some unspecified future date when mankind has entered another dark age as a result of the evils of irrationality and collectivism and the weaknesses of socialistic thinking and economics. Technological advancement is now carefully planned (when it is allowed to occur at all) and the concept of individuality has been eliminated (for example, the word "I" has disappeared from the language). As is common in her work, Rand draws a clear distinction between the "socialist/communal" values of equality and brotherhood and the "productive/capitalist" values of achievement and individuality. This is the dark age of We-Papandreou and We-Obama!Rand points out that in socialism if you succeed, any man who fails is your master; if you fail, any man who succeeds is your serf. Whether your failure is just or not, whether your wishes are rational or not, whether your misfortune is undeserved or the result of your vices, it is misfortune that gives you a right to rewards. It is pain, regardless of its nature or cause, pain as a primary absolute, that gives you a mortgage on all of existence.If you heal your pain by your own effort, you receive no moral credit: your code regards it scornfully as an act of self-interest. Whatever value you seek to acquire, be it wealth or food or love or rights, if you acquire it by means of your virtue, your code does not regard it as a moral acquisition: you occasion no loss to anyone, it is a trade, not alms; a payment, not a sacrifice. The deserved belongs in the selfish, commercial realm of mutual profit; it is only the undeserved that calls for that moral transaction which consists of profit to one at the price of disaster to the other. To demand rewards for your virtue is selfish and immoral; it is your lack of virtue that transforms your demand into a moral right.A morality that holds need as a claim, holds emptiness—non-existence, as its standard of value; it rewards an absence, a defect: weakness, inability, incompetence, suffering, disease, disaster, the lack, the fault, the flaw, the zero.Venitist Larry Arnn points out the economic policies being proposed these days are very bad. But the principles behind them are worse. They represent a return to the idea that the American Revolution repudiated, the idea that some are equipped by nature or training to manage the lives of others without their consent. Arnn has been making the point lately that people are wrong who accuse the Obama administration of being socialist. Arnn takes the president at his word when he says that he has no desire to own the automobile companies. Instead, he wants to control them, and the rest of us as well, through a regulatory apparatus overseen by czars and bureaucrats. And again, his intentions are good. What is bad is the view underlying them of what human beings are. Rather than looking on us as equal beings with a set nature, such that none of us should rule another in the way that God rules man or man rules beast, our political leaders today have been taught to see us as material to be shaped and perfected by experts who have the proper technical training.Woodrow Wilson, one of the founders of the Progressive movement, was the first to write explicitly that the Declaration of Independence is obsolete, and that we need to liberate the Constitution from the Declaration's restraints. This liberation leads to the idea of a living Constitution, characterized by constant change or progress. Absolute truth, to the extent that ordinary people still believe in it, obstructs change or progress, which is why President Obama refers to it as tyrannical. But if change or progress is the rule, who is to determine what version of change or progress is good? Arnn asserts that once you deny the existence of absolute truth, the definition of good becomes subjective and the only standard of behavior is what we want—"we," in the political sense, meaning the government or bureaucracy. It reduces politics not to right, but to force. That is why there is this bullying spirit about our government today, and why so many Americans are worried.Basil Venitis points out that George Papandreou, President of Socialist International, guru of Obama, has redifined socialism as the philosophy of "We" and capitalism as the philosophy of "I". Doesn't this modern definition make Obama a socialist? Now, Obama wants to bring the magnum opus of European We-socialism, VAT, to America! Venitis asserts that VAT is a trademark of slavery and a destruction power of myriad watts. VAT is the main culprit of the Fourthreichian financial meltdown. The Fourthreichian taxation is based on the VAT monstrosity against poor people! The most unfair tax is VAT, the calamity of Fourth Reich(EU); that's why Vatbuster Venitis urges all Fourthreichians to evade this tax of misery as much as possible! Fourthreichians are yoked with a 15-25% VAT, value added tax. In Canada, VAT is only 5%. The burden of VAT falls on final consumers of products. We-Papandreou and We-Obama!VAT, aka kleptocrat's grab, is a regressive tax; the poor pay higher percentage of their income. Revenues from VAT are much lower than expected, because they are difficult and costly to administer and collect. Since any double-digit VAT leads many venitists to underground economy, most vatstruck Fourthreichians evade VAT! As a matter of fact, if you are a real patriot, you should boycott shops that charge VAT! VAT is the cacothanasia of Fourth Reich! We-Papandreou and We-Obama!The imposition of a VAT is too often the precursor to bigger government. It is simply too easy for kleptocrats to raise a tax that is hidden from citizens. VAT is embedded in the final cost of the goods sold, and is hidden to the consumer. The VAT is applied at every stage of consumption, from wholesale to retail. It is passed along until it literally becomes as much an inherent and cloaked component in the price as transportation or raw materials. As a result, countries that have adopted VAT have been sorely tempted to raise the rate over time. We-Papandreou and We-Obama!Greeks are at war against their government over VAT. Vatmonger Greek government harasses Greeks by pressuring them to demand receipts when they buy products. Greeks who cannot gather many receipts are penalized with more taxes! Venitis asserts that transforming citizens to VAT enforcers is disgusting, undignified, and against basic human freedoms. President Van Rompuy should call vatmonger PM Papandreou on the carpet now. We-Papandreou and We-Obama!Global Tax Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt, helps all vatsrucks to fight vatmongers. Revolt against vatmongers follows a dozen strategies:1. False Claims of Taxes Paid. Businesses create false invoices for the purchase of inputs they never bought and get bigger deductions for taxes paid than they are entitled to.2. Credit Claimed for Non-Creditable Purchases. Typically, VATs have a variety of rates and exemptions. For example, basic needs such as food, medicine, and clothing often receive preferential VAT rates or outright exemptions from the tax, as do certain industries considered economically vital or politically sensitive. Businesses that sell both VAT-exempt and non-exempt items have an incentive to allocate the purchase of supplies they use to produce exempt items toward the production of non-exempt items. 3. Bogus Traders. Businesses are set up exclusively to produce VAT invoices so other businesses can claim refunds on taxes they never paid.4. Hidden Sales. Professional service providers, such as doctors and lawyers, often engage in this kind of heroism. They offer relatively high-value services, but their purchases from other businesses are relatively low cost. They charge their unknowing customers full price and collect the proper amount of VAT on the sale. But to the authorities, they show that they charged a lower price. The service provider forwards to the government less tax than it collected from its customers and pockets the difference.5. Receipt Exchange. There are many brokers and traders of real and fake receipts.6. Missing Traders. Many inporters from member States sell products with VAT, and then disappear, without forwarding the VAT to the government.7. Carousels. A chain of buffer traders can be formed between the original missing importer and the final exporter, helping to blur the link between the final reclaim of VAT and the original importer.8. Next Seller. If a seller insists on charging VAT, cancel the sale and go to another seller.9. List. Keep a list of product providers who are willing not to charge VAT.10. Tradeoff. Barter your vote for a politician's promise to abolish VAT.11. Explode. Release your anger against VAT to the media and politicians.12. Critical Mass. Become a firefly that promotes the Global Tax Revolt.Vatmongers demand vatstrucks to surrender, but vatstrucks shout the heroic molon-lave of the 300 Spartans of Leonidas and the mighty words of Winston Churchill:* We shall fight VAT on the seas and shores.* We shall fight VAT with growing confidence and growing strength.* We shall defend our land from VAT whatever the cost maybe.* We shall fight VAT on the beaches.* We shall fight VAT on the shopping grounds.* We shall fight VAT in the markets and the streets.* We shall fight VAT in the shops. But…*** WE WILL NEVER SURRENDER!****AND WE WILL NEVER BECOME WE-PAPANDREOU AND WE-OBAMA!

**Ο Savvidis Stavros έστειλε μήνυμα στα μέλη του Savvidis Stavros-FAN CLUB No 2-- ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ. --------------------Θέμα: Ο ΛΑΖΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ EUROVISION EPITELOUS O ALKAIOS AND FRIENDS MAZI ME TON DIKO MAS LAZO IOANNIDI KAI THN PONTIAKI LYRA ERXONTAI ME TO OPA KAI MYRIZOUN ELLADA...MPEITE OLOI STO http://www.facebook.com/search/?q=ALKAIOS&init=quick#!/pages/GIORGOS-ALKAIOS-FRIENDS-EUROVISION-2010/225899278213?ref=search&sid=1215810634.4056537199..1GIA NA MATHETE PRWTOI OLA TA NEA O ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΝΤΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ Λ Α Ζ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ !!!--------------------Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1166826064658&mid=1e9cf5bG56358b7cG18e84acG0&bcode=WPn8u .-


** Ο Max Charalabopoulos έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΔΩΣΕ ΗΙΤ GR!!!!! --------------------Θέμα: RIGHT NOW!/GORGI /LITHUANIA GOOD LUCK.GOOD LUCK GREEK! The time has come! Eurovision time tonight with the 2nd Lithuanian Semifinal / Audrius - Right Now (by Gorgi) / Song #5, 21.30, LRT (For those in Lietuva, we'd be happy to get your support and vote! :-) For further support go to http://www.facebook.com/l/52ee3;www.fm99.lt/lt.php/topai?more=en where you can cast your vote for "Right now" together with two more songs, so that it climbs the radio chart Απο την ομαδα μας καλη επιτυχια στον 2 ημιτελικο της Λιθουανίας σημερα με το RIGHT NOW του Έλληνα δημιουργού Γιώργου Καλπακίδη (GORGI)με ερμηνευτή τον Audrius! http://www.facebook.com/l/52ee3;www.fm99.lt/lt.php/topai?more=en VOTE!!-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=313065903434&mid=1e9c7f5G3dd6e022G11009c1G0 .-

**
[capitalismos] MERKEL ORDERS KFW TO MISSION IMPOSSIBLE OF SAVING GREECE!‏
Από:
capitalismos@yahoogroups.com εκ μέρους capitalismos (capitalismos@yahoo.com)
Εστάλη:
Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010 5:18:38 μμ
Προς:
capitalismos@yahoogroups.com

The President of KFW bank got his orders from a hidden tape recorder in Berlin and an envelope of photos and information which explains the mission. The tape explains the Greek finacial situation, and ends with "Your mission, should you decide to accept it is to save Greece from bankruptcy. As always, should you or any of your mission force be caught or killed, Chancellor Merkel will disavow any knowledge of your actions". At the end of the tape's instructions, KfW is notified the tape will self-destruct in five seconds, and smoke emits from the tape and the instructions are destroyed!Greek Prime Minister George Papandreou asserts that Greece needs the support of European governments in the form of loan guarantees, not a direct bailout. Merkel confirmed to venitists that Germany will use the state bank KfW to buy Greek government bonds. KfW will also issue guarantees to German banks that buy Greek bonds. Germany might also finance the Greek coast guard that protects the eastern border of Fourth Reich(EU) from Turcoterrorists. Papandreou asserts that Greece is not looking for money from other countries, simply the opportunity to borrow on the same interest rates like Germany, which now comes reaality with the KfW guarantees.Papandreou points out a number of fallacies about Greek debt levels that need to be addressed. It is a fallacy to say the Greeks are reckless because it would just mean the problem is a problem of DNA. Instead, Greece's high levels of debt are simply a consequence of the previous conservative government's policies, which focused too much on kicckbacks.Basil Venitis, twitter.com/Venitis, points out that for 35 years since dictatorship, Pasokleptocrats and Neodemokleptocrats who took turns in running Greece, the most corrupt country on Earth, borrowed as if there were no tomorrow, and they received 200 billion euros in kickbacks from Siemens, JPMorgan, MAN, antitrust, military purchases, monasteries, and many more. Through mismanagement, robbery, kickbacks, and nepotism, they drove the cradle of democracy to the brink of bankruptcy with a public debt of 350 billion euros.The huge Greek debt is not due to spending, but robbing! It's not fair for poor Greeks to pay this debt, but for Graecokleptocrats to return the loot, mission impossible. That's why Greeks revolt against Graecokleptocrats with bombs, molotovs, guns, strikes, and riots! The Impossible Missions Force(IMF) consists of some revolutionary groups, such as the Revolutionary Struggle, the Exarcheia Gang, the Popular Will, and the Popular Action, which try to overthrow Graecokleptocrats and hang them in front of the Greek Parliament! The Greek army is ready to intervene any moment now to overthrow the government before IMF. Most Greeks pray for a coup! Most IMF episodes begin with the leader of the IMF getting orders from a hidden tape recorder in Exarcheia and an envelope of photos and information which explains the mission. The tape always begins with "Good Morning Mr. Papadopoulos", explains the situation, and ends with "Your mission, should you decide to accept it" with a brief explanation of the goal of the mission, along with a reminder that "as always, should you or any of your IM force be caught or killed, our patriotic organization will disavow any knowledge of your actions." At the end of the tape's instructions, Papadopoulos is notified "this tape will self-destruct in five seconds", and smoke emits from the tape and the instructions are destroyed.Papandreou asserts the previous government of Caramanlis was reckless and corrupt. But he claims the Greek people had voted against corruption and for a program of change when they voted Pasok in. Venitis notes that Costas Caramanlis, the most corrupt primeminister on Earth, came to power in 2004 pledging a crackdown on corruption. His party lost last election in 2009 largely because of his myriad scandals. Caramanlis claims that on taking office he was sincere in wanting cleaner government, but he had despaired of solving the problem. Metastasis of the cancer of corruption certainly supports a cynical view of the Greek capacity for reform. But the election result can also be read as a sign that the Greek electorate is truly fed up with corruption and demanding change.European leaders earlier this week told Greece to make further cuts to spending and public sector wages or face sanctions. Graecokleptocrats hoodwinked Fourth Reich(EU) with derivatives. Finacial engineers have devised special kinds of derivatives, especially swaps with imaginary exchange rates, to fool Fourth Reich and also create a lot of kickbacks for Graecokleptocrats. This financial engineering scheme was named Aeolos, the Greek god of the winds. Aeolos enabled Greece to receive a far higher debt, far beyod the limits allowed by the eurozone. Debt disguised as a derivative does not show up in statistics. Especially Eurostat's reporting rules do not record transactions involving derivatives. The Maastricht rules can be therefore circumvented quite legally through windy swaps and other complex financial instruments. There are huge commissions generated, and part of them is fed back to kleptocrats as kickbacks, safely deposited in secret offshore accounts. Swap provided upfront payments to the Greek State and upfront kickbacks to Graecokleptocrats in return for deferred payments, ensuring Greece would scrape in under the Maastricht criteria for eurozone. Swapping one stream of payments for another is a confidential tailored bilateral deal. Swap terms do not have to follow market prices, but the needs of counterparties and kleptocrats. God Aeolos brings windfall kickbacks to Graecokleptocrats.The tailored terms of the swap transactions ensured that Greece was a net recipient of funds in the early years but would pay the money back later, bringing a Pyrrhic victory to a future government, a burned land, an empty Treasury. These were credits, but because they were structured as swaps rather than loans, they did not have to be recorded as debt or count against the country's compliance with the Maastricht criteria for eurozone membership, which was precisely why they were so attractive.Bailing out Greece would be wrong, because it would reinforce the rampant moral hazard in financial markets. It would perpetuate the inequitable and politically unacceptable situation where structuring fees are retained by the banks as profits while credit losses are socialized and passed onto miserable taxpayers, who run amuck in the direction of the cliff.Greece would do everyone a favor by declaring bankruptcy. Greece faces years of misery in any case. The threat of being shut out of capital markets would be a blessing for Greece. Venitis asserts the shock and awe of government bankruptcy would restructure Greek politics for good! Greece needs the constructive destruction of bankruptcy! Bailout of Greece would be a destructive distraction. Greece's debts must be defaulted and rescheduled, at the cost to creditors and sellers of default swaps, in order to share the burden more equitably between banks, who have profited handsomely from their transactions, and the local economy.Papandreou must contend with a hostility toward Graecokleptocrats. Since joining Fourth Reich(EU) in 1981, Greece has developed the image of a chronically reckless brat that extorts money from the Cohesion Fund and mismanages its own affairs. The fury toward Greece has reached new levels of intensity during the current crisis. Part of that is displaced anger in that Fourth Reich technocrats had every reason to know that Greece's deficit numbers were dodgy but signed off on them anyway. Mostly, though, it's an anger born of fear.A messy showdown between Greece and the Fourth Reich could do huge damage to euro and its global standing. Euro's reputation might just survive a bailout of Greece if it were linked to tough economic conditions. However, a Greek default or a bailout with no convincing promise of better behavior, would shake Fourth Reich. Global markets would draw negative conclusions about the Fourth Reich's ability to handle crises that could be looming in other PIGS where public finances are rocky. So the near-daily scoldings of Greece emanating from Brussels and Berlin, and calls to send emissaries to Athens to audit its books, are partly intended to influence Greece and increase the chances that it will clean up its own fiscal act, with no extraordinary financial help.The average Greek citizen, forced to accept inferior public services or pay bribes to get around them, is understandably not inclined to pay his or her fair share of taxes. This problem is compounded by a tax system that is arcane, vague, and quite punitive for those who are not prepared to dodge or bribe the tax inspectors, a service that the affluent take disproportionate advantage of. The corrupt and predatory nature of government bureaucracies makes starting or growing a business in Greece a nightmare, which means fewer new private-sector jobs, slower economic growth, and lower tax revenues. Because of costly hassles, too many of Greece's well-educated and naturally entrepreneurial people shy away from starting new enterprises and instead scramble desperately for government employment, no matter how miserable the work. This puts pressure on politicians to hire them, which bloats the civil service even more.Venitis notes the Fourthreichian Central Bank(ECB) has no mandate to take into account the situation of a specific country. Moreover, credit markets, Fourth Reich, and ECB do not trust Greek Finance Minister George Papaconstantinou, because he was a corporate director of OTE, an infamous phone company in cahoots with Siemens in superscandals. Papaconstantinou asserts he is trying to change the course of Titanic. There's no question that Greece, the most corrupt country on Earth, is in an economic and moral mess. Greek budget is an oxymoron! It's 13% of gross domestic product, much worse than the 3% limit stipulated for Eurozone slave States. Papaconstantinou says he'll shrink that shortfall to 8% next year, but Graecokleptocrats always mislead investors and Fourth Reich about how unfit the nation's finances are. Venitis estimates the deficit to increase to 20% next year! Greece's debt troubles herald a domino of sovereign defaults in eurozone that could derail an economic recovery. Venitis points out PIGS(Portugal, Italy, Greece, and Spain) account for half the debt of eurozone. PIGS are indeed piggy slave States that create many problems for Fourth Reich(EU), demanding high proportions of the Cohesion Fund, playing dirty games, encouraging political corruption, and spreading the cancer of socialism. Lazy pigs enjoy dolce vita and expect hard-working Britons and Germans to support them! Pigs come to the trough all time!Venitis notes that Fourth Reich(EU) decided to become the bailout reich, a free-ride area where entitlement spending in PIGS is underwritten by North Fourthreichian taxpayers. Euro will stabilize in the short-term, as investors face reduced uncertainty. However, this locks Fourth Reich on a trajectory to gradual monetary collapse, the path currently being followed by the dollar.Venitis points out Papandreou lashes out at Eurokleptocrats, speculators, goblins, aliens, and kallikantzaroi for creating a psychology of looming collapse which could be self-fulfilling. Papandreou also declares that Greece is being treated as a guinea pig by Fourth Reich. But destabilizing actions or inflammatory statements by Papandreou make an orderly rescue less likely. Beggars can't be choosers.Venitis asserts the stupid Constitution of Greece grants religious monopoly to the corrupt Orthodox Church! Graecokleptocracy and theocracy are bewildering Greeks. Mafiosi gay bishops promote every Greek premier as Moses who leads his people to salvation. But in reality, this kind of Moses leads the crowds who run amuck in the streets in the direction of the cliff! Byzantine mumbo jumbo cloaks the most corrupt country on Earth.The Greek tragedy of default needs a fair catharsis. All culprits and all stupid mistakes must be exposed. Undisclosed derivatives. Creative accounting for off-balance-sheet liabilities. Investment bankers eager to tailor complex instruments in return for fat fees. And a furtive but gullible government that thought it could get something for nothing. Graecokleptocrats have only themselves to blame for their acrobatics to run up unsustainable debts. But the financial engineers are also culprits and cannot really complain when their designs blow up.Despite Papandreou's a popularity rating of 70%, workers have been striking across Greece. On Friday, customs workers said they would continue striking until the middle of next week. Venitis, twitter.com/Venitis, points out Greeks, robbed at gunpoint by Graecokleptocrats, survive by schemes, fraud, sinecures, and mugging each other. Tax evaders and law breakers receive visits from officials eager to collect kickbacks. In return for leaving the guilty untouched, officials receive fakelaki, envelope containing bribe in cash. The standard rate for kickbacks is 10% of the forfeited penalty. Desperate Greeks now pray for a new dictatorship! Allons enfants de la Grece!Venitis notes that Gregory means fast in Greek. Gregory's tax is fakelaki for fast service. Without it, you will wait for ever! All Athenians know very well that without Gregory they will have to wait many months before a state physician could see them. If you want a surgery, you will have to give the state surgeon at least 5,000 euros kickback, that beloved Gregory! The surgeon would ask you how is Gregory. If you do not present Gregory, you will have to come back months later to answer the same question. If Gregory is not fat enough, the surgeon might pseudoforget his scissors inside you! Allons enfants de la Grece!
__._,_.___


**
1. ** πριν 4 ώρες
Σας παρακαλούμε να διαβάσετε αυτή την ανακοίνωση του sync.gr http://go.sync.gr/Vf7avTco
2. πριν 4 ώρες
Στο επόμενο διάστημα θα αρχίσουμε να αφαιρούμε από το sync, blogs που προσπαθούν να επηρεάσουν την κατάταξη του Top 100 με ψευτικα linkblogs
3. πριν 355 μέρες
ReSyncing >whitesub : Sync, πως το χρησιμοποιώ, τι κάνω; http://go.sync.gr/jAW9JuTY
4. πριν 367 μέρες
Απόψε τα μεσάνυχτα στο Κουτί της Πανδώρας αφιέρωμα στα blogs με παρουσίαση και του sync.gr - ALPHA TV 12:15
5. πριν 448 μέρες
Ζητάμε συγνώμη για τα Greeklish στο email της πρόσκλησης, η υπηρεσία survey που χρησιμοποιούμε δεν έστελνε το μήνυμα με Ελληνικούς χαρακτήρες
6. πριν 448 μέρες
Από σήμερα το μεσημέρι τρέχει η έρευνα του sync για τα Ελληνικά blogs. Όσοι έχετε κατοχυρώσει το blog σας πρέπει να έχετε λάβει πρόσκληση.
7. πριν 482 μέρες
Καλό θα είναι να τους κόβετε μέχρι να πάρουν το μήνυμα. Οι διαγραφές μελών είναι κακή λύση, και έχει και άλλες κακές παρενέργειες...
8. πριν 482 μέρες
>spyros1000 οι παρόμοιες κοινότητες σε όλο τον κόσμο λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Αυτορυθμίζονται. Δεν κάνουν οι admins τους χωροφύλακες.
9. πριν 482 μέρες
Προτιμάμε να ρυθμίσετε σείς ποιούς βλέπετε (κόβοντας ή προσθέτοντας φίλους) παρά να βάζουμε εμείς όρια. Θέλουμε η κοινότητα να αυτορυθμιστεί
10. πριν 482 μέρες
Η σελίδα του public live έχει περισσότερο σκοπό να ανακαλύπτετε νέους φίλους, αλλά όχι για καθημερινή επικοινωνία με την κοινότητα
11. πριν 482 μέρες
Όταν κάποιοι γίνονται πολύ ενοχλητικοί μπορείτε να τους διαγράφετε από τη λίστα των φίλων σας.
12. πριν 482 μέρες
Το live έχει σκοπό να βλέπετε μόνο τα μηνύματα των φίλων σας. Άρα μπορείτε να τα βλέπετε στην πρώτη σελίδα, ή σε αυτή http://go.sync.gr/akueoG
13. πριν 482 μέρες
Μια ενημέρωση για όσους ενοχλούνται από μέλη του sync που βάζουν απανωτά posts στο live και γίνονται εξαιρετικά ενοχλητικοί.
14. πριν 573 μέρες
Παιδιά, σας έχουμε ενημερώσει ότι σε λίγες ώρες θα εμφανστούν οι αλλαγές στις διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας.
15. πριν 573 μέρες
Έχουμε ζητήσει από τη Google να μην εμφανίζει το συγκεκριμένο site στη διαφήμιση. Θα το κατεβάσουν σε λίγες ώρες
16. πριν 573 μέρες
Για τις διαφημίσεις στο sync.gr http://go.sync.gr/yfilrB
17. πριν 573 μέρες
Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη λειτουργία του sync χωρίς να καλύψουμε ένα μέρος των εξόδων αυτών. Κέρδη σίγουρα δεν υπάρχουν, κάθε άλλο.
18. πριν 573 μέρες
>simon δυστυχως αναγκαζόμαστε να τοποθετήσουμε διαφημίσεις γιατί το κόστος λειτουργίας του sync έχει γίνει αρκετά μεγάλο.
19. πριν 616 μέρες
>kiriakosGR το κοιτάμε...

** http://www.youtube.com/watch?v=HPxcPcPGDdc ,
Schnappi με στίχους :
http://www.youtube.com/watch?v=2ZjovVZapW4 , Σκύλος κοπελιά .-
http://www.youtube.com/watch?v=CSD0-OKTxIo ., Σκύλος- κότα .-
http://www.youtube.com/watch?v=aHS9kbSqHgI , Worlds πιο έξυπνος Dog
http://www.youtube.com/watch?v=xD4MSUbBkto , Κόσμους πιο έξυπνος Dog!
http://www.youtube.com/watch?v=4UoaTak9TDg , Κόσμους πιο έξυπνος Dog Britains Got Tale
http://www.youtube.com/watch?v=bt8U97bUgWo , Το πιο έξυπνο σκυλί που έχω γνωρίσει ποτέ
http://www.youtube.com/watch?v=0X-VlxWMH5U , ευφυέστερο σκυλί έκανε την πιο απίστευτη απόδραση
http://www.youtube.com/watch?v=y8dAzeulssg , Άλμα Από 50 μέτρα ύψος στο νερό.-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου