ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Στο  αγιάζι  της ενημέρωσης  Κυριακή 19  Αυγούστου 2012 :
ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ !!
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ  ΑΓΙΑΣ  ΦΩΤΕΙΝΗΣ  στην Αρκαδίας 2012  

Το ποντικάκι  στην Κυριακάτικη  ενημέρωση ! :
Ι.Ν.Προδρόμου  Ιωάννου στο Λεβίδι  Αρκαδίας 2012
 ** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα :
~** Μια  μονοήμερη  απόδραση - ξεκούρασης , εκδρομής - διαδρομής από Αρφαρά -Τρίπολη - Ι.Ν. Αγίας  Φωτεινής και  Αρχαιολογικός χώρος ... ,- Σπήλαια Κάψια  Αρκαδίας - Λεβίδι - Ι.Μ. Παναγίας ....Κανδύλα  -Νεμέα -Αρχαία Νεμέα - Οινοπαραγωγική μονάδα ... -
Άργος - Κεφαλλάρι - Μήλοι - "κολοσούρτης"..Αχλαδόκαμπος  - Τρίπολη - Τεγέα - Αρφαρά την Κυριακή 19  Αυγούστου  2012 : Σχετικές  εικόνες και βίντεο  ακολουθούν  : .....


Μουσείο  Αρχαίας  Νεμέας 19/08/2012

*** Νεφρολογικά κέντρα "Μεσόγειος": Αιμοκάθαρση για πάνω από 70 ασθενείς στη Μεσσηνία :
Νεφρολογικά κέντρα "Μεσόγειος": Αιμοκάθαρση για πάνω από 70 ασθενείς στη Μεσσηνία * Η βαθιά οικονομική κρίση δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και τον τομέα της υγείας. Οι σημαντικές ελλείψεις σε εξοπλισμό και αναλώσιμα αποτελούν δυστυχώς βρόγχο στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών υγείας. Μέσα σε αυτό το σκηνικό υπάρχουν ιδιωτικές επιχειρήσεις που έρχονται να συμπληρώσουν το δημόσιο σύστημα υγείας προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και δίνοντας διεξόδους ζωής σε χιλιάδες χρόνια πάσχοντες. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και τα Νεφρολογικά Κέντρα “Μεσόγειος”, ένα εκ των οποίων λειτουργεί εδώ και 3 χρόνια έξω από τη Μεσσήνη.
* Είναι μέλος του ομίλου “Μεσόγειος Κέντρα Διακοπών Αιμοκάθαρσης” συμφερόντων της οικογένειας Δημητρίου Δημητριάδη, που λειτουργεί συνολικά 6 νεφρολογικά κέντρα σε διάφορες περιοχές της χώρας όπως Παλαιό Φάληρο, Παλλήνη, Ηράκλειο, Χαλκίδα, Σέρρες και φυσικά στη Μεσσήνη. Από το Φεβρουάριο του 2009, οπότε άνοιξε τις πόρτες του το νεφρολογικό κέντρο στη Μεσσήνη, άλλαξε σε σημαντικό βαθμό το... χάρτη των αιμοκαθαιρόμενων στην ευρύτερη περιοχή, αφού με το σύγχρονο εξοπλισμό ήρθε να συμπληρώσει το σημαντικό έργο που πραγματοποιείται στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας. “Η σχέση μας με τους συναδέλφους του δημοσίου τομέα είναι κάτι παραπάνω από άριστες και σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούμε ανταγωνιστικά” σημειώνει ο νεφρολόγος και επιστημονικός διευθυντής της Μονάδας Χρονίως Αιμοκαθαιρόμενων "Μεσόγειος" Τάσος Πουλόπουλος.
Στο κέντρο όπως μας εξήγησε ο κ. Πουλόπουλος εξυπηρετούνται περισσότεροι από 70 ασθενείς, οι οποίοι προσέρχονται στο χώρο με δικά τους μέσα ή με μέσα του κέντρου για να υποβληθούν στην απαραίτητη για την επιβίωσή τους αιμοκάθαρση. Οι αιμοκαθαιρόμενοι δεν νοσηλεύονται, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί από αυτούς έρχονται από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού συνδυάζοντας τις διακοπές τους στη Μεσσηνία, νιώθοντας την ασφάλεια ότι θα είναι συνεπείς στο ραντεβού με τη ζωή.
Ο διοικητικός διευθυντής του κέντρου “Μεσόγειος” Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος μάλιστα μιλώντας στην “Ε” τόνισε ότι στα 3 χρόνια λειτουργίας έχουν ήδη εξυπηρετηθεί σε τακτική βάση περισσότερα από 500 άτομα, πολλοί εκ των οποίων Ελληνες και ξένοι τουρίστες συνδυάζοντας για αρκετό διάστημα την διαμονή τους στην περιοχή με την αιμοκάθαρση. “Πρόκειται ουσιαστικά για εφαρμογή της περιπατητικής ιατρικής, δηλαδή του ρεύματος αυτού σύμφωνα με το οποίο οι ασθενείς περνούν από το χώρο προσωρινά για να καλύψουν τις ανάγκες τους και ύστερα αποχωρούν για το σπίτι τους. Αυτό φυσικά έχει πολλά οφέλη, καθώς ζουν μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και όχι στα νοσοκομεία όσο οργανωμένα κι αν είναι” σημειώνει ο κ. Παρασκευόπουλος.
H μονάδα, που απασχολεί 22 άτομα έχει 23 σύγχρονα μηχανήματα συν τα εφεδρικά αιμοκάθαρσης με προοπτική επέκτασης στο μέλλον στα 27. Η παραπάνω επέκταση θα αυξήσει σημαντικά τη δυναμικότητα του κέντρου.
Ενδεικτικό της αξιόλογης δουλειάς που γίνεται στο Νεφρολογικό Κέντρο “Μεσόγειος” είναι το περιεχόμενο του ανώνυμου ερωτηματολογίου που απαντούν οι ασθενείς, σύμφωνα με το οποίο το 95% δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες, ενώ ένα 40% των ασθενών επανέρχονται στην πορεία στο κέντρο.
Οπως προαναφέραμε σημαντικό είναι το ποσοστό των αλλοδαπών ασθενών που έρχονται στη Μεσσηνία ως τουρίστες και συνδυάζουν την ξεκούραση με την αιμοκάθαρση. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ασθενείς από Αγγλία, Γερμανία, Καναδά, Τσεχία κ.ά.
Στα κέντρα “Μεσόγειος” προσφέρεται:
1) Συνεχής παρακολούθηση από καρδιολόγο και άμεση λύση σε προβλήματα αγγειακών προσπελάσεων με αγγειοχειρουργούς συνεργάτες της μονάδος


2) Συνεργασία με το Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών "Λευκός Σταυρός"


3) Κοινωνική λειτουργός, ψυχολόγος και διατροφολόγος
4) Τουριστικό γραφείο παροχής πληροφοριών στους τουρίστες-ασθενείς της μονάδας, για τα κέντρα "Μεσόγειος" εκτός Αθηνών


5) Συμβάσεις με όλους τους ασφαλιστικούς οργανισμούς
~  ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ “ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ”  ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Φυτείες Μεσσήνης, 24200
Τηλ.: 27220 22122,
Φαξ: 27220 24455
~ ΑΤΤΙΚΗ
Ελληνίδων 18, Παλαιό Φάληρο, 17564
Τηλ: 210 9422611, Φαξ: 210 9422677
* Συλλεκτήρια Οδός 54 και Ι. Καραμπίνη, Παλλήνη 15351
Τηλ.: 210 6664406, Φαξ: 210 6664487
~ ΚΡΗΤΗ
Καλέσσα Γάζι, Ηράκλειο, 71500
Τηλ.: 2810 371560, Φαξ: 2810 371570
~ ΕΥΒΟΙΑ
3ο χλμ. Ε.Ο. Χαλκίδας – Θηβών, θέση “Φουσαζάνι”
Τηλ.: 22210 94810, Φαξ: 22210 94812
~ ΣΕΡΡΕΣ
Επαρχιακή οδός Οινούσα – Νέο Σούλι, 62100
Τηλ.: 23210 93290, Φαξ: 23210 93296
* Site: www.mesogeios.gr
email: info@mesogeios.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

*** Ελευθερία Αρβανιτάκη: "Δεν υπάρχουν μυστικές συνταγές στην τέχνη"

Ελευθερία Αρβανιτάκη: "Δεν υπάρχουν μυστικές συνταγές στην τέχνη" * Να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά μας προτρέπει η Ελευθερία Αρβανιτάκη που τη Δευτέρα θα βρεθεί στην Καλαμάτα για μια συναυλία μαζί με τον Μπάμπη Στόκα.

~ Η γνωστή ερμηνεύτρια μας μίλησε γι' αυτή τη συνεργασία και την καλλιτεχνική χημεία που αναπτύσσεται επί σκηνής, καθώς και για την πορεία της και τις αναζητήσεις της στο χώρο της μουσικής στην Ελλάδα και αλλού.
 - Ακόμα μια φορά στην Καλαμάτα, μετά από πολύ καιρό, αλλά με "ντόπια" παρέα!
~ «Ερχομαι στην Καλαμάτα σχεδόν από τότε που ξεκίνησα αν και δεν έχω κάνει και πολλές συναυλίες εκεί. Γνωρίζω όμως πολύ καλά την πόλη, έχω φίλους εκεί και ένας απ' αυτούς τώρα είναι και ο Μπάμπης Στόκας. Το ότι κατάγεται από κει ο Μπάμπης έχει και μια μεγαλύτερη γλύκα γιατί δεν πάω απλώς σε ένα μέρος να παίξω, αλλά στην πατρίδα ενός συναδέλφου που ανεβαίνουμε μαζί στη σκηνή».
 - "Με χίλιες δυο εικόνες στο μυαλό" ο τίτλος αυτής της συναυλίας σας. Τι θα περιλαμβάνει;
~ «Είναι αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος. Ξέρετε ο καθένας για το κάθε τραγούδι κουβαλάει εικόνες δικές του και εικόνες κουβαλάμε κι εμείς που είμαστε πάνω στη σκηνή. Είναι ένας λατρεμένος στίχος από το Διονύση Σαββόπουλο που τον δανείστηκα για να περιγράψω ουσιαστικά αυτό που συμβαίνει πάνω σε μια σκηνή. Οι εικόνες που μας φέρνουν τα τραγούδια από το παρελθόν ή από το παρόν. Είναι ένα πρόγραμμα που βγήκε πολύ αυθόρμητα και τελικά τραγουδάμε τις αγάπες μας! Ανταλλάσσουμε τραγούδια, μοιραζόμαστε τραγούδια γιατί είμαστε αρκετή ώρα μαζί πάνω στη σκηνή. Ξέρετε η συνεργασία μου με τον Μπάμπη δεν είναι από τις αυτονόητες, αντίθετα έκπληξη δημιούργησε σε όσους άκουσαν ότι θα πάμε μαζί σε συναυλίες. Ομως στη μουσική όλα μπορείς να τα μπλέξεις, όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να υπάρχει χημεία πάνω στη σκηνή κι αυτό με τον Μπάμπη υπάρχει».
- Εχει μυστική συνταγή η κορυφή;
~ «Δεν υπάρχουν στην τέχνη μυστικές συνταγές κι αν προσπαθήσει κάποιος να εφεύρει κρατούν πολύ λίγο και το αποτέλεσμα σβήνει σαν πυροτέχνημα. Νιώθω απλώς ότι είμαι ειλικρινής σε ό,τι κάνω και έχω ένα διάλογο με το κοινό κι αυτό είναι που κρατάει νομίζω αυτή τη ζωντάνια. Είναι ξέρετε μαγικά πράγματα αυτά, δεν εξηγούνται».
- Διαπιστώνετε καλλιτεχνικές αλλαγές στην πορεία σας με την πάροδο των χρόνων;
~ «Δεν υπάρχει αλλαγή από τη μια και από την άλλη, αλλαγή υπάρχει κάθε μέρα στους ανθρώπους της τέχνης. Είναι μια τέχνη που έχει να κάνει με πολύ κόσμο, κι όχι μόνο αυτόν που σε ακούει, αλλά κι αυτόν που συνεργάζεσαι. Αυτό ακριβώς είναι και η μέθεξη της τέχνης ότι όλα αλλάζουν, ούτε καν οι 12 μήνες του χρόνου δεν μένουν ίδιοι».
- Εξακολουθείτε να "ψάχνετε" τις μουσικές συνεργασίες σας και εκτός Ελλάδας;
~ «Επειδή ταξιδεύω πολύ στο εξωτερικό και συναντάω αρκετούς ανθρώπους της τέχνης, τελικά διαπιστώνω ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο να συνεργαστείς όταν κάποιος γνωρίζει τη δουλειά σου. Συναντιέσαι με κάποιους ανθρώπους, μπορεί και τυχαία, παίζεις μαζί τους και έτσι κάπως γίνονται οι συνεργασίες. Για παράδειγμα εκείνη η συνεργασία με τον Χαβιέ Λιμόν έγινε όταν εγώ ήμουν στην Ισπανία και εκείνος ήρθε μέσω φίλων να δει τη συναυλία και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί έναν δίσκο. Βέβαια τώρα στα χρόνια που ζούμε, είναι όλα πιο δύσκολα…».
- Εχει επηρεάσει η κρίση και σ' αυτό το επίπεδο;
~ «Βεβαίως γιατί η κρίση δεν είναι μόνο για μια ομάδα αλλά για όλους μας, όχι μόνο ως Ελληνες αλλά και ως πολίτες της Ευρώπης. Για την Ισπανία για παράδειγμα -επειδή πηγαίνω εκεί αρκετά χρόνια και θα ξαναπάω τον Οκτώβριο-    είναι επίσης δύσκολη η κατάσταση».
 - Δεν θα μας κάνει, λέτε, καλύτερους ανθρώπους η κρίση;
~ «Οχι, αντίθετα πιστεύω πως ό,τι έχει ο καθένας μέσα του θα βγάλει. Αν έχει βία θα βγάλει βία, αν έχει αλληλεγγύη για το συνάνθρωπο θα γίνει πιο αλληλέγγυος».
 - Ποιο τραγούδι θα αφιερώνατε στον κόσμο της Καλαμάτας;
~ «Το "Δυνατά" γιατί και δύναμη πρέπει να έχουμε και να μπορούμε να κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά».
~  * Η συναυλία θα γίνει τη Δευτέρα 20 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας στις 9.30 μ.μ.
~ Προπώληση εισιτηρίων: Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, Hondos Center, Video Club Moovies και σε επιλεγμένα σημεία σε Κορώνη, Πύλο, Μεσσήνη, Κυπαρισσία, Γαργαλιάνους.
~* Η τιμή του εισιτηρίου στην προπώληση είναι 12 ευρώ και στην είσοδο 15 ευρώ.

*** Πλήρως αποδυναμωμένο το Α.Τ. Κυπαρισσίας
Πλήρως αποδυναμωμένο το Α.Τ. Κυπαρισσίας * Σε πλήρη αποδυνάμωση βρίσκεται το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας καθώς το προσωπικό που το επανδρώνει είναι ελάχιστο με αποτέλεσμα οι βάρδιες όχι απλώς να βγαίνουν με δυσκολία αλλά ούτε και να επανδρώνονται πλήρως.

Η κατάσταση αυτή με την έλλειψη δύναμης φυσικά δεν είναι τωρινή, αλλά όσο πάει η κατάσταση συνεχώς επιδεινώνεται, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία αφού ξέρει ότι η περιοχή δεν μπορεί να αστυνομευτεί όπως πρέπει. Μπορεί το προσωπικό να κάνει ό,τι μπορεί για να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής αλλά αυτό δεν είναι από μόνο του αρκετό για να καλύψει την περιοχή. Είναι χαρακτηριστικό -όπως έχουμε αναφέρει και σε πρόσφατο ρεπορτάζ μας- ότι η δύναμη που υπάρχει αυτή την περίοδο δεν επαρκεί ούτε για περιπολίες τις πρωινές και απογευματινές βάρδιες, με αποτέλεσμα -όπως λένε οι πληροφορίες μας- περιπολία να βγαίνει μόνο κατά τις νυχτερινές ώρες, έχοντας μάλιστα να καλύψει μια τεράστια γεωγραφική περιοχή.
Η αποδυνάμωση του τμήματος πέρα από την σημαντική έλλειψη σε οργανικές θέσεις έχει να κάνει και με τις αποσπάσεις αστυνομικών ή την αναγκαστική τους ενασχόληση σε συγκεκριμένες δραστηριότητες. Χαρακτηριστικό είναι ότι από την δύναμη του ΑΤ Κυπαρισσίας έχουν στελεχωθεί ομάδες όπως η ΟΠΚΕ και η ΔΙΑΣ. Επίσης στελεχώνουν διμοιρία για την Αθήνα όταν υπάρχει ανάγκη, πρέπει απαραιτήτως σε μόνιμη βάση να υπάρχει φρουρός για τα κρατητήρια που υπάρχουν στην Κυπαρισσία, όπως και να καλύπτουν τις ανάγκες των δικαστηρίων.
Ολα αυτά έχουν επιφέρει την πλήρη αποδυνάμωση της υπηρεσίας και μπορεί να κυκλοφορεί σαν αστείο αλλά είναι αυτό που αντικατοπτρίζει την ωμή πραγματικότητα, ότι πλέον δεν χρειάζεται τόσο μεγάλο κτήριο να τους στεγάσει, αφού χωράνε και σε μια γκαρσονιέρα.
Το σίγουρο είναι ότι κάτι πρέπει να γίνει για την στελέχωση της υπηρεσίας ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης που έχει η περιοχή.

***


***  ANARTHSEIS AYGOYSTOY 2012 :

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/08/4-5-2012.html  , Σαββατοκύριακο 4 και 5 Αυγούστου 2012 πάλι μαζί στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/08/05-2012.html  , Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα Κυριακή 05 Αυγούστου 2012.-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/08/06-2012.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα Δευτέρα 06 Αυγούστου 2012 στο αγιάζι της ενημέρωσης.-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/08/06-2012.html  , Μεσσηνιακά και Άλλα στην ενημέρωση Δευτέρα 06 Αυγούστου 2012 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/08/07-2012.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα Τρίτη 07 Αυγούστου 2012 στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/08/07-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 08 Αυγούστου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/08/08-2012.html  , Μεσσηνιακά και Άλλα στην ενημέρωση Πέμπτη 09 Αυγούστου 2012.
~ ** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/08/09-2012.html  , Μεσσηνιακά και Άλλα στην ενημέρωση Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012 .
~**   http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/08/11-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 .-
** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/08/11-12-2012.html  , ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 11 ΚΑΙ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης !!!! .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/08/12-2012.html  , Στο αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης 12 Αυγούστου 2012 ,-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/08/blog-post.html  , Σοφά Λόγια από Σοφούς Ανθρώπους... και Άγιο Όρος,Κυριακή 12 Αυγούστου 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/08/13-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012 , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα ..... Ζήσε την Ελλάδα ...... Αγοράζω Ελληνικά προϊόντα ...Στηρίζω την Ελληνική Οικονομία ..
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/08/13-2012.html  , Διαλέγουμε και σας τα γράφουμε Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/08/14-2012.html  , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα Τρίτη 14 Αυγούστου 2012 στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/08/14-2012.html  ., Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα Τρίτη 14 Αυγούστου 2012 .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/08/14-2012.html  , Παραμονή της Παναγίας Πάσχα του καλοκαιριού Τρίτη 14 Αυγούστου 2012 .-
* *** www.afipnisi.org  = Πνευματική Ανάπτυξη, Εξέλιξη, Αλλαγή .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/08/15-2012.html  , Το Πάσχα του καλοκαιριού 15 Αυγούστου 2012 Κοίμηση Θεοτλοκου.-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/08/16-2012.html  , Διαλέγουμε και σας τα γράφουμε Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012.-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/08/16-2012.html  , Διαλέγουμε και σας Γράφουμε Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012.-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/08/16-2012.html  , Στην καθημερινότητα της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012.-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2012/08/17-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/08/18-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Σάββατο 18 Αυγούστου 2012
 ~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/08/19-2012.html , Στο  αγιάζι  της ενημέρωσης  Κυριακή 19  Αυγούστου 2012 :  ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ !! .-
~**  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/08/20-2012.html , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012 .-
 ~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/08/21-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

~**


ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!

** BINTEO  AΠΟ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ ΜΑΣ
: 83 "Ποιός Θανάσης " Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ 2012:
http://youtu.be/97n8z8a-WcM




84 ** Τραγουδάει ο Λουδάρος 2012 :
http://youtu.be/JtHH_ic3inA



85 ** Λάκης Παπαδόπουλος με τα ψηλά ρεβέρ 2012:
http://youtu.be/RGCigTWNKCE




86 ** Στο θέατρο Νότας Αρνοκουρου 2012 :
http://youtu.be/Tz-uOBexvMw



88 ** Τραγούδια στο θέατρο 2012 :
http://youtu.be/FpcqEA4Er2E



82 ** Λάκης Παπαδόπουλος στο θέατρο 2012 :
http://youtu.be/Xzd9rcLkP90



P1010089.MP4" Αγία Φωτεινή Αρκαδίας " ενημέρωση 2012
http://youtu.be/vDwNa0yKldA ,



P1010091.MP4 Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής Αρκαδία 2012 L
http://youtu.be/gKkSGJOzZUo ,



** 92 ~** Ι. Ν. Αγίας Φωτεινής Αρκαδίας 2012 :

http://youtu.be/nrBgYEoNCQk



93 ~** εντός Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής 2012 :
http://youtu.be/4ViHneJAP44
 

112 ~**Διαδρομή στην Αρκαδία 2012 :
http://youtu.be/zBz5FX7EDZY ,



114 ~** Στο διάβα της Αρκαδίας 2012 :
http://youtu.be/caBkiz6_fMQ ,



121 ~** Λεβίδι Αρκαδίας 2012 :
http://youtu.be/-vg7yH2CIuQ ,



122 ~** Λεβίδι Τρίπολης 2012 :
http://youtu.be/f6gWxd2OAPk ,



** 127 ~** Κανδήλα Νεμέα Αρκαδίας 2012 :

http://youtu.be/xCNAA5qKba4



138 ~** Διαδρομή Νεμέα Αρκαδίας 2012 :
http://youtu.be/RPB8dkrTH5Y



** 139 ~** ΝΕΜΕΑ οινοποιείο Νικ. Ρεπάνη 2012 :

http://youtu.be/x1FtjvLaiYQ



** 179 ~** Άργος διαβαίνοντας το 2012 :  
http://youtu.be/0UhxKbIHJZ8



**181 ~** Κεφαλάρι Άργους 2012 :

http://youtu.be/RrzMt_zytCc



** 183 ** Φαγητό ταβέρνα Κεφαλάρι 2012 :

http://youtu.be/Ev7AOgQDp10



** 187 ~** Διαδρομή προς Τρίπολη 2012 αφήγηση για Τεγέα :

http://youtu.be/EcfFDVtCmc8



** 194 ~*** ΤΕΓΕΑ Ι.Ν. Παναγίας 2012 :

http://youtu.be/mkPssDCPHIM



~** P1010195.MP4 Πανηγύρι Τεγέας Αρκαδίας 2012 :
http://youtu.be/UwjNgINZP7M



** ~** P1010196.MP4 TEGEA ΑΡΚΑΔΙΑΣ (ΣΤΑΔΙΟ) 2012 :
http://youtu.be/2yBT0pG_IAA




**

~**    http://www.youtube.com/stamos01  .- :


Stamos01 = 1796 , Βίντεο , stamatios01= 284 βίντεο , vlasiskal= 273 βίντεο .-=2305 .-   ~** ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ :

http://www.youtube.com/watch?v=n0b0pLHAzMM&feature=colike  ,

~** OI EMΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ :

http://youtu.be/AkpOq7NoaMw  ,

~** ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ :

http://youtu.be/1Zm35SY7NQc  , .-

~** ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ-ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΜΟΝΑΧΟΣ :

http://youtu.be/Eq9e9QikeHM  , .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου