ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ *

ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ,ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ...ΟΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ...ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ :



~*
To hamomilaki - Save Our Children

· Η προσευχή κάνει καλό στον εγκέφαλο! How God Changes Your Brain [del.icio.us]
· Ο φόβος για τον παιδίατρο - Επιλέγοντας Παιδίατρο Fear of Pediatric
· Το παχνίδι της ζωής μου ... handmade toys (heartmade toys)
· Έκκληση από τους ασθενείς με μεσογειακή αναιμία για να δοθεί αίμα Anemia Mediterranean
Η προσευχή κάνει καλό στον εγκέφαλο! How God Changes Your Brain [del.icio.us]
Posted: 18 Aug 2009 11:12 AM PDT
Ο φόβος για τον παιδίατρο - Επιλέγοντας Παιδίατρο Fear of Pediatric
Posted: 18 Aug 2009 07:02 AM PDT

Η επίσκεψη στον παιδίατρο μπορεί να δημιουργεί ανασφάλεια ή ακόμα και φόβο τόσο στους γονείς όσο και στα παιδιά, οπότε είναι σημαντικό να είναι όλοι όσο το δυνατόν πιο καλά ενημερωμένοι. Η Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής (ΝLΜ) των ΗΠΑ, που ανήκει στα Εθνικά Ιδρύματα Υγείας (ΝΙΗ), παρέχει τις εξής συμβουλές:
* Εξηγήστε στο παιδί όσο το δυνατόν πιο απλά, αλλά με λεπτομέρειες, τι θα συμβεί και γιατί.

* Να του πείτε συγκεκριμένα ποιο σημείο του σώματός του θα επηρεαστεί και τι θα νιώσει.

* Αφήστε το παιδί να εκφράσει τα συναισθήματά του- ακόμα κι αν είναι θυμός, φωνές ή κλάματα - και ενθαρρύνετέ το να μιλήσει γι΄ αυτά.

* Δείξτε στο παιδί τις θέσεις του σώματος που θα ζητήσει ο γιατρός (λ.χ. να τεντώσει το χέρι του ή να κάτσει με ίσια πλάτη).

* Εξηγήστε του γιατί είναι απαραίτητες τυχόν εξετάσεις ή επεμβάσεις, καθώς και πώς θα το βοηθήσουν.

* Όταν είναι εφικτό, να το αφήνετε να αποφασίσει το ίδιο (λ.χ. για το χρώμα του λευκοπλάστ ή για το χέρι που θα τεντώσει για εμβόλιο).
Πηγή : ΤΑ ΝΕΑ
Ένθετο Υγεία

Επιλέγοντας Παιδίατρο

Η επιλογή του παιδιάτρου είναι μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις που πρέπει να πάρουν οι γονείς. Εσείς και το παιδί σας θα δείτε αυτόν τον άνθρωπο - που κάνει πολλά περισσότερα εκτός από το να θεραπεύει μία ασθένεια - πολλές φορές μέσα στα επόμενα χρόνια.
Η ιδανική στιγμή για να επιλέξετε τον γιατρό του μωρού σας, είναι προτού αυτό γεννηθεί, κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου της εγκυμοσύνης. Από τη στιγμή που σημειώσατε τα ονόματα μερικών παιδιάτρων, οργανώστε μια προσωπική συνάντηση με τον καθέναν από αυτούς. Στις συναντήσεις αυτές θα πρέπει να παρευρίσκονται και οι δύο γονείς ώστε να εξασφαλιστεί ότι και οι δύο συμφωνούν με την πολιτική και τη φιλοσοφία του παιδιάτρου όσον αφορά την παρακολούθηση των παιδιών. Μη φοβάστε και μη ντρέπεστε να κάνετε ερωτήσεις. Μπορείτε να αρχίσετε με θέματα όπως τα παρακάτω:
· Πόσο σύντομα μετά τη γέννα θα δει ο παιδίατρος το μωρό;
· Πότε θα γίνει η πρώτη εξέταση του μωρού μετά την έξοδό του από το μαιευτήριο;
· Ποια είναι η γνώμη του για το θηλασμό;
· Πόσο συχνά είναι οι επισκέψεις για εμβόλια και τσεκ-απ;
· Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας του ιατρείου; Είναι τακτική του ιατρείου να έχει ορισμένες ώρες λειτουργίας ή μπορείτε να καλέσετε το γιατρό οποτεδήποτε;
· Τι γίνεται με τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης;
· Ποιος αντικαθιστά τον γιατρό όταν αυτός δεν είναι διαθέσιμος;
· Με ποιο νοσοκομείο συνεργάζεται;
· Ποια ασφάλεια δέχεται;
· Ποιο είναι το ύψος της αμοιβής του;
Αυτή η επίσκεψη δίνει στον παιδίατρο τη δυνατότητα να κάνει γνωστή στους γονείς την «φιλοσοφία» του. Επιπλέον, μπορεί και αυτός να κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις στους γονείς:
· Πώς πηγαίνει η εγκυμοσύνη; Αντιμετωπίζει η μητέρα κάποιο πρόβλημα;
· Είναι η μητέρα κάτω από οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή;
· Υπάρχει ιστορικό κληρονομικών ασθενειών στην οικογένεια;
· Υπάρχουν καπνιστές στο σπίτι;
· Ποιος πρόκειται να βοηθήσει τη νέα μητέρα και το μωρό με την επιστροφή τους στο σπίτι;
· Υπάρχουν άλλα παιδιά;
· Αν ναι, τα έχετε προετοιμάσει για τον ερχομό του νέου μωρού;
· Οι γονείς έχουν αγοράσει ένα εγκεκριμένο κάθισμα αυτοκινήτων για το μωρό;
Οι μέλλοντες γονείς έχουν πολλά στο μυαλό τους και συχνά το τελευταίο πράγμα που σκέφτονται είναι το να επιλέξουν έναν παιδίατρο. Ενώ υπάρχουν ένα πλήθος τρόποι να αποφασίσουν – υποδείξεις από το οικογενειακό, φιλικό, περιβάλλον, νοσοκομεία κ.α. – τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να αναζητήσουν οι ίδιοι τον παιδίατρο που θα φροντίσει το παιδί τ
ους. mamadesonline

Το παχνίδι της ζωής μου ... handmade toys (heartmade toys)
Posted: 18 Aug 2009 05:44 AM PDT
Καθίστε με το παιδί σας, μαζί, και φτιάξτε ένα παιχνίδι.
Ένα παιγνίδι, μια κούκλα και θα δώσετε την μεγαλύτερη χαρά στο παιδί σας.
Ένα κουβαράκι και λίγο πανί και χαρίστε του τον κόσμο όλο. Ασχοληθείτε με το παιδί σας, περάστε την ώρα σας μαζί του δημιουργικά, ακονίστε του την προσοχή, την σκέψη.
Κάντε το να νοιώσει την αγάπη σας.
Δεν υπάρχει τίποτε άλλο. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Μόνο η αγάπη σας. Αυτή μετράει. Δώστε την ευκαιρία να την εισπράξει το παιδί σας.
Θα λάμψει το πρόσωπό του από χαρά. Θα είναι ευτυχισμένο. Αυτή η κούκλα θα είναι ισόβιο σημείο αναφοράς. Πάντα θα την θυμάται. Ποτέ δεν θα την αποχωριστεί.Δεν σημαίνει τίποτα για το παιδάκι σας η αγορά ενός παιγνιδιού.
Λίγα λεπτά θα περάσει μαζί του, μέχρι να εξαντληθεί η περιέργειά του.
Τίποτε δεν λέει αυτό το παιγνίδι, όσο ακριβό και να είναι. Μην εξαγοράζετε την «ησυχία» σας με ένα έτοιμο παιγνίδι.
Μην εξαγοράζετε την αγάπη του παιδιού σας με ένα παιγνίδι της μόδας. Δεν εξαγοράζεται η αγάπη του παιδιού. Κι από την άλλη, δεν είναι παιγνίδια αυτά. Δεν είναι. Δεν προσφέρουν τίποτε.
Κάντε μια δοκιμή. Ζήστε τις μοναδικές στιγμές να δείτε τα ματάκια του παιδιού σας να λάμπουν από ευτυχία, από χαρά, από αγάπη. Δεν υπάρχουν άλλες στιγμές. Δεν αξίζει τίποτε άλλο όσο η χαρά του παιδιού σας.

Δυο κουρελάκια και αγάπη είναι αρκετά.
Αναρτήθηκε από Μικρός Δημήτριος στις
22:37

Έκκληση από τους ασθενείς με μεσογειακή αναιμία για να δοθεί αίμα Anemia Mediterranean
Posted: 18 Aug 2009 03:08 AM PDT
Θερμή έκκληση για αιμοδοσία κάνει ο σύλλογος «Πανελλήνια Κίνηση για τη Μεσογειακή Αναιμία», καθώς, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του, η έλλειψη αίματος κάθε Αύγουστο δημιουργεί προβλήματα στην ποιότητα ζωής των πασχόντων και την θέτει σε κίνδυνο.
Φέτος, μάλιστα, όταν οι πάσχοντες πήγαν στο προκαθορισμένο ραντεβού τους για την τακτική ανά 15ήμερο μετάγγισή τους, διαπίστωσαν ότι η ποσότητα αίματος που αναλογεί στον καθένα είχε μειωθεί από δύο ή τρεις μονάδες αίματος σε μόνο μία μονάδα.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου, η μείωση αυτή είχε ως συνέπεια να οριστεί το επόμενο ραντεβού για την τακτική τους μετάγγιση νωρίτερα κατά μία βδομάδα. Επισημαίνεται επίσης ότι έτσι ανατρέπεται ο προγραμματισμός της καθημερινής ζωής τους, εκτός των συνεπειών της παρεκτροπής από τη ροή της θεραπείας τους.

Πηγή : ΤΑ ΝΕΑ

~* To hamomilaki - Save Our Children

· Καταιγίδα ακρίβειας στα ιδιωτικά νηπιαγωγεία 3.200 ευρώ, από 1.200 πέρυσι
· Μενέλαος Λουντέμης: Πού χάθηκες κοριτσάκι;
· Ο Μεγάλος Δικτάτωρ (1940) του Τσάρλι Τσάπλιν Από τις πιο ανελέητες καταγγελίες του βάρβαρου συστήματος που ζούμε
Καταιγίδα ακρίβειας στα ιδιωτικά νηπιαγωγεία 3.200 ευρώ, από 1.200 πέρυσι
Posted: 17 Aug 2009 01:34 AM PDT
Ενώ στα δημόσια υπάρχουν... λίστες αναμονής (!!)
Αντιμέτωποι με άγρια κερδοσκοπία πολλών ιδιωτικών νηπιαγωγείων που έχουν αυξήσει τα δίδακτρά τους έως και 87,5% βρίσκονται οι γονείς, που θα αναγκαστούν και φέτος να στείλουν εκεί τα παιδιά τους, αφού οι υποδομές των δημόσιων σχολείων δεν επαρκούν.
Λίγες ημέρες πριν χτυπήσει το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, χιλιάδες γονείς ετοιμάζονται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς τα δίδακτρα φτάνουν κατά μέσον όρο τα 5.000 ευρώ τον χρόνο. Σύμφωνα με καταγγελίες, σε πολλές περιοχές τα δημόσια νηπιαγωγεία αδυνατούν να καλύψουν τη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει ακόμα και λίστες αναμονής για τους υποψήφιους μαθητές.

Το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο καθώς τα δημόσια νηπιαγωγεία όπου μέχρι πρόσφατα λειτουργούσαν και τάξεις προνηπίων δεν κάνουν εγγραφές αλλά παραπέμπουν τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς των δήμων, που όμως και εκείνοι δεν μπορούν να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση. Έτσι, μοιραία οδηγούνται και αυτά στα ιδιωτικά.Από την άλλη, οι μεγάλες αυξήσεις των διδάκτρων στα ιδιωτικά νηπιαγωγεία σε σχέση με πέρυσι- που φτάνουν έως και το 87,5%- έχουν φέρει σε απόγνωση ακόμα και τις οικογένειες που είχαν από νωρίς αποφασίσει να πληρώσουν εξασφαλίζοντας μια θέση για το παιδί τους, αφού δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των σχολείων που αύξησαν τα δίδακτρά τους ακόμα και κατά 3.000 ευρώ σε σχέση με πέρυσι.

Και σε δημοτικό, γυμνάσιο
Ανάλογη είναι η εικόνα των αυξήσεων και για τις πρώτες τάξεις των άλλων βαθμίδων της εκπαίδευσης, ενώ κατά 3,32% θα αυξηθούν και τα δίδακτρα των ενδιάμεσων τάξεων, όπως προέκυψε από τον μαθηματικό τύπο του υπουργείου Ανάπτυξης. Οι φετινές αυξήσεις είναι από τις μεγαλύτερες της τελευταίας τετραετίας, από τότε που απελευθερώθηκαν οι τιμές των διδάκτρων των πρώτων τάξεων όλων των βαθμίδων των ιδιωτικών σχολείων. Συγκεκριμένα, οι αυξήσεις για την πρώτη τάξη του νηπιαγωγείου φτάνουν έως και το 87,5% στα εκπαιδευτήρια της Αττικής και έως το 37,75 % στην περιφέρεια. Για την Α΄ δημοτικού σε σχολεία της Αττικής οι αυξήσεις φτάνουν μέχρι και 60%, ενώ στην περιφέρεια έως 36,36%. Για την Α΄ γυμνασίου στην Αττική οι ανατιμήσεις ανέρχονται ακόμη και στο 48,37%, ενώ στην περιφέρεια έως 24,32%.

3.200 ευρώ, από 1.200 πέρυσι
Ενδεικτικά, σε νηπιαγωγείο της Αττικής στο οποίο πέρυσι τα δίδακτρα ήταν 1.200 ευρώ χωρίς τα μεταφορικά, φέτος το αντίστοιχο κόστος φτάνει τα 3.200 ευρώ, δηλαδή καταγράφεται αύξηση της τάξεως του 87,5%. Σε άλλο σχολείο, από 4.790 ευρώ που πλήρωσαν οι γονείς για το προηγούμενο σχολικό έτος, σήμερα θα πρέπει να πληρώσουν 7.500 ευρώ, δηλαδή 56,6% περισσότερα χρήματα από πέρυσι, ενώ σε άλλο νηπιαγωγείο, από 2.900 ευρώ που ήταν το κόστος, για τη σχολική χρόνια 2009-2010 έχει σκαρφαλώσει στα 5.000 ευρώ- αύξηση 72,4%. Όμως και σε εκείνα τα νηπιαγωγεία που δεν προχώρησαν σε υπέρογκες αυξήσεις, ο μέσος όρος τους είναι υψηλός και υπολογίζεται στο 8%.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δήμητρα Σκούφου
Ο νόμος που έστρωσε το χαλί στην κερδοσκοπία

Μενέλαος Λουντέμης: Πού χάθηκες κοριτσάκι;
Posted: 17 Aug 2009 01:02 AM PDT
Όντας στην εξορία ο Λουντέμης λαμβάνει γράμμα από τη γυναίκα του που έχει πια υπογράψει δήλωση και έχει φύγει με το παιδί για τη Γερμανία. Η είδηση τον συγκλονίζει. Το παιδί είναι νεκρό.... Του έγραφε ψέμματα, όπως θα μάθει χρόνια αργότερα....
.
Πού χάθηκες κοριτσάκι;«Μυρτώ ... Μυρτώ...» Γέμισα τον κόσμο.Έσπειρα τον κόσμο με τ’ όνομά σου.Μα εσύ δεν βρέθηκες.Ποιοι σε πήραν κοριτσάκι;Ποια φτερά σε σήκωσαν απ’ τη ζωή;Ρωτώ τους δρόμους:«Μην ακούσατε κάτι βηματάκια; -ήταν πολύ αλαφρά».Κείνοι πνίγονται στη σκόνη.Δεν απαντούν.Ποιοι σε πήραν κοριτσάκι;Αν μου το ‘καναν αυτό οι ουρανοί,πώς μπόρεσαν;Πώς μπόρεσαν κείνοι να σ’ αγαπήσουνπιο πολύ απ’ τον πατέρα;Ρωτώ τους αέρηδες – αυτούς που ‘ρχονται απ’ τα δάση,απ’ τη γη, απ’ τις θάλασσες.«Ήταν κάτι λογάκια που μύριζαν πασκαλιά –μην τ’ άκουσε κανείς;»Κείνοι βογκούν –σαν λαίμαργα πουλιά – Και φεύγουν.Πού χάθηκες κοριτσάκι;Ρωτώ τα φύλλα, τα καΐκια, τους ατμούς.Τα μπουμπούκια που ξεκίνησαν απ’ την ανυπαρξία.Τα σύννεφα ...«Μην είδατ’ ένα προσωπάκι; - Ήταν πολύ αχνό».Σωπαίνουν.Πού χάθηκες κοριτσάκι;Τα μάτια μου θα σ’ έβρισκαν –και δίχως φως.Και δίχως ήλιο – θα σ’ έπιαναν τα δάχτυλά μου.Πώς χάθηκες λοιπόν μικρό μου;Πότε μεγάλωσε τόσο πολύ ο κόσμος,ώστε να μπορέσεις να χαθείς εσύ;Εγώ θα σ' έβρισκα...Ας είσαι μικρό σαν το χνουδάκι.Σαν πεταλούδα ας είσα αλαφρόΑδύνατο, σαν τη φλογίτσα του κεριού, ας είσαι.Εγώ θα σ' έβρισκα.Γιατί σωπαίνεις; Γιατί σωπαίνεις, λοιπόν, κοριτσάκι;Αν δεν μπορείς να τραγουδήσεις.Αν δεν μπορείς να τους πεις να με φωνάξουν.Τότε κλάψε, κοριτσάκι. Κλάψε!Και τ’ αυτιά μου θα σ’ ακούσουνΚι ύστερα ας μην ακούσουν πιαάλλην μουσική στον κόσμο.
Μενέλαος Λουντέμης
.
Ποιήματα

Ο Μεγάλος Δικτάτωρ (1940) του Τσάρλι Τσάπλιν Από τις πιο ανελέητες καταγγελίες του βάρβαρου συστήματος που ζούμε
Posted: 17 Aug 2009 02:24 AM PDT
Ο Τσάπλιν προβάλλει το όραμα μιας νέας κοινωνίας χωρίς ρατσισμό, ξενοφοβία, μιλιταρισμό, πόλεμο, με όλα εκείνα τα ευγενή χαρακτηριστικά της μεγαλειώδους πορείας του είδους μας ...
.
"ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΧΑΝΝΑ... Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ .... ΚΥΤΤΑΞΕ ΨΗΛΑ ΧΑΝΝΑ ..."
.
ΕΝΑ ΦΙΝΑΛΕ ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΩΜΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΛΙΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΕΛΕΗΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ... ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΕΣ
.
Ο Μεγάλος Δικτάτωρ (1940) του Τσάρλι Τσάπλιν
Charlie Chaplin_The Great Dictator (1940) .Όταν κυκλοφόρησε ο Μεγάλος Δικτάτωρ, ο Χίτλερ απαγόρευσε την προβολή του σε όλες τις χώρες που συνεργάζονταν με τη Γερμανία ή βρίσκονταν υπό την κατοχή της, στην Ισπανία μάλιστα προβλήθηκε μονάχα μετά το θάνατο του στρατηγού Φράνκο, το 1975! Όμως η περιέργεια έσπρωξε το Χίτλερ να εισάγει μια κόπια, την οποία πρόβαλε όχι μία, αλλά δύο φορές! Δυστυχώς η ιστορία δεν κατέγραψε τις αντιδράσεις του.
Όταν το πληροφορήθηκε ο Τσάπλιν είπε: «Θα έδινα οτιδήποτε για να μάθω τι σκεφτόταν».Παρά το μποϊκοτάζ, η ταινία προβλήθηκε μια φορά σε γερμανικό ακροατήριο.
Κάπου στα κατεχόμενα Βαλκάνια, μέλη μιας αντιστασιακή οργάνωσης αντικατέστησαν την κωμική όπερα, που παιζόταν σε ένα στρατιωτικό κινηματογράφο, με μια κόπια του Μεγάλου Δικτάτορα που παρέλαβαν από την Ελλάδα. Έτσι μια ομάδα γερμανών στρατιωτών είχε την ευκαιρία να δει την ταινία. Κάποιοι από αυτούς εγκατέλειψαν την αίθουσα μόλις συνειδητοποίησαν τι έβλεπαν, ενώ κάποιοι άλλοι άρχισαν να πυροβολούν την οθόνη.Ενώ κυκλοφόρησε δεκατρία χρόνια μετά το τέλος της βωβής περιόδου, ο Μεγάλος Δικτάτωρ είναι η πρώτη ταινία, στην οποία ο Τσάπλιν χρησιμοποίησε όλες τις δυνατότητες που προσέφερε ο ομιλών κινηματογράφος. Υπήρξε υποψήφια για πέντε Όσκαρ: καλύτερης σκηνοθεσίας, πρωτότυπου σεναρίου, μουσικής, Β' και φυσικά Α' ανδρικού ρόλου για την υπέροχη ερμηνεία του Τσάρλι Τσάπλιν.
πηγή
: antipera-oxthi-culture

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
~*

~* http://snsstamoskal.blogspot.com/2009/08/bloggers.html , Σάββατο, 15 Αύγουστος 2009
ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ BLOGGERS *
ΟΛΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ! ΟΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ! ΟΙ BLOGGERS ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΩ! ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΗ ...ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!

~* Αντευχόμενος , λέω καλή σου εβδομάδα , με αγάπη και εκτίμηση !Σταμάτης , ~* http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2009/08/blog-post.html , Δευτέρα, 17 Αύγουστος 2009..- Φώτο- Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ανκόνα Ιταλίας Εκδρομή στο εξωτερικό ΑΠΌ 27-07-2009 ΈΩς ΚΑΙ 7-8-2009 με DAVILAS TOURS ..~* http://snsarfara.blogspot.com/2009/08/blog-post_12.html , Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2009ΦΩΤΟ - ΙΤΑΛΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ- ΤΣΕΧΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ * ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2009 .....ΑΠΟ ΕΚΔΡΟΜΗ ..ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ : http://snsarfara.blogspot.com/2009/08/blog-post_12.html .
από stamos1 στις 01:00, 18 Αυγούστου 2009

&* Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - η nefeloma σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Σ`ευχαριστώ πολύ για το παρόν.Επισκέφθηκα το blog σου κι επειδή μου άρεσε,έγινα αναγνώστριά του.Σου δανείστηκα κι ένα άρθρο,σχετικά με τους προέδρους της Αμερικής,γιατί το βρήκα φοβερά ενδιαφέρον.Όταν το κάνω ανάρτηση θα γράψω την πηγή μου,όπως είναι το πρέπον.Δανείστηκα και κάποιες φωτογραφίες που μου αρέσανε.Ελπίζω να μην δημιουργώ πρόβλημα.Και πάλι ευχαριστώ,και καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα της ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/nefeloma/ ...

** ¨Οτι κι αν κάνω ότι κι αν λέω,( κι αν σου υπόσχομαι αιώνια αγάπη)Το ξέρω ,θάρθη μια στιγμή το ξέρω θάρθη,που θα ξυπνήση ο παληός μου εαυτός.Που πάντα μόνος ταξιδεύει κι αγρυπνά, Που τις κρυμμένες του φωνές παραμονεύει .Αυτό τ`αγρίμι που ξυπνάει και με παιδεύει ,που θέλει ελεύθερονα ζεί να πολεμάει.Αυτός ο άλλος μου εαυτός παραμονεύει στο πιο μεγάλο Του ταξίδι να με πάει!!!
Τα blogs μου : nefeloma ....Θεοδωσία ....
Tania Tsanaklidou - O Anthropakos (Ανθρωπάκος)
Το Θολό Τοπίο . . . με ξεκάθαρη ματιά! , πριν 5 ώρες
Σ`όλα τα κουρασμένα ανθρωπάκια σαν και μένα.Σε όλους τους Έλληνες και τις...
Tania Tsanaklidou - O Anthropakos (Ανθρωπάκος)
Το Θολό Τοπίο . . . με ξεκάθαρη ματιά! , πριν 11 ώρες
Σε όλους τους κουρασμένους ανθρωπάκους σαν και μένα!!!!!
Σιγά μην σκίσετε κανένα καλτσόν.
Το Θολό Τοπίο . . . με ξεκάθαρη ματιά! , πριν 1 μέρα
Σήμερα έχω φορτώσει πάρα πολύ. Κρατιέμαι τόσο καιρό και κάνω υπομονή,...
ο χοντρός κι ο λιγνός..............
Το Θολό Τοπίο . . . με ξεκάθαρη ματιά! , πριν 1 μέρα
Ο χοντρός κι ο λιγνός,μια κωμωδία για λίγους,και δράμα για τους...

Xωρίς λόγια!
Το Θολό Τοπίο . . . με ξεκάθαρη ματιά! , πριν 6 μέρες.-

~* Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - η nefeloma σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Σ`ευχαριστώ πολύ Σταμάτη!Εύχομαι ότι καλύτερο για σένα και για την οικογένεια σου!Με εκτίμηση και σεβασμό!!!!!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα της ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/nefeloma/
XΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ!! TA ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.... (ΤΟΥ) !Απο ένα σερφάρισμα στο... μία μικρή υπενθύμιση
μια μικρή υπενθύμιση σε όλους μας για το πραγματικό νόημα της ζωής,μ`ένα θερμό ευχαριστώ στην ομάδα EPANASTATO, που το μοιράστηκε μαζί μου!!!!..

~*Θεοδωσία καλησπέρα και πάντα να είσαι καλά και δυνατή ! Δεν χρειάζεται ούτε καν αναφορά δικιά μου . Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ! Μπορείς να χρεισιμοποιείς και να πέρνεις ότι σε ενδιαφέρει και σου αρέσει ! Τα πάντα είναι ξένα και όλα είναι δικά μας .! Εύχομαι όλες οι επιθυμίες και προσδοκίες σου να είναι πάντα πραγματόσιμες , με τις διαρκείς δικές μου ευχές ! Σταμάτης http://snsarfara.blogspot.com/ , ΜΕ ΠΟΛΎ ΑΓΆΠΗ , ΕΚΤΊΜΗΣΗ , ΣΕΒΑΣΜΟ , ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ....Και πάλι σ΄ ευχαριστώ!
από stamos1 στις 20:12, 19 Αυγούστου 2009

~* hi5 Αίτημα για νέο Φίλο από το χρήστη popi papantoniouΓεια σου Stamoskal,Θα ήθελα να σε προσθέσω στο hi5 δίκτυο φίλων μου. Θα πρέπει να επιβεβαιώσεις ότι είμαστε φίλοι και ότι θα έρθουμε σε επαφή με περισσότερα άτομα. Σε παρακαλώ να αποδεχθείς ή να απορρίψεις το αίτημά μου χρησιμοποιώντας την τοποθεσία Web hi5:Αποδοχή φίλου»Σε ευχαριστώ,popi
~* Hi5: You received a new Animated Buzz! from Dark Αυτό το email εστάλη από την εφαρμογή PhotoBuzz
. Dark buzzed your photo with an animation. Check it out! --- Μπορείτε να διαγράψετε τη συνδρομή σας από αυτό το email στο http://www.hi5.com/friend/apps/myapps.do?settings=2461&smid=13000 .-

~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/08/blog-post_19.html... Τετάρτη, 19 Αύγουστος 2009ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ * ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ,ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ...ΟΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ...ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ :

~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/08/blog-post.html ,... Τετάρτη, 19 Αύγουστος 2009ΙΤΑΛΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ * ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2009 : ~* http://snsarfara.blogspot... ,
από stamos1 στις 00:42, 20 Αυγούστου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου