ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ *

TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 5 MARTIOY 2010 :







** Φονικές πλημμύρες στο Περού
Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010,

Η υπερχείλιση του ποταμού Κιτιμάια στην επαρχία Cusco του Περού προκάλεσε εκτεταμένες πλημμύρες που παρέσυραν και προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον έξι ανθρώπων, οι οποίοι εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού της περιοχής από προηγούμενες πλημμύρες.

Οι ντόπιοι συνεργάστηκαν με την τοπική αστυνομία για να εντοπίσουν και να ανασύρουν τα πτώματα που παρασύρθηκαν σε μεγάλη απόσταση από τα ορμητικά νερά.

Οι συγγενείς των θυμάτων κατηγορούν τον εργολάβο της εταιρείας, που ανέλαβε τον καθαρισμό της περιοχής και της οποίας υπάλληλοι ήταν οι έξι νεκροί, ότι καθυστέρησε να φθάσει στην περιοχή και να τους βοηθήσει.-

** Χιλιάδες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους στην Ουγκάντα
5 Μαρτίου 2010,

Καθώς οι νεκροί από τις φονικές κατολισθήσεις των προηγούμενων ημερών ξεπέρασαν -σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές- τους 350, χιλιάδες κάτοικοι στην Ουγκάντα αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους που έχουν καταστραφεί και να ψάξουν μια καλύτερη τύχη σε άλλες περιοχές.

Σύμφωνα με το BBC περίπου 4.000 άνθρωποι υπολογίζεται ότι έφυγαν από τις πλαγιές του όρους Elgon, καθώς οι σφοδρές βροχοπτώσεις συνεχίζονται.

Τρία χωριά στην ανατολική επαρχία της Bududa θάφτηκαν κάτω από τόνους λάσπης και βράχων, ενώ μόλις 90 πτώματα έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής, ανάμεσα στα οποία υπάρχουν και 60 παιδιά σχολικής ηλικίας που είχαν βρει προσωρινό καταφύγιο σε ένα τοπικό κέντρο Υγείας.

Τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν το μακάβριο έργο της ανασκαφής μέσα σε λάσπες βάθους ακόμα πέντε μέτρων, για να ανασύρουν και τους υπόλοιπους αγνοούμενους, που είναι πιθανότατα νεκροί.

Την ίδια στιγμή οι τοπικές Αρχές εκτιμούν ότι συνολικά ακόμα και 35.000 άνθρωποι ενδέχεται να αναγκαστούν να φύγουν από τα σπίτια τους.

Ο Ερυθρός Σταυρός της Ουγκάντας είπε ότι στέλνει τρόφιμα και άλλη ανθρωπιστική βοήθεια σε περίπου 1.500 νοικοκυριά.-

** Πειρατεία σε νορβηγικό πετρελαιοφόρο
Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010,

Πειρατές κατέλαβαν ένα τάνκερ, ανοιχτά της Μαδαγασκάρης, στον Ινδικό Ωκεανό, και το κατευθύνουν πλέον προς τις ακτές της Σομαλίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας νορβηγικής εταιρείας «Brovigtank».

Πρόκειται για το τάνκερ «UBT Ocean», που μετέφερε πετρέλαιο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προς την Τανζανία.-

~** Εντυπωσιακή εκτόξευση πυραύλου της NASA

Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010,


Στο διάστημα βρίσκεται από το πρωί ένας καινούργιος μετεωρολογικός δορυφόρος αξίας περίπου 500 εκατομμυρίων δολαρίων, ο οποίος εκτοξεύθηκε επιτυχώς «στην πλάτη» ενός πανίσχυρου πυραύλου της NASA και τέθηκε ήδη σε τροχιά γύρω από τη Γη.Ο πύραυλος ήταν μη επανδρωμένος και η εκτόξευση έγινε ξημερώματα Παρασκευής (ώρα Ελλάδας).

** Πολύνεκρο τροχαίο στην Αριζόνα
Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010,




Τραγικό θάνατο βρήκαν αρκετοί επιβαίνοντες λεωφορείου, το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο στο Φοίνιξ της Αριζόνας. Τοπικοί αξιωματούχοι είπαν ότι υπάρχουν «πολλά θύματα και αρκετοί σοβαρά τραυματίες», ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για έξι νεκρούς και τουλάχιστον επτά τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με το Phoenix ABC-15.com ανέφερε ότι το δυστύχημα έγινε περίπου στις 05:27 (14:27 ώρα Ελλάδας) και σε αυτό ενεπλάκησαν εκτός από το λεωφορείο, δύο φορτηγά και αρκετά ακόμα αυτοκίνητα.Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο associated Press, το ένα από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην εθνική οδό 10 νότια του Φοίνιξ είναι κλειστό.Τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στο σημείο προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες του λεωφορείου, σπάζοντας τα τζάμια.Στον τόπο της τραγωδίας βρίσκονται ήδη ασθενοφόρα και ιατρικό προσωπικό των Πρώτων Βοηθειών.

** Έφοδος του ΣΔΟΕ στο «στούντιο» της Τζούλιας




Στα γραφεία της επιχείρησης παραγωγής αισθησιακών ταινιών «Sirina Productions» έκανε έφοδο η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ), προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο το πορνό υλικό με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου, το οποίο κυκλοφόρησε στα περίπτερα σε DVD, είναι νόμιμο και εάν έχουν ακολουθηθεί όλες οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες. Οι άνδρες της Υπηρεσίες Ειδικών Ελέγχων έπεσαν, όπως φαίνεται, σε πληθώρα παρατυπιών και παρανομιών εκ μέρους της συγκεκριμένης εταιρείας, καθώς σύμφωνα με τα πρώτα «ευρήματα» έχουν γίνει μεγάλες φορολογικές παραβάσεις. Κατασχέθηκαν τα σημειωματάρια, τα τιμολόγια και τα φορολογικά βιβλία της εταιρείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, οι άνδρες της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων που έκαναν την έφοδο στα γραφεία της εταιρείας ήρθαν αντιμέτωποι και με μια άλλη, ιδιαίτερα δυσάρεστη, έκπληξη. Πέρα από τη φοροδιαφυγή και τις υπόλοιπες παρανομίες που φαίνεται πως έχει διαπράξει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας πορνό, προέκυψαν στοιχεία για εμπλοκή ανηλίκων στις «ροζ» δραστηριότητες της εταιρείας. Αμέσως ενημερώθηκε η Ασφάλεια Αττικής, άνδρες της οποίας έσπευσαν στα γραφεία της εταιρείας στο Π. Φάληρο, όπου και κατέσχεσαν τους υπολογιστές και το ηλεκτρονικό υλικό που βρέθηκε. Οι δύο σκληροί δίσκοι που κατασχέθηκαν έχουν μεταφερθεί στα κεντρικά γραφεία της Ασφάλειας, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, και εξετάζονται εξονυχιστικά. Φαίνεται πως η υπόθεση της «εθνικής ροζ πρωταγωνίστριας» λαμβάνει πολύ πιο σοβαρές διαστάσεις, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε κακουργήματα.Η έφοδος της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων στα γραφεία της εταιρείας «Sirina Productions» έγινε λόγω του τεράστιου θορύβου που προκλήθηκε από την κυκλοφορία του πορνογραφικού DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου, το οποίο διατέθηκε μαζί με το πορνογραφικό περιοδικό «Sirina» στα περίπτερα. Το ροζ υλικό έγινε «ανάρπαστο», αφού τις δυο πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του φημολογείται πως πούλησε περισσότερα από 100.000 αντίτυπα, κάνοντας τζίρο άνω των 2 εκατ. ευρώ. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτουν σημαντικές φορολογικές παραβάσεις, για τις οποίες πρόκειται να επιβληθούν βαριά πρόστιμα. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η ΥΠΕΕ να αποκτήσει μια συνολική εικόνα των δραστηριοτήτων και των συναλλαγών τής εν λόγω εταιρείας παραγωγής πορνογραφικού υλικού.



Δημήτρης Σειρηνάκης, «ο άνθρωπος πίσω από τις ελληνικές ταινίες πορνό»Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «Sirina Productions» είναι γνωστός ως ο άνθρωπος της ελληνικής «τσόντας». Οι ταινίες που γυρίζει η εταιρεία παραγωγής του κυκλοφορούν στα περίπτερα, «συνοδευόμενες» από το πορνό περιοδικό «Sirina». Πρόσφατα, μάλιστα, είχε δημιουργηθεί «θέμα» στον Ιατρικό Σύλλογο, με έναν από τους πρωταγωνιστές των πορνό ταινιών του. Πρόκειται για έναν γιατρό δημόσιου νοσοκομείου, χειρουργό, ο οποίος το πρωί εξέταζε τους ασθενείς και το βράδυ «γιάτρευε» τις πρωταγωνίστριες των πορνό ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη.Όσον αφορά την περίπτωση του ροζ υλικού της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ο Δημήτρης Σειρηνάκης δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso»: «Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πώς έφτασε στα χέρια μου, αλλά σας διαβεβαιώνω πως όλα έγιναν δια της νομίμου οδού». Ωστόσο, η πρωταγωνίστρια του πορνό video, αλλά και οι συνεργάτες της εξακολουθούν, να δηλώνουν «άγνοια» για το πώς κυκλοφόρησε το υλικό αυτό. Η δημοσιότητα, προφανώς, είναι κάτι στο οποίο αρέσκεται ο Δημήτρης Σειρηνάκης, καθώς έχει επανειλημμένα δώσει συνεντεύξεις σε διάφορα ΜΜΕ. Μάλιστα, σε μια από αυτές -στο περιοδικό «Εικόνες», το οποίο είναι ένθετο στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής»- δήλωσε μεταξύ άλλων τον Απρίλιο του 2009:


«Έχω μια εταιρεία η οποία κάνει δήλωση στην εφορία, πληρώνει κανονικά τις υποχρεώσεις της και, φυσικά, δεν μπορώ να ανεχθώ το φαινόμενο της πειρατικής πώλησης προϊόντων που ανταγωνίζονται τα δικά μου. Δεν έχω πρόβλημα με τα Μέσα τα οποία πωλούν προϊόντα της ερωτικής βιομηχανίας, άλλωστε κι εμείς εκδίδουμε ένα περιοδικό το οποίο διανέμει ταινίες μας -εκείνο, όμως, που με εξοργίζει είναι η παρανομία, άνθρωποι που δεν πληρώνουν τίποτα και σε κανέναν»……«Το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει σε αυτήν τη δραστηριότητα είναι η απουσία νομικού πλαισίου, το οποίο να ρυθμίζει την αγορά και να προστατεύει το κράτος και τους επαγγελματίες από διάφορα φαινόμενα παράνομων δραστηριοτήτων, όπως η πειρατεία, το λαθρεμπόριο, το άθλιο φαινόμενο της παιδικής πορνογραφίας κ.λπ.». -



ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ :

**http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/kata.html , Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2010KATAΓΓΕΛΙΑ * Νο 1
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .... ΓΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 :


** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2010 Από το χαμομηλάκι με αγάπη αλλά και πολλά άλλα * Από το χαμομηλάκι

** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2010 ΤΑΝΕΑ ΜΑΣ -- ΕΙΔΗΣΕΙΣ *
Τα Νέα μας οι ειδήσεις μας : 1- ΜΑΡΤΙΟΥ - 2010

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Τρίτη, 02 Μαρτίου 2010 Τα Νέα μας σήμερα Ειδήσεις Ενημέρωση * Τα Νέα μας σήμερα Ειδήσεις Ενημέρωση

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/2.html , Τρίτη, 02 Μαρτίου 2010
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Νο 2 * ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Νο 2 : 02 - ΜΑΡΤΙΟΥ - 2010:


** http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/ta-nea-mas.html , Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 TA NEA MAS -ειδήσεις σήμερα ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Νο 3* TA NEA MAS

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΤΑΓΕΛΙΩΝ *

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/02/1.html , Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010 ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΑΣ ( 1) *

** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/02/3.html , Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010 ΑΝΕΚΔΟΤΑ Νο 3 *

** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/02/2.html , Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΑΣ - 2 - *

** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη ΚΑΙ ΆΛΛΑ *


** http://go.sync.gr/bJSh3yLi , ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ http://go.sync.gr/bJSh3yLi

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post.html ., Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/ta-nea.html , Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010 TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ *
TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ -Τοπικά Νέα και άλλα

**

** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010Μας γράφουν - ενημέρωση *
Μας γράφουν - ενημέρωση

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post_05.html , Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010Μας γράφουν - ενημέρωση * MAΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_3368.html , Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010Απο όσα μας γράφουν και γράφουμε * Απο όσα μας γράφουν και γράφουμε.-

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_04.html , Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

~* http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/ta-nea.html , Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ *
TA NEA ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ -Τοπικά Νέα και άλλα

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΑΣ

** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/03/blog-post_05.html , Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη * Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη και άλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου