ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΛΟΓΕΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ *

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΠΙΛΟΓΕΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ :




Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010


Γιώργο βουλιάζουμε
Κάθε μέρα που περνάει η Ελληνική κυβέρνηση ξεβρακώνεται όλο και πιο πολύ μπροστά στις ξένες αγορές.Το προεκλογικό "ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε" του πρωθυπουργού αποτελεί πλέον ένα κακόγουστο αστείο και μια θλιβερή ανάμνηση.Η σημερινή πραγματικότητα δείχνει απλά ότι βουλιάζουμε με κυβερνήτη τον Γιώργο Παπανδρέου.Δείχνει μια αποτυχημένη κυβέρνηση που έχει γίνει περίγελος στο εξωτερικό και παιχνιδάκι στα χέρια των κερδοσκόπων.Δείχνει μια κυβέρνησηανίκανη να μειώσει τα επιτόκια δανεισμού διότι πολύ απλά τα μέτρα που έχει πάρει είναι....πλήρως αποτυχημένα καθώς στόχο είχαν μόνο την άμεση συγκέντρωση κάποιων εσόδων χωρίς καμία πρόβλεψη για μείωση του χρέους και τόνωση της αγοράς και της ανάπτυξης.Δείχνει μία κυβέρνηση αποτυχημένη καθώς τα spread δανεισμού είναι σχεδόν διπλάσια από την περίοδο πριν τις εκλογές.Δείχνει μία κυβέρνηση ασυντόνιστη αφού "δηλώσεις" παραγόντων είναι ικανές να δημιουργήσουν χάος στην αγορά και μπάχαλο στην κυβέρνηση.Δείχνει μια κυβέρνηση που καλά θα είναι να μας αδειάσει τη γωνιά πριν πιάσουμε για τα καλά πάτο.Βουλιάξαμε Γιώργο και υπεύθυνος είσαι ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ.Κανένας άλλος δε σου φταίει και το παραμυθάκι καλά θα είναι το σταματήσετε γιατί δεν πείθει κανέναν πια.Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πέτυχε να μείνει στην ιστορία ως η κυβέρνηση που βούλιαξε τη χώρα χωρίς καν να δοκιμάσει να αποφύγει το μοιραίο.http://politikiprotasi.blogspot.com



~** Ο Πουτιν και τα ανθρωπινα δικαιωματα
Η Ρωσσια καταδικασθηκε σημερα από το Ευρωπαικο Δικαστηριο Ανθρωπινων δικαιωματων για την ευθυνη της στο θανατο αμαχων τσετσενων και την εξαφανισι ανδρων από το 2000 εως 2004.
Το δικαστηριο του Στρασβουργου επεδικασε την καταβολη αποζημιωσεως 700.000 ευρω στους συγγενεις των θυματων
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_08/04/2010_332017
Όμως συμπωματικως αυτές τις ημερες ολοκληρωνεται η απονομη της εξαιρετικης Ρωσικης «Δικαιοσυνης» στον Μιχαήλ Χοντορκόφσκι. Η δικη ξεκινησε τον Μαρτιο του 2009 και μετα από μια εξαμηνης διαρκειας αναγνωσι του δικαστηριου οδευει προς την τελικη φασι…Τον ισοβειο εγκλεισμο του Μιχαηλ Χοντορκοφσκι στις απομακρες φυλακες της αχανους Ρωσσιας.Αρκει να μην εινςι πολιτικος αντιπαλος του κου Πουτιν..
Η Καθημερινη περιεγραψε το γεγονος ως εξης :
«Το έτος 2005 ο Χοντορκόφσκι καταδικάστηκε μαζί με τον στενό συνεργάτη του Πλάτωνα Λεμπέντεφ σε οκταετή κάθειρξη, για «φοροδιαφυγή και κατάχρηση πολύ μεγάλων ποσών». Τώρα στο εφετείο, η βασική κατηγορία έχει παραλλαγεί σε «υπεξαίρεση και κατάχρηση εσόδων από πώληση πολύ μεγάλης ποσότητας πετρελαίου».
Ο Χοντορκόφσκι είχε φυλακιστεί στη Μόσχα, μόλις όμως θέλησε να μετάσχει σε βουλευτική εκλογή, που αν γινόταν θ αποφυλακιζόταν, μετήχθη στην Τσίτα στα ρωσο-κινεζικά σύνορα, έξι χιλιάδες χλμ. από τη Μόσχα...
Η δίωξη κατά Χοντορκόφσκι, που χρονολογείται στο 2003, εκλαμβάνεται από ανεξάρτητους πολιτικούς σχολιαστές στη Μόσχα ως η βούληση του Κρεμλίνου να μην αφεθούν οι πετρελαϊκοί όμιλοι στα χέρια ανεξάρτητων οικονομικών παραγόντων, που επιπλέον εκδηλώνουν και πολιτικά σχέδια..»
Σημερα επισης ειδαμε στα νυκτερινα δελτια αποψεων τον Κο Πουτιν να διδει μαθηματα ηθικης αναφερομενος στην χαοτικη καταστασι που επικρατει στο Κιργισταν μετα την ανατροπη του πρόεδρου ς Κουρμανμπέκ Μπακίγιεφ από οπαδους της αντιπολιτευσεως.
Όμως ο κος Πουτιν θα ηταν η τελευταια επιλογη κηνσορος περι δικαιοσυνης και ηθικης.
Ο Μιχαηλ Γκορμπατσοφ ο τελευταιος Γραμματευς του Κομμουνιστικου Κομματος της αλλοτε Σοβιετικης Ενωσεως ( 1985-1991) ο εισηγητης της αναδιαρθρωσεως (περεστροικα) αναφερομενος στο κομμα του Πουτιν, με την επωνυμια»Ενωμενη Ρωσσια» στις 7 03 2009 πριν από ένα περιπου χρονο ειχε δηλωσει:
"...Επικρινω πολύ την «Ενωμενη Ρωσσια» . Το κανω ευθεως..Το δικαστικο συστημα της χωρας δεν ειναι συνταγματικο και το κοινοβουλιο της δεν ειναι πραγματικως ελευθερο. ..Η Ενωμενη Ρωσσια είναι η χειροτερη οψι του Κομμουνιστικου Κινήματος της Σοβιετικης Ενωσεως..."
( Associated Press 6/3/2009-Εφημερις Εστια, 7-3-2009)
Οι τοτε δηλωσεις του Γκορμπατσοφ συνεπιπταν με την εναρξι της δευτερης δικης ( αυτης που προαναφεραμε με το εξαμηνο (!!) κατηγορητηριο..) του αλλοτε πλουσιοτερου ανθρωπου της Ρωσσιας, Μιχαηλ Χοντορκοφσκι. .
Ο πρώην πρόεδρος της πετρελαϊκής εταιρείας Yukos, γνωστός για τις φιλοδυτικές του απόψεις, συνελήφθη το 2003 και το 2005 καταδικάστηκε για διαφθορά και φοροδιαφυγή, υπόθεση που προκάλεσε θύελλα διεθνών αντιδράσεων.
Μετά την καταδίκη του οδηγήθηκε σε απομακρυσμένη φυλακή της Σιβηρίας μαζί με τον συνεργατη του Πλατων Λεμπέντεφ.
Όμως οι Οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θεωρούν ότι ο Χοντορκόφσκι τιμωρείται για την αντίθεσή του στην πολιτική Πούτιν.Μικροσωμος με παντοτε κοντοκουρμενα μαλια επιμονο βλεμμα, γιαλια χωρις σκελετο με προτιμησι στα πουλοβερ ο Μιχαηλ Χοντοροφσκι δεν ταιριαζε στην εικονα του τιτανα των επιχειρησεων που ειχε καποτε την δυναμι και την υπεροψια να τα βαλη με το κρατος του Πουτιν. Κανεις δεν διαννοειται βλεποντας σημερα τον ταλαιπωρημενο και ταπεινωμενο αλλα αλυγιστο και πεισματαρη αυτόν ανθρωπο που μανταρει καλτσες στις Ρωσσικες φυλακες, ότι καποτε διεθετε μια περιουσια που ξεπερνουσε τα 15 δισ δολλαρια με 100.000 εργαζομενους.
Υπηρξε ο δευτερος πλουσιοτερος ανθρωπος στον κοσμο κατω των 40 ετων.Όταν καταβαλλοντας τα 309 εκατομμυρια δολλαρια στις 8 Δεκεμβριου 1995 απεκτησε τον ελεγχο του 78% της εταιρειας πετρελαιου Γιουκος, ο Χοντορκοφσκι αποδειχθηκε κεραυνοβολος και απολυτα αποτελεσματικος.
Ολοι αφηγουνται πως η πρωτη κινησι του ηταν να στειλη 300 φρουρους στη Σιβηρια για να φυλλασσουν τα διυλιστηρια.
Ενώ αμεσως μετα απελυσε χιλαδες αλκοολικους .
Στα πρωτα τρια χρονια μειωσε τα λειτουργικα εξοδα κατά δυο τριτα».
Σημερα γνωριζει οτι, αν κριθει ενοχος θα καταδικασθει από την κυριολεκτικως τυφλη Ρωσσικη δικαιοσυνη σε αλλα 20 χρονια ενώ ακομη εκτιει καθειρξι οκτω ετων για «καταχρησεις»…
Η κυριοτερη βεβαιως ( καταχρησι) αποδειχθηκε ότι ηταν, οι πολιτικες φιλοδοξιες του και τα τεραστια κεφαλαια που διεθεσε στην πολιτικη ως εν δυναμει αντιπαλος του κου Πουτιν…Ιασων
Αναρτήθηκε από ARGYRIS SIDERIS στις 12:34 μ.μ.



~**ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ :
Οι άνθρωποι του Εθνικού ζουν από χθες μαγικές στιγμές.Η ομάδα του γυναικείου πόλο, αφού εκδήλωσε τάσεις αυτοκτονίας, κατόρθωσε να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο πολλών χρόνων του ιστορικού σωματείου.Να πάρει ευρωπαϊκό κύπελλο.Ότι δεν κατόρθωσε η κάποτε κραταιά ομάδα των ανδρών (αυτή του 1980, πάντως, έγινε η πρώτη ελληνική που έφτασε σε φάιναλ 4 κυπέλλου πρωταθλητριών) το πέτυχαν οι Μαρία Τσουρή, Εύη Τετζαλίδου, Κατερίνα Οικονομοπούλου, Σοφία Ιωσηφίδου, Καλλιόπη Μπίσμπα, Νίκη Κουγιουμτζή, η Ολλανδέζα Ιφκε φαν Μπέλκουμ, η Βραζιλιάνα Μαρίνα Κανέτι και οιΜαρκέλλα Πλουμή, Παρασκευή Καραλόγου, Στέλλα Αρώνη, Σμαράγδα Τριβουλίδη και Ευαγγελία Μπαλωμενάκη.Στον δεύτερο τελικό του Τροπαίου ΛΕΝ, της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, νίκησαν στον Πειραιά τη ρωσική Χάντι Μανσίσκ με 17-13 στα πέναλτι ( ο κανονικός αγώνας έληξε 10-8 με οκτάλεπτα 2-3, 1-1, 4-3,3-2 και η παράταση 13-12) Στη Ρωσία η Χάντι είχε επικρατήσει 13-12.Έτσι, το τρόπαιο ήλθε για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, αφού το 2003 το κατέκτησε η Βουλιαγμένη.



~** Ένα άλμα, όλα τα λεφτά!!!
Ο παγκοσμίου φήμης, πρωταθλητής freestyle motocross Robbie Maddison, πραγματοποίησε σήμερα, ένα μοναδικό άλμα, πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου με τη μοτοσυκλέτα του. Ο 28χρονος Αυστραλός, απογειώθηκε από τη νοτιοδυτική πλευρά του Ισθμού και αφού πραγματοποίησε άλμα μήκους 85 μέτρων, προσγειώθηκε με ασφάλεια στην απέναντι πλευρά. Ο Maddison πήρε φόρα από την ειδικά κατασκευασμένη ράμπα απογείωσης, επιτάχυνε τη μοτοσυκλέτα του αγγίζοντας τα...125χλμ/ ώρα, αψήφησε τις ισχυρές δίνες των ανέμων και «πέταξε» πάνω από τα νερά του Ισθμού, σε ύψος 95 μέτρων. Το βίντεο : Robbie Maddison άλματα Red Bull στην grecce @ istmos ΚΟΡΙΝΘΟΣ! boulsound .-



~** Έλεγχος και Τιμωρία! :
Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥΟ τίτλος μου έχει τη σημειολογία του καθώς αφορά δύο έννοιες ΠΑΝΤΕΛΩΣ απούσες από το καθημερινό ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΝΟΜΙΚΟ λεξιλόγιο της σύγχρονης Ελλάδας. Δεν θα σταθώ στις πολύ σημαντικές έννοιες που είναι « το σύστημα» ή «η οργάνωση» και «η λογική» όπως και «η μέθοδος» και τελικά «η ηθική» καθώς τις είχαμε δανείσει πριν πολλούς αιώνες στους μη - Έλληνες και εκείνοι από τη στιγμή που τις έμαθαν και τις ενσωμάτωσαν στη γλώσσα τους (δηλώνοντας την ετυμολογική τους προέλευση ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ) και φρόντισαν να τις ενσωματώσουν λειτουργικά στις δομές της ατομικής τους προσωπικότητας και των συλλογικών τους οργάνων.Τι κρίμα που από την ώρα που πληροφορηθήκαμε ότι οι ξένοι τις «έμαθαν» εμείς ή ξεχάσαμε ή δεν φροντίσαμε να τις πάρουμε πίσω με αποτέλεσμα να αποτελούν στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα «αγαθά σε ανεπάρκεια» και έννοιες ΑΓΝΩΣΤΕΣ και μη εφαρμόσιμες στην δική μας εθνική καθημερινότητα!ΕΣΤΕΙΛΑΝ, λέει το ρεπορτάζ, 2 (τι λέτε ρε παιδιά, ΔΥΟ;;;;) στελέχη της Πολεοδομίας κάποιων «κοσμικών νησιών» που δεν μπορούν λέει να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ τα εκατομμύρια που έχουν σε ακίνητα και τραπεζικούς λογαριασμούς με μηνιαίους μισθούς κάτω ων 3 χιλιάδων ευρώ!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και μπράβο σας που μας κάνατε να κλάψουμε από τα γέλια!!! Πιάσατε 2, και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ…Αυτές τις μέρες, εβδομάδες, μήνες με τα πρωτόγνωρα για ΟΛΟΥΣ μας «ζόρια» που τραβάμε πόσο χρήσιμο θα ήταν να είχαν δουλέψει οι Κυβερνήσεις του κ Σημίτη, του κ Καραμανλή και τώρα του κ Παπανδρέου «συστηματικά και μεθοδικά» και να είχαν «οργανώσει λογικά» τους απαιτούμενους και απόντες ΕΛΕΓΧΟΥΣ στα περιουσιακά στοιχεία όλων εκείνων που αψήφησαν τις «ηθικές» τους υποχρεώσεις και απονευρώνοντας τις ενοχές τους αδρανοποίησαν τις ερινύες καθώς η έλλειψη ΕΛΕΓΧΟΥ και η παντελής έλλειψη του φόβου της ΤΙΜΩΡΙΑΣ μας οδήγησαν σε περίοπτες παγκοσμίως θέσεις ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και τελικά, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ και όχι μόνο…Οικονομικής! ΔΕΝ μας εμπιστεύονται λέει οι αγορές!ΠΩΣ ΝΑ μας εμπιστευθούν όταν ΔΕΝ έχει πάει ΕΝΑΣ κλέφτης και καταχραστής του Δημοσίου χρήματος μέχρι σήμερα στη ΦΥΛΑΚΗ;ΠΩΣ ΝΑ μην μας λοιδορούν όταν χρόνια τώρα περιμέναμε μετά τις ανακοινώσεις του Μάκη στη Ζούγκλα ή τον Κίτρινο Τύπο τις μεταμεσονύκτιες ώρες να οδηγηθούν στους Εισαγγελείς οι «δακτυλοδεικτούμενοι» των εκπομπών;ΠΩΣ ΝΑ μην απαξιωθούμε ΕΘΝΙΚΑ όταν Υπουργοί συγχέουν το «νόμιμο» με το «ηθικό» και όταν τα ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ δείχνουν πραγματικά πρόσωπα και κατηγορούν για μίζες και διασπάθιση Δημοσίου πλούτου χωρίς κανείς να ΦΟΒΑΤΑΙ τον ΕΛΕΓΧΟ και την ΤΙΜΩΡΙΑ;«Μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς…» είπε με τον γνωστό του τρόπο Πέμπτη στο Δελτίο Ειδήσεων του MEGA o κ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ…Κύριε Βενιζέλε, Η Κυβέρνηση στην οποία συμμετέχετε ως Υπουργός πότε θα «μιλήσει» ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ και ΤΙΜΩΡΩΝΤΑΣ λαμόγια, κλέφτες, καταχραστές, και αχρείους;ΔΕΝ το τόλμησε η Κυβέρνηση Καραμανλή δίνοντας έτσι το δικαίωμα σε χιλιάδες άλλους να λεηλατήσουν το Δημόσιο!ΕΧΕΤΕ την πολυτέλεια να μην το κάνετε και εσείς ενώ κατά γενική ομολογία…βουλιάζουμε;
Read more...
checkFull("post-" + "7481512039249627893");


Αναρτήθηκε από ARGYRIS SIDERIS



~** 8 Απρίλη: Παγκόσμια Ημέρα των τσιγγάνων ΡΟΜ.
Πολιτική Κίνηση Φθιώτιδας
http://oikologoi-prasinoi-fthiotidas.blogspot.com
oikologoiprasinoifthiotidas@gmail.com

8 Απρίλη: Παγκόσμια Ημέρα των τσιγγάνων ΡΟΜ
Λαμία, 8.4.2010
Ας μην αγνοήσουμε αυτή τη μέρα. Το πρόβλημα υπάρχει στο Νομό μας. Και λύσεις υπάρχουν. Να τους βοηθήσουμε στην διαβίωση και στην εκπαίδευση τους. Είναι ο μόνος δρόμος.
Να τι συνιστά ο Συνήγορος του Πολίτη στο θέμα των καταυλισμών των ΡΟΜ: (α) την εξεύρεση και τον προσδιορισμό κατάλληλου χώρου μετεγκατάστασης τους υπό όρους ασφάλειας και αξιοπρεπούς διαβίωσης σύμφωνα με τη διαδικασία της ΚΥΑ 23641/2003 περί πλανοδίων πληθυσμών (β) την άμεση λήψη μέτρων για την ανακούφιση τους και την αποτροπή κινδύνων για τη δημόσια υγεία κατά το μεσοδιάστημα μέχρι τη διενέργεια της ως άνω μετεγκατάστασης. (γ) τυχόν εξαναγκασμός άμεσος ή έμμεσος, να αποχωρήσουν χωρίς προηγούμενη υπόδειξη κατάλληλου χώρου μετεγκατάστασης, είναι παράνομη.
Τι θα μπορούσε να κάνει ένας δήμος;
Να βελτιωθεί η κατάσταση, όπου διαμένουν προσωρινά οικογένειες τσιγγάνων με συμμετοχή των ιδίων και την επίβλεψη των υπηρεσιών κοινωνικής πολιτικής του Δήμου.
- Ανάπτυξη προγραμμάτων ένταξης, αντί του αποκλεισμού, των Ρομά
- Ανάπτυξη συμβατικών σχέσεων μεταξύ ΟΤΑ και Ρομά (π.χ. ανάθεση έργου, παροχή γης προς εκμετάλλευση κ.τ.λ.)
- Αντιμετώπιση προβλημάτων σε τοπικό επίπεδο, με φαντασία και ευελιξία, πάντα με κριτήριο την ένταξη των Ρομά στην τοπική κοινωνία και σε αρμονία με τις υπάρχουσες ανάγκες και δυνατότητες.
- Πρόσληψη Ειδικού Συμβουλευτικού προσωπικού.
- Ενημέρωση των Ρομά για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους
- Λειτουργία μορφωτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα αποσκοπούν στη δημιουργία αλληλοσεβασμού, συνοχής και κοινωνικής ειρήνης των Ρομά με την τοπική κοινωνία

Τι κάνουν αλλού; Ιδρύουν τα Κέντρα Ημέρας για τους Rom. Σύμφωνα με την εγκριτική απόφαση του Υπουργείου Υγείας το Κέντρο Ημέρας αποβλέπει στη «προετοιμασία» των Rom με ψυχικές διαταραχές και σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα ώστε να εξοικειωθούν με τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι δραστηριότητες που αναπτύσσει το Κέντρο αφορούν: σε θέματα παροχής ψυχολογικής - ψυχιατρικής στήριξης, συμβουλευτικής υποστήριξης σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην σχέση τους με το κράτος, υποστήριξη σε θέματα νομικής, αστικού δικαίου και κοινωνικής φύσης, παροχής ιατρικών υπηρεσιών, λειτουργίας προγράμματος αλφαβητισμού για ενήλικες, λειτουργίας προγράμματος ενισχυτικής διδασκαλίας για παιδιά, πρόγραμμα επισκέψεων σε διάφορους χώρους, όπως θέατρα, κινηματογράφους, μουσεία, παιδότοπους και χώρους όπου έχουν τα παιδιά την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τη λειτουργία διαφόρων θεσμών, πρόγραμμα πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
Οι απουσίες που καταγράφονται στο Νομό μας στα σοβαρά αυτά θέματα, είναι χαρακτηριστικές, δυστυχώς.

Για πληροφορίες: Στέφανος Σταμέλλος 22310210107 6977261256



~**istotopoi ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ :
http://snsarfara.blogspot.com/ , STAMOS-ARFARA—GREECE .-
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , vlasios .-
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , stamos- dynami.-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com , Arfra-Messinias .-
http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfra – Messinias 2 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 1 – FOTOS .-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , STAMOs
http://www.youtube.com/stamos01 ,
~ http://my.live.com ,
http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0# , Picasa Web Albuums… Διαχειρηση Αναρτήσεων.- FOTOGRAFIES STAMATIS .-
http://cid-A49E2CAF07361F5F.home.services.spaces.live.com/messages/ , or http://sdentist.spaces.live.com/feed.rss , .-
WWW.NETVIBES.COM/SNSTAM , stamos.-
http://sdentist.spaces.live.com/messages/fakehandlerpage.aspx ,
http://www.facebook.com/editpicture.php?success=1 , .-
http://www.twitter.com/stamos1/ ,
http://www.unyk.com/Registration/RegistrationMain.asp?JS=1,
http://www.slide.com/arrange#blk ,

http://niannap.slide.com/ ,

http://asnstamrfara.slide.com , slide .-

http://www.slide.com/homeview#-pictures ,
http://www.zoosk.com/home.php?from=nav ,
http://www.sonico.com/my_profile_pic.php ,
http://www.shtyle.fm/home.do?_auth_=E2D9456C488E77A142F3CDFE3F7ADE6A , http://www.shtyle.fm/profile.do?userid=12201497 .-
http://www.panoramio.com/user/3721624 ,
http://www.panoramio.com/upload/,
http://www.glitter-graphics.com/ ,

http://www.publicdff.gr/ ,

http://stelioskazantzidis.blogspot.com Στέλιος Καζαντζίδης ,

http://www.anevlavis.gr/ , Ε . Ανεβλαβής ,-

* http://www.lib.uoa.gr/ , Βιβλιοθήκη.

http://bl125w.blu125.mail.live.com/mail/mail.aspx?wa=wsignin1.0&n=1935482089 ,

www.netstudio.gr/hosting/videohelp.htm, *************

http://www.sync.gr/stamos1

http://bl125w.blu125.mail.live.com/mail/mail.aspx?wa=wsignin1.0&n=1643167710 ,,

SKALA1944@GMAIL.COM ,Βαγγέλης Διαμαντόπουλοςς , Σκάλα - Ν. Μεσσηνίας .- 6984360900 .-

http://radiorock.9hz.com , ΧΡΗΣΤΟΣ, * ηλ.ταχειδρομειο

www.mpeis@hotmail.com ,Γιώργος

WWW.mpeisgreekmousicfantasy.com , Γιώργος-Λαρισσα.-

http://xrhstos-frik.blogspot.com/ , Χρήστος .-

www.star-musicforum.com , Ζωντανή Ραδιοφωνική Ελληνική Μουσική και Τραγούδια .-

http://www.star-musicforum.com/forum/star/index.php ,

http://www.star-musicforum.com/forum/star/memberlist.php?=viewprofile&u=1446 ,

http://radiostathmosnews.9hz.com/ ,

http://www.star-musicforum.com/forum/star/ucp.php?mode=activate&u=1446&k=2TJ6ZPJJ15 ,~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Booking.com (hoteloffers@list.booking.com) ,Ξενοδοχεία κ.α.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?

photoId=2744578886&albumId=218747623&ownerId=248269545 , Hi5 - stamos 2008.-

www.einrichten-design.com , Radio Model One .-

www.sebra.com , Radio Frequency Welding , -

~** www.splash.gr , Splash Διαφημιστική .-


4dh.com/Video , Radio ,
EligibleGreeks.com , Greek Dating - Find Love .-
elenakuschnerova.com , Free Classic Web Radio .-

~** www.airtickets.gr , Πτήσεις με Ολυμπιακή , -

~** http://en.4you.4dh.com/find/radio/?q3=radio&fgs=1 , Radio .-

~** http://eligiblegreeks.com/?affiliateID=google4Gr&gclid=CNffoJugjpYCFQSJugodnxABEg , Geek Dating - Find Love .-

~** http://www.facebook.com/reqs.php , stamatios skoulikas

~** http://www.facebook.com/reqs.php#!/?ref=home , stamatios skoulikas

~** http://www.facebook.com/reqs.php#!/profile.php?ref=profile&id=1446349692 , stamatios skoulikas.-

~** http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?page=1&sk=messages ,

~** http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?ref=home ,

~** http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?ref=home ,

~** http://www.facebook.com/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?v=app_4949752878#!/?ref=home .- Stamatios N. Skoulikas

~** http://www.facebook.com/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?v=app_4949752878#!/profile.php?ref=profile&id=1037492258 .- Stamatios N . Skoulikas .-

~** http://www.sonico.com/my_profile_pic.php ,

~** http://www.recuperaratuhombre.info/ ,

~** http://www.facebook.com/pages/TZIMPRIL-SISE-O-PROTOS-SKORER/113659028650654?v=wall .-

~** http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/PLATY-KALAMATAS-MESSENIAS/178042726871?ref=nf , Πλατύ Μεσσηνίας

~** http://eu1.badoo.com/0136584106/ , .-

~**

~** http://www.atdhe.net , ‘’’’’ ΖΩΝΤΑΝΑ ολοι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ
~** http://hellassite.blogspot.com/ .-

~** http://eu1.badoo.com/messages/?sold1=13pyR0XLjHE3dFLymgbgft2ypAXs5nHBp

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/04/blog-post_08.html , Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ .-




~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/04/blog-post_08.html , Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010 Aτοί που μας γράφουν και δεν μας διαγράφουν .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_08.html , Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010 ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ .-

~** http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2 stamos1 Εργαστήρι .- Stamatios Skoulikas .-

~** http://www.sync.gr/stamos1 , Σταμάτιος .-




~**

1 σχόλιο:

  1. Προς το Blog σας
    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr
    Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή