ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Άρωμα στην ενημέρωσή μας Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

 Άρωμα  στην  ενημέρωσή  μας Κυριακή 22 Ιουνίου  2014  :


*** Μεσσηνιακά  και  άλλα :

*** Ο πεζοποδηλατόδρομος στη Ναυαρίνου…          
   
Πολλή κουβέντα στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην οδό Ναυαρίνου, μετά το «Βυθό» και μέχρι το «Φιλοξένια», μεταξύ πεζών και οδηγών ποδηλάτου. Ο δήμαρχος παραδέχτηκε το πρόβλημα, μετά προσπάθησε να δικαιολογηθεί που μέχρι σήμερα υπάρχει... ακαμψία πράξεων, αλλά μετά τις παρατηρήσεις και του δημοτικού συμβούλου, Γ. Νταγιόπουλου, θέλησε να το συζητήσει.
Καιρός ήταν...     .Π. 

*** «Ακτές ώρα μηδέν»: 97 φορείς ενάντια στο νομοσχέδιο για τον αιγιαλό
 
Ενενήντα επτά επιστημονικοί, κοινωνικοί και περιβαλλοντικοί φορείς στην Ελλάδα δημιούργησαν το πανελλήνιο δίκτυο «ΑΚΤΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ», με σκοπό την αποτροπή ψήφισης του γνωστού νομοσχεδίου για τον αιγιαλό και τις παραλίες. Το Δίκτυο τονίζει ότι η σωτηρία των αιγιαλών στην Ελλάδα περνά μέσα από την ελεύθερη πρόσβαση και αποτελεί δημόσιο συμφέρον. Για το σκοπό αυτό αποφάσισε σειρά δράσεων και εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για την ενημέρωση και κινητοποίηση των πολιτών. Η Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου ΑΚΤΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ αποτελείται από εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητος, του Πανελλήνιου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ), του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, του Συλλόγου «Αρχέλων», της Συντονιστικής Επιτροπής για τη διάσωση παραλίας Σαρωνικού, της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού και της Συντονιστικής Υπερ-Μαραθώνιου «240 χλμ για τον αιγιαλό». Οι φορείς καλούν οργανώσεις και πολίτες να ενώσουν τη φωνή τους με τις αντιδράσεις φορέων και πολιτών που ήδη ζήτησαν την απόσυρση του νομοσχεδίου, συμμετέχοντας στη διαδικτυακή συλλογή υπογραφών, καθώς και να υπογράψουν και διαδώσουν το ψήφισμα που προσυπογράφουν οι 97 οργανώσεις του Δικτύου «ΑΚΤΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ». -

***   Δύο αστυνομικοί μεταξύ των εμπλεκομένων σε υπόθεση παιδόφιλων           
           
Δύο αστυνομικοί φέρεται να εμπλέκονται, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε υπόθεση παιδόφιλων στην Ελλάδα, οι οποίοι πλήρωναν αδρά για να μπορούν να βλέπουν κατά παραγγελία «ζωντανά» στο διαδίκτυο βιασμούς μικρών παιδιών από τις Φιλιππίνες.
Η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από ενημέρωση από την Ιντερπόλ Αγγλίας, σύμφωνα με την οποία είχαν εντοπιστεί τα ηλεκτρονικά ίχνη έξι χρηστών του ίντερνετ στην Ελλάδα, οι οποίοι έβλεπαν κακοποιήσεις ανηλίκων από τη βρεφική ηλικία, μέχρι και εννέα ετών, σε πραγματικό χρόνο, πληρώνοντας με ειδική κάρτα εταιρεία στις Φιλιππίνες, μέσω λογαριασμού paypal.
Όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, οι αμοιβές που πλήρωναν οι παιδόφιλοι κυμαίνονταν από 100 έως 2.500 ευρώ, ανάλογα με την ηλικία του παιδιού και το είδος της σεξουαλικής κακοποίησης!
Η παρακολούθηση της κακοποίησης γινόταν με «ραντεβού» που έκλειναν οι διακινητές του φρικιαστικού υλικού με τους «αγοραστές», τους οποίους ενημέρωναν μέσω διαδικτύου για την μέρα και την ώρα που θα μπορούσαν να δουν αυτό που ζητούσαν, σε πραγματικό χρόνο.
Έπειτα από έρευνα που έκανε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ταυτοποιήθηκαν πέντε χρήστες του Διαδικτύου, ηλικίας 26, 27, 34, 39 και 65 ετών, που εμπλέκονται στην υπόθεση και πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις και έρευνες, παρουσία δικαστικών λειτουργών, στα σπίτια τους στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Αγρίνιο, ενώ διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του έκτου χρήστη ανήκουν σε εταιρεία, η έδρα και τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ακόμα προσδιοριστεί.
Κατά τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των εμπλεκομένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποθηκευτικά μέσα και συγκεκριμένα: α) Τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, στο σπίτι του 39χρονου. β) Ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, στο σπίτι του 27χρονου. γ) Ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος, στο σπίτι του 65χρονου. δ) Ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, στο σπίτι του 34χρονου. ε) Ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος, στο σπίτι του 26χρονου.
Οι δύο αστυνομικοί που κατηγορούνται, είναι ο 26χρονος και ο 34χρονος και υπηρετούν σε υπηρεσίες Τροχαίας και Ασφάλειας στην Αττική. Όπως είπαν στην κατάθεσή τους, είχαν «παραγγείλει» πορνογραφικό υλικό, αλλά όχι με παιδιά. Και για τους δύο, σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως και για τον 39χρονο κατηγορούμενο, ταυτοποιήθηκε η πληρωμή χρηματικού ποσού σε λογαριασμό paypal, τις επίδικες χρονικές περιόδους και αναμένεται από την Interpol η αποστολή του επίμαχου υλικού κακοποίησης, καθώς και τα χρηματικά ποσά που πιστώθηκαν μέσω της πληρωμής paypal στους δράστες, οι οποίοι είχαν έδρα τις Φιλιππίνες.
Στις περιπτώσεις του 27χρονου και του 65χρονου, οι οποίοι απουσίαζαν από τις κατοικίες τους, η σχετική ταυτοποίηση αναμένεται να προσδιοριστεί από την εξέταση των πειστηρίων που κατασχέθηκαν. Σημειώνεται ότι ο 65χρονος είναι επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη και είχε απασχολήσει την αστυνομία στο παρελθόν για πορνογραφία, όχι όμως με παιδιά.
Οι δύο αστυνομικοί, με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. Κανένας από τους κατηγορούμενους δε συνελήφθη και οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ τα κατασχεθέντα ηλεκτρονικά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή ανάλυση.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 *** Δίνεις ό,τι σου περισσεύει, παίρνεις ό,τι χρειάζεσαι

   Στις 16 Μαΐου, έπειτα από ιδιωτική πρωτοβουλία, ξεκίνησε ανταλλακτικό- χαριστικό παζάρι στο Tapas. Στον ίδιο χώρο, πραγματοποιήθηκε το δεύτερο παζάρι, που ο κόσμος «αγκάλιασε». Εκεί, ο καθένας μπορούσε να βρει από ρούχα και παπούτσια μέχρι μαχαιροπίρουνα. Επόμενο ραντεβού, την τελευταία Παρασκευή και το τελευταίο Σάββατο του μήνα, όπως και κάθε μήνα -

 *** Αισθητική αναβάθμιση οδών στο Ιστορικό Κέντρο

 Από το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας δόθηκε έγκριση, στην προχθεσινή συνεδρίαση, για την τοποθέτηση στις οδούς Αμφείας και Διός Ιθωμάτα, στο Ιστορικό Κέντρο, μη μονίμων κατασκευών, όπως πέργκολες, σκίαστρα κ.λπ., με τη μορφή αψίδων. Οι αψίδες θα συνδέονται με δικτυώματα που θα διαμορφώνουν κατάλληλες επιφάνειες (κρεβατίνες) για την ανάπτυξη αναρριχωμένων φυτών. Θα δημιουργηθούν συνθέσεις από κληματίδες, πασιφλόρες, γιασεμί και βουκαμβίλιες, που αναπτυσσόμενα σε ζαρντινιέρες – λάκκους φύτευσης θα σκιάζουν τους δρόμους αυτούς του Ιστορικού Κέντρου. Με τον τρόπο αυτό θα αναβαθμισθεί η αισθητική, ενώ η σκιά των φυτών θα προσφέρει ηλιοπροστασία στους διαβάτες. Η όλη ανάπτυξη των κατασκευών θα προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες των όψεων των αξιόλογων κτηρίων. - 

 *** Παρουσίαση τεσσάρων από τα καλύτερα ζευγάρια μαέστρων τάνγκο στην Ελλάδα στο Tango Festival Kalamata         
   
Τέσσερα από τα καλύτερα ζευγάρια μαέστρων τάνγκο στην Ελλάδα θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο του δεύτερου Tango Festival Kalamata, δίνοντας τη δυνατότητα στους λάτρεις (και όχι μόνο) του χορού να λάβουν μέρος στα workshops και στις βραδιές που θα διεξαχθούν στις 24-27 Ιουλίου στο 5 αστέρων ξενοδοχείο “Horizon Blu”.
Στις βραδιές αυτές θα παρουσιαστεί ένα εξαιρετικό θέαμα από τους μαέστρους, που θα μας ταξιδέψουν και θα μας μυήσουν σε αυτόν το μαγευτικό χορό και στη μουσική της αργεντίνικης κουλτούρας.
  Maestros
Καραμπούλας Παναγιώτης- Μάντζιου Μαρία
Μπαλόκας Λουκάς-Προίσκου Γεωργία
Σουβλέρης Μιχάλης- Καλογερά Μαρία
Χαντζόπουλος Βαγγέλης – Κουτάντου Μαριάννα
 Guests
Καρατσιώρης Μιχάλης – Αποστολίδη Ελεάννα
Μεγαλοοικονόμος Δημήτρης – Παπαδάκη Ναζελί
 Dj
Σελαλματζίδης Ηλίας
Τσικόπουλος Τσίκος
 Δηλώσεις συμμετοχών
 Tel: 6983517174
e-mail: tangoimprokal@gmail.com
facebook: Tango Festival Kalamata
website: www.tangofestivalkalamata.gr 

***  Είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του ο 35χρονος Αλβανός βιαστής

Τέλος στη ζωή του, αφήνοντας σημείωμα απευθυνόμενο στους γονείς του ότι είναι αθώος και αγαπάει τα παιδιά του, έδωσε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής μέσα στην τουαλέτα των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας ο 35χρονος Αλβανός που επρόκειτο αύριο να απολογηθεί στον ανακριτή με την κατηγορία ότι βίαζε εδώ και 3 χρόνια τη 15χρονη κόρη του. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, κι ενώ έφαγε και πέρασε λίγη ώρα με τους συγκρατουμένους του, είπε ότι πάει να κάνει μπάνιο. Όπως όλα έδειξαν στη συνέχεια, είχε προσχεδιάσει καλά τις κινήσεις του. Πήρε μαζί του το σεντόνι από το κρεβάτι του και κλείσθηκε στο μπάνιο. Άνοιξε τις βρύσες και έβαλε ένα σφουγγάρι στο στόμα, κάνοντας βρόγχο στο λαιμό του το σεντόνι. Έπειτα από δέκα λεπτά οι συγκρατούμενοί του είδαν ότι δεν έβγαινε και μπαίνοντας τον βρήκαν κρεμασμένο και ειδοποίησαν τους αστυνομικούς. Στα πράγματά του βρήκαν ένα σημείωμα στα αλβανικά, στο οποίο, μεταξύ άλλων, έλεγε ότι είναι αθώος και αγαπάει τα παιδιά του. Ζητούσε, δε, να πουν στους γονείς του ότι δεν έχει κάνει τίποτα και ευχόταν να «πετύχει» το εγχείρημά του. Ότι είναι αθώος ο 35χρονος επέμενε νωρίτερα και στο συνήγορό του, υποστηρίζοντας πως άλλοι ευθύνονταν για ό,τι είχε γίνει. Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών θανάτου του ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας. Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τον αρχιφύλακα που ήταν αξιωματικός υπηρεσίας εκείνη τη στιγμή και τον υπαρχιφύλακα που ήταν σκοπός κρατητηρίων.Β.Β. -

***  Υπαινιγμοί ΔΕΣΦΑ για τη σύνδεση της Καλαμάτας με το φυσικό αέριο         
           
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
 Υπαινιγμοί Νίκα για αισιόδοξη εξέλιξη
 Ανοικτό το ενδεχόμενο επίλυσης του προβλήματος από τη ΔΕΣΦΑ
 Του Αντώνη Πετρόγιαννη
 Παράθυρο αισιοδοξίας άφησε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας ο δήμαρχος Παν. Νίκας σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα του φυσικού αερίου και της σύνδεσής του με την Καλαμάτα. Υποστήριξε, συγκεκριμένα, ότι αύριο αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις, ίσως και δια στόματος του νέου υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Λαμπρόπουλου.
Η συζήτηση του θέματος προκλήθηκε από σχετικό αίτημα για ενημέρωση του Σώματος, το οποίο κατέθεσε ο επικεφαλής του «Δικτύου», Σταμάτης Μπεχράκης.
Στο μεταξύ, χθες το απόγευμα, ο υφυπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος δημοσιοποίησε απάντηση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΣΦΑ, Κ. Ξιφαρά, έπειτα από ερώτηση που είχε καταθέσει. Εκεί, τονίζει ότι η εταιρεία μελετά όλα τα ενδεχόμενα για την ανάπτυξη δικτύων διανομής και στην υπόλοιπη Πελοπόννησο και «ιδιαίτερα στην Καλαμάτα, που γειτνιάζει με τη Μεγαλόπολη».
 
*** 

*** Αθλητική  ενημέρωση :

*** 

 *** ΜΟΥΝΤΙΑΛ  ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ    2014 …Αποτελέσματα  αγώνων … στη  φάση  των  οκτώ  8  Ομίλων :
 Τα  γκρουπ  -όμιλοι  στο  Μουντιάλ  Βραζιλίας  2014  :
1ος ΌΜΙΛΟΣ -γκρουπ  : ΒΡΑΖΙΛΙΑ , ΜΕΞΙΚΟ , ΚΑΜΕΡΟΥΝ  , ΚΡΟΑΤΙΑ  .-
2ος ΟΜΙΛΟΣ -γκρουπ : ΙΣΠΑΝΙΑ , ΟΛΛΑΝΔΙΑ , ΧΙΛΗ ,  ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ  .-
3ος  ΟΜΙΛΟΣ - γκρουπ : ΚΟΛΟΜΒΙΑ , ΙΑΠΩΝΙΑ , ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ  , ΕΛΛΑΔΑ .-
4ος  ΟΜΙΛΟΣ - γκρουπ : ΙΤΑΛΙΑ , ΑΓΓΛΙΑ ,  ΟΥΡΑΓΟΥΑΗ  , ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ  .-
5ος  ΟΜΙΛΟΣ - γκρουπ : ΓΑΛΛΙΑ , ΕΛΒΕΤΙΑ , ΟΝΔΟΥΡΑ  , ΕΚΟΥΑΔΟΡ  .-
6ος  ΟΜΙΛΟΣ - γκρουπ : ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ , ΒΟΣΝΙΑ  , ΝΙΓΗΡΙΑ ,  ΙΡΑΝ  .-
7ος  ΟΜΙΛΟΣ - γκρουπ : ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ , ΓΚΑΝΑ  , Η.Π.Α. .-
8ος  ΟΜΙΛΟΣ - γκρουπ : ΒΕΛΓΙΟ  , ΡΩΣΙΑ  , ΑΛΓΕΡΙΑ , ΝΟΤΙΑ  ΚΟΡΕΑ  . -

***     ΑΓΩΝΕΣ  ΚΑΙ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ : Πρώτοι  αγώνες  ομάδων (1η  αγωνιστική) - Πρώτα  αποτελέσματα από 12 /06/2014 έως 18/06/2014:
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ  3-1 .-  (12/06/2014)  Ώρα Ελλάδας : 22.00 ΜΕΞΙΚΟ -ΚΑΜΕΡΟΥΝ 1-0 .-  (13/06/2014)  Ώρα Ελλάδας  : 01.00

ΙΣΠΑΝΙΑ -ΟΛΛΑΝΔΙΑ  1-5 .- (13/06/2014) Ώρα  Ελλάδας :  22.00

ΧΙΛΗ -ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ  3-1 .- (14/06/2014) Ώρα  Ελλάδας : 01.00


ΚΟΛΟΜΒΙΑ -ΕΛΛΑΔΑ  3-0 .-  (14/06/2014)  Ώρα  Ελλάδας  : 19.00

 ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ -ΙΑΠΩΝΙΑ  2-1 .- (15/06/2014)  Ώρα  Ελλάδας : 04.00


ΙΤΑΛΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ  2-1 .-  (15/06/2014) Ώρα  Ελλάδας : 01.00

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ - ΟΥΡΑΓΟΥΑΗ  3-1  .- ( 14/06/2014) Ώρα  Ελλάδας : 22.00


ΓΑΛΛΙΑ - ΟΝΔΟΥΡΑ  3-0 .-  (15/06/2014) Ώρα  Ελλάδας :  22.00  

ΕΛΒΕΤΙΑ -ΕΚΟΥΑΔΟΡ  2-1 .- (15/06/2014) Ώρα  Ελλάδας  : 19.00

 

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ -ΒΟΣΝΙΑ  2-1 .-  (16/06/2014) Ώρα Ελλάδας : 01.00
ΙΡΑΝ - ΝΙΓΗΡΙΑ    0-0 .-     ( 16/06/2014)  Ώρα  Ελλάδας  : 22.00


ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ  4-0      (16/06/2014)   Ώρα  Ελλάδας : 19.00
ΓΚΑΝΑ - Η.ΠΑ.  1-2    (18/06/2014)   Ώρα  Ελλάδας  : 01.00


ΒΕΛΓΙΟ -ΑΛΓΕΡΙΑ      2-1  ( 17/06/2014 )  Ώρα  Ελλάδας  22.00 
ΡΩΣΙΑ - ΝΟΤΙΑ  ΚΟΡΕΑ    1-1    ( 18/06/2014 ) .-  Ώρα  Ελλάδας   01.00  

 ~ Σύνολον  50 γκολ ( τερμάτων ) στα  16 πρώτα παιχνίδια για 1η  αγωνιστικής  .-   

 


 ~** 2οι   Αγώνες στα  γκρουπ - ομίλους στο  ΜΟΥΝΤΙΑΛ  ΜΕΞΙΚΟΥ  από 18/06/:
1ος Όμιλος :
ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΜΕΞΙΚΟ    0-0 .-     (ώρα  Ελλάδας 22.00 , 17/06/2014 )
~ ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΚΡΟΑΤΙΑ   0-4      (ώρα  Ελλάδας  01.00 18/06/2014 )
2ος Όμιλος- γκρουπ :
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ  2-3 .- (΄Ώρα Ελλάδας 19.00 , 18/06/2014)
ΙΣΠΑΝΙΑ  -ΧΙΛΗ    0-2    (ώρα  Ελλάδας 22.00 ,  18/06/2014 ) 
 3ος  Όμιλος -γκρουπ   :
 ~  ΚΟΛΟΜΒΙΑ -ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ  2-1  ( Ώρα  Ελλάδας 19.00, 19/06/2014) ,-
~ ΙΑΠΩΝΙΑ -  ΕΛΛΑΔΑ    0-0      ( Ώρα  Ελλάδας  01.00  ,  20/06/2014 ) .-
4ος   Όμιλος  - γκρουπ  :
~  ΟΥΡΑΓΟΥΑΗ –ΑΓΓΛΙΑ   2-1  ( Ώρα  Ελλάδας 22.00 , 19/06/2014 ) .-
ΙΤΑΛΙΑ - ΚΟΣΤΑ  ΡΙΚΑ   0-1  ( Ώρα Ελλάδας  19.00 , 20/06/2014 ) .-
5ος  Όμιλος -γκρουπ :
 ~ ΕΛΒΕΤΙΑ -ΓΑΛΛΙΑ      2-5         ( ΄Ώρα Ελλάδας  22.00 , 20/06/2014 ) .-
~ ΟΥΔΟΥΡΑ - ΕΚΟΥΑΔΟΡ  1-2     ( Ώρα Ελλάδας  01.00 , 21/06/2014 ) .-
6ος  Όμιλος -γκρουπ :
  ~  ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΙΡΑΝ 1-0.-   ( Ώρα Ελλάδας   19.00  Σάβ.  21/06/2014 ).-
~ ΝΙΓΗΡΙΑ -ΒΟΣΝΙΑ   1-0   ( Ώρα Ελλάδας  01.00 , Κυ 22/06/2014  ).-
Βίντεο επίμαχες  από Νιγηρία -Βοσνία  1-0 . : 

~  Νιγηρία-Βοσνία 1-0  επίμαχες  φάσεις  Μουντιάλ  Βραζιλίας: http://youtu.be/Lj65-bPpTHo ,

7ος  Όμιλος -γκρουπ :
~ Γ ΕΡΜΑΝΙΑ -ΓΚΑΝΑ  2-2   ( Ώρα Ελλάδας 22.00 , 21/06/2014  ) .-
{1.-Είναι  το  800ο ματς σ΄όλα τα  μουντιάλ ! }
* 2.- Ο Κλόουζε  πετυχαίνει το 15ο γκόλ  και φτάνει το Ρονάλντο   που κατείχε το  ρεκόρ  στα  μουντιάλ- παγκόσμιους αγώνες  ποδοσφαίρου/ κάθε 4  χρόνια  !
~ Η.Π.Α. -ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ   2-2     (Ώρα  Ελλάδας 01.00 , Δευτ. 23/06/2014 ) .-
8ος  Όμιλος - γκρουπ :
~ ΒΕΛΓΙΟ -ΡΩΣΙΑ    1-0    (Ώρα 19.00 , Κυρ. 22/06/2014)
~ ΝΟΤΙΑ  ΚΟΡΕΑ - ΑΛΓΕΡΙΑ  2-4    (Ώρα Ελλάδας 22.00 , Κυρ. 22/06/2014 ) .-
___________________________________________________

8ος Όμιλος - γκρουπ :
Ωρα 19.00 , 22/06/2014 : ~ ΒΕΛΓΙΟ - ΡΩΣΙΑ  1-0   , (0-0) .-  ^
Τα  γκολ : 88΄Όριντζι ,
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ  , Βοηθοί του οι κ. κ. Μαρκ Μπορς (Γερμανία), Στέφαν Λουπ (Γερμανία).Τέταρτος διαιτητής είναι ο Κάρλος Βέρα (Εκουαδόρ).
Κάρτες :Γκλουσάκοφ , Βίτσελ , Αλντερβέιρλεντ ,
Συνθέσεις  ομάδων : Η  ενδεκάδα του Βελγίου: Κουρτουά, Αλντερβέιρλεντ, Βερμάελεν (Βερντόγκεν) , Κομπανί, Βίτσελ, ντε Μπρούιν, Φελαϊνί, Λουκάκου (Όριτζι), Αζάρ, Μέρτενς  (Μιραλάς) , φαν Μπούιτεν .
Η ενδεκάδα της Ρωσίας: Ακινφέεφ, Κόζλοφ (Ενσένκο ), Ιγκνιάσεβιτς, Κανουνίκοφ, Γκλουσάκοφ, Κοκόριν, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Σάτοφ (Τζαγκόεφ ), Σαμέντοφ(Καρζάκοφ ) , Φαϊζούλιν, Ντμίτρι Κομπάροφ . 
~ Σε  μεταξύ  τους συναντήσεις  έχουμε  3 νίκες  για Βέλγιο , 4  νίκες για Ρωσία  και μια  ισοπαλία !
~ Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 74.738 θεατών θρυλικό «Μαρακανά» του Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Οι πιθανές συνθέσεις, έχουν ως εξής:
ΒΕΛΓΙΟ (Μαρκ Βίλμοτς): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Κομπανί, Βερτόνγκεν, Βαν Μπούιτεν, Ντε Μπρούιν, Τσαντλί, Βίτσελ, Ντέμπελε, Αζάρ, Λουκάκου.
ΡΩΣΙΑ (Φάμπιο Καπέλο): Ακινφέεφ, Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Εσέντσκο, Κομπάροφ, Ζιρκόφ, Γκλουσάκοφ, Σάμεντοφ, Φαϊζούλιν, Σάτοφ, Κοκόριν.
 Τα βίντεο  από  τον αγώνα  :

~**   ΒΕΛΓΙΟ-ΡΩΣΙΑ  Μουντιάλ Βραζιλία  22/6/2014 : http://youtu.be/jTtU5Fh8S9A  ,

~** Βέλγιο-Ρωσία 1-0   88΄ γκολ  Όριτζι  μουντιάλ  22/6/2014 : http://youtu.be/QL8hyft9aBk ,


~** ~ Σύνολον  45 γκολ ( τερμάτων ) στα  16   παιχνίδια για 2η   αγωνιστικής  .-   

 

 ~ Στις  2  αγωνιστικές όλων των αγώνων στους  ομίλους του  μουντιάλ  της Βραζιλίας  ,  Σύνολον  94 γκολ    .- ( 50 γκολ στους  16  αγώνες της 1η  αγωνιστικής ) .- ( και 45 γκολ  στη 2η αγωνιστική .) ...Σύνολον 1η και2η  αγωνιστική :  95  τέρματα(γκολ)  .-


~** Ώρα  22.00 , 22/06/2014 : ~ Ν. ΚΟΡΕΑ - ΑΛΓΕΡΙΑ   2-4  , (0-3).-
Τα γκολ : 26΄Σλιμανί , 28΄ Χαλίσε , 38΄ Ντζαμπού , 50΄ Σον , 62΄Μπραχίμι, 72΄Κού ,
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : W. Roldán (Κολοβιανός) , E. Díaz    , C. Lescano  ,
Κάρτες : Λι Γιόνκ , Μπουγκέρα , Χαν ,
Οι  συνθέσεις :
Ν. Κορέα (Χ. Μιούγκμπο): Γιουνγκ, Γιουν, Κιμ, Σον, Παρκ,(Σι  Γιουόκ Κίμ) , Κεϊχον Λι (Ο. Λί), , Κου, Χαν (Ο Ζί), Κι, Ι. Λι Χονγκ  ,
Αλγερία (Β. Χαλίλχοτζιτς): Ράις, Μπουγκέρα, Χαλίσε, Μέσμπα, Φεχούλι, Μπραχίμι (Λασέν) , Μεντζανί, Σλιμανί, Μπενταλέμπ, Ντζαμπού(Ζιλά), Μαντί ,
 ~ Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 48.849 θεατών στάδιο «Μπέιρα Ρίο», με διαιτητή τον Κολομβιανό, Γουίλμαρ Ρόλνταν.
 
Οι πιθανές συνθέσεις, έχουν ως εξής:
ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ: Σουνγκ Ρίονγκ, Γιονγκ, Σουκ Γιουνγκ, Γιουνγκ Κβον, Χέονγκ Χο, Σουνγκ Γέουνγκ, Κουκ Γιουνγκ, Τσουνγκ Γιονγκ, Χέουνγκ Μιν, Για Σεόλ, Τσου Γιουνγκ.
ΑΛΓΕΡΙΑ: Μπολχί, Μπουγκέρα, Γκουλάμ, Χαλίσε, Μεντζανί, Μπενταλέμπ, Φεγκούλι, Μαχρέζ, Μοστέφα, Ταϊντέρ, Σουντανί.

Βίντεο   από αγώνα  :
~** Ν  Κορέα-Αλγερία  μουντιάλ 22/6/2014 : http://youtu.be/hgn4WSxodkw ,

  ~**   Ν  Κορέα-Αλγερία 1ο  γκολ 26΄Σλιμανί 0-1 μουντιάλ 22/6/2014 : http://youtu.be/gScL7uqWXZI ,

~** Ν  Κορέα-Αλγερία 2ο γκολ 28 ΄ Χαλίσε  0-2  22/6/2014 : http://youtu.be/oiMkNs7BF64 ,

~** Ν  Κορέα- Αλγερία  0-3  ημιχρ  3ο γκολ 38΄Ντζαμπού μουντιάλ 22/6/2014 : http://youtu.be/B9q6LEUeDHY ,

  ~** Ν  Κορέα- Αλγερία  γκολ 1-3  50΄Σον Μουντιάλ  22/6/2014 : http://youtu.be/7g28O75ovYo ,

~** Ν Κορέα-Αλγερία γκολ  62΄Μπαχίμι 1-4  μουντιάλ  22/6/2014 : http://youtu.be/SIeOCDXcZ68 ,

~** Ν  Κορέα-Αλγερία γκολ 72΄Κού  2-4 μουντιάλ 22/6/2014 : http://youtu.be/HLbj7H0lDdc ,
~** Ν Κορέα-Αλγερία 2-4  γκολ φάσεις  μουντιάλ  22/6/2014 : http://youtu.be/f_obpQJ-fz8 ,
~** Ν  Κορέα-Αλγερία  2-4  αναλύσεις  σχόλια  μουντιάλ  22/6/2014 : http://youtu.be/0fMI-u4UEDY ,

~**  Ν  Κορέα-Αλγερία  2-4  επίμαχες φάσεις  μουντιάλ  22/6/2014 : http://youtu.be/rL-RMpV3tlg ,



~ Ώρα  01.00 , 23/06/2014 :  ~ Η.Π.Α. -ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ  2-2   , (0-1) .- ^

Τα  γκολ : 5΄Νάνι , 64 ΄Τζόουνς , 82 ΄Ντέμσεϊ , 95΄Βαρέλα .-
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ :N. Pitana  , H. Maidana , J. Belatti  ,
Κάρτες: Τζόυνς ,
Οι  συνθέσεις : ΗΠΑ (Κλίνσμαν): Χάουαρντ, Μπίσλεϊ, Μπέσλερ, Κάμερον, Τζόνσον, Τζόουνς, Μπέκερμαν, Ζούσι (Γκοτζάλες), Μπράντλεϊ, Μπεντόγια ( Γιέτλιν), Ντέμπσεϊ (Βοντολόφσκι) ,
 Πορτογαλία (Μπέντο): Μπέτο, Αλμέιδα  (Καρβάλιο), Άλβες, Κόστα, Περέιρα, Μεϊρέλες (Βαρέλας) , Βελόσο, Μουτίνιο, Ρονάλντο, Ποστίγκα (Έντερ), Νάνι  , .-
 Στον πάγκο για τους Αμερικανούς: Άλτιντορ, Μπρουκς, Τσάντλερ, Ντέιβις, Ντίσκερουντ, Γκονζάλεζ, Γκριν, Γκουζάν, Γιόχανσον, Ριμάντο, Βοντολόβσκι, Γεντλίν ,
Στον πάγκο των Πορτογάλων: Ου. Αλμέιδα, Αμορίμ, Καρβάλιο, Κοεντράο, Έντερ, Εντουάρντο, Νέτο, Πατρίτσιο, Σίλβα, Βαρέλα, Βιεϊρίνια ,
Video από τον αγώνα  :

~** Η.Π.Α-Πορτογαλία 5΄ γκολ Νάνι  0-1 ημίχρ  23/6/2014 : http://youtu.be/mJ-OaOOkNU8 ,

~ USA Portugal Mountial Brazil Ρονάλντο 22-6-2014 : http://youtu.be/DTQzTd2ie1M ,
~** Η.Π.Α-Πορτογαλία Μουντιάλ 23/6/2014 : http://youtu.be/Glju4QA-Pv0 ,
~** ΗΠΑ- Πορτογαλία γκολ ισοφαρ   1-1 μουντιάλ  23/6/2014 : http://youtu.be/KWLFDTFNk34 ,
~** ΗΠΑ-Πορτογαλία γκόλ 82΄Ντέμσεϊ 2-1  μουντιάλ 23/6/2014 : http://youtu.be/KWLFDTFNk34 ,
~** ΗΠΑ-Πορτογαλία 2-2 95΄ γκολ Βαρέλα  μουντιάλ 23/6/2014 : http://youtu.be/VvjESBp9g3A  ,


 
 
****   3η  Αγωνιστική  στους  οκτώ  (8) Ομίλους :

Δευτέρα  23η   Ιουνίου  2014 : ( Ώρα  Ελλάδας 19.00)

~  ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ -  ΙΣΠΑΝΙΑ

~ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΧΙΛΗ

Δευτέρα  23  Ιουνίου  2014 :  ( ώρα  Ελλάδας  23 .00 )

~ ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ

~ ΚΡΟΑΤΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ

Τρίτη  24η  Ιουνίου  2014 : ( Ώρα Ελλάδας  19.00 )

~ ΙΤΑΛΙΑ – ΟΥΡΑΓΟΥΑΗ

 

~ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΑΓΓΛΙΑ


 Τρίτη 24  Ιουνίου  2014 : ( Ώρα Ελλάδας 23.00 )

 ~ ΙΑΠΩΝΙΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ

 ~ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ

~ Ο Κάρλος Βέρα από το Εκουαδόρ θα διευθύνει τον «τελικό» της Ελλάδας απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού στα πλαίσια στης 3ης αγωνιστικής του Γ' ομίλου (Τρίτη, 24/6) που θα κρίνει, σε μεγάλο βαθμό, το αν η Εθνική μας θα προκριθεί στους «16» του Μουντιάλ.
Ο  διαιτητής  ΚΑΡΛΟΣ  ΒΕΡΑ από Εκουαδόρ(Ισημερινός) σφυρίζει Ελλάδα - Ακτή  Ελεφαντοστού !
~ Ο 38χρονος διαιτητής είναι διεθνής από το 2007 και έχει σφυρίξει αγώνες του Κόπα Αμέρικα το 2007, του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων το 2012 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 20 το 2013. Τέλος στη φετινή διοργάνωση ήταν ο «άρχοντας» του αγώνα Ιράν-Νιγηρία.

 Τετάρτη  25η Ιουνίου  2014  : ( Ώρα Ελλάδας 19.00 )


 ~ ΝΙΓΗΡΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

 ~ ΒΟΣΝΙΑ – ΙΡΑΝ

 Τετάρτη  25  Ιουνίου  2014 : (ώρα  Ελλάδας 23.00 )


 ~ ΕΚΟΥΑΔΟΡ – ΓΑΛΛΙΑ

 ~  ΟΝΔΟΥΡΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

 Πέμπτη  26η  Ιουνίου  2014 : (Ώρα Ελλάδας 19.00 )

 ~ Η.Π.Α. – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 ~ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ  - ΓΚΑΝΑ

 Πέμπτη  26  Ιουνίου  2014 : ( Ώρα Ελλάδας 23.00 )

 ~ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ – ΒΕΛΓΙΟ
 ~ ΑΛΓΕΡΙΑ – ΡΩΣΙΑ
 _________________________________________

***  BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:
 http://www.youtube.com/stamos01 ,        3447     video.-       
 http://www.youtube.com/stamatios01 , = 1854   video .-                      
http://www.youtube.com/vlasiskal , =       1822  video.- 
Σύνολον                                                     7123  βίντεο   .-

 http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home  ,  2558  .-    https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas  ,  
https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  ,  270   https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,
 *** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS    593 –
~  https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑΡΩΝ.-   187


***    ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ    ΙΟΥΝΙΟΥ    2014   :


~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/06/01-2014.html , Άρωμα Κυριακάτικης ενημέρωσης 01 Ιούνιος 2014,.-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/06/01-2014.html , Ανθολόγιο Γράφοντας Αντιγράφοντας , Κυριακή 01 Ιουνίου 2014.-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/06/02-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  02  Ιουνίου  2014 .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/06/02062014.html , Επιλογές  Διαλέγοντας  και  Γράφοντας  02/06/2014 .-
~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/06/03-2014.html , Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  03 Ιουνίου  2014 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/06/04-2014.html , Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  04  Ιουνίου  2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/06/05-2014.html  , Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη 05  Ιουνίου  2014  .-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/06/05-2014.html  , Άρωμα  ενημέρωσης  Πέμπτη  05  Ιουνίου  2014.-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/06/06-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 06 Ιουνίου 2014 .-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/06/10-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/06/11-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014.-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/06/12-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 .-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2014/06/12-2014.html , Άρωμα  ενημέρωσης Πέμπτη  12  Ιουνίου  2014 .-  
~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/06/13-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014.-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/06/14-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  14  Ιουνίου  2014  .-
~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/06/15-2014.html  , Το  αγιάζι της ενημέρωσης  Κυριακή  15  Ιουνίου  2014 .-
~  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/06/16-2014.html , ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ  ΜΟΥΝΤΙΑΛ  ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ  Δευτέρα  16  Ιουνίου  2014 .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/06/16-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης 16 Ιουνίου 2014 .-
~  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/06/17-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  17  Ιουνίου  2014 .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/06/18-2014.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  18  Ιουνίου  2014  .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/06/19-2014.html ,  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Πέμπτη  19  Ιουνίου  2014 .-                                                             
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/06/20-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  20  Ιουνίου  2014 .-                                                                    
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/06/21-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  21  Ιουνίου  2014 , .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/06/blog-post.html , Άρωμα Ενημέρωσης  Σάββατο  21  Ιουνίου  2014 .-
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/06/22-2014.html ,  Άρωμα  στην  ενημέρωσή  μας Κυριακή 22 Ιουνίου  2014 .-







Ο Ντιέγκο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ της  Αργεντινής
ΒΙΝΤΕΟ 1 :
http://youtu.be/XQ1GBm7Cug0  ,






 
Video 2 :

ΝΤΙΕΓΚΟ  ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ    γκολ   Λεόνε Μέσι δηλώσεις  2014: http://youtu.be/a5g5rdne1gM ,





Λεόνε  Μέσι Αργεντινής








*** ΓΕΝΕΘΛΙΑ  ΚΩΣΤΑ  ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ  στην Βραζιλία (Μουντιάλ 2014  ) ΤΑ  35α  Γενέθλια  του  Κώστα .....  !!!  
Βίντεο :   http://youtu.be/gF3pZpq726Y  .

Τα γενέθλια του Κώστα Κατσουράνη στο Αρακαζού

* Το Σάββατο ήταν η σειρά του Κώστα Κατσουράνη να γιορτάσει τα γενέθλια του παρέα με τους υπόλοιπους διεθνείς και όπως είχε γίνει σε όλες τις περιπτώσεις υπήρξε ένα μίνι πάρτι έκπληξη. Η μόνη διαφορά ήταν ότι αυτό δεν έγινε στο ξενοδοχείο της Εθνικής αλλά σε ένα εστιατόριο, του Αρακαζού, στο οποίο είχαν πάει να δειπνίσουν.
* Στη... γνωστή πια διαδικασία οι διεθνείς τραγούδησαν το τραγούδι στον «Κατσούρ» και εκείνος έσβησε το κεράκι.
*   Όπως ήταν λογικό όλες οι ευχές τις Ελληνικής αποστολής περιελάμβαναν και την πρόκριση της «γαλανόλευκης» στους «16» του Μουντιάλ.
* Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι Βραζιλιάνοι που βρίσκονταν στο μαγαζί τραγούδησαν το τραγούδι και στη γλώσσα τους με τους διεθνείς να το διασκεδάζουν ιδιαιτέρως.
***
Η.Π.Α.  U.S.A.

Ρονάλντο
Φίλαθλοι Η.Π.Α  και Πορτογάλοι
  5΄ Νάνι Πορτογάλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου