ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 01 Νοεμβρίου 2015

Η  Εφημερίδα  μας   ARFARA   NEWS   στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Κυριακή  01  Νοεμβρίου  2015  :
Από την Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων Αρφαρών Κυριακή 01 Νοεμβρίου  2015 :



~ 31 Οκτωβρίου
Αποστόλων (Ο΄) Αμπλίου επισκόπου γενομένου Οδυσσουπόλεως, Απελλή επισκόπου Ηράκλειας, Αριστοβούλου επισκόπου Βρεταννίας, Ναρκίσου επισκόπου Αθηνών, Ουρβανού επισκόπου Μακεδονίας και Στάχυος πρώτου επισκόπου Βυζαντίου. Μαρτύρων Αβραμίου, Βαρνάβα, Βάσσης, Γορδιανού, Δαμιανού, Δορυμέδοντος, Επιμάχου του Αιγυπτίου (1) (†250), Επιμάχου του Ρωμαίου, Κοσμά, Σάβα και Στεφάνου. Σελεύκου, Στρατονίκης και Τροφίμου. Οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Χίω (†1754). Ιακώβου του θαυματουργού, αρχιεράρχου Νισίβεως. Οσίων Σπυρίδωνος και Νικόδημου των Ρώσων.
(1)Ο άγιος Επίμαχος καταγόταν από την πόλη Πηλούσιο της Αιγύπτου. Ζούσε την εποχή που ο διοικητής της Αλεξάνδρειας Απελλιανός καταδίωκε τους Χριστιανούς. Ο άγιος κατηγορήθηκε στον διοικητή ως Χριστιανός και συνελήφθη. Ο Απελλιανός τον διέταξε να θυσιάσει στα είδωλα. Όταν ο Άγιος αρνήθηκε διέταξε να τον βασανίσουν. Συγκεκριμένα διέταξε να του σχίσουν τις σάρκες. Την ώρα που οι δήμιοι καταξέσκιζαν τις σάρκες του, ένα κομμάτι αποσπάστηκε από το δέρμα του και έσταξε αίμα στο τυφλό μάτι μίας γυναίκας, η οποία τον συμπονούσε. Τότε ευθύς η γυναίκα απόχτησε φως από το τυφλό της μάτι. Μετά από αυτό το θαύμα ο άγιος Επίμαχος υπέκυψε στα βασανιστήρια και παρέδωσε το πνεύμα του στον Κύριο.
~
Στις 31/10/2015 εορτάζουν:
Άγιοι Στάχυς, Απελλής, Αμπλίας, Ουρβανός, Νάρκισσος και Αριστόβουλος οι Απόστολοι από τους Εβδομήκοντα, Άγιος Επίμαχος ο Αιγύπτιος, Άγιος Νικόλαος από τη Χίο ο Νεομάρτυρας
** 1 Νοεμβρίου
1. Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού και της μητρός αυτών Θεοδότης. Οσίου πατρός ημών Δαβίδ του «Γέροντος», του εν Ευβοία άσκήσαντος (†1519). Οσιομαρτύρων Ιακώβου διακόνου, Ιακώβου του εκ Καστοριάς και Διονυσίου (1520). Ιερομαρτύρων Ιωάννου επισκόπου εν Περσία και Ιακώβου του Ζηλωτού. Μαρτύρων Καισαρίου, Αγρίππα, Αδριανού, Δασίου, Σάβα, Σαβινιανού και Θωμά του νηπίου. Κυριαίνης και Ιουλιανής (1). Ερμηνιγγίλδου (2) και Θεολήπτης.
(1)Οι αγίες Κυριαίνα και Ιουλιανή έζησαν την εποχή του αυτοκράτορα Μαξιμιανού. Η Κυριαίνα, καταγόταν από την Ταρσό της Κιλικίας, η δε Ιουλιανή από την πόλη Ρώσο. Και οι δύο είχαν αφοσιωθεί σε φιλανθρωπικά έργα χριστιανικής φιλαδελφίας. Φρόντιζαν ορφανά, παρείχαν την βοήθειά τους αφιλοκερδώς σε όποιον είχε την είχε ανάγκη. Παρότι δεν ήταν πολύ μορφωμένες πάντα έβρισκαν τρόπο να στηρίξουν την πίστη αυτών που το είχαν ανάγκη. Είχαν δε καταφέρει να φέρουν στο δρόμο του Θεού, πολλούς ειδωλολάτρες. Τις δύο αγίες τις συνέλαβε ο Μαρκιανός και τις πίεζε να απαρνηθούν τον Χριστό. Εκείνες όμως δεν υποχώρησαν στις πιέσεις και έμειναν αμετακίνητες στην πίστη τους. Για την σταθερότητα τους στην ορθόδοξη πίστη οι αγίες ρίχτηκαν στην πυρά, και παρέδωσαν το πνεύμα τους στον Κύριο.
(2) Ο άγιος Ερμινίγγελδος ήταν γιος του βασιλιά των Βησιγότθων Λιουβιγγέλδου. Ο Βασιλιάς αυτός και όλο το έθνος του, είχαν προσχωρήσει στην αίρεση του Αρείου. Ο Ερμινίγγελδος όμως, διδάχτηκε την ορθόδοξη πίστη από τον επίσκοπο Λέανδρο, σε ένα ταξίδι του. Όταν επέστρεψε στο σπίτι του, έγινε γνωστό ότι είχε απαρνηθεί τον Αρειανισμό και είχε γίνει χριστιανός. Αυτό στεναχώρησε τον πατέρα του, ο οποίος προσπάθησε να τον μεταπείσει με παρακάλια και απειλές. Όταν δεν κατόρθωσε τίποτα, τον κατήγγειλε ο ίδιος ως Χριστιανό. και έτσι τον φυλάκισαν. Ο Ερμινίγγελδος παρότι βασανίστηκε πολύ, παρέμεινε πιστός στον Κύριο. Έτσι διατάχθηκε ο θάνατός του. Στρατιώτες μπήκαν στο κελί του και τον θανάτωσαν γονατιστό όπως προσευχόταν.
~

Σήμερα 01/11/2015 εορτάζουν:

Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός οι Ανάργυροι και θαυματουργοί, Όσιος Δαβίδ που ασκήτευε στην Εύβοια, Αγία Ελένη η Παρθενομάρτυς από τη Σινώπη
** 01/11/  Απολυτίκιο Αγ. Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού - 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ : https://youtu.be/mEK28fylX78?list=PL4E0FCC4F7EB4AEDC ,
 
~
Ι  Ν Αγίων Θεοδώρων Αρφαρών 1 / 11 / 2015  Θ  Λειτουργία από Παπά Διονύση Κ   Καράγιαννη : https://youtu.be/YTyevItCPLM .-

Μονή Σιδηρόπετρας στο Καρβέλι Ταϋγετιος  αφήγηση Χ Α  Δ : https://youtu.be/jGk0Obb8xGg  .-
1~ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ   Σάββατο  10  Οκτωβρίου  2015  : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/10/10-2015.html .-                                     
 2~ ΕΛΛΑΔΑ  ΠΑΝΤΟΥ  Κυριακή  11  Οκτωβρίου  2015  : http://vlasisarfarablogspot.blo
gspot.gr/2015/10/11-2015.html  .- ~                                    
  3.- Εκδρομές -διαδρομές στις ομορφιές της Ελλάδας Σ/Κ  17  ΚΑΙ 18  Οκτωβρίου  2015 :  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2015/10/17-18-2015_16.html            
 4~   ΕΛΛΑΔΑ  ΠΑΝΤΟΥ Πέμπτη  22  Οκτωβρίου  2015     Εκδρομές - Διαδρομές - Διασκέδαση στις  Ελληνικές Ομορφιές !!  Φωτογραφίες  και Βίντεο !! :  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/10/22-2015.html .-                                                                                                                                        
5~   ΕΛΛΑΔΑ  ΠΑΝΤΟΥ Πέμπτη  22  Οκτωβρίου  2015     Εκδρομές - Διαδρομές - Διασκέδαση στις  Ελληνικές Ομορφιές !!  Φωτογραφίες  και Βίντεο !! :  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/10/22-2015.html .-                                                                                                                                                
6.-    ΕΛΛΑΔΑ  ΠΑΝΤΟΥ  Όμορφες διαδρομές στις Ελληνικές ομορφιές Οκτώβρης  2015 : ~ ΕΛΛΑΔΑ  ΠΑΝΤΟΥ  Όμορφες διαδρομές στις Ελληνικές ομορφιές Οκτώβρης  2015  : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/10/2015.html .-

***  Με «νεκρή ζώνη» τον πεζόδρομο πραγματοποιήθηκαν οι δύο πορείες στο κέντρο της Καλαμάτας (φωτογραφίες και βίντεο)           
      
 
 
  
 
 
 
 
Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμάτα το βράδυ του Σαββάτου οι δύο προγραμματισμένες πορείες.
Η πρώτη ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν τις 19:30 από την κεντρική πλατεία με συνθήματα υπέρ των μεταναστών και κατά του φασισμού.
Όταν η πρώτη πορεία έκανε τον κύκλο της πλατείας στάθηκε στο τέλος του πεζόδρομου της Αριστομένους, στο σημείο που είχαν παραταχθεί άνδρες των ΜΑΤ και είχαν αποκλείσει την Αριστομένους, τη Νέδοντος και τη Νικηταρά με στόχο να μην έρθουν σε επαφή οι δύο πορείες.
Από την άλλη για τις 19: 30 είχε προγραμματιστεί πορεία στην μνήμη των Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη. Όταν η πορεία των Εθνικιστών επιχείρησε να πλησιάσει τον πεζόδρομο της Αριστομένους ήρθε αντιμέτωπη με μια διμοιρία των ΜΑΤ που δεν τους επέτρεπε την κάθοδό τους στον πεζόδρομο.
Οι εθνικιστές αποφάσισαν να κάνουν πορεία σε άλλα σημεία γύρω από το ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας. Την πορεία αυτή επόπτευε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ στο νότιο σημείο παρέμεναν μέλη της άλλης πορείας.
Τελικά λίγα λεπτά μετά τις 21:30 οι δύο συγκεντρώσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς επεισόδια αλλά με μια μεγάλη «νεκρή ζώνη» να τους χωρίζει.
Video:  Πορεία Καλαμάτα 31-10-2015  , https://youtu.be/8H1-ocPK5_Y
Βίντεο 2 :Πορεία Καλαμάτα 31-10-2015    ,   https://youtu.be/YgHOiEzDfe4

***  Πρεμιέρα σήμερα για το 10ήμερο εκπτώσεων, αντιδρά ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας για το άνοιγμα          
      
Μικρή ανάσα έπειτα από ένα πολύ άσχημο καλοκαίρι, που σημαδεύτηκε από δραματικές οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, προσδοκά ο εμπορικός κόσμος από το δεκαήμερο ενδιάμεσων εκπτώσεων που ξεκινά αύριο και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 10 Νοεμβρίου. Το λιανεμπόριο μετρά σημαντικές απώλειες εξαιτίας των ελέγχων στην κίνηση των κεφαλαίων, ενώ η ολοένα και αυξανόμενη φορολογική επιβάρυνση των καταναλωτών επιδεινώνει την κατάσταση στην αγορά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα Κυριακή 1η Νοεμβρίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, μιας και πρόκειται για την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων. Οι έμποροι θεωρούν εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι φέτος η πρώτη ημέρα των εκπτώσεων είναι Κυριακή με τα καταστήματα ανοιχτά, εκτιμώντας ότι μια καλή αρχή θα προκαλέσει θετικό αντίκτυπο και τις υπόλοιπες ημέρες των εκπτώσεων.
Πάντως, με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας καλεί τα μέλη του να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους. Βέβαια, όσοι το επιθυμούν μπορούν να πράξουν το αντίθετο. Σε ανακοίνωση του Συλλόγου σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί ότι με την εφαρμογή του μέτρου για τις Κυριακές καμία αύξηση τζίρου δεν υπήρξε. Απ' όλη αυτή την ιστορία ευνοούνται μόνο τα πολυκαταστήματα και οι πολυεθνικές.
  Νέα υποχώρηση των πωλήσεων
Η υποχώρηση των πωλήσεων στο λιανεμπόριο, πάντως, συνεχίστηκε και τον Αύγουστο, δεύτερο μήνα ισχύος των capital controls. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε χθες η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο εποχικά διορθωμένος δείκτης κύκλου εργασιών υποχώρησε τον Αύγουστο του 2015 σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2014 κατά 4,6%.
Σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2015 σημείωσε αύξηση 3,9%, εξέλιξη η οποία οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου υπήρχαν εκπτώσεις. Ο εποχικά διορθωμένος δείκτης όγκου τον Αύγουστο του 2015 υποχώρησε κατά 2,7% σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2014. Σημειώνεται ότι για την κατάρτιση των εποχικά διορθωμένων δεικτών λαμβάνεται υπόψη η επίδραση μηνιαίων γεγονότων (για παράδειγμα εορτές, τουριστική περίοδος κ.ά.).
Με εξαίρεση τον κλάδο ένδυσης-υπόδησης και βιβλίων-χαρτικών, σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες καταστημάτων παρατηρείται τον Αύγουστο υποχώρηση του τζίρου. Οι μεγαλύτερες απώλειες καταγράφονται στα καταστήματα πώλησης επίπλων, ηλεκτρικών ειδών και οικιακού εξοπλισμού, με τον τζίρο να υποχωρεί κατά 15,8% σε ετήσια βάση και τον όγκο πωλήσεων να καταγράφει μείωση 9,2%. Ακολουθούν τα πρατήρια καυσίμων, κυρίως ως αποτέλεσμα της μείωσης των τιμών. Ο τζίρος στη συγκεκριμένη κατηγορία υποχώρησε τον Αύγουστο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα κατά 13,4%, όμως ο όγκος πωλήσεων μειώθηκε πολύ λιγότερο, κατά 3,1%.
Το αντίστροφο ισχύει στην περίπτωση των σούπερ μάρκετ. Ο τζίρος υποχώρησε κατά 2,5%, ενώ ο όγκος πωλήσεων κατά 3,3%, εξέλιξη η οποία σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με την αύξηση του ΦΠΑ από 13% σε 23% σε σειρά προϊόντων. Ανάλογη είναι η εικόνα και στα μεμονωμένα καταστήματα τροφίμων, όπου ο τζίρος υποχώρησε κατά 3,6%, ενώ ο όγκος πωλήσεων κατά 4,8%.
Κατά 6,1% υποχώρησε ο κύκλος εργασιών στα φαρμακεία, με τον όγκο πωλήσεων να μειώνεται κατά 2,5%. Κάμψη σημείωσε και ο τζίρος στα πολυκαταστήματα κατά 2%, ενώ οριακή ήταν η μείωση του όγκου πωλήσεων, μόλις 0,2%.
Οι κερδισμένοι του μήνα είναι τα καταστήματα ένδυσης-υπόδησης. Ο τζίρος στην κατηγορία αυξήθηκε σε ετήσια βάση κατά 8,8%, ενώ ο όγκος πωλήσεων κατά 11,3%. Αύξηση καταγράφεται και στα βιβλιοχαρτοπωλεία, κατά 8% σε επίπεδο τζίρου και κατά 9,7% σε επίπεδο όγκου πωλήσεων.

***  Στο "σφυρί" τα σπίτια μέσα στο χειμώνα!          
      
Από Δευτέρα υλοποιούνται αποφάσεις πλειστηριασμών εξώσεων κ.α.
Η άρση αναστολής αναγκαστικής εκτέλεσης επιβάλλει τα νόμιμα, αλλά φέρνει και κοινωνική πίεση
«Έκρηξη» εφαρμογής δικαστικών αποφάσεων φέρνει από Δευτέρα η μη παράταση ισχύος της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για «αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, καταβολής δικαστικών παραβόλων, εγγυοδοσιών και χρηματικών ποσών από μετατροπή ποινών», η οποία είχε τεθεί από το καλοκαίρι.
Εκατοντάδες αποφάσεις που έχουν ληφθεί από δικαστήρια θα μπορούν πλέον να εφαρμοσθούν, ανάμεσά τους εξώσεις και πλειστηριασμοί (εκτός α΄ κατοικίας, που προστατεύεται έως τέλος του χρόνου). Επίσης, εγγυήσεις που δεν είχαν καταβάλει αποφυλακισθέντες ή καταδικασθέντες που αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση πρέπει να καταβληθούν, αν θέλουν να παραμείνουν έξω από τις φυλακές.
Εφαρμογή αποφάσεων
Η αναστολή είχε αποφασισθεί στις 21 Ιουλίου 2015, λόγω των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων. Η εφαρμογή της είχε παραταθεί ήδη τρεις φορές, την πρώτη μέχρι τις 31 Αυγούστου, τη δεύτερη έως τις 30 Σεπτεμβρίου και η τελευταία έως τις 31 Οκτωβρίου 2015.
Προέβλεπε, δε, ότι αναστέλλεται μέχρι τότε η διενέργεια κάθε πράξης αναγκαστικής εκτέλεσης, ιδίως η διενέργεια πλειστηριασμών, κατασχέσεων, εξώσεων και προσωπικών κρατήσεων.
Με τη λήξη ισχύος της σημαίνει ότι από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου επιτρέπεται και πάλι η διενέργεια πλειστηριασμών για οφειλές στο Δημόσιο.
Το θετικό στοιχείο είναι ότι θα εφαρμοσθούν αποφάσεις δικαστηρίων που έχουν ληφθεί και δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν, όπως διατροφές γονέων, δεδουλευμένα εργαζομένων κ.λπ., ενώ υπάρχει και το αρνητικό, ότι θα σημειωθεί «έκρηξη» υλοποίησης αποφάσεων όπως εξώσεις και πλειστηριασμοί.
Ερωτώμενος ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κώστας Μαργέλης, απάντησε ότι η μη παράταση της αναστολής είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς πρέπει να υλοποιηθούν οι αποφάσεις των δικαστηρίων: «Με τη συγκεκριμένη απόφαση είχε παγώσει κάθε πράξη αναγκαστικής εκτέλεσης. Αυτό ενίσχυε τους κακοπληρωτές και τους στρεψόδικους διαδίκους, έθιγε καίριες συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών που προσδοκούν κατόπιν δικαστικών αποφάσεων που έχουν εκδοθεί υπέρ τους να λάβουν τα αναγκαία προς το ζην. Οι αποφάσεις αυτές αφορούν διατροφές γονέων ανηλίκων, επικοινωνία ανηλίκων με έναν από τους γονείς, γενικότερα διαφορές οικογενειακού δικαίου, εργαζομένους που δεν έχουν λάβει μισθούς κ.λπ. Ορθώς, λοιπόν, δε δόθηκε άλλη παράταση».
Κοινωνική πίεση
Όπως διευκρίνισε και ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Περικλής Ξηρογιάνης, στην πραγματικότητα η κατάσταση επιστρέφει στο νόμιμο, καθώς με την απαγόρευση δεν μπορούσαν να εκτελεστούν δικαστικές αποφάσεις, που αφορούσαν και διαταγές πληρωμής και εξώσεις κ.ά.: «Έχουμε δικαστικές αποφάσεις που δεν μπορούσαμε να εκτελέσουμε λόγω της απόφασης αυτής. Το θετικό, λοιπόν, είναι η εφαρμογή του νόμιμου, διότι πρόκειται για αποφάσεις δικαστηρίων».
Επίσης, με την άρση της αναστολής θα πρέπει μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου να καταβληθούν όλα τα δικαστικά παράβολα της περιόδου που ίσχυε η αναστολή και αφορούσαν μηνύσεις, εφέσεις κ.λπ.
Όλα αυτά θα επιφέρουν ξαφνική πίεση προς την κοινωνία, καθώς οι δικαιωμένοι από τα δικαστήρια πολίτες θα σπεύσουν για την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων που έχουν στα χέρια τους, ενώ κάποιοι άλλοι θα πρέπει σε μικρό χρονικό διάστημα να καταβάλουν χρήματα που αφορούν εγγυήσεις ή δικαστικά παράβολα. Της Βίκυς Βετουλάκη 

*** Με προβλήματα η συγκομιδή φθινοπωρινής τομάτας στα Φιλιατρά 

Πονοκέφαλος οι ελληνοποιήσεις και ο tuta absoluta Με προβλήματα εξελίσσεται η συγκομιδή φθινοπωρινής τομάτας (θερμοκηπιακή καλλιέργεια κατά κύριο λόγο) λόγω των ανεξέλεγκτων εισαγωγών κυρίως από Αλβανία, Σκόπια και Βουλγαρία. Μάλιστα, δε λείπουν και οι καταγγελίες για ελληνοποιήσεις με τους παραγωγούς να ζητούν περισσότερους ελέγχους. Σύμφωνα με όσα μας τονίζει ο κ. Γιώργος Αλεξανδρόπουλος, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών, έλεγχοι θα πρέπει να γίνονται και για την ύπαρξη υπολειμμάτων στις τομάτες που εισάγονται κυρίως από τρίτες χώρες. Όσον αφορά στις τιμές, στην Πρέβεζα κυμαίνονται από 50 έως 60 λεπτά το κιλό, ενώ στα Φιλιατρά στα 75 λεπτά το κιλό. Να σημειωθεί ότι οι τιμές κατά την έναρξη της φετινής παραγωγής ήταν σε πολύ υψηλότερα επίπεδα που προσέγγιζαν το 1 ευρώ. Για την πορεία της συγκομιδής φθινοπωρινής τομάτας, ο κ. Γιώργος Αλεξανδρόπουλος αναφέρει στον ΑγροΤύπο: «Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, κυρίως, έχει να κάνει με τις ελληνοποιήσεις των εισαγόμενων τοματών. Δεν είμαστε κατά των εισαγωγών, αλλά θέλουμε να γίνονται έλεγχοι από την πολιτεία, ενώ καλό είναι να ελεγχθούν και για υπολείμματα. Ως αγροτικός σύλλογος έχουμε στείλει μάλιστα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και έγγραφο με το αίτημά μας». Σε σχέση με τις τιμές ο κ. Αλεξανδρόπουλος σημειώνει ότι πέρσι την ίδια περίοδο αυτές κυμαίνονταν «σε λίγο χαμηλότερα επίπεδα». Χρήστος Διαμαντόπουλος, xdiam@agrotypos.gr

***  Ομιλία Ρωμανιά αύριο στην Καλαμάτα για το ασφαλιστικό         
     
Ομιλία – συζήτηση θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:30 στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας «Αλ. Κουμουνδούρος», με θέμα: «οι προωθούμενες αλλαγές στην Κοινωνική Ασφάλιση και τις συντάξεις μετά το 3ο μνημόνιο», με ομιλητή τον Γιώργο Ρωμανιά τ. Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης.
Την εκδήλωση οργανώνουν: Νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Ν. Μεσσηνίας, Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Καπνοβιομηχανίας Καρέλια, Παμμεσσηνιακός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων,  Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας, Σύλλογος Νοσηλευτών Ν. Μεσσηνίας, Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΗ Πελ/σου – Αιτ/νιας & Ιον. Νήσων, ΕΔΟΠ – ΔΕΗ Μεσσηνίας, Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας «Ο Ερμής», Σύλλογος Ασφαλισμένων Ανασφάλιστων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Μεσσηνίας, Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Μεσσηνίας, Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΙΑΠΛΑΣΗ Κέντρο Αποκατάστασης ΑΕ, Σύνδεσμος Προσωπικού Αστικών & Υπεραστικών Συγκοινωνιών Ν. Μεσσηνίας κ.λπ.

***  Σήμερα ο 6ος Πανελλήνιος Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός          
     
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού διοργανώνεται και εφέτος μια μεγάλη, δημόσια γιορτή για τον μητρικό θηλασμό σήμερα, σε περισσότερες από 50 πόλεις όλης της Ελλάδας.
Ο 6ος Πανελλήνιος Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, ενώ η ώρα προσέλευσης είναι στις 11.00. Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 θα καταμετρηθούν ταυτόχρονα σε όλες τις συμμετέχουσες πόλεις.
Στην Καλαμάτα θα γίνει από την Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Μεσσηνίας στις 11.00 το πρωί στο καφέ “Thea” (πρώην Πανελλήνιον).
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας.
Εφέτος, για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, που στη χώρα μας εορτάζεται κάθε 1η με 7 Νοεμβρίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) ενώνει τις δυνάμεις του με τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας (ILO) για να εξαπλωθεί το μήνυμα «Θηλασμός και εργασία: μπορεί να δουλέψει».
 Στόχος του δημόσιου θηλασμού είναι οι μητέρες - μέλη των ομάδων του Δικτύου να ευαισθητοποιήσουν, να αφυπνίσουν και να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, «από μητέρα προς μητέρα».
Η πρόσκληση απευθύνεται προς όλες και όλους, θηλάζουσες ή μη, μέλλουσες μητέρες, πρώην θηλάζουσες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, φίλους, όλους όσοι στηρίζουν τον μητρικό θηλασμό και θέλουν να ενημερωθούν, αλλά και να γιορτάσουν μαζί την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού.   Α.Π. 

***  Ανεκτίμητες ενέργειες          
      
Εκπληκτική είναι η συμμετοχή στην Καλαμάτα κυρίως παιδιών στη μεγάλη καμπάνια «Donate Hair, Donate Love», που στόχο έχει την κατασκευή περουκών για παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.
Είναι συγκινητικές οι ιστορίες που μπορεί να σου αφηγηθεί η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου Κέλλυ Φερέτου, για κοριτσάκια που ενημερώνουν αυτά τους γονείς τους, ζητώντας τους πιεστικά να τα πάνε να δωρίσουν τα μαλλιά τους.
Θα διαβάσετε στις επόμενες σελίδες και την εξίσου συγκινητική ιστορία μιας γυναίκας που πριν ξεκινήσει χημειοθεραπείες στο αγώνα της κατά του καρκίνου που αντιμετώπιζε, πήγε στο κομμωτήριο και δώρισε τα μαλλιά της.
Ενέργειες που σε κάνουν να αντιλαμβάνεσαι ότι η προσφορά στον συνάνθρωπο, είναι ότι πολυτιμότερο μπορείς να κάνεις.   Β.Β. 

*** Νέα βόμβα Πούτιν...
poutin1
~ Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Βλάντιμιρ Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ξεκάθαρα ότι η "παγκόσμια υπερθέρμανση" χρησιμοποιείται σαν όπλο ενάντια στη χώρα του. Προφανώς ο Πούτιν έχει τις πηγές του σχετικά με το θέμα και εμείς δεν μπορούμε να τον διαψεύσουμε, εάν αναλογιστούμε κιόλας όσα ακούγονται κατά καιρούς για έλεγχο των καιρικών συνθηκών από τις παγκόσμιες υπερδυνάμεις...
Δείτε το βίντεο: Putin Exposes Climate Change Agenda   , https://youtu.be/jka2XUmPaAE  .-
Video 2  : Man-made Climate Change is a Globalist Weapon   , https://youtu.be/rLAFKe6Bzx0 .-

*** Πλήρης επιβεβαίωση προφητείας που συγκλονίζει… (BINTEO)
gerontas
-  Τα λόγια του Μακαριστού Γέροντα, επιβεβαιώνονται με ανατριχιαστική ακρίβεια…
Τα λόγια του είναι πιο επίκαιρα από ποτέ: Ο Μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός, προλέγει πολιτειακή ανωμαλία. Γνωρίζουμε τις καταστροφικές συνέπειες, εάν σκεφτούμε τα λόγια του Αριστοτέλη για την ομαλή συμβίωση και την επιβίωση μίας πολιτείας!
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ '' ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ'' , https://youtu.be/Ym2vi2dcy9w  .-

***  Το δολάριο θα οδηγήσει στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο...
world war3
-  Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν έντονες φήμες για κατάρρευση του δολαρίου... Άμεση συνέπεια αυτής της κατάρρευσης θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες η έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου στη Μέση Ανατολή... Εμείς ευχόμαστε κάτι τέτοιο να μην ευσταθεί, αν και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, και δεδομένης της κατάστασης στην περιοχή μια τέτοια πληροφορία θα πρέπει να μας ανησυχεί...
Δείτε το βίντεο: Dollar Death to Lead to World War 3 in Middle East - X22 Report Interview   ., https://youtu.be/uVbDIvtTcJU  .-

***  Κούρεμα ελληνικού χρέους τέλος; Σας εξηγούμε τι είναι το κούρεμα χρέους
xreos2
-   Κούρεμα χρέους είναι μία διαδικασία η οποία γίνεται για να μειωθεί το χρέος μίας χώρας.
- Μία χώρα για να καλύψει τις ανάγκες της, δανείζεται χρήματα από άλλα κράτη ή και από τον ιδιωτικό τομέα, πουλώντας ουσιαστικά σε αυτούς, ομόλογά της.
Όταν για κάποιον λόγο (όπως πχ αν κινδυνεύει με χρεοκοπία), θα πρέπει να μειώσει το χρέος της ώστε να συνεχίζει να "ζει" και να μπορεί να το αποπληρώνει στους δανειστές της, τότε κάνει κούρεμα χρέους με την προϋπόθεση να το δεχτούν οι δανειστές της.
Η σημασία της έννοιας κούρεμα χρέους, δεν είναι άλλη από την εξής:
η μείωση του χρέους της, μέσω ανταλλαγής των παλιών ομολόγων που κατέχουν οι δανειστές, με καινούρια χαμηλότερης αξίας.
Έτσι η χώρα θα χρωστάει λιγότερα χρήματα και οι δανειστές μπορεί να δεχτούν, γιατί ακόμα κι έτσι, τους συμφέρει σε αντίθεση με το να χρεοκοπήσει και να μην πάρουν καθόλου χρήματα.
Για παράδειγμα αν ένα ομόλογο κάνει 10 ευρώ και το έχει αγοράσει ο δανειστής, τότε πχ μετά από 5 χρόνια θα πάρει για αυτό 14 ευρώ (τα νούμερα είναι τυχαία).
Με το κούρεμα χρέους, το κράτος του λέει δώσε μου πίσω το ομόλογο των 10 ευρώ, κι εγώ θα σου δώσω ένα άλλο αξίας 5 ευρώ (50% κούρεμα) και θα στο αποπληρώσω μετά από 5 χρόνια παίρνοντας 7 ευρώ (κούρεμα ομολόγων).  Έτσι ο δανειστής έχει υποστεί ζημιά 5 ευρώ + 2 ευρώ τόκους.
Πηγή: ti-einai.gr

*** Βόμβα μεγατόνων! Η Ρωσία ετοιμάζεται για πυρηνικό πόλεμο
vomva
-  Πόσοι άραγε τα γνωρίζουν αυτά...
Και αν ναι γιατί δεν αναφέρονται;
Να αναβιώσει τις πρακτικές του Ψυχρού Πολέμου σχεδιάζει ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας Dmitry Rogozin, εκπαιδεύοντας τους πολίτες στο πώς να αντιδράσουν σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης.
Η Ρωσική κυβέρνηση εκτιμά ότι η ανάπτυξη νέων πυρηνικών όπλων από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής πυροδοτεί εντάσεις στον παγκόσμιο τομέα των πυρηνικών.
Η Ρωσία δεν έχει παρά να αντιδράσει στις επιθετικές δυνατότητες των Η.Π.Α, ώστε σε κάθε περίπτωση οι πολίτες να μην βρεθούν εκτεθειμένοι σε τέτοιου είδους επιθετικότητες και να αποφευχθούν έτσι κολοσσιαίες απώλειες, δήλωσε ο Rogozin.
Μετά τις απανωτές εντάσεις μεταξύ Ρωσίας και Ηνωμένων Πολιτειών άλλοτε για την Ουκρανία και άλλοτε για τη Συρία το θέμα των πυρηνικών επανέρχεται δραματικά στο προσκήνιο με ένα σκληρό μπρα-ντε-φερ μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων.

***  Δείτε τους μισθούς όλων των Ευρωπαίων ηγετών
tsipis
-  Ο υπουργός παιδείας αναφέρθηκε στο μισθό τον οποίο ο πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας παίρνει.
Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο μισθός ο οποίος εισπράττει μηνιαίως ο Πρωθυπουργός της χώρας μας είναι με ακριβές αποτέλεσμα 7.644,79 ευρώ.
Τα χρήματα του ως μέλος της βουλής είναι 5.705 ευρώ.
Στην πρώτη θέση όσον αναφορά τις βουλευτικές αποζημιώσεις είναι ο Ζαν-Κλόντ Γιούνκερ 317.496 ευρώ και τον ακολουθεί αμέσως μετά ο Ντόναλντ Τούσκ 298.495 ευρώ.
Ωστόσο ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι παίρνει 78.000 ευρώ, ο Νίκος Αναστασιάδης Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας 77.182 ευρώ και τέλος ο Πρωθυπουργός Πορτογαλίας Πέδρο Κοέλιο 68.670 ευρώ.

***  ΒΟΜΒΑ: Oι καθαρίστριες - γραμματείς στα δικαστήρια
grammateis
-  Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υπέγραψε στις 165 καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών σύμβαση μίσθωσης.
Τα χρήματα αυτά θα είναι μικτά 484 ευρώ που στην ακρίβεια καθαρά θα είναι 325 ευρώ.
Αναφέρθηκε επίσης οτι πολλές καθαρίστριες μπήκαν σε θέσεις ως γραμματείς σε δικαστήρια και αυτό εγκρίθηκε με την απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

*** Θεοδωράκης: Κινδυνεύουν οι καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών
potam
-  Ο αρχηγός του Ποταμιού ενημέρωσε τον κόσμο ότι οι καταθέσεις οι οποίες έκαναν είναι σε κίνδυνο.
Ο κ. Θεοδωράκης ρωτήθηκε από πολλούς για το νομοσχέδιο και εκείνος έδωσε απάντηση λέγοντας τους ότι ο νόμος άργησε να έρθει, δεν ήταν τεκμηριωμένος σωστά και πως το περιεχόμενο ήταν ελλιπές.
Επίσης είχε προειδοποιήσει τον Αλέξη Τσίπρα για την κατάληξη των καταθέσεων, αλλά
ήταν άδικος κόπος.

***  ΒΟΜΒΑ: Σε Ελληνικό κανάλι
kanal
- Η πρωινή εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου στον Alpha φαίνεται να πήρε τέλος.
Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσαν στον ίδιο ότι στις 30 Οκτώβρη θα ήταν η τελευταία του πρωινή εκπομπή.
Τον τελευταίο καιρό μάλλον ο τηλεπαρουσιαστής δεν είχε καταφέρει να υψώσει τα νούμερα της εκπομπής με αποτέλεσμα να μην έδωσε άλλη επιλογή στους υπεύθυνους του καναλιού και να έκοψαν αναγκαστικά την εκπομπή.
Ωστόσο πηγές λένε πως ο Σπύρος Χαριτάτος ίσως επανέλθει σε πρωινή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα πράγμα που θα ικανοποιούσε και εκείνον μετά από αυτή την μη ευχάριστη είδηση.

***  Πίνακας σοκ για την εργασία στην Ελλάδα
anergia
- Η οικονομική κατάσταση στη χώρα έχει φτάσει στο ναδίρ.
Ο κόσμος δεν έχει χρήματα να ζήσει τις οικογένειες του και αυτό είναι αποτέλεσμα της φοβερά αυξημένης ανεργίας.
Κανείς στο παρελθόν, δε θα πίστευε ότι θα έφτανε η Ελλάδα σε σημείο, να υπογράφει μνημόνια το ένα μετά το άλλο και να είναι πλήρως εξαρτημένη από τη Γερμανία.
Ο πίνακας που ακολουθεί αποτυπώνει την θλιβερή πραγματικότητα…
ergasia

***  Τραγωδία για ασφαλιστικό! Χωρίς το "ναι" των δανειστών λύση δεν υπάρχει
katra
- Αν δεν συμφωνήσουν οι θεσμοί πάμε πάλι στο μηδέν..!!! Κανένα ευχάριστο νέο δεν μας είπε για το ασφαλιστικό ο Κατρούγκαλος ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γ. Κατρούγκαλος στη σημερινή συνέντευξή του στην «Ημερησία» ... Σύμφωνα με το τελικό σχέδιο για τη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού στο εξής θα υπάρχουν τρία ταμεία κύριας ασφάλισης: Το ΙΚΑ για μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες, ο ΟΓΑ για τους αγρότες και το ΝΑΤ για τους ναυτικούς Παράλληλα τόνισε, ότι θα ισχύουν ενιαίοι, για όλους, κανόνες για τις παροχές - συντάξεις αλλά και για τις εισφορές οι οποίες, ειδικά για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες, θα είναι ανάλογες με το πραγματικό (φορολογούμενο) εισόδημα. Σε ερώτηση που δέχτηκε ο υπουργός σχετικά με το τι θα κάνει σε περίπτωση που το «κουαρτέτο» δε συμφωνήσει, περιορίστηκε στο να δηλώσει (και τι να πει άλλωστε) ότι δεν μπορεί να προεξοφληθεί η τελική συμφωνία και πως θα προστρέξει στην τεχνική αρωγή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας για να βρει υποστήριξη στις προτάσεις του. Σε κάθε περίπτωση κ. Κατρούγκαλος αν και θεωρεί άδικο να γίνει επαναυπολογισμός συντάξεων που έχουν νόμιμα απονεμηθεί άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κοπούν οι επικουρικές συντάξεις.

***

***  Αθλητική  ενημέρωση :

***  Για την Σούπερ Λίγκα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο Σ/Κ/Δ 31/10 ,01και 02/10/2015 :
Livescore: Ξάνθη - Παναιτωλικός (1-1), ΠΑΣ - Πανθρακικός (0-0), ο Αστέρας... ανέτρεψε τον ΠΑΟΚ
9η αγωνιστική (31/10 & 1-2/11/15)
Ηρακλής-Ατρόμητος  2-0  .- ^ {Δευτέρα 02-11-2015 }
Video :
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0    αγων  02/11/2015 : https://youtu.be/8bKn_iwfOik .-
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0    αγων  02/11/2015  2ο  γκολ : https://youtu.be/ZCmvdWNc4jA .-

Κερδισμένη η ΑΕΚ στην ισοπαλία με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο
~* Παναθηναϊκός-ΑΕΚ  0-0 .- ^
Διαιτητής: Στ.Μάνταλος (Καβάλας)
Κίτρινες: Μπεργκ - Ντιντάκ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Λαγός (37΄ Ατζαγκούν), Μπεργκ, Ζέκα, Μαρινάκης, Λουντ (46΄ Κουτρουμπής), Καρέλης, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Νίνης (85΄ Καλτσάς), Πράνιτς .-
 ΑΕΚ (Γκ.Πογέτ): Μπαρόχα, Λαμπρόπουλος, Μπαρμπόσα (84΄ Μπουονανότε) Σιμόες, Βάργκας ,  (58΄ Κορδέρο), Γκάλο, Γιόχανσον, Μάνταλος, Ντιντάκ, Κολοβέτσιος, Κρισάντους.-
ΒίντεοΠαναθηναϊκός- ΑΕΚ  0-0 9η  αγων   01/11/2015:                                                              https://youtu.be/EzBP1XT9klg .-                                  
ΠΑΟ-ΑΕΚ 0-0    αγων   01/11/2015 : https://youtu.be/-T5gJf5nQG4 .-
Νίκη με ανατροπή για την Ξάνθη στα Πηγάδια
~* Ξάνθη-Παναιτωλικός   3-1 .- ^
Τα  γκόλ : (16΄ Ντιμιτρόφ, 71΄ Παπαστεριανός, 90+2΄πεν. Ερέα - 9΄ Μαρκόβσκι)
Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
Κίτρινες: Γουάλας - Βιγιαφάνιες, Κέβιν, Μάκος, Μύγας
 Κόκκινη: Βιγιαφάνιες (78΄, 2η κίτρινη)
Οι συνθέσεις:
SKODA ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο (65΄ Κρίστοφερ), Παπαστεριανός, Ερέα, Φλίσκας, Φάρκας, Καπετάνος (87΄ Ράνος), Ντιμιτρόφ (58΄ Νιέτο)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρομάνος (84΄ Βασιλείου), Κέβιν, Κούσας, Βιγιαφάνιες, Κάπελ (73΄ Ρουσκουγέδα), Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Μύγας
ΒίντεοΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  3-1 3ο γκολ 9η  αγων  01/11/2015 : https://youtu.be/FGB25QTxf8A .-
Ξάνθη-Παναιτωλικός  3-1 9η  αγων   01/11/2015 : https://youtu.be/4py0uCiur_g  .-

«Αστεράτη» νίκη με ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ
  ~*  Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-1 .-^
(49' Μπερτόλιο, 82' Σανκαρέ - 23' Πέλκας)
Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Κίτρινες: Γιάννου, Ιγκλέσιας - Βίτορ, Σάμπο
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στ. Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γιαννούλης (55΄ Παντελιάδης), Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Παπαδόπουλος (80΄ Μάσα), Κουρμπέλης, Γιάννου, Μπερτόλιο, Λανθαρότε (46΄ Αλόκο).
ΠΑΟΚ (Ι. Τούντορ): Γλύκος, Λέοβατς (64΄ Σάμπο), Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Τζιόλης, Γκολάσα, Ροντρίγκες, Ζάιρο (46΄ Αθανασιάδης), Πέλκας, Μακ.
Βίντεο : Αστέρας Τρ-ΠΑΟΚ  2-1     αγων   01/11/2015 : https://youtu.be/acCmSvEJKrA. .-

Ο ΠΑΣ είχε δοκάρια, αλλά και...υπομονή στη νίκη επί του Πανθρακικού
~* ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός   2-0 .-
Τα  γκόλ : (67΄ Μιχαήλ, 90+2΄ Ίλιτς)
Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)
Κίτρινες: Ναδάλες, Βελλίδης, Κοζορώνης - Χαβίτο, Ιγκορ, Ροτζέριο, Μελίσσης, Σερφά,
ΠΑΣ  ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μανιάς (82΄ Γιάκος), Κοζορώνης, Ακόστα (90΄ Σαπαλίδης), Τσουκαλάς (90+2΄ Σκόνδρας), Ίλιτς, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Τσάβες, Καρανίκας
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Ιγκορ (60΄ Ροτζέριο), Λαδάκης (80΄ Νικόλτσης), Μεχία, Σερφά, Ντιγκινί, Παπαγεωργίου, Χασομέρης, Μελίσσης, Χαβίτο (46΄ Μπαϊκαρά)
VideoΓιάννενα-Πανθρακικός 2-1    αγων   01/11/2015 : https://youtu.be/S2E4wWBzxVc

~* Βέροια - Ολυμπιακός  0-2 (0-0)  .-  ^ Σάββατο
(55΄ Ιντέγε, 74΄ Ντουρμάζ)
Βίντεο : Βέροια-Ολυμπιακός  0-2    αγων   31/10/2015 : https://youtu.be/sphRD3rGG00 .-

~ * Λεβαδειακό - Πανιώνιος    0-2  .- ^ Σάββατο
(46΄ Καραμάνος, 57΄ Μπουμάλ)
Video : Λεβαδειακός-Πανιώνιος  0-2    αγων   31/10/2015 : https://youtu.be/lrcqYtW3e-U

~* Πλατανιάς-Καλλονή  2-1  .- ^  Σάββατο
(17΄ Ανγκούλο, 84΄ Γιακουμάκης - 5΄ Μπαργκάν
Video : ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΚΑΛΟΝΗ 2-1  9  αγων  31/10/2015 : https://youtu.be/Ms5OWEN8qUI

   ***  FOOTBALL LEAGUE: Σ/Κ 31/10  και 01/11/2015 , 6η  αγωνιστική
6η (1/11) - 23η αγωνιστική (6/3)
Εργοτέλης - Πανελευσινιακός
Αναγέννηση Καρδίτσας - Τρίκαλα
Παναιγιάλειος - Απόλλων Σμύρνης
Κέρκυρα - Πανσερραϊκός
ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου
Παναχαϊκή - Ζάκυνθος
Λαμία - Κισσαμικός
Καλλιθέα - Χανιά
Αχαρναϊκός - Αγροτικός Αστέρας

 *** Γ’ ΕΘΝΙΚΗ-3ος ΟΜΙΛΟΣ , Κυριακή 01/11/2015  :
5η αγ. 1/11/2015, 15:00-18η αγ. 21/2/2016, 15:00
 Ηρακλής Ψαχνών-Χαλκίδα 1-0 .-^
 Παναργειακός-Λουτράκι 3-0 .- ^
 Σπάρτη-Λεβάντε  3-0 .- ^
 Ερμιονίδα-Καλαμάτα  2-1 .- ^
 Παμβουπρασιακός-Παναρκαδικός  2-1 .- ^
 Αιολικός-Δόξα Ν. Μανωλάδας  2-0 .- ^
 Βύζας Μεγάρων-Κανάρης Νενήτων 1-0  Σάββατο
~* Επόμενη αγωνιστική (6η)
Δόξα Ν. Μανωλάδας – Κανάρης
Λεβάντε – ΠΑΟ Βάρδας
Παναργειακός – Ηρακλής Ψαχνών
Χαλκίδα – Σπάρτη
Λουτράκι – Ερμιονίδα
Καλαμάτα – Αιολικός
Παναρκαδικός – Βύζας Μεγάρων.
*** 
*** Πρωταθλήματα  ΕΠΣΜεσσηνίας Σ/Κ/Δ  31/10  και 01, 02/11/2015  :
Α΄ ΤΟΠΙΚΟ  Σ/Κ 31/10 και  01/11/2015  :
8η αγωνιστική 
 Σάββατο 31/10/2015 :
ΑΟ Φαραί – Σπερχογεία 2-1  .- ^
Θουρία – Κυπαρισσία  1-1  .- ^  
Μεσσηνιακός – Πύλος  1-2  .- ^  
Πάμισος Μ. – Δώριο  5-0 .- ^ 
Κυριακή  01/11/2015  :
Διαβολίτσι – Ανδρούσα  1-1 .- ^
Ολυμπιακός Κ. – Τ. Άγρας  1-0 .- ^
Εθνικός Μ. – Αρφαρά  3-1 .- ^
Μιλτιάδης – Απόλλων Κ.  3-0 .- ^

***  Α1 Τοπικό  ΕΠΣΜεσσηνίας σ/κ 31/10  και 01/11/2015  :
6η αγωνιστική
Σάββατο 31/10/2015 :
Χανδριναϊκός – Χώρα  2-3  .- ^
Ομόνοια – Αναγέννηση Π.  1-2  .- ^
Κυριακή 01/12/2015 :
  ΑΕ Αβίας – Νέος Άρις  2-0 .- ^
Κορώνη – Πεταλίδι  3-0 .- ^
Ηρακλής Κ. – Αίαντας Κ 0-0 .- ^
Ασπρόχωμα – Μεθώνη   1-1 .- ^
Κεραυνός Κ. -Εράνη Φ 0-1 .- ^

*** Β΄ Τοπικό  ΕΠΣΜεσσηνίας 4η  αγωνιστική Σ/Κ  :
4η αγωνιστική  1ος  όμιλος
 Σάββατο 31/18/2015 :
Θύελλα Μερ. – ΑΟ Φυτειάς  0-0  .- ^
Ηρακλής Κυπ. – Κοπανάκι  2-1  .- ^ 
ΑΕ Γαργαλιάνων – Πανιώνιος  1-1  .- ^ 
Κυριακή 01/12/2015 :
ΑΟ Πατίστα – Πλατύ  2-2 .- ^
Άμφεια – Καλό Νερό  1-5 .- ^
Αστέρας Μ. – ΑΕ Αιθαίας  7-0 .- ^
4η αγωνιστική 2ος  όμιλος 
Σάββατο 31/10/2015 :
Δόξα Κ. – Ανάληψη  1-2  .- ^ 
Θύελλα Χαρ. – Παναθηναϊκός Κ.  3-0 .- ^ 
Κυριακή 01/12/2015 :
ΑΕΚ Κ. – Βλαχόπουλο
Ατρόμητος Κ. – ΑΕ Μάνης  0-4 .- ^
Ακαδ. Παμίσου – Πράσινα Π.  0-1 .- ^
ΑΟ Στενωσιάς – Καλλιθέα  0-1 .- ^

***  Γ΄ Τοπικό ΕΠΣΜεσσηνίας  2η  αγωνιστική :
  Δευτέρα 26/10/2015 :
Λέϊκα -Ικαρος  1-1 .- 
Βέργα -Θύελλα Παραλίας 3-1  .- 
2η αγωνιστική  1ος  όμιλος
Πανευαϊκός – Ερμής Κ.  4 - 3 .- ^  Σάββατο 31/10
ΑΟ Βέργας – ΑΟ Λεΐκων 0-2 .- ^
Ίκαρος Κ. – Αστ. Βαλύρας  --
Θύελλα Π. – ΠΑΟΚ  0-5 .- ^
2η αγωνιστική 2ος όμιλος
ΑΣ Φυτειάς – ΑΕ Λογγάς  -   {Δευτέρα  02/11/2015 }
Νέστωρ Πύλου – ΑΟ Χατζή  0-4 .- ^
Άρις Κ. – Θησέας Κ 1-2 .- ^
Δαναός – ΑΟ Νέδουσα  4-0 .- ^

~*  Παιδικό ΕΠΣΜεσσηνίας :
Αναγέννηση Παραλίας -Πράσινα Πουλιά  0-2  .- ^
Α.Ο.Ασπρόχωμα -Α.Ε.Μάνης  4-2  ./- ^
Μεσσηνιακός Γ.Σ. -Δόξα Καλαμάτας  0-11  .- ^
Α.Ο.Σπερχογίας -ΑΣ Δαναός ς  4-4 .- ^
Θησέας Καλαμάτας -Εθνικός Μελιγαλά  2-2  .- ^
Τέλος Άγρας -Α.Ο. Κυπαρισσίας  3-0 .- ^
Εράνη Φιλιατρών - Α.Ο. Μιλτιάδης 7-1 .- ^
ΑΣ.Ο. Μεθώνης -Παπαφλέσσας Χώρας  1-5  .- ^

*** Με Μπίλη για το 2πλό στην Ερμιόνη η Καλαμάτα          
     
Επιστροφή στις νίκες θα αναζητήσει η Καλαμάτα σήμερα στις 3 μ.μ. στο γήπεδο της Ερμιόνης, απέναντι στην ΑΕ Ερμιονίδα και στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Η Μαύρη Θύελλα θα παραταχθεί με νέο προπονητή τον Λεωνίδα Μπίλη στον πάγκο, ο οποίος αντικατέστησε τα ξημερώματα της Παρασκευής τον Κώστα Κλάδη και όλοι ελπίζουν ότι αυτή η εξέλιξη θα δώσει μια θετική ώθηση. Ο κ. Μπίλης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει μόλις χθες το πρωί τους ποδοσφαιριστές της τοπικής μας ομάδας, κατά την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος και πριν η αποστολή να αναχωρήσει για την Αργολίδα.
Οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του είναι οι: Θωμάς, Γκαρμίρης, Διαμαντής, Νινιός, Γαλανόπουλος, Λένγκα, Ίλιεφ, Δούμουρας, Καραλής, Καλαγκάνης, Τσιμικλής, Κερμενίδης, Κωνσταντινίδης, Αγγελόπουλος, Τορεζάνι, Αθανασόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Γιακουμής και Λίπι.
  Γ’ ΕΘΝΙΚΗ-3ος ΟΜΙΛΟΣ
Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής
χθες
Βύζας Μεγάρων-Κανάρης Χίου 1-0
Σήμερα
Σπάρτη-Λεβάντε 1 μ.μ.
Αιολικός-Δόξα Ν. Μανωλάδας 3.30 μ.μ.
3 μ.μ.
ΑΕ Ερμιονίδας-Καλαμάτα
Παμβουπρασιακός-Παναρκαδικός
Ηρακλής Ψαχνών-ΑΟ Χαλκίδας
Παναργειακός-Λουτράκι

***  Βόλεϊ: Ήττες για άνδρες Καλαμάτα ’80- γυναίκες του Ακρίτα και Μεσσηνιακού, σήμερα οι άνδρες του Ακρίτα          
   
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80
Η ΕΑ Πατρών «έκλεψε» δύο βαθμούς από το Κλειστό
 
Αν και η Καλαμάτα ’80 είχε τον έλεγχο του χθεσινού αγώνα με την ΑΕ Πατρών που διεξήχθη στο Κλειστό της Παραλίας για την 3η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ των ανδρών οι Αχαιοί ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος τη νίκη με 2-3 σετ. Κάτι οι απουσίες των Αποστολόπουλου, Μπλάουελ και Γιατράκου, κάτι το πάθος των Αχαιών, κάτι τα λάθη της τοπικής μας ομάδας οδήγησαν σε αυτή την απώλεια των δύο βαθμών που σίγουρα με λίγη προσοχή θα μπορούσαν να μην …χαριστούν.
Τα σετ έχουν ως εξής: 19-25, 25-11, 25-21, 23-25, 16-18.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80: Μπουσούνης, Μανιατέας, Ντάκουρης, Κωτσάκης, Κακαλέτρης, Μάνα, Εξαρχέας λ., Μπεσσής, Γρ. Σκαρτσίλης, Δ. Σκαρτσίλης, Βλάσσης.
  Κακή εμφάνιση και ήττα από τον Ιωνικό για τις γυναίκες του Ακρίτα
 Το καλό ξεκίνημα και η κατάκτηση του 1ου σετ δεν προμήνυαν τίποτα από την καταστροφική συνέχεια που είχε ο χθεσινός αγώνας στην Αθήνα για τη γυναικεία ομάδα του Ακρίτα. Τα κορίτσια του Μπάμπη Μυτσκίδη αφού έχασαν το 2ο με 25-20 στη συνέχεια παραδόθηκαν …άνευ όρων στον Ιωνικό που με 25-09, 25-10 πήρε μια ανέλπιστα εύκολη νίκη.
ΑΚΡΙΤΑΣ: Πανταζοπούλου, Χάσκου, Καραχάλιου, Νικολακοπούλου, Κουκούτση, Ορφανέα, Δεδούση, Μαντούδη, Ιωσηφίδη, Παυλέα, Κατσαρού, Νιάρχου.
  ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ
Πρώτη φορά κομπλέ ο Ακρίτας

 Το τρίτο του παιχνίδι για την Α2 βόλεϊ των ανδρών θα δώσει σήμερα στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας ο Ακρίτας Καλαμάτας. Θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Χαλκίδας και για πρώτη φορά θα έχει την ευκαιρία να στηριχθεί σε όλες του δυνάμεις για να κυνηγήσει την πολυπόθητη νίκη, που αν όλα πάνε καλά θα έχει ιστορικό χαρακτήρα, καθώς θα είναι η πρώτη στις εθνικές κατηγορίες.
Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια θα είναι και αυτή τη φορά ο φίλαθλος κόσμος.
  Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Ο Πανιώνιος «λύγισε» και τον Μεσσηνιακό

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε χθες ο Μεσσηνιακός στο Κλειστό της Νέας Σμύρνης από τον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ των γυναικών. Η καλαματιανή ομάδα υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου, αν και κατόρθωσε να κερδίσει το 2ο σετ και να διεκδικήσει το 3ο. Αναλυτικότερα: τα σετ έχουν ως εξής: 25-16, 25-22, 23-25, 25-14.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σουρή, Φωτεινάκη, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Σκλήρη, Παναγοπούλου, Μπεσή, Σπανού, Τζούλου, Ζερίτη, Σαμπάτη, Μπούνα, Χειλαδάκη, Αντωνοπούλου.

***   Σε αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Αρκαδικός-Ρέθυμνο 75-70 .- ^
Λαύριο-Άρης 68-76 .- ^
Τρίκαλα-Κηφισιά 73-76 .- ^
Κόροιβος Αμαλιάδας-ΑΕΚ 67-76  .- ^
Καβάλα-Απόλλων Πατρών 72-91 .- ^
Livescore: ΠΑΟ-Κολοσσός Ρόδου (47-34 20')
Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου   107-66  (47-34) .-
Video : Παναθηναϊκός-Κολοσσός 107-66 01/11/2015 : https://youtu.be/2Qcak6umOZ0 .-

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2/11


***  Τα  βίντεο της Ημέρας :
 ΑΡΝΑ  Λακωνίας Γιορτή κάστανου  31/10/2015 : https://youtu.be/d_nMDfaVYwA .-
 
Άρνα Λακωνίας από γιορτή κάστανου 31/10/2015 : https://youtu.be/OymQVgi3fps .-
 
ΑΡΝΑ  Λακωνίας Γιορτή κάστανου  31/10/2015 : https://youtu.be/8uECDWujPXI .-
 



 ~ ΑΡΝΑ  γιορτή κάστανου αφήγηση Χ.Α. Δαβίλλα 31-10-2015: https://youtu.be/flE1DZ4rr4I  .-
~ ΣΠΑΡΤΗ  31-10-2015  από κ. Χριστίνα...:
https://youtu.be/M3RJ5VnVEaY
~ Σπάρτη Λακωνίας  αφήγηση Χ.Α. Δαβίλλα  31-10-2015:
https://youtu.be/R1m-vn8j5Ss .-
~ Διαδρομή στον Ταΰγετο 31-10-2015:
https://youtu.be/EAfjkZWrluY .- ~ Ι  Ν Αγίων Θεοδώρων Αρφαρών 1 / 11 / 2015  Θ  Λειτουργία από Παπά Διονύση Κ   Καράγιαννη : https://youtu.be/YTyevItCPLM .-
~ Μονή Σιδερόπορτας  στο Καρβέλι Ταϋγετιος  αφήγηση Χ Α  Δ : https://youtu.be/jGk0Obb8xGg  .
-Ταΰγετος ενημέρωση Χ Α Δ   31/10/2015 : https://youtu.be/NLPhbx1ur9Y .-
~ ΑΛΑΓΟΝΙΑ ΤΑΫΓΕΤΟΣ  31/10/2015: https://youtu.be/rOoCUtIALzc .-

~ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2015  :             
 ~ Η  Εφημερίδα  μας   ARFARA NEWS  Στο αγιάζι της ενημέρωσης  01  Οκτωβρίου  2015  : http://snsstamoskal.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-01-2015.html .-                                                                                                 

~ Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA NEWS  Στο  αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή  02  Οκτωβρίου 2015 : http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-02-2015.html .-                 

 ~ΥΓΕΙΑ για  ΟΛΟΥΣ  μας  Παρασκευή  02  Οκτωβρίου  2015  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/10/02-2015.html .-                    

~Η  Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  Σάββατο  03  Οκτωβρίου  2015 : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-03-2015.html .-                                                                                               

~  Αθλητικό Σαββατοκύριακο 03 , 04  και  05  Οκτωβρίου  2015 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/10/03-04-05-2015.html .-                                                                                                                   

~  Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  03  Οκτωβρίου  2015:   http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2015/10/03-2015.html .-  

~ Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS  Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Κυριακή  04  Οκτωβρίου  2015 : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-04-2015.html .-                                                                                                                   

~ Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA NEWS  Δευτέρα 05  Οκτωβρίου  2015 :  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-05-2015.html .-                                                                                                     

  ~ Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS Στο  αγιάζι  της ενημέρωσης  Τρίτη  06  Οκτωβρίου  2015 :  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-06-2015.html .-                                                                                                        

~ Το  αγιάζι της ενημέρωσης  Τρίτη 06  Οκτωβρίου  2015  : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/10/06-2015.html                                                                                                                              

~ Η  Εφημερίδα  μας   ARFARA  NEWS   Στο  αγιάζι της  ενημέρωσης   Τετάρτη  07 Οκτωβρίου  2015 :  http://snsarfara.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-07-2015.html .-     

~ Η  Εφημερίδα  μας   ARFARA  NEWS  Στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  08  Οκτωβρίου  2015  :  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-08-2015.html .-                                                                                                                    

~ Η  Εφημερίδα  μας ARFARA  NEWS  Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Παρασκευή  09  Οκτωβρίου  2015 : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-09-2015.html .-                                                                                                

~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή 09  Οκτωβρίου  2015 : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2015/10/09-2015.html ,                                                                                                                                               

~ Αθλητικό  Σαββατοκύριακο  10  και  11  Οκτωβρίου 2015:  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr / .-                                                            

~Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS   Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Σάββατο 10  Οκτωβρίου  2015 : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-10-2015.html .-                            

~ΥΓΕΙΑ  για  ΟΛΟΥΣ  μας  Σάββατο  10  Οκτωβρίου  2015  :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/10/10-2015.html .-                                                                                                                      

~ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ   Σάββατο  10  Οκτωβρίου  2015  : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/10/10-2015.html .-                                                                                                             

~ ΕΛΛΑΔΑ  ΠΑΝΤΟΥ  Κυριακή  11  Οκτωβρίου  2015  : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/10/11-2015.html .-                                                                                                                        

~Η  Εφημερίδα  μας   ARFARA  NEWS  Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Κυριακή  11  Οκτωβρίου  2015  :  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-11-2015.html .-                                                                                                                  ~ Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS   Το  αγιάζι της  ενημέρωσης  Δευτέρα   12  Οκτωβρίου  2015 : http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-12-2015.html .-                                                                                                        

~Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS  Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Τρίτη  13  Οκτωβρίου  2015  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-13-2015.html .-                                                                                                              ~Η  Εφημερίδα  μας  Arfara  News  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Τετάρτη  14  Οκτωβρίου  2015  : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-14-2015.html .-                                 

~Το  αγιάζι της ενημέρωσης  Τετάρτη 14  Οκτωβρίου  2015   :  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2015/10/14-2015.html .-                                                                                                                        

~ Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS   Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  15  Οκτωβρίου  2015 : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-15-2015.html .-                                                                                                                     

~ Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή  16  Οκτωβρίου  2015: http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-16-2015.html .-                                                                                             

~ Εκδρομές -διαδρομές στις ομορφιές της Ελλάδας Σ/Κ  17  ΚΑΙ 18  Οκτωβρίου  2015 :  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2015/10/17-18-2015_16.html .-                                          

~Αθλητικό Σαββατοκύριακο 17 , 18  και 19  Οκτωβρίου  2015 :  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/10/17-18-19-2015.html    ~ Η  Εφημερίδα  μας ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Δευτέρα  19  Οκτωβρίου  2015  :  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-19-2015.html .-                                                                                                                

~Η  Εφημερίδα  μας ARFARA  NEWS  το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  20  Οκτωβρίου  2015 :   http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-20-2015.html .-                                                                                                             

~ Η  Εφημερίδα  μας   ASRFARA  NEWS  το  αγιάζι της ενημέρωσης  Τετάρτη  21 Οκτωβρίου  2015 : http://snsarfara.blogspot.gr/2015/10/asrfara-news-21-2015.html .-    

~ΥΓΕΙΑ  για ΟΛΟΥΣ  μας  Τετάρτη  21 Οκτωβρίου  2015  :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/10/21-2015.html .-                                                                                                              

~Η  Εφημερίδα  μας ARFARA  NEWS   στο αγιάζι της  ενημέρωσης  Πέμπτη  22 Οκτωβρίου  2015   : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-22-2015.html ,.-                 

 ~   ΕΛΛΑΔΑ  ΠΑΝΤΟΥ Πέμπτη  22  Οκτωβρίου  2015     Εκδρομές - Διαδρομές - Διασκέδαση στις  Ελληνικές Ομορφιές !!  Φωτογραφίες  και Βίντεο !! :  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/10/22-2015.html .-                                                                                                                            

~ Η  Εφημερίδα  μας ARFARA NEWS  το  αγιάζι της ενημέρωσης  Παρασκευή 23  Οκτωβρίου  2015  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-23-2015.html .-                                                                                                                   
~ΥΓΕΙΑ  για  ΟΛΟΥΣ  μας  Παρασκευή  23  Οκτωβρίου  2015 : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/10/23-2015.html .-        
 ~ Το  αγιάζι  στην  ενημέρωση  Παρασκευή  23  Οκτωβρίου  2015  : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2015/10/23-2015.html   .-                                          
~ Αθλητικό Σαββατοκύριακο  24  και 25  Οκτωβρίου  2015 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr  .=                                                  
 ~Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS  στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  24  Οκτωβρίου  2015  : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-24-2015.html .-                                                                                                
~ Η  Εφημερίδα  μας ARFARA  NEWS  στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης Κυριακή  25  Οκτωβρίου  2015 : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-25-2015.html .-                                                                                                        
~Η  Εφημερίδα  μας   ARFARA  NEWS  στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Δευτέρα  26 Οκτωβρίου  2015  :  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-26-2015.html .-                                                                                                              
 ~ΥΓΕΙΑ  γιά  ΟΛΟΥΣ  μας  Δευτέρα  26 Οκτωβρίου  2015  :  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/10/26-2015.html .-                      
~  Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS  στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  27  Οκτωβρίου  2015 : http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-27-2015.html .-                                                                                                  
 ~ ΕΛΛΑΔΑ  ΠΑΝΤΟΥ  Όμορφες διαδρομές στις Ελληνικές ομορφιές Οκτώβρης  2015  : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/10/2015.html .-    
~Η  Εφημερίδα  μας   ARFARA  NEWS  στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  28η  Οκτωβρίου  2015 : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-28-2015.html .-                              
~ Η  Εφημερίδα μας   ARFARA  NEWS  στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Πέμπτη  29  Οκτωβρίου  2015 : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-29-2015.html  .

~ Η  Εφημερίδα  μας   ARFARA  NEWS   στο  αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή  30  Οκτωβρίου  2015  : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-30-2015.html .-  
   Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  30  Οκτωβρίου  2015 : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2015/10/30-2015.html .- 

~ ~Αθλητικό Σαββατοκύριακο  31/10  και 1, 2 Νοεμβρίου 2015  : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/10/3110-1-2-2015.html  .- ~   ~  Η  Εφημερίδα  μας   ARFARA   NEWS   στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Κυριακή  01  Νοεμβρίου  2015 : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/11/arfara-news-01-2015.html .-  
~                                                                           
** Συνεργάτης σε (10) Ιστολόγια Αναρτήσεων:  
1.
STAMOS
-ARFARA -GREECE
, 2. Arfara-Messinias-
asteras-arfaron
, 3. Stamos
Arfara Messinias Greece
, 4. ARFARA - KALAMATAS , 5. ASTERAS ARFARON
2011
, 6. Arfara-Messinias 2 , 7. stamos-dynami , 8. Arfara-Messinias , 9. Arfara-Messinias 1 -
FOTOS
, 10. vlasios ,11. ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,12. http://arfara-messinias-stamos-2010  , ~13. http:// arfara-messinias-news.blogspot.com ,14. http://dimmetop.arfara.blogspot.com  , 15. http:// arfara-messinias-news.blogspot.com , https://www.facebook.com/panathinaikokoinima , ^ STAMOS -ARFARA -GREECE ,^  stamos-dynami  ,^ Arfara-Messinias  ,^, Arfara-Messinias 1 - FOTOS  ,http://dimmetop.arfara.blogspot.com  , Arfara-Messinias 2  ,  

***
****   BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  
1. - Stamatios Skoulikas = 
Stamatios Skoulikas  , http://www.youtube.com/stamos01 ,   4437  video.  -    Σταματης Σκουλικας  
2. - Stamos Skoulikas =        
Stamos Skoulikas  http://www.youtube.com/stamatios01   ,    2635   video.     σταμος σκουλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   
Vlasis Skoulikas , +Stamos ,. http://www.youtube.com/vlasiskal , =      2628 video. -                  https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1  ,.- - βλάσης σκούλικας ,
Σύνολον                                        9693   βίντεο   .-
***~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 ~    http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home   , 4594 /. -    https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas ,
https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258 , 560 /  -   https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,
https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    1.424   Arfara Kalamatas Messinias | Facebook ,                        
*** https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   527 .-       https://twitter.com/  ,   Skoulikas
@stamos01    .  ,,   http://messinia1234.com/?page_id=937  
~ https://www.facebook.com/pages/agios-floros/257560450948935  483. -   ΑΓΙΟΣΦΛΩΡΟΣ     
~ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009016280105 .- = Βρωμόβρυσης  Σύλλογος ΔΑΓΡΕ  139  .                
*** http://www.twitter.com/stamos01/  , 685/502/28 , 20,5  χιλ./261 /
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου