ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ *

** ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 - 04 - 2010 ,



~** ~Τρισέ: "Δεν τίθεται θέμα χρεοκοπίας" :
Δεν τίθεται θέμα χρεοκοπίας της Ελλάδας, επανέλαβε και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ - τονίζοντας τη…τη σημασία της εφαρμογής των μέτρων που ανακοίνωσε η ελληνική Κυβέρνηση. Οι δηλώσεις Τρισέ έδωσαν μια ανάσα στις συναλλαγές του ΧΑΑ και «μπλόκαραν» την ανοδική πορεία των spread που άγγιξαν την Πέμπτη μέχρι και τις 456 μονάδες βάσης. Εξάλλου με νέες δηλωσεις επανήλθε και σήμερα ο πρόεδρος της Ε.Ε. Χέρμαν Βαν Ρομπέι, ο οποίος επανέλβε ότι "οι Ευρωπαίοι είναι έτοιμοι να παρέμβουν αν η Ελλάδα το ζητήσει". Αξιοσημείωτη είναι η μείωση του ελλείμματος του κρατικού προϋπολογισμού, στο πρώτο τρίμηνο του έτους. Όπως αποκάλυψε ο Υπουργός Οικονομικών το έλλειμμα μειώθηκε κατά 40%, σε σχέση με το αντίστοιχο 3μηνο του 2009. Ο Γ. Παπακωνσταντίνου διαβεβαίωσε πως η χώρα δανείζεται και θα συνεχίσει να δανείζεται κανονικά. Προς το παρόν, δεν χρειάζεται ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, συμπληρώνοντας ότι προέχει η υλοποίηση του Προγράμματος Σταθερότητας. Η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας βρίσκεται ακόμη μια φορά στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου, με τους αναλυτές να μιλούν για αναγκαστική προσφυγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης.
Σύσκεψη στο Μαξίμου
Για την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού και την εφαρμογή του προγράμματος σταθερότητας και ανάπτυξης ενημερώθηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης με συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών και Οικονομίας ο πρωθυπουργός, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σε δηλώσεις του ο κ. Παπακωνσταντίνου, έκανε λόγο για θετικά στοιχεία όσον αφορά στην υλοποίηση προϋπολογισμού και ΠΣΑ επισημαίνοντας ότι τίποτε δεν έχει κερδηθεί ακόμη, δίνουμε την μάχη ημέρα με την ημέρα.
Ο υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει το υπ. συμβούλιο για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων ενώ παράλληλα θα ψηφιστεί από τη βουλή το φορολογικό νομοσχέδιο και απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δήλωσε ότι δεν υπάρχει θέμα ενεργοποίησης του μηχανισμού στήριξης και εκτίμησε ότι τα επιτόκια των spread θα κινηθούν σε πιο λογικά επίπεδα το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς θα εμπεδώνεται στις αγορές και τους εταίρους μας η προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης για τη μείωση του ελλείμματος και του χρέους.
Στο μεταξύ κατά 39,2% μειώθηκε το έλλειμμα του προϋπολογισμού κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους φτάνοντας τα 4,3 δισ. ευρώ έναντι 7,1 δισ. ευρώ πέρυσι κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα σύμφωνα με στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Τα καθαρά έσοδα αυξήθηκαν κατά 9,7% εξαιτίας κυρίως της μεγάλης μείωσης στις επιστροφές φόρων. Την ίδια στιγμή οι δαπάνες είναι μειωμένες κατά 3% καθώς παρά την ενθαρρυντική συμπίεση των πρωτογενών δαπανών κατά 6,3% καταγράφεται μεγάλη αύξηση στις πληρωμές για τόκους κατά 14,5%. Καθοριστικό ρόλο στη συρρίκνωση του ελλείμματος έπαιξε η περικοπή δαπανών για το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων κατά 48,2% το πρώτο τρίμηνο.
Θετικότερο το κλίμα
Με άνοδο πάνω από 1,2% ξεκίνησε τη σημερινή συνεδρίαση του χρηματιστηρίου ο ελληνικός τραπεζικός δείκτης, μετά την υποχώρηση κατά 20 μονάδες βάσης των spread των ελληνικών ομολόγων που διαμορφώνεται γύρω στις 412 μονάδες βάσης. Μικρές ανοδικές τάσεις καταγράφουν και οι τιμές των μετοχών, μετά από τρεις ημέρες έντονης πτωτικής κίνησης. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 13:00 διαμορφώνεται στις 1.932,04 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,32%.

Καθησυχαστικός και πάλι ο Τρισέ
Σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Il Sole 24 Ore, ο Τρισέ επανέλαβε την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει και απάντησε στις φωνές που θέλουν την Ελλάδα να βγαίνει από την Ευρωζώνη, λέγοντας ότι "Δεν είναι δυνατό να εισέλθει ή να εξέλθει κάποια χώρα από την ευρωζώνη σαν να ανεβαίνει και να κατεβαίνει από ένα λεωφορείο".
"Η Ελλάδα πήρε ένα μήνυμα στήριξης την Πέμπτη από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Στην Φρανκφούρτη, ο Ζαν Κλοντ Τρισέ είπε ότι εκείνος τουλάχιστον δεν πιστεύει ότι η Ελλάδα θα πτωχεύσει" μεταδίδει το CNN.
"Ο Τρισέ αποθαρρύνεται, καθώς η ελληνική κρίση διαβρώνει την ιδιότητά του, ως "κυρίου Ευρώ", γράφει το Bloomberg, αναλύοντας τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Βαν Ρομπέι: Έτοιμοι για βοήθεια αν το ζητήσουν οι Έλληνες
Οι Ευρωπαίοι "θα είναι έτοιμοι να παρέμβουν, αν οι Έλληνες το ζητήσουν" και να θέσουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο χρηματοπιστωτικής βοήθειας με τη συμμετοχή του ΔΝΤ, το οποίο υιοθέτησαν πρόσφατα, διαβεβαίωσε σήμερα Παρασκευή ο πρόεδρος της Ε.Ε. Χέρμαν Βαν Ρομπέι μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα "Λε Μοντ" και σε τρεις άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες.
"Η ελληνική Κυβέρνηση είναι θαρραλέα και προχωρεί σε ρήξη με το παρελθόν. Θα είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε αν οι Έλληνες το ζητήσουν", δήλωσε ο Βαν Ρομπέι. "Αυτό το σχέδιο αρωγής δεν θα είναι αξιόπιστο παρά μόνον αν γίνει επιχειρησιακό", αναγνωρίζει ο Βαν Ρομπέι, καθώς δύο εβδομάδες μετά την υιοθέτησή του, η ύπαρξη αυτού του σχεδίου δεν έχει αρκέσει για να κατευνάσει τις αγορές.
"Διεξάγονται συζητήσεις για να προσδιοριστούν οι συγκεκριμένοι τεχνικοί όροι του μηχανισμού. Η σύνοδος των Υπουργών Οικονομικών του Eurogroup, στα μέσα Απριλίου, θα βρει λύσεις στα προβλήματα που απομένουν, εφόσον υφίστανται ακόμη", διαβεβαίωσε.
Η συνέντευξη του Χέρμαν Βαν Ρομπέι, Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ένα αξίωμα που δημιουργήθηκε από τη Συνθήκη της Λισαβόνας, δόθηκε στη "Λε Μοντ", την ισπανική "Ελ Παΐς", την γερμανική "Φρανκφούρτερ Αλγκεμάινε Τσάιτουνγκ" και τη βελγική "Ντε Σταντάαρ".
Γερμανία: "Άμεση ενεργοποίηση του σχεδίου αρωγής αν χρειαστεί"
Κατά της πολιτικής της Άγκελα Μερκελ βάλλει το γερμανικό Spiegel, γράφοντας "Παραπλανητική η επιτυχία της σιδηράς καγκελαρίου", σε άρθρο που τιτλοφορείται

"Οι Έλληνες μπορούν να ελπίζουν στα γερμανικά λεφτά".
Ενώ η Μέρκελ παρουσίαζε τον εαυτό της ως νικητή, τώρα οι Γερμανοί όχι μόνο θα κληθούν να πληρώσουν, όπως εκτιμά ο αρθρογράφος, αλλά θα χρειαστεί να πληρώσουν εις διπλούν, καθώς θα χρηματοδοτήσουν και το δάνειο που θα πάρει η Ελλάδα από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, εάν ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός στήριξης, που αποφασίστηκε στη Σύνοδο της 25ης Μαρτίου.
Στο μεταξύ η γερμανική Κυβέρνηση διαβεβαίωσε σήμερα ότι το σχέδιο αρωγής προς την Ελλάδα μπορεί να ενεργοποιηθεί σύντομα, αν είναι απαραίτητο, όμως εκτιμά πως η Ελλάδα είναι σε θέση να τα καταφέρει "με τα δικά της μέσα"."Δεν συμβουλεύω κανένα να αμφιβάλλει για το γεγονός ότι αυτό το δίχτυ ασφαλείας υπάρχει πράγματι και πως μπορεί να ενεργοποιηθεί σύντομα", δήλωσε κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών Μίχαελ Όφερ.
Το σχέδιο αρωγής που υιοθετήθηκε στα τέλη Μαρτίου από τις χώρες της ζώνης του ευρώ προβλέπει βοήθεια σε διμερές επίπεδο από ευρωπαϊκές χώρες και μια παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, όμως το σχέδιο θα τεθεί σε εφαρμογή μόνον αν η Ελλάδα το ζητήσει και, για να εφαρμοστεί, απαιτείται η ομοφωνία των χωρών της ευρωζώνης, υπενθύμισε ο Όφερ.
Όμως από την πλευρά της Γερμανίας "πιστεύουμε πως η Ελλάδα μπορεί να καταφέρει να επιτύχει τους στόχους της με τα δικά της μέσα", πρόσθεσε, αναφερόμενος σε "ενθαρρυντικές ενδείξεις", όπως η μείωση από την Ελλάδα κατά το πρώτο τρίμηνο του ελλείμματός της και τα σχόλιά του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Ζαν-Κλοντ Τρισέ που χαρακτήρισε χθες "εκτός συζήτησης" το ενδεχόμενο μιας χρεοκοπίας της Ελλάδας.
Η Γερμανία, η οποία είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία, θα είναι η πρώτη που θα συμβάλει σ' έναν ευρωπαϊκό μηχανισμό αρωγής. Ο Όφερ αρνήθηκε να σχολιάσει τον αριθμό των 5,4 δισεκατομμυρίων ευρώ, ο οποίος κυκλοφορεί στον Τύπο ως υπόθεση για την εν δυνάμει συμβολή της Γερμανίας στη βοήθεια προς την Ελλάδα.
"Νέες διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν χθες στην Αθήνα, εναντίον των περικοπών της κυβέρνησης, όμως οι αγορές είναι ολοένα και πιο επιφυλακτικές, σχετικά με την ικανότητα της Ελλάδας να τακτοποιήσει τα οικονομικά της" αναφέρει το BBC.
Εκτενή αναφορά στο αίτημα των τεσσάρων μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών να αποκτήσουν πρόσβαση στο αποθεματικό για τη στήριξη του τραπεζικού τομέα κάνει η Wall Street Journal, μιλώντας για "φαύλο κύκλο" στην ελληνική κρίση.
Σαρκοζί και Μπερλουσκόνι για την Ελλάδα
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει "ανά πάσα στιγμή" το σχέδιο οικονομικής στήριξης της Ελλάδας, δήλωσε σήμερα και ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο Παρίσι.
"Οι ελληνικές αρχές έχουν λάβει θαρραλέα μέτρα για την ανάταξη της κατάστασης και των δημοσίων οικονομικών τους. Ένα σχέδιο στήριξης εγκρίθηκε από το σύνολο των κρατών της ζώνης του ευρώ. Είμαστε έτοιμοι να το ενεργοποιήσουμε ανά πάσα στιγμή για να βοηθήσουμε την Ελλάδα", είπε.
Ο Νικολά Σαρκοζί διευκρίνισε ότι "εναπόκειται στην Ελλάδα και στα κράτη της ζώνης του ευρώ, με σύσταση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, να αποφασίσουν εάν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την ενεργοποίησή του".
Η Ιταλία και η Γαλλία έχουν καθήκον να βοηθήσουν την Ελλάδα, κάτι που είναι προς το συμφέρον τους προκειμένου να αποφύγουν αρνητικές επιπτώσεις στις οικονομίες τους και στο ευρώ, δήλωσε από την πλευρά του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Στην ίδια συνέντευξη ο Μπερλουσκόνι διέψευσε επίσης κατηγορηματικά τις φήμες ότι η κυβέρνησή του σχεδιάζει δημοσιονομική προσαρμογή προκειμένου να καλύψει μια "τρύπα" 4-5 δισ. ευρώ και να αποτρέψει την υπέρβαση των στόχων που έχει θέσει όσον αφορά το έλλειμμά της.
Δηλώσεις εκπροσώπου της Κομισιόν
H Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και βρίσκεται σε επαφή με τις ελληνικές αρχές, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, τόνισε σήμερα από τις Βρυξέλλες η εκπρόσωπος της Επιτροπής Αμέλια Τόρες.
Απαντώντας ειδικότερα σε σειρά ερωτήσεων για την ελληνική οικονομία κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων, η εκπρόσωπος της Κομισιόν είπε ότι το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν πολλές φήμες και σενάρια, ωστόσο αυτό που έχει σημασία, όπως υπογράμμισε, είναι να τηρηθεί ο στόχος για μείωση του ελλείμματος κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες φέτος και στο πλαίσιο αυτό σημείωσε τη χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών για μείωση κατά 40% του ελλείμματος στο πρώτο τρίμηνο.
Η Αμέλια Τόρες επανέλαβε παράλληλα την ετοιμότητα της Επιτροπής να θέσει σε εφαρμογή, εφόσον ζητηθεί, το μηχανισμό στήριξης που αποφασίστηκε σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο από τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Απαντώντας σε ερώτηση για το περιεχόμενο των συζητήσεων στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής και Δημοσιονομικής Επιτροπής, η Τόρες αφού σημείωσε ότι η Επιτροπή αυτή συνεδριάζει τακτικά πριν από κάθε Σύνοδο του Eurogroup και του Ecofin περιορίστηκε να πει ότι όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το θέμα της ελληνικής οικονομίας που θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στις άτυπες συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin την Πέμπτη και την Παρασκευή στη Μαδρίτη.
Κληθείσα εξάλλου να σχολιάσει αν υπάρχουν ενδεχόμενες επιπτώσεις από την περίπτωση της Ελλάδας για τη σταθερότητα της ευρωζώνης τόνισε ότι το ευρώ είναι ένα σταθερό και ισχυρό νόμισμα και πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.
Η εκπρόσωπος της Επιτροπής ανέφερε τέλος ότι από τις τεχνικές πτυχές του μηχανισμού στήριξης που θα πρέπει να διευκρινιστούν είναι ο προσδιορισμός του επιτοκίου που θα ισχύσει στα διμερή δάνεια εφόσον αυτά κριθούν αναγκαία , επιτόκιο το οποίο, όπως είπε, θα καθοριστεί και θα αποφασιστεί τη δεδομένη στιγμή όταν και αν το ζητήσει η χώρα μας.

Πηγή: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105.8, ΑΠΕ-ΜΠΕ



~** Συνεργασία Παπανδρέου- Κατσέλη για την επιχειρηματικότητα :
Την επιτάχυνση των διαδικασιών, ώστε να τεθούν στέρεα αναχώματα έναντι της οικονομικής ύφεσης και την στήριξη της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, μέσω των μεταρρυθμιστικών τομών που προωθεί η κυβέρνηση, έθεσε ως στόχο της η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη, που είχε συνεργασία με τον πρωθυπουργό.
Η κα Κατσέλη, μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε ότι την επόμενη εβδομάδα στο Υπουργικό Συμβούλιο θα έλθει προς συζήτηση το νομοσχέδιο για την απλούστευση των διαδικασιών ίδρυσης επιχειρήσεων και οι βασικές αρχές του αναπτυξιακού νόμου.Η Υπουργός ανέφερε επίσης ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ, την οποία χαρακτήρισε πάρα πολύ ικανοποιητική και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της απορρόφησης του 15% το 2010. Η κα Κατσέλη σημείωσε ότι προγράμματα βγαίνουν σχεδόν κάθε εβδομάδα και ότι ολοκληρώνονται οι αξιολογήσεις των προγραμμάτων για τη γυναικεία και νεανική επιχειρηματικότητα και για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην πρώτη φάση, ενώ ξεκινά και η δεύτερη φάση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τα προγράμματα του ΤΕΜΠΜΕ, τη στήριξη της μεταποίησης και τη ψηφιακή σύγκλιση. Θα υπάρξουν, είπε, ανακοινώσεις για τις συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, καθώς επίσης ανέφερε ότι προχωρούν όλα τα προγράμματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ




~** Κίνα: Εκτελέσεις εμπόρων ναρκωτικών :

Δεν περνάνε τις καλλίτερες στιγμές τους οι σχέσεις της Κίνας με την Ιαπωνία, μετά τις σημερινές τρεις εκτελέσεις Ιαπώνων εμπόρων ναρκωτικών στην Κίνα. Ιάπωνες διπλωμάτες στην Κίνα, ενημερώθηκαν από τις αρχές της χώρας, ότι εκτελέσθηκαν οι ομοεθνείς τους Τερούο Τακέντα, 67 ετών, Χιρονόρι Ουκάι, 48 ετών και Κατσούο Μόρι, 67 ετών.
"Ανησυχώ για τις σχέσεις μεταξύ Ιαπωνίας και Κίνας όταν αναλογίζομαι τα συναισθήματα και την αντίδραση της κοινής γνώμης στην Ιαπωνία. Θα περίμενα η Κίνα να είχε εξετάσει περισσότερο αυτή την πλευρά", δήλωσε η υπουργός Δικαιοσύνης της Ιαπωνίας Κέικο Σίμπα.
Για "λυπηρή" και "αυστηρή" απόφαση, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Γιούκιο Χατογιάμα, που απέφυγε να αναμιχθεί σε δικαστικές υποθέσεις άλλων χωρών, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Στην Ιαπωνία η θανατική προβλέπεται μόνο για τις περιπτώσεις κατά συρροήν ανθρωποκτονιών.
Η πιο ένθερμη στάση της καταδίκης της θανατικής ποινής, από την υπουργός Δικαιοσύνης της Ιαπωνίας, αποδίδεται στην υποστήριξή της προς τη Διεθνή Αμνηστία και άλλες οργανώσεις που δραστηριοποιούνται για την κατάργηση της θανατικής ποινής. Στα πλαίσια αυτά η κ. Σίμπα, δεν έχει υπογράψει διάταγμα εκτέλεσης για κανένα από τους σχεδόν 100 φυλακισμένους θανατοποινίτες στην Ιαπωνία, από το Σεπτέμβριο του 2009, που εντάχθηκε στην ιαπωνική κυβέρνηση.Άλλος ένας Ιάπωνας, ο Μιτσουνόμπου Ακάνο, εκτελέστηκε την Τρίτη λόγω της καταδίκης του για εμπόριο ναρκωτικών και ήταν η πρώτη εκτέλεση Ιάπωνα υπηκόου στην Κίνα μετά την αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών το 1972. -
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό, Γερμανικό



~**Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.


Milan PapasApril 9, 2010 at 6:49am
Θέμα: Τον διέγραψαν γιατί έφαγε 14 αυγά!
Τον διέγραψαν από το ΚΚΕ γιατί έφαγε 14 αυγά στη καθησιά! Μα πού τα έβαλε 14 αυγά ο σύντροφος!;;Συν τις άλλοις όμως με την ομάδα του έκανε και πλιάτσικο!

http://www.facebook.com/l/ca754;blackblogofcommunism.com/2010/04/09/%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%ce%ad%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%88%ce%b1%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%ad%cf%86%ce%b1%ce%b3%ce%b5-14-%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%ac/


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=396104740912&mid=2292ddfG56358b7cG1b6f17aG0&n_m=stamoskal%40windowslive.com



~** Έχεις 10 νέα καθημερινά ταίρια This email was sent by Zoosk. Γεια σου, Σου διαλέξαμε 10 νέα καθημερινά ταίρια. Κάνε κλικ εδώ για να τα γνωρίσεις τώρα. Επίσης, να θυμάσαι ότι μπορείς σε κάθε στιγμή να γνωρίσεις περισσότερα άτομα από τη σελίδα αναζήτησης. Copyright © 2007-2010 Zoosk, 475 Sansome St, San Francisco, CA 94111 USA. Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.-



~**Ο/Η Stasou Mygdala έστειλε μήνυμα στα μέλη του Υπογραψτε για να σωθούν οι 2 κοπέλες από την αγχόνη .


Stasou MygdalaApril 9, 2010 at 5:46am
Θέμα: Ο ΚΑΝΑΚΗΣ Μπαλαρίνα
ΔΕΙΤΕ τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ http://www.facebook.com/l/e667a;news24.gr


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1110312134041&mid=229211aG3dd6e022G13097a9G0&n_m=snstam%40gmail.com


~**


[globaltaxrevolt] REDUCING TAXES DRASTICALLY‏
Από:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com εκ μέρους david_cameron_pm (david_cameron_pm@yahoo.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010 5:25:38 μμ
Προς:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com

I, David Cameron, descendant of King William IV, leader of Tories,promise to reduce taxes drastically. Basil Venitis asserts that taxation is armed robbery that feeds the black hole of political corruption; it's the perfect index of corruption and tyranny. Only evil governments tax citizens and companies. Political corruption is proportional to the square of the size of the government.Venitis points out Tony Blair gets ten million euros every year from JPMorgan, just to pullpeddle its Greek-American president Jamie Dimon out of Greek jails for churning the nest eggs of poor Greek workers! His former ministers are not far behind. Steven Byers, a former transport minister, described himself as a cab-for-hire as he asked for 5,000 pounds(5,500 euros, $7,500) each day in exchange for using his influence with the government. Geoff Hoon, formerly defense minister, and Patrician Hewitt, formerly health minister, asked for 3,000 pounds each day. Venitis notes the U.K. defense giant BAE Systems paid four billion euros in kickbacks to Prince Bandar bin Sultan of Saudi Arabia for an eighty billion euros British-Saudi arms deal. The British government abruptly ended its Serious Fraud Office inquiry into BAE. The U.K.'s Serious Fraud Office has reportedly accused BAE of bribery in six countries, which should be enough to prompt an inquiry into whether BAE is in violation of the Foreign Corrupt Practices Act, a law banning companies that pay bribes.Gordon Brown has never shown he can lead a happy team and a successful team. He screams, throws tantrums, physically intimidates his staff swears at staff, grabs aides by the collar of their shirts, pushes aside secretaries who he felt weren't typing fast enough and taking over the keyboard. Brown's staff are afraid of him because he is always shouting at people, being unpleasant, constantly blaming people for things going wrong.Brown took the top job in 2007 when former Prime Minister Tony Blair stepped down. Opinion polls indicate a loss for the Labour Party, with voters unhappy about the struggling economy and the number of troops being killed in the unpopular war in Afghanistan.It is vital that we act decisively to restore the reputation of politics. Too many unacceptable practices have gone unchecked for too long, from excessive expenses and subsidies to secret donations. We need nothing less than a deep clean of the political system inWestminster to root out sleaze and dispel suspicion.We support the substance of the Wright Report's recommendations onstrengthening Parliament and want to give MPs a proper opportunity to debate and vote on its recommendations. We will establish a Backbench Business Committee to give the House of Commons more control over its own timetable. There will be more free votes and Select Committee chairmen and members will be voted for by MPs. We will allow MPs the time to scrutinise law effectively. Debates in chamber will be made more relevant by introducing more flexible topical statements. We will limit the use of the Royal Prerogative so that Parliament is properly involved in all big national decisions, not left on thesidelines.Rebuilding trust in politics means making our political system better reflect the people it is meant to represent. Citizens have been shut out of Westminster politics for too long. Having a single vote everyfour or five years isn't good enough – we need to give people real control over how they are governed. So with our government, any petition that secures 100,000 signatures will be eligible for formal debate in Parliament. A petition with a million signatures will allow members of the public to table a Bill eligible to be voted on in Parliament. And we will build on existing opportunities for encouraging greater participation by introducing a new Public Reading Stage for Bills to give the public an opportunity to comment on proposed legislation online.Labour has shamelessly meddled with the electoral system to try to gain political advantage. They have introduced postal voting on demand and are piloting other schemes, despite warnings about electoral fraud. A Conservative government will restore the integrity of our electoral system by introducing fair vote reforms to equalisethe size of constituency electorates – every vote will have equal value. We will implement individual voter registration, give everyone the right to cast their vote in person and make it easier for UK citizens living overseas to vote. But we reject calls for a system of proportional representation to elect Parliament, because it would put power into the hands of party managers making backroom deals and stop voters being able to kick out any government they are fed up with.Labour has failed to implement its election pledges to make the House of Lords more democratic and representative. We will work to build a consensus for a mainly elected second chamber to replace the House of Lords.To make the changes our country needs the performance of government has to improve. So we will make it easier to reward the best civil servants and remove the least effective. We will reform the Civil Service Compensation Scheme to bring it more into line with practicein the private sector. We will scrap Labour's failed PSA target regime and instead require every department to publish a business plan, with senior management accountable to more rigorous departmental boards for their performance.We want to bring an end to the politicisation of the civil service. We will put limits on the number of so-called special advisers andprotect the impartiality of the civil service. Ministers will listen to civil service advice, even when they decide not to follow it.Basil Venitis points out Great Britain is now Little Britain, a slave State yoked to Brussels. Its fall was inevitable, but the economic crisis will shrink the last pretenses of empire faster than anyone expected. Suddenly, the sun that once never set on the British Empire is casting long shadows over what's left of Britain's imperial past, and Uncle Ken(UK) rethinks his global role.Venitis notes this is a watershed moment for Uncle Ken(UK). The country's public debt is soaring. The great engine room of British prosperity, the financial sector, now feels like an anchor. This is the record of spin, irresponsibility, and top-down state control. The glory days of London are now grinding to a halt. The main symbol of Britain's global might, London found financing for some of the world's earliest and most prominent multinational companies, and has had greater influence on global finance than Westminster has had on geopolitics. My great test of the next prime minister will be not only to redefine Britain's place among great nations, but also to adopt a venitist spirit. The most efficient political system is venitism, where everything is private, there are no taxes at all, there is no parliament, and a powerless infinitesimal government is chosen and supported not by hoi polloi, but by the most generous benefactors. For each percent of lower taxes, the economy grows by at least four percent more, and the government gets more revenue. Raising tax rates is masochism. Smart stimulus is to cut tax rates. Stupidus stimulus is to increase spending, which stimulates the cancer of socialism!
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic
Messages in this topic (1)
Recent Activity:
· New Members 55
Visit Your Group




** http://keeponblogging.forumotion.com/ ,
Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - η skoulikifanclub σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Καλησπέρα, σας καλούμε στον νέο δικτυακό τόπο για όλους τους μπλόγκερς. http://go.sync.gr/POmVCYiM- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα της ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/skoulikifanclub/ .-

~**

Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.


Milan PapasApril 9, 2010 at 6:49am
Θέμα: Τον διέγραψαν γιατί έφαγε 14 αυγά!
Τον διέγραψαν από το ΚΚΕ γιατί έφαγε 14 αυγά στη καθησιά! Μα πού τα έβαλε 14 αυγά ο σύντροφος!;;Συν τις άλλοις όμως με την ομάδα του έκανε και πλιάτσικο! http://www.facebook.com/l/e667a;blackblogofcommunism.com/2010/04/09/%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%ce%ad%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%88%ce%b1%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%ad%cf%86%ce%b1%ce%b3%ce%b5-14-%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%ac/


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=396104740912&mid=2292e15G3dd6e022G1309e98G0&n_m=snstam%40gmail.com

** ο GM47 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Άστα να πάνε ...http://radicalworld.forum...- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/GM47/ ..-

~**Ο/Η Kostas All έστειλε μήνυμα στα μέλη του TROJAN WOMEN.

Kostas AllApril 9, 2010 at 8:02am
Θέμα: Η Ελλάδα, Ελ-λας ή Ελ-λαδα είναι η σπουδαιότερη,
Mrs Angela Merkel Η Ελλάδα δεν είναι Σουβλάκι Η Ελλάδα, Ελ-λας ή Ελ-λαδα είναι η σπουδαιότερη, αρχαιότερη χώρα της υφηλίου.- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΠΙΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙvideo youtube Η Ελλάδα δεν είναι Σουβλάκι http://www.facebook.com/l/ca754;www.youtube.com/watch?v=PZaCuZKlMgQ&feature=related http://www.facebook.com/loizidesg?ref=profile


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1168477151082&mid=229402bG56358b7cG1b6fe31G0&n_m=stamoskal%40windowslive.com


~** Το Radical World σας καλωσορίζει στην Δημόσια Συζήτηση του.‏
Από:
Radical World (member@editboard.com)

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010 6:00:17 μμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (stamoskal@windowslive.com)
Το Radical World σας καλωσορίζει στην δημόσια συζήτηση του

Παρακαλώ διατηρήστε αυτό το μήνυμα στο αρχείο σας. Οι πληροφορίες του λογαριασμού σας είναι οι ακόλουθες:

----------------------------
Όνομα χρήστη: Stamatios N. Skoulikas
Κωδικός: ........???
----------------------------

Παρακαλώ μην ξεχνάτε τον κωδικό σας διότι αυτός βρίσκεται κωδικοποιημένος στη βάση δεδομένων μας και δεν μπορεί κανείς να τον ανασύρει. Παρ' όλα αυτά, εάν τον ξεχάσετε, μπορείτε να ζητήσετε έναν νέο κωδικό ο οποίος θα ενεργοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο, όπως έγινε η ενεργοποίηση αυτού του λογαριασμού.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας.

--
Admin R.W.

~**

~** http://www.atdhe.net/ , ‘’’’’ ΖΩΝΤΑΝΑ όλοι οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ

~** http://hellassite.blogspot.com/ .-


~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/04/blog-post_08.html , Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010 Aτοί που μας γράφουν και δεν μας διαγράφουν .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_08.html , Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010 ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_08.html , Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΛΟΓΕΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_09.html , Παρασκευή, 09 Απριλίου 2010 ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/ay.html , Παρασκευή, 09 Απριλίου 2010 AYΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-

~** http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2 stamos1 Εργαστήρι .- Stamatios Skoulikas .-

~** http://www.sync.gr/stamos1 , Σταμάτιος .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/ , STAMOS-ARFARA—GREECE .-
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , vlasios .-
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , stamos- dynami.-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ , Arfra-Messinias .-
http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfra – Messinias 2 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 1 – FOTOS .-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , STAMOs
http://www.youtube.com/stamos01 ,
~ http://my.live.com/ ,
http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0 , Picasa Web Albuums… Διαχειρηση Αναρτήσεων.- FOTOGRAFIES STAMATIS .-
http://cid-A49E2CAF07361F5F.home.services.spaces.live.com/messages/ , or http://sdentist.spaces.live.com/feed.rss , .-
WWW.NETVIBES.COM/SNSTAM , stamos.-
http://sdentist.spaces.live.com/messages/fakehandlerpage.aspx ,
http://www.facebook.com/editpicture.php?success=1 , .-
http://www.twitter.com/stamos1/ ,
http://www.unyk.com/Registration/RegistrationMain.asp?JS=1,
http://www.slide.com/arrange#blk ,

http://niannap.slide.com/ ,

http://asnstamrfara.slide.com/ , slide .-

http://www.slide.com/homeview#-pictures ,
http://www.zoosk.com/home.php?from=nav ,
http://www.sonico.com/my_profile_pic.php ,
http://www.shtyle.fm/home.do?_auth_=E2D9456C488E77A142F3CDFE3F7ADE6A , http://www.shtyle.fm/profile.do?userid=12201497 .-
http://www.panoramio.com/user/3721624 ,
http://www.panoramio.com/upload/,
http://www.glitter-graphics.com/ ,

http://www.publicdff.gr/ ,

http://stelioskazantzidis.blogspot.com/ Στέλιος Καζαντζίδης ,

http://www.anevlavis.gr/ , Ε . Ανεβλαβής ,-

* http://www.lib.uoa.gr/ , Βιβλιοθήκη.

http://bl125w.blu125.mail.live.com/mail/mail.aspx?wa=wsignin1.0&n=1935482089 ,

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Admin/Επιφάνεια%20εργασίας/www.netstudio.gr/hosting/videohelp.htm, *******

******
http://www.sync.gr/stamos1

http://bl125w.blu125.mail.live.com/mail/mail.aspx?wa=wsignin1.0&n=1643167710 ,,

SKALA1944@GMAIL.COM ,Βαγγέλης Διαμαντόπουλοςς , Σκάλα - Ν. Μεσσηνίας .- 6984360900 .-

http://radiorock.9hz.com/ , ΧΡΗΣΤΟΣ, * ηλ.ταχειδρομειο

http://hotmail.com/ ,Γιώργος

http://www.mpeisgreekmousicfantasy.com/ , Γιώργος-Λαρισσα.-
http://xrhstos-frik.blogspot.com/ , Χρήστος .-
http://www.star-musicforum.com/ , Ζωντανή Ραδιοφωνική Ελληνική Μουσική και Τραγούδια .-

http://www.star-musicforum.com/forum/star/index.php , http://www.star-musicforum.com/forum/star/memberlist.php?=viewprofile&u=1446 , http://radiostathmosnews.9hz.com/ ,
http://www.star-musicforum.com/forum/star/ucp.php?mode=activate&u=1446&k=2TJ6ZPJJ15 ,~~~~~~~~~~~~~~

Booking.com (http://bl125w.blu125.mail.live.com/mail/ApplicationMain_13.1.0132.0805.aspx?culture=el-GR&hash=4082565821) ,Ξενοδοχεία κ.α. http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=2744578886&albumId=218747623&ownerId=248269545 , Hi5 - stamos 2008.-
http://www.einrichten-design.com/ , Radio Model One .-
http://www.sebra.com/ , Radio Frequency Welding , -
http://www.splash.gr/ , Splash Διαφημιστική .-
4dh.com/Video , Radio ,
EligibleGreeks.com , Greek Dating - Find Love .-
elenakuschnerova.com , Free Classic Web Radio .-

http://www.airtickets.gr/ , Πτήσεις με Ολυμπιακή , -

http://en.4you.4dh.com/find/radio/?q3=radio&fgs=1 , Radio .-

http://eligiblegreeks.com/?affiliateID=google4Gr&gclid=CNffoJugjpYCFQSJugodnxABEg , Geek Dating - Find Love .-
http://www.facebook.com/reqs.php , stamatios skoulikas

http://www.facebook.com/reqs.php#!/?ref=home , stamatios skoulikas

http://www.facebook.com/reqs.php#!/profile.php?ref=profile&id=1446349692 , stamatios skoulikas.-

http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?page=1&sk=messages ,

http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?ref=home ,

http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?ref=home ,

http://www.facebook.com/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?v=app_4949752878#!/?ref=home .- Stamatios N. Skoulikas

http://www.facebook.com/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?v=app_4949752878#!/profile.php?ref=profile&id=1037492258 .- Stamatios N . Skoulikas .-

~** http://www.sonico.com/my_profile_pic.php ,
** http://www.recuperaratuhombre.info/ ,
~** http://www.facebook.com/pages/TZIMPRIL-SISE-O-PROTOS-SKORER/113659028650654?v=wall .-
~** http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/PLATY-KALAMATAS-MESSENIAS/178042726871?ref=nf , Πλατύ Μεσσηνίας
~** http://eu1.badoo.com/0136584106/ , .-

~**

2 σχόλια:

  1. Χαιρετισμούς, Είσαι που ψάχνουν για ένα πολύ γνήσιο δάνειο; σε προσιτή επιτόκιο;
    επεξεργασία εντός 2 από 3 εργάσιμες ημέρες. Έχετε απορριφθεί συνεχώς από τις τράπεζες σας και άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων; Τα καλά νέα είναι εδώ!
    Προσφέρουμε τα δάνεια που κυμαίνονται από 1,000.00 σε 100.000.000,00 με χαμηλό επιτόκιο 2% μόνο ανά ετήσια. Μήπως χρειάζεστε οικονομική βοήθεια προς τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα / επέκταση των επιχειρήσεων. Είμαστε πιστοποιημένοι, την εμπιστοσύνη, άξιος, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική. και συνεργάζονται χρηματοδότη για ακίνητα και κάθε είδους χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, Απάντηση σε αυτό το email: ultimatelendingloancompany@gmail.com
    δίνουμε έξω μακροπρόθεσμο δάνειο για ένα 1 χρόνου σε πενήντα έτη κατά ανώτατο όριο.
    Προσφέρουμε όλες τις πηγές του δανείου, όπως:
    * Προσωπικά Δάνεια
    * Επιχειρηματικά Δάνεια
    * Δάνειο Ενοποίηση * Συνδυασμός Δάνειο
    * Home Improvement
    * Αναχρηματοδοτούν τα δάνεια
    * Τα δάνεια του έργου της Εταιρείας.
    Παρακαλούμε αν είστε ευχαριστημένοι και ενδιαφέρονται για οικονομική προσφορά μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχουν ανάγκη από τις υπηρεσίες μας, όπως θα πρέπει να μας παράσχει τα παρακάτω στοιχεία για να αρχίσει με τη διαδικασία του ποσού του δανείου σας ανάλογα.
    Παρακαλούμε, αν σας ενδιαφέρει να πάρει επειγόντως email σήμερα δανείου μας τώρα και να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα για να προχωρήσετε.
    Ονοματεπώνυμο του αιτούντος:
    Ηλικία / Φύλο:
    Επάγγελμα:
    Μηνιαίο Εισόδημα:
    Χώρα:
    Κράτος / Πόλη:
    Έγκυρο αριθμό τηλεφώνου:
    Ποσό που απαιτείται ως Δανείου:
    διάρκεια:
    Σκοπός του Δανείου:
    Θα πρέπει να περιμένουμε την απάντησή σας όπως μπορείτε να διαβάσετε και να απαντήσετε.
    Ευχαριστώ για την ανάγνωση, ο Κύριος είναι η δύναμή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου αδελφοί και αδελφές, είμαι Charles, ένας ενιαίος γονέας από dudelange στο fort worth, θα ήθελα να μοιραστώ αυτή τη μεγάλη μαρτυρία για το πώς πήρα το δάνειο μου από την εταιρεία δανείου επιτυχία κα όταν ήμασταν οδηγείται έξω από το σπίτι μας όταν δεν μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς μου πια , Αφού scammed από διάφορες εταιρείες στην γραμμή και έχουν στερηθεί ένα δάνειο από Τράπεζα μου και κάποια άλλη πιστωτική ένωση που επισκέφθηκα. τα παιδιά μου που ελήφθησαν από την ανάδοχη φροντίδα, ήμουν μόνος στο δρόμο. Μέχρι που μια μέρα αισχρώς μπήκα σε ένα παλιό σχολείο mate που μου να εισαχθεί κα επιτυχία δανείου εταιρεία στο πρώτο της είπα ότι δεν είμαι έτοιμη να αναλάβει κάθε κίνδυνο του να ζητήσει ένα δάνειο στην γραμμή πια, αλλά με διαβεβαίωσε ότι θα λάβει το δάνειο μου από αυτούς. Σε μια δεύτερη σκέψη, λόγω της έλλειψης στέγης μου πήρα μια δοκιμή και να εφαρμοστεί για το δάνειο, ευτυχώς για μένα που έλαβα ένα δάνειο ύψους $1.500.000 από {success_11@yahoo.com}). Είμαι χαρούμενος πήρα τον κίνδυνο και να εφαρμοστεί για το δάνειο. τα παιδιά μου έχουν δοθεί πίσω σε μένα και τώρα δικό μου ένα σπίτι και μια δική μου επιχείρηση. Όλα ευγνωμοσύνη πηγαίνει κα επιτυχία ΔΑΝΕΊΟΥ εταιρεία για να δώσω ένα νόημα στη ζωή μου όταν είχα χάσει κάθε ελπίδα. παρακαλώ για όσους από εσάς εκεί έξω που περνούν μέσα από την οικονομική defficulties θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω Email: success_11@yahoo.com ή whatsApp: +2348078800681.

    ΑπάντησηΔιαγραφή