ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010

Από το χαμομηλάκι , ειδήσεις , σημαντικά και ασήμαντα *

Από το χαμομηλάκι , ειδήσεις , σημαντικά και ασήμαντα :
~** ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ :


• ~**Στο δωμάτιο 305 του «Γεννηματά» η Φερστέ χαμογελά ακόμα ...Ας φτιάξουμε έναν πιο υγιή πλανήτη για τα παιδιάΟδοστρωτήρες ψυχών

Στο δωμάτιο 305 του «Γεννηματά» η Φερστέ χαμογελά ακόμα ...
Posted: 22 Apr 2010 11:49 AM PDT
Νοσοκομείο «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»,


γ’ όροφος, Οφθαλμολογική Κλινική.
Στέκομαι έξω από την πόρτα του δωματίου 305 και αναρωτιέμαι τι να πω σ’ ένα 10χρονο κορίτσι που γλίτωσε τις βόμβες στο Αφγανιστάν και κόντεψε να χάσει τη ζωή του στα Κάτω Πατήσια.

Την πόρτα ανοίγει η Ζάχρα, η μητέρα που είδε τον 15χρονο γιο της να διαμελίζεται από τη βόμβα στο κέντρο της Αθήνας, και τώρα η κόρη της κινδυνεύει να χάσει για πάντα την όρασή της. Η τραγική μητέρα βρίσκει το κουράγιο να χαμογελάσει κι αυτό είναι αρκετό για να τα ξεχάσω όλα. «Καλώς ήρθατε. Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε εδώ», ψιθυρίζει στη γλώσσα της. Κανένα μέλος της οικογένειας Νατζάφι δεν μιλά ελληνικά και συνεννοούμαστε μέσω διερμηνέα.

Το βλέμμα μου στρέφεται στη μικρή Φερστέ. Με καλωσορίζει με την παιδική της φωνούλα, ενώ το χαμόγελό της δηλώνει πως είναι ευχαριστημένη από την επίσκεψή μου. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή. Ένα παιδί καθηλωμένο σε νοσοκομειακό κρεβάτι, με σημάδια από θραύσματα στο πρόσωπο, με υγρά και ανέκφραστα ματάκια που κινδυνεύουν να χάσουν την όρασή τους.
Δεν μπορεί να δει ακόμη καλά τα παιχνίδια και τις σοκολάτες.
Μετά το τρίτο χειρουργείο, όμως, είναι σε θέση να διακρίνει τα χρώματα γύρω της, γεγονός που γεμίζει αισιοδοξία την οικογένεια και τους γιατρούς της. «Αυτό είναι ροζ και το άλλο λευκό», μου ψιθυρίζει. Ψηλαφίζει τα παιχνίδια για να καταλάβει το σχήμα τους. Μου λέει πόσο της αρέσει το παγωτό σοκολάτα και με παρακαλεί να της φέρω λίγο στην επόμενη επίσκεψή μου - της το επιτρέπουν οι γιατροί.
Όλη αυτή την ώρα, η μητέρα της μας παρατηρεί στοργικά. Με όσα δάκρυα της έχουν απομείνει μου δείχνει τη φωτογραφία του αδικοχαμένου γιου της κάνοντας νόημα να μην αναφέρω τίποτα γι’ αυτόν. Η Φερστέ δεν γνωρίζει ακόμη ότι είναι νεκρός. Ξεσπάει σε ένα βουβό και πνιχτό κλάμα για να μην ακούσει η μικρή και καταλάβει τη θλίψη της μητέρας της. «Τον ζητάει συνέχεια. Της λέμε πως είναι μικρός και δεν τον αφήνουν να έρθει στο νοσοκομείο. Θέλει να τον δει».

Ρωτάω για την πορεία της υγείας του κοριτσιού. Η Φερστέ Νατζάφι την περασμένη εβδομάδα μπήκε για τρίτη φορά στο χειρουργείο προκειμένου να της αφαιρεθούν τα θραύσματα από το αριστερό μάτι. Οι γιατροί δίνουν τη δική τους μάχη για να μη χάσει την όρασή της, αλλά αποφεύγουν να κάνουν προβλέψεις. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για τη σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει.
Η μικρή Φερστέ επιδεικνύει μια απίστευτη ψυχική δύναμη, που θα εντυπωσίαζε οποιονδήποτε. Είναι πολύ συνεργάσιμη και δέχεται υπομονετικά τις συμβουλές των γιατρών της. Η θέλησή της για τη ζωή την κάνει να αντιμετωπίζει με ανείπωτο θάρρος αυτή τη δοκιμασία.
Δεν μπόρεσα να μη συμμεριστώ κι εγώ αυτή την αισιοδοξία της και να χαμογελάσω όταν στην ερώτηση «τι θα ήθελες να σου φέρω όταν ξαναέρθω;», πήρα την απάντηση που θα έδινε κάθε κορίτσι της ηλικίας της. «Θέλω ένα βερνίκι για τα νύχια μου σε κόκκινο χρώμα και ένα lipgloss με άρωμα φράουλα». Προφανώς ήθελε να συμπληρώσει το ήδη γεμάτο κοριτσίστικο νεσεσέρ δίπλα της.
Τεράστια ανταπόκριση στην πρωτοβουλία του «ΘΕΜΑτος» για βοήθεια στη μικρή Αφγανή
Ο Ιερώνυμος ζήτησε να «υιοθετήσει» την Φερστέ
http://www.hamomilaki.gr/Ας φτιάξουμε έναν πιο υγιή πλανήτη για τα παιδιά
Posted: 22 Apr 2010 11:06 AM PDT
ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Η Διεθνής Ημέρα της Γης που ξεκίνησε να εορτάζεται πριν από 40 χρόνια αποτελεί μια συλλογική έκφραση της επιθυμίας του κόσμου για τη δημιουργία μιας πιο βιώσιμης και ανθρώπινης κοινωνίας.

Γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά πως τα παιδιά εξαρτώνται άμεσα από την ποιότητα του περιβάλλοντος στο οποίο ζουν και αναπτύσσονται. Η ίδια τους η επιβίωση, η υγεία και η ανάπτυξη είναι αλληλένδετες με την ύπαρξη ενός ασφαλούς και καθαρού περιβάλλοντος.

Σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο:
Πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι ζουν σε παραγκουπόλεις.
Σχεδόν ένα δισεκατομμύριο παιδιά δεν έχουν πρόσβαση σε μια απλή τουαλέτα.
425 εκατομμύρια παιδιά δεν έχουν πρόσβαση σε ασφαλές καθαρό νερό.
600 εκατομμύρια παιδιά ζουν με λιγότερο από 1 δολάριο την ημέρα.

Στις αναπτυσσόμενες χώρες, η έλλειψη νερού και υγιεινής σε συνδυασμό με τις κακές συνθήκες διαβίωσης παραμένουν οι κύριες περιβαλλοντικές αιτίες που απειλούν τα παιδιά. \
Τα παιδιά είναι επίσης περισσότερο ευάλωτα από τους ενήλικες σε περιβαλλοντικούς κινδύνους και στην περιβαλλοντική υποβάθμιση.
Για παράδειγμα ο μόλυβδος βλάπτει σοβαρά την εγκεφαλική ανάπτυξη των παιδιών. Τα παιδιά απορροφούν μέχρι και το 50% του μολύβδου που εισέρχεται στο σώμα τους ενώ οι ενήλικες μόλις το 10%-15%.

Η UNICEF δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο άμεσο περιβάλλον των παιδιών, στα σπίτια τους, τα σχολεία τους, τις κοινότητές τους - εκεί δηλαδή που περνούν το περισσότερο χρόνο τους - με στόχο να προστατέψει την υγεία και την ανάπτυξή τους και να περιορίσει την παιδική θνησιμότητα.
Ενώ το κύριο βάρος των προγραμμάτων της πέφτει στη βελτίωση της πρόσβασης σε νερό και υγιεινή, δεν περιορίζονται σε αυτό, και όταν είναι δυνατό προωθεί την περιβαλλοντική εκπαίδευση, τη δενδροφύτευση, την προώθηση της ηλιακής ενέργειας και της ανακύκλωσης και ενθαρρύνει τα παιδιά και τη νεολαία να γίνουν περιβαλλοντικά υπεύθυνοι και να λαμβάνουν ενεργά μέρος σε τοπικές πρωτοβουλίες για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Πάνω από όλα, η UNICEF θεωρεί πως τα παιδιά αποτελούν το κλειδί για τη βιώσιμη ανάπτυξη και κάθε περιβαλλοντικό κίνημα θα πρέπει να θέσει τα παιδιά και τη νεολαία στο επίκεντρο των δράσεών του καθώς το περιβάλλον συνολικά και το περιβάλλον στο οποίο τα παιδιά ζουν και αναπτύσσονται είναι αλληλένδετα.
Ας εργαστούμε από κοινού για να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά, καθώς αυτά αξίζουν να ζήσουν σε ένα πιο καθαρό και ανθρώπινο πλανήτη.
http://www.hamomilaki.gr/

Οδοστρωτήρες ψυχών
Posted: 22 Apr 2010 04:39 AM PDT
...Τα ριάλιτι και τα τάλεντ σόου μπορεί να είναι φτηνά και να φέρνουν νούμερα, όμως όχι μόνο κατεβάζουν τον πήχυ της αισθητικής, αλλά συχνά γίνονται και οδοστρωτήρες ψυχών.

Π.χ., την προπερασμένη εβδομάδα στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» (AΝΤ1) συμμετείχε ένα κοριτσάκι πέντ’ έξι ετών που έπαιξε βιολί, φλάουτο και τραγούδησε, ενώ η μητέρα του, καθηγήτρια μουσικής, το συνόδευσε στο πιάνο.
Μετά την παρουσίαση, η Ευγενία Μανωλίδου, μία εκ των τριών κριτών, ζήτησε να απομακρυνθεί το παιδί στα παρασκήνια και ύστερα απευθύνθηκε στη μητέρα, προσπαθώντας να την πείσει ότι η κόρη της «δεν έχει τόσο μεγάλο ταλέντο» ή και ότι «ΔΕΝ έχει ταλέντο». Ισως το κοριτσάκι να μην άκουσε, όμως τα κύματα της απόρριψης σίγουρα θα το πιτσίλισαν.
Η κυρία κριτής θα μπορούσε να πει ότι το παιδί ήταν ακόμα πολύ μικρό για να περάσει στο επόμενο στάδιο, ότι χρειαζόταν περισσότερη μελέτη. Ποιος ο λόγος να κονιορτοποιήσει κανείς ένα παιδάκι που ίσως να μην είναι μικρός Μότσαρτ, αλλά το έμαθαν να αγαπά τη μουσική;
Ασφαλώς, αναρωτιέται κανείς και ποιος είναι ο λόγος να θέσει κανείς το παιδί του στη δημόσια κρίση του κ. Ψινάκη και της κυρίας Μανωλίδου, οι οποίοι μάλλον δεν ειδικεύονται στην προστασία της παιδικής ηλικίας, μια προστασία που είναι υπόθεση των γονιών και όχι των τηλεστάρ.
Μαριαννα Τζιαντζη
http://www.hamomilaki.gr/** ΤΟ ΝΕΟ EURO (HARDCORE SERIES)
Αναρτήθηκε από Arc

Αυτό είναι το νέο νόμισμα που πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα λόγω των μέτρων που θα λάβει η κυβέρνηση κατόπιν πιέσεων από τους εταίρους** Έχεις νέο μήνυμα στον πίνακα σου [sync.gr]
Από: noreply@sync.gr

Εστάλη: Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 12:57:47 πμ
Προς: stamoskal@windowslive.com
Γειά σου stamos1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ο ioannis66 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
My Easy Internet.net
Βασικές γνώσεις για τα Windows 7, περιήγηση στο Διαδίκτυο με ασφάλεια, δωρεάν λογισμικό!
http://www.myeasyinternet/ ...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο:
http://www.sync.gr/ioannis66/ .-**Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του τείχους προστασίας των Windows
Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 by John Someone 0 σχόλια

Για να ενεργοποιήσετε το Τείχος προστασίας των Windows:Ανοίξτε το Τείχος προστασίας των Windows κάνοντας κλικ στο κουμπί Έναρξη και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στην επιλογή Πίνακας ελέγχου. Στο πλαίσιο αναζήτησης, πληκτρολογήστε τείχος προστασίας και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Τείχος προστασίας των Windows.
1. Στο αριστερό τμήμα παραθύρου, κάντε κλικ στην επιλογή Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του τείχους προστασίας των Windows. Αν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή παρέχετε την επιβεβαίωση.
2. Κάντε κλικ στην επιλογή Ενεργοποίηση Τείχους προστασίας των Windows σε κάθε θέση δικτύου όπου θέλετε να βελτιώσετε την προστασία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Αν θέλετε το τείχος προστασίας να αποκλείει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων των οποίων την επικοινωνία έχετε ήδη επιτρέψει μέσω του τείχους προστασίας, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Αποκλείστε όλες τις εισερχόμενες συνδέσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στη λίστα επιτρεπόμενων προγραμμάτων.Για να απενεργοποιήσετε το Τείχος προστασίας των Windows:Δεν πρέπει να απενεργοποιείτε το Τείχος προστασίας των Windows εκτός εάν έχετε ενεργοποιήσει ένα άλλο τείχος προστασίας. Εάν καταργήσετε το Τείχος προστασίας των Windows, τότε ενδέχεται να κάνετε τον υπολογιστή σας (και το δίκτυο, αν διαθέτετε) περισσότερο ευάλωτα σε βλάβες από ιούς τύπου worm ή εισβολείς. - 1.-


Διαβάστε περισσότερα...

INTERNET ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ~** Ο Λαγωνικός σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΑΓΟΡΙΑ και ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ..ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ".
Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=230415510471&mid=23aaaeeG3dd6e022G1387de8G6&n_m=snstam%40gmail.com
Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook~** Η Μαίρη σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΠΕΡΠΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ".
Η Μαίρη λέει, Ακούστε τι έχω να σας πω :ΠΕΡΠΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΥ.

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=190814591587&mid=23aaa85G3dd6e022G1387da4G6&n_m=snstam%40gmail.com
Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook~** Οι 6 πύλες της Κολάσεως - ΑΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Αντίχριστος είναι ομοφυλόφιλος και δαγκώνει (Βιβλική τεκμηρίωση)‏
Από: x x (therapeiaomofylofilias@gmail.com)

Εστάλη: Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 2:25:19 πμ

http://youtube.com/watch?v=9xYGQyywMG4
http://youtube.com/user/ChadMurrey

Θα είναι ο Αντίχριστος ένας ομοφυλόφιλος;
του ιερέα της Ανεξάρτητης Εκκλησίας
των Βαπτιστών τηςWasilla http://cityofwasilla.com/ Ron Hamman ron.hamman@gci.net
Δημοσιεύτηκε στην στήλη Θρησκευτικές Απόψεις τη Δευτέρα 25.05.2009

Για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα, είναι σημαντικό να επιβεβαιωθεί, ότι η ερώτηση δεν προέρχεται από εμένα, μήπως κάποιοι εκεί έξω πιστεύουν ότι προβάλλω κάποιο νέο δόγμα για να δυναμιτίσω το πολιτικό κλίμα. Αλλά καθώς η μελέτη της Βιβλικής προφητείας "απεραντολογεί" όσον αφορά την συμπεριφορά του ενός που ονομάζεται "ο άνομος" από τον Απόστολο Παύλο στη Β΄ προς Θεσσαλονικείς Επιστολή, δεν είναι μόνο 1 εύλογο ερώτημα να ρωτήσω, αλλά & 1 να απαντήσω.

Ενώ η λέξη «ομοφυλόφιλος» δεν υπάρχει στην Αγία Γραφή, η συμπεριφορά εκείνων που εξασκούν την ομοφυλοφιλία, καθώς & η κρίση του Θεού περί αυτών, πολύ σίγουρα υπάρχει. Πότε η λέξη έλαβε σάρκα & οστά, δεν μπορώ να σας πω, αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι, όταν ο Νώε / Noah Webster δημοσίευσε το πρώτο λεξικό του το 1828, δεν είχε συμπεριληφθεί. Αυτό σημαίνει ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια σύγχρονη λέξη που εφευρέθηκε για να αντικαταστήσει τη λέξη που ο Noah Webster περιέλαβε, τη σοδομία, που ορίζεται ως 1 έγκλημα κατά της φύσης.Αυτός είναι ιστορικός αναθεωρητισμός εν δράσει.

Ο σοδομισμός ορίζεται στην Αγία Γραφή από 2 πράγματα, το πρώτο είναι από που άρχισε: τα Σόδομα. Στη Γένεση, κεφάλαιο 13 & στίχος 13 έχουμε την πρώτη αναφορά στους Σοδομίτες (ανα)κηρύσσοντας ότι "ήσαν πονηροί, κακοί & υπερβολικά αμαρτωλοί ενώπιον του Θεού." Το έπος τους συνεχίζεται στα κεφάλαια 18 & 19 με τις αμαρτίες τους να είναι τόσο μεγάλες, που όχι μόνον κάνουν το Θεό να λέει, ότι "αι αμαρτίαι αυτών μεγάλαι σφόδρα", αλλά ότι ο ίδιος πρέπει να κατέβει για να τους καταστρέψει με τη φωτιά, τα συντρίμμια των οποίων εξακολουθούν να στέκονται ως μια προειδοποίηση για εμάς σήμερα. Ενώ η αφήγηση της Γενέσεως δεν περιγράφει παραστατικά την αμαρτία τους, με αποτέλεσμα ορισμένοι να αρνηθούν ότι είναι η ίδια με την ομοφυλοφιλία, η αμαρτία τους είναι προφανώς ακριβώς όπως περιγράφεται: & αν κάποιος κοιμηθεί με άρρενα όπως κοιμάται κανείς με γυναίκα. Τι άλλο συμπέρασμα μπορεί να εξαχθεί όταν θέλουν να "συνευρεθούν" με τους άνδρες που βρίσκονταν στο σπίτι του Λωτ & την ίδια λέξη η Αγία Γραφή χρησιμοποιεί στη Γένεση, κεφάλαιο 4, σε σχέση με τη σύλληψη του Κάιν; & αφού ο ίδιος ο Λωτ κατάλαβε ότι οι προθέσεις τους είναι σαφείς, όχι μόνο αποκάλεσε τέτοια συμπεριφορά αισχρή, αλλά προσέφερε & τις παρθένες κόρες του ως υποκατάστατα, τα οποία οι Σοδομίτες αρνήθηκαν.

& κάτι ακόμα: Ο σοδομισμός είναι η μόνη αμαρτία για την οποία ο Θεός κατέβηκε από τον ουρανό για να καταστρέψει. Αν & ο Θεός έχει ασχοληθεί με πολλά άλλα αμαρτήματα με διάφορους τρόπους, δεν υπάρχει άλλο για το οποίο κατέβηκε από τον ουρανό για να ελέγξει & να καταστρέψει. Στην Καινή Διαθήκη, ο σοδομισμός έχει κηρυχθεί ως "παρά φύσει."& οι άνδρες, ο Απόστολος Παύλος στην προς Ρωμαίους Επιστολή, κεφάλαιο 1 λέει, ότι άφησαν "την φυσικήν χρήσιν της γυναικός ...." Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία ενάντια στο Θεό από το να απορρίψεις το πώς σε έκανε, & όχι μεγαλύτερη αμαρτία σε βάρος των γυναικών από το να απορρίψουν το πώς ο Θεός τους έκανε.

Αλλά θα είναι ο Αντίχριστος ένας ομοφυλόφιλος; Έχοντας δει τι λέει η Βίβλος για τη σοδομία, δεν έχουμε ακόμη να δούμε από το βιβλίο του Δανιήλ στην Παλαιά Διαθήκη, κεφάλαιο 11, στίχος 37 για να βρούμε την απάντησή μας. Λέει, "Ούτε θα έχει [Αντίχριστος] ... την επιθυμία των γυναικών ...." ( & ἐπὶ πάντας θεοὺς τῶν πατέρων αὐτοῦ οὐ συνήσει & ἐπὶ ἐπιθυμίαν γυναικῶν & ἐπὶ πᾶν θεὸν οὐ συνήσει, ὅτι ἐπὶ πάντας μεγαλυνθήσεται )Όπως είπα κατά την έναρξη, δεν είμαι ο πρώτος που θα επιστήσει την προσοχή σε αυτό, αλλά η "πολυλογία" είναι σαφής.

Κατά μια "χαμένη" άποψη, ο λόγος που η συνουσία πουλά, η πορνογραφία είναι κερδοφόρα, & η πορνεία είναι "το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου" είναι ο "πόθος" των ανδρών για γυναίκες. Από χριστιανική θεώρηση, αυτό είναι μέρος της κόλλας για τα δεσμά του γάμου και τη διάδοση μιας ευσεβούς κληρονομιάς. Αλλά η ομοφυλοφιλία δε θεωρεί αυτό - στις αχαλίνωτες (σαρκικές) επιθυμίες τους, φλέγονται για το φύλο τους.

Αλλά σκεφτείτε το εξής: Η στιγμή είναι ώριμη για έναν τέτοιο ηγέτη. Πράγματι, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός, ότι αυτός, που είναι ενάντια σε κάθε τι Βιβλικό & Χριστιανικό, θα πρέπει να είναι κοινωνός ενός τόσο μεγάλου αμαρτήματος: Δεν υπάρχει μεγαλύτερος τρόπος να απορρίψεις το Δημιουργό από το να απορρίψεις το φύλο σου & το σχεδιασμό του για αυτό. & σε ποιους άλλους καιρούς έχουμε δει τέτοια διαστροφή έκδηλη στους δρόμους μας, διατυπώνοντας απειλή για βία, εάν δε δεχθούμε τις "συνήθειες" τους;

Είναι να απορεί κανείς, που η Αποκάλυψη στο κεφάλαιο 13 λέει, ότι αυτός ο ίδιος ο Αντίχριστος θα κάνει πόλεμο κατά των αγίων των Εσχάτων ημερών & θα τους νικήσει; Δεν ετοιμάζονται αυτοί τώρα να καταστήσουν παράνομη την "προσβολή" τους με κάθε τρόπο, καλώντας μίσος το κήρυγμα κατά του αμαρτήματος τους; Μήπως επειδή μας αγαπούν;Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για έναν τέτοιο άνθρωπο.

Αλλά να θυμάστε, ότι ο σοδομισμός είναι μια αμαρτία που ο Θεός άφησε τον ουρανό & ήρθε στη γη για να καταστρέψει. Θα μπορούσε να είναι αυτή η κυριαρχούσα αμαρτία στη Γη, όταν ο Χριστός κατέβει από τις νεφέλες να πολεμήσει κατά των στρατών της μοχθηρίας; & θα είναι απλώς μια σύμπτωση το γεγονός ότι ο Αντίχριστος θα είναι (αυτός) καθαυτός ο πρώτος ένοικος της λίμνης της φωτιάς, γευθείς αιώνιο θάνατο 1.000 έτη πριν καν ο ίδιος ο διάβολος;

Η κρίση σε εσάς.
http://frontiersman.com/articles/2009/05/27/faith/doc4a1b794bd0fd9907394285.txt
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2009/12/1983-2013-da-vinci-mega-channel.html Ο Αντίχριστος ήλθεν 1983-2013 - Κώδικας Da Vinci & αγωγή Χριστιανών Δικηγόρων κατά Mega Channel την Πέμπτη 17.12.2009 ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
&
Εξορκίζοντας τη δαιμονοπληξία:Φωνές από την Κόλαση 18+
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2009/08/18.html ΜΕΡΟΣ Α'
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2009/08/18_27.html ΜΕΡΟΣ Β'
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/04/6.html~** Ο Dimitris σας προσκαλεί στην εκδήλωση "24/04/10 OPEN BAR PARTY @ BIG APPLE SOUTH" την Σάββατο, 24 Απριλίου στις 11:55 π.μ.
Εκδήλωση: 24/04/10 OPEN BAR PARTY @ BIG APPLE SOUTH
Τύπος: Πάρτυ σε Κλάμπ
'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 24 Απριλίου στις 11:55 π.μ.
Ώρα Λήξης: Κυριακή, 25 Απριλίου στις 6:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Cue Play Vibes & Your Place Or Mine
Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=112971062067107&mid=23ade8fG3dd6e022G1389782G7&n_m=snstam%40gmail.com
Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook~**Ο/Η 'Yiannis Kokkinos έστειλε μήνυμα στα μέλη του Club FACES.
'Yiannis Kokkinos

April 23, 2010 at 6:07am
Θέμα: FACES CLUB
SUPER PARTY @ FACES CLUB WITH ANDREAS ANDREOU (SUPER FM 104.7) RES 7000 5787

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1393237161914&mid=23b0db1G56358b7cG1c11f7eG0&n_m=stamoskal%40windowslive.com
~** info@rockway.gr ,
Ο/Η Xrhstos Frik έστειλε μήνυμα στα μέλη του Radio Music Rock.

Xrhstos FrikApril 23, 2010 at 6:26am
Θέμα: ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ROCKWAY MAGAZINE
ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ info@rockway.gr την διευθυνσή σας(πόλη,οδός,αρθμός,ταχυδρομικός κώδικας και όνομα) ώστε να παραλάβετε εντελώς δωρεάν το νέο τεύχος του ROCKWAY MAGAZINE(free press)!

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1443672496361&mid=23b11cdG3dd6e022G138ade6G0&n_m=snstam%40gmail.com~** ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ με αγάπη και φιλία :
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:32
Επίσης ... Οι τρεις τύποι των ψηφοφόρων είναι : οι άνετοι , οι αγχωμένοι , και οι κοψοχέριδες . Τα κόμματα είναι τρία , η λογική δεξιά , το λογικό κέντρο και η λογική αριστερά . και τα τρία είναι λογικά παράλογα και ξενόφερτα
Diana — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:33
KALOOOOO
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:33
Τον άνθρωπο να τον διακατέχει , το καθήκον . το χρέος, και η προσφορά .-
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:34
Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να ζήσουν μια ψυχική αναμόρφωση , ούτε να βρίσκονται σε αγώνα κατά της αμαρτίας , και να ζουν πνευματική ζωή , διότι περιορίζουν όλες τους τις φροντίδες , στο φυσικό πεδίο .-
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:35
Μπορεί να πει κάποιος σε αυτούς , ότι αυτοί μόνον δέχονται μια βιολογική ανάπτυξη.
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:35
Είναι η σαρκική στάση των ανθρώπων. Το πνευματικό περιβάλλον του αναγεννηθέντα χριστιανού , στον οποίο ζει και κινείται , είναι ο Θεός .-
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:36
ΙΣΩΣ , !
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:37
υκια μου να σε κούρασα με την πολυλογία μου ....ίσως να πεις φυλοσοφία μου ή κάτι άλλο
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:38
καλή μου ή γλυκιά μου σε ευχαριστώ που είχες την υπομονή να με παρακολουθείς
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:39
Αν σε κούρασα ή σε στενοχώρησα και στο ελάχιστο πέστο μου ...αμέσως σταματάω πάντα φιλικότατα και με αγάπη
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:40
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΣΗ
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:40
Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ , ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ
Diana — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:42
OK SE EUXARISTW GIA THN WRAIA SUNOMILIA
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:42
ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣ
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:42
ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ
Diana — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:42
SE KALHNUXTIZW
Diana — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:42
KALA NA PERNAS
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:43
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ Σ/Κ !!!
Diana — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:43
EUXARISTW
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:43
με πολλα φιλακια παντα
Diana — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:43
EUXARISTW
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:43
και με ανθρωπια
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:44
με κατανοηση
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:44
αλλά και θαυμασμό στο προσωπό σας
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:45
Θεωρόντας σας ένα αξιόλογο θαυμαστό θυλικό - άτομο
Diana — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:45
SAS EUXARISTW POLU
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:45
Διότι έχω μάθει στην έκφραση του προσώπου να διαβάζω τα πάντα
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:46
καλο σας βραδυ και πάλι
Diana — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:46
EXETE DIKUO TO PROSWPO O KATHREPTHS THS PSUXHS
Diana — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:46
KALO BRADU
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:47
ΣΑΣ ΦΙΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:48
ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΣ
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:48
Η ΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:49
ΦΙΛΑΚΙΑ ...ΦΙΛΑΚΙΑ .. ΦΙΛΑΚΙΑ
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:50
ΕΙΠΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΣ
Stamatis Skoulikas — Σάββατο, 10 Απρίλιος 2010 19:50
ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ
Stamatis Skoulikas — Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010 19:29
kalhspera Diana
Stamatis Skoulikas — Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010 19:29
Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να ζήσουν μια ψυχική αναμόρφωση , ούτε να βρίσκονται σε αγώνα κατά της αμαρτίας , και να ζουν πνευματική ζωή , διότι περιορίζουν όλες τους τις φροντίδες , στο φυσικό πεδίο .- Μπορεί να πει κάποιος σε αυτούς , ότι αυτοί μόνον δέχονται μια βιολογική ανάπτυξη. Είναι η σαρκική στάση των ανθρώπων. Το πνευματικό περιβάλλον του αναγεννηθέντα χριστιανού , στον οποίο ζει και κινείται , είναι ο Θεός .- Και επειδή εις τον θεό , δεν υπάρχει κανένας θάνατος , ο άνθρωπος αυτός δεν γνωρίζει πνευματικό θάνατο .- Το πνευματικό όμως περιβάλλον το μη χριστιανού , στο οποίο ζει και κινείται , και ευρίσκεται , είναι μόνο η ορατή φύση της ύλης , τα φυτά , τα ζώα , και οι άλλοι άνθρωποι .- Επειδή αυτός ο σαρκικός άνθρωπος δεν θέλει να εξελιχθεί προς τα εμπρός , και τα άνω , περιορίζεται στην υλική πλευρά των φυσικών και βιολογικών φαινομένων. Είναι σε μεγάλο βαθμό μαραμένος , χαλασμένος .- Τελικά η ψυχή του δεν φτάνει στη λύτρωση, αλλά καταλήγει στον πνευματικό θάνατο .-
Diana — Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010 19:34
polu wraia logia sumfonw
Stamatis Skoulikas — Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010 19:58
TA JANALEMAI KALH MOY KALHSPERA SAS EXV EPISKEPTES
Diana — Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2010 07:51
kalhmera kai kalh sas ebdomada
Stamatis Skoulikas — Τετάρτη, 14 Απρίλιος 2010 19:37
DIANA - καλήσπέρα , μόλις επέστρεψα από σεμινάρια τριημέρου στην ΑΘΗΝΑ ! Τα ξαναλέμε φιλικότατα πάντα και με εκτίμηση αλλά και θαυμασμό ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Diana — Τετάρτη, 14 Απρίλιος 2010 19:37
epishs
Stamatis Skoulikas — Πέμπτη, 22 Απρίλιος 2010 21:33
DIANA , πέρασα να σας πω μια καλησπέρα ! ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΠΑΝΑΥΘΗΝΑΙΚΟΣ και το Σ/Κ θα βρεθώ ΑΘΗΝΑ για τον αγώνα ΣΤΑΜΑΤΗΣ ! από καλαματα .
Diana — Πέμπτη, 22 Απρίλιος 2010 21:35
polu kala
Stamatis Skoulikas — Πέμπτη, 22 Απρίλιος 2010 21:36
* ** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/21042010.html , ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 21/04/2010 .-


*** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/22042010.html , ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 22/04/2010 .-
Stamatis Skoulikas — Πέμπτη, 22 Απρίλιος 2010 21:39

** Η πίστης στην αθανασία , είναι ένα γεγονός ζωντανό και ζωηρό , που έχει φέρει και εξακολουθεί να φέρνει ανακούφιση και ευτυχία στις μεγάλες μάζες του λαού .-…Η πίστης δια εκείνους που την έχουν , είναι μια ζωντανή πραγματικότητα .- Αν μπορούσαμε να τη επαναφέρουμε , θα ήμασταν ικανοί να λέμε στο άρρωστο κόσμο , τα λόγια του Χριστού μας , …Σήκω , πάρε τα κρεβάτι σου , και περπάτα ...STAMATIS me filia panta
Stamatis Skoulikas — Πέμπτη, 22 Απρίλιος 2010 21:40
DIANA , ...Η πίστη εις τι υπερφυσικό και στην αθανασία της ψυχής πρέπει να γίνουν δεκτά σαν πραγματικά γεγονότα , που οδηγούν σε δράση και σε αποτελέσματα .- Δεν με ενδιαφέρει , εάν το υπερφυσικό και η αθανασία της ψυχής μπορούν να αποδειχθούν ή όχι , επιστημονικά .- Ενδιαφέρομαι για τις δοξασίες και την πίστην τους ,όλων των ανθρώπων, στο θεό .- STAMATIS
Diana — 08:01
wraia logia
Stamatis Skoulikas — 14:59 Δεν έχει διαβαστεί ακόμα
Diana ,..θερμά σας ευχαριστώ! Όμως δεν είμαι λάτρης των επαίνων και της προβολής .- Μ' αρέσει πάντα η απλότητα , η καθημερινότητα , η εργατικότητα χωρίς θόρυβο , και χωρίς καμιά πίεση η καταπίεση .- Δεν χρειαζεται να δυσκολεύουμαι την ήδη τεταμένη σημερινή ζωή μας ! ΣΤΑΜΑΤΗΣ
Stamatis Skoulikas — 15:04 Δεν έχει διαβαστεί ακόμα
H απλότητα , ο σεβασμός , η καστανόηση , το γέλιο και η χαρά μαζί με σωστή διατροφή και βάδισμα (καθημερινό).. μακραίνουν την προσωρινή ζωή μας , χωρίς προβλήματα πολλά , άγχη κ.π.α. -
Stamatis Skoulikas — 15:06 Δεν έχει διαβαστεί ακόμα
Σας αφήνω με μια ολόθερμη καλησπέρα και ραντεβού στον πανγυρισμό μας σαν Παναθηναϊκοί και στον δεύτερο τίτλο του κυπέλλου ! πολλά φιλάκια , πάντα με αγάπη , εκτίμηση και σεβασμό .-** Έχεις 1 νέο μήνυμα...
Το περιεχόμενο του μηνύματος και ο αποστολέας θα είναι ορατά μόνο σε σένα και μπορείς να τα διαγράψεις οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείς να απαντήσεις άμεσα, χρησιμοποιώντας το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων του Badoo. Για να ανακαλύψεις τί κρύβεται στο/στα 1 νέο μήνυμα που έστειλε/έστειλαν 1 επαφή, απλά ακολούθησε αυτόν το σύνδεσμο:

Έλεγξε τα μηνύματά σου…
Αν οι σύνδεσμοι σε αυτό το μήνυμα δε λειτουργούν, αντίγραψέ τους και επικόλλησέ τους στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος πλοήγησης:
http://eu1.badoo.com/access.phtml?UID=136584106&secret=70HYpcLv8J&g=19&pref_lang=19
Αυτό το email είναι μέρος της διαδικασίας παράδοσης μηνυμάτων και σχολίων στο σύστημά μας. Άν δε σου άρεσε αυτό που έλαβες, απλά αγνόησε αυτό το email.
Να περνάς καλά!
Η Ομάδα του Badoo~**Ο/Η Portal Λαυριου έστειλε μήνυμα στα μέλη του BLOG PORTAL ΛΑΥΡΙΟΥ.

Portal ΛαυριουApril 23, 2010 at 8:39am
Θέμα: kainourgio neo
Είμαστε δύο νέοι που επιμένουμε Ελληνικά .... και αποφασίσαμε να φτιάξουμε το Ελληνικό facebook ! Είναι βασισμένο στην Αμερικάνικη ιδέα , έχει όλες τις εφαρμογές και τις δραστηριότητες και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο τα αντίστοιχα ξένα δίκτυα επικοινωνίας.....Οι χρήστες μας, μέχρι στιγμής, είναι εκατοντάδες από όλη την Ελλάδα και οι προσδοκίες μας , να αγγίξουν όλη την χώρα για αρχή και στην συνέχεια τον υπόλοιπο κόσμο.Σας περιμένουμε, για να γίνουμε όλοι, μιά τεράστια Ελληνική παρέα !!! Αντώνης & Μάνος
http://www.facebook.com/l/2fc49;lavrio.blogsite.org/face

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1340468964694&mid=23b2fd3G3dd6e022G138b680G0&n_m=snstam%40gmail.com**Ο/Η Portal Λαυριου έστειλε μήνυμα στα μέλη του BLOG PORTAL ΛΑΥΡΙΟΥ.

Portal ΛαυριουApril 23, 2010 at 8:40am
Θέμα: to kainourgio site me doriforika kai texnologika themata einai edo mpeite na to deite
http://www.facebook.com/l/2fc49;www.doriforika.blogspot.com

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1119907095695&mid=23b300cG3dd6e022G138b68bG0&n_m=snstam%40gmail.com~** Site αξίας 1.000.000 ευρώ
Αναρτήθηκε από Arc
Ύστερα από ερώτηση που υπέβαλλε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, με αριθμό πρωτοκόλλου 6944, 3/3/2010, σχετικά με το κόστος του "site" της Βουλής http://yeep.parliament.gr/ , για το υψηλό κόστος της ιστοσελίδας, δώθηκε η ακόλουθη επίσημη απάντηση, με αριθμό πρωτοκόλλου 1592, 20/4/2010. Παρακαλούμε κάντε κλικ πάνω στα έγγραφα:
** Εντελώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το κόστος του συγκεκριμένου "site". Για 2.500 ευρώ το πολύ θα μπορούσε να κοστίζει, όχι όμως και 1.000.000 ευρώ! Πως βγήκε αυτό το 1.000.000 ευρώ; Με ποια λογική; Αυτή είναι η βέλτιστη τιμή κατόπιν διαγωνισμού; Δηλαδή η μη βέλτιστη πόση ήταν; Το έλλειμμα της Ελλάδας; ΈΛΕΟΣ πια! Επισκεφτείτε το site και κρίνεται μόνοι σας! Τι περιέχει αυτό το site? Flash animation μηδέν...Σχεδιασμός...Μηδέν...Βάση δεδομένων...Μηδέν...Ενημέρωση...Υποτυπώδης! Διαφωνεί κανείς;
Διαβάστε επίσης στον Αδέσμευτο Λόγο: http://www.adesmeutoslogos.co.cc/2010/04/site-1000000.html ,~** 30.000 πεθαμένοι παίρνουν σύνταξη!!!!!!
Αναρτήθηκε από geo

Με βάση τα λεγόμενα του κυρίου Ρωμανιά στον Ο.Α.Ε.Ε 30000 άνθρωποι που έχουν εγκαταλείψει τα εγκόσμια συνεχίζουν να παίρνουν κανονικά την συνταξή τους......
Προσωπικά είναι η τρίτη φορά που τo ακούω να ειπώνεται τα τελευταία χρόνια αυτή η διαπίστωση....Δηλαδή πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν και πόσα χρήματα πρέπει να δωθούν ακόμα άσκοπα απο τα ασφαλιστικά ταμεία γιατί προφανώς δέν είναι μόνο ο ΟΑΕΕ....Με έναν πρόχειρο υπολογισμό εάν υποθέσουμε οτι η μηνιαία σύνταξη είναι 600€ ανα άτομο τότε το ασφαλιστικό ταμείο καταβάλει 252.000.000 € για τα 30.000 άτομα το χρόνο και ποιός ξέρει για πόσα χρόνια.....
Θα ταν καλύτερα λοιπόν να κοιτάξουμε λίγο τα χάλια μας πρώτα όσον αναφορά τούς μηχανισμούς του κράτους και μετά να κοιτάξουμε τι λένε οι έξω για εμάς διότι οι αγορές περιμένουν αποτελέσματα και τα αποτελέσματα δέν έρχονται με σπατάλες τέτοιου τύπου.-~** Απαράδεκτη γερμανική εκπομπή προσβάλει την Ελλάδα (και μετά σας πείραξε το focus) Αναρτήθηκε από Arc
Κάποιοι ενοχλήθηκαν με το δημοσίευμα του focus, δημιουργώντας θέμα. Δεν είδα όμως κανέναν από αυτούς που ενοχληθήκανε να σχολιάζουν το παρακάτω βίντεο το οποίο το αφήνω στην κρίση σας

Από γερμανική εκπομπή του κρατικού φορέα ARD. Τονίζω... ΚΡΑΤΙΚΟΥ φορέα!
Γερμανικό Video με ελληνικούς υπότιτλους
thevocus .. ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ , ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!

Ας επιστρέψουν τα 200 δις ευρώ από την κλοπή του χρυσού από την τράπεζα ελλάδας , τις καταστροφές και τις εκτελέσεις χιλιάδες ελλήνων , από την Χιτλερική χούντα και τότε τα λέμε !

*** ΠΡΩΤΑΣΗ: ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ….ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ .!!κ.π.α. –{ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΣ ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ }.-

Πραγματικά εμετικό βίντεο, ειδικά όταν αναφέρει ότι οι Έλληνες ήταν αδερφές και το καλύτερο είναι να πωληθούμε στην Τουρκία για να μας πηδάνε. Πραγματική σάτιρα! Πόσο απαράδεκτοι είναι άραγες;

Υ.Γ Ειδικά η Γερμανοί δεν μπορούνε να μιλάνε για πρωκτικό έρωτα όταν το έχουν αναγάγει σε βιομηχανία (του σεξ) και είναι πρώτοι στις εμετικές τσόντες (κοπρολαγνεία, ουρολαγνεία, κτηνοβασία). Και για του λόγου το αληθές κάντε ένα search στο google δίνοντας απλά τρία γράμματα: GGG (German Goo Girls)~** Χρησιμοποιείται η Ελλάδα από τη Γερμανία και τους Οικονομικούς Τρομοκράτες...
Max Keizer on the Greek Crisis (Greek subtitles) from Adesmeutos Logos on Vimeo.

Το παρόν βίντεο αποτελεί απόσπασμα από ζωντανή συζήτηση στο Αλ Τζαζίρα με δύο Έλληνες, τον Dr. Κώστα Υφαντή (Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών, Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Αναπληρωτής Διευθυντής του Jean Monnet Centre of Excellence του Πανεπιστημίου Αθηνών) και τον Dr. John Sfakianakis (πρώην επικεφαλής της Saudi British Bank και τώρα της τράπεζας Saudi Franzi) όπου αναλώνονται στις κλασικές τοποθετήσεις τύπου “φταίνε οι Έλληνες γιατί δαπανούν περισσότερα από ότι παράγουν και ότι φοροδιαφεύγουν και πως όσοι βγαίνουν στο δρόμο τώρα και διαμαρτύρονται δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα”.
Οι παραπάνω τοποθετήσεις είναι απλά ένα μέρος του προβλήματος και ίσως το μικρότερο και, έτσι όπως έγιναν, από ότι είδα στο βίντεο, ήταν τουλάχιστον απαράδεκτες, άδικες και απαξιωτικές για τον Έλληνα μικρομεσαίο. Μου έκανε όμως εντύπωση, η τοποθέτηση του οικονομικού αναλυτή Max Keizer, δημιουργού, συνιδρυτή και πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της HSX Holdings / Hollywood Stock Exchange, που αργότερα πωλήθηκε στην Cantor Fitzgerald, συνιδρυτής της Hollywood Stock Exchange με τον Michael J. Burns. Ο άνθρωπος, μόνο που δεν βγήκε από τα ρούχα του με αυτά που άκουγε. Πραγματικά μίλησε έξω από τα δόντια, σε σημείο που ίσως ξενίσει κάποιους. Παραθέτω το κομμάτι της έκρηξης του, όπως παρουσιάζεται στο βίντεο.
Απόσπασμα:
Max Keiser: Λοιπόν, ας αφήσουμε τα...ούζα και ας πιάσουμε τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
Το ποσοστό του Χρέους στο ΑΕΠ (που σακατεύει την Ελλάδα), ήταν το ΙΔΙΟ, σαν ποσοστό, το έτος 2000! Γιατί λοιπόν δεν είχε αποκαλυφθεί; Διότι η Goldman Sachs, σε συνεργασία με την Ελληνική κυβέρνηση, απέκρυψε ΠΑΡΑ πολλά Δις. χρέους! ΙΔΟΥ το πρόβλημα: Η ΣΥΝΕΡΓΙΑ τραπεζιτών (της Goldman Sachs και της Wall Street) με την Ελληνική κυβέρνηση, Για Χάλκευση Δεδομένων! Για να διορθωθεί το πρόβλημα, η Ελληνική κυβέρνηση έστειλε πράκτορες να ερευνήσουν τι γινόταν και έβαλε πρώην τραπεζίτη της Goldman Sachs, ως επικεφαλή στην έρευνα! Δηλαδή, πάσχουν από το. "Σύνδρομο της Στοκχόλμης". Πιάστηκαν ΟΜΗΡΟΙ διεφθαρμένων τραπεζιτών της WALL STREET και κατηγορούν τον εαυτό τους και αυτομαστιγώνονται για την διαφθορά άλλων (της WALL STREET)! Ε, αυτή η κατάσταση, είναι εντελώς γελοία! ΔΥΟ Έλληνες αναλυτές μας είπαν πως "χρειάζονται και άλλοι φόροι" ή "να μειωθεί η διαφθορά" αλλά η Goldman Sachs, που έδωσε τέτοιες συμβουλές, πλήρωσε φόρο πέρυσι λιγότερο από 1%! Δηλαδή, για να πάρουν τα δωράκια τους τα golden boys της Goldman Sachs, ζητάτε από τον ελληνικό λαό να πληρώσει κι άλλους φόρους; Αποζημιώνεται από την Goldman Sachs ο λαός σας, ή μήπως...έχει μετοχές της; Αυτό είναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ! Γιατί ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ τους συμπατριώτες σας; Είναι ΨΕΜΑ το "δεν υπάρχει άλλη λύση"! Λύση μπορεί να είναι και η...ΕΞΕΓΕΡΣΗ! Γιατί δεν πετάτε έξω την κυβέρνηση σας; Αφού είναι...ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ!!!
Αλ Τζαζίρα: Max Keizer, ξέρουμε ότι δεν θα γίνει εξαγορά του χρέους από άλλες κυβερνήσεις της Ε.Ε. Μήπως πρέπει να πάει η Ελλάδα στο ΔΝΤ ή θα ήταν χειρότερα έτσι;
Max Keiser: Σιγά μην πηδήσει από το τηγάνι στη φωτιά! Αφού το ΔΝΤ είναι η ίδια η Goldman Sachs! Το ΔΝΤ, η Goldman Sachs, η Wall Street, η Διεθνής Τράπεζα, ΟΛΟΙ είναι ίδια κλίκα! Όλοι αυτοί έχουν στενή συνεργασία, που φάνηκε στην αρχή της Κρίσης, πριν 2 χρόνια. Όπως είπε κι ο Γουώρεν Μπάφετ " Όταν φεύγει η παλίρροια, τότε βλέπεις ποιός δεν φορά μαγιώ". Τώρα, όσον αφορά την Κρίση Χρέους, στερεί τις δανειοληπτικές δυνατότητες εταιρειών ή χωρών όπως η Ελλάδα. Αλλά το ίδιο είναι και η Ισπανία και οι άλλες χώρες των "PIGS" και η Ισλανδία, που στις 6 Μαρτίου ψήφισε να ΜΗΝ πληρώσει το χρέος της (οι οικονομικοί τρομοκράτες της Wall Street είχαν κάνει παρόμοια ζημιά στην Ισλανδία). Σε ότι αφορά όμως Γαλλία και Γερμανία, η Γερμανία σε εξαγωγές είναι η 2η διεθνώς! Άρα, δεν νοιάζεται για "πτώση του Ευρώ". Άρα, χρησιμοποιεί την Ελλάδα, σας εξιλαστήριο θύμα της! Λέει" Ορίστε το κακό παιδί η Ελλάδα, που έβαλε το Ευρώ σε μπελάδες" ή "πρέπει να συνετίσουμε την Ελλάδα" αλλά οι ίδιοι ωφελούνται αφάνταστα
Αλ Τζαζίρα: Το θέμα είναι όμως...ΠΩΣ να δικαιολογήσουν οι άλλες χώρες στους δικούς τους λαούς, να πληρώσουν αυτοί την Ελλάδα!
Max Keiser: Ε, μπορεί να μην κάνουν τίποτα, διότι ξέρουν ότι οι κερδοσκόποι έβαλαν ΣΤΟΧΟ το Ευρώ! Με λίγα λόγια, τα αρνητικά στοιχήματα κατά του Ευρώ, έχουν φτάσει σε ιστορικό ΖΕΝΙΘ! Πάρα πολλά δισεκατομμύρια έχουν παιχτεί σαν στοίχημα, υπέρ της πτώσης του Ευρώ. Μεγάλος κερδισμένος θα γίνει η Γερμανία που είναι μια τεράστια Αγορά Εξαγωγών! Οι φτωχοί Έλληνες χάνουν δουλειές και υφίστανται "μέτρα λιτότητας". Τα μέτρα όμως, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ καμία σχέση με ριζικές μεταρρυθμίσεις της οικονομίας! Οι Έλληνες είναι λουκάνικα που ρίχνονται στο Τραπεζικό Εργοστάσιο της Wall Street! Πρέπει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ μπίζνες της Goldman Sachs, στην Ελλάδα! Εσείς οι Έλληνες, πρέπει να ΔΙΩΞΕΤΕ όλες τις εταιρείες της Wall Street, από τη χώρα σας! Αν ΔΕΝ απαλλαγείτε από τους Οικονομικούς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ στη χώρα σας, θα χάνετε δουλειές, η ανεργία σας θα ανεβαίνει και το βιοτικό σας επίπεδο συνεχώς θα πέφτει! Διότι, γίνατε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ. Δεν το 'χετε καταλάβει; ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ! Εκτός, αν σας αρέσει κιόλας! Μπορεί να γουστάρετε να σας ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ τρομοκράτες! Μπορεί να είναι το βίτσιο σας (μερικοί άνθρωποι είναι ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ). Αν όμως δεν είστε, ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ στη χώρα σας!
Αυτά λοιπόν είπε ο Max Keizer στο βίντεο που μόλις παρέθεσα. Τα συμπεράσματα δικά σας…~** Δεν υπάρχουν έθνη. Δεν υπάρχουν λαοί. Υπάρχει μόνο το Διεθνές Νομισματικό Σύστημα :
Αναρτήθηκε από Arc

Μερικές φορές κάποιες ταινίες, θεατρικά έργα ή νουβέλες είναι πραγματικά προφητικά. Για παράδειγμα ταινίες όπως το "V for Vendetta" ή το μυθιστόρημα του Τζωρτζ Όργουελ "1984" που έγραψε το 1949, ένα χρόνο πριν τον θάνατο του. Πρόσφατα όμως, μία ταινία, του 1976, μας κέντρισε και αυτη το ενδιαφέρον για τον προφητικό της χαρακτήρα: Η ταινία...

"Network" και σας συστήνουμε να την δείτε ανεπιφύλακτα με την Φαί Νταναγουέι, τον Ουίλιαμ Χόλντεν και τον Πήτερ Φίντς. Πραγματικά υπήρχαν κάποιες σκηνές της ταινίας, όπως αυτή που παραθέτουμε παρακάτω που νομίζεις ότι προέρχονται από λόγια του "φιλανθρώπου" Σόρος ή του "ειρηνιστή" Κίσσινγκερ!
Χαρακτηριστικά στην ταινία ακολουθεί ο εξής διάλογος τον οποίο σας τον παραθέτουμε απροκάλυπτα, πρόστυχα και ωμά για να σας θυμίσουμε πόσο παθητικοί είμαστε και πόσο ανίκανοι να αντιδράσουμε, ότί γνωρίζουν πως δεχόμαστε παθητικά την μοίρα, ότι μας φτύνουν και λέμε ότι βρέχει, δεχόμενοι τους κυρίους και τις κυρίες που συμμετέχουν σε διάφορες λέσχες ανταλλαγής απόψεων και καθορίζουν σε αυτές την πορεία του κόσμου (όπως για παράδειγμα η λέσχη Μπιλντεμπεργκ):

Αυτά που δεν τόλμησαν να πουν ποτέ, αυτά που όλοι γνωρίζουμε

Αυτός είναι ο ρόλος της παγκοσμιοποίησης

Αγαπητοί φίλοι του Αδέσμευτου Λόγου, όλο δικό σας, το προφητικό απόσπασμα από την ταινία "Network" (1976):

"Ανακατευτήκατε με τους βασικούς νόμους της φύσης, κύριε Μπηλ...Και δεν θα το ανεχτώ! Καταλάβατε; Νομίζετε ότι σταματήσατε μια επιχειρηματική συμφωνία. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Οι Άραβες έχουν πάρει δισεκατομμύρια δολάρια απ’ αυτή τη χώρα και τώρα πρέπει να τα επιστρέψουν!

Είναι άμπωτη και παλίρροια, η οικολογική ισορροπία!

Είστε ένας γέρος άνθρωπος που σκέφτεται με όρους όπως «έθνη» και «λαοί».

Δεν υπάρχουν έθνη. Δεν υπάρχουν λαοί. Δεν υπάρχουν Ρώσοι. Δεν υπάρχουν Άραβες. Δεν υπάρχει Τρίτος Κόσμος. Δεν υπάρχει Δύση.

Υπάρχει μόνο ένα καθολικό σύστημα. Μια απέραντη και τερατώδης,διαπλεκόμενη, αλληλεπιδρούσα, πολυπρόσωπη, πολυεθνική κυριαρχία δολαρίων! Πετροδολάρια, ηλεκτροδολάρια, πολυδολάρια. Μάρκα, ρούβλια, λίρες, και σίκλοι! Είναι το διεθνές νομισματικό σύστημα που καθορίζει τα πάντα γύρω από τη ζωή στον πλανήτη. Αυτή είναι η φυσική τάξη πραγμάτων σήμερα. Αυτή είναι η ατομική και η υπο-ατομική και γαλαξιακή υποδομή των πραγμάτων σήμερα.

Κι εσείς ανακατευτήκατε με τους βασικούς νόμους της φύσης! Και θα επανορθώσετε!

Είναι κατανοητά όσα λέω;

Βγαίνετε στην οθονούλα των 21 ιντσών και ουρλιάζετε για την Αμερική και τη δημοκρατία.

Δεν υπάρχει Αμερική. Δεν υπάρχει δημοκρατία.

Υπάρχει μόνο η ΙΒΜ και η ΙΤΤ...και η AT&T και η Du Pont, η Dow, η Union Carbide...και η Exxon. Αυτά είναι τα έθνη του κόσμου σήμερα.

Τι νομίζετε πως συζητούν οι Ρώσοι στα υπουργικά τους συμβούλια;Τον Κάρλ Μαρξ; Βγάζουν τα προγραμματικά τους διαγράμματα, τα στατιστικά τους, τις αποδοτικότερές τους λύσεις και υπολογίζουν, τις οικονομικές δυνατότητες των συναλλαγών και επενδύσεών τους όπως κι εμείς. Δεν ζούμε πια σε έναν κόσμο εθνών και ιδεολογιών, κύριε Μπηλ.

Ο κόσμος είναι μια κολεγιά πολυεθνικών που καθορίζονται αμείλικτα από τους αμετάβλητους κανόνες των επιχειρήσεων. Ο κόσμος είναι μια επιχείρηση, κύριε Μπηλ.Έτσι ήταν από τότε που ο άνθρωπος σύρθηκε έξω από τους βούρκους.

Και τα παιδιά μας θα ζήσουν, κύριε Μπηλ για να δουν αυτόν τον τέλειο κόσμο χωρίς πολέμους και λιμούς, καταπίεση και βαρβαρότητα. Μια απέραντη και οικουμενική πολυμετοχική εταιρία, για την οποία θα δουλεύουν όλοι για να προσφέρουν ένα κοινό κέρδος, στην οποία όλοι οι άνθρωποι θα κατέχουν ένα μερίδιο μετοχών, όπου θα τους παρέχονται όλα τα απαραίτητα, θα τους κατευνάζονται όλες οι έγνοιες, θα τους διασκεδάζεται η βαρεμάρα. Και εγώ διάλεξα εσάς, κύριε Μπηλ για να διδάξετε αυτό το ευαγγέλιο.

- Γιατί εμένα;

- Επειδή είσαι στην τηλεόραση, χαζούλη! Σας βλέπουν 60 εκατομμύρια άνθρωποι... κάθε βράδυ της εβδομάδας, από Δευτέρα ως Παρασκευή."
~** ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ :

~** http://www.atdhe.net/ , ‘’’’’ ΖΩΝΤΑΝΑ όλοι οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ “”

~** Αποστολή μηνύματος
o
stamos1
o
stamos01
o
ARFARA-MASSINIAS
o
apokara
o
http://picasaweb.google.com/snstam
o
arfara-messinias-stamos
o
Blogger (Blogspot) - snsarfara-stamos-dynami
o
Blogger (Blogspot) - snsarfara
o
Blogger (Blogspot) - snsstamoskal
o
Blogger (Profile)
o
Google Reader
o
YouTube - stamos01
o
Blogger (Blogspot) - apostolos-karamhtsos
o
Blogger (Blogspot) - dimmetoparfara
o
Blogger (Blogspot) - vlasisarfarablogspotcom
o
Blogger (Profile)
Η υπερδύναμή μου
Εργατικότητα & επιμονή μου για το τέλειο
Ενδιαφέροντα
Μουσική , Ταξίδια , ποδόσφαιρο , Θέατρο , κ.α.
Τα μέρη μου
~**
~** http://georgelaios.blogspot.com/2009/10/10_24.html , .-
http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/eidhseis-ta-nea-mas-shmera-17042010.html , Σάββατο, 17 Απριλίου 2010 EIDHSEIS TA NEA MAS SHMERA 17/04/2010 .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/18042010.html , Κυριακή, 18 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 18/04/2010 .

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/160412010.html , Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 16/0412010 .-

*** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/15-2010.html , Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 .-

*** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/24042010.html , Τρίτη, 13 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 14/04/2010 .-

** * http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post_16.html , Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ .-

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post_17.html , Σάββατο, 17 Απριλίου 2010 Η ζωή μας εν Χριστώ σήμερα .-

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/04/15042010.html , Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ- ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 15/04/2010 .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_18.html , Κυριακή, 18 Απριλίου 2010 Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη ΚΑΙ άλλα πολλά .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/19042010.html ., Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 19/04/2010 .- ANADHMOSIEYSH KATAGGELIAS

**** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_20.html , Τρίτη, 20 Απριλίου 2010 Αυτοί που μας γράφουν και άλλα .-

**** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/04/blog-post_20.html , Τρίτη, 20 Απριλίου 2010 Από το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη .-

**** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/04/blog-post_21.html , Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010 Από το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη και άλλα .-

*** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/04/blog-post_21.html , Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-

** ** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/21042010.html , Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 21/04/2010 .-

*** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/22042010.html , Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 22/04/2010 .-

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/04/blog-post_22.html , Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-~** ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Εθνικός Ύμνος της ΕΛΛΆΔΑ westrock1974 .-
~** Άγιο Φως westrock1974 .-
~** ΑΝΑΣΤΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΘΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΥΤΟΥ westrock1974 .-~**http://www.sync.gr/stamos1 , Σταμάτιος .-
http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2 stamos1 Εργαστήρι .- Stamatios Skoulikas .-
http://snsarfara.blogspot.com/ , STAMOS-ARFARA—GREECE .-
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , vlasios .-
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , stamos- dynami.-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ , Arfra-Messinias .-
http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfra – Messinias 2 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 1 – FOTOS .-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , STAMOs
http://www.youtube.com/stamos01 ,~** http://my.live.com/ ,
http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0 , Picasa, Web Albuums… Διαχείριση Αναρτήσεων.- TOPOGRAPHIES, STAMATIS , .-
http://cid-A49E2CAF07361F5F.home.services.spaces.live.com/messages/ , or http://sdentist.spaces.live.com/feed.rss .-
WWW.NETVIBES.COM/SNSTAM .- stamos.-
http://sdentist.spaces.live.com/messages/fakehandlerpage.aspx ,
http://www.facebook.com/editpicture.php?success=1 , .-
http://www.twitter.com/stamos1/ ,
http://www.unyk.com/Registration/RegistrationMain.asp?JS=1,
http://www.slide.com/arrange#blk ,

http://niannap.slide.com/ , http://asnstamrfara.slide.com/ , slide .-

http://www.slide.com/homeview#-pictures ,
http://www.zoosk.com/home.php?from=nav ,
http://www.sonico.com/my_profile_pic.php ,
http://www.shtyle.fm/home.do?_auth_=E2D9456C488E77A142F3CDFE3F7ADE6A , http://www.shtyle.fm/profile.do?userid=12201497 .- http://www.shtyle.fm/uploadPhotos.do?aid=4908493 ,
http://pt.netlog.com/skoulikasstamatios ,

** http://pt.netlog.com/ ,
http://www.tagged.com/home.html ,

http://www.tagged.com/profile.html ,
http://www.panoramio.com/user/3721624 ,
http://www.panoramio.com/upload/,
http://www.sync.gr/stamos1 .-
~**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου