ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ *

Από τις σελίδες Χαμομηλάκι !! :

www.crissangel.com the site : Χριστόφοροου Νικ. Σαραντάκου , ο Αμερικανός μάγος από την Λακωνία , έχων τις ρίζες καταγωγής του .- ! Αξίζει μια περιήγηση .!!!
· Το μήνυμα της μέρας: Δημοκρατία = Ισονομία, Αξιοκρατία

· Ένα αλλιώτικο νανούρισμα για να... ξυπνήσουμε

· Αν ψήφιζαν τα παιδιά...

Το μήνυμα της μέρας: Δημοκρατία = Ισονομία, Αξιοκρατία

Posted: 03 Oct 2009 02:36 PM PDT

Θουκυδίδη Ιστορία, Βιβλίο Β' 37.1 (Από τον Περικλέους Επιτάφιο)

Κείμενο
μέτεστι δὲ κατὰ μὲν τοὺς νόμους πρὸς τὰ ἴδια διάφορα πᾶσι τὸ ἴσον, κατὰ δὲ τὴν ἀξίωσιν, ὡς ἕκαστος ἔν τῳ εὐδοκιμεῖ, οὐκ ἀπὸ μέρους τὸ πλέον ἐς τὰ κοινὰ ἢ ἀπ’ ἀρετῆς προτιμᾶται, οὐδ’ αὖ κατὰ πενίαν, ἔχων γέ τι ἀγαθὸν δρᾶσαι τὴν πόλιν, ἀξιώματος ἀφανείᾳ κεκώλυται.

Μετάφραση
Αλλά δια μεν των νόμων ασφαλίζεται εις όλους ισότης δικαιοσύνης δια τα ιδιωτικά των συμφέροντα, ενώ υπό την έποψιν της κοινής εκτιμήσεως, έκαστος πολίτης προτιμάται εις τα δημόσια αξιώματα, όχι διότι ανήκει εις ωρισμένην κοινωνικήν τάξιν, αλλά δια την προσωπικήν του αξίαν, εφόσον διακρίνεται εις κάποιον κλάδον. Ούτε, εξ άλλου, εκείνος που είναι πτωχός, ημπορεί όμως να προσφέρη υπηρεσίας εις την πόλιν, ευρίσκει εμπόδιον εις τούτο, ένεκα της κοινωνικής του αφανείας.

Ε. Βενιζέλος

Ένα αλλιώτικο νανούρισμα για να... ξυπνήσουμε

Posted: 03 Oct 2009 09:07 AM PDT

Πες μου κάτι για να κοιμηθώ...


Μεγαλώνω και το ξέρειςκι όλα γύρω μου θολά.Τι καινούριο παιχνίδι θα μου φέρειςΠεριμένω από 'σένα πολλά...Ένα μέλλον καρναβάλιέρχεται από παντού."Πώς το φτιάξατε έτσι αυτό το χάλι..."θα μου πεις και θα φύγεις γι' αλλού.
Οι στίχοι εδώ
Ένα αλλιώτικο νανούρισμα Διονύσης Τσακνής, Βασίλης Παπακωνσταντίνου,
Σωκράτης Μάλαμας, Πάνος Κατσιμίχας,
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Ορφέας Περίδης

Αν ψήφιζαν τα παιδιά...

Posted: 03 Oct 2009 08:48 AM PDT
Έπρεπε να ψηφίζουν τα παιδιά
ή εμείς να ψηφίζουμε σαν παιδιά.
Ο κόσμος θα άλλαζε μονομιάς.-
ΟΙΚΟΓΕΝΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ...
Γιατί φοβάται ο κόσμος, μπαμπά; Είναι ένα ερώτημα που την απάντηση δεν μπορούν να την καταλάβουν τα παιδιά. Οι μεγάλοι προσπαθούν να εξηγήσουν, να δώσουν λύσεις διαδικαστικές και στερούν τη χαρά απ τα παιδιά, τα κάνουν να φοβούνται κι αυτά.
Ω, τι κόσμος είναι αυτός, μπαμπά;
Δεν προκύπτει το ερώτημα, μέσα από τα μάτια της αθωότητας τους είναι η φρίκη που νιώθουν από τον τόσο πόνο που βλέπουν, την τόση αδικία που σκοτώνει, την τόση δυστυχία που κυκλοφορεί και τα παίρνει μπάλα και τα ίδια.
Επρεπε να ψηφίζουν τα παιδιά ή εμείς να ψηφίζουμε σαν παιδιά. Ο κόσμος θα άλλαζε μονομιάς.
Παραφράζοντας τους στίχους του Βάρναλη «αν ξυπνήσεις μονομιάς θα έρθει ανάποδα ο ντουνιάς». Πώς όμως να ξυπνήσει ο λαός με τόσα υπνωτικά που του σερβίρουν...
Αν μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα με τις εκλογές, τότε θα ήταν παράνομες.
Η δημοκρατία της πλειοψηφίας, η πρωθυπουργική, αρχηγική, αντιπροσωπευτική δημοκρατία, είναι αυτή με τη δική μας απουσία που λειτουργεί εκτονωτικά στις αντιθέσεις και συγκρούσεις του συστήματος, το οποίο παραμένει διεφθαρμένο κι έχει αποδειχτεί πως δεν εξυγιαίνεται με όσες καλές προθέσεις έχουν εκστομίσει οι διαχειριστές της εξουσίας.
Το να σκεπτόμαστε παγκόσμια και να πράττουμε τοπικά στον σύγχρονο κόσμο είναι αναγκαίο, όπως και το να βρούμε το λεπτό σημείο της διαχωριστικής γραμμής, αλλά και της ισορροπίας ανάμεσα στην ανατομική επιδίωξη και τη συλλογική λειτουργία και την κοινωνική αλληλεγγύη.
Το όλο κλίμα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος επηρεάζει τους πάντες, ακόμα κι αυτούς που το αμφισβητούν και το αντιμάχονται, γιατί ζούνε την προσωπική τους αντίφαση, ο τρόπος ζωής τους το συντηρεί με τον καταναλωτικό τρόπο ή με τις ανάγκες που το ίδιο το σύστημα δημιουργεί και επιβάλλει.
Το τι θα ψηφίσει ο καθένας έχει μικρή σημασία, καθότι η διακυβέρνηση, τηρουμένων των αναλογιών και των ελαχίστων διαφορών, θα είναι ίδια.
Μας έχουν φεσώσει και μας έχουν καταστήσει υπόχρεους και εμάς και τα παιδιά μας, που η λιτότητα, η ανεργία και η αγωνία για το σήμερα και το αύριο θα συνεχιστεί και κανένα κονκλάβιο διεθνούς φήμης οικονομολόγων δεν μπορεί να μας σώσει, όσο δεν συντελείται η πλήρης ριζική ανατροπή του συστήματος που παράγει τη φτώχεια και την εξαθλίωση και αυξάνει τα κέρδη και τον πλούτο των κεφαλαιοκρατών, που κανείς δεν τους ταρακουνάει και απολαμβάνουν από τις βιλάρες τους τα κέρδη από την κρίση που εμείς την πληρώνουμε.
Τι να πει κανείς στα παιδιά στο Λαύριο για το αύριο, τα παιδιά δεν τα ξέρουν όλα, αλλά τα αντιλαμβάνονται γιατί σκέπτονται με την καρδιά τους και τα πληγώνει ο πόνος, η αρρώστια, ο πόλεμος και ο παραλογισμός που γίνεται χαμός, απελπισία κι απόγνωση για όλους.
Δεν φτάνουν οι καταγγελίες, οι διαμαρτυρίες.
Οσο η κοινωνική και πολιτική Αριστερά δεν εμπνέει και δεν καθίσταται επικίνδυνη, λειτουργεί ως συμπλήρωμα του συστήματος. Το σύστημα θα βρίσκει τον τρόπο να αντεπεξέρχεται και να παρουσιάζεται ανανεωμένο, εκσυγχρονισμένο και εντελώς μεταρρυθμισμένο, πάντα σε βάρος του συνόλου, στο όνομα του δημοσίου συμφέροντος που επικαλούνται προεκλογικώς.
Τα παιδιά μπορεί να μην περιμένουν να τελειώσουν οι γιορτές. Να κλείσουν τα φωτεινά γραφεία. Να σκουπιστούν οι δρόμοι και να σβήσουν τα νάιλον χαμόγελα. Τα παιδιά θέλουν έναν άλλο καλύτερο κόσμο και θα τον θελήσουν τώρα.

Δημήτρης Παπαχρήστος, συγγραφέας


Ο ύπνος τρέφει τα παιδιά...

Posted: 02 Oct 2009 05:36 AM PDT
Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, για τα παιδιά, ένας καλός ύπνος είναι πολύ πιο σημαντικός ακόμη και από ένα πλήρες πρωινό- και δεν σας στοιχίζει και τίποτα...

Τα παιδιά ψηλώνουν και μαθαίνουν στον ύπνο. Οι σημαντικότερες λειτουργίες ανάπτυξης του σώματος, π.χ. έκκριση αυξητικής ορμόνης, επιτελούνται ενώ το παιδί κοιμάται. Στις ίδιες ώρες, ο εγκέφαλος γράφει στον «σκληρό δίσκο» εκείνες τις γνώσεις της ημέρας που επέλεξε ως σημαντικές. Υπάρχουν δύο είδη μνήμης: Αφενός η «ενεργητική» ή βραχυπρόθεσμη, που διαρκεί λίγα λεπτά. Και αφετέρου η «παγιωμένη» ή μακροπρόθεσμη, που πιστεύεται ότι επιτυγχάνεται με μόνιμες αλλαγές των συνδέσεων (συνάψεις) των εγκεφαλικών κυττάρων και πιθανόν με τη σύνθεση νέων πρωτεϊνικών μορίων, που εγκαθιστούν τη μόνιμη μνήμη. Αυτή η πολυπλοκότατη διεργασία συμβαίνει κατά τη διάρκεια του βαθέως ύπνου.
Σε έρευνα, επιμελείς μαθητές διδάσκονταν κάποια μαθήματα για 3-4 ώρες και εξετάζονταν σε αυτά το επόμενο πρωινό. Οι επιδόσεις τους βαθμολογούνταν. Υστερα από παρέλευση ημερών υφίσταντο ισοδύναμη δοκιμασία, αλλά εξαναγκάζονταν σε ολονύκτια αϋπνία. Οι επιδόσεις τους το επόμενο πρωινό βρέθηκαν 50% μειωμένες. Τα αποτελέσματα της έρευνας ισχυροποίησαν την ιδέα ότι ο καλός ύπνος είναι ο καλύτερος δάσκαλος.

Το πρωινό ξύπνημα αποτελεί οξύ πρόβλημα. Δεν εξυπηρετεί το παιδί να σηκώνεται από το κρεβάτι τελευταία στιγμή. Η επιτακτική και αιφνίδια έγερση αποδιοργανώνει τον κιρκαδικό κύκλο του μικρού και δημιουργεί άγχος αναχώρησης σε όλους μέσα στην οικογένεια. Το πρωί πρέπει να ξεκινά με ηρεμία και άνεση χρόνου για όλους. Το κυνήγι της ώρας είναι χαμένη μάχη. Ο χρόνος είναι ανελαστικός και αμείλικτος.
Η λύση για το παιδί είναι να του εξασφαλίζετε 10-12 ώρες καλού ύπνου κάθε βράδυ. Στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, οι ώρες που απαιτούνται είναι πάνω από 13. Στις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου είναι 8-9. Ποτέ λιγότερες. Διαφορετικά, του κλέβετε την εγκεφαλική του ικανότητα να μαθαίνει.

Η σημασία του πρωινού γεύματος είναι μεγάλη, αλλά πολύ μικρότερη του ύπνου. Ο υπερκινητικός μαθητής δεν παθαίνει υπογλυκαιμία, που επιπόλαια διαγιγνώσκουμε. Είναι υπερκινητικός και αγχώδης για κάτι που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει εύκολα. Ούτε έχει την πνευματική δύναμη και το θάρρος να εκφράσει τα συναισθήματά του. Αδυνατεί να συγκεντρωθεί στο μάθημα και εκνευρίζεται. Ομως, αυτό δεν οφείλεται σε υπογλυκαιμία.
Το πρωινό είναι πολύ τονωτικό όταν συνοδεύεται από ατμόσφαιρα οικογενειακής αγάπης. Η παρουσία των γονέων «εν αρμονία» αποτελεί θεμέλιο λίθο της διαμορφούμενης προσωπικότητας του νεοσύλλεκτου στρατεύσιμου στη μάχη της επιβίωσης. Το σχολικό άγχος αντικατοπτρίζει δυσκολία προσαρμογής στη νέα ζωή.

Στη μάχη, το φρόνημα είναι το απόλυτο όπλο. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή του και την ανάγκη αναγνώρισης. Με τα λόγια και τη συμπεριφορά σας, κάντε το να νιώσει ότι είστε υπερήφανοι για αυτό. Μη φιλονικείτε ποτέ μαζί του το πρωί. Δώστε του το πρωινό (τυρί και φρούτο) για το διάλειμμα. Η μάχη θα χαθεί για πάντα όταν τα μαθήματα και το σχολείο συνδεθούν με δυσάρεστα συναισθήματα. Το «ψυχικό διαζύγιο» με τη μάθηση είναι η απόλυτη καταστροφή.

Dr Στέφανος Kαραγιαννόπουλος,Kαθηγητής Παθολογίας, Διευθυντής Τμήματος Προληπτικής Iατρικής στην Kλινική Kυανούς Σταυρόςdrtruth@pegasus.gr
έθνος


Φρίκη με τέσσερα νεκρά βρέφη

Posted: 02 Oct 2009 02:38 AM PDT
Ενας άνδρας ανακάλυψε τα πτώματα, ενώ καθάριζε το διαμέρισμα μίας γυναίκας, η οποία αυτοκτόνησε τον Ιούλιο.
Μία ακόμη υπόθεση δολοφονίας βρεφών αποκαλύφθηκε στη Γερμανία, όταν τα πτώματα τεσσάρων βρεφών βρέθηκαν σε διαμέρισμα.Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει ότι ένας άνδρας ανακάλυψε τα πτώματα, ενώ καθάριζε το διαμέρισμα μίας γυναίκας, η οποία αυτοκτόνησε τον Ιούλιο πηδώντας στο κενό από τον 12ο όροφο του κτιρίου.
Η γυναίκα, η οποία ήταν 46 ετών, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ήταν εννέα μηνών έγκυος όταν αυτοκτόνησε και φέρεται ότι ήταν η μητέρα και των τεσσάρων νεκρών βρεφών, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί πολλά παρόμοια περιστατικά στη Γερμανία.
Το Μάρτιο, μία 29χρονη, η οποία σκότωσε τα δύο βρέφη της- δύο κοριτσάκια- και έκρυψε τα πτώματά τους στο διαμέρισμά της, καταδικάστηκε σε ποινή οκταετούς κάθειρξης.
Το 2006, μία γυναίκα ονόματι Σαμπίνε Χίλσιντς, καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξη επειδή σκότωσε οκτώ από τα παιδιά της στο διάστημα 1992-1998 και τα έθαψε μέσα σε γλάστρες, κουβάδες και μία δεξαμενή με νερό στον κήπο του σπιτιού της.
Η υπόθεση Χίλσιντς προκάλεσε την κατακραυγή της γερμανικής κοινωνίας και οι πολιτικοί επιχειρούν έκτοτε να βρουν τρόπους να πατάξουν το φαινόμενο αυτό που δείχνει να έχει προσλάβει ανησυχητικές διαστάσεις στη χώρα.
έθνος



· Επιστολή απόγνωσης ενός πατέρα με αυτιστικό παιδί ...

· Ο ύπνος τρέφει τα παιδιά...

· Φρίκη με τέσσερα νεκρά βρέφη

Επιστολή απόγνωσης ενός πατέρα με αυτιστικό παιδί ...

Posted: 02 Oct 2009 10:56 AM PDT
Το αυτονόητο για κάθε 9χρονο παιδί είναι να πηγαίνει σχολείο. Ένα παιδί όμως στους Ταξιάρχες Κύμης παραμένει στο σπίτι του, κλαίγοντας επί ώρες, βλέποντας τα υπόλοιπα παιδιά να φεύγουν για το σχολείο. Ο 9χρονος Κωνσταντίνος έχει αυτισμό και χρειάζεται σύμφωνα με τη γνωμάτευση του ΚΕΔΔΥ εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής. Στο δημοτικό σχολείο Κονιστρών που παρακολουθεί ο μικρός Κωνσταντίνος δεν τοποθετήθηκε ειδικός εκπαιδευτικός με αποτέλεσμα να παραμένει σπίτι του. Ο πατέρας του Γιάννης Ζαφείρης, έχει διαμαρτυρηθεί στην Πρωτοβάθμια και σε κάθε υπεύθυνο, χωρίς όμως να έχει βρεθεί ακόμα λύση. Με ανοιχτή επιστολή του προς κάθε υπεύθυνο εκφράζει την αγανάκτησή του για αυτή την κατάσταση, ζητώντας το αυτονόητο:"Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτησή μου, την οργή μου, για την ανάλγητη συμπεριφορά του κράτους "δικαίου" και την "κοινωνία των ανθρώπων" όπως συνηθίζετε να την αποκαλείτε κάποιοι.Ονομάζομαι Ζαφείρης Γιάννης, κάτοικος Ταξιαρχών του δήμου Κύμης Ευβοίας. Είμαι πατέρας ενός παιδιού με αυτισμό, το οποίο προσπαθώ να μεγαλώσω όσο γίνεται πιο φυσιολογικά, να του δώσω τις γνώσεις εκείνες που επιτρέπει η κατάστασή του ώστε να βγει στην κοινωνία με κάποια εφόδια που μπορεί να έχει ένα παιδί με τέτοια προβλήματα.Το παιδί μου σήμερα είναι 9 ετών και έχει ζήσει αυτό και όλη μας η οικογένεια το γολγοθά της γραφειοκρατίας, της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης, από την επίσημη πολιτεία και τους ανθρώπους της στις διάφορες υπηρεσίες.Τον Κωνσταντίνο μου τον πήγα σε ηλικία 3 1/2 ετών στον παιδικό σταθμό και μου τον έδιωξαν. Στην πρώτη τάξη πήγαμε στο δημοτικό σχολείο Κονιστρών. Σύμφωνα με τις γνωματεύσεις (2006) των ειδικών του ΚΔΑΥ Ευβοίας ο Κωνσταντίνος έπρεπε να παρακολουθεί το πρόγραμμα του σχολείου στο Τμήμα Ένταξης παρουσία ειδικού παιδαγωγού. Το παιδί όμως παρακολουθούσε το πολύ δύο ώρες την ημέρα, με αποτέλεσμα τις υπόλοιπες να το έχω μαζί μου και να το πηγαινοφέρνω από την Κύμη στο Αλιβέρι σε ιδιώτη ειδικό παιδαγωγό με τεράστια οικονομική αιμορραγία και σοβαρές επιπτώσεις στη δουλειά μου.servitoros.grΤο 2007 ο Κωνσταντίνος πήγε στο σχολείο 2 μήνες αφότου ξεκίνησαν τα σχολεία γιατί δεν υπήρχε εκπαιδευτικός της ειδικής αγωγής. Τον Ιούνιο του 2009, η γνωμάτευση των ειδικών του ΚΕΔΔΥ (Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης), προτείνει τη διάθεση εκπαιδευτικού της ειδικής αγωγής για την παράλληλη στήριξη του μαθητή στο Δημοτικό Σχολείο Κονιστρών.Από την αρχή της σχολικής χρονιάς όμως ο Κωνσταντίνος παίρνει στην πλάτη τη σχολική του τσάντα και στέκεται έξω από την εξώπορτα του σπιτιού μου κλαίγοντας επί ώρες, βλέποντάς με να φεύγω με τα άλλα δύο μου παιδιά για το σχολείο. Ο ίδιος μένει χωρίς σχολείο, γιατί δεν έχει τοποθετηθεί ειδικός εκπαιδευτικός στις Κονίστρες. Μένει στο σπίτι παράνομα, γιατί τα παιδιά στην ηλικία του πρέπει σύμφωνα με το νόμο να βρίσκονται στο σχολείο.Στις διαμαρτυρίες μου προς το διευθυντή της πρωτοβάθμιας στην Εύβοια, προς το 2ο Γραφείο της Πρωτοβάθμιας στην Κύμη, όλοι μου λένε ότι έχω δίκιο, αλλά ότι δεν μπορούν να δώσουν λύση. Έχω εγκαταλείψει σχεδόν πλέον τη δουλειά μου και την υπόλοιπη οικογένεια τρέχοντας κάθε μέρα από γραφείο σε γραφείο στον κάθε ανευθυνοϋπεύθυνο.Ακούω καθημερινά πολλά "έργα" που τάχα έγιναν, για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και αναρωτιέμαι μήπως εγώ ζω σε κάποια άλλη χώρα; Εγώ ξέρω ότι έχω καταστραφεί οικονομικά, πληρώνομαι χοντρά, για να παρέχεται στο γιο μου η δωρεάν τάχα παιδεία. Εγώ καταρρακώνομαι ψυχολογικά γιατί δεν φτάνω πλέον να δώσω στο παιδί μου αυτά που δικαιούται.Ζητώ το αυτονόητο. Το 2009 να πάει το παιδί μου στο σχολείο!Ζητώ από τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας να ενδιαφερθούν και για τα παιδιά της φτωχολογιάς, όχι στα λόγια αλλά με πράξεις. Τόσοι αδιόριστοι της ειδικής αγωγής υπάρχουν. Γιατί τα χρήματα του λαού τα δίνουν, άλλοτε για "δομημένα" που τα λέγανε άλλοτε για το χρηματιστήριο και κάνουν φτερά κάθε τόσο; Γιατί αφήνουν το δικό μου Κωνσταντίνο, τη Μαρία από το παρακάτω χωριό, το Χρηστάκη από τη Χαλκίδα και τόσα άλλα παιδάκια με προβλήματα αβοήθητα στη μοίρα τους;Ζητώ από τους αρμόδιους της πολιτείας, να κάνουν αυτό για το οποίο κάθονται στις καρέκλες, που εγώ σαν φορολογούμενος πληρώνω.Να μην στερήσουν άλλο από τον Κωνσταντίνο μου τη δωρεάν, δημόσια παιδεία που λένε, στα κανάλια αλλά εγώ την ακριβοπληρώνω. Να μην συνεχίσουν άλλο τη διάλυση της οικογένειάς μου. Να μη με οδηγήσουν σε πράξεις απόγνωσης". andronianoi

** Τα ωραία από τον Μπάρμπα-Νικολό !! :

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑ ΕΓΩ. ΖΗΤΩ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ"!!!!! Μου την έδωσε..... Τη τελευταία του συνέντευξη......................................... ........................ ............................. .........
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ Ο ...ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ!!!!!
ΤΟ STOP CARTEL ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΦΙΣΟΡΥΠΑΝΣΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΠΑΤΑΛΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ???
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΡΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ...ΚΑΛΠΗ.
ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ .....ΟΜΠΑΜΑ!!!!
ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΑΦΙΣΟΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 2 ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΦΙΣΕΣ.

Όταν με ....απήγαγαν πρόσφατα τα μέλη της Επαναστατικής Οργάνωσης των Tsoutsouneros....... ............. ................... ......................
ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ image! ΜΕΤΑ ΤΟΝ KOSTAS, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ GEORGE-JEFREY Ο ΜΠΑΜΙΑΣ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΚΡΥΦΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ....ΦΑΝΕΡΟ
Η Καυτή ....Πολιτική Προετοιμασία Της κ. Ακριβοπούλου Μ., Στο "Maxim" (Ίδια Συνταγή Παντού Με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ)!

Μαίρη Ακριβοπούλου: Η δασκάλα του έρωτα
ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ: ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο "ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ", Taigetos ????? ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ?????
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ...ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟ ΦΙΛΟ!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙΑ
ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ: ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟ CD ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ.

-- ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ...ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ !!!!!

Εγώ να σκάρωνα φράση, για να παγιδέψω και να εκθέσω κάποιους (ονόματα να μη λέμε) απατεώνες........................... ..............................




Η .. Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Η .. Τ Ο Υ .. Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Ο Υ >>>ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ !!!!!

Συνέχεια από τη προηγούμενη ανάρτηση:ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΌπως φαίνεται στο διπλανό έγγραφο, το οποίο εγγυημένα υπογράφει Αρεοπαγίτης, ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΙΧΕ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟ τον εργολάβο καθαριότητας (Χαράλαμπο Νταλίδη) το 2002, ως εκπρόσωπο της προσωπικής του εταιρείας "ΝΤΑΛΙΔΗΣ και ΣΙΑ ΟΕ".Επίσης μας λέιε ο Αρεοπαγίτης Ανώτατος Δικαστικός, ότι το ίδιο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, έλαβε υπόψη του τη παραπάνω συμπεριφορά και τη κήρυξή του ως εκπτώτου και με την από 17-1-2008 απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου, απορρίφθηκε η συμμετοχή του σε νέο διαγωνισμό και η προσφορά του, ούτε καν αξιολογήθηκεΞέρουμε ήδη, ότι η "ΝΤΑΛΙΔΗΣ και ΣΙΑ ΟΕ" μετατράπηκε στην "ΑΝΑΞ ΑΕ", που στη πράξη σημαίνει, ότι η νέα εταιρεία ΑΝΑΞ ΑΕ, κληρονομεί όλα τα θετικά και αρνητικά στοιχεία και όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της μετατραπείσης προσωπικής εταιρείας του κ. Νταλίδη.Ερχόμαστε τώρα στη προηγούμενη ανάρτηση του εγγράφου του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, που μας λέει ότι .....ΝΙΚΗΤΗΣ ενός πρόσφατου διαγωνισμού καθαριότητας, είναι ο βασιλιάς Νταλίδης (ΑΝΑΞ ΑΕ).Επειδή έχω πολλά γράμματα να διαβάσω και έπεται συνέχεια, είναι κανείς που δεν κατάλαβε, ότι στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, έχουμε καραμπινάτο σκάνδαλο ανάδειξης εργολάβου καθαριότητας, τον οποίο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας είχε κηρύξει έκπτωτο στο παρελθόν και επομένως δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό ή σε κάθε περίπτωση ήταν σοβαρός λόγος απόρριψής του??????Είναι κανείς που δεν κατάλαβε, γιατί οι Υπουργοί του Καραμανλή, ξεφορτώνονται τίμιους επιθεωρητές και βαφτίζουν επιθεωρητές, σκάρτους υπαλλήλους, ακόμα και υπαλλήλους που δεν έχουν πτυχίο ανώτατης σχολής??????? (τώρα υπουργέ εθνικής οικονομίας κάτι είπα - δεν πειράζει).Αφού τα καταλάβατε, να τα θυμηθείτε όταν θα πηγαίνετε στη κάλπη................
ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ
Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

~** ΗΜΕΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η 4η ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 2009 !!!!
!** ** Re: My Personal Profile was Disabled‏Από:The Facebook Team (appeals+d2zeo62@facebook.com )Εστάλη:Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2009 9:00:59 πμΠρος:stamoskal@windowslive.com Hi,Unfortunately, at this time Facebook only provides customer support in English, French, German, Spanish, Turkish, and Chinese. Please respond to this email with a translation of your question in one of our supported languages, and we’ll respond as soon as possible.For security reasons, we also need you to write to us from the login email address associated with your account before we can assist you with your inquiry. We apologize for any inconvenience.Thanks for contacting Facebook,The Facebook Team



** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ BLOGS ...ΜΠΛΟΚΣ :

~* Για όλα υπάρχει ο κατάλληλος καιρός , για να πραγματοποιηθεί κάθε έργο , πρέπει να δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία !
~* http://efimeridavalira.blogspot.com/ ,Βαλύρα Μεσσηνίας .-
~* http://messini-mess.blogspot.com/?zx=4cd9df092a0c3ce3 , Πολίτης Μεσσήνης .-
~* http://www.kalamatablogs.gr/ , Καλαμάτα Μπλόνκς .-
~* http://kpylos.blogspot.com/ , Πύλος -Κώστας .-
~* http://pylos-navarino.blogspot.com/ , Πύλος - Ναυβαρίνο .-
~* http://arxaiaithomitosteki.blogspot.com/ , Αρχαία Μεσσήνη ?
~* http://pyrgostrifylias.blogspot.com/ , / Πύργος Τρυφιλλίας .-
~* http://trifylianews.blogspot.com/ , / Τα Νέα της Τρυφιλίας .-
~* http://trifyliakanea.blogspot.com/ . Τριφυλιακά Νέα .-
~* http://ithominews.blogspot.com/ . IHTOMH NEWS .-
~* http://meropitopik.blogspot.com/ ,Μερόπη Μεσσηνίας .-
~* http://radio936.blogspot.com/ , Radio kyparissia 93,6 fm.-
~* http://filiatranews.blogspot.com/ ,Φιλιατρά news.-
~* http://apneagr.blogspot.com/ apneagr;
~* http://beneas13.blogspot.com/2009/08/blog-post_7247.html , G. Beneas .... από stamos1στις 01:31, 23 Αυγούστου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου