ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Xριστός Ανέστη Χρόνια Πολλά *


Xριστός Ανέστη Χρόνια Πολλά :



ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ! με Υγεία σε όλους μας, με χαρά, κατανόηση, αγάπη, αλληλεγγύη και ΑΝΘΡΩΠΙΑ !
Η Υγεία , Είναι ένα πολύτιμο αγαθό, που μας έδωσε ο Θεός. και που δυστυχώς κάποιοι δεν την έχουν, και δεν πρέπει να τους εγκαταλείπουμε .-
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ... !!!!!!!!!!!!:
Όλοι μας γνωρίζουμε : Πως η χώρα μας δεν έχει επάρκεια αίματος και παραγώγων αυτού, και είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δεν καλύπτει τις ανάγκες της και κάνει εισαγωγές .-
Πως όλοι μας, λίγο πολύ, έχουμε έρθει στην δυσάρεστη θέση να αναζητούμε εναγωνίως λίγο αίμα για κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο .-
Πως η αιμοδοσία διαρκεί μόνο δέκα λεπτά, είναι ανώδυνη, ακίνδυνη και οι συσκευές λήψης είναι πάντα μιάς χρήσεως .-
Πως κάποιοι συνάνθρωποί μας που κυκλοφορούν δίπλα μας, περιμένουν εμάς να προσφέρουμε λίγο αίμα για να μπορούν να χαρούν τη ζωή, όπως εμείς .- Είναι, τα πολυμεταγγιζόμενα άτομα, που πολλοί είναι και μικρά παιδιά .-

ΜΗ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ, ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ. ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ , Στο πιο κοντινό Κρατικό Νοσοκομείο. στην Ενορία μας, στο Δήμο μας, στην εργασία μας, παντού μπορούμε να πηγαίνουμε, και δικαιολογία δεν υπάρχει καμία .- Δημιούργησε και εσύ πυρήνα Εθελοντών Αιμοδοτών , Εμείς όλοι μας με ΑΝΘΡΩΠΙΑ και Αγάπη , Θα είμαστε όλοι δίπλα σου Site .-: http://www.aimodosia.org/ , E-mail: aimodosia@yyka.gov.gr , .-

~ Πρέπει πάντα να πηγαίνουμε στη θέση του άλλου, έστω και για λίγο χωρίς βέβαια να του παίρνομαι τη θέση, διότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούμε κι εμείς στην θέση αυτή! .- Αγάπη σημαίνει να δίνουμε! Όποιος δίνει πολύ παίρνει πάντα! Όποιος δεν δίνει δύσκολα να πάρει !

~ * Καιρός της συλλογής δεν είναι εκείνος, αλλά αυτός εδώ .- Μην καταναλώνεις λοιπόν αδίκως αυτά που έχεις σε απολαύσεις και ματαιοδοξίες .- Διότι θα σου χρειαστεί εκεί πολύ έλαιον .- μας λέει ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος .-

~ * Αν επισκεφθείς γιατρό και θελήσεις να ρωτήσεις, θα μάθεις ότι όλες σχεδόν οι αρρώστιες έχουν αιτία την Πολυφαγία .- (Άγ. Ιω. Χρυσόστομος) .-

** Προχωρά το σχέδιο «Καλλικράτης»

«Μπροστάρης» των μεταρρυθμίσεων φαίνεται να είναι για την κυβέρνηση το σχέδιο «Καλλικράτης», που είναι έτοιμο και παίρνει σειρά την ερχόμενη εβδομάδα.
«Μπροστάρης» των μεταρρυθμίσεων φαίνεται να είναι για την κυβέρνηση το σχέδιο «Καλλικράτης», που είναι έτοιμο και παίρνει σειρά την ερχόμενη εβδομάδα. Το σχέδιο νόμου προβλέπει τη νέα «αρχιτεκτονική» των δήμων στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο το χωροταξικό σχέδιο όσο και οι αρμοδιότητες που θα έχουν οι νέοι δήμοι και οι περιφέρειες θα παρουσιαστούν μέχρι τις 15 του Απριλίου. Θα ακολουθήσει «σύντομη διαβούλευση» με τους αρμόδιους φορείς ΚΕΔΚΕ και ΕΝΑΕ και μέσα στο Μάη θα ψηφιστεί στη Βουλή. Με το νομοσχέδιο αυτό θα υπάρξουν και ριζικές αλλαγές στις δημοτικές επιχειρήσεις, καθώς οι ζημιογόνες θα κλείνουν .-



** ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ :

Χριστός Ανέστη! - Τα παιδιά ψάλλουν τα αναστάσιμα
Καταχωρήθηκε: 03 Apr 2010 12:40 μ.μ. PDT
Χορωδία Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Παλλήνης

«Δεῦτε λάβετε φῶς ἐκ τοῦ ἀνεσπέρου φωτὸς καὶ δοξάσατε Χριστὸν τὸν ἀναστάντα ἐκ νεκρῶν ».


«Την Ανάστασίν Σου Χριστέ Σωτήρ, Άγγελοι υμνούσιν εν ουρανοίς και ημάς τους επί της γης καταξίωσον εν καθαρά καρδία Σε δοξάζειν ».
«Αναστάσεως ημέρα, και λαμπρυνθώμεν τη πανηγύρει, και αλλήλους περιπτυξώμεθα. Είπωμεν, αδελφοί, και τοις μισούσιν ημάς ˙ Συγχωρήσωμεν πάντα τη Αναστάσει, και ούτω βοήσωμεν ˙ Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενος ».
http://www.hamomilaki.gr/
απόσπαση περιλαμβάνει του ήχου / βίντεο / αρχείων πολυμέσων φωτογραφία: Λήψη Τώρα


Ένα σχολείο, παράθυρο στον κόσμο!
Καταχωρήθηκε: 03 Apr 2010 03:12 π.μ. PDT
Όταν οι καθηγητές έχουν μεράκι, φαντασία και πάθος για το λειτούργημά τους, τότε και οι μαθητές τους βάζουν γερά θεμέλια για το μέλλον τους.
Τέτοιους καθηγητές έχει το 14ο Γυμνάσιο της Λάρισας, οι οποίοι πιστεύουν ότι το σχολείο πρέπει να είναι ένα ανοιχτό παράθυρο στον κόσμο και αυτό το πέτυχαν με τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού σχολικού περιοδικού με την ονομασία «14 Τύπος» (http://14press.gr/ ).

Ένα παράθυρο στον κόσμο άνοιξαν καθηγητές και μαθητές του 14ου Γυμνασίου Λάρισας, δημιουργώντας ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με κέφι και μεράκι. «Όπως διαπιστώσαμε, οι σκέψεις των μαθητών είχαν ωριμότητα και ποιότητα», λένε οι καθηγητές
Έτσι οι εκπαιδευτικοί, διαθέτοντας πολύτιμο χρόνο, πέρα από τα καθήκοντά τους, κατάφεραν μαζί με τους μαθητές τους να στήσουν το περιοδικό, για το οποίο τώρα δηλώνουν περήφανοι, ενώ ανέλαβαν τον ρόλο των ... αρχισυντακτών και οι μαθητές τους των δημοσιογράφων .-



Το ηλεκτρονικό σχολικό περιοδικό με την ονομασία 14 Τύπο (http://14press.gr/)
Όπως τονίζει στο «Έθνος» ο διευθυντής του σχολείου, κ. Νίκος Παύλου, και αρχισυντάκτης του περιοδικού, «η ιδέα για τη γέννηση του« 14 Τύπος »δημιουργήθηκε από τη διαπίστωση ότι οι νέες τεχνολογίες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και ειδικά στην εκπαίδευση.
Αποτελώντας, λοιπόν, εκτός των άλλων, και ένα μέσο άμεσης επικοινωνίας, σκεφτήκαμε να τις χρησιμοποιήσουμε για να έρθουμε σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, αλλά και με οποιονδήποτε πολίτη ενδιαφέρεται για την παιδεία μας και την αγαπάει ».
Όπως εξηγεί ο διευθυντής του Γυμνασίου, «το δημόσιο σχολείο αγαπάει τους μαθητές του και εμείς οι καθηγητές του συγκεκριμένου σχολείου πιστεύω ότι εκφράζουμε το σύνολο των εκπαιδευτικών. Με τέτοιες σκέψεις άρχισαν οι συζητήσεις για τη μορφή που θα έπρεπε να έχει ένα ηλεκτρονικό περιοδικό, ώστε και το ενδιαφέρον να προκαλεί, αλλά και να ξεφεύγει από τυποποιημένα κλισέ ».
Το ηλεκτρονικό περιοδικό περιλαμβάνει μόνιμες στήλες, οι οποίες ανανεώνονται συνέχεια, με θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τη διατροφή, την άθληση ... Ταυτόχρονα υπάρχουν και στήλες στις οποίες γράφουν οι μαθητές, ώστε το περιοδικό και να συνδεθεί με τη μαθησιακή διαδικασία και να γίνει φορέας έκφρασής τους.
«Όπως διαπιστώσαμε, οι σκέψεις τους είχαν ωριμότητα και ποιότητα, κάτι που μας έκανε να αισθανθούμε πολύ όμορφα. Εννοείται πως και οι συνεργασίες όλων των συναδέλφων μας θα είναι καλόδεχτες. Έτσι, λοιπόν, γεννήθηκε το περιοδικό μας », καταλήγει ο κ. Παύλου.
Αικ. Σιαχανίδου
Οφέλη για τους μαθητές
Κατά τη γνώμη των συναδέλφων της αποτελεί τον «φύλακα άγγελο του περιοδικού». Η Αικατερίνη Σιαχανίδου, καθηγήτρια Πληροφορικής, τονίζει στο «Εθνος»: «Είδα σε αυτή την πρωτοβουλία μια ευκαιρία να κινητοποιηθούν οι μαθητές, να δουν το μάθημα διαφορετικά και να έχουν πρακτικά οφέλη. Ταυτόχρονα θέλαμε να ανοίξουμε το σχολείο στην κοινωνία. Θετικοί ήταν και οι γονείς σε αυτή την προσπάθεια, ενώ τώρα που βλέπουν δημοσιευμένα και τα άρθρα των παιδιών δηλώνουν ενθουσιασμένοι ».
Χ. Τσουκανέρη
Γινόμαστε πιο ώριμοι
Η Τσουκανέρη Χαρά, Γυμνασίου μαθήτρια Γ ', τονίζει: «Για μένα η ιδέα για τη δημιουργία του περιοδικού ήταν καταπληκτική, ενώ και για όλους τους μαθητές αποτελεί φοβερή εμπειρία. Δουλεύουμε ομαδικά και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας, γιατί γινόμαστε μέσα από αυτή τη διαδικασία περισσότερο ώριμοι. Μαθαίνουμε πάρα πολλά πράγματα και νομίζω ότι αυτή η ενασχόληση θα μας φανεί χρήσιμη και για το μέλλον μας. Νιώθουμε ότι είμαστε σημαντικοί και ότι μπορούμε να προσφέρουμε και εμείς κάποια πράγματα στην κοινωνία ».
Κ. Πράντζου


Η έκδοση τιμά ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα
Η Κωνσταντία Πράντζου-Κανιούρα, περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, τονίζει: «Το ηλεκτρονικό περιοδικό του 14ου Γυμνασίου Λάρισας είναι μια πολύ σημαντική έκδοση που τιμά ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα, μια έκφραση δημιουργικής έμπνευσης και πρωτοπορίας, που αναδεικνύει ταυτόχρονα και με τον καλύτερο τρόπο την εφαρμογή καινοτόμων δραστηριοτήτων στο εκπαιδευτικό έργο, αλλά και την αξία της συνεργασίας εκπαιδευτικών - μαθητών της χώρας μας.
Επιτυχία Το «14» Τύπος, που γεννήθηκε και πήρε μορφή από μία παρέα εκπαιδευτικών του 14ου Γυμνασίου Λάρισας και έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι στον χωρόχρονο της εκπαίδευσης, εύχομαι να έχει την τύχη και την επιτυχία να επισφραγίσει την επικράτηση μιας νέας κουλτούρας, μιας νέας αντίληψης για τις σύγχρονες τεχνολογίες και την εφαρμογή τους στην εκπαίδευση.
Συγχαίρω τη συντακτική επιτροπή του ηλεκτρονικού περιοδικού «14» Τύπος, τους εμπνευστές για την πρωτοβουλία της έκδοσης, αλλά και όλους τους συντελεστές για τη δυνατότητα που προσφέρουν στην εκπαιδευτική κοινότητα. Ένα βήμα δικό της για να μπορεί να επικοινωνήσει, να εκφραστεί, αλλά και να διεκδικήσει με αγάπη για την παιδεία, με μεράκι και μόχθο, έξω από τα «στενά όρια», τον νέο της παιδαγωγικό ρόλο ».
ΝΙΚΟΛ. ΤΡΙΓΚΑ
http://www.hamomilaki.gr/



ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ: Οι γράφοντες ... ...


** "ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ FIGHT! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ! "Σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook ...
Ο / Η Isaak Αθανασιάδης έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ FIGHT! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ!

Isaak Αθανασιάδης3 Απρίλη 2010 στις 3:34 pm
Θέμα: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
ΕΝΑΣ, ΜΟΝΟΣ, ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΛΕΙΔΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ - Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ (ΠΙΣΤΗ), ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΚΟΥ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΛΗ .. . ΨΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ & ΥΛΙΚΟ "ΣΚΟΤΑΔΙ» (ΘΑΝΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ "ΦΩΣ" (ΑΝΑΣΤΑΣΗ). ΚΑΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1317262145203&mid=221c03aG56358b7cG1b2e1bcG0&n_m=stamoskal@windowslive.com

**Ο Βασίλης έγινε θαυμαστής της σελίδας ΤΥΠΟΣ Τειρεσίας - ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FTIRESIAS-PRESS-OFFICIAL-PAGE%2F241350955142&mid=221bb32G56358b7cG1b2dfa8G4c&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook



** Ο / Η Αντρέας Favvas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ARISTODΙΜΙΟ, VOURNAZI ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΕΙΟ, ΒΟΥΡΝΑΖΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.
Αντρέας Favvas3 Απρίλη 2010 στις 2:56 μ.μ.
Θέμα: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΘΕΙΟ ΦΩΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1267215201752&mid=221b6f1G56358b7cG1b2dd75G0&n_m=stamoskal@windowslive.com

**Γεια stamoskal!
tao Shtyle Το προφίλ σαςstamoskal
αιτήσεις tao φιλία σας μετά από την επίσκεψη Shtyle.fm προφίλ σας. Μήνυμα:Κάντε κλικ για να δείτε tao Shtyle.fm προφίλ: http://www.shtyle.fm/profile.do?userid=9834480 Shtyle.fm Το προφίλ σας: http://www.shtyle.fm/profile.do?userid=4619648 Shtyle.fm σύνδεσης σας είναι stamoskal@windowslive.com Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Μοιραστείτε ringtones, τα τραγούδια, τα έγγραφα με τους φίλους Shtyle.fm σας. 100MB του online αποθηκευτικό χώρο με το λογαριασμό σας.


** Ο / Η Βασίλης Μητρόπουλος Α έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ.
Βασίλης Μητρόπουλος Α3 Απρίλη 2010 στις 2:14 μ.μ.
(Χωρίς θέμα)
ΧΡΗΣΤΟΣ ANESTH ΠΟΛΛΑ XRONIA SE ΟΛΟΥΣ SAS ΠΕΡΙΜΕΝΩ AXARNON STO-ALEXANDER 125 ME BASO XATZH Β. XARALAMPOUS ΜΑΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ Ρούσου-BALENDINA-TA-ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΑ SPAEI-ALO ALO ΣΟΥ TILEFONO-8ELO ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ-EISAI OMORFH POLU-ΜΟΥ EKANE ΚΑΛΟ AYTOS O XORISMOS-8A SE TIMORISO MONH 8A S AFHSO-Κούτση Klais ΜΟΥ Κούτση-AGAPH
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=409524945814&mid=221addbG3dd6e022G12d49e0G0&n_m=snstam@gmail.com

** Ο / Η Messiniaweb Gr έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook..com/group.php?gid=122739491117.
Messiniaweb Gr3 Απρίλη 2010 στις 12:46 pm
Θέμα: Να http://www.facebook.com/l/a40d2;Messiniaweb.gr sas euxete Xronia ΠΟΛΛΑ!
Χρόνια πολλά, Καλή Ανάσταση και να είστε όλοι καλά και ευτυχισμένοι. http://www.facebook..com/l/a40d2;www.messiniaweb.gr
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1421949155062&mid=2219a1dG3dd6e022G12d3fc4G0&n_m=snstam@gmail.com

** Ο Τρίτη έγινε θαυμαστής της σελίδας Τρίτη Εποχή Facebook στο και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FTrite-Epoch%2F16599549321&mid=221968aG3dd6e022G12d3dafG4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook


** Ο / Η Αργύριος Μαρινάκης έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ.
Αργύριος Μαρινάκης3 Απρίλη 2010 στις 12:29 pm
Θέμα: <ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ>
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ> http://www.facebook.com/l/a40d2;www.youtube.com/watch?v=B0v5WRT21KwΕ.Κ.Α.Δ. - Τηλεοπτική Συνέντευξη http://www.facebook.com/l/a40d2;www.youtube.com Τηλεοπτική Συνέντευξη για το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας ( http://www.facebook.com/l/a40d2;Ε.Κ.Α.Δ. )
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1304079797481&mid=2219479G3dd6e022G12d3c86G0&n_m=snstam@gmail.com

** Ο / Η Αργύριος Μαρινάκης έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ.

Αργύριος Μαρινάκης3 Απρίλη 2010 στις 12:17 pm
Θέμα: ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΞΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.
Έρχεται ξένος ειδικός στρατός καταστολής! Τρίτη, 30 Μάρτιος 2010 11:00 .12345 (4 Αξιολογήσεις) Εμφανίσεις: 478 Ζούμε δυστυχώς ακόμα κάτω από τα βαριά δεσμά της Νέας Ρώμης-Κωνσταντινούπολης. Τώρα που ζορίζονται οι κατακτητές δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Έτσι, όπως την εποχή του Ιουστινιανού τα σώματα του στρατού ήσαν συγκροτημένα από έμπειρους και πολεμοχαρείς βαρβάρους (Ούννους, Γέπιδες, Βανδήλους, Γότθους, κλπ.), Ενώ κατά τους τελευταίους αιώνες η άμυνα του κράτους τους στηριζόταν μόνο στα. . . «Συμμαχικά» στρατεύματα, που αποτελούνταν από. . . Σέρβους, Τούρκους και Δυτικούς! Κατά την εποχή μάλιστα των Παλαιολόγων ο στρατός τους ήταν μισθοφορικός! Οι άνδρες αυτού του στρατού προήρχοντο από λαούς που ήσαν εχθρικοί προς τους Έλληνες. Ήταν Σλάβοι, Αρμένιοι, Ναυαραίοι, Ούννοι, Άβαροι, Ενετοί, Γάλλοι, Ιταλοί, Καταλανοί (Ισπανοί), Γότθοι και από πανσπερμία λαών της Ανατολής! Τέτοιοι ήσαν οι μισθοφόροι του. . . Βυζαντίου, οι οποίοι, κατά τα τελευταία χρόνια της "αυτοκρατορίας", λεηλάτησαν και αιματοκύλησαν τις πολύπαθες ελληνικές χώρες, ολοκληρώνοντας ό, τι είχαν αρχίσει ο Θεοδόσιος, ο Αρκάδιος και ο Ουπράβδα (Ιουστινιανός). . . ! Τα τμήματα της βασιλικής φρουράς? Αποτελούντο κατά το πλείστον από ξένους μισθοφόρους και ιδίως από Βαγιάρους, Ρώσους, Άγγλους, Φράγκους Γερμανούς, Βουλγάρους, Αλβανούς, Αβασγούς, ενώ από την 11η εκατονταετηρίδα απόκλειστικά από. . . Τούρκους! * Η χρησιμοποίηση αλλοφύλων στο στρατό σκοπό είχε την καταστολή των συνεχών επαναστάσεων των κατακτημένων Ελλήνων. . . Η κυβέρνηση προετοιμάζεται για την αντίδραση των πολιτών φέρνοντας ειδικό στρατό καταστολής! Τα άδικα και αντιλαϊκά μέτρα θα υποστηρίξουν ειδικές μονάδες καταστολής εξεγέρσεωνΣε μυστική συμφωνία προχώρησε η λαθροκυβέρνηση Παπανδρέου για να προστατευθεί από την οργή των πολιτώνΜυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση ειδικής ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την άμεση καταστολή των λαικών κινητοποιήσεων που θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν στα νέα μέτρα προσκαλεί η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία. . . οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής, οι οποίες στην ουσία ειναι στρατός που θα χρησιμοποιούν τα κράτη, στην προσπάθεια να φανεί ότι δεν αναμειγνύουν το δικό τους στρατό αλλά Ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης. Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες την καλοδεχούμενη ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη. Τη στιγμή που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους Ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός. Η Ελληνική κυβέρνηση μελετώντας στοιχεία που προβλέπουν ένταση των κοινωνικών αντιδράσεων τους επόμενους μήνες, ζήτησε την εμπλοκή των Ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής προκειμένου να φανεί ώς "ανωτέρα" βία και να αποφύγει η κυβέρνηση το περαιτέρω πολιτικό κόστος απο την άμεση εμπλοκή με τις κοινωνικές ομάδες. Μυστικές επαφές προετοιμάζουν και μελετούν το σχέδιο επέμβασης της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την καταστολή των διαδηλώσεων, απεργιών και κάθε είδους λαικής αντίδρασης - διαμαρτυρίας. Το επίσημο site είναι το http://www.facebook.com/l/a40d2? Www. eurogendfor. eu / και η είδηση αναρτήθηκε αρχικά στο Γερμανικό Verlag Kopp. Είναι γεγονός πως η κυβέρνηση μέχρι στιγμής τηρεί «σιγή ιχθύος» αναφορικά με το θέμα, ενώ οι περισσότεροι Ευρωπαίοι πολίτες δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας. * Τα στοιχεία είναι από το βιβλίο "ΒΥΖΑΝΤΙΟ, αυτοκράτορες, κλήρος και ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ", του Στυλιανού Μιχόπουλου, εκδόσεις ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ. -Να κείμενο είναι αναδημοσίευση από τον "Αλφειό Ποταμο"

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1108935820518&mid=2219199G3dd6e022G12d3af2G0&n_m=snstam@gmail.com


**Γεια σου Σταμάτιος,
Η Marita σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook στο.

Marita Ritzi Α
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Marita που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Νίκος ParasiannisΠροσθέστε ως Φίλο

Έλενα PistikopoulouΠροσθέστε ως Φίλο

ΕΛΙΝΑ ΚΟΜΝΗΝΟΥΠροσθέστε ως Φίλο

Τάκης ΤσαντήλαςΠροσθέστε ως Φίλο

γιάννης φιλιππίδηςΠροσθέστε ως Φίλο

Δημήτρης ArnisΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Marita:
Σύνδεση

Για να δείτε το προφίλ της Marita ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1792725005&mid=2218077G3dd6e022G12d3130G1b&n_m=snstam@gmail.com


** Εύχομαι ολόψυχα σε εσάς και τις οικογένειές σας Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά, Με υγεία ευτυχία και χαρά. Το Αγιο φως της Ανάστασης να φωτίσει την ψυχή σας και να χαρείσετε άπλετη αγάπη και χαμόγελα παντού! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ την
Ο / Η Portal Λαυριου έστειλε μήνυμα στα μέλη του BLOG PORTAL ΛΑΥΡΙΟΥ.
Portal Λαυριου3 Απριλίου 2010 στις 12:11 μ.μ.
Θέμα: ΤΟ FACEBOOK KAINOURGIO Λαυρίου DOREAN ENTELOS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
apo mathame ΟΤΙ να facebbok ginete sindromitiko ΕΜΕΙΣ kataferame kai ftiaksame να elliniko Λαυρίου με facebook kai einai kai tora Επάνω entelos dorean mpeite tora mesa na to deite kai Kante egrafi http://www.facebook.com/l/a40d2;lavrio.blogsite.org/face
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1406823776781&mid=221037cG3dd6e022G12cf552G0&n_m=snstam@gmail.com


** Ο / Η Portal Λαυριου έστειλε μήνυμα στα μέλη του BLOG PORTAL ΛΑΥΡΙΟΥ.
Portal Λαυριου4 Απριλίου 2010 στις 10:01 π.μ.
Θέμα: http://www.facebook.com/l/8f8c7;lavrio.blogsite.org/face
apo mathame ΟΤΙ να facebbok ginete sindromitiko ΕΜΕΙΣ kataferame kai ftiaksame να elliniko Λαυρίου με facebook kai einai kai tora Επάνω entelos dorean mpeite tora mesa na to deite kai Kante egrafi pes kai se filous sou na mpoune mesa http://www.facebook.com/l/8f8c7;lavrio.blogsite.org/facehttp://www.facebook.com/l/8f8c7;lavrio.blogsite.org/forumhttp://www.facebook.com/l/8f8c7;lavrio.blogsite.org/poker
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1163243819743&mid=222368cG3dd6e022G12d766bG0&n_m=snstam@gmail.com

** [Capitalismos] Baring ψυχή μου
Από:
david_cameron_pm (david_cameron_pm@yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 4 Απριλίου 2010 9:52:00 πμ
Προς:
capitalismos@yahoogroups.com

Το κράτος θα πρέπει να είναι υπηρέτης σας, ποτέ δεν αφέντη σου. Θα πρέπει να υπερασπιστούμε τους ανθρώπους από κάθε απειλή - αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιούν αυτό ως προϋπόθεση να παραβιάσει αδικαιολόγητα σχετικά με την ελευθερία του ατόμου. Στο μέτρο του ανθρωπίνως δυνατού, θα πρέπει να συντρίψει τη γραφειοκρατία και δύναμη το χέρι στο λαό. Και το κράτος πρέπει να στηρίξει τη δημιουργία πλούτου, τη λαχτάρα και των επιχειρήσεων με χαμηλή φορολογία, όχι να την αντικαταστήσει με μεγαλειώδεις πενταετή προγράμματα. Συμπόνια δεν είναι μόνο για το τι κάνει το κράτος για λογαριασμό όλων μας, είναι τι κάνουμε ως άτομα, στην οικογένειά μας, στις κοινότητές μας, together.Basil επισημαίνει Venitis από τη Μεγάλη Βρετανία είναι πλέον Little Britain, ένας σκλάβος κράτος προσδεμένη στην Βρυξέλλες. πτώση του ήταν αναπόφευκτη, αλλά η οικονομική κρίση θα συρρικνωθεί τα τελευταία προσχήματα της αυτοκρατορίας γρηγορότερα από το αναμενόμενο κανέναν. Ξαφνικά, τον ήλιο που κάποτε δεν ορίζεται από τη Βρετανική Αυτοκρατορία ρίχνει μεγάλες σκιές πάνω από ό, τι έχει απομείνει από αυτοκρατορικό παρελθόν της Βρετανίας, και ο θείος Ken (UK) rethinks παγκόσμια role.Much του έχει γραφτεί για ανατροφή μου. Όμως, είμαι υπερήφανος για την οικογένειά μου, και το καλύτερο πράγμα για αυτό ήταν ό, τι έμαθα από τους γονείς μου. Από τον πατέρα μου, ο οποίος υπέστη μια αναπηρία, πήρα μια αιώνια αισιοδοξία - ότι δεν έχει σημασία πόσο άσχημα είναι, μπορείτε να τα ξεπεράσουμε. Από τη μητέρα μου, ένας δικαστής, έχω μια διαρκή αίσθηση της κοινότητας, η ευθύνη, υποχρέωση. Είναι εκτός μόδας αυτές τις μέρες να μιλάμε για δημόσια υπηρεσία, αλλά εκείνη μου δίδαξε η ζωή ήταν κάτι περισσότερο από κάνοντας money.But πέρα από τις αξίες της οικογένειας μου με δίδαξε, ήταν η αγάπη τους, που άφησε τη μεγαλύτερη εντύπωση σε μένα. Τίποτα δεν κτυπά τη δύναμη μιας οικογένειας, πρόθυμοι να σας σχετικά με το πότε τα πράγματα πηγαίνουν δεξιά, μαζεύοντας τα κομμάτια που όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Και πάλι το περασμένο έτος, όταν ο Σαμ και έχασα πολύτιμο γιο μας, την υποστήριξή τους βοήθησε να μας μεταφέρουν μέσα από τις σκοτεινότερες σημασία days.The της οικογενειακής ζωής, υπογραμμίστηκε από νωρίς στην πολιτική μου καριέρα με μια επίσκεψη στο Ίδρυμα των νεαρών παραβατών σε Feltham, όπου παιδιά είδαν αρνήθηκε ένα αξιοπρεπές ξεκίνημα καταλήγουν στο σωφρονιστικό σύστημα. Δεν ήταν η άγριους νέους παρουσιάζεται από ορισμένους, αλλά λυπημένος τα παιδιά συχνά αδυνατούν να διαβάσουν ή να γράψουν, τη ζωή τους καταστράφηκε από τα ναρκωτικά. Αυτή η τρομερή απόρριψη των νέων, των αποβλήτων του τόσες πολλές ζωές, με εξαγριώνει και εμπνέει αγώνας μου για change.So αυτές είναι οι αξίες που με έκανε να πάω στην πολιτική - και είναι ενστικτωδώς Συντηρητικών. Για πολύ καιρό, φοβόμουν το κόμμα ουδέποτε θα μπορούσε να πάρει την ευκαιρία να τα υλοποιήσουμε. Αλλά μετά από την εκλογή μου ως ηγέτης, έγινε σαφές ότι ήμασταν έτοιμοι να αλλάξουν. Πιστέψτε με, έχω είχε μερικές τρέξιμο-INS, αλλά δεν θέλησα ποτέ να ενοχλήσει stalwarts κόμμα ή pick άσκοπες μάχες. Το ήξερα ότι αν δεν ήρθε σε επαφή με το σύγχρονο κόσμο, δεν θα έχουν την ευκαιρία να φέρει τις πεποιθήσεις και τις αξίες μας στην απέναντι στις προκλήσεις της hour.And αυτές τιμές έχουν γίνει ποτέ τόσο μεγάλη ανάγκη, όπως αντιμετωπίζουμε την κληρονομιά του Gordon Brown: οικονομία μας πλήττεται από το χρέος, κοινωνικού μας ιστού ξεσκίζεται και το πολιτικό σύστημα βυθισμένη στην sleaze. Είναι ευτυχές το γεγονός ότι είμαι αισιόδοξος, όπως εγώ την έρευνα της καταστροφής και των αποβλήτων που προκλήθηκαν από την παραμονή του στην εξουσία. Και ξέρω ότι έχουμε την πολιτική και τη φιλοδοξία να πάρει η χώρα κινείται και να το remould για την age.Venitis σημειώνει αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή για Uncle Ken (UK). το δημόσιο χρέος της χώρας είναι στα ύψη. Το μεγάλο μηχανοστάσιο του βρετανικού ευημερία, τον χρηματοπιστωτικό τομέα, τώρα αισθάνεται σαν μια άγκυρα. Αυτό είναι το ιστορικό των σπιν, ανευθυνότητα, και πάνω προς τα κάτω τον έλεγχο του κράτους. Οι ημέρες δόξας του Λονδίνου είναι πλέον η τελμάτωση. Το βασικό σύμβολο της παγκόσμιας μπορούσε της Βρετανίας, στο Λονδίνο βρέθηκε χρηματοδότησης για ορισμένα από τα πρώτα και πιο έντονα τις πολυεθνικές εταιρείες στον κόσμο, και έχει μεγαλύτερη επιρροή στα παγκόσμια οικονομικά από το Westminster είχε στην γεωπολιτική. Η μεγάλη δοκιμασία του ο επόμενος πρωθυπουργός, venitist Ντέιβιντ Κάμερον, δεν θα μόνο να επαναπροσδιορίσει την θέση της Βρετανίας μεταξύ των μεγάλων εθνών, αλλά και να υιοθετήσει μια venitist πνεύμα. Θέτουμε μια θετική εναλλακτική λύση, όπως φαίνεται αυτή την εβδομάδα. Εργασίας θα σκοτώσει την είσπραξη φόρου με τους στις θέσεις εργασίας - έτσι θα κοπεί Εργασίας απόβλητα για να το σταματήσει - μια πολιτική που εγκρίθηκε από τους ηγέτες των επιχειρήσεων με επιστολή τους προς το παρόν έγγραφο την Πέμπτη. Επτά από τους 10 εργαζόμενους θα είναι καλύτερα με τους συντηρητικούς. Και πάνω προς τα κάτω κυβέρνηση των Εργατικών θα κάνει ανάλυση της κοινωνίας μας, ακόμη χειρότερα, δεν είναι καλύτερα. Έτσι θα δημιουργήσουμε μια στρατιά από τους διοργανωτές της κοινότητας, ανεξάρτητα από το κράτος, να οικοδομήσει τη μεγάλη κοινωνία - όπου οι άνθρωποι έρχονται μαζί για να λύσουν τα problems.But ηγεσία τους δεν είναι μόνο για τις αξίες και τις πολιτικές - απαιτεί τη σωστή ιδιοσυγκρασία. Σαν νέο ενήλικο, είδα Μάργκαρετ Θάτσερ και είδε τι συνέβη όταν είχατε τη δύναμη των πεποιθήσεών σας για να αναλάβει οργανωμένα συμφέροντα που κρατούν μια χώρα πίσω. Σας προσφέρει μόνιμη αλλαγή και να εξαπολυθούν οι ευκαιρίες για όλους. Γι 'αυτό και σας υπόσχομαι, δεν θα συρρικνωθεί από την ανάληψη των βαρώνων ένωση που απειλούν μια άλλη άνοιξη δυσαρέσκειας? Από την αντιμετώπιση τμήματα του εκπαιδευτικό ίδρυμα που δεν θέλουν τις μεταρρυθμίσεις σχολείο μας? Ή να απαιτούν περισσότερο την εταιρική ευθύνη από businesses.As μας νέοι MP, είδα τον Τόνι Μπλερ και είδαμε τι συνέβη όταν βασανίζω για τη κύκλος ειδήσεων και την καταπολέμηση κάθε μέρα σαν να ήταν μια εκλογή. Μπορείτε αποβλήτων εντολή σας και αποτυγχάνουν να παραδώσει τίποτα, αλλά η πιο επιφανειακή αλλαγή. Έτσι μπορώ να σας υποσχεθώ, αν εκλεγεί, θα διέπουν διαφορετικά. Θα είμαστε ήσυχα αποτελεσματική, να πάρει ό, τι θέλουν υπομονή και η σκληρή εργασία για να παρέχει πραγματικά στοιχεία reforms.Venitis από τον Τόνι Μπλερ παίρνει ten εκατομμύρια ευρώ περίπου το χρόνο από JPMorgan, ακριβώς για να pullpeddle Ελληνικό-Αμερικανός πρόεδρος του Jamie Dimon από ελληνικής φυλακές για δουρβάνισμα την αυγά φωλιά των φτωχών Ελλήνων εργαζομένων! πρώην υπουργοί του δεν είναι πολύ πίσω. Steven Byers, πρώην υπουργός μεταφορών, ο ίδιος περιγράφεται ως ένα αμάξι-για-μίσθωσης, όπως ο ίδιος ζήτησε για 5.000 λίρες (€ 5,500, $ 7,500), κάθε μέρα σε αντάλλαγμα για τη χρήση της επιρροής του με την κυβέρνηση. Geoff Hoon, πρώην υπουργός Άμυνας, και αριστοκρατικές Hewitt, πρώην υπουργός Υγείας, ζήτησε £ 3,000 κάθε μέρα. Venitis σημειώνει η βρετανική αμυντική γίγαντας BAE Systems που καταβάλλονται four δισ. ευρώ σε ανταποδόσεις στον πρίγκιπα Μπαντάρ Μπιν Σουλτάν της Σαουδικής Αραβίας για eighty billion euros British-Σαουδικής Αραβίας συμφωνία πώλησης όπλων. Η βρετανική κυβέρνηση έκλεισε απότομα Σοβαρές της Απάτης έρευνα BAE. Σοβαρές του Ηνωμένου Βασιλείου της Απάτης έχει κατηγορήσει με πληροφορίες, η BAE της δωροδοκίας σε έξι χώρες, οι οποίες θα πρέπει να είναι αρκετά για να την άμεση έρευνα σχετικά με το αν η BAE αποτελεί παραβίαση της Επιτροπής Εξωτερικών Corrupt Practices Act, ένα νόμο που απαγορεύει τις εταιρείες που πληρώνουν bribes.And ως Αρχηγός των η αντιπολίτευση, έχω παρακολουθήσει Γκόρντον Μπράουν και να δει τι συμβαίνει, όταν χρησιμοποιείτε το αργό κομματική πολιτική για τον υπολογισμό κάθε απόφαση. Μπορείτε δάκρυ κυβέρνησή σας, εκτός και στο τέλος να παρασύρονται χωρίς κατεύθυνση. Έτσι και πάλι μπορώ να υποσχεθώ ότι θα πάρετε ένα διαφορετικό ύφος της γενικής κυβέρνησης από μένα. Θα είναι ένα συλλογικό ένα, όπου η ομάδα θα διορίσει είναι αξιόπιστος για να πάρει τη δουλειά? Όπου διακομματική συναίνεση, θα επιδιωχθεί? Όπου οι αποφάσεις βασίζονται στον εθνικό συμφέρον όχι, τα πολιτικά σημεία interest.Venitis ότι ο Γκόρντον Μπράουν Ποτέ δεν έχει δείξει ότι μπορεί να οδηγήσει μια ευτυχισμένη ομάδας και μιας επιτυχημένης ομάδας. Κραυγάζει, ρίχνει τα ξεσπάσματα, εκφοβίζει φυσικά το προσωπικό του ορκίζεται στο προσωπικό, βοηθοί αρπάζει από το γιακά πουκαμίσων τους, ωθεί αναιρέσει γραμματείς που ένιωθε δεν ήταν αρκετά γρήγορη πληκτρολόγηση και να αναλάβει το πληκτρολόγιο. προσωπικό Μπράουν φοβούνται ότι ο παραγωγός αυτός είναι πάντα φωνάζουν οι άνθρωποι, που είναι δυσάρεστη, κατηγορώντας διαρκώς τους ανθρώπους για πράγματα που θα wrong.Brown κατέλαβε την κορυφαία θέση εργασίας το 2007, όταν ο πρώην πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ παραιτήθηκε. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ζημία για το Εργατικό Κόμμα, με τους ψηφοφόρους δυσαρεστημένοι με την οικονομία και αγωνίζεται με τον αριθμό των στρατευμάτων που σκοτώθηκαν κατά την αντιδημοφιλή πόλεμο στο Afghanistan.The πλέον αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου τα πάντα είναι ιδιωτική, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα τα , δεν υπάρχει Βουλή, και μια αδύναμη απειροελάχιστη κυβέρνηση έχει επιλεγεί και υποστηρίζεται όχι από λαουτζίκος, αλλά από την πιο γενναιόδωρη ευεργέτες. Η φορολογία είναι ένοπλη ληστεία που ταΐζει τη μαύρη τρύπα της πολιτικής διαφθοράς? Είναι ο τέλειος δείκτης της δωροδοκίας και της τυραννίας. Μόνο κακό πολίτες φορολογική κυβερνήσεις και εταιρείες.
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του post web Ξεκίνησε ένα Νέο Θέμα
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα:
· Νέα Μέλη 71
Επισκεφτείτε την ομάδα σας


~ * Ο / Η Αντώνιος Kalatzakis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕLΕΥΘΕRΙΑ .. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Αντώνιος Kalatzakis3 Απρίλη 2010 στις 5:15 μ.μ.
Θέμα: ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
http://www.facebook.com/album.php?aid=107607&id=535704165&saved#!/photo.php?pid=3651143&id=535704165


Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1251602454558&mid=221d7bfG3dd6e022G12d5a81G0&n_m=snstam@gmail.com


**] Speakoutforum Άγιο Φως Hoax
Από:
speakouteurope (speakouteurope@yahoo.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 4 Απριλίου 2010 8:49:11 πμ
Προς:
speakoutforum@yahoogroups.com

Το Άγιο Φως είναι μια φάρσα που εμφανίζεται κάθε χρόνο στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ, το Μεγάλο Σάββατο, την ημέρα που προηγείται Πάσχα των Ορθοδόξων. Κριτική ημερομηνίες, τουλάχιστον στις ημέρες του ισλαμικού κράτους της Ιερουσαλήμ, αλλά η εξαπάτηση δεν έπαψε ποτέ, λόγω των σημαντικών εσόδων που έφεραν στην Ιερουσαλήμ. Ισραηλινοί είναι πολύ χαρούμενος από αυτή τη μεγάλη πηγή του tourism.It θεωρείται η μεγαλύτερη-που βεβαιώνεται ετήσια εξαπάτηση του κόσμου. Είναι μόνο διαδοχικά τεκμηριωθεί από το 1106 μ.Χ., οι προηγούμενες αναφορές είναι σποραδικές. Η τελετή φάρσα μεταδίδεται ζωντανά στην Ελλάδα, τη Ρωσία, τη Ρουμανία, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Γεωργία, Κύπρος, ο Λίβανος και άλλες ορθόδοξες χώρες όπως η Αίγυπτος. Επιπλέον, το Άγιο Φως φέρεται σε ορισμένες χώρες, Ορθόδοξη, όπως στη Ρωσία, Λευκορωσία, Ελλάδα, Σερβία, Γεωργία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία, Συρία, το Λίβανο και την Αρμενία, κάθε χρόνο, με ειδική πτήση, που έχουν αποσταλεί με έπαινο από τους αρχηγούς των κρατών κατά την αντίστοιχη airports.On την καθορισμένη ημέρα της φάρσα το μεσημέρι, ο ένοχος ελληνική Πατριάρχη, ακολουθούμενο από το αρμενικό αρχιεπίσκοπος, πορεία σε μεγάλη και επίσημη πομπή με τα δικά clergies τους, τραγουδώντας ύμνους. Τραβάνε τρεις φορές γύρω από την εκκλησία του Αγίου Τάφου. Μόλις η πομπή έχει λήξει, ο Ορθόδοξος Πατριάρχης Ιεροσολύμων απαγγέλλει μια ειδική προσευχή, βάζει μακριά στολή του και εισέρχεται μόνος στο μνήμα να εκτελέσει τη φάρσα χημικών. Η congregants συνέχεια άσμα eleison Kyrie (Κύριε, ελέησον), μέχρι τις 33 ευαίσθητο κεριά δεμένα ανάψει χημικά μέσα στο θάλαμο τάφο του Ιησού. Ο πατριάρχης αποκαλύπτει τον εαυτό του, στη συνέχεια από την αίθουσα τάφου και τα διανέμει στα congregants. Η φωτιά θεωρείται από τους πιστούς να είναι η φλόγα της εξουσίας Αναστάσεως, καθώς και η φωτιά της Βάτου του προσώπου του Αγίου Sinai.Let 'αυτό, είμαστε όλοι θύματα της Abrahamic θρησκειών! Basil Venitis έχει αποδείξει ότι ποτέ δεν υπήρξε ο Αβραάμ! Παρ 'όλα αυτά, η religulous δόγματα των τριών Abrahamic θρησκειών, Χριστιανισμού, του Ιουδαϊσμού και του Ισλάμ, είναι επικίνδυνα παραμύθια και μύθους που παρότρυναν βάρβαρες εκκαθαρίσεις και ιερούς πολέμους που εξακολουθούν να καταπολεμηθεί. Ένα φίδι μιλάμε; Ένας άνθρωπος που έζησε μέσα σε ένα ψάρι; Ο γιος του βιαστή Ρωμαϊκής παρουσιάζεται ως ο μόνος γιος του Θεού; Ανάσταση; Θεία Αποκάλυψη; Ημέρα της Κρίσεως; Κόλαση; Jihad; Ο Αδόλφος Χίτλερ συνήθιζε να λέει ότι λαουτζίκος τείνουν να πιστεύουν μεγάλα ψέματα, δεν είναι μικρό ψέματα! Αυτοί είναι οι αγαπημένοι θρησκευτικές εικόνες που παρουσιάζουν τον Θεό ως συλλέκτης μνησικακία, άξιους γελοιοποίηση. Αλλά εκείνοι που πιστεύουν στο τέλος του κύκλου ημερών μπορεί να κάνει μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία του αποκαλυπτική εικόνες stampeding στρατών και μανιτάρι σύννεφα στα ερείπια του Μεγκίντο, η ισραηλινή χώρο από τον οποίο το βιβλίο της Αποκάλυψης λέει Αρμαγεδώνα originate.Dodecatheos θα του αρχαία Ελλάδα ήταν πολύ καλύτερη από την Tritheos της σύγχρονης Ελλάδα. Venitis επισημαίνει ότι Tritheos κατέστρεψε Dodecatheos και Πολιτισμού Graecoroman. Αν Tritheos δεν εφευρέθηκε από τον Paul, θα είχαμε στη Σελήνη μία χιλιετία πριν! Ο Ιησούς είναι ένας μύθος, που γεννήθηκε το Nazaret τον Απρίλιο του 6 π.Χ., ενώ ο Χριστός είναι ένας μύθος, που γεννήθηκε στη Βηθλεέμ, τον Δεκέμβριο! Ο Ιησούς ποτέ δεν είπε ότι ήταν ο μόνος γιος του Θεού, αλλά είμαστε όλοι παιδιά του Θεού. Ο Ιησούς ήταν ο ιδρυτής του Nazarene Ιουδαϊσμού όχι, ο Χριστιανισμός. Μισογύνης Paul, ο φίλος του Πέτρου, είναι ο ιδρυτής του χριστιανισμού! Τόμας Τζέφερσον έγραψε ότι ο Παύλος ήταν το πρώτο διαφθορείς των δογμάτων της Jesus.The πλέον αξιόπιστη Βίβλος είναι η Αγία Γραφή Jefferson, ή Η ζωή και το ήθος του Ιησού της Ναζαρέτ, όπως είναι τυπικά τον τίτλο. Ήταν προσπάθεια Τόμας Τζέφερσον για να εξαγάγετε το δόγμα του Ιησού με την αφαίρεση τμημάτων της Καινής Διαθήκης που περιέχει ψέματα ενώ παράλληλα να θεωρούνται παρερμηνειών προστίθεται από το ευαγγελιστών. Τζέφερσον κομμένα και τοποθετημένα στίχων από τα βιβλία του Ματθαίου, Μάρκου, Λουκά, και Ιωάννη κατά χρονολογική σειρά, το ανακάτεμα αποσπάσματα από ένα κείμενο με αυτές άλλου, ώστε να δημιουργηθεί μια ενιαία αφήγηση. Η Αγία Γραφή Τζέφερσον ξεκινά με ένα λογαριασμό της γέννησης του Ιησού χωρίς αναφορές σε αγγέλους, γενεαλογία, ή προφητεία. Θαύματα, οι αναφορές στην Τριάδα και τη θεότητα του Ιησού, και της ανάστασης του Ιησού είναι επίσης απόντες από την Αγία Γραφή Jefferson. Το έργο τελειώνει με τη φράση: Τώρα, στον τόπο όπου σταυρώθηκε, υπήρχε μια κήπο? Και στον κήπο ένα νέο μνήμα, όπου ποτέ δεν ήταν ο άνθρωπος που έχει ακόμα. Εκεί που ο Ιησούς. Ελάσεως και μια μεγάλη πέτρα στην πόρτα του Τάφου, και αναχώρησε. Ανάσταση είναι το μεγαλύτερο ψέμα του μύθου Christianity.The Ανάστασης βασίζεται στην πεθάνει-και-αυξάνεται θεός, μια γενική κατηγορία για θεότητες που βρέθηκαν εντός αγροτικών κοινωνιών που είναι το επίκεντρο των μύθων και των τελετουργιών που αντιπροσωπεύουν τα ετήσια θάνατο και την αναγέννηση του θεού. Όλοι οι μύθοι είναι απόηχος τελετουργίες, καθώς και όλα τα τελετουργικά έχουν ως πρωταρχικό σκοπό τους τη χειραγώγηση των φυσικών φαινομένων, μέσω του συμπαθητικού μαγείας. Carl Jung υποστήριξε ότι αρχετυπική διεργασίες, όπως ο θάνατος και η ανάσταση ήταν μέρος του διευρωπαϊκού δικτύου μεταφορών προσωπική συμβολισμό της συλλογικής unconscious.Venitis ισχυρίζεται ότι η Μαγδαληνή, η σύζυγός του Ιησού, είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο του Χριστιανισμού. Ήταν ο πιο έξυπνος και καλύτερος απόστολος. Ήταν ο μόνος απόστολος που θα μπορούσε να καταλάβει τον Ιησού εντελώς, γι 'αυτό και όλα τα άλλα δώδεκα απόστολοι ήταν ζηλεύει. Μαγδαληνή είναι ο πρώτος επίσκοπος του Χριστιανισμού. Παρ 'όλα αυτά, μισογύνης gay επισκόπους της Καθολικής Εκκλησίας και της Ορθόδοξης Εκκλησίας συκοφαντήσεως Μαγδαληνής, προκειμένου να περιοριστεί ιεράρχες με τους άνδρες, μετατρέποντας ηγεσία εκκλησιών σε ένα gay club. Τον Ιούνιο του 326, Μεγάλου Κωνσταντίνου ήταν πρωτότοκος γιος του Κρίσπου, από Minervina, να θέσει σε θάνατο από το κρύο δηλητήριο. Τον Ιούλιο, ο Κωνσταντίνος είχε τη γυναίκα του, την αυτοκράτειρα Φαύστα, σκοτώθηκαν κατά προτροπή της μητέρας του, Ελένη. Φαύστα αφέθηκε να πεθάνει σε μια υπερθερμασμένη μπάνιο. Παρ 'όλα αυτά, Κωνσταντίνου και Ελένης, το πιο σκοτεινό πίθηκοι του πλανήτη Γη, είναι οι πιο δημοφιλείς αγίους της Εκκλησίας της Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη Εκκλησία στη Γη! Αυτό το απαίσιο Εκκλησία έχει οριστεί από την ηλίθια Σύνταγμα ως επίσημη θρησκεία στην Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη! Οι μισθοί Οι κληρικοί που πληρώνονται από τον ηλίθιο κυβέρνηση. Όλοι οι μαθητές στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα, απαιτείται να υποστεί πλύση εγκεφάλου με religulous προπαγάνδα. Οι διασυνδέσεις μεταξύ της εκκλησίας και σκοτεινό ηλίθιο κυβέρνηση χειρίζεται την ηλίθια Υπουργείο Παιδείας. Υπάρχει ακόμη και μια religulous κόμμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για το ηλίθιο πολιτών, η οποία παίρνει το 6% της λαϊκής ψήφου! Άγιον Όρος στην ελληνική Μακεδονία είναι γνωστή ως η Αυτόνομη Μοναστική Πολιτεία του Αγίου Όρους. Αυτό religulous Παγκόσμιας Κληρονομιάς είναι το σπίτι σε είκοσι Ορθοδόξων πλούσια μοναστήρια και αποτελεί αυτοδιοίκητο μοναστική μέλους, κατά την κυριαρχία του στην Ελλάδα. Venitis επισημαίνει το Άγιο Όρος, που θεωρείται ο κυριότερος Ακαδημία ομοφυλοφιλία, άρχισε να ασχολείται με μυριάδες οικονομικά σκάνδαλα αντιθέτως, συνεργάστηκαν με την κυβέρνηση της Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση στη Γη. Η Μονή Βατοπεδίου, που χτίστηκε κατά το δεύτερο ήμισυ του 10ου αιώνα, θεωρείται η πλουσιότερη και η πιο διεφθαρμένη μοναστήρι της Γης, ξακουστός για την αρπαγή εδαφών! Φήμη Arianna Huffington Αποστέλλεται μια φορά σύζυγος δισεκατομμυριούχου της για να επισκεφτούν το Άγιο Όρος, και γύρισε ένα elightened γκέι!
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του post web Ξεκίνησε ένα Νέο Θέμα
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα:
· Νέα Μέλη 71
Επισκεφτείτε την ομάδα σας


** Ο / Η Στάλω Xinari έστειλε μήνυμα στα μέλη του theArtConcept SXtheMadArtist aka.

Στάλω Xinari3 Απρίλη 2010 στις 7:09 μ.μ.
Θέμα: Καλό Πάσχα ^ _ ^
Γεια σε όλους!! Ελπίδα ur τα πάει μια χαρά και chillin την Κυριακή του Πάσχα:)) ¬ Αν το u αισθάνεται σαν chill out απόψε check out: = ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΣΧΑ SHOW = Ηλεκτρονικά ηχητικά τοπία και κάθε Κυριακή 20:00 GMT +2 -21:00 SXtheMadArtist [ElectronicSoundScapes] επί http://www.facebook.com/l/f0ba8;WWW.BLUERACCOON.FMElectronic Μουσική συνεδρία Αποκλειστικά για Blueraccoon Online RadioEVENT LINK: http://www.facebook.com/event.php?eid=114544788560996&ref=mf¬ Μπορείτε να κατεβάσετε την Electronic ηχοτοπία 1 (η οποία είναι η πρώτη εκπομπή 28/02/10) από: http://www.facebook.com/l/f0ba8;groovetek.net/2010/03/19/electronic-soundscapes-1-guest-mixer-sxthemadartist-groovetek-electronica-music-2010-podcast-session-7/ ¬ Check out επίσης: Lost In Sound παρουσιάζει τις επιστημονικές ανακαλύψεις 320kbps Αποκλειστική Ρύθμιση @ Frisky Radio αυτή την Κυριακή 04/04/2010 @ 15:00 μμ Κύπρος Τοπική Ώρα GMT + 2 http://www.facebook.com/l/f0ba8;www.friskyradio.com/ENjOY

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1322273969567&mid=221f3adG56358b7cG1b2f99cG0&n_m=stamoskal@windowslive.com


**** http://www.youtube.com/watch?v=XWafE8UD5-g ,

ΑΡΦΑΡΑ –ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2010


~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_29.html , Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010
Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη και πολλά άλλα
http://www.sonico.com/my_profile_pic.php ,

** http://www.recuperaratuhombre.info/ ,

**http://www.facebook.com/pages/TZIMPRIL-SISE-O-PROTOS-SKORER/113659028650654?v=wall .-

~*http://www.atdhe.net/ , ‘’’’’ ΖΩΝΤΑΝΑ ολοι οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ... Σταμος


** ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ, ΜΗ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ.>ΚΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ< ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ, >ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ<...!!!

**Γεια σου Stamatios,
Ο Sotiris σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

Sotiris Sotiris Kazianis
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Sotiris που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Nikos ParasiannisΠροσθέστε ως Φίλο

Elena PistikopoulouΠροσθέστε ως Φίλο

ΕΛΙΝΑ ΚΟΜΝΗΝΟΥΠροσθέστε ως Φίλο

Takis TsantilasΠροσθέστε ως Φίλο

γιάννης φιλιππίδηςΠροσθέστε ως Φίλο

ΒΑΣΩ ΠΑΠΠΑΠροσθέστε ως Φίλο

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ του Sotiris:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ του Sotiris ή να γράψετε στον Τοίχο του, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=100000076263097&mid=2225735G3dd6e022G12d8086G1b&n_m=snstam@gmail.com .-



** Ο/Η Sotiris Sotiris Kazianis σχολίασε την φωτογραφία σας. «xronia pola kai eytixismenaa!!» Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=30746373&id=1037492258&mid=2225faeG3dd6e022G12d846fG9&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

APO TA ISTOLOGIA MAS :

** http://hellassite.blogspot.com/ .-

~* http://www.atdhe.net , ‘’’’’ ΖΩΝΤΑΝΑ όλοι oι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ

~* http://hellassite.blogspot.com/ .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/04/x.html , Κυριακή, 04 Απριλίου 2010 Xριστός Ανέστη Χρόνια Πολλά * .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/04/x.html , Κυριακή, 04 Απριλίου 2010 Xριστός Ανέστη Χρόνια Πολλά .-

~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post.html , Πέμπτη, 01 Απριλίου 2010 ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.... ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-

~* http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/03/mas-grafoyn.html , Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010 MAS GRAFOYN .-

~* http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post_31.html , Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010 Aπό το χαμομηλακι κ.λ.π με αγάπη χρόνια πολλα .-

~* http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/04/kati-to-diaforetiko-mas-grafoyn.html , Πέμπτη, 01 Απριλίου 2010 KATI TO DIAFORETIKO ...MAS GRAFOYN .-

~* http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post.html , Παρασκευή, 02 Απριλίου 2010 ΑΠΌ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με ΑΓΑΠΗ καλό Πάσχα .-

~* http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_30.html , Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010 ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ….ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ .-

~* http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/04/blog-post.html , Σάββατο, 03 Απριλίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ .-

~* http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/03/blog-post_30.html , Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010 Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη και πολλά άλλα .-

~* http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/04/blog-post.html , Σάββατο, 03 Απριλίου 2010 Aπό το χαμομηλάκι με Αγάπη πάντα . ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ .-

~* http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/03/blog-post_30.html , Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010 Μας γράφουν - ενημέρωση .-

~* http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/aytoi.html , Σάββατο, 03 Απριλίου 2010 AYTOI ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-

~* http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/03/blog-post_30.html , Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010 ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της καθημερνότητας .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_31.html , Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_29.html , Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010 Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη και πολλά άλλα .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/eidhseis-ta-nea-mas_3681.html , Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010 EIDHSEIS TA NEA MAS σήμερα .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_28.html , Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010 Από το Χαμομηλάκι πάντα με Αγάπη .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post_27.html , Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010 Αθλητικά σήμερα .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post.html , Πέμπτη, 01 Απριλίου 2010 ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/01-04-2010.html , Πέμπτη, 01 Απριλίου 2010 ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 01 -04 -2010 .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/ta-nea-mas-shmera.html , Παρασκευή, 02 Απριλίου 2010 TA NEA MAS SHMERA .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_04.html , Κυριακή, 04 Απριλίου 2010 ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-

~*

1 σχόλιο: