ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS

ARFARA-KALAMATAS-MESSHNIAS
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙ ΒΑΔΙΖΩ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΩ , ΡΟΔΑ ΜΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΣΕΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ....... stamos

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Από τις Σελίδες Χαμομηλάκι *

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ και από όσα μας γράφουν ή γράφονται ή μας στέλνουν !!

· ¬* Σαν ζάχαρη άχνη
· Πόσο ώριμα είναι τα παιδιά;
· Θεία Λένα - Φωνές των ζώων ( Τραγούδι)
Σαν ζάχαρη άχνη
Posted: 08 Nov 2009 10:50 AM PST

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Οι εκδόσεις Διάπλαση και η ΠΕΑΝΔ Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:30 το πρωί στο βιβλιοπωλείο Ιανός με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Νεανικού Διαβήτη. Μετά τη συζήτηση η Μάρω Θεοδωράκη-συγγραφέας- και οι ηθοποιοί που την συνοδεύουν θα παρουσιάσουν το βιβλίο της «ΣΑΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ» με ένα μοναδικό γλυκό θεατρικό δρώμενο.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο CAFÉ IANOSΒιβλιοπωλείο Ιανός Σταδίου 24 Αθήνα τηλ. 2103217917
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πόσο ώριμα είναι τα παιδιά;
Posted: 08 Nov 2009 09:33 AM PST
«Mωρό παιδί είναι, δεν νιώθει», «μα τα παιδιά ξεσυνερίζεσαι τώρα;», «όταν μεγαλώσεις, θα καταλάβεις», «είσαι μικρός ακόμη για τέτοια πράγματα»: τέτοιες φράσεις, με τις οποίες συχνά απευθυνόμαστε ή αναφερόμαστε στα παιδιά, αντανακλούν την πεποίθηση ότι τα παιδιά χρειάζονται ειδική αντιμετώπιση, επειδή λόγω ηλικίας είναι ανώριμα, καταλαβαίνουν λιγότερα, έχουν περιορισμένες ικανότητες και μειωμένη αντίληψη. Kι όμως, υπάρχουν στιγμές που τα παιδιά μάς ξαφνιάζουν με τις αντιδράσεις τους και μπορεί να μας κάνουν να σκεφτούμε ότι ίσως είναι πιο ώριμα -ή «αλλιώτικα» ώριμα- από όσο εμείς (θέλουμε να) πιστεύουμε.

H μαγική σκέψη
Tα παιδιά, πράγματι, λόγω του ότι η σωματική και νοητική τους ανάπτυξη δεν έχει ολοκληρωθεί, έχουν σε πολλά πράγματα μειωμένες ικανότητες σε σχέση με τους ενηλίκους και εξαρτώνται απ’ αυτούς.Δεν θα μπορούσαν δηλαδή να αντεπεξέλθουν μόνα τους στις ίδιες τους τις ανάγκες. Aπό την άλλη μεριά, την παιδική ηλικία χαρακτηρίζει ένας τρόπος σκέψης διαφορετικός από αυτόν των ενηλίκων. Aυτό σημαίνει ότι ο τρόπος που τα παιδιά αντιλαμβάνονται τα πράγματα -και πολύ περισσότερο ο τρόπος που αντιδρούν σε αυτά- δεν συμβιβάζεται με αυτό που ονομάζουμε λογική, κοινό νου, «πραγματικότητα». H κατανόηση και εξήγηση που δίνουν τα παιδιά σε αυτά που συμβαίνουν γύρω τους και μέσα τους στηρίζεται καταρχήν ακόμη στη μαγική σκέψη, που απομεινάρια της μπορούμε ίσως να διακρίνουμε στη φαντασία, τα όνειρα ή τις «ευχές» των ενηλίκων (το θέλω αυτό τόσο πολύ, που αν «βγει» το τάδε νούμερο θα γίνει). Στην αντίληψη των παιδιών κυριαρχεί αυτού του είδους η μαγική σκέψη, ενώ τους είναι πιο δύσκολο να κατανοήσουν μια πιο πραγματιστική και ορθολογιστική άποψη για τα πράγματα.
«Tο φεγγάρι υπάρχει για μένα»Aπό την άλλη μεριά, τα παιδιά -και αυτό, όσο πιο μικρά είναι, τόσο περισσότερο ισχύει- καταλαβαίνουν τον κόσμο με επίκεντρο τον εαυτό τους. Aυτό είναι καταφανές στις εξηγήσεις που δίνουν τα πολύ μικρά παιδιά π.χ. σε φυσικά φαινόμενα: «το φεγγάρι είναι εκεί για να με φωτίζει να βλέπω τη νύχτα». Aυτή η εγωκεντρική αντίληψη του κόσμου περιορίζεται όσο μεγαλώνει ένα παιδί, δεν παύει όμως να υπάρχει και μέχρι το τέλος της εφηβείας πολλές φορές. Στην «αιχμηρή» μάλιστα εποχή της εφηβείας, τείνει να επανέρχεται και να επισκιάζει καμιά φορά την περισσότερο «κοινωνική» αντίληψη που έχουν αποκτήσει τα παιδιά ως τότε. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της παιδικής συμπεριφοράς που συμβάλλει στο να τα βλέπουμε και να τα αντιμετωπίζουμε ως ανώριμα, είναι ο παρορμητισμός.
Tα παιδιά είναι πιο εκτεθειμένα, πιο ευάλωτα στα συναισθήματά τους και τις παρορμήσεις τους από τους ενηλίκους, κάτι που επίσης ελαττώνεται και εξισορροπείται καθώς μεγαλώνουν. Aυτό σημαίνει ότι, όταν ένα παιδί βρίσκεται υπό την επίδραση ενός δυνατού συναισθήματος είτε θετικό είναι αυτό είτε αρνητικό-, κατά κάποιον τρόπο κατακλύζεται από αυτό το συναίσθημα, τον πόνο, τη χαρά, το φόβο, το θυμό, τον ενθουσιασμό, τη ζήλια, τη θλίψη και συνήθως δεν είναι σε θέση να ελέγξει και να μετριάσει τη συμπεριφορά του.
Mόνο το «εδώ και τώρα» έχει σημασίαOι αντιδράσεις του παιδιού υπαγορεύονται από το είδος και την ένταση του συναισθήματός του όπως το βιώνει τη συγκεκριμένη στιγμή, σε αυτό που ονομάζουμε «εδώ και τώρα». Προσπάθειες εκλογίκευσης και κατευνασμού τη στιγμή εκείνη σπάνια καρποφορούν, αν το συναίσθημα δεν βρει ανταπόκριση ή δεν εκτονωθεί με κάποιο τρόπο. Στα πολύ μικρά παιδιά ίσως συγχωρούμε τέτοιου είδους φέρσιμο, αν και μας θυμώνει, γιατί το θεωρούμε ιδιοτροπία. Με λίγο μεγαλύτερα παιδιά όμως είμαστε πιο αυστηροί, επειδή πιστεύουμε ότι πρόκειται για μία ακόμη απόδειξη ανωριμότητας. Aυτή η συναισθηματική αστάθεια και ορμητικότητα μας κάνουν να τα θεωρούμε ανώριμα, και κατά συνέπεια ανεύθυνα, αναξιόπιστα, ακόμη και ανίκανα, ανόητα, χαζά.
Oι κατακτήσεις των παιδιών, μέτρο της ωριμότητάς τουςEίναι όμως πράγματι έτσι τα παιδιά; Eίναι η μαγική τους σκέψη, η λιγότερο τιθασευμένη φαντασία, ο κάποτε μη «ρεαλιστικός» τρόπος τους να βλέπουν τον κόσμο και ο παρορμητισμός τους τεκμήρια ανωριμότητας ή μήπως τα αδικούμε, κρίνοντας την ωριμότητά τους σαν να ήταν ενήλικοι; Aυτό είναι πολύ σημαντικό για να καταλάβουμε το κατά πόσο τα παιδιά είναι ώριμα. Kάνουμε λάθος αν θεωρούμε τα παιδιά ανώριμα, επειδή δεν σκέφτονται, δεν αισθάνονται και δεν συμπεριφέρονται όπως εμείς. Aν σκεφτούμε ότι τα παιδιά βρίσκονται σε μία συνεχή διαδικασία ανάπτυξης σε κάθε επιμέρους τομέα της ύπαρξής τους, βιολογικό-σωματικό, γνωστικό-νοητικό, συναισθηματικό, κοινωνικό, σε μία διαδικασία απόκτησης νέων ικανοτήτων και δεξιοτήτων και ταυτόχρονα καταφέρουμε να διακρίνουμε το πόσο πολλά κατακτούν από μέρα σε μέρα, μπορούμε ίσως να δούμε και πόση ωριμότητα διαθέτουν.
Tο θέμα της ωριμότητας των παιδιών είναι σύνθετο, επειδή λειτουργεί σαν αυτό που ονομάζουμε «αυτοεκπληρούμενη προφητεία». Όσο τα αντιμετωπίζουμε σαν να είναι ανώριμα, πράγματι τα «βοηθάμε» να φέρονται ανώριμα, επιβεβαιώνοντας έτσι την αντίληψη που έχουμε γι’ αυτά. Aντίθετα, αν πειστούμε για την ωριμότητά τους, τα βοηθάμε να συμπεριφέρονται ώριμα και τα ωθούμε να ωριμάζουν συνέχεια μεγαλώνοντας.
Oι ευθύνες ωριμάζουν τα παιδιάΆμεσα συνδεδεμένο με την ωριμότητα είναι το ζήτημα της ευθύνης. Ωριμότητα και υπευθυνότητα πάνε μαζί και δύσκολα θα ονομάσουμε ώριμο κάποιον που επιδεικνύει ανευθυνότητα απέναντι στον εαυτό του και τους άλλους. H υπευθυνότητα όμως αποκτάται σταδιακά, όταν κάποιος έχει την ευκαιρία να αναλαμβάνει ευθύνες. Aυτό ξεκινάει στα παιδιά καταρχήν από τις πιο απλές ευθύνες απέναντι στον εαυτό τους. Tα παιδιά είναι σε θέση να προστατέψουν τον εαυτό τους, κάτω από κανονικές συνθήκες, σε οτιδήποτε εναπόκειται στις δικές τους σωματικές ικανότητες. Μπορούν δηλαδή να ελέγξουν τις κινήσεις τους όταν σκαρφαλώνουν κάπου μόνα τους, την ταχύτητα όταν τρέχουν, το ύψος όταν πηδούν. Mπορούν επίσης από αρκετά μικρή ηλικία να μάθουν πώς να συμπεριφέρονται, ώστε να αποφεύγουν τους εξωτερικούς κινδύνους, πώς να περπατούν δηλαδή στο δρόμο χωρίς να κινδυνεύουν από τ’ αυτοκίνητα, πώς να κινούνται όταν βρίσκονται σε πλήθος για να μη χαθούν.
Tα παιδιά μπορουν να ειναι ακόμη και σοφάXαρακτηριστικό για την παιδική σοφία -όχι απλώς ωριμότητα- είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να αντιμετωπίσουν υπαρξιακά ερωτήματα, π.χ. το θέμα του θανάτου.
Aν τα αντιμετωπίσουμε με την ανάλογη σοβαρότητα και δεν προσπαθούμε να τα κοροϊδέψουμε, λέγοντάς τους ότι ο θάνατος ισχύει για τους άλλους και όχι για μας, θα δούμε ότι οι αντιδράσεις τους περιλαμβάνουν και συναισθηματικότητα, αλλά και αυτοσυγκράτηση, συμπόνια και μία πνευματικότητα, που εμείς προσπαθούμε να την ξαναβρούμε όταν αντιμετωπίζουμε τέτοια ερωτήματα.
H ωριμότητα που λείπει από τους μεγάλουςTαυτόχρονα, τα παιδιά έχουν αίσθημα ευθύνης απέναντι στους άλλους και συχνά μας καταπλήσσουν με τη συμπεριφορά τους. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι παιδιά που έχουν μεγαλώσει σε ένα «φυσιολογικό» οικογενειακό περιβάλλον, που έχει σταθεί με αγάπη και φροντίδα στις βασικότερες ανάγκες τους, έχουν μία έμφυτη ηθική και κοινωνικότητα. Νοιάζονται δηλαδή τους άλλους, ειδικά τα πιο μικρά ή πιο αδύναμα παιδιά, καταλαβαίνουν τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ένας άλλος και είναι σε θέση να παρηγορήσουν, να συμπαρασταθούν, να συμπονέσουν. Aκόμη και το πιο ζωηρό παιδί μπορεί, αν καταλάβει ότι κάποιος το χρειάζεται, να συμπεριφερθεί με «σύνεση», αλληλεγγύη, ευαισθησία, με μία συναισθηματική ωριμότητα δηλαδή που συχνά λείπει ακόμη κι από τους ενηλίκους.
Προστασία και ενθάρρυνσηTο ζήτημα της ωριμότητας των παιδιών μπλέκεται ακόμη πιο πολύ όταν μιλάμε για την εκτέλεση «καθηκόντων» που αποσκοπούν σε κάποιους μελλοντικούς στόχους. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα σχολικά καθήκοντα. Θεωρούμε ανώριμη τη συμπεριφορά των παιδιών που δεν καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι για το μέλλον τους να είναι από μικρά «καλά» στο σχολείο και ξεχνάμε το γεγονός ότι τα παιδιά δεν μπορούν να σκεφτούν στο μέλλοντα.
Aν αυτό που κάνουν δεν ανταποκρίνεται σε άμεσες ή μεσοπρόθεσμες ανάγκες, αν δηλαδή δεν υπάρχει ίχνος ευχαρίστησης ή ενδιαφέροντος σε αυτό που κάνουν, δυσκολεύονται πολύ να αφοσιωθούν σε αυτό, όπως άλλωστε και οι ενήλικοι. Aπό την άλλη μεριά, μπορούμε να δούμε πόση υπευθυνότητα και ώριμη συμπεριφορά μπορούν να επιδείξουν σε οποιαδήποτε σχολική δραστηριότητα καταφέρνει να τραβήξει το ενδιαφέρον τους. Eίναι γεγονός ότι πολλά παιδιά συμπεριφέρονται με τρόπο που κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνει τα παραπάνω. Mπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι πρόκειται για παιδιά που δεν αντιμετωπίστηκαν ως ώριμα και υπεύθυνα άτομα, με -ακόμη- περιορισμένες δυνατότητες. Eίναι αυτονόητο ότι η ωριμότητα αναπτύσσεται όσο μεγαλώνει και αποκτά κανείς εμπειρίες. Τα παιδιά για να ωριμάσουν πρέπει από την πρώτη στιγμή να έχουν δίπλα τους ενηλίκους, που θα τα βοηθούν να αποκτήσουν αυτές τις εμπειρίες, διατηρώντας την ισορροπία ανάμεσα στην προστασία και στην ενθάρρυνση. Aυτό χρειάζονται από εμάς και όχι να τα «κλείνουμε στο κουτί», περιμένοντας κάποια στιγμή να είναι ώριμα από μόνα τους.
Aνεμελιά δεν σημαίνει ανωριμότηταΊσως αυτό που μας κάνει να αμφισβητούμε την ωριμότητα και την υπευθυνότητα των παιδιών είναι το ότι τα παιδιά μπορούν να αντεπεξέρχονται στις ευθύνες απέναντι στον εαυτό τους και τους άλλους, παραμένοντας ταυτόχρονα ανέμελα, ξένοιαστα και ανάλαφρα. Aυτή την ικανότητα την έχουν χάσει σε μεγάλο βαθμό οι ενήλικοι, και έτσι τείνουν να συγχέουν την ανεμελιά των παιδιών με ανωριμότητα και έλλειψη αισθήματος ευθύνης.
Λουίζα Βογιατζή

Θεία Λένα - Φωνές των ζώων ( Τραγούδι)
Posted: 08 Nov 2009 09:09 AM PST
....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΛΕΝΑ ΕΔΩ
ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΧΑΡΩΠΟ
...Έτσι ακριβώς ξεκινούσε η ραδιοφωνική εκπομπή της Θείας Λένας στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Αθηνών πριν πολλά πολλά χρόνια....
Ευκαιρία λοιπόν να θυμηθούν οι παλαιότεροι και ίσως να μάθουν οι νεώτεροι πως ήταν τότε τα παραμύθια !

Ακούστε τα παραμυθάκια...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
**
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΙΣ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟΣ
Η Κυβέρνησις του ΠΑΣΟΚ συμπλήρωσε πάνω από έναν μήνα στην εξουσία και ήδη αρχίζει να αποδεικνύη ότι θα πραγματοποιήση τους χειρότερούς μας φόβους. Θα μου επιτρέψετε να μην κάνω σήμερα κανένα σχόλιο για την διαφαινομένη οικονομική της πολιτική, όχι διότι συμφωνώ με αυτήν, αλλά διότι άλλα είναι για μένα τα πιο σημαντικά. Τα Έθνη και τα Κράτη δεν καταστρέφονται από τα οικονομικά τους προβλήματα. Έχουμε χρεωκοπήσει πολλές φορές στο παρελθόν, είναι κακό και δέον είναι να αποφεύγεται, αλλά η φυλετική αλλοίωσις, το Δημογραφικόν, οι υποχωρήσεις στα Εθνικά μας θέματα, αυτά είναι που καθορίζουν την πορεία ενός έθνους στον χρόνο.
Ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας λοιπόν και στα εθνικά θέματα, αλλά και στο θέμα της συνθέσεως του πληθυσμού, δείχνει την διάθεσί του να καταστρέψη τα πάντα.
Απέκρυψε την επιστολή Ερντογάν, την οποία δεν θα μαθαίναμε εάν δεν κυκλοφορούσε η είδησις στην Τουρκία, πήγε το πρώτο 24ωρο της θητείας του να συναντήση τον Ερντογάν, συζητά τον “διάλογο” μεταξύ των δύο χωρών (πράγμα που ανατρέπει την εξωτερική μας πολιτική εδώ και 60 χρόνια), συζητάει με τα Σκόπια για την “Βόρειο Μακεδονία”. Φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος τον Δεκέμβριο να τα δώση όλα υπέρ της Νέας Τάξεως…
Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, προχθές ανεκοίνωσε ότι όχι μόνον θα δώση ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά των μεταναστών που μεγάλωσαν εδώ (περίπου 200.000), όχι μόνον θα δώση δικαίωμα ψήφου στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές σε όσους μετανάστες μένουν εδώ 5 χρόνια (δεν διευκρίνισε εάν εννοεί μόνον τους νομίμους ή και του παρανόμους….), αλλά ανεκοίνωσε την πρόθεσί του να αλλάξη την περί ιθαγενείας Νομοθεσία και να υιοθετήση η Ελλάς, το καθεστώς που ισχύει μόνον στις Η.Π.Α. και σε καμμία Ευρωπαϊκή χώρα. Σύμφωνα με αυτό το νέο καθεστώς, κάθε παιδί που θα γεννιέται στην Ελλάδα, αυτομάτως θα αποκτά ελληνικό διαβατήριο και πολιτικά δικαιώματα εδώ…
Ακόμη και η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, σε χθεσινό της άρθρο (της κας Λώρης Κέζα), επισημαίνει το αυτονότητον. Ότι εάν ισχύση κάτι τέτοιο, τότε μιλιούνια, εκατοντάδες χιλιάδες έγγυες γυναίκες θα έρχονται από όλες τις γειτονικές μας χώρες για να γεννούν εδώ. Έτσι τα παιδιά τους θα έχουν ευρωπαϊκό διαβατήριο και οι γονείς ευρωπαίων πολιτών αυτομάτως θα μένουν νομίμως εδώ χωρίς κανείς να μπορή να τους απελέση! Καταλαβαίνετε τί έχει να γίνη;
Στην πρόσφατη Σύνοδο για την Μετανάστευσι, αποκαλύφθηκε ότι σύμφωνα με τις πιο έγκυρες μελέτες, 240.000.000 άνθρωποι επιθυμούν να έρθουν σε μία οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή Χώρα. Πού λέτε να έρθουν εάν ισχύση η δέσμευσις Παπανδρέου; Ήδη βλέπω γυναίκες από την Τουρκία να μεταβαίνουν για να γεννήσουν στα γειτονικά τους νησιά του Αιγαίου, μετανάστριες έγγυες κατά εκατοντάδες μέσα στα πλοία στο Αιγαίο, ώστε να γεννούν μόλις πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα, αλλά και την κάθε παράνομη και παράνομο μετανάστη, να κάνουν επειγόντως παιδί, ώστε να μην μπορή κανείς να τους διώξη μετά από εδώ…
Όταν αυτές οι θέσεις του νέου Πρωθυπουργού έγιναν γνωστές, όλοι μας βρεθήκαμε προ μεγάλου φόβου. Εδώ στην “Εκκλησία του Δήμου” μας, άρχισαν και δικαίως να φθάνουν κατά δεκάδες τα μηνύματα για το τί θα έπρεπε να κάνη ο ΛΑ.Ο.Σ. Άλλοι έλεγαν Συλλαλητήρια, άλλοι διαμαρτυρίες, ερωτήσεις κλπ
Χθες κατά την Σύνοδο της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. (στην οποία και εξελέγην ομοφώνως νέος Γενικός Γραμματεύς της) ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε την κίνησι ΜΑΤ.
Καλούμε επισήμως από χθες την Κυβέρνησι του ΠΑΣΟΚ να δεσμευθή δημοσίως ότι δεν θα προχωρήση σε αυτά τα μέτρα, σε αντίθετη περίπτωσι και εφ όσον επιμείνει δεσμευόμαστε να καταψηφίσουμε την επανεκλογή του κ. Παπούλια και αν και η όποια νέα ηγεσία της Ν.Δ. το αποφασίσει να πάμε τον Μάρτιο σε νέες Εκλογές, ώστε το εκλογικό σώμα, οι έλληνες πολίτες και όχι οι Πακιστανοί και οι Αφρικανοί που ονειρεύεται ο γεννηθείς στις Η.Π.Α. Γιώργος Παπανδρέου, να αποφασίσουν εάν θέλουν να αυτοκτονήση το έθνος μας ή όχι.
Η πρότασις είναι συγκεκριμένη και τεραστίας πολιτικής σημασίας! Το ΚΚΕ έχει 21 έδρες, αλλά έχει δεσμευθεί και πάντα έτσι κάνει, ότι δεν θα συμμετάσχει στην διαδικασία. Το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν από κοινού 173 έδρες και άρα δεν εκλέγουν Πρόεδρο. Εάν εμείς ψηφίσουμε τον κ Παπούλια τότε τό τί θα κάνη η Ν.Δ. είναι αδιάφορο. Εάν η Ν.Δ. ψηφίση, το τί θα κάνουμε εμείς είναι επίσης αδιάφορο. Εμείς όμως από κοινού με την Ν.Δ., μπορούμε να ρίξουμε την Κυβέρνησι και να δώσουμε την ευκαιρία στους Έλληνες να αποφασίσουν οι ίδιοι γι’αυτά τα τόσο δραματικά σοβαρά θέματα.
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. παραμένει πάντοτε υπέρ της πολιτικής σταθερότητος και κατά των συχνών εκλογικών αναμετρήσεων αλλά ενώπιον της σωτηρίας της πατρίδος, όλα τ’αλλα ωχριούν. Θεωρούμε ότι η εντολή που έλαβε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ στις 4 Οκτωβρίου δεν καλύπτει την πρόθεσί τους να μετατέψουν την Ελλάδα σε “Πακιστάν” και άρα ο λαός και μόνον ο λαός έχει την ευθύνη να αποδεχθή ή όχι κάτι τέτοιο.
Η όποια νέα ηγεσία της Ν.Δ. είμαστε βέβαιοι ότι ενώπιον αυτής της καθαρής και έντιμης προτάσεως από τον Γιώργο Καρατζαφέρη, θα αναγκαστή να αναλάβη τις ευθύνες της. Ο κόσμος της παρατάξεως δεν θα αποδεχθή την για δευτέρα φορά παράδοσι της εξουσίας στο ΠΑΣΟΚ και από την νέα ηγεσία και είμαι βέβαιο ότι οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες θα βγουν στουν δρόμους για να αναγκάσουν την ηγεσία τους να αποδεχθή την πρότασί μας και να σώσουμε την Ελλάδα. Εάν δεν το πράξη τότε οι ευθύνες και της νέας ηγεσίας θα είναι τεράστιες και φυσικά θα αποδειχθή απολύτως ποιος αντιπολιτεύεται στ’αλήθεια και ποιος όχι το ΠΑΣΟΚ.
Η πρότασις του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. θέτει όλο το πολιτικό σύστημα προ των ευθυνών του. Την Κυβέρνησι ώστε να αναλογιστή ότι δεν υπάρχει περίπτωσι να αφήσουμε ησύχως να περάση κάτι τέτοιο, θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα για να ανατρέψουμε αυτή την καταστροφική για το έθνος μας εξέλιξι. Την νέα ηγεσία της Ν.Δ., ώστε να αποδείξη εάν πράγματι ο Κώστας Καραμανλής ήταν μία κακιά παρένθεσις και ότι έμαθε από τα λάθη της. Και κυρίως θέτει προ των ευθυνών του τον ίδιο τον λαό μας, ο οποίος θα πρέπη, έξω από τις κομματικές παρωπίδες να συνειδητοποιήση τί είδους “Κερκόπορτα” ανοίγει και πώς θα πρέπη να ψηφίση σε μία τέτοια περίπτωσι, στέλνοντας τον κ. Παπανδρέου πρόωρα σπίτι του.
Το πολιτικό παιχνίδι με την καθοριστική πρωτοβουλία Καρατζαφέρη ξεκίνησε και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες…
Υ.Γ. Ευχαριστώ πρωτίστως τον Πρόεδρο για την τιμητική του πρότασι να εκλεγώ Γενικός Γραμματεύς της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ, αλλά και τα μέλη της Κ.Ε, που ομοφώνως και πανηγυρικώς με εμπιστεύθηκαν. Θα βάλω τα δυνατά μου για να φτιάξουμε το κόμμά μας ακόμη καλλίτερο για να ανταποκριθούμε στις μεγάλες μας ευθύνες! Unsubscribe from this Newsletter Share on Facebook

**

Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com )
Εστάλη:
Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2009 9:07:41 μμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com) Antonios posted something on your Wall and wrote:

"Χρόνια πολλά ,να χαίρεσαι ότι αγαπάς !"

To see your Wall or to write on Antonios's Wall, follow the link below:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&v=feed&id=1037492258&story_fbid=1187536482052&mid=1611428G3dd6e022Gaf0eeeG1
Thanks,
The Facebook Team
___
Find people from your Gmail address book on Facebook! Go to: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email

**
news24.gr wants to keep up with you on Twitter
To find out more about Twitter visit http://twitter.com/i/7fbf175c9fcc5fdfa0b80045255029bf00ab3a20?utm_source=invite&utm_campaign=twitter20081014103612&utm_medium=email
Thanks,— The Twitter Team
About Twitter
Twitter is for discovering and sharing what’s happening right now through the timely exchange of short, public messages. Since its inception in 2007, this open exchange of information has transformed Twitter from a simple social utility to a new kind of communication with the potential for positive global impact. Individuals and organizations alike are encouraged to try Twitter for a variety of uses ranging from social to commercial.

* Έχεις νέο μήνυμα στον πίνακα σου [sync.gr]‏
Από:
noreply@sync.gr
Εστάλη:
Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2009 12:32:48 μμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com
Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο tiresias σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Γνωρίστε τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ > http://tiresias-press.blogspot.com/Αν σας αρέσει η προσπάθεια μας προσθέστε το blog μας στα ιστολόγια που παρακολουθείτε , επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσθέσουμε και εμείς.Η αναδημοσίευση άρθρων του ΤΕΙΡΕΣΙΑ επιτρέπεται και μας τιμά αρκεί να αναφέρεται η πηγή (ονομαστικά ή με link)Eυχαριστούμε- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/tiresias/






** ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ "ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ!!!!!
Παπανδρέου και Ξενογιαννακοπούλου, διατηρούν έναν από τους "στυλοβάτες" του σάπιου καθεστώτος, που άνθησε τα τελευταία 4 χρόνια στους σκοτεινούς θαλάμους του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Διοικητής του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (Ε.Κ.ΕΠ.Υ.), ο Νο 1 παραγοντίσκος που ελέγχει τα πάντα στο διαλυμένο ΕΣΥ.. ...........................συνεχεια >>>>>στην ανάρτηση....................... ................

ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!
ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΩΤΑΣΠΙΔΕΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑ -ΛΑ -ΛΑ!
>>>> The Gummy Bear Song: Καλημέρα σε όλους :))
ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ...ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΑ...ΟΠΛΑ!!! - Συγκεκριμένες οι απειλές των ΗΠΑ κατά του ΙΡΑΝ - Γενική ευφορία στο Ισραήλ για την κοινή άσκηση!!!
Η αποτυχία της στρατηγικής του Ελσίνκι
-- ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣhttp://avragioz.blogspot.com/
**


** (1).- Flower Images Free Image Hosting Funny Pics

(2).- Flower Images Upload Photos View Photos

(3).- Upload Photos Flower Pics Funny Pics

καλησπερα!!!καλο μηνα!!!καλη εβδομαδα!!!και καλως σας ξαναβρηκα!!!

(4).-
Flowers Comments

Spicecomments.com - Flowers Comments



μια καλησπερα και απο την αθήνα!!!καλως ηρθες στη παρεα μας!!! Στάμος .- !!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~(5). ** Flower Images Free Image Hosting Funny Pics (6) .- Flower Images Upload Photos View Photos (7) .- Upload Photos Flower Pics Funny Pics(8).-**
Flowers Comments

Spicecomments.com - Flowers Comments

** ЗА ДЕНЯТ НА "ОБИЧАМ ТЕ!".. (9).-

Pictures - http://www.graphicshunt.com/upload/images/www.tvn.hu_bdc18a3d2cde092f1af3dc22c2dae3eb,-24351.html
(10).-
Pictures - 2109232ijuhzoiwh7
(11).-(12).-(13).-
Pictures - wwwtvnhu_14f61400a769d85029576fd47f
(14).-
Pictures - flowerszz12
(15).-
Pictures - 2hdd3rm
(16).-
Pictures - GOODMORNING1
(17).-
Pictures - 2137378wdgww35975
.-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

http://picasaweb.google.com/home?source=bloggerpromo&pli=1&gsessionid=XyGdM6oG0V-44SGkIX_HRg , Φωτογραφίες Σταμάτη ..
http://greenvoice13.blogspot.com/ Πράσινη Φωνή Θύρας 13 .-

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ :
** http://neataksi.blogspot.com/ , ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ .-
** http://thema-xronou.blogspot.com/ , ΓΡΑΦΕΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ .-
** http://makeleio.blogspot.com/ , ΜΑΚΕΛΕΙΟ .-
** http://www.arxaiaithomi.gr/ , ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ .-
** http://zeidoron.blogspot.com/ , ΖΕΙΔΩΡΟΝ .-
** http://thespiaka.blogspot.com/ , ΘΕΣΠΙΑΚΑ ΝΕΑ .-
** http://laikoyra.blogspot.com/ , ΛΑΙΚΟΥΡΑ ΛΑΪΒ .-
** http://paideia-gr.blogspot.com/ , ΠΑΙΔΙΑ-GR .-
** http://pierioi.blogspot.com/ , ΠΙΕΡΙΟΙ .-
** http://koukfamily.blogspot.com/ , ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ ΚΟΥΦΚΑΜΙΛΥ .-
** http://vickytoxotis.blogspot.com/ , ΤΟΞΟΤΗΣ .-
** http://greeknation.blogspot.com/ , ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ – ΕΛΛΑΔΑ .-
** http://avragioz.blogspot.com/ , ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΒΡΑΓΚΙΟΖ .-
** http://nafplios2009.blogspot.com/ , ΝΑΥΠΛΙΟΣ .-
** http://www.foreignpress-gr.com/ , ΦΟΡΙΝΚ ΠΡΕΣΣ .-
** http://georgelaios.blogspot.com/ , ΓΟΝΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ .-
** http://manosbee.blogspot.com/ , BUSY BEE .-
** http://epirusgate.blogspot.com/ , ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ .
** http://greki-gr.blogspot.com/ , ΤΟ ΓΡΕΚΙ .-
** http://activistis.gr/index.php?option=com_content&view=frontpage , ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ .-
** http://ellinikoforum.blogspot.com/ , ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΚΕΨΗΣ .-
** http://avragioz.blogspot.com/ , AVRAGIOZ .-
** http://tiresias-press.blogspot.com/ , TIRAISIAS .-

** http://snsarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_07.html , Τετάρτη, 7 Οκτώβριος 2009 Από το Κ.Υ.Μελιγαλά Μεσσηνίας*
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ Κ.Υ. ΜΕΛΙΓΑΛΑ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ~<Το παιδί είναι το λουλούδι που ομορφαίνει τη Ζωή! >

http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/10/blog-post_08.html , Πέμπτη, 8 Οκτώβριος 2009 Aπ΄ το Χαμομηλάκι *
ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ... ¨" ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ "΄



http://snsarfara.blogspot.com/2009/04/blog-post_26.html , Κυριακή, 26 Απρίλιος 2009 ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ Σοφά Λόγια ~~~

http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2009/10/blog-post.html , Παρασκευή, 9 Οκτώβριος 2009
Διαλέγοντας για μας όμορφα τραγούδια **
ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ :

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/10/blog-post_10.html , Σάββατο, 10 Οκτώβριος 2009
Ανέκδοτα και άλλα * ΑΝΕΚΔΟΤΑ & ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΦΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ & ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ για όλους μας

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/10/blog-post_08.html , Πέμπτη, 8 Οκτώβριος 2009 & 9/10/2009 .
Aπ΄ το Χαμομηλάκι * ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ... ¨" ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ".-

** ~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_13.html , Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2009…Από τη ζωή των τσοπάνιδων * Από τη ζωή των τσοπάνιδων και των τσελιγκάδων .-
~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_540.html ,, Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2009 Το παιδί στον Παιδικό Σταθμό* ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ
~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_06.html , Τρίτη, 6 Οκτώβριος 2009 Για τις Γυναίκες , και το Χαμομηλάκι * ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ...ΜΕ ...ΣΙΛΟΥΕΤΑ
~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_05.html , Δευτέρα, 5 Οκτώβριος 2009 Σελίδες από το Χαμομηλάκι * Αδιαφορία πολλών Ρίχτερ και δολοφονική αμέλεια σε Sumatra και Samoa .-
~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_04.html , Κυριακή, 4 Οκτώβριος 2009 ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ * Από τις σελίδες Χαμομηλάκι
~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_03.html , Σάββατο, 3 Οκτώβριος 2009 Άλλες Απόψεις*
ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ….ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ …. ΑΛΛΕΣ ΓΡΑΦΕΣ

~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_14.html , .... Τετάρτη, 14 Οκτώβριος 2009 Τα σκάφη και η σκάφη * Το είδα , το διάβασα , μου άρεσε ,και το γράφω ¨! : ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ .-& Ο μούστος και Το τσίπουρο.-

** http://snsarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_16.html , Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009
Τα Νέα μας από την Μεσσηνία *
** http://snsarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_15.html , Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009
Νέα γρίπη , Όχι στο πανικό **

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2009/10/blog-post.html , Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΙ Ή ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ... ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ SITE ΚΑΙ FACEBOOK .-
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/10/blog-post_12.html , Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2009
ΑΜΠΕΛΙΩΝΑΣ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ * ~* ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ... ΑΜΠΕΛΙΩΝΑ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/10/blog-post_17.html , Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009 Ταξιδεύοντας στα παλιά *
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ .....Ξαναβλέποντας το παρελθόν !!!

~* http://snsarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_21.html , Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ *

** (1) http://www.facebook.com/profile.php?id=100000182113012&ref=profile#/djgrigoris306?ref=mf#wall ..Γρηγόρης Διαμαντόπουλος .-

http://snsstamoskal.blogspot.com/2009/10/blog-post_22.html , Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009
Από τις Σελίδες Χαμομηλάκι *
· ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΣΉΜΕΡΑ :

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/10/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009 Τοπικά Νέα και Άλλα *
ΛΙΓΟ-ΛΟΓΑ ..ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ κ. α. 22& 23 -10-2009

** http://snsarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_24.html , Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009
Το Χαμομηλάκι * ** TO ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ …μας ξετρελαίνει !! Αληθινά το ……Αγαπάμε ! …το μελετάμε !….το αντιγράφουμε !…το .!!!!..

** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_04.html , Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2009
ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ *
Από τις σελίδες Χαμομηλάκι !!

** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_05.html , Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2009
Σελίδες από το Χαμομηλάκι *
Αδιαφορία πολλών Ρίχτερ και δολοφονική αμέλεια σε Sumatra και Samoa

** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_06.html , Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2009
Για τις Γυναίκες , και το Χαμομηλάκι *
ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ...ΜΕ ...ΣΙΛΟΥΕΤΑ !!

** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_13.html , Από τη ζωή των τσοπάνηδων *
Από τη ζωή των τσοπάνηδων και των τσελιγκάδων

**
** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_540.html . Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009
Το παιδί στον Παιδικό Σταθμό*
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2009/10/messiniakou-endiaforontos.html , Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009
Μεσσηνία - ελαία - Λάδι MESSINIAKOU ENDIAFORONTOS

** http://snsarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_24.html , Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009
Το Χαμομιλάκι * ** TO ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ
** http://snsarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_4330.html , Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ *
Αγάπη πρώτα στο Θεό μας , μετά στον εαυτόν μας και τέλος στον εχθρό μας ! Κι άν περισεύει στα Ζώα και τα Φυτά μας !

** http://snsarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_31.html , Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2009 Μεσσηνιακά Νέα και άλλα * ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 30 & 31-10-2009
** http://snsarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_30.html , Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009 Το Χαμομιλάκι είναι κοντά μας * ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ
~* http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/11/blog-post.html , Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2009 Χάνοντας τα κιλα μου, η υγεία μας * Οκτώβριος 2009 …. ! Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ! Έχασα 47 κιλά με ταραχώδη ζωή μου και αυτά (FREE) προϊόντα .-
~* http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/11/blog-post_03.html , Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2009 , ΑΠ ΄ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με Αγάπη * ΑΠ΄ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ .-
~* http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2009/10/blog-post_17.html , Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009
Ορθοδοξία στην Αφρική * ** Ορθοδοξία στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου { Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας } . 17/10/2009 .
~* http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2009/10/blog-post_28.html , Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009 ΑΡΦΑΡΑ,Ξένα αλλά χρήσιμα *
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΓΕΝΝΕΤΗΤΑ ΜΑΣ , τον τόπο μας το ΑΡΦΑΡΑ - Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-
~* http://snsstamoskal.blogspot.com/2009/10/blog-post_25.html , Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2009 Μια ιστοσελίδα του Γιάννη Καραμίτσου ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΙΑΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ Μ΄ΑΡΕΣΕ :ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ! ioannisk

~* http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2009/10/messiniakou-endiaforontos.html , Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009
Μεσσηνία - ελαία - Λάδι MESSINIAKOU ENDIAFORONTOS .-
~* http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2009/10/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009 Τοπικά Νέα και Άλλα *
ΛΙΓΟ-ΛΟΓΑ ..ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ κ. α. 22& 23 -10-2009 .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2009/11/blog-post.html , Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2009
ΑΠΟ τους Μύθους του Αισώπου *
ΜΥΘΟΙ ΑΙΣΩΠΟΥ
** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2009/11/blog-post.html , Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2009ΑΠ ΄ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με Αγάπη *
· *~ ΑΠ΄ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ …ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ..ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ! !!!

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/11/blog-post_04.html , Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2009
Υγεία για όλους Απ΄ το χαμομηλάκι * Υγεία για όλους μας ....Απ΄ το χαμομηλάκι με πολύ Αγάπη
** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/11/blog-post_03.html , Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2009
ΑΠ ΄ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με Αγάπη * ΑΠ΄ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ .-
** ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2009/11/blog-post.html , Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2009 Χάνοντας τα κιλά μου, η υγεία μας * Οκτώβριος 2009 …. ! Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ! Έχασα 47 κιλά με ταραχώδη ζωή μου και αυτά (FREE) προϊόντα .-
** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/11/blog-post.html , Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2009 Φωτοβολταϊκά και στα Σπίτια μας * Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών και στα Σπίτια μας .-
** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_22.html , Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009 Το Μεσσηνιακό λάδι . ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ !! Τι καλύτερο στον κόσμο !
** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2009/10/blog-post_14.html , Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009 Τα σκάφη και η σκάφη * Σταφύλια , Σταφίδα , Τσίπουρο κ.α . .. Το είδα , το διάβασα , μου άρεσε ,και το γράφω ¨! : ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ .-
** http://snsarfara.blogspot.com/2009/11/blog-post.html , Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2009 ΑΠΟ τους Μύθους του Αισώπου *
ΜΥΘΟΙ ΑΙΣΩΠΟΥ & οι περισσότερες αναρτήσεις στο διαδίκτυο !! 9-11-09.-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου